Connect with us

D.N.A.

Un OM care a suferit este, astazi, umilit din nou!/De o gasca de politruci care nu au mama si nici tata/ A, scuze, parinte 1 si parinte 2..

Avatar

Publicat

pe

Un OM care a suferit este, astazi, umilit din nou! De o gasca de politruci care nu au mama si nici tata. A, scuze, parinte 1 si parinte 2..

Procurorul Liviu Tudose, una dintre victimele paraditorilor de la DNA Ploiesti, a facut urmatoarea precizare esentiala:

Ma vad nevoit sa ies din nou în spațiul public pentru a da câteva lămuriri în legătură cu prezența mea de astăzi, la ședința Comisiei juridice, disciplină și imunități în care a fost dezbătut proiectul de desființare a Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.
Am avut calitatea de invitat și scopul prezenței mele l-am identificat a fi, încă o data, acela de a aduce în atenția acestei comisii inimaginabilele abuzuri la care, eu în particular, dar și alți magistrati am fost supuși, în cursul anilor trecuți, de către procurorii DNA.
Pentru că în presa s-a preluat doar o parte din ceea ce s-a întâmplat astăzi, respectiv doar faptul că nu am fost lăsat să vorbesc, lucru parțial adevărat, se impun următoarele precizări:
După intervenția eficientă, verticală și extrem de profesionistă, așa cum ne-au obișnuit, a reprezentantelor asociațiilor profesionale UNJR, AMR, AJADO și APR, m-am înscris la cuvânt, motivat și mai mult de afirmația nereală a președintelui Comisiei, deputatul Usr-Plus Badea Mihai Alexandru, în sensul că ,,abuzurile au fost cazuri izolate”.
În acest context, ministrul justiției, Ion Stelian, a ridicat problema calității mele și a faptului ca nu ar fi conform Regulamentului să iau cuvântul, putând doar să asist la dezbateri.
Am replicat că îmi justific pe deplin calitatea, ca fost magistrat, acum pensionat, dar și fost inculpat, ,,grație” abuzurilor procurorilor DNA.
De asemenea, l-am întrebat pe domnul ministru dacă nu cumva nu mă lasă să vorbesc de teama de ce-aș putea să spun. Evident, nu a răspuns.
După intervenția unor alți membri ai comisiei, am fost lăsat să vorbesc, dar mi s-a cerut sa nu relatez nimic despre speța mea concretă, ci despre desființarea SIIJ.
Am replicat atunci că nu voi putea sa fac o disociere între cele două aspecte, pentru că am venit sa vorbesc din perspectiva propriei experiențe, iar rolul prezenței mele este acela de a lupta prin orice mijloace pentru ca aceste abominații să nu se repete în viitor.
Profitând de contextul în care am fost lăsat, totuși, să vorbesc, într-o adevărată ,,cursă contra cronometru”, am încercat să spun cât de mult din ceea ce îmi propusesem, fiind conștient că îmi va fi tăiat microfonul, căci asta este modalitatea în care, în România anului 2021, se respectă dreptul fundamental la libertatea cuvântului.
Am vorbit despre modul incalificabil în care mi-a fost fabricat dosarul penal, despre abuzurile abominabile, despre încălcarea celor mai elementare drepturi procesuale, despre probe fabricate, despre modul în care procurorii încalcă procedura, sub ,,umbrela” unor circulare aflate în afara legii și venite din vârful structurii DNA, despre condițiile din arest și tortura la care am fost supus.
În tot acest timp, vicepreședintele Comisiei, tot de la USR, încerca să deturneze discursul meu de la aspectele concrete privitoare la dosarul meu.
Am mai spus și faptul că desființarea SIIJ are ca unic scop încercarea de a se acoperi mizeriile și abuzurile comise și de a se evita tragerea la răspundere penală a celor vinovați.
În momentul în care am încercat sa ofer și mai multe amănunte și referiri concrete la nelegalitațile cărora am fost victimă, mi-a fost tăiat microfonul, în încercarea disperata de a nu ma face auzit și mai mult de către reprezentanții presei, aflați în sală.
Nu este aici contextul în care să povestesc despre nivelul incalificabil al dialogului, contrelor și non-argumentelor în jurul cărora poartă o discuție într-o asemenea comisie care ar trebui sa fie un,, filtru” de legalitate și de constituționalitate.
Închei prin a transmite domnilor parlamentari că, deși azi mi-au oprit cuvântul în aceasta manieră aproape infantilă, nu vor putea sa îmi închidă nici gura, nici să-mi șteargă amintirile dureroase și nici sa ma oprească să gândesc.
Si asta pentru că, în toți acești ani, singura mea faptă culpabilă a fost aceea să tac, în timp ce prea puțini au vorbit. Pentru ca am gândit, ca și mulți dintre voi, că ,,mie nu mi se poate întâmpla”…
 Judecătoarea Adriana Stoicescu:
Liviu Tudose, fost Procuror General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti
A activat ca procuror începând de la terminarea facultăţii de drept în anul 1994. De-a lungul timpului a ocupat funcţii de conducere la unităti de Parchet cu competenţe diferite, promovând până la nivel de Parchet de Curte de Apel.
In perioadă 2008 – 2009 a fost detaşat în cadrul Ministerului Justiţiei din România, activând în cadrul unei direcţii care asigura legătura instituţională cu Ministerul Public.
În perioada 2009-2015 a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.
În luna iulie 2015a fost numit procuror general adjunct al aceluiaşi Parchet de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.
În luna martie 2016 este convocat, în afara oricărui cadru procesual, la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, unde este supus unor presiuni psihice pentru a formula denunţuri mincinoase împotriva unor oameni politici din România.
Momentul nu este intamplator deoarece incepea campania electorala.
Într-o perioadă scurtă de timp şi cu încălcarea tuturor garanţiilor procesuale efective, este pe rand martor, suspect şi inculpat.
După mult timp, ulterior acestui moment, afla ca procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, contrar legii, au secretizat actele de sesizare, la randul lor obtinute prin presiune.
Aceiaşi procurori au audiat aceeaşi persoană cu mai multe identităţi protejate, o practica cvasi constanta in DNA.
Dreptul la aparare i-a fost ingradit, nefiindu-i permis nici lui nici avocatului accesul la propriul dosar.
După cum s-a dovedit ulterior, procurorii, au exercitat constrângeri asupra martorilor, cărora le-au ascuns identitatea astfel încât aceştia să poată declara orice.
Martorilor le-au fost dictate de către procurori depoziţii false pe care le-au folosit ulterior la formularea acuzaţiilor.
I s-a condiţionat starea de libertate de formularea unor denunţuri împotriva unor persoane indicate de către procurori, şi pe care ei le considerau ţinte, oameni politici ce îndeplineau în acel moment funcţii importante în statul roman.
s-a condiţionat starea de libertate de formularea unor denunţuri împotriva unor persoane indicate de către procurori, şi pe care ei le considerau ţinte, oameni politici ce îndeplineau în acel moment funcţii importante în statul roman.
Pentru a se asigura de succesul demersului lor, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au propus arestarea lui preventiva, exercitând presiuni vizibile asupra judecătorilor, inclusiv prin mediatizarea cazului cu încălcarea prezumtiei de nevinovăţie; de altfel, cercetările au stabilit în cadrul aceluiaşi dosar că un judecător a fost chemat şi atenţionat, neoficial şi nelegal, de către procurori, cu o zi înainte de a se pronunţa cu privire la o măsură preventivă.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au comunicat în mod intenţionat date false judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care au solicitat aceste informatii, în vederea examinării legalităţii administrării probelor.
Presiunile au continuat şi pe perioada stării de arest, constând în condiţiile inumane şi degradante(create în arestul Poliției Câmpina din dispoziția expresă a procurorilor din cadrul D.N.A. Ploiești), anume pentru a-l determina să cedeze psihic (nu doar procurorul Liviu Tudose „a beneficiat” de aceste condiții, un alt „beneficiar” fiind și fostul șef al Biroului anticorupție din cadrul D.G.A. Ploiești – Ispas Constantin – de asemenea trimis în judecată de aceiași procurori într-un dosar cu probe de asemenea falsificate.Acest dosar a fost pe masa judecătorului de camera preliminară timp de 4 ani, de curând restituit procurorilor D.N.A.
Măsura arestării a fost prelungită succesiv şi în mod formal; se examina propunerea numai seara, aducerea din arest se făcea cu foarte puţin timp înainte de examinarea propunerii şi nici inculpaţii şi nici avocaţii nu au beneficiat de timpul fizic necesar pentru studierea cauzei; soluţia de prelungire a arestării se dădea în foarte scurt timp şi în mod formal, motivarea realizându-se cu copy paste.
In perioada arestului, pe lângă condiţiile degradante (fără căldură şi lumină naturală, deoarece celula se afla într-un subsol, fără condiţii minimale de igienă) a fost împiedicat o bună perioadă de timp să comunice telefonic cu familia.
Mai mult decât atât, din dispoziția procurorului Mircea Negulescu, în lunile de iarnă, lucrătorii de poliție de la Arestul Câmpina udau cu apă salteua procurorului Liviu Tudose – demersul nu necesită comentarii (De altminteri, acesta nu este singurul care a „beneficiat” de un astfel de tratament. În perioada arestului, soţia procurorului Liviu Tudose – judecător, ca şi mama – procurorului, atunci în vârstă de aproape 80 ani, au făcut în acea perioadă, obiectul unor acţiuni de filaj.
In celula din arest a fost supravegheat tehnic fără sa cunoasca, el sau avocatul, actul prin care s-a dispus această măsură, ca să poata afla o eventuală justificare sau să-l poata contesta.
I-a fost îngrădit accesul la tratament medical şi i-a fost condiţionată deplasarea la stomatolog de încătuşarea cu mâinile la spate – ceea ce contravenea legii – şi de deplasarea pe jos, la un cabinet, în această modalitate.
Cercetarea judecătorească desfăsurată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a evidenţiat după circa 2 ani de la trimiterea în judecată abuzurile ce au stat la baza reţinerii, arestării şi trimiterii în judecată. Judecătorii au constatat încălcarea flagrantă a drepturilor procesuale, precum şi comiterea a repetate şi grave abuzuri care constituie în acelaşi timp şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.
In perioada martie 2016 – octombrie 2018 a fost suspendat din activitatea de magistrat, fiind lipsit de venituri.
În iunie 2018, s-a dispus achitarea pentru toate faptele pentru care se formulaseră acuzaţii, reţinându-se de către instanţa compusă din 3 judecători, ca temei al achitării că “faptele nu există”.

D.N.A.

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Avatar

Publicat

pe

De

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa. De independent ce este.
Ludovic Orban, președinte PNL, este în dosarele jaf UNIFARM. Șeful DNA stă la VIP cu personajul din dosarele DNA, că este obiectiv.
Nicușor Dan, primarul Capitalei de la PNL, este petent în dosarele DNA, a depus plângeri penale împotriva vechii administrații. Șeful DNA stă cu petentul pe stadion, de imparțial ce este.
Lucian Bode, ministrul de Interne PNL care a băgat 2 polonezi în spital, este într-un dosar penal la PG. Șeful DNA stă lângă “Electrica Zalău” că sunt prieteni. Și de loc. Și de accidente de mașină. Ambele “rezolvate” de Miliție+PG.
Problema nu este cu țara. Problema sunt oamenii.
M-am mai interesat. La alte instituții, FRF/Mitroi/Burleanu n-a trimis invitații. Doar la suckerii ăștia pe care i-ați văzut mai jos. Burleanu (sufrageristul) este prieten cu Dâncu de pe vremea sufrageriei. Că doar ei l-au pus pe Burleanu la FRF. Așa a ajuns Dâncu de la sufragerie pe sufrageria stadionului PeNeLeu. Pe Bologa l-a luat Bode, băieții din Sălaj/ Zalău, lângă care și stă. Așa șeful DNA a ajuns să defileze cu oamenii politici de la guvernare pe care ar trebui să-i investigheze pe stadion. Că îi place, de independent și obiectiv și imparțial ce este. Restul n-a primit nimic de la FRF/ Razvan Mitroi/ Burleanu. Îi înjură/ boscorodește toată lumea, inclusiv procurorii (“s-au urcat scroafele pe stadion”. Tabloul nulităților românești. Invitațiile veneau de obicei prin Jandarmerie/Miliție/ MAI, acum au venit cu dedicație specială. Bine că totuși au fost lăsați Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu etc să intre pe stadion. Hei, este un pas înainte. La ce zero absolut era la VIP de nu mai aveai loc de ei, gloriile meritau să stea afară, la popcorn televizat, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. (Paul D.).
Mai jos poze sufrageriști.

 

Citeste in continuare

Anchete

Seful DNA, in loc sa ii ancheteze pe Cristian Ghinea, Virgil Popescu si pe Ludovic Orban este beneficiarul real al incredintarii directe de loc in Tribuna I la meciul de la Bucuresti

Avatar

Publicat

pe

De

Seful DNA, in loc sa ii ancheteze pe Cristian Ghinea si Virgil Popescu cel putin (referitor la tentativele de incredintari directe din PNRR), dar si pe Ludovic Orban pentru Ordonanta Unifarm este beneficiarul real al incredintarii directe de loc in Tribuna I la meciul de la Bucuresti in timp ce legendarii Gica Hagi si Gheorghe Popescu sunt invitati in Tribuna 2. Rusine sefule DNA pentru ca ti-ai folosit functia nui ca sa lamuresti fraudele deja conturate prin PNRR ci ca sa te bagi in fata unor legende, la meci. Rusine si celorlalti, conchide analistul Radu Teodor Soviani! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Administratie

Hagi si Popescu au fost umiliti, seful DNA Crin Nicu Bologa s-a lefait la VIP (Foto)

Avatar

Publicat

pe

De

Jenante si triste imaginile de pe National Arena, de la meciul Austria-Macedonia de Nord, disputat la Bucuresti in cadrul Campionatului European de Fotbal. Gica Hagi, Gica Popescu si Dorinel Munteanu, trei dintre cele mai mari valori ale Romaniei, au fost pur si simplu umiliti, in timp ce seful DNA Crin Nicu Bologa s-a lefait la VIP, beneficiind de protocolul de lux, care includea inclusiv un restaurant cu mancaruri alese. O poza publicata de Gazeta Sporturilor il prezinta pe seful DNA Crin Nicu Bologa in timp ce asista la meciul de fotbal din fotoliul de piele situat in zona VIP a stadionului, alaturi de mai-marii zilei, in frunte cu liderul PNL Ludovic Orban si alti politicieni de top (foto). Problema nu este ca Bologa a stat in zona VIP, ci faptul ca pentru cei mai mari fotbalisti ai Romaniei nu s-au gasit locuri in acelasi sector, fiind trimisi sa vada meciul de la Tribuna a II-a, impreuna cu spectatorii de rand. Repetam, nu este vina lui Bologa ca a stat acolo, intrucat acela era locul de pe invitatia primita. Jenant este totusi ca un procuror, chiar el si seful DNA, a ajuns sa fie considerat mai important decat niste oameni care intr-adevar au facut ceva pentru tara asta. Rusinos…, precizeaza cei de la Lumea Justitiei. (Irinel I.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel...

D.N.A.7 ore ago

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu...

Exclusiv1 zi ago

Prin PNRR-ul lor de cioace, incredintari directe si sifonari ale banului public, fundamentarea la misto a cheltuirii banului public a fost devoalata pe deplin de Comisia Europeana

Daca ei fundamenteaza la misto PNRR-ul (asa cum arata Comisia Europeana), va inchipuiti cum fundamenteaza si inventeaza ordonantarea cheltuielilor din...

Exclusiv2 zile ago

,,Dă dreapta” și ,,dă stânga”/Despre cei născuți din lup și care conduc Romania și AZI, la 73 de ani de la naționalizare

S-au implinit 73 de ani de la nationalizare. Am scris in urma cu 4 ani un articol, mertia sa il...

Exclusiv4 zile ago

O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe aia de la Bruxelles psd-isti ca nu-s in stare sa inteleaga profunzimea gandirii guvernului Citu!

S-a ales prafu’ si de PNRR! Ne-am batut singuri joc de noi! O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe...

Exclusiv5 zile ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA pentru profesionistii adusi in institutie si numirile efectuate/Document

La data de 12.08.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a...

Exclusiv5 zile ago

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de...

Exclusiv5 zile ago

Astept in curand ca acelasi grup de comunicare strategica sa raporteze in zilele urmatoare in jur de 3-4 decese dar si eventual 7-8 invieri

Pe cand reinvierile la grupul de comunicare strategica? Privind cifrele de ieri, in care grupul de comunicare strategica a raportat...

Exclusiv6 zile ago

Ministrul rezist Claudiu Nasui dar si autoritatile publice in drept trebuie sa evalueze si sa analizeze informatiile in cauza avand in vedere relevanta publica a pozitiei executive a doamnei Alina Prahoveanu detinuta actualmente in cadrul Societatii Nationale a Sarii SA

Revenim cu date despre noul director general interimar al Societatii Nationale a Sarii SA – Salrom, doamna Alina Prahoveanu, unul...

Exclusiv1 săptămână ago

Atentat la siguranta nationala/Claudiu Nasui – ministrul #rezist MEAT – si noul CA Salrom dau cu flit Premierului Florin Citu si PNL-ului

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – si ale CA Salrom ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele...

Exclusiv1 săptămână ago

Una dintre firmele care sunt anchetate de Consiliul Concurenței pentru „licitații trucate la MAI” obtine un contract prin incredintare directa, de la Primaria Floresti/Prahova, chiar in ziua anuntului privind anchetarea sa

Numarul de licitatii trucate sesizate Consiliului Concurentei este in crestere, iar institutia risca sa nu mai faca fata investigatiilor Care...

Exclusiv1 săptămână ago

Comunicat de presa a celor de la ECO BURN care infioara sistemele de siguranta nationala/Asemănările izbitoare între regulile mafiei care a actionat la asasinatul cu bombă de la Arad si incercarea de asasinat a ECO BURN SRL

Societatea ECO BURN S.R.L. nu a fost niciodată amendată pentru poluarea mediului, ci din motive organizatorice sau administrative, asta indiferent...

Exclusiv1 săptămână ago

EXCLUSIV/Sindicatele clocotesc, Claudiu Nasui – ministrul #rezist (USR) MEAT – se scufunda/la un pas de remaniere!

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele companii profitabile lăsate la...

Exclusiv2 săptămâni ago

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%.

 Cum? Calculul este simplu: daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana...

Exclusiv2 săptămâni ago

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false

Va redam, fara sa comentam, un comunicat de presa a celor de ECO Burn, privind atacuri (fake news) ale unor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!