Connect with us

Exclusiv

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Publicat

pe

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați.

Cea mai mare CRIMĂ pe care o comiteți zi de zi este să nu TESTATI populația! Să vă bateți joc de români, mințindu-i și ascunzându-le adevărul! Da, voi sunteți CRIMINALI! Și, da, veți plăti pentru toate acestea, o promitem noi, cei de la Incisiv de Prahova! Cine ne cunoaste va realiza ca vom merge pana la final, inclusiv cu plangeri penale, bazate pe probe solide.

Iată ce reprezintă o crimă asupra poporului român, in pandemie:

Ca doriti sa luati puterea totala in ROMANIA  – ne lasa rece ca formatori de „opinie”. Vorba unui prieten din M.A.I,, sa ia tot ce pot, nu se poate iesi cu pusca in mana ca la revolutie?

Asa este, sincer!

Luati domnilor tot – dar, nu va mai bateti joc de sanatatea romanilor si nu mai „jonglati” cu cifrele Covid – 19 si cu moartea lor…moartea romanilor!

Caz CONCRET:

Incisiv de Prahova si toate ziarele sub „marca” Incisiv – nationale si/sau regionale, precum si cele 83 de ziare ce fac parte din Grupul nostru MEDIA au avut interzis sa publice articole care relatau focarele de infectie Covid – 19, preluari de la institutiile Guvernului si/sau sa publice simple „comunicate” ale M.A.I privind diverse fapte penale divesrse, deoarce noi ne respectam marca sub care functionam si nu putem sa „umplem”ziarele cu articole de duzina asa cum fac anumite site-uri care doar asa si-au castigat „existenta”, dupa comunicatele M.A.I si ale D.N.A.-ului, mai ales ale unor procurori de „casa”.

Noi suntem ziare de investigatii si dezvaluiri, nu simple „trompete” ale celor care incalca statul de drept.

Paranteza fiind expusa, sa trecem la problematica grava si la minciunile Guvernului Orban, un GUVERN de CRIMINALI, la impotenta voita a institutiilor:

In data de 12.10.2020, o prietena a noastra, de profesie politista din Bucuresti ne informeaza ca se simte foarte rau si s-a deplasat la un operator privat pentru a isi realiza testul Covid – 19.

Pe data de 13.10.2020, politista noastra primeste rezultatul la test – pozitiv!

Politista noastra, conform prevederilor legale anunta DSP Bucuresti si solicita la 112 sprijin ca se simtea foarte rau;

Pe data de 14. 10.2020, politista noastra primeste dupa repetate interventii si solicitari – sprijin de la Ambulanta trimisa de DSP Bucuresti si este trimisa la Spitalul clinic “Dr. Victor Babes”.

Dupa consult, politista noastra este trimisa acasa cu tratamentul de rigoare pentru Covid – 19 si cei de la spitalul mentionat si cei de la DSP Bucuresti refuza sa efectueze ancheta epidemiologica pentru sot, fost cadru M.A.I., si doi copii ce locuiesc impreuna.

Bataia de joc in care poti /puteai muri cu zile

Politista noastra a avut „norocul” ca a reusit sa isi cumpere „reteta” in „dublu” exemplar si cand sotul (fost cadru M.A.I) se simtea foarte rau si autoritatile nu au vrut sa il consulte acesta a luat tratamentul sotiei, avand temperaturi de cca 39,9.

„Cu chiu, cu vai”, D.S.P BUCURESTI isi misca „partea dorsala” si pe data de 17.10.2020 sosesc si ii fac testul si pensionarului M.A.I, sotul politistei noastre, REFUZAND sa faca iar testul celor doi copi care domiciliaza cu cei doi sus mentionati, in aceeasi casa!

In data de 18.10.2020, ii vine rezultatul sotului polistitei noastre, pensionar M.A.I, rezultat pozitiv, normal!

De abia in data de 18.10.2020 se iau probele si pentru cei doi copii ce domiciliau in casa cu cei sus mentionati!

