Connect with us

Administratie

Dupa o “administratie la firul ierbii” prin care urbea arata ca dupa bombardament si/sau ca in Vestul Salbatic, Ploieştiul pierde si aproximativ 100 de milioane de euro din fonduri europene!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Cu strazile ciuruite, fara marcaje rutiere si cu imagini deplorabile se prezinta „administratia la firul ierbii” .

Preocuparile au fost altele, banii s-au gasit doar pentru angajarea de consilieri personali, inclusiv din „Mafia Bravo” si/sau pentru capusarea Politiei Locale Ploiesti de catre „Famiglia imorala”!

Iata ce imagini deplorabile te intampina incepand cu Gara de Vest Ploiesti – Vestul salbatic si…multa, multa, multaaaa…. AMBROZIE.

 

 

 

Parca ambrozia intra in competenta Politiei Locale Ploiesti, pe langa capusarea de catre Famiglia imorala”!

Vai de capul nostru de administratie la „firul ierbii”!

Jurnalul Prahovean anunta ca aproximativ 100 de milioane de euro vor fi pierdute de Municipiul Ploieşti din cauza neinteresului primarului Andrei Volosevici .

Observatorul Prahovean publică extrase dintr-un document transmis de conducerea ADR Sud-Muntenia primarului Volosevici

Primăria Ploieşti înregistrează întârzieri foarte mari la implementarea a peste 20 de proiecte de infrastructură majoră în valoare de aproape 110 milioane de euro.  94,8 milioane de euro dintre acesti bani sunt fonduri europene nerambursabile.

Suma reprezintă bugetul de investiţii al oraşului pe 20 de ani.

Pe lista proiectelor de investiţii cate au primit aprobare la finanţarea din fonduri europene figurează:

– modernizarea străzii Grigore Cantacuzino prin lărgirea la patru benzi a tronsonului dintre Şoseaua Vestului şi ieşirea spre Parcul Industrial unde se produc frecvent ambuteiaje,
– lucrări de anvelopare de blocuri şi unităţi de învăţământ precum Grădiniţa 23, Liceul Tehnologic Sf Apostol Andrei, Şcoala George Coşbuc,  Colegiul Naţional A. I. Cuza),
– modernizarea sistemului de iluminat public (pe traseul tramvaiului 101 şi 102),
– realizare unui terminal multi-modal în locul mizeriei de autogară improvizată de ani buni pe strada Găgeni,
– reabilitarea depoului de tramvaie,
– realizarea unui drum de legătură între Gara de Sud şi cea de Vest,
– modernizarea cartierelor Râfov şi Pictor Rosenthal,
– construirea unei grădiniţe noi pe strada Poştei.

La încheierea mandatului de primar, Adrian Dobre, actualul city manager al municipiului Câmpina, declara într-o conferinţă de presă, că lasă moştenire următorului edil al Ploieştiului proiecte europene, depuse şi cu finanţare asigurată, în valoare de aproximativ 300 de milioane de euro.

Urmaşul său, fostul său prieten Andrei Volosevici are alte priorităţi decât continuarea unor proiecte care ar contribui la dezvoltarea oraşului! Suntem curioşi care va fi explicaţia edilului (expert în astfel de justificări) vis-a-vis de această situaţie…continua cei de la Jurnalul Prahovean.

Noi le zicem sa stea linistiti, toata lumea este de vina numai „maria sa”- NU!

A avut doar doua preocupari: Rosal si Politia Locala Ploiesti. Cu Rosal a reusit sa rupa contractul iar la Politia Locala Ploiesti a reusit sa isi instaleze, la conducere, „Famiglia imorala”! Am uitat, a mai avut preocuparea sa isi angajeze consilieri peste consilieri sa ajunga in Cartea Recordurilor, in timp ce se plangea de lipsa banilor. „Gogorite” pentru prosti! (Cristina T.).

La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa” cucereste „Republica Ploiesti”/Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti

Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin/Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”!

 

 

 

 

 

 

 

 

Administratie

A 17 zi fără apă caldă la Ploiești si primarul Volosevici nu si-a dat demisia

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte in CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda! (Sava N.).

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

Citeste in continuare

Administratie

Polițiștii continuă protestele

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ne aflăm în a doua săptămână de proteste având în vedere nepăsarea continuă a guvernanților față de revendicările polițiștilor cu privire problemele cu care se confruntă, cea mai recentă fiind cea a salarizării, precizeaza cei de la sindicatul SIDEPOL.

Încă din 2017 polițiștii așteaptă să fie plătiți conform unei legi elaborate și promovate de cei care astăzi ne conduc prin frâiele politice. De doi ani de zile protestăm, culmea, pentru respectarea legii de către cei care au făcut-o. Din păcate aceasta este România anului 2022, un stat în care instituțiile de apărare, ordine publică și siguranță națională au ajuns ofranda de sacrificiu pe altarul demagogiei și al populismului.

