Connect with us

ANDREI PAVEL

Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA – seful IPJ Prahova/Negulescu Mircea, atacul la judecatori si „homosexualii” sai din presa online

Publicat

pe

Ca urmare a informațiilor primite de la colegii noștrii ph-online.ro, în data de 10 iunie 2018 am publicat articolul: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/10/exclusiv-negulescu-portocala-prins-cu-amanta-poiana-brasovamanta-este-politista-la-ipj-prahova/.

Bineânțeles că nu ne-am oprit doar la „informații pe surse” și am interpelat și IPJ Prahova care, prin adresa nr.51753 și 51868/2018 ne comunică faptul că polițista Popescu Ana Maria deține aviz de Poliția Judiciară însă nu soluționează dosarele    care-l privesc pe „Zdreanță”. Așa o fi… nu contestăm… însă, faptul că cei doi se întâlnesc pe ascuns și că „au o relație apropiată”, din punct de vedere al deontologiei profesionale, se ridică mari semne de întrebare asupra polițistei Popescu Ana Maria… doar nu degeaba are acel aviz al Poliției Judiciare.

Raspunsul normal a fost negativ, pe principiul „corb la corb nu isi scoate ochii”, la aceea data.

In prezent…Intrebam oficial daca politista din subordinea IPJ Prahova si din subordinea noului sef al acestuia –  nu cumva incalca normele interne si deontolgia profesionala cand face afirmatii pe grupurile de Fecbook cu privire la judecatori? Intrebam pentru un „prieten”, nu de altceva dar, pentru lucruri mult mai putin grave alti ofiteri de politie au fost demisi, chiar daca acestia erau lideri de sindicat.

Asteptam un raspuns oficial ca sa stie tara intreaga si cetatenii din Prahova daca nu este o restaurare a „mafiei” procurorului Negulescu Mircea, ca noi asa avem datele si indiciile certe...

Totodata, asteptam un raspuns oficial cu privire la masurile luate in acest caz, pana la sfarsitul saptamanii viitoare, ca sa prelucram datele in viitoarele articole din investigatia noastra complexa care cuprinde si  alte „persoane”,  interpuse in santaje si mita, de asemenea, inclusiv in timorarea unor martori prin mass-media din procesele de pe rolul justitiei, in avantajul si sprijinul procurorului „Zdreanta” care este detinator si „fabricant” de cazurile in speta, procurorul cu fetisurile si „homosexualii” sai interpusi din mass-media la santaje si mite…Aia cu miros de „peste”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale.  Vom solicita, in scris, si un punct de vedere si de la conducerea M.A.I.  pe aceasta problema „spinoasa”. (Cristina T.).

 

 

 

 

 

 

 

 

ANDREI PAVEL

Barca lui Ludovic Orban va cam lua apa

Publicat

pe

De

Prim-ministrul Ludovic Orban nu sta deloc pe roze. Un nume greu din randurile formatorilor de opinie arunca bomba: Sica Mandolina a fost parasit de un om-cheie din PNL, care ar fi putut trage puternic in acest an, la alegerile locale si parlamentare. Cu toate acestea, politicianul in cauza i-a dat flit public lui Orban. Nu-l vedem cu ochi buni pe premier dupa faza asta… OK, am inteles: el stie sa se dea-n spectacol. Dar nimic nu-l recomanda ca bun organizator, precizeaza Lumea Justitiei. De-aia zicem: fara sprijinul colegului de partid despre care este vorba acum, barca lui Ludovic Orban va cam lua apa. La cine ne referim aflati cu un click aici. (Irinel I.).

Citeste in continuare

ANDREI PAVEL

Supercapcana măștilor

Publicat

pe

De

Poziția lui Ludovic Orban este disputată în forță. Este un adevărat concurs. Între procurori și Parlament. Oare cine va ajunge mai întâi la linia de sosire? Premierul este prins ca într-o menghină în capcana măștilor de protecție. Și nu mai scapă.

Dromaderul s-a transformat în cămilă. Ministrul Sănătății spune că până una alta pandemia are două cocoașe. Și că ne-am cocoțat pe cocoașa numărul doi. Metafora cu faimosul „platou” a fost abandonată. Ca și schema în „V”, la fel de utilizată până de curând. Numărul îmbolnăvirilor este din nou alarmant de mare. Ca de altfel și cel al deceselor. Așa că se renunță la următoarea rundă de relaxare. Ba chiar suntem informați prin mai multe baloane de încercare că unele restricții se vor înăspri. Cu certitudine vom mai purta mască. Dar se întâmplă ceva foarte ciudat. Deși Guvernul pompează bani grei în presă, încercând astfel să o cumpere, sub aparența unei publicități masive vizând sănătatea publică, nimeni nu mai suflă o vorbă despre felul în care trebuie purtată masca. Și mai ales despre pericolul la care un cetățean se expune dacă o utilizează necorespunzător. Oare de ce?

