Connect with us

D.N.A.

Un scenariu de prost gust orchestrat de mafie cu concursul DNA/ Cine se chinuie să cânte prohodul fostului sef al IPJ Prahova isi va lua o mare teapa!

Publicat

pe

Am asitat cu oroare la „chinurile facerii” mafiei care, cu sprijinul DNA, a orchestrat un dosar fabricat comisarului sef al IPJ Prahova, Marian Iorga.

Ca sa fim intelesi pe deplin:  Incisiv de Prahova nu acopera si nu apara fapte de coruptie dar acest „caz” trambitat „sonor” pe media locala si pe facerbook, cu mult timp inainte de a se infaptui  – are mari lacune.

Din punctul nostru de vedere, scoaterea din joc al comisarului sef al IPJ Prahova s-a efectuat de catre „Mafia gunoaielor”, asa cum am dezvaluit in articolele anterioare.

Aceasta actiune de mare „rasunet” a DNA s-a efectuat si politic si va vom explica, pas cu pas.

Lupta din PNL pentru castigarea conducerii partidului a avut darul de a scoate fel de fel de actiuni in afara cadrului legal, in contradictie totala cu democratia.

PNL Prahova este cea mai mare organizatie din tara si cea mai puternica. Tabara care va avea alaturi de ea Filiala Judeteana PNL Prahova va fi tabara castigatoare deoarece alaturi de aceasta va veni o mare parte dintre organizatii din tara.

In acest context, s-a incercat, intai, compromiterea sefului acestei filiale, cu stenograme scoase din context si „aruncate” pe piata.

Liderul acestei formatiuni locale nu s-a lasat intimidat si au urmat, doua lovituri, in decurs de doua ore, in data de 08.07.2021, totul doar cu obiectivul de a atragea aceasta Filiala a partidului intr-o tabara.

Prima lovitura este demiterea cu „cantec” al ministrului finanţelor Alexandru Nazare, demitere cu „cantec” in care nu numai noi (cei de la Incisiv de Prahova) ne-am expus punctul de vedere.

Pentru a intari „avertismentele/presiunile”, la circa doua ore apare marele comunicat al DNA in care comisarul sef Marian Iorga este acuzat de o presupusa mita, de pana in o mie de euro, bazata pe un simplu denunt, fapt care denota ca practicile DNA-ului nu au incetat cu scoaterea din sistem al procurorului „Portocala”.

La aceasta mai adaugam, obiceiul vechi, de denigrare, prin asa zisele scurgeri in presa…

Dar, din atatea mojicii spuse/scrise de fostul comisar sef al IPJ Prahova, DNA vine cu un comunicat penibil, „scremut” de o presupusa mita de pana in o mie de euro, fapte care s-ar fi petrecut la IPJ Calarasi, doar pe baza binecunoscutului „denut” utilizat in zilele bine ale bonomului. Slabut farte, nici „facaturile” DNA nu mai sunt ce erau!

Usor cu pianul pe scari cand vorbim de facaturile DNA!

Stiti cum functioneaza legea Bumerang – legea cauza si efect? Vom reveni cu dezvaluiri senzationale, cu subiect si predicat privind persoanele si „personalitatile” implicate in scoaterea din „joc” a lui Marian Iorga si legaturile de mafie/caracatita dintre acestea care conduc din plan local la varful MAI si varful „politichiei” romanesti! (Crsitina T.).

 

 

 

Anchete

Procuroarea Irina-Cornelia Munteanu s-a saturat sa se ocupe de procurorii de sedinta ai DNA

Publicat

pe

De

Munteanu cere CSM sa-i aprobe demisia din functia de adjuncta a Sectiei judiciare penale din DNA, dezvaluie Lumea Justitiei. In schimb, procuroarea Munteanu ar putea fi numita in postul de sefa a Serviciului resurse umane, perfectionare profesionala si documentare din Directia Nationala Anticoruptie. Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii ii va analiza cazul in sedinta de marti, 26 martie 2024. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Actualitate

Ziarul Incisiv de Prahova vă urează LA MULŢI ANI! Să fiţi sănătoşi şi să ne citiţi şi în 2024!

Publicat

pe

De

Ziarul Incisiv de Prahova vă mulţumeşte pentru că aţi fost alături de noi şi în 2023, fie că sunteţi cititori, advertiseri, parteneri de afaceri sau personaje despre care scriem. Cu ajutorul vostru am putut să urmărim şi să vă transmitem ce se întâmplă în realitate, în urbea noastra şi în tara. Împreună, am putut să povestim despre voi, despre români, despre ilegalitati, despre grave derapaje de la lege si/sau legi, despre evoluţii, schimbări şi direcţii.

Noi am ţinut sub microscop anul 2023 cu sute de articole publicate zilnic, mii de analize, sute de ore de investigatii cu conţinut video.

Ne dorim să vă revedem în 2024, la fel de flămânzi după informaţie reala, la fel de dornici să vedeţi ce s-a mai întâmplat.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi vă dorim ca 2024 să fie un an profitabil pentru toti si sa nu mai avem parte de derapaje de la lege si abuzuri ale unor exponenti din cadrul autoritatilor statului.

(Redactia Incisiv de Prahova).

Citeste in continuare

Anchete

Este nevoie de oameni profesionisti in DNA

Publicat

pe

De

* Pe unii i-a socat avizul negativ pe care Sectia pentru procurori a CSM l-a dat propunerii de numire in functia de sefa a Sectiei I a DNA (de combatere a infractiunilor de coruptie) procuroarei PICCJ Mihaiela Iorga-Moraru, dezvaluie Lumea Justitiei. Altii nu au fost deloc surprinsi, avand in vedere ca prin sistem se vorbea de cateva zile ca asta va fi deznodamantul. Si tot prin sistem se mai vorbeste ceva.

Cica ar fi existat mari presiuni pentru ca Mihaiela Iorga-Moraru sa fie blocata sa ajunga din nou in DNA. Iar presiunile ar fi inceput inca dinainte ca Iorga-Moraru sa sustina interviul in fata comisiei de la Ministerul Justitiei. De unde au venit aceste presiuni? Lumea spune ca dintr-o zona apropiata fostei sefe DNA Laura Kovesi (foto dreapta, alaturi de seful Sectiei pentru procurori a CSM, Daniel Horodniceanu), cu care Iorga-Moraru, cum bine se stie, s-a aflat in conflict, pentru ca nu a acceptat sa ii fie obedienta Lulutei. O zona care inca ar avea trecere prin Sectia pentru procurori a CSM. Altfel, avizul negativ primit de Iorga-Moraru de la CSM nu are absolut nicio valoare, fiind unul consultativ. Ministra Justitiei Alina Gorghiu poate merge mai departe si sa ii propuna presedintelui Iohannis numirea Mihaielei Iorga-Moraru in functia de sefa a Sectiei I DNA. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv13 ore ago

Macar o data la doi ani, apare cel putin o informatie importanta despre un nou furtisag al Directiei Generale Financiare din cadrul M.A.I.

Noi pagube provocate de Directia Generala a Hotilor, condusa de directorul general Razvan Grecu! Nu stiu cum se face ca...

Exclusiv13 ore ago

Federația Polițiștilor de Penitenciare, alături de Federația Simdicatelor din Sistemul Penitenciar, continuă seria protestelor anunțate, astfel că in data de 28.03.2024 vor fi pichetate Penitenciarele Deva, Giurgiu și Codlea, in paralel cu strangerea semnăturilor pentru refuzul de ore suplimentare

Faptul că guvernanții , in an electoral, au scăpat printre degete niște firmituri pentru polițiștii de penitenciare ( actualizarea soldei...

Exclusiv2 zile ago

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine”

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Exclusiv2 zile ago

Se pun in pericol angajamentele internationale ale Romaniei in domeniul asistentei umanitare, din cauza lui Grecu & comp. care nu vor sa plateasca la timp si corect, drepturile legale ale „misionarilor”

In atentia veteranilor din teatrele de operatii! Mai multi veterani in teatrele de operatii mi-au transmis, pe diverse cai, insistent,...

Anchete3 zile ago

 INTOARCEREA “RABINULUI”

                                         ...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXV)/Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower

Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower, titra un ziar central de investigatii, confirmand, in...

Exclusiv3 zile ago

Ameninţări drastice din partea poliţiştilor şi agenţilor din penitenciare/Sindicaliştii ameninţă că măsurile pe care le vor lua, vor fi şi mai drastice in data de 9 Mai 2024

Angajații din structurile de forță ale statului roman au fost luați în bătaie de joc de Guvern In Monitorul Oficial...

Exclusiv3 zile ago

Fiecare lider sindical s-a impăunat cu ” marea ” realizare, cand in fond nu este altceva decât o ingenunchere a mișcării sindicale/Oamenii ar trebui să se trezească din amorteala asta colectivă

După lungi teorii ale conspirației, astăzi, cu puțin timp in urmă,in Monitorul Oficial al României a fost publicata celebra și...

Exclusiv4 zile ago

WHITE TOWER (XXIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER: copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie!

Copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! Aceasta este una dintre realitățile scandalului WHITE TOWER! Mihai LUPU și Radu...

Exclusiv4 zile ago

Sindicatul Politistilor din Romania „Diamantul” Oficial a intocmit un ÎNDRUMAR ELECTORAL PENTRU POLIȚIȘTI ȘI MILITARI

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Exclusiv5 zile ago

Este dezonorant pentru un șef de poliție să se păteze în jocurile murdare ale politicienilor

Condiționalitatea factorului de comandă în structurile M.A.I. de fidelitatea față de o gașcă politică ori alta, nu a constituit vreodată...

Exclusiv5 zile ago

„Polițiștii și militarii nu suntem sclavii nimănui, iar niște drepturi acordate parțial nu sunt decât o altă ofensă adusă la sacrificiile pe care le facem și serviciul adus de către noi la menținerea ordinii publice și a siguranței naționale”

Așa cum v-am anunțat, la data de 25.03.2024, chiar de Ziua Poliției Române Sindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL trebuia să fie prezent...

Exclusiv7 zile ago

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Exclusiv7 zile ago

Amânarea acțiunii de protest anunțate în 25 martie 2024, de Ziua Poliției Române – pentru data de 9 mai 2024, de Ziua Europei

Orice acord, negociere, relație bilaterală trebuie să aibă la bază încrederea între parteneri, aceasta bazându-se pe consecvență în respectarea angajamentelor...

Exclusivo săptămână ago

Au inceput protestele/Administrația Națională a Penitenciarelor se face că nu știe și se dă luată prin surprindere in fața Ministerului Justiției

Așa cum am anunțat prin comunicatul de presă, despre care Administrația Națională a Penitenciarelor se face că nu-l știe și...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!