Connect with us

Featured

Preambulul suspendării lui Iohannis? Ies la încălzire Geoană, Boc, Kovesi, Șoșoacă

Publicat

pe

Un prieten, profiler de meserie, îmi trimite azi un mesaj care sună așa: „Tu ai văzut ce conferință de presă a dat ieri Cîțu? Bătrâne, să știi că are o gravă problemă psihică, băiatul ăsta este mitoman complet, și ți-o spune un specialist!” Poate fi chiar cum zice amicul meu, iar acest lucru nu face decât să adâncească gravitatea situației în care se află statul român.

La treaba cu beția la volan, Mediafax adaugă azi și un dosar (despre care știam) din care transpare Cîțu-Țeparul, respectiv o datorie în SUA de cca 10.000 $ pe care Cîțu n-a plătit-o (deși a avut bani prin job-urile din Noua Zeelandă/Frankfurt!) și, așa cum vă ziceam ieri, stă pe țeavă și devoalarea unui dosar de infracțiune financiară transatlantică pe care actualul prim-ministru a săvârșit-o într-un grup de trei persoane. Atâtea detalii din SUA, puteau fi obținute doar de către oameni cu legături trainice acolo, inclusiv cu acordul „unchiului Sam”, ceea ce ne zice multe (am putut identifica personajele ce-l atacă pe Cîțu analizând prieteniile/complicitățile celor din presă ce au sursa exclusivă, respectiv intențiile de putere ale celor cu legături bune în SUA, rezultatul nu e surprinzător pentru mine; nu le devoalez numele pentru că… nu vreau).

Despre treaba cu Cîțu-beat/drogat se discută de miercuri, pro sau contra, legalitate, moralitate, scenarite, ale tinereții valuri, minciună, prostie, agent secret, etc., acum se va discuta și asta cu Cîțu-Țepar, dar asupra unui lucru nimeni nu are nicio îndoială, deși asta nu prea se discută, ci doar se constată: incompatibilitatea lui Cîțu cu funcția pe care o ocupă în statul român, în urma certificării condamnării sale, incompatibilitate pe care specialiștii o pot încadra ușor prin legile existente.

Iohannis îl vrea pe Cîțu președinte la PNL, dar mai ales prim-ministru, tocmai pentru că acest Cîțu este atât de găurit și de șantajabil, punându-l astfel ușor în postura să execute orice cerințe ale camarilei Iohanniste, respectiv impuneri ale grupului internațional de criminalitate financiară care abuzează azi România, sub privirile unor oameni din instituțiile de forță care privesc tâmp/complice la operațiunea de dezintegrare a statului român, în condițiile în care noi îi plătim ca să ni-l păzească.

Așadar Iohannis nu are niciun interes să-l dea jos pe Cîțu, acesta devine sluga perfectă pe măsură ce acuzațiile la adresa lui se întețesc. Aici intervine însă, peste scârboasa dorință prezidențială, capcana menținerii în funcție a unui om despre care Iohannis a fost sesizat public că este incompatibil cu funcția de prim-ministru.

Și, de-aici încolo este despre suspendarea lui Iohannis. Cei care i-au pregătit această capcană cunosc la fel de bine ca mine tot ceea ce v-am descris mai sus, știu felul de a fi și complicitățile lui Iohannis, și probabil raționează cam așa: dacă președintele nu cere demisia lui Cîțu, în condițiile incompatibilității acestuia, KWI încalcă legea flagrant, iar aceasta va fi prima motivație solidă în argumentarea suspendării, care e posibil să se declanșeze sau nu în această toamnă, dar în mod sigur va fi demarată în 2022.

Pân-atunci se vor mai fi adunat destule gafe-gogomănii ale lui Cîțu, pe care de-aici încolo le va deconta direct omul ce-l protejează, adică Iohannis. Temperatura socială va crește peste punctul de fierbere, pe fondul sărăcirii bruște și profunde a românilor (pe care-am anunțat-o alaltăieri), partidele nu vor dori să deconteze public, iar la credibilitatea lor cvasi-nulă nici n-au ce, și-atunci va fi oferit Parlamentului/publicului vinovatul de serviciu, care nu poate fi vreun Cîțu, ci va fi chiar Iohannis.

Tot pe acest fond se va topi și protecția prezidențială actuală, deci nici presa nu-l va mai menaja, așadar nici mare parte din serviciile secrete, așa cum pățește orice președinte la al doilea mandat. Pot gândi și scenariul „complotiștilor” prin care se ajunge la suspendarea lui Iohannis și-n cazul în care președintele îi va cere demisia lui Cîțu, tocmai prin deranjarea intereselor celor ce sunt complici/protectori ai Gogomanului-Țepar, dar despre asta e prematur să scriu.

Citind evenimentele în cheia suspendării lui Iohannis, veți pricepe de ce a fost nevoie de atacarea prematură prin filmări și filaje a „prezidențiabilului” Geoană în 2021, când alegerile ar trebui să fie în 2024, respectiv scoaterea vremelnică la încălzire a lui Boc, candidatul noului Grup de la Cluj, căruia în baza dosarelor de șantaj îi e frică și de umbra lui, dar totuși a fost obligat de șefii săi să iasă public cu mesaje de tip prezidențial.

Ca să înțelegeți situația și stresul lui Iohannis, aflați că îl antipatizează pe Boc, cu Geoană n-a avut vreo chimie nici în 2009 când a fost candidatul de prim-ministru al acestuia (odată o să povestesc de ce anume…), și KWI nici nu va privi cu plăcere intrarea în ringul prezidențial din această toamnă a Laurei Codruța Kovesi, ce-a priceput demult că el a mătrășit-o.

În plus, pe culoarul naționalist va veni și Diana Șoșoacă, despre care știm cât de „drăguță” e cu KWI…

Vă puteți închipui deci ce prostii o să facă Iohannis în continuare, aflat fiind sub spectrul suspendării și-n fața perspectivei unor succesori cu care se află în relațiile descrise mai sus? Eu da! Ah, și să nu uit, adăugați la „prietenii” președintelui și rezerviștii ce-l urăsc de-a dreptul pe KWI, tot pe motiv că i-ar fi păcălit, de la Florian Coldea la Silviu Predoiu, plus mulți alții ce-au părăsit forțat sistemul în vremurile lui Klaus, care „ne-a scăpat de Mickey Mouse” în 2014, dar a intrat acum exact într-o capcană de șoareci.

Și vedeți că n-am luat încă în analiză observația excepțională a Danei Budeanu că președintele ar fi îndrăgostit, ceea ce complică și mai mult situația sa…

Cozmin Gușă

Exclusiv

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Publicat

pe

De

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.
Sau cum s-au transformat cei de la IGPR-DOP in agentii coruptiei si in slugile DGF, in scopul pagubirii sefilor de post din tara!
Pana in anul 2023, fisa cadru pentru sefii de post, intocmita de DOP continea atributiile de prevenire coruptie impuse de OMAI 62/2018.
Insa, in 2022 au inceput sa apara primele sentinte definitive pe majorarea de anti-coruptie de 12,5 %.
Este foarte probabil ca cloaca de mafioti din aparatul central, condusa de DGF, s-a alarmat ca nu va dura mult si informatia va incepe sa circule, avand ca rezultat o explozie a proceselor pentru obtinerea majorarii anti-coruptie, introduse de toti sefii, inclusiv de sefii de post.
Pe cale de consecinta, s-au gandit ce sa faca sa diminueze paguba, cum sa isi pregateasca din timp, aparari pentru respingerea proceselor in instanta.
Dispozitia IGPR 14/2023 a furnizat pretextul pentru modificarea fisei cadru pentru sefii de post si, pe cale de consecinta, a fiselor de post.
Dispozitia 14/2023 nu a avut ca obiect sa reglementeze in domeniul OMAI 62/2018 si nu a dispus sa fie eliminate din fisa postului sefului de post atributiile de prevenire coruptie. Seful IGPR nu e ministru. Nu poate bloca el, ordinele ministrului. Are doar dreptul si obligatia sa le puna in executare. Si atat!
Insa, repet, Dispozitia 14 furniza pentru DOP si altii (papusarii care au avut putere sa influenteze DOP), pretextul pentru modificarea fiselor cadru de post si ulterior a fiselor de post pentru sefii de post.
DOP a primit instructiuni ( pe gura, bineinteles, ca sa nu ramana urme si la o adica sa fie doar ei trasi la raspundere disciplinara si eventual penala) sa elimine ilegal din fisele de post ale sefilor de post, atributiile de prevenire coruptie.
Pe cei de la DOP se pare ca nu ii da inteligenta afara din casa si in plus, sufera si ei, ca multi altii adusi la centru, de sindromul slugarniciei absolute. Ca nu doar nu sunt adusi pe competenta.
Si au executat obedienti ce li s-a cerrut, chiar daca era ilegal (adica se incalca OMAI 62/2018 care obliga imperativ ca orice fisa de post de sef, orice sef, sa contina atributii de prevenire coruptie).
Concret, in vara lui 2023, in iulie, a aparut noua fisa cadru pentru sefi de post care surprinzator nu mai continea atributiile impuse de OMAI 62/2018.
Deci cea veche continea, cea noua nu mai continea.
Intentia DOP de frauda a ordinului 62/2018 e clara pentru ca fisa veche cadru continea atributii de prevenire coruptie. Deci ei clar au cunoscut existenta si continutul OMAI 62/2018, cand au facut fisa cadru veche.
Trebuie evidentiat si ca OMAI 62/2018 era o norma publicata in Monitorul Oficial.
Deci tot prostul, si daca este grajdar la o ferma de tara si nu are treaba cu MAI, este prezumat de lege ca are cunostinta de continutul OMAI 62/2018.
DOP a fost doar primul instrument folosit ca agent al raului, in slujba DGF, in scopul pagubirii sefilor de post.
Dupa emiterea fisei cadru ilegale, au fost atrasi si implicati in conduita ilegala, alti functionari, respectiv cei de la IPJ-uri, membri in comisiile care redactau efectiv fisele pentru sefii de post, pe baza fisei cadru emise de DOP.
E foarte interesant ( si dubios in acelasi timp) ca, potrivit OMAI 140/2016, clocit de DGMRU, o alta structura matraguna) intr-o comisie de analiza postului fac parte tot felul de „specialisti”, mai putin specialistul in lege, in drept, adica consilierul juridic.
Astfel, potrivit ordinului, Membrii comisiei de analiză a postului sunt:
a) psihologul de unitate,
b) un reprezentant al structurii de resurse umane,
c) lucrătorul desemnat cu securitatea şi sănătatea în muncă sau, în lipsa acestuia, o persoană desemnată din cadrul structurii competente cu atribuţii în domeniul inspecţiei muncii;
d) şeful nemijlocit al titularului postului.
Niciuna dintre functiile de mai sus, nu presupune pentru ocupare, licenta in drept. Deci in comisie pot fi de la licentiati in psihologie, pana la absolventi de mecanica, arte frumoase, horticultura sau teologie.
De ce lipseste dintr-o astfel de comisie, specialistul in lege, consilierul juridic, platit de fiecare ipj ca sa verifice si sa certifice ca este legala, conduita IPJ? Cel mai probabil era nevoie de ” spatiu” pentru momentele in care se face o manevra la fisa de post si era mai sigur sa nu fie prin zona, un consilier juridic.
Consilierii, stim cu totii, sunt alesi pe spraceana sa fie tot neam de sclavi, insa nu se stie cand vreodata se trezeste simtul legalitii in vreunul si incepe sa pune piedici ” de legalitate”, conducerii.
A doua chestie care te izbeste efectiv in ochi cat de mizerabila, cat de ordinara este! Cica daca exista o fisa cadru, membrii comisiei de analiza a postului sunt scutiti sa mai verifice si ei, actele normative aplicabile! ( art. 6 (3) din anexa 1 la ordinul 140/2016)
Aici este clar o lucratura, o strategie impotriva sefilor de post, pusa la cale de un grup organizat. Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!
Cam asta e concluzia mea, la acest moment, pe baza informatiilor primite neoficial din diferite surse si puse cap la cap.
Cine stie mai multe sau stie ca altul este adevarul, il invit sa dezvaluie!
 Stiti cand o sa va dati seama ca s-a pregatit cu DOP , terenul pentru aparare? Cand veti primi intampinare si in ea va scrie ca reclamantul sef de post (asa se va invoca si la sef financiar, logistica, cazier, etc) nu are in fisa postului atributii anti-coruptie, mai dezvaluie Emil Pascut. (cerasela N.).
Citeste in continuare

Featured

Ministrul Sănătății închide micile afaceri

Publicat

pe

De

Micile unități de coafură și frizerie, dar chiar și cele mai mari, vor fi nevoite să-și închidă porțile. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila,a emis un ordin cu normele de igienă pentru acestea, care este imposibil de pus în practică. Saloanele de înfrumusețare vor trebui să aibă containere pentru deșeuri periculoase și contract cu firme specializate și să aibă o sală de așteptare încăpătoare, spații de depozitare, zone pentru dezinfecție, zonă pentru sterilizare etc. 

(Preluare National – Claudia Marcu):

Pentru coafezele și frizerii care au o mică afacere, de regulă pe persoană fizică autorizată, prin închirierea unui apartament la parterul unui bloc sau a unui spațiu comercial redus ca dimensiune, ordinul lui Rafila înseamnă faliment direct. Cu toată înțelegerea pentru normele elementare de igienă, impunerea unor standarde pe care nici în Occident nu le îndeplinește nimeni înseamnă că vrei cu tot dinadinsul să închizi micile afaceri.

În plus, puținii care își vor permite să facă aceste investiții își vor recupera costurile prin majorarea tarifelor, care și-așa au ajuns aproape prohibitive pentru segmente largi de populație. În primul rând, Ordinul cu măsurile de igienă din saloanele de înfrumusețare prevede existența unei zone de așteptare pentru clienți de 0,9 metri pătrați/persoană, spații pentru depozitare și păstrare a echipamentului, instrumentarului și a articolelor curate, dezinfectate și sterile, spații care trebuie să fie curate, uscate, separate și închise, spațiu de depozitare a echipamentelor și materialelor utilizate pentru curățenie, zonă pentru dezinfecția instrumentarului utilizat, zonă pentru sterilizare, în situația în care este necesară sterilizarea și acces la vestiar pentru personal. Acestea în plus față de chiuvetă racordată la apă caldă și rece și grup sanitar.

Totodată, salonul trebuie să fie dotat cu mijloace pentru colectarea deșeurilor periculoase, precum și a celor menajere: recipient cu capac, pubelă, containere și saci colectori de unică folosință, iar colectarea, depozitarea, transportul și neutralizarea deșeurilor se fac conform prevederilor legale în vigoare.

Deratizare și truse de prim-ajutor

Saloanele de înfrumusețare trebuie să facă dezinsecția periodică la 3 luni, iar deratizarea periodică, la intervale de maximum 6 luni sau ori de câte ori este nevoie. Între operațiunile periodice se aplică proceduri de dezinsecție și deratizare curente, de întreținere, în funcție de prezența vectorilor.

”La amenajarea salonului este obligatoriu să se ia măsuri de protecție a locației împotriva insectelor și rozătoarelor. Salonul de înfrumusețare trebuie să fie dotat cu trusă sanitară de prim ajutor, ușor accesibilă, conform prevederilor legale în vigoare. Podeaua acelei părți a zonei de serviciu în care părul este tăiat sau curățat, precum și orice zonă de perete care este probabil să fie umezită sau murdărită trebuie acoperite cu un material durabil, care să fie ușor de curățat. Ventilația trebuie să împiedice condensul sau formarea de umiditate excesivă pe pereți, tavane și să asigure eliminarea mirosurilor și a vaporilor. În absența unei ventilații naturale eficiente, trebuie prevăzută o ventilație mecanică adecvată”, se arată în Ordinul ministrului Sănătății.

Gata cu tatuajele

În saloanele în care se desfășoară proceduri de tatuaje și piercinguri, normele sunt mai severe decât în unitățile sanitare. Mai mult, în vederea prevenirii transmiterii hepatitei B se recomandă vaccinarea operatorului sau cosmeticianului care efectuează activități de piercing, tatuare artistică, tatuare cosmetică și implantare dermală, atât pentru protecția acestuia, cât și a clientului, cât și vaccinarea personalului angajat care este implicat în curățarea instrumentelor care pot penetra pielea, a produselor contaminate cu sânge și a echipamentelor. Vestea bună este că Ordinul interzice efectuarea procedurilor de piercing corporal și implant dermal persoanelor cu vârsta sub 16 ani, cu excepția piercingului din zona urechii pentru care este necesar acordul părintelui/tutorelui. De asemenea, se interzice efectuarea procedurilor de tatuare cosmetică și artistică a persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

Citeste in continuare

Anchete

Putea fi si mai rau: sa ajunga la bulau

Publicat

pe

De

N-a fost sa fie: desi spera ca va obtine o achitare in procesul in care a fost inculpat pentru ultragierea unor politisti cu ocazia vizitei unor jurnalisti italieni la Bucuresti, Silvestru Sosoaca (foto dreapta) a devenit condamnat penal definitiv. A primit o amenda penala de 18.000 de lei – ceea ce inseamna cazier in toata regula. Putea fi si mai rau: sa ajunga la bulau, dezvaluie Lumea Justitiei.

Va fi bucurie mare pe Diana Sosoaca (foto stanga), despre care suntem convinsi ca va gasi momentul prielnic sa anunte ca justitia si-a facut datoria si ca Silvestru (care credea ca va scapa daca o ataca pe ea si partidul ei, SOS) n-a fost facut scapat. Credem ca daca Silviu Sosoaca nu facea tot circul din ultimele saptamani, ar fi fost privit cu alti ochi de catre justitie. Cand vrei sa arati ca n-ai facut scandal si ca nu i-ai luat de guler pe politisti, nu faci scandal de dimineata pana seara la televizor.

Pacat de Silvestru, fiindca parea simpatic dupa ce a scapat de bratara de la picior, pusa printr-un ordin de restrictie! Despartirea de Diana insa i-a fost fatala.

In fine: joi, 11 aprilie 2024, judecatorii Mihaela-Raluca Andras si Valentin Mihai de la Curtea de Apel Bucuresti au mentinut definitiv sentinta din 28 aprilie 2023, prin care magistrata Corina Dumitru de la Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe Silvestru Sosoaca la o amenda penala de 18.000 de lei.

Iata minuta deciziei CAB nr. 423/2024 din dosarul nr. 4313/299/2022:

In temeiul art.421 alin.1 pct.1 lit.b C.p.p. respinge, ca nefondate, apelurile declarate de PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 1 BUCURESTI si de apelantul-intimat-inculpat SOSOACA DUMITRU SILVESTRU impotriva sentintei penale nr.359 din data de 28.04.2023 a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti – Sectia Penala, pronuntate in dosarul nr. 4313/299/2022.

In temeiul art.275 alin.2 C.p.p. obliga pe apelantul-intimat-inculpat SOSOACA DUMITRU SILVESTRU la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in apel in cuantum de 1.000 lei.

Definitiva. Pronuntata prin punerea la dispozitia partilor si a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 11.04.2024”.

Redam minuta sentintei JS1 nr. 359/2023:

In temeiul art.396 alin.1 si 2 din C. proc. pen. rap. la 257 alin. 1 si 4 C. pen. rap. la art. 193 alin. 1 C. pen, cu aplic. art. 75 alin. 2 lit. b din C. pen. si art. 76 alin. 1 C. pen. condamna pe inculpatul Sosoaca Dumitru Silvestru la pedeapsa de 180 de zile-amenda inchisoare pentru savarsirea infractiunii de ultraj (fapta din 10.12.2021).

In temeiul art. 61 alin. 2 C. pen. stabileste cuantumul sumei corespunzatoare unei zile-amenda la valoarea de 100 lei, inculpatul urmand sa plateasca statului suma totala de 18.000 lei.

Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art. 63 C. pen., privind inlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa inchisorii in cazul neexecutarii cu rea-credinta a pedepsei amenzii, in tot sau in parte. Ia act ca persoana vatamata nu s-a constituit parte civila. Ia act ca inculpatul a fost asistat de aparator ales. Conform art. 272 alin. 1 si art. 274, alin. 1 C. proc. pen. obliga inculpatul la plata sumei de 2.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Cu drept de apel in zece zile de la comunicare. Pronuntata, astazi, 28.04.2023, prin punerea hotararii la dispozitia inculpatului, a partii civile, a persoanei vatamate si a procurorului prin mijlocirea grefei instantei”. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga

Politist corupt pensionar, fost sef al SERVICIULUI ARME, EXPLOZIVI ŞI SUBSTANŢE PERICULOASE si fost sef al Serviciul Județean Anticorupție Prahova a...

Exclusivo zi ago

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Exclusiv2 zile ago

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023!

Am extins investigațiile vizând dinamica pensionărilor de la Poliția Română, la Jandarmeria Română și Pompieri. Trebuie să mărturisesc întâi că...

Exclusiv2 zile ago

De ce le este rușine unor șefi din Poliția Română să poarte uniforma?

O simplă poză la prima vedere cu o oarecare activitate a Carabinierilor italieni la care sunt prezenți la fața locului...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova

Țeapa imobiliară de la WHITE TOWER nu înseamnă doar cea mai mare fraudă din istoria Ploieștiului, acoperita de politisti corupti...

Exclusiv3 zile ago

Ipocrizia lui Ciolacu sau cum trecutul urmareste pe oricine

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

Exclusiv4 zile ago

Unele  perle sunt generate la mari adancimi, in cazul de fata „in putul gandirii”/Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic -raspunde presiunilor la care este supus

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Exclusiv4 zile ago

B.A.O.L.P./Poliția Română a rămas de peste 25 de ani singura instituție de poliție din Europa căreia i-a fost „amputat cel mai puternic braț” în lupta cu infracționalitatea și fenomenul violenței urbane

Brigada de Asigurare a Ordinii și Liniștii Publice a fost unitatea specializată din cadrul D.G.P.M.B. responsabila cu asigurarea și restabilirea...

Exclusiv4 zile ago

Asistăm neputincioși la eutanasierea Poliției Române!/G-ral maior rez Cristian Marian Gomoi: România nu își merită polițiștii!

„POLIṬIA ROMÂNĂ MACELĂRITĂ DE CLASA POLITICĂ , ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ! De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției...

Exclusiv5 zile ago

WHITE TOWER (XXVIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER scoate la iveala infioratoarea mafie de la IPJ Prahova/SE SPARGE BUBA?/Politisti corupti utilizati pentru protejarea „TEPARILOR”

Ce rețele mafiote ar fi trebuit să beneficieze de protecție? Raspunsul il gasim la IPJ Prahova!  Gruparea infracțională care a...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii

Conform legislației interne în vigoare polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii,...

Exclusivo săptămână ago

DEBANDADĂ TOTALA LA PENITENCIARUL PLOIESTI DIN PRAHOVA!/Spectacolul continua la pușcăria din urbea lui Caragiale.

După ce acum câteva zile, un angajat a sărit la gâtul directoarei economice, gravida in cinci luni, pentru anumite nemulțumiri,...

Exclusivo săptămână ago

FOTO /WHITE TOWER (XXVIII)/Cătălin STAVRI îl denunță pe Mihai LUPU, deși nevasta și mama sa primiseră apartamente- șpagă!

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulante, iar surse judiciare...

Exclusivo săptămână ago

Ce ciolaceli mai face Doloiu/Curtea de Apel Ploiesti nu a tinut cont de autoritatea lucrului judecat de cea mai inalta instanta de judecata din Romania, Inalta Curte de Casatie si Justitie – ICJJ, instanta superiora ierarhic CA Ploiesti

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

Exclusivo săptămână ago

In noul acord de serviciu la MAI, o taxa de smecherie, un bir asupra neafiliatilor sindicali, de 0,5% din salariul lunar, care sa fie impartita intre federatii?

Cum s-a transformat FSNPPC-ul lui Zelca in Federatia Haiducilor din MAI, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. „Zelca si...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!