Connect with us

Aveti un Pont

Cum a ajuns Biblia mai precisa decit Legea carantinarii

Avatar

Publicat

pe

(Preluare Inpolitics):

Legea carantinării nu a trecut încă de parlament – comedia rezistenței pesediste se joacă pînă la capăt – dar e probabil că debutul săptămînii următoare o va aduce pe capul românilor, într-o formă nu foarte diferită de cea inițială. O lege atît de prost concepută, greu de crezut că neintenționat, încît face ca pînă și Biblia să fie apară mai precisă în domeniu.

Presa, unii politicieni sau diverse ONG-uri au atras deja atenția asupra formei dezastruoase a noii legi, principalul reproș fiind lipsa de concizie și de predictibilitate, de claritate, ceea ce deschide drum unor potențiale mari abuzuri.

APADOR-CH, spre exemplu, puncta din start cîteva hibe majore:

– Durata măsurii de carantină/izolare nu este stabilită clar prin lege. Proiectul nu doar că nu prevede o durată precisă, dar nu prevede nici un criteriu clar, ci extrem de ambiguu pentru stabilirea perioadei, și anume “o durată conform datelor științifice oficiale disponibile la nivel internațional.”
– Legea prevede ca se dispune izolarea la spital pentru persoanele care prezintă simptome specifice și pentru care se impune internarea obligatorie. Dar, legea nu prevede care sunt cazurile în care se impune internarea obligatorie, ceea ce lasă loc pentru abuzuri și restrangeri nejustificate de drepturi.
– Redactarea privind izolarea, este neclara, neintelegandu-se daca acordul (consimtamantul) persoanei este necesar doar pentru aplicarea tratamentului sau si pentru dispunerea masurii izolarii.

Sunt doar cîteva dintre elementele care au condus la scandalul major pe marginea noii legi.

O lege care se vede surclasată pînă și de vechile texte biblice, mult mai precise în materie de carantinare la vreme de epidemie.
Analistul Ion Cristoiu scrie azi că ”pentru Marcel Ciolacu, întîlnirea de joi dimineață cu Raed Arafat a fost mai ceva ca pentru Moise întîlnirea cu Dumnezeu”.

Așa o fi, dar măcar Moise s-a ales cu învățături prețioase de la Dumnezeu, lucru mai greu de crezut în cazul lui Ciolacu.

Aflăm, din Levitic 12-13, bunăoară, ce indicații precise au primit Moise și Aaron de la Domnul pentru situații de boli contagioase:

„Când un om va avea pe pielea trupului o umflătură, o pecingine sau o pată albă, care va semăna cu o rană de lepră pe pielea trupului lui, trebuie adus la preotul Aaron sau la unul din fiii lui, care sunt preoţi.Preotul să cerceteze rana de pe pielea trupului. Dacă părul din rană s-a făcut alb şi dacă rana se arată mai adâncă decât pielea trupului, este o rană de lepră: preotul care va face cercetarea să declare pe omul acela necurat. Dacă pe pielea trupului va fi o pată albă care nu se arată mai adâncă decât pielea şi dacă părul nu s-a făcut alb, preotul să închidă şapte zile pe cel cu rana.
A şaptea zi, preotul să-l cerceteze iarăşi. Dacă i se pare că rana a stat pe loc şi nu s-a întins pe piele, preotul să-l închidă a doua oară încă şapte zile.
Preotul să-l cerceteze a doua oară în ziua a şaptea. Dacă rana a mai scăzut şi nu s-a întins pe piele, preotul va spune că omul acesta este curat: este o pecingine; el să-şi spele hainele, şi va fi curat.
Dar, dacă pecinginea s-a întins pe piele după ce s-a arătat el preotului şi după ce acesta l-a declarat curat, să se mai supună încă o dată cercetării preotului.
Preotul îl va cerceta. Dacă pecinginea s-a întins pe piele, preotul îl va declara necurat: este lepră.
Când se va arăta o rană de lepră pe un om, să fie adus la preot.
Preotul să-l cerceteze. Şi, dacă are pe piele o umflătură albă, dacă umflătura aceasta a făcut ca părul să albească şi în umflătură este şi o urmă de carne vie, atunci pe pielea trupului omului acestuia este o lepră învechită: preotul să-l declare necurat. Să nu-l închidă, căci este necurat. Dacă lepra va face o spuzeală pe piele şi va acoperi toată pielea celui cu rana, din cap până în picioare, pretutindeni pe unde-şi va arunca preotul privirile, preotul să-l cerceteze şi, dacă va vedea că lepra a acoperit tot trupul, să declare curat pe cel cu rana; fiindcă s-a făcut toată albă, el este curat. Dar, în ziua când se va vedea în el carne vie, va fi necurat; când preotul va vedea carnea vie, să-l declare necurat: carnea vie este necurată, este lepră. Dacă se schimbă carnea vie şi se face albă, să se ducă la preot; preotul să-l cerceteze şi, dacă rana s-a făcut albă, preotul să declare curat pe cel cu rana: el este curat”.

Recomandări similare vin de la Medicul Suprem și în cazuri de bubă, arsuri, rîie, lepră de cap etc. Cu izolări pe cîte 7 zile și verificări la termene precise.

Pînă și în privința carantinării obiectelor potențial contaminate Biblia e mai limpede:

”Domnul a vorbit lui Moise şi lui Aaron şi a zis:

„După ce veţi intra în ţara Canaanului, pe care v-o dau în stăpânire, dacă voi trimite o rană de lepră pe vreo casă din ţara pe care o veţi stăpâni, cel cu casa să se ducă să spună preotului şi să zică: ‘Mi se pare că este ceva ca o rană în casa mea.” Preotul, înainte de a intra ca să cerceteze rana, să poruncească să se deşerte casa, ca nu cumva tot ce este în ea să se facă necurat. După aceea să intre preotul şi să cerceteze casa. Dacă vede că pe zidurile casei sunt nişte gropişoare verzui sau roşiatice, care par mai adânci decât zidul, să iasă din casă şi, când va ajunge la uşă, să pună să încuie casa şapte zile. În ziua a şaptea, preotul să se întoarcă în ea. Şi, dacă va vedea că rana s-a întins pe zidurile casei, să poruncească să se scoată pietrele atinse de rană şi să le arunce afară din cetate într-un loc necurat.
Să pună să răzăluiască toată partea dinăuntru a casei şi tencuiala răzăluită să se arunce afară din cetate, într-un loc necurat. Să ia alte pietre şi să le pună în locul celor dintâi şi să se ia altă tencuială, ca să se tencuiască din nou casa. Dacă rana se va întoarce şi va izbucni din nou în casă, după ce au scos pietrele, după ce au răzăluit şi tencuit din nou casa, preotul să se întoarcă în ea. Şi, dacă vede că rana s-a întins în casă, este o lepră învechită în casă: casa este necurată. Să dărâme casa, lemnele şi toată tencuiala casei şi să scoată aceste lucruri afară din cetate, într-un loc necurat. Dacă preotul care s-a întors în casă vede că rana nu s-a întins după ce a fost tencuită din nou casa, să declare casa curată, căci rana este vindecată”.

Au trecut, iată, peste 3000 de ani de civilizație de la sfaturile lui Dumnezeu pentru Moise, iar guvernul Orban, sub ochii duioși ai Opoziției, nu a putut produce o lege măcar în parte mai concisă decît Vechiul Testament.

 

Aveti un Pont

Brasov: cel mai frumos oras al tarii, pe care nu te vei satura sa il vizitezi

Avatar

Publicat

pe

Poate iti doresti sa vizitezi Bucurestiul, insa ar trebui sa vizitezi pentru inceput Brasovul! Micul oras romanesc, numit si Kronstadt in limba germana, este fermecator si este cel mai important oras din regiunea Transilvaniei din punct de vedere cultural si economic.

De la vizitarea obiectivelor turistice pana la ciclism montan, exista ceva pentru toate gusturile. Brasovul este situat aproximativ in centrul Romaniei si, prin urmare, este o baza excelenta pentru excursii de o zi in zona: la 15 kilometri poti vizita Castelul Rasnov, la 25 de kilometri distanta se afla Castelul lui Dracula si poti gasi numeroasele sale trasee de drumetii vara, cand datorita serviciului de inchirieri autorulote Brasov, te poti bucura din plin de natura. Dar exista si multe de experimentat in orasul insusi.

Poti ajunge in oras cu avionul, trenul sau masina. Iar la fata locului, poti opta pentru inchirieri auto Brasov, de la firmele care ofera acest tip de servicii. De asemenea, acolo iti sunt puse la dispozitie si inchirieri autoutilitare Brasov.

Explorarea strazilor Brasovului

In timp ce te plimbi prin centrul pitoresc al Brasovului, poti admira turnuri si fatade baroce si gotice la fiecare colt. Orasul vechi este inconjurat de ramasitele unui zid al orasului din secolul al XV-lea. Toate atractiile principale se afla la cativa pasi, iar majoritatea strazilor sunt inchise pentru masini, ceea ce face ca plimbarea sa fie foarte relaxata. Cu toate acestea, trebuie sa tii evidenta labirintului strazilor si intersectiilor medievale.

Nu rata Strada Sforii, cea mai ingusta alee din Europa la doar 123 de centimetri. A fost folosit pentru protectia impotriva incendiilor, astfel incat focul sa nu se raspandeasca. Astazi este in principal o zona populara pentru a te fotografia.

Inconfundabila Biserica Neagra

In inima orasului vechi se afla Biserica Neagra, simbolul orasului si cea mai mare biserica gotica din Romania. Si-a luat numele dintr-un incendiu din secolul al XVI-lea si, de fapt, zidurile arata inca destul de carbonizate, mai ales pe o parte. Din pacate, este interzis sa faci poze, dar merita cu siguranta o privire! Pe langa conductele impresionante de organe, exista si o colectie rara de covoare orientale care au fost aduse inapoi din Asia de catre negustorii sasi si donate bisericii. Daca esti foarte norocos, exista un concert de orga chiar in momentul vizitei si poti experimenta acustica mult laudata a ceea ce se spune ca este cea mai mare orga din sudul Europei.

Inghetata de la Caprices

In Biserica Neagra este deja foarte racoros, dar daca mai trebuie sa te racoresti dupa aceea, exista micul magazin de inghetata la doar cativa metri. La Caprices, coada de oameni este lunga in zilele calduroase, asa ca ai rabdare. Selectia este mare, iar bomboanele belgiene de pe afisaj arata si ele grozav.

Cumparaturi

Daca te plictisesti de plimbari, te poti rasfata cu dorinta de a cumpara pe strada comerciala. In spatioasa Strada Republicii poti gasi tot ce iti doreste inima. Exista numeroase magazine de arta populara si suveniruri, pentru cei care au ramas acasa.

Citeste in continuare

Actualitate

ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU

Avatar

Publicat

pe

ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU

Cu șorț de chef și determinare de om ce a învins multe în viață, Chef Iulian Olaru face parte din grupul de oameni care știe că Perfect are multe dimensiuni.

Fiecare dintre noi se bucură atunci când ceea ce lucrează este apreciat. Iar aprecierile sunt cu atât mai importante când vine vorba de bucătărie și gastronomie, că parcă niciodată nu a fost mai important să obții un zâmbet sau ochi închiși în degustare decât atunci când gătești.

Cu șorț de chef și determinare de om ce a învins multe în viață, Chef Iulian Olaru face parte din grupul de oameni care știe că Perfect are multe dimensiuni.

Îl cunoști dacă nu de la restaurantul Le Chateau, Castelul din Inima Orașului București unde este executive chef, atunci din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite.

Citește mai departe dacă: Îți place mâncarea, Ai stat prin bucătărie, Apreciezi și tu gastronomia, Ești bucătar, chef sau știi că a ajunge acolo începe cu primul pas, Nu știi de ce ai nevoie de un șorț personalizat.

SORȚURI: BUCĂTĂRIE AȘA CUM APARE PRIN FILME

Povestea lui Iulian Olaru a fost văzută de peste 300.000 de oameni pe Youtube, odată cu prezența sa la Chefi la cuțite, în șorț de bucătar, cu trusa la îndemână și cu multă dorință de perfecționare.

A primit 3 cuțite, adică aprobarea celor 3 Chefi de a merge mai departe, pentru că a gătit ceva ce a numit super wow. De fapt, a pus experiența acumulată în peste 20 de ani de învățare și repetare.
”Nu mi-e frică de nimic. Această muncă îți fură viața și nu este simplu. Dar tot ceea ce fac o fac pentru familie.”

Personalizare: șorț bucătărie pentru imaginea unui luptător

De ce a contat șorțul?

Pentru că a fost, în cadrul emisiunii, echivalentul unui costum croit perfect pentru un om de afaceri. Prima impresie contează pentru papilele gustative, dar apoi devine definitivă în cunoașterea ”meșterului”.

Chef Sorin Bontea a admirat ținuta, cu un admirativ: ”Uite ce echipat e. Wow, uite ce șoț elegant!”

Are 39 de ani și de la spalător de vase, Iulian Olaru în 4 luni devenea sous chef în primul restaurant unde intra. Și de la cursuri pentru a face pâine, la a face paste și risotto, acum crează cele mai inedite preparate. Motiv pentru care a fost și ales de andreea Bălan, care a avut încredere în el cu papilele invitaților la nunta sa.

Cu alură de luptător, căci sufletul cu siguranță este, trece de la mănușile din bucătărie și șorțul de bucătar…

la mănuși de box și șort de antrenament alături de campioni.

”Eu țin foarte mult la calitatea produsului. Când cumperi un produs bun, reușești să creezi o farfurie bună.”

Iar acest crez merge și mai departe, prin ceea ce compune imaginea sa de Chef. A ales șorțurile din piele Masima pentru că avem o filosofie comună: credem că dedicarea aduce perfecțiunea.

De la maro la negru, dar din piele naturală și personalizate, ne-a onorat faptul că ne-a ales, și am onorat alegerea.

Tipurile de șorțuri piele MASIMA:

Un șorț de bucătărie personalizat spune despre tine cam ce spune platingul despre un preparat culinar. Spune că atenția la detalii face parte din tablou și că pasiunea pentru un domeniu începe de la ce imagine ai, la ce vise construiești.

Șorț de bucătărie, bărbați pasionați sau femei inspirate de o lume unde aromele se trăiesc. Și de fapt e ca în viață, când ceea ce porți și lucrurile de care te înconjori te duc mai aproape de anumite stări și dorințe pentru viitor.

Fake it till you make it – adică prefă-te până reușești nu trebuie să însemne ceva negativ. Dacă îți construiești imaginea cu atenție, pentru a reflecta persoana sau bucătarul care vrei să ajungi, atunci viașa se va aranja ca să te pune în lumina reflectoarelor.

Ca în cazul lui Chef Iulian Olaru, care zilnic trăiește după principii solide, așa cum e și acesta:

”Poate nu azi, poate nici mâine, dar într-o zi totul va fi așa cum mi-am dorit.”

La Masima concepem acele șorțuri și uniforme pentru pasionații de azi și chefii de mâine. Sau pentru chefi care doresc să arate așa cum își aranjează preparatele: impecabil.

Alege un șorț de bucătărie unisex, cu toate elementele de protecție și cu acele detalii de individualitate care te fac să te distingi, să fii tu.

Și construiește pe imaginea ta, ca într-o carte, cu noi pagini care să scrie istoria celui ce va deveni, într-o zi, tot ceea ce și-a imaginat.

