Connect with us

Aveti un Pont

30 de ani de la Mineriadă și 0 vinovați/ A fost lipsa de pregătire profesională si vina lui Augustin Lazăr

Publicat

pe

La 30 de ani de la Mineriada din 1990 statul român încă nu a pedepsit vinovații și nu le-a făcut dreptate victimelor. Redeschis în 2016, dosarul a fost plimbat în continuare între Parchet și instanța supremă, sub diverse pretexte, cu încălcarea flagrantă a unor termene stricte și a spiritului Justiției.

4 oameni au murit împușcați și peste 1.000 au fost bătuți și arestați în timpul evenimentelor din 13-15 iunie 1990, prin care s-a pus capăt fenomenului Piața Universității. În 17 septembrie 2014, CEDO a condamnat statul român pentru că nu a identificat și pedepsit vinovații.

Cetățeanul român Marin Stoica, astăzi în vârstă de 65 de ani, a fost bătut și băgat în comă în ziua de 13 iunie 1990, în sediul TVR. Omul se îndrepta spre serviciu când a fost luat de pe stradă, privat de libertate mai multe ore și bătut crunt. S-a trezit a doua zi la spital, unde cineva l-a sfătuit să dispară ca să nu fie arestat alături de alți protestatari. De frică, a fugit atunci și nu a mai ieșit trei luni de zile din casă. Frica nu l-a părăsit, însă, nici ulterior, ba chiar bătaia a avut asupra psihicului său efecte devastatoare”, se arăta într-un comunicat dat de APADOR-CH în ziua în care CEDO a decis să ceară ferm României redeschiderea dosarului Mineriadei.

Potrivit respectivei decizii a CEDO,toate dovezile din acest caz indică existența elementelor constitutive ale unei crime împotriva umanității, comise de oficiali ai statului român, inclusiv membri ai Guvernului și militari cu grade importante”.

“Este în sarcina statului respectiv să își îndeplinească obligația internațională și să îi aducă în fața justiției pe cei responsabili pentru atacul extins și sistematic asupra populației române civile, în special pe cei care au comis aceste crime în exercițiul autorității lor civile sau militare. (…)  Timpul nu exonerează nici statul român, nici pe făptașii individuali de răspundere”, a mai stabilit CEDO.

Statul sunt ”EI”

De ce nu își îndeplinise (timp de 24 de ani!) statul român obligațiile constituționale?

Statul nu a lucrat pentru ca statul sunt ’EI ’. Cei care au participat la represiunile din decembrie 1989 sunt statul.  Sigur, o parte au dispărut fizic datorită vârstei, dar au lăsat copiii și nepoții, o parte au plecat la pensie, dar și-au lăsat subalternii, iar o parte dintre EI încă mai ocupă funcții din care pot să își exercite influența”, ne explicase în 2013 Teodor Mărieș, președintele Asociației 21 Decembrie și una dintre victimele Mineriadei 1990.

Ca urmare a presiunii publice, în 2016 Dosarul Mineriadei a fost redeschis, cu chiu cu vai. Ce a urmat ne povestește astăzi tot Teodor Mărieș.

Punct și de la capăt. Iar.

”În 2016 vine Augustin Lazar procuror general, formeaza o echipă din patru oameni, il pune șef pe Gheorghe Coșneanu și se apucă de lucru. Încep să facă audieri (…) Trece ce trece, vine timpul – 2017 – ’E gata dosarul’. Cum să fie gata?!

I-am spus: ’Nu e în regulă’.

’Haideți că e beton!’, mi-a zis.

’Domnule Lazăr, nu înțelegi că nu e făcut procedural?’, am răspuns.

Îl trimite la Curtea Supremă pe data de 13 iunie  (își alege data!). Eu am spus de atunci că dosarul se întoarce înapoi și am ținut-o pe a mea trei ani de zile: Procedural, este un dosar varză!

A fost dat la o judecătoare care a plecat la pensie, apoi l-au dat altui judecător – Constantin Epure, adus de la Brașov, băiat tânăr. Eu voiam să îl judece cât mai repede, iar Codul de Procedură Penală spune ’60 de zile pe cameră preliminară’. Trece un an, un an și jumătate….

În sfârșit, (în mai 2019 – n.red.) dl Epure ia decizia și spune în decizie că din punct de vedere procedural dosarul nu îndeplinește condițiile. Îl returnează procurorului, pentru refacerea rechizitoriului, cu toate probele anulate. Asta într-un loc, că în alt loc zice: ’Cu toate probele din perioada de după 2006 anulate’ (aici e altă nebunie, va trebui să facem o cerere de precizare, dar asta după ce se termină recursul la camera preliminară…).

Și iată că s-a terminat dosarul. Hai, dle Epure! Trece o lună, două, trei… Nu motivează. Trec 10 luni – nu motivează…. În sfârșit, în a 11-a lună motivează hotărârea lui.

Și iată cum se fac 3 ani de cameră preliminară. 11 luni nu a motivat-o!

În sfârșit a motivat-o. S-a dat termen, primul – în februarie, parcă, iar ultimul termen pe care l-am avut a fost în 14 mai, după pandemie. Mergem acolo și aflam un nou termen – 14 septembrie. Peste 4 luni!

Acum suntem în recurs, în cameră preliminară, cu toate probele anulate, cu dosarul returnat (pentru că procedural este un eșec juridic). Punct. Asta este istoria.

Cine e de vină pentru că vinovații nu au fost pedepsiți?

Întrebat de ce crede că s-au întâmplat toate astea, Teodor Mărieș a subliniat apăsat: ”Eu nu l-am acuzat pe Constantin Epure pentru decizia pe care a dat-o. E reală”.

”Principalul vinovat pentru că a plecat dosarul în acest hal către Curte este Augustin Lazăr. Clar! El, ca procuror general, nu avea voie să facă asta, mai ales că a ieșit personal să se împăuneze cu acest dosar, pentru că el nu s-a rezumat să iasă și să spună ceva (sau să nu spună nimic, până la urmă, nu era treaba lui, era treaba secției Parchetelor Militare, acolo a fost confirmat dosarul, deci nu trebuia să iasă el și să confirme confirmarea, din punctul meu de vedere)”, a comentat președintele Asociației 21 Decembrie.

Teodor Mărieș crede că o posibilă explicație ar fi că procurorii care s-au ocupat de dosar dupa redeschiderea lui ”nu cunosc meserie și au făcut acest dosar neprocedural (nu au respectat modul de a-i cita pe inculpați, de a le prezenta probele etc – e nenorocire ce e acolo)”.

”Dânșii, sau opinia publică, acuză: ’Generalul Voinea nu a făcut bine dosarul în 2006’. Lăsați-l pe Voinea! El a făcut dosarul în 2006 și așa, bun-rău, Mărieș l-a luat cu greva foamei și l-a dus la CEDO, iar CEDO a zis că probele din acel dosar sunt pertinente. Și mai zice CEDO– Crimă împotriva umanității.

Dacă CEDO zice așa pe dosarul lui Voinea și voi îl redeschideți, ce treabă aveți voi cu ce procedură a făcut Voinea?! Voi o faceți de la început și o faceți dumnezeiește, așa cum scrie legea. Una era procedura în 2005, alta în 2006 (când am oprit prescrierea crimei la 15 ani!) și alta acum. Faceți voi procedura corect!

După 30 de ani de la Mineriadă și după o muncă asiduă a 4 procurori, dosarul se întoarce din instanță și probele din dosar sunt anulate. Ați văzut că a ieșit iar președintele Iohannis…(…)

Deci ori a fost lipsa de pregătire profesională (dar e vorba, totuși, de 4 procurori, nu a lucrat unul singur!), ori au făcut-o intenționat. Pe de o parte, pentru a da satisfacție aparentă victimelor, a duce în eroare opinia publică și pe șeful statului căruia îi promisese Augustin Lazăr că în 6 luni după ce vine în mandat e gata Dosarul Mineriadei și deja trecuse un an și o lună), ca atare s-a grăbit și i-a presat pe procurori, cum o fi, cum n-o fi să îl trimită pentru că vrea să se țină de cuvânt față de președinte.

Asta e o chestiune 100% reală, o știu din mai multe surse – a vrut neapărat să se țină de cuvânt. Dar președintele nu l-a forțat. Nu l-am forțat nici eu, eu l-am rugat să nu îl trimită așa, să îl facă corect!

Altă explicație nu e.

Același lucru e și în Dosarul Revoluției. Identic. I-den-tic! (….)

Și, totuși, există decizia CEDO și o rezoluție a Parlamentului European dată în baza ei, peste 500 de oameni (un scor zdrobitor) care au votat și au cerut: Faceți dosarele astea!”, le-a reamintit Teodor Mărieș instituțiilor statului român, precizeaza Camelia Badea in Spot Media.

Reamintim cititorilor ca aceste precizari confirma in totalitate dezvaluirile noastre. (Cristina T.).

Dupa doi ani de zile ICCJ confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Nulitatea rechizitoriului “Mineriada”

Mineriada, pe linie moartă

EXCLUSIV/Probe din care reiese că serviciile secrete au fost implicate in represiunea populației inocente au fost inlaturate de procurorii militari in baza “PROTOCOALELOR”!/ STUDIU DE CAZ: MINERIADA

EXCLUSIV/ Inculpatii care au fost „albiti” in DOSARUL “MINERIADA” sunt ofiteri D.I.A., D.I.P.I., S.R.I. , ofiteri M.A.I. avansati la gradul de general de Ion Iliescu dar si fosti colegi de catedra ai actualului Procuror General al Romaniei

EXCLUSIV/ Dosarul “Mineriada”/Procurorii care au arestat ilegal sute de români în iunie 1990 au fost făcuţi scăpaţi de colegii lor de la Parchetele Militare/ REVOLTATOR: Corneliu Coposu nu este parte vătămată în dosarul “Mineriada”

EXCLUSIV/EXPLOZIV/ SERVICIILE SECRETE IMPLICATE IN MINERIADA 13-15 IUNIE/ D.I.A. (actuală D.G.I.A.), U.M.0215 (actual D.I.P.I.) si S.R.I. in cooperare cu procurorii militari vor musamalizarea Dosarului Mineriadei 13-15 iunie/La dosarul cauzei există suficiente probe din care reiese faptul că aceste servicii au fost implicate in represiunea populației inocente.

„Mineriada a fost ”opera” SRI-ului”/Oare ce PROCUROR GENERAL a “musamalizat” dosarele REVOLUTIEI SI CELE ALE MINERIADELOR?

Aveti un Pont

Cele mai importante beneficii ale consumului de hrean

Publicat

pe

Hreanul este o legumă cruciferă, cunoscută pentru gustul său picant și aromă puternică. Dincolo de utilizarea sa culinară, hreanul reprezintă o sursă bună nutrienți importanți, cum ar fi calciul, magneziul, potasiul, vitamina C și zincul, iar consumul său a fost asociat cu multiple beneficii pentru sănătate. Continuă să citești pentru a afla care sunt acestea!

De ce ar trebui să consumi hrean?

Hreanul are beneficii diverse. Unul dintre motive pentru care este atât de apreciat privesc proprietățile sale antiinflamatorii. Hreanul conține sinigrină, un compus care blochează reacțiile inflamatorii din organism. Aceasta poate fi benefică pentru persoanele care suferă de afecțiuni inflamatorii cronice. Mai are și proprietăți antioxidante, ceea ce înseamnă că poate ajuta la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi, molecule instabile care pot deteriora celulele și contribui la îmbătrânire și boli cronice.

Lista proprietăților sale le mai includ și pe cele antibacteriene, anumiți compuși din hrean ajutând la combaterea bacteriilor dăunătoare precum E. coli, H. pylori și Salmonella. De asemenea, poate ajuta la combaterea infecțiilor sinusurilor și a bronșitei, ceea ce îl face un potențial aliat pentru sănătatea sistemului respirator.

Cum poți integra hreanul în dieta zilnică?

Hreanul poate fi integrat în dieta ta în diverse moduri, atât pentru a îmbunătăți gustul mâncărurilor, cât și pentru a beneficia de proprietățile sale terapeutice. Cel mai simplu mod de a consuma hrean este sub formă de sos, care poate fi adăugat la fripturi, pește sau sandvișuri. Dacă preferi să consumi hrean proaspăt, îl poți fierbe sau prăji. Se potrivește bine cu alte legume rădăcinoase, precum sfecla sau cartofii, dar și cu legume verzi, cum ar fi broccoli sau varza de Bruxelles. Hreanul este disponibil și sub formă de suplimente și ceai, care pot fi încorporate cu ușurință în dieta zilnică.

O altă utilizare populară a hreanului este în combinație cu miere și alte ingrediente, ca remediu natural pentru diferite afecțiuni. De exemplu, din hrean, miere și suc de lămâie se prepară un sirop de tuse care poate ajuta la ameliorarea durerilor în gât. Dacă în loc de suc de lămâie se folosește oțet de mere, se obține un amestec despre care se spune că ar ajuta la ameliorarea simptomelor rinosinuzitei (vezi de ce apare rinosinuzita și care sunt simptomele ei).

Este important de reținut că nu există suficiente studii care să confirme efectele unor astfel de remedii și că acestea nu pot fi considerate un substitut pentru tratamentul recomandat de medic. Trebuie să fim conștienți și de contraindicațiile acestor remedii: mierea nu trebuie administrată sugarilor cu vârsta sub un an din cauza riscului de botulism, iar hreanul trebuie utilizat cu prudență la copii, deoarece poate provoca tulburări de stomac sau reacții alergice.

Cine ar trebui să evite hreanul?

Hreanul, deși poate fi un condiment gustos, trebuie consumat cu prudență – poate irita gura, nasul sau stomacul. Persoanele cu anumite probleme de sănătate, precum ulcer sau boli intestinale, ar trebui să limiteze sau să evite consumul său. Copiii, femeile însărcinate și care alăptează sunt sfătuiți să consulte un specialist înainte de a-l introduce în alimentație. Atenție și la conținutul de sodiu din sosurile de hrean gata preparate! Sodiul în exces poate crește riscul de hipertensiune arterială, boli de inimă sau accidente vasculare cerebrale. Consultă un medic înainte de a consuma hrean sau suplimente care îl conțin dacă suferi de anumite afecțiuni ori urmezi un tratament medicamentos!

Hreanul este o sursă bună de nutrienți și poate aduce numeroase beneficii organismului. Cu toate acestea, ca orice aliment, trebuie consumat cu moderație și ca parte a unei diete variate și echilibrate.

Disclaimer: Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și nu înlocuiesc recomandările medicului. Înainte de a introduce hreanul în dieta ta, consultă un medic sau nutriționist!

Surse:

https://www.medlife.ro/articole-medicale/hrean-beneficii-proprietati-contraindicatii

https://www.medlife.ro/glosar-medical/afectiuni-medicale/rinosinuzita-cauze-simptome-tratament

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Alegerea mașinii potrivite pentru montarea instalației gpl

Publicat

pe

GPL înseamnă gaz petrolier lichefiat, un combustibil alternativ pe care îl putem încorpora în vehiculele noastre pe benzină și astfel să ne bucurăm de nenumărate avantaje pe care merită să le cunoaștem în prealabil.

În ce vehicule poate fi instalat un sistem GPL?

Dacă ești interesat de instalatii gpl auto, cu siguranță vrei să știi în ce vehicule poate fi instalat un sistem GPL. Este important de menționat faptul că gpl auto nu poate fi instalat în toate vehiculele. La fel de important este să te asiguri că sistemul este instalat de un profesionist calificat și instruit.

Există unele mărci auto care oferă în gama lor versiuni care sunt deja adaptate pentru a funcționa fie pe benzină, fie pe gaz. Este cazul Renault, Dacia, Hyundai, Fiat, Fiat, Ford, Jeep, SsangYong și Subaru, ale căror modele includ acest tip de motor. Și nu numai că economisesc combustibil: fiind hibride, ele obțin eticheta ECO de la DGT.

Pe de altă parte, autovehiculele Bi-fuel au o autonomie mai mare. Prin adăugarea a două rezervoare de combustibil, benzină și rezervoare gpl, acestea pot depăși în unele cazuri 1000 de kilometri fără realimentare. În plus, tehnologia nu este una costisitoare și poate fi adaptată ușor și la prețuri accesibile la vehiculele second-hand. Trebuie să fii cât mai informat cu putință înainte de a opta pentru instalatii gpl auto.

Ce autovehicule pot fi convertite la gpl?

Vehiculele care pot fi convertite la gpl sunt în principal vehiculele pe benzină. În general, conversia nu este recomandată pentru vehiculele diesel deoarece este mult mai complexă și mai costisitoare. De asemenea, nu toate mașinile pe benzină pot beneficia de rezervoare gpl. Motoarele cele mai puternice sunt excluse și doar cele care îndeplinesc certificarea privind emisiile Euro 3 pot fi convertite la GPL.  Cu alte cuvinte, vehiculele înmatriculate începând cu anul 2001 sunt ideale pentru bazine gpl. Și, bineînțeles trebuie să te asiguri de faptul că acestea sunt într-o stare generală bună, astfel încât banii investiți în conversie să nu fie pierduți din cauza unor defecțiuni ulterioare.

Cât costă conversia mașinii la GPL?

În ceea ce privește prețul, costul transformării unei mașini pe benzină pentru a funcționa cu GPL poate varia de la 1000 la 2000 de euro, în funcție de model și de capacitatea motorului. După efectuarea conversiei (întotdeauna într-un atelier calificat), este necesară o inspecție specială.

Acolo se va verifica siguranța vehiculului și i se va acorda noua etichetă ECO. Aceasta din urmă se aplică numai autovehiculelor cu omologare de tip Euro 4, Euro 5 sau Euro 6. Cele care îndeplinesc doar cerințele Euro 3 se pot converti la GPL, dar nu primesc eticheta.

Modificarea nu necesită prea multă muncă mecanică, iar atelierele specializate au kituri potrivite pentru aproape toate modelele care pot fi instalate în câteva zile.

Printre cele mai importante modificări, conversia include instalarea unui rezervor de gaz care este de obicei adăpostit în locul roții de rezervă din portbagaj. Acesta este completat de un circuit pentru canalizarea gazului către motor, care include supape, filtre, senzori și un injector dedicat.

 

De asemenea, este instalat un control pentru ca șoferul să poată selecta combustibilul care urmează să fie utilizat, iar o unitate de control electronic controlează funcționarea corectă a noului sistem de alimentare cu combustibil.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Înmatriculări Auto Timisoara: Servicii Profesionale și Eficiente pentru Înmatricularea Autovehiculelor

Publicat

pe

Bun venit la www.inmatriculari-timisoara.com, firma de înmatriculări auto de top din Timișoara! Suntem dedicați să oferim servicii rapide, eficiente și fără bătăi de cap pentru toți clienții noștri care doresc să-și înmatriculeze autovehiculele în Timișoara și împrejurimi.

De ce să Alegi Serviciile Noastre de Înmatriculări Auto?

  1. Profesionalism și Experiență Cu ani de experiență în domeniu, echipa noastră este formată din profesioniști care cunosc în detaliu toate procedurile necesare pentru înmatricularea unui vehicul. Ne asigurăm că documentele dumneavoastră sunt complete și corecte, astfel încât să evitați orice probleme sau întârzieri.
  2. Servicii Complete Oferim o gamă completă de servicii, inclusiv:
    • Înmatriculări auto noi și second-hand
    • Transcrieri auto
    • Radieri auto
    • Obținerea numerelor provizorii
    • Consultanță personalizată
  3. Eficiență și Rapiditate Știm cât de prețios este timpul dumneavoastră. De aceea, ne străduim să procesăm înmatriculările cât mai rapid posibil, fără a compromite calitatea serviciilor.
  4. Prețuri Competitive Ne mândrim cu oferirea unor servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Credem că înmatricularea auto nu ar trebui să fie un proces costisitor sau stresant.

Procesul de Înmatriculare Auto

La www.inmatriculari-timisoara.com, am simplificat procesul de înmatriculare pentru a fi cât mai facil pentru clienții noștri:

  1. Consultație Inițială Vom discuta nevoile și situația dumneavoastră specifică pentru a înțelege exact ce documente sunt necesare.
  2. Pregătirea Documentelor Ne ocupăm de colectarea și completarea tuturor documentelor necesare, inclusiv certificatul de autenticitate, cartea de identitate a vehiculului și asigurarea auto.
  3. Depunerea Actelor Echipa noastră va depune toate actele la autoritățile competente și va urmări stadiul procesului până la finalizare.
  4. Obținerea Plăcuțelor de Înmatriculare În final, ne asigurăm că primiți plăcuțele de înmatriculare în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne

Dacă doriți să beneficiați de serviciile noastre de înmatriculări auto în Timișoara, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm să treceți prin procesul de înmatriculare fără griji și într-un timp record.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv19 ore ago

Ieșirea din ADI Deșeuri: O decizie potențial dezastruoasă, un risc care ar putea costa Ploieștiul scump

Ploieștiul incepe un nou drum? Ieșirea din ADI Deșeuri și provocările infruntării corupției Un deceniu de mizerie și corupție Ploieștiul...

Exclusiv19 ore ago

Sindicatul Europol solicită respectarea drepturilor polițiștilor

Sindicatul Europol a evidențiat problema aplicării neunitare a legislației privind drepturile polițiștilor în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și structurilor...

Exclusiv2 zile ago

AUTOSESIZAREA INSPECTIE JUDICIARE IN CAZUL JUDECATOAREI GROSU CRINA ELENA!!!

In mod normal, intr-o tara in care dreptatea si ocrotirea binelului public prin intermediul actului de justitie ar trebui sa...

Exclusiv2 zile ago

Controversă și scandal la Hidro Prahova: Demisii și ilegalități în conducerea UIP!

Managementul lui Iorga Marian la Hidro Prahova: Pierderi de milioane și nemulțumiri în rândul angajaților (II) La nici o lună...

Exclusiv2 zile ago

Eșecul „resursizării” Poliției Penitenciare

Directorul Bogdan PUIANU se confruntă cu Comisia de disciplină din Ministerul Justiției (MJ), iar „resursizarea” poliției penitenciare s-a dovedit un...

Exclusiv2 zile ago

Doi ani de insistențe pentru desecretizarea regulamentelor

Se împlinesc doi ani de când SPR Diamantul insistă asupra desecretizării Regulamentelor de Organizare și Funcționare a Inspectoratelor Județene de...

Exclusiv3 zile ago

RABUFNIREA INCULPATULUI PSEUDO – JURNALIST NARCOMAN, SPAGAR SI SANTAJIST CATALIN STAVRI!

Contextul propunerii de arestare preventivă Odata cu respingerea de catre Judecatoria Ploiesti a propunerii Parchetului de pe langa Curtea de...

Exclusiv3 zile ago

ABUZURI, INDOLENȚĂ ȘI SUBIECTIVISM LA JUDECĂTORIA VALENII DE MUNTE

Din cauza faptului ca evenimentele cotidiene generate de concetatenii nostri ocupa o mare parte din timp, pentru o perioada scurta...

Exclusiv3 zile ago

Managementul lui Iorga Marian la Hidro Prahova: Pierderi de milioane și nemulțumiri în rândul angajaților

La nici o lună de la numirea sa în funcția de Director General al Hidro Prahova, Iorga Marian, acuzat de...

Exclusiv3 zile ago

Norma 12B: Polițiștii vor beneficia de drepturi suplimentare

Sindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL a anunțat că norma 12B, referitoare la hrana polițiștilor, va fi extinsă pentru mai mulți...

Exclusiv4 zile ago

Jafuri și corupție! Ziarul Incisiv de Prahova publică dovezile care ingroapă UWS (fosta ROSAL)!: Un Audit ce dezvăluie furturi masive

Corupție și abuzuri în gestiunea deșeurilor din Prahova: Moștenirea lui Silviu Prigoană și implicațiile Statului Paralel Desvaluirile ziarului Incisiv de...

Exclusiv4 zile ago

Despre „lantul” de OUG-uri și ipocrizia MAI

Critica la adresa ordonanțelor de urgență Emil Pascut, reprezentant al Sindicatului Diamantul, a adus în discuție controversa legată de lanțul...

Exclusiv5 zile ago

Afaceri intunecate. Un studiu de caz în Securitatea Națională: legături infracționale în Sistemul Național Antigrindină

O investigație în contextul anchetelor jurnalistice: Sistemul Național Antigrindină și impactul asupra Siguranței Naționale a României Provocările post-electorale: Ce trebuie...

Exclusiv5 zile ago

S.R.I.: Geniul nevăzut al Securității Naționale

PATRIA A PRIORI! Mereu înaintea tuturor: Un omagiu pentru Serviciul Român de Informații Importanța S.R.I. în contextul național În contextul...

Exclusiv5 zile ago

MASS-MEDIA ÎN BOCCA DELLA VERITA: O analiză asupra rolului presei și al responsabilității jurnalistice

Contextul istoric al scrisului și al mass-mediei Într-un raport emis de Sindicatul Diamantul, Vitalie Josanu subliniază importanța scrisului și a...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv