Connect with us

Aveti un Pont

Murad, ”iepurele” lui Rareș ”din Pădure”!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Multe alianțe contra naturii a mai cunoscut politica românească, unele dintre ele de-a dreptul ”grețoase”, cel puțin din punct de vedere al ”pupatului Pieței Independenței”. Dar parcă niciodată nu s-a pus la cale un grup organizat mai halucinant decât cel girat de prezidențiabilul de peste patru ani, Rareș Bogdan. Nimeni altul decât ”inchizitorul șef” al Partidului Național Liberal, cel care înfierează cu sfântă mânie de milionar în euro orice ”abatere doctrinară” de la ”puritanismul liberal”. Dar care în schimb uite că înfige un adevărat cuțit în spatele propriului partid care l-a adoptat! Prin forțarea impunerii la butoanele din Sudul Litoralului a unei ”frății” transpartinice cu interese imobiliare de cel puțin câteva zeci de milioane de euro. Și uite cum, pentru că reînnoirea Planului Urbanistic General a statuat că Pădurea Comorova este spațiul neconstruibil, cei mai mari latifundiari de terenuri din Sudul Litoralului, afaceristul Mohammad Murad și ”vechiul combinator” traseist, actualul pesedist Zanfir Iorguș au pus-o de o ”monstruoasă coaliție” împotriva actualului primar al Mangaliei, candidatul oficial al PNL, Cristian Radu.

Rareș Bogdan, ”trup și buzunar” alături de ”liberalul independent” Mohammad Murad

Astfel că Iorguș a ajuns să candideze din partea unei alianțe la vedere PSD – ALDE – PNȚCD. La care a fost cooptat și vechiul său tovarăș de combinații încă din anul 1991 prin firma Zimcom, Mihai Crăciun. Acesta fiind impus acum de către vicepreședintele CJ, Constanța, Claudiu Palaz drept candidatul PMP la Primăria Mangalia. Iar ”circul” devine unul total odată cu aderarea la acest grup și a candidatului USR, funcționarul Dumitru Paris, cel care lucrează la Primăria ”PSD” Constanța și este lăudat public de contracandidatul pesedist, Zanfir Iorguș! Iar dacă mai adăugăm că strategul campaniei ”comune” PSD – ALDE – PNȚCD – USR – PMP – ”independentul” Murad a devenit peste noapte Cosmin Gușă, este clar la ce ”jocuri murdare” ne putem aștepta! Mai ales că miza proiectelor imobiliare ce urmează a fi dezvoltate pe ”centura verde” din Sudul Litoralului este una de sute de milioane de euro! Însă presiunea pusă pentru forțarea impunerii unui primar complet obedient ”Grupului de la Comorova” a depășit deja limita ”lobby”-ului după ce Mohammad Murad, a devenit oficial ”iepurele” pesedistului traseist Zanfir Iorguș. După ce și-a depus candidatura la Primăria Mangalia la doar câteva ore după ce și-a făcut cartea de identitate ”pe repede înainte” la Constanța! Și la doar o zi după ce se împăuna că, gata, prețul terenurilor pe care le-a primit de la … Zanfir Iorguș vor exploda, atât la Jupiter, cât și în Pădurea Comorova!

Comorova, miza trădării!

Fără discuție, Mohammad Murad este unul dintre răsfățații mediului de afaceri, un factor de imagine aflat pe valul ”zonei gri” politice, după ce camaradul său Rareș Bogdan a ajuns să aibă un cuvânt greu de spus în actuala guvernare, chiar dacă nu face parte din cabinetul Orban. Astfel că se naște firesc întrebarea ce îl mână cu adevărat pe miliardarul Murad în subteranele luptei politice, pentru că ”placa” despre ”a da ceva înapoi țării” de adopție este greu de digerat chiar și în plină campanie electorală. Iar răspunsul nu poate fi decât unul singur : Comorova! Pădure în care, printr-una dintre firmele pe care le controlează, Mohammad Murad deține un teren de nu mai puțin de 13,22 hectare! Teren cumpărat la un preț derizoriu de la Primăria Mangalia, pe vremea când fostul primar Zanfir Iorguș introducea pădurea în intravilan și îi schimba regimul în ”curți-construcții”!!! Lucru lesne de înțeles din moment ce cea mai mare parte din Pădurea monument natural Comorova aparține în acte chiar ”familiei” Iorguș! Astfel că interesele imobiliare ale candidatului PSD- Zanfir Iorguș și ale ”liberalului” independent Mohamad Murad converg spre proiecte de sute de milioane de euro. Care însă nu pot fi demarate după ce PUG-ul adoptat de Primăria Mangalia în mandatul lui Cristian Radu interzice expres orice construcție în acest spațiu protejat.