Așa cum de la un copil de 17 ani în țări străine, chef Iulian Olaru a devenit un nume cunoscut în industria gastronomică. Și va fi în vară chiar jurat în Concursul BEST GRILL, cea mai importantă competiţie de grătare din sud-estul Europei.

Tot într-un șorț personalizat, din piele, de la Masima.

Devino ceea ce îți imaginezi, începe cu numele tău pe un șorț,  ca numele tău să ajungă pe un meniu și cine știe, poate într-o carte de istorie gastronomică sau de bucate.

Sprijinim visele mari, care ți se potrivesc. Cam ca Your second skin, de la Masima.

Șorțurile de la MASIMA sunt confecționate special și pentru barbeque și potrivite pentru fiecare grillmaster.

Cu toții aștepăm primăvara ca să avem parte de soare, să ne relaxăm pe terasă, să bem o bere și să ne întâlnim cu pritenii la un grătar. Dacă ești cel bucătarul care se ocupă de grătar, există un lucru care nu ar trebui să îți lipsească pentru ca imaginea să fie perfect completă și acela este șorțul din piele naturală de la MASIMA. Șorțul din piele, personalizat prin gravare laser sau boderie, cu logo sau cu numele tău, te va proteja și iți va oferi imaginea de profesionist.

Nu contează dacă grătarul îl pregătești în bucătăria unui restaurant de lux, într-un parc cu ocazia unui ”streetfood” sau doar într-un cerc restrâns în grădina ta, pentru putea bucura și mai mult de prepararea alimentelor, șorțurile de piele de grătar de la MASIMA te vor ajuta.

Toți cei care au stat în preajma unui grătar știu cât de cald poate fi acolo. Există, de asemenea, riscul de a te stropi cu pete de grăsime, lucru care ar fi păcat pentru hainele tale! Cu șorțuri din piele pentru BBQ, toate aceste probleme vor fi de domeniul trecutului. Te vor proteja împotriva căldurii și a petelor. Șorțurile din piele sunt ușor de curățat cu ajutorul unei cârpe umede.

Fiecare șorț de la MASIMA este lucrat cu multă ATENȚIE și prin urmare fiecare șorț este unic în felul său. Șorțurile MASIMA sunt autentice și sunt fabricate din piele de calitate superioară. Șorțurile din piele nu sunt folosite doar de bucătarii maeștrii ai grătarelor ci și la festivalurile de mâncare, unde vedem în mod regulat bucătari în camionul lor alimentar purtând șorțuri de la MASIMA. Printre astfel de festivaluri sunt ”Streetfood Cluj Festival” sau ”Untold”. Există o șansă bună să fi auzit despre aceste festivaluri dacă sunteți iubitori de petreceri în aer liber, unde se servește mâncare din carne gătită la BBQ.

Beneficiile șorțurilor de bucătar din piele de la MASIMA: 

✔️Fabricat în România

✔️Bumbac cu aplicații complet detașabile și reglabile din piele naturală

✔️Ușor de folosit și de spălat

✔️Personalizare prin gravare laser sau broderie

✔️Garanția produsului 3 ani

✔️Posibilitatea plății în rate cu cardul de cumpărături

✔️Modele unice, din atelierele noastre

 

.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Ai propriul magazin alimentar, restaurant, cafenea și cauți îmbrăcămintea potrivită pentru angajații tăi?

Avatar

Publicat

pe

Indiferent de natura articolelor vândute, poți găsi sorturi de calitate excelentă pentru vânzători. Fiecare dintre ele este realizată cu o atenție și precizie deosebite, datorită căreia utilizarea lor este plăcută și fără probleme. Materialul puternic și durabil garantează utilizarea pe termen lung. Producția de șorțuri de gătit se bazează, de obicei, pe un material respirabil, deoarece temperaturile ridicate din bucătărie nu ar trebui să afecteze în niciun fel activitățile desfășurate de angajați. Șorțul trebuie să fie confortabil de utilizat, astfel încât mișcările angajatului să nu fie restricționate în niciun fel.

Șorțul versatil

Datorită naturii sale versatile, șorțul bucătarului este utilizat în multe locuri – hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, pizzerii, brutării, cofetării, cantine și fabrici de producție alimentară. Manopera de înaltă calitate și protecția maximă fac ca șorțul bucătarului să fie foarte popular și pentru uz casnic. Prelucrarea alimentelor trebuie efectuată în conformitate cu toate normele de igienă. Șorțul unui bucătar este o garanție a considerațiilor de siguranță necesare. Perfect asortat cu alte elemente de îmbrăcăminte gastronomică, oferă angajaților un aspect mai elegant și mai profesional.

Identificarea completă a locului, crește semnificativ rangul său, așa că merită să alegi nu numai o ținută perfectă, ci și personalizarea acesteia. Logo-ul restaurantului sau numele angajatului de pe îmbrăcăminte sunt în prezent caracteristici extrem de dorite. Modelul selectat este aplicat cu ajutorul mașinilor specializate care reproduc perfect chiar și cele mai complexe motive. Variantele de culoare disponibile pe piață oferă posibilități nelimitate și îți permit să alegi modelul potrivit pentru fiecare tip de local, indiferent de tipul acestuia.

Gamă largă de culori

Gama largă de culori pentru șorțuri din piele, îți va permite să alegi culoarea potrivită, pentru a se potrivi cu celelalte elemente ale ținutei. Atunci când alegi o culoare, ar trebui să iei în considerare și decorul întregului interior. Clienților care vin să ia masa într-un restaurant sau o unitate gastronomică, le place atunci când totul se potrivește și creează un întreg. Ei judecă fiecare element – gustul și calitatea mâncării, serviciul, decorul și atmosfera. Astfel vei câștiga nu numai aprecierea lor, ci și faptul că pot deveni clienți obișnuiți pentru mulți ani de zile. Există și modele mai originale de șorțuri, cu inserții din alte materiale – de exemplu piele ecologică. Această soluție permite diversificarea aspectului clasic și tradițional al șorțului, oferindu-i trăsăturile caracteristice personalizate.

Șorțuri de gătit

Șorțul unui bucătar este elementul de bază al îmbrăcămintei gastronomice. Nu numai că îi protejează pe bucătari de murdărie, ci le creează și aspectul profesional. Șorțurile personalizate din piele sunt foarte ușoare, astfel încât bucătarul să nu se simtă obosit atunci când îl poartă. Desigur, este posibil să comanzi și șorțuri customizate mai grele. Pielea este un material foarte rezistent, fiind ideal pentru a confecționa șorțuri bucătari, chelneri, barista, barbers etc. Șorțurile din piele personalizate sunt perfecte pentru restaurante, bucătării private, hoteluri, rulote cu preparate gastronomice, baruri, cafenele, taverne etc. Pe scurt, pentru orice activitate legată de gastronomie.

Un magazin profesional de îmbrăcăminte de bucătărie garantează cea mai înaltă calitate a materialelor utilizate, ceea ce va asigura siguranța angajaților și confortul maxim al muncii lor. De asemenea, oferă posibilitatea de a alege o ținută uniformă și originală pentru întreaga echipă, care se va distinge prin profesionalism. Confortul angajaților se traduce prin energia lor de a lucra și a se concentra în timpul pregătirii meselor. De aceea, croiala hainelor nu ar trebui să fie doar protectoare, ci și confortabilă. Croiul liber al îmbrăcămintei bucătarului asigură confort în timpul muncii și permite mișcări libere. Aceste tipuri de accesorii afectează semnificativ confortul perceput în timpul unei zile pline. Șorțurile sunt, fără îndoială, un atribut al bucătarilor. Acestea mențin ţinuta de bază curată.