Am făcut cu ai multă vreme în urmă un calcul de bun simț. Am înmulțit numărul de cetățeni cu cel al măștilor care trebuie schimbate la trei ore în spațiile publice închise. Și am făcut o prognoză a celor care, în mod inevitabil, își petrec un anumit timp dintr-o zi în asemeea spații publice închise. A rezultat o cifră astronomică de măști, care ar trebui folosite într-o lună de către populația României. Și m-am întrebat atunci cum va reuși Guvernul Orban, care luase startul cu o întârziere de câteva luni, să facă în așa fel încât populației să-i poată fi puse la dispoziție în perioada necesară miliarde de măști. Ca să nu mai vorbim de costuri. Costuri imposibil de suportat pentru o bună parte a populației, care și așa trăiește la limita subzistenței. Dar acum am înțeles ce se întâmplă. Și de ce nu li se explică cetățenilor de câte ori și în ce condiții trebuie schimbată masca într-o zi. În esență, noi nu primim asemenea explicații din simplul motiv că nu există suficiente măști. Și nu există suficiente măști, pentru că se fură la greu. Dincolo de incompetență.

În funcție de împrejurări, o mască trebuie schimbată în mai puțin de trei ore. Dacă e mai cald sau mai umed, chiar și la o oră. În niciun caz o mască nu mai este utilă dacă este purtată în exces. Dimpotrivă. Ea devine periculoasă. Dar asta nu mai explică nimeni. Nici de la nivel guvernamental, nici din zona specialiștilor în sănătate, trimiși pe post de săgeți în platourile televiziunilor.

Iar în teren situația este pe scurt următoarea. Categoria cea mai vulnerabilă, cea a bătrânilor, cu rare excepții, utilizează masca în mod perpetuu. Până când elasticul se rupe. Și chiar și după, dacă este înnodat o dată sau de mai multe ori. În spații închise, masca este purtată chiar și plină de salivă și de transpirație și este suficient să-i privim cu atenție pe cetățeni direct în mască pentru a observa cum, de la o zi la alta, aceasta are tot mai multe pete. În spații deschise, atunci când nu este uitată în continuare pe figură, masca este mototolită și pusă în buzunar. Lângă bani. Sau lângă telefon. Sau lângă cheile de la casă. Când scoți cheia, cade masca pe jos. Te apleci, o ridici, o scuturi și o pui la loc. Și faci această operațiune zilnic, de cel puțin câteva ori. Dar nu toată lumea poartă masca în buzunar. Unii o folosesc pe post de babețică. O țin pe gât. Fix acolo unde se adună o mare cantitate de transpirație. Pe care masca o absoarbe. Și odată ajuns într-un spațiu închis, babețica se transformă din nou în mască. Și așa mai departe. Pot să vă ofer nenumărate alte exemple de purtare inadecvată a măștii. Grav este că nimeni nu mai insistă de la nivel oficial asupra acestui aspect.

Dacă toți cetățenii României ar fi luminați, printr-o campanie inteligentă și susținută, având drept țintă modul adecvat în care trebuie utilizate măștile, atunci Guvernul s-ar confrunta cu o situație fără ieșire. Nu ar mai avea destule măști. Oare de ce?

Am precizat la începutul acestui demers jurnalistic faptul că s-a furat la greu la capitolul măști. Și în general la capitolul materialelor sanitare, care, în condițiile stării de urgență și a stării de alertă, au putut fi achiziționate aproape fără niciun control. În absența obișnuitelor proceduri de licitație. Regula între hoții profesioniști este că e mai eficent să furi din zone în care aparent înșelăciunea este insignifiantă. O mască costă puțin. Infinit mai puțin decât, să spunem, o izoletă. În schimb, numărul măștilor este atât de mare încâ o aproape invizibilă furăciune pe unitatea de mască multplicată în zeci și sute de milioane de bucăți aduce drept rezultat o hoție babană. Mai mult decâ babană. Colosală. Și uite așa, Guvernul Orban s-a aruncat vesel în cacana măștilor de protecție.

Au ieșit la iveală numai până în prezent mai multe uriașe escrocherii cu măștile de protecție, dar și cu alte materiale de protecție, puse la cale și finalizate în mare viteză în numai câteva luni. Este de pildă de actualitate scandalul Romarm. Ludovic Orban a decis ca Romarm să achiziționeze o aparatură performantă, care, într-un termen record, să poată funcționa astfel încât să producă minimum opt mii de măști pe oră. Zis și făcut. A apărut ca din senin o firmă, care s-a oferit să aducă din import și să instaleze respectiva aparatură. Orban a fost atât de încântat, încât a vizitat Romarm, felicitând conducerea pentru operativitate. S-a întâmplat de mult. Dar fapt este că nici până azi Romarm nu a livrat pe piață măcar o mască de protecție. Din milioanele care trebuiau produse. Romarm invocă faptul că instalația nu a funcționat. Lipsindu-i nu știu ce. Apoi instalația a funcționat. Dar în continuare nimeni nu a văzut nicio mască. Pentru că – puteți să vă cruciți sau nu – nici până azi măștile nu au fost omologate. Și nici nu pot să fie omologate. Întrucât nu respectă condițiile necesare. Și, colac peste pupăză, instalația nu poate produce în ritmul de opt mii de măști pe oră. Ci de patru ori mai puțin. Dar ce mai contează? Banii s-au dat. Un milion de euro cu TVA cu tot. Nu chiar toți. Doar 70%. 30% vor fi plătiți de români după omologare. Și, fiindcă suntem faimoși pentru eleganța noastră, am schimbat din mers și clauzele contractuale. Desigur, în favoarea fericitului proprietar al firmei responsabile de această frumoasă investiție.

După cum știe deja o țară întreagă, a bubuit și un alt scandal legat de o firmă de coteț, care a făcut un alt import semnificativ de măști de protecție. La un preț disproporționat de mare față de prețul pieței. Iar măștile au fost achiziționate în mare viteză de Guvernul României. Până una alta, s-a aflat că proprietarul firmei este o țărancă în vârstă, care habar nu are cum a ajuns acționară și cum a ajuns să facă impresionantul import de măști.

Tot la Parchet au ajuns și probele din faimosul dosar Unifarm. Un dosar cu legături deja stabilite, care au condus nemijlocit în biroul de lucru al premierului Ludovic Orban. Și în telefonul său, de unde de altfel au și scăpat o serie de mesaje incriminatoare pe care au pus mâna procurorii.

Dar mă opresc aici cu exemplele. În viitor, am certitudinea că vom afla despre multe și multe alte cazuri de acest fel, toate având legătură directă cu măștile de protecție și cu decizia Guvernului de a nu sufla vreo vorbă despre modul în care ele trebuie purtate și lepădate. Fapt e că, sub presiunea opiniei publice, procurorii nu au încotro și fac cercetări avansate. Și, tot sub presiunea opiniei publice, nici Parlamentul nu mai are încotro. Și înainte de a face o moțiune de cenzură, îl ia la întrebări la premierul Orban. Nu știu cine ajunge mai repede la linia de sosire. Procurorii sau parlamentarii? În schimb, știu că acolo va aștepta Klaus Iohannis. Pentru a-i da la rândul său lui Orban cartonașul roșu.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Actualitate