Maine, 19.10.2020, sotul politistei noastre va fi transportat la la Spitalul clinic “Dr. Victor Babes”, dupa atatea zile in care a zacut…

Bai, voi chiar nu sunteti sanatosi la cap, chiar nu realizati ca o sa raspundeti penal pentru toate aceste atrocitati?

Incisiv de Prahova va depune plangere penala si daca exista si/sau mai exista in tara asta un procuror zdravan la cap si care are sange in instalatie il rugam sa ne contacteze!

 

 

 

Exclusiv

Reîncep cercetările într-un dosar inventat de fostul procuror Portocală

Publicat

pe


Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al CSM Ploiesti si sef de achiziții la Poliția Locală.
Târât prin instanțe pentru niste dosare inventate, starea de sănătate a lui Stoichiciu a fost grav afectată dar nu s-a lăsat invins. A cerut permanent noi documente, a solicitat reanalizarea probelor din dosare si s-a îndreptat în instanță împotriva martorilor mincinosi.Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate la Poliția Locală Ploiești a fost amânat, discutat si lungit la nesfârsit. Asta și pentru faptul că „uneltele” de lucru ale procurorului exclus din magistratură, Negulescu Mircea, zis Portocală, zis Zdreanță, chemați ca martori în instanță, s-au contrazis în propriile minciuni în acest dosar „fabricat” doar din „fetișurile” față de Cristinel Toader, fost director al Poliției Locale Ploiești și Cezar Stoichiciu, fost șef la Achiziții în cadrul aceleiași instituții.După sentință, despre care nu vom vorbi în acest articol, Cezar Stoichiciu a depus plângeri împotriva martorilor mincinosi, care au denaturat adevărul, încercând să îi facă pe plac lui Mircea Negulescu.Plângerea lui a fost clasată, polițiști corupti din IPJ Prahova- ascultând ordinele lui Portocală. Doar că acum, la solicitarea primului procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti va reîncepe urmărirea penală în dosarul nr. 7176/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti la data de 14.03.2023.

Cu alte cuvinte, un om va avea sansa de a demonstra că a fost acuzat pe nedrept, iar santajul făcut de Portocală si gașca lui va putea fi scos la lumină.

In ultima perioada de timp s-a constatat o revenire la legalitate a instantelor din Prahova.

De asemenea, dau semne de revenire si parchetele din Prahova. dupa ce instanta a intors dosarul de la Penitenciarul Ploiesti ce fusese clasat de politistii corupti din cadrul IPJ Prahova, fiind un alt semnal de revenire si la legalitate (cititi aici ).

Dupa gestul curajos al procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti care a avut curajul sa instrumenteze dosarul WHITE TOWER , un dosar in care gruparea de criminalitate economico-financiara organizata a fost acoperita si protejata de politisti corupti din cadrul IPJ Prahova (citeste aici.),  gestul primului procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti  este de apreciat. Sa vedem daca primul procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti va „beneficia” si acesta de metodele acestei grupari de crima organizata si asupra sa se vor indrepta un „val” de plangeri penale pentru intimidare asa cum „beneficiaza” procurorul din dosarul WHITE TOWER. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Comisia de Însemne Heraldice a M.A.I/”Mulți văd, puțini cunosc!”

Publicat

pe

De

Nu cu multă vreme în urmă eram contactat de redacția Europa Liberă pentru un punct de vedere legat de instituirea unor noi zile de sărbătoare, cum ar fi Ziua Resurselor Umane, Ziua Controlului Intern și Ziua Inspectoratului de Jandarmi Cluj, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. Au și publicat un material atunci, inserând comentariul meu la temă: https://romania.europalibera.org/a/ministerul-afacerilor-interne-zile-aniversare-sarbatori/32835873.html.

În contextul schimbului nostru de mesaje, aflu că redacția Europa Liberă a primit de la MAI o adresă cu următorul conținut: ”începând cu anul 2011 a fost constituită, prin O.M.A.I. nr. 8, Comisia de Însemne Heraldice a M.A.I. în vederea analizării și avizării însemnelor heraldice, drapelelor distinctive, ecusoanelor, emblemelor, insignelor, zilelor unităților și denumirilor onorifice propuse de structuri ale aparatului central, inspectoratele generale, organizații profesionale și alte structuri ale M.A.I. Comisia de Însemne Heraldice a M.A.I. are în componență specialiști în acest domeniu de competență – Heraldica – ce presupune studii aprofundate și o vastă experiență profesională în domeniu

Măi, să fie! Am râs atunci și chiar le atrăsesem atenția că e un subiect ce merită extins, legat de această minunată comisie. Întâmplarea face să am oarecare experiență în domeniul cercetării istorice, cu ceva prezențe la întruniri științifice, astfel încât să cunosc personal ori din contribuții cam tot ceea ce ar presupune oamenii cu ”vastă experiență profesională în domeniu”. Altminteri, nici nu este chiar atât de numeroasă lumea, mai ales într-un domeniu atât de restrâns precum acela al heraldicii, o știință auxiliară a istoriei, destul de pretențioasă, necesită vaste cunoștințe de sigilografie, genealogie, prosopografie și nu numai mai dezvaluie Vitalie Josanu.

De aceea, curiozitatea m-a asaltat să aflu mai multe detalii despre componența acestei comisii, atât de elogios gratulată de Ministerul Afacerilor Interne. Am cerut și nume, doar că jena pitită în spatele unei motivări cvasigenerale de protecție GDPR, îi așează într-un foarte confortabil gest de reprimare a modului firesc de funcționare a societății democratice: ”vă zicem noi că-s corifei, e suficient!”

Așadar, dacă nu avem nume, cel puțin avem funcțiile membrilor Comisiei de Heraldică de unde nu e greu să realizăm că din toată onorabila comisie de corifei, abia dacă doar unul singur are habar de domeniul în cauză și anume specialistul în heraldică din cadrul Arhivelor Naționale. Restul, adică secretarul general MAI (președinte), directorul Centrului Cultural MAI, adjunctul DGMRU, șeful Direcției Logistice, șeful Tipografiei MAI, specialistul în grafică și machetare din cadrul MAI, ofițerul de la Centrul Cultural MAI, sunt o adunătură de neaveniți, părerologi de serviciu și ajutători de băgători în seamă. În comisie sunt câțiva tehnicieni-executanți ceea ce nu presupune vasta experiență profesională ori studii aprofundate în heraldică, de aceea, chiar ne mirăm de ce nu a intrat în comisie și doamna de serviciu sau responsabilul de sonorizare, mai dezvaluie Vitalie Josanu.

Ar fi fost chiar culmea să mai aflăm că membrii acestei minunate comisii primesc și indemnizații pentru munca de înaltă competență științifică, prestată. Altminteri, de multă vreme mă tot întrebam cine e în spatele concepției siglelor folosite de unitățile de poliție, că denotă atâta diletantism în materie. Într-o veritabilă comisie de specialitate, aceste compoziții de armoarii trântite fără noimă, cu o vădită naivitate în mânuirea mobilierului și a limbajului heraldic, ar fi stârnit în cel mai bun caz doar hazul.

Dar, vorba ceea: ”mulți văd, puțini cunosc!” (Cristina T.).

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Set complex de criterii pe care foștii polițiști trebuie să le îndeplinească pentru a le fi validate dosarele

Publicat

pe

De

Pe pagina de internet a Poliției Române au fost publicate mai multe anunțuri privitoare la scoaterea la concurs a 295 de posturi din care 30 pentru reîncadrarea polițiștilor care au părăsit în mod voluntar sistemul, și 265 prin încadrare din sursă externă (VEZI AICI ANUNȚURILE DE CONCURS). Este literalmente ilar, cum instituția Poliției Române poate considera că zeci de polițiști care au ales să plece din sistem prin demisie, mânați spre această decizie de salarizarea precară, condiții inumane de muncă, sute de ore suplimentare necontabilizate, nerecuperate și neremunerate, dar și de lipsa de predictibilitate și evoluție obiectivă în carieră, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.

CATEGORII DE POSTURI SCOASE LA CONCURS

1. 5 posturi vacante de agent de poliție, specialitatea poliție rutieră, prin reîncadrare,  existente la nivelul I.P.J. Constanța;
2. 10 posturi vacante de ofițer de poliție specialitatea Ordine Publică – prin reîncadrare, existente la nivelul I.P.J. Constanța;
3. 1 post vacant de agent de poliție din cadrul structurilor de transporturi – prin încadrare directă, existente la nivelul I.P.J. Constanța;
4. 25 posturi vacante de agent de poliție din cadrul structurilor de transporturi – prin încadrare directă, existente la nivelul I.P.J. Constanța;
5. 89 posturi vacante de agent de poliție – specilitatea ,,rutieră” prin încadrare directă, existente la nivelul I.P.J. Constanța;
6. 10 posturi vacante de agent de poliție din cadrul structurilor de reținere și arestare preventive – prin încadrare directă, existente la nivelul I.P.J. Constanța;
7. 140 posturi vacante de agent de poliție pe linie de ordine publică – prin încadrare directă – existente la nivelul I.P.J. Constanța.

Cu toate aceste neajunsuri și carențe sistemice, instituția a instituit un set complex de criterii pe care foștii polițiști trebuie să le îndeplinească pentru a le fi validate dosarele, și anume:
Pentru a participa la acest concurs, polițistul căruia i-au încetat raporturile de serviciu trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. să aibă cetățenia română și domiciliul în România;
  2. să cunoască limba română, scris și vorbit;
  3. să aibă capacitate deplină de exercițiu;
  4. să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic; (*)
  5. să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți;
  6. îndeplinesc condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului;
  7. să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de polițist; (**)
  8. să nu aibă antecedente penale, cu excepția situației când a intervenit reabilitarea;
  9. să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni;
  10. să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
  11. să nu fi desfășurat activități de politie politică, astfel cum sunt definite prin lege;
  12. nu are tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară;
  13. dacă prin reîncadrare, potrivit nivelului studiilor și/sau vechimii în specialitate, nu dobândește un grad profesional mai mic decât gradul militar echivalent deținut în rezervă;
  14. nu le-au încetat raporturile de serviciu în condițiile art. 69 alin. (1) lit. a), c), g)-i), k), l) și n) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

Urmărim cu o deosebită curiozitate care va fi nivelul de interes al populației, pentru meseria de polițist, acum, când au fost scoase la concurs cele mai multe posturi vacante pentru o singură unitate de poliție, respectiv IPJ Constanța, din întreaga istorie a Poliției Române.

Un alt aspect evident în legătură cu stabilirea condițiilor de ocupare a posturilor pentru IPJ Constanța este acela că Ministerul Afacerilor Interne își menține ideologiile comuniste referitoare la condiția tatuajelor care nu mai este impusă în prezent în cazul pompierilor spre exemplu, însă în contrapartidă aceeași instituție care impune astfel de condiții care elimină șansele unor viitori candidați interesați să devină profesioniști, promovează în mod ipocrit în funcții de conducere în baza împuternicirilor/desemnărilor personaje care obțin note de 3 sau 5 la concursurile organizate pentru ocuparea unor funcții de ”top-management”, mai dezvaluie sursa citata.

Iar dacă principiul onestității instituționale ar funcționa și la Poliția Română, ar fi trebuit ca viitorii candidați să fie informați cu privire la faptul că vor ajunge să trăiască la limita subzistenței, atât din cauza salariilor derizorii, cât și din cauza faptului că instituția le oferă o compensație de chirie de aproximativ 385 lei cu care nu vor putea să închirieze măcar un loc de parcare în condițiile în care prețul chiriilor în orice oraș din România este de ordinul sutelor de euro. (cerasela N.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

Reîncep cercetările într-un dosar inventat de fostul procuror Portocală

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Exclusiv23 de ore ago

Comisia de Însemne Heraldice a M.A.I/”Mulți văd, puțini cunosc!”

Nu cu multă vreme în urmă eram contactat de redacția Europa Liberă pentru un punct de vedere legat de instituirea...

Exclusiv23 de ore ago

Set complex de criterii pe care foștii polițiști trebuie să le îndeplinească pentru a le fi validate dosarele

Pe pagina de internet a Poliției Române au fost publicate mai multe anunțuri privitoare la scoaterea la concurs a 295...

Exclusiv4 zile ago

WHITE TOWER (XV)/Afaceristul Dan Stefănescu audiat de procurorii ploiesteni. Mâna dreaptă a avocatului Vlad Nichita, reținută de procurori.

Daniel Ștefănescu, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, audiat în dosarul White Tower. Procurorii confirmă astfel...

Exclusiv4 zile ago

Sindicatul Polițiștilor din România ”DIAMANTUL” anunță că se alătură initiativei de protest formulată de Sindicatul ”EUROPOL”

SINDICATUL “DIAMANTUL” IESE LA PROTEST PE 25 MARTIE 2024 A trecut mai mult de jumătate de de an de cand...

Actualitate5 zile ago

Nicolae Drăgan pierde mandatul de primar al comunei Târgsoru Vechi

Comuna Târgsoru Vechi rămâne fără primar, cu doar trei luni înaintea alegerilor locale. Nicolae Drăgan pierde la ICCJ, recursul în...

Exclusiv5 zile ago

George Ionescu pune mâna si pe USR Prahova! Bogdan Novac a demisionat de la sefia USR!

Cu mai puțin de 1% în toate sondajele de opinie, George Ionescu devine candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, Forta Dreptei...

Exclusiv5 zile ago

Frauda scoate la iveala ca deputatul USR -Stelian Ion – se descurcă cu cuțitul – în caz contrar el riscând să primească un alt certificat medical, care să îl scape și de fioroasele barabule

Garsoniera ANL obținută prin fraudă de Stelian Ion, actual deputat USR, la Poarta 6 a portului Constanța a fost schimbată...

Exclusiv5 zile ago

Proteste, boicot și blocaje/Singurele majorări sunt cele de  sarcini și atribuții, drepturile financiare rămân tăiate!

În data de 12 martie 2024, în monitorul oficial al României au fost publicate modificările si completările Legii nr. 61/1991...

Exclusiv6 zile ago

Oamenii primarului Volosevici!/Câju și nosocomialele/Se pregătește încă un tun financiar de proporții!

Mariana Câju- de la Făgăraș, la București, cu escală prin Primăria Ploiești Lista consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici nu...

Exclusiv6 zile ago

Grup “organizat” de interese aflat in proximitatea premierului Marcel Ciolacul (partea a II a)

Revenim cu investigatia jurnalistica la persoanele din jurul actualului premier Marcel Ciolacu, in special la afaceristul local Gheorghe Doloiu, fost...

Exclusiv6 zile ago

AVERTISMENT DUR!/Polițiștii nu mai suportă această bătaie de joc și ca atare în loc să sărbătorească Ziua Poliției Române, vor protesta!

Actul normativ privind actualizarea drepturilor polițiștilor este lăsat la „dospit” într-un sertar pe undeva, bine ascuns în Guvern, dezvaluie mcei...

Exclusiv6 zile ago

Rolul CCR nu este rezumat doar la apararea drepturilor fundamentale, ci priveste apararea fiecarui articol din constitutie!/Motivare halucinanta

Motivare halucinanta a CCR pe exceptia ridicata impotriva OUG 59/2017 (pe motivul nesolicitarii avizului de la Consiliul Legislativ)! Decizia s-a...

Exclusiv7 zile ago

De la „disparitia” unui SITE ARHEOLOGIC la modul cum a „facut” Statescu Ciprian Gh. primul milion de euro cand era primar al orasului Baicoi ajungem si la angajarile fictive pe metoda Liviu Dragnea/ Toate dosarele musamalizate de politisti corupti din IPJ Prahova

Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul Atata timp cat, Comisarul șef de poliție Gabi Teodor MANUC nu realizeaza ca a nimerit...

Exclusiv7 zile ago

Dacă un cetățean înjură un polițist, fapta este considerată contravenție, dar dacă un polițist rostește exact aceleași expresii jignitoare, este faptă penală de “purtare abuzivă”

Azi, legea încurajează șoferii drogați și băuți să fugă de polițiști, chiar cu riscul de a-i omorî Un șofer din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!