Connect with us

D.N.A.

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Avatar

Publicat

pe

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa. De independent ce este.
Ludovic Orban, președinte PNL, este în dosarele jaf UNIFARM. Șeful DNA stă la VIP cu personajul din dosarele DNA, că este obiectiv.
Nicușor Dan, primarul Capitalei de la PNL, este petent în dosarele DNA, a depus plângeri penale împotriva vechii administrații. Șeful DNA stă cu petentul pe stadion, de imparțial ce este.
Lucian Bode, ministrul de Interne PNL care a băgat 2 polonezi în spital, este într-un dosar penal la PG. Șeful DNA stă lângă “Electrica Zalău” că sunt prieteni. Și de loc. Și de accidente de mașină. Ambele “rezolvate” de Miliție+PG.
Problema nu este cu țara. Problema sunt oamenii.
M-am mai interesat. La alte instituții, FRF/Mitroi/Burleanu n-a trimis invitații. Doar la suckerii ăștia pe care i-ați văzut mai jos. Burleanu (sufrageristul) este prieten cu Dâncu de pe vremea sufrageriei. Că doar ei l-au pus pe Burleanu la FRF. Așa a ajuns Dâncu de la sufragerie pe sufrageria stadionului PeNeLeu. Pe Bologa l-a luat Bode, băieții din Sălaj/ Zalău, lângă care și stă. Așa șeful DNA a ajuns să defileze cu oamenii politici de la guvernare pe care ar trebui să-i investigheze pe stadion. Că îi place, de independent și obiectiv și imparțial ce este. Restul n-a primit nimic de la FRF/ Razvan Mitroi/ Burleanu. Îi înjură/ boscorodește toată lumea, inclusiv procurorii (“s-au urcat scroafele pe stadion”. Tabloul nulităților românești. Invitațiile veneau de obicei prin Jandarmerie/Miliție/ MAI, acum au venit cu dedicație specială. Bine că totuși au fost lăsați Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu etc să intre pe stadion. Hei, este un pas înainte. La ce zero absolut era la VIP de nu mai aveai loc de ei, gloriile meritau să stea afară, la popcorn televizat, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. (Paul D.).
Mai jos poze sufrageriști.

 

Administratie

Magistratii cu dosar vor putea alege intre Negulescu si Man (Foto)

Avatar

Publicat

pe

De

Rad magistratii in hohote de ministrul Justitiei Stelian Ion dupa ce, disperat sa desfiinteze SIIJ, a propus o varianta in care DNA sa primeasca din nou competenta in anchetarea judecatorilor si procurorilor, dar acestia din urma sa poata cere sa nu fie anchetati de serviciile teritoriale ale DNA aflate in circumscriptia in care ei isi desfasoara activitatea (click aici pentru a citi). Si ca sa vedeti cat de mult se distreaza magistratii, printre ei circula o caricatura ce il ironizeaza pe Stelica. O caricatura in care un judecator de la Inalta Curte de Casatie si Justitie afirma ca nu mai doreste sa fie cercetat de procurorul Mircea „Portocala” Negulescu de la DNA Ploiesti, ci de procurorul Ciprian Man de la DNA Oradea. Desigur, cei doi nu mai activeaza la DNA, dar ideea caricaturii e ca oriunde te-ai duce la DNA, tot de procurori abuzivi dai, dezvaluie Lumea Justitiei(. (Irinel I.).

Citeste in continuare

CCR

Stat de drepți, nu glumă

Avatar

Publicat

pe

De

Observ că toată lumea bună, inclusiv Dogioiu, face o similitidune și susține că ceea ce au făcut cele două dudui angajate la Cancelaria premierului, seamănă izbitor cu duduile angajate la instigarea lui Dragnea, care ar fi lucrat la partid.
Politicienii fără corupți susțin că nu e vreo problemă penală, iar DNA este pe mucles… Don Bologa e ocupat cu CCR-ul și îl ”gelozește” pe Morar.
Există totuși două diferențe față de cazul ”dragniiia”:
– ”Dragnia” susținea că nu a instigat el la fapta respectivă, în sensul că nu ar fi existat probe în acest sens, nu că nu era faptă, dacă ar fi fost reală (la duduile actuale este deja probată fapta cu numele autorului din document)
– nu s-a probat, nici măcar nu s-a afirmat, că duduile ”di la Teleorman” s-ar fi implicat în vreo campanie electorală, nici măcar la nivel intern, de partid.
Stat de drepți, nu glumă, conchide Ingrid Mocanu. (Sava N.).

 

Citeste in continuare

Anchete

Bologa, o oră de scremeală și bâlbăială continuă, justificându-și incompetența

Avatar

Publicat

pe

De

Rezumat:
Stați așa că mâncând cirește am dat peste comanda lui Bologa, că și-a comandat azi un interviu replică de sub pat. Ce spune el. Primul lucru. Morar are dreptate. Normal. Ești ud tot. Are 195 de posturi și are 128 de posturi ocupate. Adică ocuparea i-a scăzut de la 75% la 65% de când stă el pe scaunul de șef DNA. Adică ce scriam acum câteva zile, acum zice cu gurița lui.
Dar spre deosebire ce s-a vehiculat în spațiul public, adică ce am scris io :))))), cică mă contrazice și zice că DNA a devenit „atractivă”. Adică vin oameni în DNA. Dar totuși…. pleacă oameni din DNA. Au venit 25 de procurori și au plecat 30.
Mai continui? Și posibil să mai plece 28 din DNA la pensie.
Și bineînțeles îl doare de CCR. Că i-a zis CCR că nu performează și sunt îngropați în achitări.
Apoi zice că decizia CCR este „recomandare” în capul lui cel deștept. Nu Bologa, este obligatorie și definitivă. Pune mâna pe carte că te faci continuu de râs. Te aude lumea.
Și iar o ia cu CCR. Să reducă vechimea Parlamentul și la PG. Hahaha. Io zic să pună procurori direct la grădiniță. Experimentați în Lego sau ceva.
Bineînțeles, iar o ia cu CCR. Că este expert și în constituționalitate, dar nu știe ce este aia decizie CCR.
Și din nou revine la Morar. Că i-a zis că e plin de achitări. Cică analizează în profunzime abuzul în serviciu și MSN :))))) Analizează-le până nu mai poți.
Achitările cică îi vin din trecut. Adică de la Kovesi.
Ulterior, zice că prejudiciile DNA sunt o gogoriță. Că sunt „estimate”.
Revine de sub pat. La Înalta Curte care cică este invidioasă/( rivală) pe DNA. Hahaha.
Și normal, fixul e cu SIIJ și cu UDMR, all that bullshit. Vrea toate dosarele de la SIIJ (ca să pună presiune pe magistratură), dar timp de o jumătate de oră mai sus a vorbit că n-are procurori și moare cu dosarele-n brațe că-s incompetenți.
O ia și cu CSM. Cu raportul pe supravegherea magistraților și minte ca la balamuc.
Oamenii sunt nebuni, se înțelege. Percepția nu e corectă despre DNA. A trimis în judecată dosare care nu sunt ale lui. Vin în fiecare zi miniștri și „oameni importanți” la DNA (deci iar e pe calitatea persoanei/ nu pe faptă), dar nu-i vede absolut nimeni. DNA s-a mutat în Triunghiul Bermudelor, nu mai sunt pe Știrbei.
Și mai zice că n-are sedii și n-are loc (până acum erau puțini . Trebuie renovare. Vopsea roz cu buline pe pereți sau ceva. Și trebuie și polițiști și grefieri și coco pentru tehnic. În general, n-au nimic și este de vină toată planeta pământ că-s incompetenți.
Mai zice că duce dorul SRI și DIPI. DIPI nema, SRI nema. Of course.
În 2020, n-au lucrat juma de an, dar au avut activitate mai bună, zice : Au fost performanți. Din 105 dosare anunțate ptr proști pe furt în pandemie, alții au făcut doar 2.
Bologa perle: „să recâștigăm încrederea procurorilor în propria lor activitate”. Adică ei n-au încredere în ei și se întreabă ce caută pe acest pământ.
După aia zice că nici cetățenii n-au încredere în ei ( au scăzut sesizările) și nici serviciile. Beton.
El se simte sprijinit de către organismele UE, SUA, o parte a presei, și nu mai e atacat de clasa politică. Oare de ce? Că nu faci nimic. Cică lui asta îi dă confort. ))))
Trece la Dragniiia și CSM. O pupă pe Chiș. Țuluș, îți plâng de milă, nene.
Bologa zice că el colaborează foarte bine cu secția de procurori CSM. Normal, doar joacă fotbal cu prietenul Ban.
La Colectiv nu i-a ieșit manevra. Procurorul e timorat, sub pat și ăla.
Nu știe câte dosare pe politicieni de rang înalt are în cercetare. Și Tel Drum anchetează cu succes Vede de 5 ani lumină ))))) și mai urmează alți ani lumină.
Și revine la MSN-uri. Durerea veșnică Securității. Puteți să puneți cruce.
Și cam asta e. Toată ieșirea lui Bologa este o bâlbâială și scremeală continuă că el nu știe nici să vorbească în general, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei.

Reamintim ca,  procurorul sef al DNA, a declarat in cadrul unei conferinte organizate de APADOR-Ch ca activitatea DNA s-a imbunatatit in ultimele luni in ciuda greutatilor cauzate de pandemie si de modificarile Legilor Justitiei.

Bologa a sustinut ca este in continuare nevoie de sprijinul populatiei pentru lupta anticoruptie, de sprijinul institutiilor europene dar si al autoritatilor pentru dezvoltarea propriului serviciu tehnic. (Cerasela N.).

.

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Cand este consecvent Andrei Volosevici? Probabil cand primarul Andrei Volosevici nu il va contrazice pe primarul Andrei Volosevici si cand...

Exclusiv2 zile ago

„Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?”

Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința...

Exclusiv2 zile ago

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici. Precizam ca aceleasi reactii pertinente le...

Exclusiv3 zile ago

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti.

Comisia le-a dat in cap cu cioaca de jumatate de miliard de Euro pentru GSP-Gabriel Comanescu, asa cum arata bratul...

Exclusiv4 zile ago

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Exclusiv5 zile ago

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere.

 Comisia Europeană scrie că DNA a avut rezultate mai bune în condițiile în care chiar DNA în scrie în bilanțuri...

Exclusiv6 zile ago

Cu PNRR-ul esuat si cu cele mai mari dobanzi din UE, premierul Romaniei ne zice: “va vand…”

Iar a incurcat indicatorii! ,,Va vand un mic secret, urmează alte estimari, care vor duce creşterea economica aproape de două...

Exclusiv6 zile ago

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici, lucreaza de zor pentru alegerea sa la sefia PNL, adica intr-o chestiune absolut privata!

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici,...

Exclusiv7 zile ago

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Exclusiv1 săptămână ago

Bomba “ecologica”si…penala!/Personajul care “pastoreste” “La nuova mappa del crimine”, “Famiglia mafiosa” care a cucerit „Republica Ploiesti” este cercetat in doua dosare penale la DNA si sub “subpravegherea” mai multor servicii secrete, el si mentorii sai

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

Exclusiv1 săptămână ago

Staţia de epurare, o bombă urat mirositoare pe banii Ploieştiului/Reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro

Șansele ca Ploieștiul să finalizeze „noua” stație de epurare sunt egale cu zero, având în vedere problemele legate de imposibilitatea...

Exclusiv1 săptămână ago

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii, Manole.

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii,...

Exclusiv1 săptămână ago

”Famiglia mafiosa”, parfumurile scumpe si un sejur in Turcia

Un membru dintr-o ”Famiglia mafiosa” (prezentata in articolul de ieri) a primit de la o vaduva mai multe parfumuri scumpe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Faptul ca programul “Romania educata” este o flatulenta dospita 7 ani rezulta si din stahanovismele definite drept “tinte concrete”

Faptul ca programul “Romania educata” este o flatulenta dospita 7 ani rezulta si din stahanovismele definite drept “tinte concrete”. Gen:...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cea mai tipică manieră a ministrului academician în securitate națională Sorin Cîmpeanu: au fost puse în dezbatere aceste controversate modificări ale Regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU și a metodologiei de verificare a sesizărilor de plagiat

Ministerul Educației a pus ieri în dezbatere publică Ordinul de ministru care vizează modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!