Își ia Vela ministerul înapoi de la Despescu?/Șoc la MAI: Despescu pleacă după Costache!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Iată că în chiar pragul ”curbei ascendente” pe care specialiștii o dau drept inevitabilă în luna aprilie, puterea politică de la București încearcă să scape, de-abia acum, de verigile slabe ale actului de guvernare. Iar cea mai bună dovadă că ”gluma se îngroașă” și niciun lider nu își mai permite să lupte în prima linie cu ”protejați”, indiferent ar cui ar fi aceștia este ”demisia din motive personale și profesionale” a ministrului Sănătății. Nici măcar relația de prietenie pe persoană fizică între familiile Costache și Iohannis nemaifiind suficientă pentru salvarea postului lui Victor Costache. Cel care însă, după cum o arată informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră este la un singur pas de a pleca ”la pachet” cu chestorul Bogdan Despescu. Nimeni altul decât ministrul de facto al Internelor, după ce Marcel Vela a făcut greșeala de a-i înmâna și oficial acestuia frâiele întregului minister.
Își ia Vela ministerul înapoi de la Despescu?
Iar picătura care a umplut paharul nemulțumirilor exprimate tot mai fățiș atât de proprii subordonați, cât mai ales de reprezentanții celorlalte structuri implicate în războiul cu pandemia de coronavirus pare să fi fost ”bosumflarea” secretarului de stat din MAI că nu a mai primit de 25 martie cea de a patra stea de chestor promisă, ca să aibă și acesta același rang cu Ion Buda, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Iar dacă în timp ce polițiștii din subordine sunt trimiși pe străzi până la epuizare și fără cele mai mici măsuri de protecție iar secretarului de stat care coordonează inclusiv IGPR-ul și Poliția de Frontieră îi arde de avansarea sa în grad, atunci devine explicabil de ce nici măcar influenții săi protectori, ministrul Apărării, generalul Nicolae Ionel Ciucă și președintele Camerei de Comerț, Mihai Daraban nu îi mai pot salva acestuia postul. Mai ales că începe și Marcel Vela să priceapă ”sistemul paralel” creat în jurul său de un Bogdan Despescu care a reușit într-un timp extrem de scurt să își pună în cap nu doar principalele inspectorate și Direcții din subordine, dar și celelalte structuri din sistem implicate în lupta cu pandemia.
Ca și medicii, polițiștii sunt trimiși carne de tun în prima linie a luptei cu COVID-19
Astfel că, după cum susțin sursele noastre, chestorului Despescu deja i s-a transmis să o ia pe urmele lui Victor Costache și să-și depună singur demisia de onoare. Pentru că oricum Despescu pleacă din fruntea Poliției Române, cu sau fără scandal…
Jale la Frontieră!
Dacă tot sunt prieteni la cataramă din ”perioada buzoiană” a tinereții lor, poate că Bogdan Despescu și Nicolae Ionel Ciucă ar fi fost bine să conceapă și un plan comun prin care transportoarele blindate ale Armatei să nu mai defileze mediatic pe la Unirii și prin Centrul Capitalei și să fie trimise acolo unde chiar este nevoie de ele. Mai ales că se știe că modelul este copiat – dar prost!- după cel al transportoarelor blindate cu militari cu automatele la piept postate în fața Amabasadelor Israelului și Statelor Unite ale Americii din Belgia!
Este jale la la frontiera cu Serbia și Ucraina!
Asta doar așa, ca ”să se știe că se știe” cum s-a ajuns la această strategie strict de imagine menită a spulbera din păcate încrederea populației în starea de urgență, în loc să o întărească! Pentru că încă dinainte de primul caz confirmat de COVID-19 în România existau rapoarte informative mai mult decât îngrijorătoare privind în special situația de la Frontiera cu Serbia. Acolo unde doar ”rătăciții” mai se supuneau de ceva vreme controalelor Poliției de Frontieră din punctele oficiale de acces. Ca să nu mai vorbim că prea multă din tehnica raportată că s-ar afla deja ”pe felie” zăcea cine știe pe unde. Drept urmare, cum frontiera cu Serbia și cu Ucraina este oricum ”ferfeniță”, trupele Ministerului Apărării Naționale ar fi trebuit trimise acolo, ”pe felie”, pentru a interzice accesul necontrolat al celor care evită trecerea controlată prin punctele de frontieră. Reprezentând de acum un factor de risc major al răspândirii cu coronavirus, ca să nu mai vorbim de celelalte implicații penale. Numai că ministrul Apărării și ministrul de facto al Internelor au preferat punerea în scenă a unei regii penibile, cu mașini de Poliție care încadrează blindatele Armatei pe marile bulevarde ale Capitalei și cu un ”prime time” bine pus la punct cu propaganda de casă… Astfel că dacă Despescu și Ciucă nu trimit de urgență Armata la frontieră, atunci scoaterea trupelor nu intră decât la categoria divertisment pe vreme de stat în casă…
Execuția lui Trucă și ”cavoul de pe Eforie”
După cum o arăta clar documentul publicat în exclusivitate de ”Național” zilele trecute, la Poliția Capitalei se face o economie ”habotnică” până și de săpun lichid, ca să nu mai vorbim de măștile mai mult decât insuficente și pe care șefii de structuri chiar că nu mai au cum să le împartă după sistemul ”una la cinci oameni”. Iar alături de medici, polițiștii sunt de departe în prima linie a veritabilului război purtat de către statul român cu pandemia de coronavirus. De asemenea, factorii de decizie guvernamentali au ajuns și la concluzia, deși tardivă, că procedura de operare a declarațiilor de la frontiere a fost mult întârziată, ca să nu mai vorbim de ”haosul” din aeroporturi la cursele externe.
Armata lui Ciucă să fie trimisă la frontieră, nu să defileze la Unirii încadrată de Poliția lui Despescu
Iată însă că, pe lângă frica de COVID-19, mai sunt și sute de familii care se tem pentru viața celor dragi, cei care lucrează în ”cavoul de pe Eforie”, clădirea expertizată seismic ca ”și căzută”la următoarea mișcare tectonică mai semnificativă. Numai că deși ministrul Vela aprobase mutarea de urgență și structurile de specialitate luaseră toate măsurile pentru mutare, un ”capriciu” al lui Despescu a făcut ca sute de angajați ai MAI să continue să primească zilnic mii de cetățeni în clădirea de pe Eforie! În schimb, singura măsură concretă luată pare să fi fost una de ”vendetta”, prin ”execuția sumară” a lui Mihai Trucă de la Direcția Generală Logistică și expulzarea acestuia pe Olteniței, acolo unde par să ajungă cam toți cei care se opun chestorului Despescu…
I-a luat apartamentul lui Vela!
Însă parcă pentru a înțelege mai bine care este rolul lui Marcel Vela în Ministerul Afacerilor Interne în mandatul lui Bogdan Despescu este suficient exemplul apartamentului de pe strada Paul Greceanu. Cel care este ”de când lumea și pământul” apartamentul ministrului de Interne, cutumă respectată indiferent de numele acestuia, pentru a i se putea asigura astfel securizarea desfășurării activității și în afara sediului MAI. Numai că în timp ce Marcel Vela a fost lăsat nu se știe cum să se descurce singur, Bogdan Despescu s-ar fi amuzat copios că în apartamentul ministrului a fost instalat …
Pompiliu Norocel Stroe stă în apartamentul ministrului
Pompiliu Norocel Stroe! Oricum, la cât s-a îngroșat în ultimele zile ”mapa neagră” profesională a chestorului ”cu doar” trei stele Bogdan Despescu din partea tuturor structurilor și la ce realități tot mai ”crude” din Secțiile de Poliție ies la iveală pe zi ce trece, inițiații sistemului dau ca sigură plecarea acestuia după modelul Costache! Și cu toate că pentru mulți poate părea surprinzătoare această variantă de lucru în plină pandemie, până și doctorul Raed Arafat ar urma în cele din urmă să dea explicații cu privire la ”obsesia” direcționării bugetului către ”SMURD”-ul său cel de suflet, în timp ce nici măcar în ultima clipă nu s-ar fi făcut demersurile necesare pentru alocarea sumelor necesare achiziției de echipamente medicale de protecție de urgență, atunci cât se mai putea… Și uite că, odată cu ”demisia” lui Despescu, poate a venit vremea să își ia și Marcel Vela ministerul înapoi și să-și asume responsabilitatea politică pentru conducerea acestuia, fără a îl mai lăsa pe mâinile altora!

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont19 ore ago

Am înțeles ce înseamnă noaptea minții – metode de fraudare in Prahova – halucinante/Fraudarea votului cu bolnavi cu handicap mintal grav: Floresti/Prahova

Azi am înțeles in redactia Incisiv de Prahova, pe deplin,  ce înseamnă așa-zisa “noapte a minții”. Candidatul PSD, Paul Tretiacenco,...

Aveti un Pont19 ore ago

Au ascuns cu consecventa situatia epidemiologica reala (testand insuficient) si au favorizat astfel raspandirea virusului/Un soi de neglijenta, criminala

M-am uitat din nou pe datele din pandemie. In 10 martie 2020, cand s-a luat decizia inchiderii scolilor in pandemie...

Aveti un Pont2 zile ago

WOOOW/Comandă politică pentru polițiști în ziua votării/Trimisi sa pazeasca rubedeniile lui Vela care candidau la alegerile locale/ Luati cu „lamaie” daca mai credeti ca se vor cerceta fraudele, in special cele din Prahova

Zeci de polițiști de frontieră din județele Timiș și Mehedinți au fost trimiși în ”misiune” în noaptea, cât și în...

Exclusiv2 zile ago

Când SPP-istul ministrului Lucian Bode a produs acel accident intrând pe contrasens, Parchetul General a preluat cu maximă grijă și rapiditate dosarul de la Parchetul Militar/După nici 24 de ore/Acum, de 24 de ore, o țară întreagă se uită la dovezile de fraudă electorală, însă Parchetul General nu mișcă nimic.

Când SPP-istul ministrului Lucian Bode a produs acel accident intrând pe contrasens, Parchetul General a preluat cu maximă grijă și...

Aveti un Pont3 zile ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

Actualitate6 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Actualitate6 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Diverse6 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Primarul suspendat al Primariei Filipestii de Padure si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, Morarescu Costel, cel cu falsuri,...

Actualitate6 zile ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Exclusiv1 săptămână ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate1 săptămână ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate1 săptămână ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate1 săptămână ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate1 săptămână ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete1 săptămână ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv