Connect with us

Exclusiv

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor/Judetul Prahova și „Triunghiul Morții”/Faza pe bani si „mafia gunoaielor” din Prahova

Avatar

Publicat

pe

Nu suntem noi nici in masura, nici indreptatiti sa dam un verdict asupra existentei, si in prezent, a unor urmari ale activitatii mafiei gunoaielor ce activeaza sub nasul autoritatilor din urbea noastra, cåt si a semintelor pe care le-a lasat sa germineze aceasta mafie a lui „Portocala” la DNA ST Ploiesti si IPJ Prahova.

Esti tentat sa spui ca, dupa eliminarea lui Negulescu Mircea de la „butoanele” DNA-SRI-IPJ Prahova, urbea noastra de acum este in mare parte diferita de cea a anilor ce le credeam apuse si ingropate ca stil si actiune.

Sa reamintim, in treacat, ca in aceste actiuni destul de complexe si extinse, la inceput, un rol important l-a jucat Catalin Popescu, directorul FPS Prahova, care a realizat privatizarea SALUB, societate la care, dupa incheierea directoratului, a devenit membru in Consiliul de administratie. Dupa cum tot Catalin Popescu, de data aceasta consilier local, s-a autopropus in comisia de licitatie a concesionarii Hipodromului din Ploiesti, licitatie castigata de o firma asociata cu cea in spatiul careia, din Bucuresti, exista suspiciunea ca isi avea sediul firma lui Catalin Popescu. Ambele afaceri care au nascut controverse, neclarificate nici pana astazi: privatizarea Societatii Salub si concesionarea Hipodromului. Asta pentru ca, intamplator sau nu, in ambele cazuri apar si personaje cu biografii foarte acuzatoare, despre care presa romaneasca a scris in repetate randuri ca sunt pozitionate in centrul unei ample retele a lumii mafiote din acea tara. In treacat sa mai spunem ca firma lui Popescu, SUPER BET, a beneficiat de un contract de comodat de la ITALIA INTERMED, proprietatea fratilor Pileri, care, cu o alta firma – asociata cu compania “3 I”, tot a lor – a concesionat, cum va spuneam, Hipodromul.

Pe partea de gunoaie (gropi ecologice, colectare, reciclare), avem o increngatura stufoasa. Unul din personajele bizare este Victor Dombrovschi.

Plecat din țară între 1977-1994, a venit cu bani din Australia. A controlat Gaz Vest, care distribuia gaz (de la Romgaz) în 35 de localități. Un alt biznis       de-al său a fost salubrizarea.

Deci, MAFIA GUNOAIELOR a „nascut” si „naste” milioane de euro din deșeuri îngropate si/sau reciclate si o groaza de „licurici” in jurul acestor bani.

Cine sunt „greii” din Mafia gunoaielor, care se răfuiesc pentru suprematia in judetul Prahova?

Judetul Prahova și „Triunghiul Morții” arata ca „mafia gunoaielor” a dat de dracu’ in disperarea ei tipic mafiota de a pune „laba” pe un operator in acest domeniu, in timp ce se primeste bani de la un alt operator pentru obtinerea de contracte.

Sa presupunem ca exista pe piata din Prahova un operator, al carui patron a fost dispus sa ofere anumite sume de bani unor personaje „importante” in urbea noastra pentru obtinerea de contracte in domeniu. Patronul onorabil si actiunea sa legala (se pare, nu bagam mana in foc), pe acte (ne referim la actiunea doar a sa cu privire la legalitate, nu si la actiunea personajelor care primeau acele sume de bani).

NU ne vom referi la personajul initial in acest articol, cu toate ca el se considera printre cei care conduc destinele urbei noastre, este prea marunt pentru noi.

Ne vom referi la al doilea personaj din „duplexul” (conform DEX: 8 (Gen) Organism care are două gene dominante pentru același caracter) indicat deoarece este un „ofiter” al IPJ Prahova (gasiti destule poze cu ei doi, inclusiv cu „mascatul” si masina de servicu alaturi de acesta, poze postate la intimidare si santaj, in stilul consacrat), ce isi desfasoara activitatea la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova, serviciu condus de Comisarul de poliție Lilian Tulpan, un ofiter vertical si integru.

Chiar am crezut ca nu ne va mai „bloca” nimic dupa ce am descoperit ca infractori/condamnati declara la bautura ca schimba pe seful Politiei Municipilui Ploiesti si/sau cand infractori civili din gruparea de crima organizata a procurorului „Portocala” in legatura cu infractori pititi sub haine de politisti din aceeasi grupare incearca sa blocheze numirea sefului IPJ Prahova in conducerea MAI utilizand metode demne de Cosa Nostra.

 „Banul, ochiul Dracului!/Marea loviturta de abia acum urmeaza!

Acesti indivizi se lauda prin „targ” ca au sprijinul unor sefi/chestori de la conducerea M.A.I., ceea ce duce „razboiul chestorilor” de la varful M.A.I in alt registru, dar asta o sa va explicam in alte episoade.

Nu este o noutate ca tot circul este pentru bani si incercarea disperata de a pune „laba” pe sefia unui operator de salubritate, nu o sa intram in amanute acum ce si cum, si nici cum au fost inflentati anumiti factori de raspundere in aceasta operatiune sa intre in acest „joc operativ”.

Dar, o problema majora se ridica atunci cand in acest „joc operativ” au fost livrate catre DNA niste „supozitii” bazate pe fantezii si cand un anumit „samsar” marunt de masini refuza sa isi mai sustina minciunile debitate de aceasta gasca, precum si de interventia „aceluiasi ofiter” de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova care a trecut la santajarea si amenintarea „samsarului” cu arestarea si/sau retinerea pentru a mentine minciunile livrate DNA-ului, sub forma de „paine calda”.

Problema este si mai grava, asa cum anuntam de cateva episoade!

In mod normal aceste fapte trebuiau monitorizate de DIPI Prahoa si/sau DGA Prahova, ori in colaborare de catre cele doua entitati.

E’, bine…aceste actiuni ale gruparii de crima organizata autohtona sunt monitorizate de cele doua structuri centrale din MAI, chiar de unde se laudau „ciupalacii” ca au sustinere, nu de structurile din Prahova! Vom reveni. (Cristina T.).

“Mocneste” un nou scandal de proportii care va eclipsa toate scandalurile din MAI de la infiintare si pana in prezent/Politisti din IPJ Prahova bagati in reteaua de consum si distribuire de droguri si de protejare ale afacerilor cu „camatari”

 

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar

COMISARUL ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA este blocat de interlopi imbracati in haine de politisti si de o mafie locala pentru a nu ajunge la sefia M.A.I./„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor se muta in Prahova

 

 

 

 

Citeste in continuare
3 Comentarii

Exclusiv

Prin această scrisoare, se cere public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege

Avatar

Publicat

pe

De

De nici nu mai știu câți ani, Emilia Sercan ne tot prezintă cazuri de plagiate răsunătoare. Le citim, ne minunăm, ne mai enervăm, mai și râdem uneori, îi dăm like-uri Emiliei pe Facebook, îi spunem că face o treabă bună și o încurajăm să facă, singură, mai departe, la fel. Pentru că face singură tot ceea ce face. Și nu e simplu deloc. Da, un jurnalist e bucuros când munca lui ajunge la public, când are impact, când mai schimbă câte ceva în bine. E recunoscător și când primește o vorbă bună, o încurajare, mai ales când scrie despre niște indivizi corupți, hoți, plagiatori, cu influență mare.
Doar că un om nu poate schimba singur un sistem bolnav, deformat de zeci de ani. Sau îl poate schimba, dar până la un punct. Iar de la punctul ăla depinde ce mai vrea și restul societății să se schimbe și cât de mult se implică în acea schimbare. Cu like-uri pe Facebook nu se rezolvă mare lucru, că dacă s-ar rezolva ar arăta țara asta minunat. Și nici cu vorbe frumoase spuse în șoaptă, să nu cumva să te audă nimeni, să nu te vadă nimeni, să nu te expui tu, să nu-ți faci ție probleme, nu se schimbă ceva.
De la un punct, lucrurile astea valorează fix zero în schimbarea unei societăți, a unui sistem. Vă spun din experiență: în vreo 20 de ani de presă, am primit, în particular, mii de cuvinte frumoase, încurajări, susținere de tipul: „Vai, dar ce muncă faci tu, mergi mai departe, bravo! Te susțin!” etc, dar când era vorba ca oamenii aceia chiar să facă ceva din ceea ce îmi spuneau mie că ar face pentru un bine comun, nici nu-i mai vedeam. Am auzit atât de multe vorbe goale și am văzut atât de multe lașități, încât nu pot spune că nu mă amărăsc când mă mai lovesc de ele, dar nu mă mai miră nimic.
În ultimele săptămâni, Emilia Șercan a publicat o serie de articole, plus n comentarii pe pagina ei de Facebook, privind inițiativa lui Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, de modificare a legislației care vizează evaluarea sesizărilor de plagiat. O inițiativă toxică, așa cum Emilia ne-a explicat în tot ceea ce a scris. Dacă vă uitați la ea pe Facebook, veți găsi toate aceste materiale de care vă spun.
Cum Cîmpeanu nu pricepe sau se face că nu pricepe semnalele de alarmă care sunt trase și continuă cu demersul lui, peste 300 de oameni, între care scriitori, profesori universitari, cercetători, reprezentanți ai unor ONG-uri și mișcări civice, jurnaliști, membri sau foști membri CNATDCU, oameni din orice latură a societății, cărora le pasă de ce se mai întâmplă prin țara asta, au semnat, astăzi, o scrisoare deschisă adresată lui Klaus Iohannis. Prin această scrisoare, îi cer public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege.
Eu am semnat, în seara asta, această scrisoare deschisă și m-am bucurat să văd acolo, pe listă, mulți oameni pe care îi prețuiesc foarte mult. Cum spuneam: uneori, în afară de niște like-uri pe Facebook, e nevoie să facem măcar puțin mai mult. Scrisoarea despre care vă zic poate fi semnată aici, în cazul în care vreți să o faceți: https://bit.ly/2UNoXoZ, iar despre ce conține ea, despre cine a mai semnat-o puteți citi aici: https://pressone.ro/scrisoare-deschisa-domnule-presedinte…
Am văzut că premierul Florin Cîțu a fost întrebat astăzi, de un jurnalist de la Epoch Times, dacă știe despre această scrisoare, dacă va discuta ceva cu Sorin Cîmpeanu. A răspuns așa: „Nu… acum am văzut această scrisoare, o să am o discuţie după această scrisoare să văd dacă există fenomenul şi dacă există… sau cum vede domnia sa acest lucru”. Apoi, a fost întrebat dacă va avea o discuție și cu semnatarii scrisorii (cu reprezentanții lor, bineînțeles), având în vedere că acolo sunt și niște nume grele din rândul intelectualilor români. Iar domnul Cîțu a răspuns că „dacă semnatarii scrisorii vor veni spre mine, voi avea o discuţie cu ei, bineînţeles…”
Înțeleg că sunt alegeri în PNL și că premierul Florin Cîțu e mai ocupat, în perioada asta. Dar, ca sfat gratuit de comunicare, de strategie politică, de bun simț, în final, i-aș transmite domnului Cîțu ca, atunci când niște oameni de care ar trebui să țină cont – ca mulți dintre cei care au semnat scrisoarea – trag un semnal de alarmă în privința unor lucruri controversate pe care vrea să le facă un ministru din cabinetul lui, poate n-ar fi rău ca el, premierul României, să le deschidă ușa acelor oameni și să îi invite să vorbească cu ei. Nu să aștepte să fie rugat să îi primească în audiență, la Palat, dezvaluie Ramona Ursu, Senior Editor la Newsweek Romania. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF

Avatar

Publicat

pe

De

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu, fost contabil șef la păduri, exmatriculat de la o primă facultate, plagiator, hot de TVA în contracte cu statul, răspunsul este simplu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF,. dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani. (Crsitina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Bezna mintii: Politia Locala Ploiesti isi face datoria sub directorul general „plantat” – Albu Catalin

Avatar

Publicat

pe

De

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce patrula pe aleile din Parcul Regele Mihai I al României, două persoane care distrugeau mobilierul urban.

În momentul în care cele două persoane au observat prezența polițiștilor locali, au fugit, una dintre acestea fiind prinsă în zona străzii Saturn.

Polițiștii locali au procedat la conducerea și predarea persoanei în cauză pe bază de proces-verbal, polițiștilor din cadrul Secției nr. 3 Poliție. În urma verificărilor s-a constatat faptul că numitul Z.C. este minor, astfel că a fost sancționat contravențional numitul G.F., în calitate de tutore al acestuia, cu amendă în cuantum de 100 lei pentru nesupravegherea minorului, conform Legii nr. 61/1991”, preciza un comunicat al Politiei Locale Ploiesti.

Jale mare, daca Politia Locala Ploiesti a ajuns sa se laude cu o amenda de 100 ron (platita la jumatate din minim de 50 ron)!

Hai, ca intram si noi in mizeria asta de a il scoate pe Batman, alias Albu Catalin – cel mai bun manager dupa hemoragia de comunicate (pana in prezent, Politia Locala Ploiesti isi facea la fel de bine treaba, din inertie, dar…cineva vrea sa il scoata pe „Batman” cel mai bun in toate!).

Ok, intram in hora prostilor care transmit astfel de mesaje pe media!

Exista o problema, credem ca din graba de a se lauda cu 50 ron amenda, „Batman” a uitat sa treaca ce este mai important in comunicat: rastunarea celor doua WC-uri de la Sala Sporturilor din data de 23.07.2021, seara, cand politistii locali au prins pe acei indivizi si amenzile aplicate!

Ups? Nu stia marele „Batman” de acest incident? Nu era prezenta Politia Locala Ploiesti?

Mai uşor cu pianul pe scări, ca va rupeti in figuri!

Era sa ne duceti si pe noi de nas!

In rest, managerul numarul unu, cel desavarsit isi continua nestingherit planul.

Cert este ca, „prioritatea sa” nu a venit din concediul de odihna luni, probabil sa nu se desconspire in fata institutiei, aceasta prioritate fiind vazuta azi, marti – 27.07.2021, orele 15.30, in pantaloni de culoare alba, cand statea de vorba, „clandestin”, in garajul institutiei cu Camelia de la Mediu si cu Hodorog, noul sef de la Contabilitate!

Nu a venit prioritatea dar, luni a venirt saraca Evelina care nu a mai plecat in Spania si, probabil dupa ce a discutat cu fostul director care a avut perchezitia si aceasta trauma, a venit si si-a luat postul de secretara. Totul este o iubire, intre fostul director cu perchezitia si actualul director general Albu Catalin.

Numirea de ieri a lui Hodorog la conducerea serviciului contabilitate deschide posibilitatea lui Albu Catalin sa intocmeasca doua sesizari pentru Comisia de Disciplina, al carui viitor sef a  fost vazut vorbind cu cele doua persoane, in mod clandestin, in garajul  institutiei.

De asemenea, fiind pe val atat el cat si mentorul sau, Albu Catalin sta pe birou cu organigrama pentru a arata celor care intra „pisica” si a demonstra ca se ocupa de noua organigrama ce va trece prin C.L.

Vin vremuri „frumoase neamule” si noi o sa va tinem la curent! (Crsitina T.).

 

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv60 de minute ago

Prin această scrisoare, se cere public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege

De nici nu mai știu câți ani, Emilia Sercan ne tot prezintă cazuri de plagiate răsunătoare. Le citim, ne minunăm,...

Exclusiv1 zi ago

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu, fost contabil...

Exclusiv2 zile ago

Bezna mintii: Politia Locala Ploiesti isi face datoria sub directorul general „plantat” – Albu Catalin

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Exclusiv2 zile ago

„Se utilizeaza si functii de politie abrogate!/Pentru analfabetii functionali din aparatul central nu e nicio problema”

Dupa doi ani de judecata am obtinut de la IGPR, raspunsul de mai jos. E relevant intrucat demonstreza ca functiile...

Exclusiv2 zile ago

Blat cu juriștii de la CNAIR si lucrări ilegale, albite prin OUG de Cioloș

Politicienii fac lucruri trăsnite: de la inaugurări de autostrăzi parțiale la legalizat lucrări neautorizate. Conform celor de la Newsweek Romania,...

Exclusiv3 zile ago

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

Exclusiv5 zile ago

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Cand este consecvent Andrei Volosevici? Probabil cand primarul Andrei Volosevici nu il va contrazice pe primarul Andrei Volosevici si cand...

Exclusiv5 zile ago

„Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?”

Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința...

Exclusiv5 zile ago

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici. Precizam ca aceleasi reactii pertinente le...

Exclusiv6 zile ago

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti.

Comisia le-a dat in cap cu cioaca de jumatate de miliard de Euro pentru GSP-Gabriel Comanescu, asa cum arata bratul...

Exclusiv1 săptămână ago

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Exclusiv1 săptămână ago

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere.

 Comisia Europeană scrie că DNA a avut rezultate mai bune în condițiile în care chiar DNA în scrie în bilanțuri...

Exclusiv1 săptămână ago

Cu PNRR-ul esuat si cu cele mai mari dobanzi din UE, premierul Romaniei ne zice: “va vand…”

Iar a incurcat indicatorii! ,,Va vand un mic secret, urmează alte estimari, care vor duce creşterea economica aproape de două...

Exclusiv1 săptămână ago

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici, lucreaza de zor pentru alegerea sa la sefia PNL, adica intr-o chestiune absolut privata!

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici,...

Exclusiv1 săptămână ago

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!