Connect with us

D.N.A.

Un OM care a suferit este, astazi, umilit din nou!/De o gasca de politruci care nu au mama si nici tata/ A, scuze, parinte 1 si parinte 2..

Avatar

Publicat

pe

Un OM care a suferit este, astazi, umilit din nou! De o gasca de politruci care nu au mama si nici tata. A, scuze, parinte 1 si parinte 2..

Procurorul Liviu Tudose, una dintre victimele paraditorilor de la DNA Ploiesti, a facut urmatoarea precizare esentiala:

Ma vad nevoit sa ies din nou în spațiul public pentru a da câteva lămuriri în legătură cu prezența mea de astăzi, la ședința Comisiei juridice, disciplină și imunități în care a fost dezbătut proiectul de desființare a Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.
Am avut calitatea de invitat și scopul prezenței mele l-am identificat a fi, încă o data, acela de a aduce în atenția acestei comisii inimaginabilele abuzuri la care, eu în particular, dar și alți magistrati am fost supuși, în cursul anilor trecuți, de către procurorii DNA.
Pentru că în presa s-a preluat doar o parte din ceea ce s-a întâmplat astăzi, respectiv doar faptul că nu am fost lăsat să vorbesc, lucru parțial adevărat, se impun următoarele precizări:
După intervenția eficientă, verticală și extrem de profesionistă, așa cum ne-au obișnuit, a reprezentantelor asociațiilor profesionale UNJR, AMR, AJADO și APR, m-am înscris la cuvânt, motivat și mai mult de afirmația nereală a președintelui Comisiei, deputatul Usr-Plus Badea Mihai Alexandru, în sensul că ,,abuzurile au fost cazuri izolate”.
În acest context, ministrul justiției, Ion Stelian, a ridicat problema calității mele și a faptului ca nu ar fi conform Regulamentului să iau cuvântul, putând doar să asist la dezbateri.
Am replicat că îmi justific pe deplin calitatea, ca fost magistrat, acum pensionat, dar și fost inculpat, ,,grație” abuzurilor procurorilor DNA.
De asemenea, l-am întrebat pe domnul ministru dacă nu cumva nu mă lasă să vorbesc de teama de ce-aș putea să spun. Evident, nu a răspuns.
După intervenția unor alți membri ai comisiei, am fost lăsat să vorbesc, dar mi s-a cerut sa nu relatez nimic despre speța mea concretă, ci despre desființarea SIIJ.
Am replicat atunci că nu voi putea sa fac o disociere între cele două aspecte, pentru că am venit sa vorbesc din perspectiva propriei experiențe, iar rolul prezenței mele este acela de a lupta prin orice mijloace pentru ca aceste abominații să nu se repete în viitor.
Profitând de contextul în care am fost lăsat, totuși, să vorbesc, într-o adevărată ,,cursă contra cronometru”, am încercat să spun cât de mult din ceea ce îmi propusesem, fiind conștient că îmi va fi tăiat microfonul, căci asta este modalitatea în care, în România anului 2021, se respectă dreptul fundamental la libertatea cuvântului.
Am vorbit despre modul incalificabil în care mi-a fost fabricat dosarul penal, despre abuzurile abominabile, despre încălcarea celor mai elementare drepturi procesuale, despre probe fabricate, despre modul în care procurorii încalcă procedura, sub ,,umbrela” unor circulare aflate în afara legii și venite din vârful structurii DNA, despre condițiile din arest și tortura la care am fost supus.
În tot acest timp, vicepreședintele Comisiei, tot de la USR, încerca să deturneze discursul meu de la aspectele concrete privitoare la dosarul meu.
Am mai spus și faptul că desființarea SIIJ are ca unic scop încercarea de a se acoperi mizeriile și abuzurile comise și de a se evita tragerea la răspundere penală a celor vinovați.
În momentul în care am încercat sa ofer și mai multe amănunte și referiri concrete la nelegalitațile cărora am fost victimă, mi-a fost tăiat microfonul, în încercarea disperata de a nu ma face auzit și mai mult de către reprezentanții presei, aflați în sală.
Nu este aici contextul în care să povestesc despre nivelul incalificabil al dialogului, contrelor și non-argumentelor în jurul cărora poartă o discuție într-o asemenea comisie care ar trebui sa fie un,, filtru” de legalitate și de constituționalitate.
Închei prin a transmite domnilor parlamentari că, deși azi mi-au oprit cuvântul în aceasta manieră aproape infantilă, nu vor putea sa îmi închidă nici gura, nici să-mi șteargă amintirile dureroase și nici sa ma oprească să gândesc.
Si asta pentru că, în toți acești ani, singura mea faptă culpabilă a fost aceea să tac, în timp ce prea puțini au vorbit. Pentru ca am gândit, ca și mulți dintre voi, că ,,mie nu mi se poate întâmpla”…
 Judecătoarea Adriana Stoicescu:
Liviu Tudose, fost Procuror General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti
A activat ca procuror începând de la terminarea facultăţii de drept în anul 1994. De-a lungul timpului a ocupat funcţii de conducere la unităti de Parchet cu competenţe diferite, promovând până la nivel de Parchet de Curte de Apel.
In perioadă 2008 – 2009 a fost detaşat în cadrul Ministerului Justiţiei din România, activând în cadrul unei direcţii care asigura legătura instituţională cu Ministerul Public.
În perioada 2009-2015 a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.
În luna iulie 2015a fost numit procuror general adjunct al aceluiaşi Parchet de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.
În luna martie 2016 este convocat, în afara oricărui cadru procesual, la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, unde este supus unor presiuni psihice pentru a formula denunţuri mincinoase împotriva unor oameni politici din România.
Momentul nu este intamplator deoarece incepea campania electorala.
Într-o perioadă scurtă de timp şi cu încălcarea tuturor garanţiilor procesuale efective, este pe rand martor, suspect şi inculpat.
După mult timp, ulterior acestui moment, afla ca procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, contrar legii, au secretizat actele de sesizare, la randul lor obtinute prin presiune.
Aceiaşi procurori au audiat aceeaşi persoană cu mai multe identităţi protejate, o practica cvasi constanta in DNA.
Dreptul la aparare i-a fost ingradit, nefiindu-i permis nici lui nici avocatului accesul la propriul dosar.
După cum s-a dovedit ulterior, procurorii, au exercitat constrângeri asupra martorilor, cărora le-au ascuns identitatea astfel încât aceştia să poată declara orice.
Martorilor le-au fost dictate de către procurori depoziţii false pe care le-au folosit ulterior la formularea acuzaţiilor.
I s-a condiţionat starea de libertate de formularea unor denunţuri împotriva unor persoane indicate de către procurori, şi pe care ei le considerau ţinte, oameni politici ce îndeplineau în acel moment funcţii importante în statul roman.
s-a condiţionat starea de libertate de formularea unor denunţuri împotriva unor persoane indicate de către procurori, şi pe care ei le considerau ţinte, oameni politici ce îndeplineau în acel moment funcţii importante în statul roman.
Pentru a se asigura de succesul demersului lor, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au propus arestarea lui preventiva, exercitând presiuni vizibile asupra judecătorilor, inclusiv prin mediatizarea cazului cu încălcarea prezumtiei de nevinovăţie; de altfel, cercetările au stabilit în cadrul aceluiaşi dosar că un judecător a fost chemat şi atenţionat, neoficial şi nelegal, de către procurori, cu o zi înainte de a se pronunţa cu privire la o măsură preventivă.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au comunicat în mod intenţionat date false judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care au solicitat aceste informatii, în vederea examinării legalităţii administrării probelor.
Presiunile au continuat şi pe perioada stării de arest, constând în condiţiile inumane şi degradante(create în arestul Poliției Câmpina din dispoziția expresă a procurorilor din cadrul D.N.A. Ploiești), anume pentru a-l determina să cedeze psihic (nu doar procurorul Liviu Tudose „a beneficiat” de aceste condiții, un alt „beneficiar” fiind și fostul șef al Biroului anticorupție din cadrul D.G.A. Ploiești – Ispas Constantin – de asemenea trimis în judecată de aceiași procurori într-un dosar cu probe de asemenea falsificate.Acest dosar a fost pe masa judecătorului de camera preliminară timp de 4 ani, de curând restituit procurorilor D.N.A.
Măsura arestării a fost prelungită succesiv şi în mod formal; se examina propunerea numai seara, aducerea din arest se făcea cu foarte puţin timp înainte de examinarea propunerii şi nici inculpaţii şi nici avocaţii nu au beneficiat de timpul fizic necesar pentru studierea cauzei; soluţia de prelungire a arestării se dădea în foarte scurt timp şi în mod formal, motivarea realizându-se cu copy paste.
In perioada arestului, pe lângă condiţiile degradante (fără căldură şi lumină naturală, deoarece celula se afla într-un subsol, fără condiţii minimale de igienă) a fost împiedicat o bună perioadă de timp să comunice telefonic cu familia.
Mai mult decât atât, din dispoziția procurorului Mircea Negulescu, în lunile de iarnă, lucrătorii de poliție de la Arestul Câmpina udau cu apă salteua procurorului Liviu Tudose – demersul nu necesită comentarii (De altminteri, acesta nu este singurul care a „beneficiat” de un astfel de tratament. În perioada arestului, soţia procurorului Liviu Tudose – judecător, ca şi mama – procurorului, atunci în vârstă de aproape 80 ani, au făcut în acea perioadă, obiectul unor acţiuni de filaj.
In celula din arest a fost supravegheat tehnic fără sa cunoasca, el sau avocatul, actul prin care s-a dispus această măsură, ca să poata afla o eventuală justificare sau să-l poata contesta.
I-a fost îngrădit accesul la tratament medical şi i-a fost condiţionată deplasarea la stomatolog de încătuşarea cu mâinile la spate – ceea ce contravenea legii – şi de deplasarea pe jos, la un cabinet, în această modalitate.
Cercetarea judecătorească desfăsurată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a evidenţiat după circa 2 ani de la trimiterea în judecată abuzurile ce au stat la baza reţinerii, arestării şi trimiterii în judecată. Judecătorii au constatat încălcarea flagrantă a drepturilor procesuale, precum şi comiterea a repetate şi grave abuzuri care constituie în acelaşi timp şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.
In perioada martie 2016 – octombrie 2018 a fost suspendat din activitatea de magistrat, fiind lipsit de venituri.
În iunie 2018, s-a dispus achitarea pentru toate faptele pentru care se formulaseră acuzaţii, reţinându-se de către instanţa compusă din 3 judecători, ca temei al achitării că “faptele nu există”.

D.N.A.

Desființați SIIJ-ul și trimiteți-i pe judecători la DNA, să primească și ei dosare din astea „bune”, ce corupția lu’ Pește Prăjit facem aici?

Avatar

Publicat

pe

De

Doar ieri, s-au pronunțat trei achitări în tot atâtea dosare răsunătoare ale DNA: Blaga, Sandu-Pescariu (Microsoft) și fostul primar de Tg. Mureș, Dorin Florea (aflat deja la a treia achitare). Praf și pulbere s-a ales de „anticorupțea” kovesistă. Noroc că au luat-o europenii fără grad să le-o rezolve și pe a lor. Destine distruse (în dosarele alea erau și alți nevinovați-victime colaterale) resurse cheltuite inutil… nimeni nu răspunde. Desființați SIIJ-ul și trimiteți-i pe judecători la DNA, să primească și ei dosare din astea „bune”, ce corupția lu’ Pește Prăjit facem aici, se intreaba Ingrid Mocanu.

Precizam ca, europarlamentarul Vasile Blaga, fost ministru PDL, a fost achitat în dosarul de trafic de influență în care primarul Gheorghe Ștefan și-a recunoscut fapta și a făcut acord cu procurorii DNA. Judecătorii susțin că „fapta nu e prevăzută de legea penală”. Decizia de luni a magistraților nu este definitivă.

În 23 iulie 2020, Curtea de Apel București a trimis la Tribunalul București pentru rejudecare dosarul de corupție în care europarlamentarul PNL Vasile Blaga fusese achitat chiar de Tribunal.

Dosarul lui Blaga a fost instrumentat de celebrul fost procuror DNA Mircea Negulescu zis Portocală. Judecătoarea Cipariu a dispus achitarea lui Blaga pe litera 16 alineatul 1 Cod de procedură penală, ceea ce – în lumea juriștilor – înseamnă cea mai rușinoasă achitare pentru un un procuror.

Achitarea a fost dispusă, deși Negulescu a venit cu două denunțuri, al lui Gheorghe Ștefan (zis Pinalti) și al lui Horațiu Berdilă de la compania IT Romsys. De altfel, Pinalti a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției și a primit 3 ani de închisoare după ce a recunoscut că a intermediat șpaga primită de Blaga de la Berdilă.

Minuta instanței:
„În baza art. 396 alin. 5 rap. la art. 16 alin. 1 lit. b) teza I din Codul de procedură penală achită pe inculpatul Blaga Vasile (…) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență în forma de participație a complicității, prevăzută de art. 48 din Codul penal rap. la art. 291 alin. 1 din Codul penal rap. la art. 7 lit. a) din Legea nr. 78/2000. Constată că inculpatul nu a fost reținut, arestat preventiv sau arestat la domiciliu în prezenta cauză. În baza art. 404 alin. 4 lit. c) din Codul de procedură penală ridică măsurile asigurătorii constând în indisponibilizarea prin sechestru a bunurilor imobile aparținând inculpatului Blaga Vasile, măsuri dispuse prin ordonan?a nr. 234/P/2016 din data de 25.10.2016 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești și menținute, până la concurența sumei de 700.000 de Euro, prin încheierea din data de 7 mai 2021 a Înaltei Curți de Casație și Justiție. În baza art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de apel pentru procuror şi inculpat, în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii. Pronunțată în ședință publică, azi, 15 noiembrie 2021”.

De asemenea, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a achitat pe Dinu Pescariu, Gabriel Sandu, Călin Tatomir și Claudiu Florică, judecați în dosarul Microsoft III, în care DNA acuza un prejudiciu de 51 de milioane de euro.
Sentința nu este definitivă.

Magistrații instanței supreme reluaseră de la zero Dosarul Microsoft III în ianuarie 2020 după ce judecătoarea Geanina Arghir a decis să se pensioneze. Amintim că DNA a dispus, în luna septembrie a anului 2017, trimiterea în judecată a fostul ministru Gabriel Sandu, a fostului şef al Microsoft România Călin Tatomir şi a oamenilor de afaceri Claudiu Florică şi Dinu Pescariu în dosarul „Microsoft III”.

Ce susținea DNA:”În condiţiile în care, în luna aprilie 2009 expira contractul comercial privind închirierea de licenţe Microsoft nr. 0115RO/15.04.2004, inculpatul Sandu Gabriel, în calitate de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu încălcarea dispoziţiilor legale şi la instigarea inculpaţilor Florică Claudiu Ionuţ şi Pescariu Dinu Mihail, a depus diligenţele necesare pentru încheierea unui nou contract de închiriere software.

Acest lucru nu se putea realiza decât prin organizarea unei licitaţii publice în condiţiile OUG 34/2006 privind achiziţiile publice, au mai precizat procurorii. În acest context, Pescariu şi Florică, în calitate de reprezentanţi în fapt/drept ai societăţii D.Con.Net AG, pentru a fi favorizaţi în câştigarea licitaţiei publice, prin intermediul unui om de afaceri, au luat legătura cu ministrul de la acea vreme, Gabriel Sandu, căruia i-au şi plătit în acest scop suma de 2.196.035 euro (pentru aceste fapte, prin Sentinţa nr. 258/24.03.2016 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, în dosarul nr. 1191/1/2015, au fost condamnaţi Cocoş Dorin şi Sandu Gabriel pentru trafic de influenţă).
”În urma înţelegerii avute de Pescariu Dinu Mihail şi Florică Claudiu Ionuţ cu ministrul Sandu Gabriel, acesta din urmă a aprobat documentaţia de atribuire aferentă procedurii de licitaţie deschisă, iniţiată pentru „Achiziţionarea dreptului de utilizare de produse software prin închiriere cu opţiune de cumpărare”.
Documentaţia care a stat la baza licitaţiei (referat de necesitate şi caiet de sarcini) conţinea condiţii restrictive nejustificate de participare la licitaţia organizată de către MCSI, fiind favorizată în acest mod D.Con-Net AG, în calitate de lider al unei asocieri din care făcea parte şi firma Dim Soft SRL”.
Totodata, in mai putin de jumatate de an, fostul primar din Targu Mures Dorin Florea a reusit sa arunce in aer trei inscenari ale DNA. Florea a obtinut o noua achitare la Tribunalul Mures, pe motiv ca fapta nu exista, in dosarul in care era acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu.
Dupa ce in 29 iulie 2021 Tribunalul Harghita a dipus achitarea lui Florea si a altor opt inculpati intr-un dosar de abuz in serviciu, iar in 3 septembrie 2021 Tribunalul Mures a hotarat achitarea lui Florea pentru complicitate la uzurpare de calitati oficiale, o noua sentinta de achitare a venit luni, 15 noiembrie 2021, tot din partea Tribunalului Mures.(Cristina T.).

Citeste in continuare

D.N.A.

Fost procuror DNA, despre marile spagi din Prahova: „Seful SRI a primit spaga la kilogram, 26 de pungi cu bani”

Avatar

Publicat

pe

De

Un fost procuror DNA, Vasile Doana (N.R – Spaima Generalilor), a exemplificat intr-un interviu pentru PressHub cum se dadea spagi in Prahova, judet in care au avut loc numeroase anchete de coruptie.

Conform Aktual 24, Doana a relatat ca un afacerist cu interese in rafinaria Astra i-a trimis fostului sef al SRI Prahova, colonel Corneliu Paltanea, 26 pungi cu bani reprezentand taxa de protectie, banii fiind cantariti. „Imi trimiti doua kilograme de branza” era ordinul.

„As da un amanunt din acel caz. Imi aduc aminte ca au fost mai multe fapte, pe mai multe linii de coruptie. Cea mai importanta a fost pe petrol, fiind zona Prahova. Am stabilit cu certitudine si judecatorii l-au si condamnat pentru aceasta situatie, fostul sef al serviciului de informatii Prahova, Paltanea, a primit de la un om de afaceri care opera in rafinaria Astra si care simtea nevoia sa fie protejat de seful SRI, contra unei taxe.

Am stabilit ca intr-o perioada de un an de zile acest om de afaceri i-a oferit, prin angajatii lui, dar si prin anumiti angajati ai SRI-ului care au si recunoscut ulterior, 26 de pungi de bancnote, fara ca macar sa le numere.

Omul de afaceri ii dadea la cantar, el nu a stiut niciodata ce suma i-a dat sefului SRI Prahova, ca spunea la telefon, ‘imi trimiti doua kilograme de branza’. Erau, de fapt, doua kilograme de bancnote. La capatul celalalt, ii numara Paltinea, cu soferul lui si un alt tovaras, fost ofiter SRI care ne-a spus despre ce sume era vorba si noi i le-am identificat si trecut ca atare in rechizitoriu si a fost condamnat”, a declarat Doana pentru PressHub.

In noiembrie 2012, colonelul (r) Corneliu Paltinea a fost condamnat de instanta suprema la 3 ani inchisoare cu executare dupa ce in perioada 1993-2001, a acordat protectie unor grupari infractionale care traficau produse petroliere. Conform procurorilor, fostul ofiter ar fi primit in schimb, de la directorul rafinariei, produse petroliere in valoare de 500.000 de lei si sute de mii de lei bani gheata. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Anchete

Arafat mai are trei saptamani de liniste/Pronuntarea la data de 3 decembrie 2021

Avatar

Publicat

pe

De

Probleme mari pentru comandantul actiunii Raed Arafat. S-a aflat deja ca DNA solicita redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar in care vizat ar fi insusi seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat. Se vorbeste ca ar fi vorba despre achizitiile facute in perioada pandemiei, altii spun ca ar fi o cauza mai veche. Solicitarea DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale a fost discutata la Tribunalul Bucuresti, luni, 8 noiembrie 2021. Nu s-a luat insa nicio decizie, caci judecatorul Petre Valentin Badita a amanat pronuntarea pana la 3 decembrie 2021. Asadar, Arafat mai are trei saptamani de liniste, cum ar spune Traian Basescu, precizeaza Lumea Justitiei. (Irinel I.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv1 zi ago

Domnul comisar șef de poliție Mihai-Ginel PREDA, IMPUTERNICIT șef al IPJ Prahova, este pacalit sa gireaze/semneze, fara sa vrea, abuzurile comise de cei de la Serviciul Rutiera al IPJ Prahova (DOCUMENTE)

Incepem acest articol cu o „erata” la cel publicat in data de 26.11.2021: „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius...

Exclusiv2 zile ago

Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”

La data de 26.11.2021, ziarul Incisiv de Prahova a publicat articolul „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de...

Exclusiv2 zile ago

Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal

36 de percheziții au avut loc, joi dimineață, într-o amplă anchetă în care zeci de polițiști de la Brigada de...

Exclusiv3 zile ago

PANICA TOTALA/Dosarul S.C Rompetrol Rafinare S.A aflat in cercetare la DIICOT ST Ploiesti si instrumentat foarte profesional si de BCCO Ploiesti este, in fapt, un dosar „MAMUT”

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv3 zile ago

„Dottore”/În urmă cu 7 ani, dublul academician Sorin Cîmpeanu introducea în legea educației una dintre cele mai mari infamii legislative posibile: opțiunea de a renunța benevol la titlul de doctor

Prevederea a fost creată „cu dedicație” pentru cel mai notoriu plagiator, Victor Ponta, pe atunci premier. Acesta voia să scape...

Exclusiv4 zile ago

DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Catastrofa ecologica din Prahova

FELICITARI DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti pentru actiunea intreprinsa! In pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de...

Exclusiv5 zile ago

Deleanu cercetat penal pentru că a vândut fiilor săi Podgoria Cotnari

Modul în care Constantin Deleanu a vandut prin interpuși Podgoria Cotnari  către o firma controlată de cei doi fii ai...

Exclusiv6 zile ago

CCR se va pronunța pe exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art I, alin 1 din OUG nr 226/2020!

Începând cu data de 01.01.2021, Guvernul  a impus ordonanța austerității prin care s-a suspendat aplicarea etapizată a Legii nr. 153/2017...

Exclusiv1 săptămână ago

Încă o reținere în cazul amenințării cu moartea a șefului IPJ Dâmbovița

Este vorba despre cazul individului care în vara acestui an a distribuit un videoclip în mediul online în care îl...

Exclusiv1 săptămână ago

Programul Conferinței Naționale, ”Take Ionescu și contemporanii lui”, prima ediție, Sinaia, Centrul Cultural ”Carmen Sylva”, 20-21 noiembrie, 2021

Anul acesta se împlinesc 99 de ani de la trecerea în neființă a politicianului și cărturarului, Take Ionescu, născut la...

Exclusiv1 săptămână ago

Conferința dedicată lui Take Ionescu, într-o locație istorică/Centrul ”Carmen Sylva” a găzduit școala unde a învățat Regele Mihai

Organizatori: Centrul pentru Studii de Intelligence și Geopolitică Aplicată, sub egida Consiliului Județean Prahova și Primăria Sinaia Parteneri MEDIA: Incisiv...

Exclusiv2 săptămâni ago

Prahova stă pe o bombă cu ceas/Avocati „celebri” din Prahova – „cordoane ombilicale” intre interlopi si sistemele de forta, inclusiv parchetele locale si nu numai – sub lupa DNA-ului – Structura Centrala

In anchetele declansate de catre procurorii anticoruptie – structura centrala, apar avocati „celebri” din Prahova drept „liantul” dintre factorii politici...

D.N.A.2 săptămâni ago

Desființați SIIJ-ul și trimiteți-i pe judecători la DNA, să primească și ei dosare din astea „bune”, ce corupția lu’ Pește Prăjit facem aici?

Doar ieri, s-au pronunțat trei achitări în tot atâtea dosare răsunătoare ale DNA: Blaga, Sandu-Pescariu (Microsoft) și fostul primar de...

Exclusiv2 săptămâni ago

Puciul din PMP/In PMP, vremea rackeţilor a apus definitiv

Dupa „fituica” Incisiv de Prahova iata ca vine cu aceleasi dezvaluiri si „fituica” Adevarul intr-un articol semnat de Raluca Boboc....

Exclusiv2 săptămâni ago

Bancile austriece (si altii) scot din tara miliarde ca dividende de criza, urmare a politicii turnatorului de la BNR, in criza

In plina criza economica, BCR scoate si da la actionarii austrieci 800 de milioane de lei, ca dividende din perioada...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!