Vom continua protestul, protest care se va concretiza și sub alte forme decât mitingul. Mâine vom fi prezenți în fața guvernului alături de celelalte organizații sindicale ale polițiștilor și polițiștilor de penitenciare, SNPPC si FSANP, mai precizeaza acestia.

Revendicările sunt clare:

-aplicarea în integralitate a Legii 153/2017;

-achitarea normei de hrană actualizate, mai ales în contextul în care pentru a doua oară în acest an, norma de hrană a fost majorată la 43 lei/zi, dar este în continuarea pusă în plată la valoarea de 34 lei/zi;

-majorarea sporului de solicitarea neuropsihică;

-abrogarea OUG 59/2017 privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul pensiilor de serviciu.

Desigur, pe lângă aceste revendicări „ne rezervăm dreptul de a cere o reformă reală și concretă a Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că ultimele ”tentative” de reorganizare nu au fost altceva decât o glumă la adresa unui sistem aflat în declin sigur. Legislația, dotarea, pregătirea, protecția și drepturile polițiștilor rămân în continuare probleme grave pentru care nu se caută rezolvări ceea ce va conduce inevitabil la blocarea sistemului”.

Dar până la blocarea sistemului, polițiștii vor recurge la blocarea activității, ca o formă de protest mai amplă, prin:

-aplicarea de AVERTISMENTE în loc de AMENZI;

-refuzul de efectuare a orelor suplimentare;

-întreruperea comunicării ”neoficiale” prin intermediul unor aplicații;

-aplicarea unor forme de control, intervenție și executare a serviciului prin exces de zel.

În cazul în care guvernanții nu vor înțelege nevoia de a respecta polițiștii și militarii, vom trebui să ne facem auziți și simțită prezența, în deplină respectare a legii, dar în așa fel încât rezultatele să fie concrete, mai precizeaza sursa citata. (Sava N.).

Citeste in continuare

Administratie

Pirlog o umileste pe Scutea

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ce rusine… Sefa PICJ Gabriela Scutea este umilita de un fost coleg de proteste, procurorul militar Bogdan Pirlog (foto), dezvaluie Lumea Justitiei. De fapt de ONG-ul acestuia, denumit Asociatia pentru Justitie.

Asociatia lui Pirlog, din care a facut parte si procurorul Sorin Lia candidat la alegerile pentru CSM, ii cere Procurorului General al Romaniei sa isi in serios rolul de reprezentant al Ministerului Public, si ii reproseaza modul in care a actionat in scandalul provocat de organizarea unui tur II la alegerile pentru CSM. Cica ce a facut Scutea “nu poate fi considerat un demers satisfacator”Dar nu doar atat, caci aceeasi asociatie a lui Pirlog o ironizeaza pe Gabriela Scutea, despre care afirma ca este mai preocupata sa afle adevarul despre razboiul din Ucraina, decat sa afle adevarul despre alegerile pentru CSM. Urat… Suntem convinsi insa ca Gabriela Scutea nu va ramane datoare.

Iata comunicatul Asociatiei Initiativa pentru Justitie a lui Bogdan Pirlog, publicat de juridice.ro:

“Asociatia Initiativa pentru Justitie, asociatie profesionala a procurorilor, solicita procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, doamna Gabriela Scutea, sa isi exercite cu seriozitate rolul de reprezentant al Ministerului Public, aparand in contencios administrativ interesul general al societatii si ordinea de drept fata de modul in care prin Hotararea nr. 114/2022 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii s-a decis declararea ca alesi a unora dintre candidatii la Consiliul Superior al Magistraturii, precum si efectuarea demersurilor ulterioare prevazute de dispozitiile legale si regulamentare, inainte de finalizarea procedurii alegerilor si fara ca aceasta solutie sa figureze pe buletinele de vot.

Promovarea de catre Ministerul Public a unei cai de atac inadmisibile, rezervate exclusiv candidatilor (contestatie la Sectia 1 Civila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie), anuntata printr-un comunicat de presa pe site-ul PICCJ la data de 26 iulie 2022 si respinsa intre timp de instanta, nu poate fi considerata un demers satisfacator in ceea ce priveste indeplinirea rolului constitutional al Ministerului Public.

Articolul 126 alin. 6 din Constitutie garanteaza controlul judecatoresc al actelor administrative ale autoritatilor publice, cu exceptia celor care privesc raporturile cu Parlamentul si a actelor de comandament militar.

Avand in vedere ca hotararile CSM sunt acte administrative neexceptate de Constitutie de la controlul judecatoresc si ca deja Ministerul Public s-a exprimat public, printr-un comunicat de presa, in sensul ca prin Hotararea nr. 114 din 19 iulie 2022 a Plenului CSM s-a vatamat un interes legitim public (conditia prevazuta de art. 1 alin. 5 din Legea nr. 554/2004 pentru sesizarea de catre Ministerul Public a instantei de contencios administrativ competente de la sediul autoritatii emitente, in cazul actelor administrative normative), consideram ca este cazul ca procurorul general al PICCJ sa exercite si demersul legal corespunzator.

Apreciem ca este inadecvat si contrar prevederilor art. 131 din Constitutie, privind rolul Ministerului Public, ca procurorul general al PiCCJ, in calitate de reprezentant al Ministerului Public, sa se ocupe de atacarea in contencios administrativ a organizarii in acest an a concursului de promovare a procurorilor in functii de executie, in conditiile in care prin stabilirea organizarii acestui concurs nu s-a incalcat nicio lege, dar, in acelasi timp, sa lase neatacata in contencios administrativ o hotarare a CSM cu privire la care mai multi membri CSM au semnalat nelegalitatea adoptarii, iar PICCJ s-a exprimat public ca este nula absolut.

In conditiile in care nu pare a fi o preocupare a PICCJ aflarea adevarului in ceea ce priveste cum de s-a ajuns ca o solutie care nu a figurat pe buletinele de vot sa ajunga in dispozitivul unei hotarari a CSM ce va afecta magistratii timp de sase ani si ce functionari se fac vinovati de producerea acestui rezultat (spre deosebire de interesul manifestat in legatura aflarea adevarului in legatura cu evenimentele din Ucraina), consideram ca exercitarea actiunii in contencios administrativ, care ar permite unei instante sa restabileasca legalitatea, ar reprezenta o dovada minima de responsabilitate din partea procurorului general al PiCCJ in ceea ce priveste chestiunea alegerilor pentru viitorul CSM”. (Irinel I.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv1 zi ago

Plangere penala impotriva directorului general al Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin Constantin, nasul edilului), Manolache Roxana si Dobrescu Valentia pentru abuz in serviciu si fals

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri...

Exclusiv2 zile ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 08.08.2022, Incisiv de Prahova a publicat primul episod din serialul „Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE...

Exclusiv4 zile ago

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncrengatura primarului Andrei Volosevic ( fara comentarii, deocamdata), in legatura cu fostul director general si al Administraţiei Spitalelor şi...

Exclusiv5 zile ago

Ce-i mai mananca si nu are cine sa-i scarpine!/Interese dolosive/Documente/PSD Prahova continuă scandalul/Așa rușine Ploiestiul niciodată n-a mai pățit

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLiderii locali din Ploiesti ai PSD și edilul Andrei Volosevici au afectat nu doar imaginea județului și a municipiului...

Exclusiv6 zile ago

Recrutarea Minervei vine dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila si pe Tudilica a lui Zavoranca

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinManole, e scris in STELE! La modul in care a ratat toate prognozee de inflatie, desigur ca Isarescu a...

Exclusiv6 zile ago

Secretomania a ramas însă adânc înrădăcinată în vintrele Ministerului Afacerilor Interne/FANTOMELE DIN DULAPUL M.A.I.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAceastă imagine din 1970, cu distinșii membri ai Armatei Poporului păzind o ”gaură strategică” este o ilustrare demnă de...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziua când patru polițiști și-au încălcat jurământul de credință și au scuipat în obrazul statului de drept!/O faptă, trei sancțiuni

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În urmă cu vreo două săptămâni, am fost la Comisia de Jurisdicție a Imputațiilor din MAI, pentru a...

Exclusiv1 săptămână ago

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinRomânia, în infringement pentru poluarea aerului și neînchiderea gropilor ilegale de gunoi Comisia a decis  să trimită României o...

Exclusiv1 săptămână ago

Pozitia 6 din lista turnatorilor, cocotat post-decembrist pana la varful BNR, platit cu sute de mii de Euro anual…

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCum? Nu stiati? Cei care erau turnatori ai Securitatii si cantau in struna regimului comunist, punand la baza muncii...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, al doila episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local,...

Exclusiv1 săptămână ago

Polițiștii ies în stradă/Protest pentru normalitate

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSuntem deja la jumătatea anului, iar guvernanții încă se joacă de-a ”baba oarba” cu drepturile angajaților din sectorul de...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES...

Exclusiv2 săptămâni ago

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinciuna are picioare scurte, asa se spune din batrani si invatam zicala asta inca din copilarie. Insa, de multe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițiștii trebuie să se mulțumească cu încă o rundă de promisiuni, despre o nouă serie de „firimituri” salariale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Domnul primar o joaca doar politic si se opune/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDisperare! Ce nu vede nimeni si nu vrea sa vada este finalul adresei RASP! Unde se specifica, in clar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!