Iorguș, disperat că pierde ”proiectele de la Comorova”

”Țeapă” și la Jupiter!

PUG-ul lui Cristian Radu a stricat planul ”combinatorilor imobiliari” din Pădurea Comorova

Iar ”frustrarea” imobiliară a lui Murad este probabil cu atât mai mare cu cât acesta a fost ”identificat” ca fiind cel mai mare proprietar de terenuri din Sudul Litoralului. Terenuri obținute în urma privatizărilor frauduloase ale lui ”Șpagathon” Dan Matei Agathon. Astfel, pe 1 octombrie 2001, Ministerul Turismului a încheiat un contract pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni de la SC Jupiter SA Mangalia, cu persoana fizică Gheorghe Simion. Nimeni altul decât interpusul lui Murad! Cea mai bună dovadă fiind că, în aceeași perioadă, Simion semna un contract similar prin care devenea oficial acționar majoritar și la SC Hebe SA din Sângeorz Băi, cel mai mare hotel cu facilități balneare din România și cu 902 locuri de cazare. Numai că același Agathon confirma că Simion nu este decât o ”săgeată” prin recunoașterea publică a faptului că a negociat vânzarea Hebe direct cu… Mohammad Murad! Iată însă că deși acesta deține în jur de 90 la sută din terenurile din Jupiter, Murad nu le poate băga ”la produs”, fiind vorba de suprafețe care în ”PUG-ul lui Radu” au fost reconfirmate ca și spații verzi neconstruibile. Și cum astfel nu se mai poate construi până în buza mării, ca la Mamaia – Năvodari, Murad s-a asociat cu celălalt latifundiar ”crizat”, Zanfir Iorguș, al cărui ”iepure” în campanie a și devenit de altfel. Cu singurul scop personal de a rupe astfel cât mai multe voturi ale adevăratei drepte și a-l face pe Iorguș primarul care să dea drumul la construcții pe terenurile deținute de cei doi.

La Rareș totul e pe bani!

După cum dezvăluiam nu cu multă vreme în urmă, Rareș Bogdan deja este beneficiarul unui consistent fond de susținere a candidaturii sale la viitoarele alegeri prezidențiale. Acolo unde prietenul Mohammad Murad, ca și alte nume grele ale comunității arabe de afaceri din România de altfel este cap de listă. Astfel că Rareș Bogdan nu prea avea cum să stea pe gânduri când i s-a cerut să îl vopsească pe Murad drept ”liberalul independent” candidat la alegerile locale. Însă după ce a declarat cu mâna pe inimă că orașul lui de suflet este Constanța și și-a anunțat public candidatura la Primărie, a fost ”detașat” după doar o zi la Mangalia… Acolo unde proiectele imobiliare gata ”arvunite” a se dezvolta pe terenurile lui Murad și Iorguș pe spațiile verzi din Sudul Litoralului sunt în pericol atâta timp cât Cristian Radu a  rezistat șantajului de un tupeu inimaginabil de a da drumul ”la hârtii”, în schimbul unei ”candidaturi liniștite”. Și cu toate că prețul ”analistului” Cosmin Gușă este deja considerat unul de dumping, iată că până și acest ”looser” consacrat a fost angajat ca și strateg al ”grupului de la Comorova”. Cu toate că ”găselnița” acestuia de a contraataca lansarea candidaturii actualului primar cu o ”manifestație spontană de protest a cetățenilor indignați” se dovedește a fi deja una falimentară. Cel puțin atâta vreme cât, după cum reiese clar din fotografiile și filmulețe intrate în posesia noastră, ”cetățenii indignați ai Mangaliei” erau șoferii, cameristele și rudele altor angajați de la hotelurile lui Murad! Cel care, la schimb, are în echipa de coordonare a propriei campanii pe ”rotarista” Cosmina Stoian și mai ales pe Ana Maria Nedelcu, ”femeile de fier” din spatele candidatului pesedist Zanfir Iorguș!

Șoferul lui Murad, ”cetățean indignat” la protestul organizat de strategul Cosmin Gușă

Staff comun de campanie!

Astfel că nebunia declanșată de disperarea ”Grupului de la Comorova” de a nu-și putea onora pre-contractele imobiliare nici în următorii patru ani a dus la situația absolut ridicolă în care rivalii politici ”de moarte” în alegerile de la Mangalia să aibă practic un staff comun de campanie! Cu toții, fie că e pemepistul Mihai Crăciun ( partener de afaceri cu Iorguș din 1991), useristul Dumitru Paris (angajat al primăriei pesediste a Constanței) sau independentul Mohammad Murad ( coleg de lot cu Iorguș în Pădurea Comorova) având un singur țel: Iorguș să dea drumul la ”marile construcții” din Pădurea Comorova și spațiile verzi din celelalte stațiuni din Sudul Litoralui, în frunte cu Jupiter! Mai mult decât atât, șefa de campanie a lui Murad este Ana Maria Nedelcu, cea care a fost pe lista de consilieri a lui Iorguș în urmă cu ani de zile. Iorguș mizând și pe sprijinul ”multilateral dezvoltat” al Cosminei Stoian, partenera de la întîlnirile Club Rotary. Și al cărui soț a fost la ”protestul cetățenilor indignați” alături de nenumărați angajați ai lui Murad, precum șoferul și soția sa Silvia.În schimb, lui Murad i s-a pus la dispoziție și Litoral TV, preluată de la ”primarul pușcăriaș” de Năvodari, Nicolae Matei. Iar tot ”independentul” Murad și-a instalat sediul de campanie într-un spațiu pus la dispoziție de un fin al celui mai apropiat asociat al familiei Iorguș! Însă disperarea ”grupului de la Comorova” este atât de mare încât nici această asociere transpartinică nu li s-a părut de ajuns. Și uite cum s-a ajuns la nedorita ispostază în care în posesia beneficiarilor legali să ajungă informări despre presiunile și ”filajul” agresiv la adresa familiei actualului primar! Ceea ce nu este deloc onorobil, după cum vor vedea în curând, mai ales pentru unii care se auto-legendează că sunt ”din Pădure”. Fie ea și Comorova…

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aveti un Pont

Războiul COVID, al treilea război mondial

Avatar

Publicat

pe

De

Că ne aflăm în stare de război e clar. De ce e clar? Pentru că cetățenii statelor nu pot da în judecată în nume propriu industria farma. Concret, Pfizer nu poate fi dată în judecată decât de către guvernele statelor în numele cetățenilor săi. Asta este tipic stării de război. Iar faptul că acest război COVID este mondial este un lucru deja dovedit. Cu câteva excepții, toate statele sunt supuse acelorași reguli draconice. Mai rămâne să vedem cine este la butoanele acestei conflagrații de tip nou.

Grație senzaționalului document dezvăluit zilele trecute de jurnalista de investigație Iosefina Pascal, am putut afla cu stupoare câteva realități cutremurătoare cu care se confruntă cetățenii lumii.

1. Statelor li s-a impus practic de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) un aranjament contractual și financiar care le subordonează și care le răpește componente importante ale suveranității naționale.

2. Contractele încheiate în numele cetățenilor lumii de către compania Pfizer și de către cele mai multe state ale lumii, și cele mai importante, sunt fără precedent în istorie întrucât absolut toate riscurile trec asupra cetățenilor care practic nu au niciun drept să se apere și, deasemenea, toate cheltuielile legate de vaccinuri, al căror cuantum este exclusiv în viitor apanajul Pfizer, indiferent de produsul care va fi distribuit.

3. Cetățenii lumii, prost reprezentați de către guverne, devin, din punctul de vedere al politicii sanitare, dependenți exclusiv de Pfizer. Și de celelalte componente ale industrie mondiale Big Pharma care merg în trend cu Pfizer.

4. Statele mai slabe cum este România, conform contractului încheiat în numele nostru de către UE, în măsura în care la un moment dat nu vor putea achita costurile vaccinurilor – care pot crește exponențial și care vor fi utilizate pe o perioadă nedeterminată – pot fi executate silit. Prin blocarea activelor pe care le dețin. Prin preluarea pe nimic datoriilor suverane de către fonduri de investiții.

5 Excepție de la această regulă, deci încă neangrenate până peste cap în acest război COVID, fac câteva state cum ar fi Federația Rusă sau China, care au fost capabile să își producă propriile vaccinuri, pe care le administrează cum le taie capul și care, prin consecință, nu devin legate ombilical de Pfizer.

Dar cine este de fapt Pfizer? Cine sunt investitorii? Cine stă în spatele acestui colos Pharma? Ce putere financiară ne conduce prin intermediul Pfizer? Prin ce mecanism statele lumii au ajuns să se subordoneze unui mecanism infernal și să participe cu mâinile legate, asumându-și toate riscurile, la un război global?

În încercarea de a lămuri câteva lucruri voi începe cu sfârșitul. Pe parcursul deceniului trecut, OMS a obținut un drept fără precedent. O putere colosală. Dreptul de a impune statelor decizii obligatorii legate de sănătatea cetățenilor lumii. Mai exact spus, începând din deceniul trecut nu mai este la latitudinea statelor dacă aplică sau nu recomandările OMS. Ele de fapt nu mai sunt recomandări. Devin pur și simplu legi. Așa se face că din momentul declanșării nebuniei COVID, cu toate episoadele ei, OMS a putut declara existența unei pandemii și a dobândit forța de a dicta statelor politica sanitară de urmat. În baza acestui statut, OMS a preluat politicile de sănătate, substituindu-se statelor.

Și acum să încercăm să răspundem la celelalte întrebări. O facem consultând Wikipedia, care citează cifre declarate oficial, ceea ce puteți să faceți și dumneavoastră pentru a obține detaliile de mai jos, precum și detalii suplimentare.

Pfizer, numarul unu mondial in sectorul Big Pharma, este deținută de fonduri de investiții între care și Vanguard Goup (8,13 %), BlackRock (7,7 %), State Street Corporation (5,28%), așa cum notează Wikipedia. Ca să ne facem o idee despre dimensiunile acestor entități financiare, la nivelul anului 2021 BlackRock gestionează active în valoare de 9 trilioane de dolari, Vanguard Group administrează active de 7 trilioane dolari, iar State Street Corporation 3,1 trilioane de dolari (management) și 38 trilioane dolari (custodie și administrare). Vă puteți ușor imgina că aceste fonduri sunt mai puternice decât statele lumii. Și majoritatea companiilor din Big Pharma este în aceeași situație.

La fel corporațiile din Big Tech – Google, Facebook, Microsoft, Amazon – sunt la rândul lor detțnute de fonduri de investiții, între care BlackRock, Berkshire Hathaway, Vanguard Group și așa mai departe. Spre exemplu, Bill Gates mai deține din Microsoft doar 1,36%. În același timp, presa și media americana mainstream sunt deținute de șase mari entități financiare private.

Aceasta ca să ne facem o imagine de ansamblu. Practic, fondurile de investitii controleaza întreaga economie mondiala, gestionează economiile pricipalelor puteri economice, țări și guverne. Au investitii încrucișate unele în altele. Și sunt anonimizate.

Iată, așadar, în ce situație ne găsim. Poate în felul acesta este mai ușor să înțelegem cum și în ce condiții și-a permis premierul Florin Cîțu să angajeze contra cost, pe miliarde de euro, cele 120 de milioane de doze de vaccin, cele mai multe Pfizer, și de ce îndatorează statul român mai mult decât s-a întâmplat oricând în istorie, asumându-și în numele nostru, dar fără să ne intrebe, pericolul ca într-o bună zi datoriile suverane ale României să fie preluate de fonduri de investiții. Probabil cele la care m-am referit mai sus. Încă o dată subliniez faptul că îi suntem datori pentru uluitoarele dezvăluiri jurnalistei Iosefina Pascal.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

Avatar

Publicat

pe

servere vps

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

În cazul unui magazin online, pe lângă funcționalitatea la standarde înalte de calitate și viteza optimă de încărcare, securitatea este un aspect foarte important.

Clienții trebuie să aibă încredere că datele lor vor fi în siguranță de fiecare dată când cumpără de la tine iar informațiile lor sunt perfect securizate. Te va ajuta nu numai la imaginea brandului, dar asta te va scuti și de multe bătăi de cap, mai ales de când a intrat în vigoare și GDPR-ul.

De aceea, dacă ai un site de e-commerce, pe lângă produse și prețuri competitive,  trebuie să alegi și soluții tehnice care te pot feri de orice atac cibernetic ce ar favoriza pierderea datelor clienților tăi.

În primul rând ar trebui să alegi o soluție de găzduire web care să impacteze în mod pozitiv nu numai o încărcare rapidă a paginii, indiferent de mărimea traficului și a categoriilor aflate pe site, ci și să ofere o securitate crescută a datelor.

O găzduire pe un server VPS KVM este una dintre cele mai bune soluții pentru care poți să optezi. Funcţionează similar unui server dedicat oferind și oferă un nivel similar de izolare a resurselor alocate şi securitate a datelor. KVM este o tehnologie de virtualizare dezvoltată în Linux care permite crearea de medii izolate – servere virtuale (VPS). Este parte a sistemului de operare Linux şi beneficiază imediat de orice actualizări sau imbunătăţiri ale sistemului de operare. Unul din avantajele KVM este utilizarea accelerării hardware oferită de procesoarele moderne pentru virtualizare.

Alege cel mai bun pachet de găzduire VPS KVM care să fie potrivit nevoilor tale

În al doilea rând este foarte important să alegi o platformă sigură pe care va funcționa site-ul tău de e-commerce. Și în general, cele mai populare platforme sunt și cele mai sigure, pentru că au număr mare de utilizatori și sunt mereu updatate și susținute de investiții constante de securitate.

Unele dintre cele mai bune platforme folosite pentru site-urile de comerț online sunt, dar și cele mai sigure sunt: WordPress, OpenCart, Joomla!, Drupal, WooCommerce sau Magento.

În al treilea rând este foarte important să faci toate update-urile necesare pentru platforma pe care ai ales-o. Dezvoltatorii lor lansează periodic versiuni îmbunătățite tocmai pentru a evita orice breșe de securitate, dar și pentru a avea design-uri și tool-uri cât mai interesante.

Ține cont de asemenea să ai un back-up al bazelor de date. De regulă, un site de comerț electronic este compus din sute de produse, descrieri și fotografii, dar și date de contact ale clienților care au comandat (adrese de email, numere de telefon, adrese fizice etc). Din diverse erori tehnice ale serverelor sau chiar din cauza unor persoane rău intenționate este posibil ca tot conținutul site-ului tău și implicit datele clienților tăi să fie pierdute. De aceea, este indicat să faci back-up la intervale regulate de timp și să salvezi bazele de date pe unități secundare pentru a avea ușor acces la ele, orice s-ar întâmpla.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Pensiune cu piscina Dambovita

Avatar

Publicat

pe

Pensiune cu piscina, la munte, la poalele Carpatilor Meridionali, intr-un colt de Rai, potrivita atat pentru odihna si relaxare, cat si pentru excursii si drumetii montane. Este Enothera, casa de vacanta din Valeni – Dambovita, locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp.

Pentru cazare sunt oferite sase camere cu toate facilitatile incluse, iar la dispozitia turistilor mai sunt puse parcarea privata gratuit la proprietate, o curte si gradina frumos amenajate, foisoare, facilitati de gratar, un loc generos de joaca pentru copii si nu in ultimul rand, o superba piscina exterioara, acoperita si incalzita.

Cu o priveliste minunata asupra padurilor inconjuratoare si a Muntilor Carpati, Enothera este locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp. Pensiunea ofera tot confortul de acasa, insotit de aer curat si liniste cat cuprinde.

Departe de zgomotul citadin, Enothera isi rasfata oaspetii intr-un decor rustic – elegant, fiind destinatia ideala pentru vacante, turismul de afaceri, evenimente speciale si de familie, ca de altfel, un loc de regasire pentru toti cei care viseaza la o oaza de liniste.

Pensiune cu piscina in aer liber

Pensiunea Enothera dispune de o piscina sezoniera in aer liber, inconjurata de un spatiu verde, ce ofera posibilitatea de evadare din mediul torid al orasului si totodata, o destindere totala, insotita de o panorama mirifica spre munti, absolut impresionanta.

La piscina incalzita in aer liber oaspetii isi pot bucura sufletul, limpezi mintea si odihni trupul. Ii ajuta muntii, padurea, linistea si starea de bine care ii va insoti pretutindeni. Amplasata ideal in zona montana, piscina Enothera, cu apa incalzita la 25 – 29 grade Celsius, ofera oaspetilor acces gratuit la sezlonguri cu umbrelute, unde se pot destinde si rasfata indiferent de moment.

Piscina reprezinta, de altfel, punctul forte al pensiunii, reprezentand pentru fiecare oaspete modalitatea ideala de relaxare atunci cand apa marii este prea rece sau cand afara este prea frig. Temperatura apei, mentinuta in permanenta la gradul ideal de confort, face ca piscina sa fie locul ideal de relaxare pentru orice vizitator, inclusiv pentru copii si persoane in varsta deopotriva.

 

 

 

Locul ideal de vacanta la munte

Aici, la poalele Carpatilor, pasionatii de drumetii montane si de aventuri pe munte gasesc locul ideal de vacanta. Enothera este locul perfect inclusiv pentru persoanele care isi doresc deconectare totala de la mediul urban, pentru a se incarca cu energie pozitiva pentru o noua saptamana.

Arhitectura cu specific montan, aerul curat de munte si imprejurimile fac din aceasta pensiune cu piscina locatia perfecta pentru distractie, relaxare si odihna, in intimitate. Gratie stilului aparte al pensiunii, dormitoarele nu sunt identice, insa toate dispun de aceleasi facilitati, oferind vedere la curtea interioara, la gradina, la piscina si la muntele de la care oaspetii nu-si mai pot lua privirea.

Pensiunea este perfect amplasata pentru a explora padurile si raurile, manastirile din zona si alte obiective de interes turistic sau atractii ce nu pot fi ratate  in zona. La pensiunea Enothera, fiecare isi va gasi locul preferat, unde frumusetea naturii, puritatea aerului si desisul padurilor sunt principalele elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv14 ore ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv2 zile ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv3 zile ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv3 zile ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv3 zile ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv4 zile ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Exclusiv5 zile ago

BULLYINGUL DE LA FICȚIUNE LA REALITATE/CONSILIUL NAȚIONAL pentru COMBATEREA DISCRIMINĂRII a stabilit că sunt întrunite elementele constitutive ale faptei de discriminare, aplicând persoanei reclamate- șeful unei structuri de poliție, sanctiunea amenzii în cuantum de 2000 de lei

În urma demersurilor SPR Diamantul, CONSILIUL NAȚIONAL pentru COMBATEREA DISCRIMINĂRII prin hotărârea nr. 611 din data de 25.08.2021, a stabilit...

D.N.A.6 zile ago

Scheleţii (cu Damf Penal) din dulapul premierului desemnat /Dacian Ciolos a fost implicat direct in procesul de absorbtie a fondurilor comunitare si in punerea pe picioare a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

Din evaluarea CV-ului fostului premier, Dacian Colos,  rezulta unele aspecte interesante: 2005 – 2007: Consilier al Ministrului Agriculturii si purtator...

Exclusiv6 zile ago

Klaus Iohannis a desemnat pe cineva in calitate de – premier desemnat – Pe Cumintenia Pamantului si pe firul rosu/Ciolos si spirala salarii-pret

Serios Klaus? Pe tipul care nu stie diferenta dintre debitor si creditor l-ai desemnat tu sa fie premier (vedeti video)?...

Exclusiv1 săptămână ago

Doctorand la SRI/Așa faci din prietenul lui Hayssam șef de partid, compromițând ideea de opoziție în România/Rețeta imposturii, cu personaje manipulabile de carton

Securitatea aka Sistemul când pune șefi de partid în România tot timpul îi alege pe cei mai proști și cu...

Exclusiv1 săptămână ago

„Lucrurile nu se schimbă de la un an la altul”/IN CĂUTAREA ȘEFULUI IDEAL…

Vremurile prin care trecem au nevoie de șefi puternici, care să inspire, care să determine echipa să-l urmeze , pentru...

Exclusiv1 săptămână ago

Ce au in comun cei doi fosti PMP-isti – Andrei Volosevici si Elena Udrea?/In afara de traseism politic?/Cele mai uimitoare și bizare coincidențe intre cei doi fosti PMP-isti!/Articol pentru cunoscatori si pentru cei din sistemele de siguranta nationala

Coincidența „sistemului” Unii oameni nu cred în coincidenţe, dar viaţa este plină de ele. Există o listă mare dintre cele...

Exclusiv1 săptămână ago

In trecut si in prezent, CCR a dat si da solutii dupa cum bate vantul/Cand minte CCR?/Cand zice ca salarizarea necesita lege organica sau cand zice invers?

Referitor la reglementarea salarizarii functionarilor publici prin ordonante si nu prin lege organica, aveti mai jos, doua decizii contradictorii, la...

Exclusiv2 săptămâni ago

Consilierii PMP și PSD vor să preia spațiul centrului de tineret/Amenajat de un ONG, un centru de tineri din Prahova e luat de consilierii locali PMP si PSD ca să facă ședințe, cununii și folclor

Un spațiu dezvoltat de ONG-ul Curba de Cultură într-o comună din Prahova, cu fonduri europene, pentru activități dedicate tinerilor din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!