Connect with us

Anchete

Sabotarea avocatului Dan Chitic

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Avocatul Dan Chitic a pierdut o batalie, dar nu si razboiul. Acum trei saptamani, va spuneam ca avocatul a depus la Consiliul Legislativ proiectul Legii suveranitatii, prin care vrea sa incrimineze penal, ca abuz in serviciu, discriminarea privind acceptarea sau refuzul unui tratament medical, precum si ca inalta tradare refuzul presedintelui Romaniei de a aplica deciziile CCR pe conflicte de natura constitutionala. De asemenea, proiectul de lege scoate STS din procesul electoral, interzice privatizarile si defrisarile pana in 2121, obliga BNR sa repatrieze rezerva de aur a Romaniei si blocheaza accesul serviciilor secrete in dosare penale, ONG-uri, firme si presa (click aici pentru a citi).

Ei bine, joi, 24 iunie 2021, maestrul Chitic a anuntat ca acelasi Consiliu Legislativ i-a returnat proiectul de lege, din cauza unor nereguli procedurale: lipsa expunerii de motive si a semnaturilor din partea a opt membri ai comitetului de initiativa. Totusi, repetam, inca exista speranta: problema consta doar in remedierea acelor nereguli, dupa care initiativa de act normativ poate fi din nou trimisa la Consiliul Legislativ.

Iata postarea lui Dan Chitic de pe Facebook (vezi facsimil), dezvaluie Lumea Justitiei:

#LegeaSuveranitatii a fost intoarsa de Consiliul Legislativ. Nu respinsa, nu avizata negativ, ci intoarsa efectiv, in materialitatea ei, la expeditor: toate cele 8 pagini insotite de Declaratia de constituire a Grupului de Initiativa si Imputernicire.

Evident, ‘solutia’ Consiliului e nelegala, aceasta modalitate de ‘solutionare’ nefiind prevazuta de legea 189/1999.

Dar ‘solutia’ nu ne mira.

Stiam ca toti sunt impotriva noastra.

Stiam ca vor face tot ce le sta in putinta sa ne opreasca.

Nu vor reusi!

Vom relua procedura!

Dar nu inainte de a completa propunerea legislativa cu dispozitii care vor scoate in afara legii orice forma de prozelitism sexual, asa cum au facut-o ungurii.

#VremSuveranitate!

#PanaLaCapat!” (Irinel I.).


Anchete

O parte din dovezile că ofițerii SPP-ului lui Pahonțu fac POLIȚIE POLITICĂ/Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Publicăm astăzi o primă parte din convorbirile nu doar halucinante, dar și absolut alarmante din punct de vedere al securității naționale, dintre șefii Serviciului de Protecței și Pază. Atât între ei, cât și cu angajați ai Guvernului României sau ai altor instituții vitale pentru statul român, precum Camera Deputaților sau diverse ministere. Șefi de obiective SPP, inclusiv cei de la Palatul Victoria și de la alte structuri raportând zi și noapte în timp real, ofițerului SSI, Felix Dicu despre toate mișcările demnitarilor statului român, angajaților Guvernului sau ai Parlamentului. Și chiar despre ofițerii de la Serviciul Român de Informații aflați la post!

(Preluare National – Catalin Tache):

O parte din dovezile că ofițerii SPP-ului lui Pahonțu fac POLIȚIE POLITICĂ

Și dacă nici aceste convorbiri care pot fi puse oricând la dispoziția organelor de urmărire penală nu mai reprezintă ”PROBE INDUBITABILE ale POLIȚIEI POLITICE efectuate în MOD ORGANIZAT de către OFIȚERII Serviciului de Protecție și Pază asupra DEMNITARILOR și OBIECTIVELOR GUVERNAMENTALE pe care sunt obligați să le protejeze prin chiar legea de funcționare, atunci uite că ”dăm drumul” și la primele fotografii din ”fototeca” intrată în posesia noastră!

Guvernul, în Transmisiune ”LIVE”!

Cu precizarea că demnitari ai statului român și ofițeri SRI sunt spionați și fotografiați de către ofițerii SPP aflați la post în sediul Guvernului, la ordinul colonelului Felix Dicu. Acesta urmărind practic ”live” toate mișcările demnitarilor și chiar a ofițerilor sub acoperire ai altor servicii secrete! Inconștiența ofițerilor SSI și a aghiotanților din Secțiunea 3 din cadrul Serviciului de Protecție și Pază fiind atât de uluitoare, încât aceștia comunică pe un grup de aplicație criptată în care, la pozele de profil, sunt fotografiile propriilor copii minori!Și fac schimb de fotografii inclusiv cu un ofițer SRI sub acoperire și care răspunde de protecția membrilor Guvernului României împotriva spionajului rusesc! Deși cunosc calitatea oficială a acestuia! Totuși spionează și fotografizază în bufetul Guvernului ”blonda căpitan de la SRI”, de care își și bat joc că ”se sparge ușor” !!!

Este chiar șeful SDI, colonelul FELIX DICU!

Toate convorbirile de pe aplicația WhatsApp, dar și de pe Signal, intrate în posesia noastră sunt centralizate de către utilizatorul ”GIGEL COSTEL MOTĂNEL”. Cel care le solicită șefilor de obiective de la Guvernul Românei să i se raporteze tot ce mișcă în Palatul Victoria, care demnitar intră și care iese, fotografii, de la bufet și parcare, cine comentează pe ”grupurile de rezerviști” și ”să instruiți oamenii din obiectiv în acest sens”. Iar după cum o demnostrează fără putință de tăgadă celelalte mesaje pe care nu le publicăm astăzi, GIGEL COSTEL MOTĂNEL este chiar colonelul Felix Dicu! Cel care, după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 8 august, titrată ” Vânzătorul lui Geoană, colonelul Felix Dicu, noul șef SPP” a fost numit în fruntea Secțiunii de Documentare Informativă a Serviciului de Protecție și Pază! Omul care raporta direct colonelului Dumitru Voroneanu. Și acum generalilor Daniel Ion Bălașa și Lucian Pahonțu!

”ZOZO” către GIGEL COSTEL MOTĂNEL

Dacă și ofițeri ca ”ZOZO” Z. au ajuns să fie exploatați informativ într-un asemenea hal de seseiștii lui Felix Dicu, atunci chiar că nici cel mai optimist inițiat al sistemului nu mai poate trage speranțe că ”Șandramaua lui Pahonțu” mai poate fi ”reevaluată”!

Mai ales dacă, de la momentul publicării acestor prime PROBE de POLIȚIE POLITICĂ STRICT INTERZISE de CONSTITUȚIE și TOATE LEGILE în vigoare, nu se dovedește ”de îndată” că mai avem CSAT în țara asta! Și Secție Militară a DNA! Și atunci vom ”detona” și ”nucleara”, în ciuda riscului iminent de vulnerabilizare externă a celor mai importante instituții ale statului român. Dar dacă SPP-ul spionează, în loc să ia măsuri să protejeze aceste structuri iar SRI-ul nu este în stare să își ”acopere” nici măcar proprii oameni de la Guvern, atunci de ce ar face-o alții…?

Deocamdată însă, să parcurgem astăzi doar câteva din convorbirile de pe WhatsApp dintre actualul șef SDI din SPP, colonelul Felix Dicu și unul dintre chiar șefii de obiectiv de la Palatul Victoria…

” – O ședință scurtă. Revin imediat.

– Bine.

– Nu l-am văzut. Ce nume are?

– cristina david

– un screenshot pe profilul ei

Sa o identific.

–       Uita-te în el si are ”semne” ca e…Ca-s multe

–       Am inteles

–       Acum e consilier la cabinetul doamnei consilier de stat Oana Bulai

–       Aha

Am înțeles

–       sper ca ti-am dat de lucru, in plus

si mai stiu si ca e angajata și la parlament. Are doua salarii, unde, nu stiu.

–        Poate mai merge si pe la parlament

nu ca e angajata acolo. a doua problema…

– eu asa stiu

– pe secretarul de stat … l-ati mai vazut pe la guvern?

– da

– ce zice

– nu stiu ce zice..

– nu vorbiti cu el?

poate vorbiți… cu amanunte

– Da, stai linistit

sapam

– stau. va ziceam că e o legătură aparent inexplicabilă De unde până și până unde … Bobby…

– Probabil vrea job

G :Daca nu o avea deja … ciurea… un part time…

Z :  Verificam

– Ok

Cumva pe naghi l-ați vazut în zona ?

– N-am auzit

(…) – Bună seara.E adevărat? Au fost ceva miscari pe acolo aseară?

– Nu stiu nimic.Încerc să aflu.

– Pe grupul ăla se comentează ceva?

– Nu, nimic, a post inf. Liviu Constantinescu, dar e liniste.(…)

(…) -Neata. da. Unde e?

– La o masa mai departe.

La guv

– Aha

S-a angajat pe acolo?

Ce mana aveti…

– Aflu mai multe ca doamna cu care e, e gura sparta

– Cine e doamna?

– o fi capitan SRI dar se sparge usor

Una de pe aici

– E la SRI?

Oficial?

Sau supoziții?

–       cum îl cheamă?

ea da

– Rites Ionut

– sa-l…

– dc?

– Sotia lui nu a fost sefa de cabinet a lui… pe vremea PDL?

– Ba da

– la CD

– da, dar nu sefa de cabinet

– Ce? Era?

– A fost sefa departmentului legislativ de la cdep

nasul de cununie era Radu Câmpeanu

– Aoleu

– Era pe zona PNL

– sau alde, acum…

– Deașteaptă fata

– Soția?

– Da

– Și el a plecat că?

– A plecat pentru un trai mai bun. Nu era pe aceeași lungime cu Ganea al meu”…

Citeste in continuare

Anchete

Proteste pe termen nelimitat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Polițiștii sunt din nou sacrificați în ceea ce privește aplicarea Legii salarizării întrucât Guvernul României, indiferent de componența coaliției, alege și de această dată să ne “onoreze” cu promisiuni deșarte așa cum a făcut-o din luna decembrie a anului 2020 prin emiterea ordonanței austerității în baza căreia am fost desemnați ca fraierii de serviciu pentru care aplicarea celor 2 tranșe restante din Legea 153/2017 trebuie să suporte amânare.

Modul patetic în care personalul din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională este amăgit periodic cu acordarea unor firimituri din drepturile salariale restante care nu acoperă inflația de 14%, în timp ce puterea de cumpărare a scăzut sub nivelul salarial deținut înaintea aplicării Legii salarizării din 2017 a condus la înregistrarea unui val de demisii, ultimele fiind înregistrate inclusiv la nivelul inspectoratelor de poliție județene, care însă nu sunt evidențiate de factorii de conducere din MAI pentru a masca în mod intenționat faptul că profesia de polițist nu mai este deloc atractivă.

În aceste condiții, Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL și Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare afiliate Federației Publisind și Blocului Național Sindical declanșează o nouă serie de proteste pentru aplicarea integrală a Legii-cadru privind salarizarea, cât și pentru recunoașterea complexității muncii care implică riscuri deosebite ce nu sunt compensate în mod corespunzător prin legislație.

Astfel, începând de miercuri, 17 august 2022, ora 12:00,  Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu Sindicatul Polițiștilor de Penitenciare va protesta în fața Ministerului Muncii pentru susținerea aplicării Legii nr. 153/2017, act normativ ce a fost suspendat prin ordonanțe de urgență începând cu anul 2020.

Trebuie să înțelegem că de pe margine nu se poate schimba cursul destinului nostru, ci doar printr-o implicare activă și o participare masivă la protestele organizate vom putea determina factorii guvernamentali să-și îndrepte atenția asupra drepturilor noastre și să înțeleagă importanța muncii noastre pentru societate, puncteaza cei de la sindicatul Europol. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Anchete

Polițiștii și polițiștii de frontieră sunt hotărâți să treacă la forme suplimentare de protest!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pentru că protestele în stradă nu impresionează Guvernul (care este surd când vine vorba de probleme lor), polițiștii și polițiștii de frontieră au decis să adopte în perioada urmatoare și  forme suplimentare de protest pentru blocarea activității din sistemul de ordine publică.
Astfel, avertismentele vor înlocui amenzile în toate situațiile în care acest lucru se poate realiza, se va refuza efectuarea de ore suplimentare și a sarcinilor neprevăzute în fisa postului, se întrerupe comunicarea cu șefii pe whatsapp și alte asemenea rețele de comunicare a dispozițiilor, se vor verifica „la sânge” toate persoanele care trec prin punctele de frontieră, indiferent de aglomerație.
Totodată, în eventualitatea reintroducerii starii de alertă, polițiștii și polițiștii de frontieră au anunțat deja că nu se vor mai implica în niciun fel, precizeaza sindicatul ROPOL. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv1 zi ago

Plangere penala impotriva directorului general al Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin Constantin, nasul edilului), Manolache Roxana si Dobrescu Valentia pentru abuz in serviciu si fals

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri...

Exclusiv2 zile ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 08.08.2022, Incisiv de Prahova a publicat primul episod din serialul „Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE...

Exclusiv5 zile ago

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncrengatura primarului Andrei Volosevic ( fara comentarii, deocamdata), in legatura cu fostul director general si al Administraţiei Spitalelor şi...

Exclusiv5 zile ago

Ce-i mai mananca si nu are cine sa-i scarpine!/Interese dolosive/Documente/PSD Prahova continuă scandalul/Așa rușine Ploiestiul niciodată n-a mai pățit

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLiderii locali din Ploiesti ai PSD și edilul Andrei Volosevici au afectat nu doar imaginea județului și a municipiului...

Exclusiv6 zile ago

Recrutarea Minervei vine dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila si pe Tudilica a lui Zavoranca

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinManole, e scris in STELE! La modul in care a ratat toate prognozee de inflatie, desigur ca Isarescu a...

Exclusiv6 zile ago

Secretomania a ramas însă adânc înrădăcinată în vintrele Ministerului Afacerilor Interne/FANTOMELE DIN DULAPUL M.A.I.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAceastă imagine din 1970, cu distinșii membri ai Armatei Poporului păzind o ”gaură strategică” este o ilustrare demnă de...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziua când patru polițiști și-au încălcat jurământul de credință și au scuipat în obrazul statului de drept!/O faptă, trei sancțiuni

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În urmă cu vreo două săptămâni, am fost la Comisia de Jurisdicție a Imputațiilor din MAI, pentru a...

Exclusiv1 săptămână ago

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinRomânia, în infringement pentru poluarea aerului și neînchiderea gropilor ilegale de gunoi Comisia a decis  să trimită României o...

Exclusiv1 săptămână ago

Pozitia 6 din lista turnatorilor, cocotat post-decembrist pana la varful BNR, platit cu sute de mii de Euro anual…

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCum? Nu stiati? Cei care erau turnatori ai Securitatii si cantau in struna regimului comunist, punand la baza muncii...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, al doila episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local,...

Exclusiv1 săptămână ago

Polițiștii ies în stradă/Protest pentru normalitate

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSuntem deja la jumătatea anului, iar guvernanții încă se joacă de-a ”baba oarba” cu drepturile angajaților din sectorul de...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES...

Exclusiv2 săptămâni ago

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinciuna are picioare scurte, asa se spune din batrani si invatam zicala asta inca din copilarie. Insa, de multe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițiștii trebuie să se mulțumească cu încă o rundă de promisiuni, despre o nouă serie de „firimituri” salariale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Domnul primar o joaca doar politic si se opune/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDisperare! Ce nu vede nimeni si nu vrea sa vada este finalul adresei RASP! Unde se specifica, in clar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!