Connect with us

Uncategorized

Suntem singura formațiune parlamentară care susține în mod sincer desființarea pensiilor speciale!

Publicat

pe

Aceste pensii consumă nejustificat banii plătiți de români prin taxe și impozite și înseamnă, în opinia noastră, furt.

Singura excepție pe care o tolerăm sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, care și-au făcut datoria față de România și față de români: foștii veterani de război și foștii deținuți politici.

Spre deosebire de alte partide care pretind că susțin desființarea acestor pensii aberante, noi nu folosim trucuri legislative care permit Curții Constituționale să respingă desființarea sau impozitarea. Am promovat, încă din 2018 un proiect de lege de desființare a pensiilor speciale.

Președintele nostru, Eugen Tomac, este primul parlamentar care a anunțat public că renunță la acest cadou nemeritat făcut de un stat măcinat de corupție instituțională.

Mișcăm România prin fapte, nu prin vorbe, cu sinceritate și renunțând la ipocrizie. Suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine

 

Uncategorized

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Publicat

pe

De

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor, oferind soluții inovatoare și sprijin constant pentru a transforma viziunea ta în realitate. Ne angajăm să te ajutăm în dezvoltarea afaceri și să îți maximizezi potențialul în era digitală. Cu ajutorul serviciilor noastre, optimizăm prezența ta pe motoarele de căutare, folosind tehnologii moderne necesare pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți relațiile cu clienții.

Cum Te Putem Ajuta?

• Creare de Site-uri Profesionale: Oferim servicii de dezvoltare a unor site-uri web atractive și funcționale, care reflectă identitatea unică a afacerii tale. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori colaborează strâns cu tine pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale. Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată bine, ci funcționează optim și este ușor de navigat pentru utilizatori.

• Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Implementăm strategii avansate de SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, atrăgând astfel un trafic mai mare și clienți noi.

• Utilizarea Tehnologiilor Moderne: Tehnologiile de vârf, precum CRM și ERP, sunt esențiale pentru eficientizarea operațiunilor și îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Noi te ajutăm să adopți și să implementezi aceste soluții pentru a-ți transforma afacerea și a o face mai competitivă.

• Consultanță și Sprijin Continuu: Oferim suport complet în toate etapele dezvoltării afacerii tale, de la concept și planificare până la implementare și monitorizare. Te asistăm în accesarea fondurilor europene și dezvoltarea unor strategii sustenabile de creștere.

• Portofoliu Extins de Soluții Web: Portofoliul nostru de soluții cuprinde design personalizat, optimizare pentru experiența utilizatorului și integrare de funcționalități esențiale. Implementăm soluții diverse, incluzând comerț electronic, bloguri, sisteme de gestionare a conținutului și integrări cu rețele sociale, toate adaptate specific pentru a spori eficiența și a maximiza impactul afacerii tale.

• Parteneriate de Încredere: Colaborăm cu experți de renume, precum Succes Consult, pentru a asigura cele mai bune soluții de finanțare și suport continuu. Aceste parteneriate te ajută să eviți greșelile comune și să beneficiezi de expertiză de înaltă calitate.

Prin soluțiile noastre personalizate și suportul continuu, ne angajăm să te ajutăm să atingi succesul și să îți maximizezi impactul în mediul digital. Contactează-ne astăzi pentru a începe să transformăm împreună viziunea ta în realitate.

Citeste in continuare

Uncategorized

Tehnologii de Digitalizare Esențiale pentru Antreprenori în 2024: Găsește-ți Avantajul Competitiv

Publicat

pe

De

În 2024, digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru orice antreprenor care dorește să rămână competitiv pe piață. Transformarea digitală a afacerii tale îți permite să eficientizezi procesele, să îmbunătățești experiența clienților și să crești productivitatea. La SecurMeNow, suntem dedicați să-ți oferim soluțiile tehnologice de care ai nevoie pentru a prospera în această eră digitală.

Tehnologii de Digitalizare Esențiale

• Dezvoltare Web și Securitate: Construim site-uri web profesionale și magazine online personalizate, protejate de cele mai noi tehnologii de securitate cibernetică pentru a-ți asigura protecția datelor.  Marketing Digital și SEO: Implementăm strategii de marketing digital și optimizare SEO pentru a-ți crește vizibilitatea online, atrăgând astfel mai mulți clienți și sporind conversiile.  Automatizări și Software IT: Automatizăm procesele interne și integrăm softuri CRM și ERP pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți gestionarea datelor și relațiile cu clienții.

De ce să alegi SecurMeNow?

• Consultanță specializată: Îți oferim expertiză pentru a identifica și implementa cele mai eficiente tehnologii pentru afacerea ta. • Portofoliu de succes: Proiectele noastre finalizate reflectă angajamentul nostru pentru inovație și excelență. • Parteneriate strategice: În colaborare cu Succes Consult, te sprijinim în accesarea și implementarea fondurilor europene pentru a-ți maximiza șansele de succes. Prin adoptarea tehnologiilor de digitalizare, îți vei crește considerabil avantajul competitiv în 2024. Contactează-ne pentru a începe transformarea digitală a afacerii tale cu soluții adaptate nevoilor tale. În 2024, digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru orice antreprenor care dorește să rămână competitiv pe piață. Transformarea digitală a afacerii tale îți permite să eficientizezi procesele, să îmbunătățești experiența clienților și să crești productivitatea. La SecurMeNow, suntem dedicați să-ți oferim soluțiile tehnologice de care ai nevoie pentru a prospera în această eră digitală.

Tehnologii de Digitalizare Esențiale

• Dezvoltare Web și Securitate: Construim site-uri web profesionale și magazine online personalizate, protejate de cele mai noi tehnologii de securitate cibernetică pentru a-ți asigura protecția datelor.  Marketing Digital și SEO: Implementăm strategii de marketing digital și optimizare SEO pentru a-ți crește vizibilitatea online, atrăgând astfel mai mulți clienți și sporind conversiile.  Automatizări și Software IT: Automatizăm procesele interne și integrăm softuri CRM și ERP pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți gestionarea datelor și relațiile cu clienții.

De ce să alegi SecurMeNow?

• Consultanță specializată: Îți oferim expertiză pentru a identifica și implementa cele mai eficiente tehnologii pentru afacerea ta. • Portofoliu de succes: Proiectele noastre finalizate reflectă angajamentul nostru pentru inovație și excelență. • Parteneriate strategice: În colaborare cu Succes Consult, te sprijinim în accesarea și implementarea fondurilor europene pentru a-ți maximiza șansele de succes. Prin adoptarea tehnologiilor de digitalizare, îți vei crește considerabil avantajul competitiv în 2024. Contactează-ne pentru a începe transformarea digitală a afacerii tale cu soluții adaptate nevoilor tale.
Citeste in continuare

Uncategorized

Magia Patului Rabatabil in Dulap

Publicat

pe

Într-un oraș aglomerat, unde fiecare metru pătrat este valoros, Andreea și Vlad și-au cumpărat recent un apartament mic, dar cochet. Bucuroși de noua lor locuință, au realizat rapid că spațiul era limitat și că trebuiau să găsească soluții ingenioase pentru a-l folosi la maximum. Așa au descoperit paturile rabatabile în dulap, o inovație ce promitea să transforme complet modul în care își trăiau viața de zi cu zi.

Descoperirea Mobilierului Inteligent

Într-o zi, în timp ce navigau pe internet în căutarea unor soluții pentru economisirea spațiului, Andreea a dat peste un articol despre mobilierul inteligent. Mobilierul inteligent includea tot felul de invenții ingenioase, de la paturi rabatabile până la mese extensibile și dulapuri multifuncționale. Printre toate aceste opțiuni, paturile rabatabile în dulap le-au atras atenția în mod special.

Aceste paturi, echipate cu mecanisme de ridicare și seturi de picioare rabatabile, ofereau posibilitatea de a transforma rapid și ușor o cameră de zi într-un dormitor confortabil. Spre deosebire de canapele extensibile, paturile rabatabile asigurau un confort de neegalat, datorită saltelelor de înaltă calitate pe care le puteau găzdui.

Alegerea Perfectă pentru Apartamentul Lor

Înarmată cu informațiile găsite, Andreea i-a povestit lui Vlad despre paturile rabatabile. Entuziasmat de idee, Vlad a început să cerceteze mai în detaliu diferitele opțiuni disponibile pe piață. După ce au consultat mai multe oferte, au decis să aleagă un mecanism de pat rabatabil MLA 108 Gilardi Italia, renumit pentru durabilitatea și designul său modern, de la PROTÉGÉ PAROL.

Mecanismul ales de ei, modelul MLA 108, permitea ridicarea patului pe verticală, economisind astfel spațiu prețios pe podea. Cu o capacitate de ridicare de 100 kg și o portanță statică de 300 kg, acest sistem asigura stabilitate și siguranță. Setul de picioare rabatabile se ascundea perfect în dulap atunci când patul era ridicat, păstrând aspectul ordonat și elegant al camerei.

Transformarea Casei Lor

Instalarea patului rabatabil a fost simplă și rapidă. În doar câteva ore, apartamentul lor mic s-a transformat într-un spațiu multifuncțional. Ziua, camera de zi era locul perfect pentru relaxare și socializare, iar noaptea, patul se cobora elegant din dulap, oferindu-le un loc confortabil pentru odihnă.

Confort și Funcționalitate

Patul rabatabil nu doar că le-a economisit spațiu, dar le-a oferit și un nivel de confort pe care nu l-ar fi putut obține cu o canapea extensibilă. Salteaua de calitate superioară le asigura un somn odihnitor, esențial pentru stilul lor de viață activ.

Un Nou Nivel de Libertate

Cu ajutorul patului rabatabil, Andreea și Vlad au reușit să maximizeze spațiul util al apartamentului lor fără a compromite confortul. Mobilierul inteligent le-a permis să aibă mai mult timp liber, mai puțin stres legat de curățenie și întreținere și o flexibilitate mai mare în utilizarea spațiului.

De fiecare dată când aveau oaspeți, puteau transforma rapid camera de zi într-un spațiu primitor, iar când erau singuri, se bucurau de un dormitor confortabil. În plus, designul modern și elegant al patului rabatabil se potrivea perfect cu restul decorului, creând o atmosferă plăcută și armonioasă.

Concluzie

Povestea Andreei și a lui Vlad este doar un exemplu de cum paturile rabatabile pot transforma viața celor care locuiesc în spații mici. Cu ajutorul acestor soluții ingenioase, este posibil să trăiești confortabil și elegant, chiar și într-un apartament mic. Mobilierul inteligent, precum paturile rabatabile în dulap, reprezintă viitorul locuințelor moderne, oferind un echilibru perfect între funcționalitate și estetică.

Alegerea unui mecanism de pat rabatabil nu este doar o soluție practică, ci și o investiție în confortul și stilul de viață al utilizatorului modern.

Pentru lămuriri și alegeri inteligente, echipa de consilieri ai Protege Parol – Detaliul Care Face Diferența – vă stă la dispoziție: 0744 635 115 – Adrian Brincoveanu, 0745 631 079 – Felicia Brincoveanu.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate16 ore ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusivo zi ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv2 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv2 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv2 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusiv3 zile ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusiv3 zile ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusiv4 zile ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusiv5 zile ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusiv5 zile ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusiv5 zile ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Actualitateo săptămână ago

Descopera Magia Amintirilor Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Exclusivo săptămână ago

Transparență sau aparente? O privire critică asupra activității DGA în prevenirea corupției

DGA, aparent preocupată de transparență și prevenirea corupției, este descrisă de Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul ca un ciob...

Exclusivo săptămână ago

Jocurile de putere și corupția în Interiorul MAI: corupția și complicitatea în spatele Excelenței

S-a primit de la IPJ Galați un răspuns la o plângere prealabilă pe tema excelenței, după cum a dezvăluit Emil...

Exclusivo săptămână ago

Jocuri dubioase politico-economice: Oprea și Santierul Naval 2 Mai/Cheltuieli bugetare ale tandemului Ciolacu – Oprea

Concluzionând, implicarea lui Ștefan-Radu Oprea în scandalurile de spălare de bani și mafia deșeurilor pune România și industria de armament...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv