Connect with us

Featured

Confirmarea ca la doi vaccinati pe pile, o persoana suferinda de COVID, nevaccinata, moare/7000 pe pile (discutabil), 3.602 morti, nediscutabil

Publicat

pe

In 21 ianuarie scriam pe blog urmatorul articol: ,,Pentru fiecare Vlad Voiculescu (37 de ani) si/sau Mircea Cartarescu vaccinat (64 de ani), eventual pe pile/origini, poate muri cate o persoana vulnerabila. Ce a facut baietelul de turnator Vlad Voiculescu, vaccinat, 36 de ani in urma articolului? A pus in guvern o hotarare semnata de el si de Florin, prin care legalizau vaccinatul pe pile/origini. Inteleg dintr-un articol al lui Catalin Tolontan ca inclusiv personalul din ASF (ce ce sunt ei esentiali?) s-a vaccinat in baza ordonantei, peste rand (desi NU erau trecuti in ordonanta). ASF este condusa de un hot de cuvinte si de mana stanga a lui Florian Coldea, generalul SRI George-Viorel Voinescu,fost lucrator al Securitatii anti-NATO dinainte de 1989 si plasat ca director de cabinet al hotului de cuvinte plasat la ASF, la cateva zile dupa ce s-a pensionat, domnia sa neavnd peste 65 de ani. Esential este ca in aceeasi zi cu articolul meu, Vlad Voiculescu a incercat sa ascunda urmele vaccinarii peste rand a ne-esentialilor, prin hotararea 12/21 ianuarie 2021, semnata de el. La fel ca un celebru hot de casetafoane (care atunci cand a fost prins de militie cu geamul spart la o masina si cu casetofonul in mana s-a aparat spunand ca ,,am vazut geamul spart, casetofonul atarna in fire, si l-am tinut ca sa nu se rupa si sa nu produca pagube mai mari), Vlad Voiculescu se erijeaza in cel care devoaleaza vaccinarea pe pile, când de fapt a contribuit (el ca ne-esential) in mod ESENTIAL la ea. Din 21 ianuarie pana in prezent au murit inca 3.602 persoane. Acum, prin ,,voci” incearca sa spuna ca ne este un fenomen vaccinarea peste rand, ca doar 7.000 s-au vaccinat astfel. Ceea ce ma face sa fac un post scriptum la articolul din 21 ianuarie 2021 si anume confirmarea ca la 2 vaccinati pe pile, o persoana suferinda de COVID, nevaccinata, moare. 7000 pe pile (discutabil), 3.602 morti, nediscutabil, dezvaluie analistul Radu Teodor Soviani.

Pentru fiecare Vlad Voiculescu (37 de ani) și/sau Mircea Cărtărescu vaccinat (64 de ani), eventual pe pile/origini, poate muri câte o persoană vulnerabilă.

Mircea Cărtărescu a fost medaliat de turnătorul Securității Petrov, cunoscut și ca Traian Băsescu. După dezvăluirile (și decizia în prima instanță că Traian Băsescu a făcut poliție politică și nu că a fost doar turnător). Mircea Cărtărescu nu a trimis nici până astăzi, 21 ianuarie 2021, medalia înapoi la Președinția României, nefiind suficient de scârbit că totuși a fost medaliat de o cârpă a Securității Comuniste.Dacă Mircea Cărtărescu se complace în postura de medaliat de către un turnător la Securitate, este problema lui, sunt convins că l-a ajutat în carieră. Astăzi însă se mai alătură unui club select: al celor care au fost promovați de turnători la Securitate (cârpe), și uite că a ajuns să fie și vaccinat.Un alt băiețel de turnător, ne-esențial, ne-medic, ne-bolnav cronic a intrat înaintea lui Mircea Cărtărescu în clubul celor vaccinați. Este vorba despre Vlad Voiculescu, 37 de ani, ne-esențial, ne-medic, căruia i-au trebuit 10 ani să termine 3 ani de facultate, despre care am scris AICI.Eu împărătășesc o opinie clară: pentru fiecare Vlad Voiculescu și/sau Mircea Cărtărescu vaccinat înaintea bolnavilor cronici și persoanelor de peste 65 de ani (vulnerabile), poate muri câte o persoana vulnerabilă.

Rămâne de studiat cum a reușit Mircea Cărtărescu, 64 de ani, aparent fără vreo boală cronică și neîndreptățit să intre în etapa 2 de vaccinare (ci în etapa 3), să fie vaccinat în data de 20 ianuarie 2021.

Pentru că, nici ca profesor universitar nu pare să se fi încadrat în etapa 2, având în vedere că domnia s-a s-a vaccinat în 20 ianuarie 2021, iar universitățile au avut termen până în 19 ianuarie 2021 să desemneze o persoană care să centralizeze persoanele din mediul universitar ce urmează să fie vaccinate (evident, începând cu lunile februarie-martie, întrucât pentru luna ianuarie nu mai sunt locuri).