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv18 ore ago

,,Dă dreapta” și ,,dă stânga”/Despre cei născuți din lup și care conduc Romania și AZI, la 73 de ani de la naționalizare

S-au implinit 73 de ani de la nationalizare. Am scris in urma cu 4 ani un articol, mertia sa il...

Exclusiv3 zile ago

O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe aia de la Bruxelles psd-isti ca nu-s in stare sa inteleaga profunzimea gandirii guvernului Citu!

S-a ales prafu’ si de PNRR! Ne-am batut singuri joc de noi! O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe...

Exclusiv3 zile ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA pentru profesionistii adusi in institutie si numirile efectuate/Document

La data de 12.08.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a...

Exclusiv3 zile ago

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de...

Exclusiv4 zile ago

Astept in curand ca acelasi grup de comunicare strategica sa raporteze in zilele urmatoare in jur de 3-4 decese dar si eventual 7-8 invieri

Pe cand reinvierile la grupul de comunicare strategica? Privind cifrele de ieri, in care grupul de comunicare strategica a raportat...

Exclusiv5 zile ago

Ministrul rezist Claudiu Nasui dar si autoritatile publice in drept trebuie sa evalueze si sa analizeze informatiile in cauza avand in vedere relevanta publica a pozitiei executive a doamnei Alina Prahoveanu detinuta actualmente in cadrul Societatii Nationale a Sarii SA

Revenim cu date despre noul director general interimar al Societatii Nationale a Sarii SA – Salrom, doamna Alina Prahoveanu, unul...

Exclusiv6 zile ago

Atentat la siguranta nationala/Claudiu Nasui – ministrul #rezist MEAT – si noul CA Salrom dau cu flit Premierului Florin Citu si PNL-ului

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – si ale CA Salrom ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele...

Exclusiv7 zile ago

Una dintre firmele care sunt anchetate de Consiliul Concurenței pentru „licitații trucate la MAI” obtine un contract prin incredintare directa, de la Primaria Floresti/Prahova, chiar in ziua anuntului privind anchetarea sa

Numarul de licitatii trucate sesizate Consiliului Concurentei este in crestere, iar institutia risca sa nu mai faca fata investigatiilor Care...

Exclusiv1 săptămână ago

Comunicat de presa a celor de la ECO BURN care infioara sistemele de siguranta nationala/Asemănările izbitoare între regulile mafiei care a actionat la asasinatul cu bombă de la Arad si incercarea de asasinat a ECO BURN SRL

Societatea ECO BURN S.R.L. nu a fost niciodată amendată pentru poluarea mediului, ci din motive organizatorice sau administrative, asta indiferent...

Exclusiv1 săptămână ago

EXCLUSIV/Sindicatele clocotesc, Claudiu Nasui – ministrul #rezist (USR) MEAT – se scufunda/la un pas de remaniere!

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele companii profitabile lăsate la...

Exclusiv1 săptămână ago

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%.

 Cum? Calculul este simplu: daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana...

Exclusiv1 săptămână ago

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false

Va redam, fara sa comentam, un comunicat de presa a celor de ECO Burn, privind atacuri (fake news) ale unor...

Exclusiv2 săptămâni ago

Este de neinteles cum reprezentantii MEAT nu cunosc legislatia aplicabila in materia guvenantei corporatiste – adica OUG nr.109/2011

Iata ca Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului – MEAT posteaza, probabil in data de 27.05.2021, pe pagina oficiala de internet...

Exclusiv2 săptămâni ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari sefului Serviciului pentru Actiuni Speciale-IJP Prahova – Comisar de poliție Lilian Tulpan

La data de 12.08.2020, ziarul Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova...

Exclusiv2 săptămâni ago

BÂLCIUL DEȘERTĂCIUNILOR de la Politia Locala Ploiesti/Stiinta si inteligenta nu se vor opinti!

Bâlciul continuă în politica din urbea lui Caragiale si in institutia Miscarea Bolnavilor. Cuvintele cu care autorul își încheie romanul...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!