Ne lămurește clar o notă a Ministerului Educației, citată de digi24:. Marti a fost 19 ianuarie 2021.

Și atunci, m-am întrebat pe facebook: A fost vaccinat pe pile Mircea Cărtărescu?

Iată și postarea mea de azi, de pe facebook.

Stie cineva dacă Mircea Cărtărescu, 64 de ani, ne-esențial, ne-în prima linie, sub vârsta de 65 de ani, s-a vaccinat pe pile? El s-a vaccinat înaintea soacrei mele (mai în vârstă, persoană vulnerabilă). Sau dacă Mircea Cărtărescu a admis că suferă de vreo altă boală cronică decât singurătatea? (,,Eu întotdeauna nu doar că am fost un om singur, dar mi-am și cultivat singurătatea. Am o relație dragoste-ură cu singurătatea, îmi place să mă văd cu prietenii, dar perioade lungi îmi place să stau singur”). Pentru că, înțeleg că a avut boala în vară și că era în perioada ,,de garanție” de după boală (anticorpi). Cum să interpretăm declarația asta din 25 decembrie 2020 a lui Mircea Cărtărescu? ,,Nici nu știu dacă trebuie să folosesc cuvântul depresie, pentru că după ce ai boala anului acesta, ți se modifică ceva din energia interioară și din facultățile mentale.”. Eu cred că Mircea Cărtărescu ar trebui să aducă public clarificări despre cum domnia sa, persoană ne-esențială în lupta împotriva COVID, sub vârsta de 65 de ani și ne-în-prima-linie a reușit să se vaccineze ieri, inclusiv dacă Vlad Voiculescu, 37 de ani, ne-în-prima-linie, ne-esențial, i-a făcut personal programarea sau nu. P.S. Vaccinul nu e gratuit, cum minte Mircea Cartarescu. Sumele au fost platite din bani publici, taxele si impozitele dumneavoastra. Inclusiv pentru vaccinul lui Mircea Cartarescu.

Și încă ceva:

Sper că până la finalul zilei de azi, 21 ianuarie 2021, Mircea Cărtărescu, veșnic (auto) aspirant la premiul Nobel pentru literatură, promotor al turnătorului Securității Petrov, va returna medalia pe care a primit-o de la turnător, către Preșdinția României. Și sper că va avea o poziție publică, foarte detaliată, despre cum a ajuns să fie vaccinat în 20 ianuarie 2021, ca să înlăture orice dubiu. Și mai sper să își recunoască minciuna în privința ,,gratuității” vaccinului. (Cerasela N.).

Exclusiv

Practici santajiste ale unor sefi de IPJ impotriva sindicatului, prin folosirea art.304 Cod Penal

Publicat

pe

De

A venit momentul sa dezvaluim si sa detaliem, pentru prima oara, practici santajiste reale carora sunt supusi uneori, reprezentantii sindicatului, de catre sefi de ipj-uri, prin folosirea abuziva a art.304 Cod Penal ca forma de constrangere a sindicatului, in vederea identificarii si pedepsirii celor care ne dezvaluie, fapte ilegale savarsite de functionari de conducere din politia romana, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamanul.
Pana acum, rezistam!
Politistii care aleg sa ne dezvaluie noua ilegalitati comise de sefii lor, insotite si documente probatorii, au incredere ca noi vom aduce aceste chestiuni la cunostinta publica si ca le vom proteja identitatea.
Increderea lor in sanatatea sistemului e zero. Daca ar fi incurajati sa o faca si daca s-ar simti protejati impotriva razbunarii celor acuzati, nu ar alege varianta de sesizare in ascuns a sindicatului.
Va rog sa intelegeti corect motivul pentru care postez public acest clip video.
Nu vreau ca sindicatul Diamantul sa fie privit peste noapte ca un organ colector de reclamatii anonime, ca un fel de anticamera a organelor cu competente penale. Nu vreau sa vad maine, mailul sindicatului umplut cu anonime „curajoase”.
Nu suntem asa ceva, nu suntem linia telefonica sau mesageria DNA sau DGA, nu suntem DGIPI si nici nu avem resurse pentru asa ceva.
Doar in anumite situatii serioase si doar cand apreciem noi ca se impune, ne asumam acest rol de intermediar al unor dezvaluiri publice de la surse anonime, privind ilegalitati savarsite de sefi. Ca regula obisnuita, preluam raportari de abuzuri de la politisti ( membri de sindicat) care sunt de acord sa isi dezvaluie identitatea si le transferam mai departe catre organele competente, mai dezvaluie sursa citata. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Anchete

60 de prelungiri de delegari aprobate!

Publicat

pe

De

Daca initial la Sectia pentru procurori a CSM erau pe ordinea de zi 50 de cereri privind prelungiri de delegari in functii de conducere, sectia – condusa de vicepresedinta CSM Emilia Ion – a suplimentat aceasta lista cu 11 solicitari, dezvaluie Lumea Justitiei. Dintre toti cei 61 de petenti, unul singur a fost refuzat. Este vorba despre procurorul Gigi-Valentin Stefan (foto), care ceruse sa ramana adjunct la PCA Constanta – functie pe care o ocupa din data de 10 ianuarie 2024, dupa ce intre 2016 si 2024 fusese procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta (si cu numire – de doua ori –, si cu delegare). (Irinel I.).

Citeste in continuare

Administratie

Poliţiştii de frontieră au reţinut 19 cetățeni străini, care au încercat să intre în mod fraudulos în ţara noastră din Bulgaria

Publicat

pe

De

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Piscu Vechi – județul Dolj 0 au oprit pentru control, în zona km fluvial 770, un autoturism în care se aflau doi cetățeni români, care nu își justificau prezența în zonă.

În urma legitimării acestora și a efectuării controlului asupra mijlocului de transport, au fost descoperite două pungi din plastic în care se aflau 19 telefoane mobile care nu le aparțineau.

Prin urmare, colegii noștri au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale, în urma căreia au fost descoperite, în vegetația din imediata apropiere a malului fluviului Dunărea, 19 persoane, 15 bărbați și 4 femei. Persoanele în cauză au fost reţinute de poliţiştii de frontieră şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

În urma efectuării controlului corporal și al bagajelor, au fost descoperite documente din care rezultă că aceștia sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 13 și 62 de ani. Totodată, s-a constatat faptul că cetăţenii străini au traversat fluviul Dunărea cu o ambarcaţiune și intenţionau să intre ilegal în România, ca apoi să ajungă în țări din vestul Europei.

În cazul celor doi cetățeni români au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, iar cetățenii străini care au săvârșit infracțiunea de intrare în țară prin trecere ilegală a frontierei de stat, au fost preluați de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. (Sava N.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Diverse8 ore ago

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Exclusiv17 ore ago

Practici santajiste ale unor sefi de IPJ impotriva sindicatului, prin folosirea art.304 Cod Penal

A venit momentul sa dezvaluim si sa detaliem, pentru prima oara, practici santajiste reale carora sunt supusi uneori, reprezentantii sindicatului,...

Exclusiv2 zile ago

Sefa SRU de la IPJ Vaslui a incalcat de mai multe ori un text foarte clar dintr-o lege in vigoare

Abuzatoarea de la IPJ Vaslui, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul! Conduita abuziva a sefei de resurse umane de...

Exclusiv3 zile ago

„La IPJ Galati au nevoie de timp suplimentar, ca sa activeze fiecare, cate doua celule nervoase”

La Galati, exista sefi cu creier de broasca testoasa, dezvaluie cei de la Sindicatul Diamantul! Desi termenul limita de actualizare...

Exclusiv3 zile ago

Sună toaca prin toată armata

Conform promisiunilor făcute de un reprezentant al guvernului delegației protestatarilor din data de 07.06.2024 din fața Palatului Victoria, Guvernul urma...

Exclusiv4 zile ago

Hora șmecheriei/Mafia deșeurilor și statul paralel/Mafia deșeurile prin turnătorul șef reușește sa închidă firma Gentoil/Care este legătura între firma Geodis și Recop?

Returo este un mecanism sofisticat, profitabil pentru unii, complicat pentru alții, care învîrte bani și adună ambalaje. SGR Returo au...

Exclusiv4 zile ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (III)

Ziarul Incisiv de Prahova continua sa dezvaluie o investigatie complexa, in mai multe episoade, pentru a deslusi impreuna cu dumneavoastra...

Exclusiv5 zile ago

Maurul – Gerard Georgescu- și-a făcut datoria, inca o data!/Semnal de alarma privind razbunarea „Wlăduț & Volosevici” si Organigrama Politiei Locale Ploiesti

Maurul – Gerard Georgescu, pe pagina sa de socializare: „Eu am fost bucuros că Volosevici a plecat, dar bucuria a...

Exclusivo săptămână ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusivo săptămână ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusivo săptămână ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusivo săptămână ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusivo săptămână ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Coruptul putinist „Capitan la 15 ani” si un nou comportament deviant/Simte ca are politia pe urmele sale?

Reamintim ca, coruptul putinist „Capitan la 15 ani” s-a autoinvitat, acum ceva timp, la o petrecere a politistilor din activitate,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv