Connect with us

Fapt Divers

Sfaturi pentru începătorii care doresc să folosească o țigară electrică

Publicat

pe

Tot mai multe persoane au înlocuit țigările clasice cu diverse dispozitive pentru vapat sau care fierb tutunul, iar această practică este tot mai des întâlnită pentru cei care doresc să simtă confortul în timpul acestei experiențe. Mirosul greu de suportat, fumul înecăcios, nevoia de a ieși tot timpul afară și alte aspecte din această categorie au influențat tot mai multe persoane să renunțe la fumatul clasic. Toate aceste persoane și-au îndreptat atenția către dispozitivele de care ne putem bucura atât în interiorul unui restaurant, cât și în preajma acelor prieteni care nu suportă mirosul specific țigărilor clasice.

O țigară electronică poate reprezenta o alegere corectă din foarte multe puncte de vedere. Atunci când ne decidem să facem această trecere ne vom putea bucura de o experiență plină de libertate și vom evita foarte multe efecte negative prin care putem trece din cauza tutunului ars.

Dacă te afli printre persoanele care doresc să încerce o e-țigară pentru prima dată, este necesar să ții cont de mai multe sfaturi:

  • Nu alege un dispozitiv pentru vapat foarte puternic

La fel ca în cazul țigărilor, aceste dispozitive pot avea o tărie mai puternică sau mai slabă. Ca începător este indicat să ne obișnuim în primă fază cu această experiență ajutându-ne de o e-țigară nu foarte puternică. Pentru a descoperi adevărata plăcere a vapatului trebuie să luăm fiecare pas cu ușurință și să nu ne grăbim să alegem din primul moment cea mai puternică țigară electronică.

  • Alege țigările electronice cu autonomie suficientă

Pentru a nu risca să avem țigara electronică descărcată în momentul în care ne dorim cel mai mult să vapăm trebuie să alegem modelele care au o autonomie suficientă. Puneți cât mai multe întrebări despre capacitatea bateriei atunci când doriți să achiziționați un astfel de dispozitiv și alegeți modelele pe care le puteți folosi pentru mai mult timp.

  • Baterie clasică sau mod electronic

Producătorii acestor dispozitive pentru vapat au căutat în permanență să ofere cele mai utile moduri de a utiliza produsul în cât mai multe situații. În acest fel a apărut modul electronic, acesta ne permite să setăm tăria și intensitatea aburilor. Astfel, avem de ales dintre o țigară electronică a cărei intensitate este setată din fabrică și una electronică în care putem seta noi diferite valori.

Vapatul este o experiență de care trebuie să ne bucurăm, dar la fel ca în cazul țigărilor electronice, nu trebuie să facem exces.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aveti un Pont

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Publicat

pe

De

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv nu raspunde ceruntelor imperative ale considerentelor Deciziei CCR nr.458/2020 si ale altora publicate

Publicat

pe

De

Sper ca se va cenzura ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” intrucat incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv nu raspunde ceruntelor imperative ale considerentelor Deciziei CCR nr.458/2020 si ale altora publicate!
In proiect nu sunt introduse masuri de protectie a sanatatii fizice graduale si mai putin restrictive cum ar fi purtarea mastii, distantarea fizica …ce trebuie stabilite prin lege nu prin ordin sau norme infralegale, iarbin caz de infeficienta dovedita stiintific in caz extrem sa se prevada impunerea carantinei/izolarii ca masura privativa temporar de libertate si restrictiva de alte dreptruri fundamentale clar definite nu lasate la voia intamplarii!

Carantinarea bunurilor este o prostie fara o reglementare clara precisa si concreta a efectelor! Nu se reglementeaza procedura distrugerii sau decontaminarii respectiv nu exista procedura cu privire la identificarea contaminarii bunului in ce consta aceasta suspiciune de contaminare primara…

Definitia masurilor de sanatate publica este ciudata si neclara adica cum sa stabilesti masuri specifice de prevenire, limitare si raspuns aplicate in vederea impiedicarii raspandirii bolii! Pai prin aceasta lege se va preveni impiedicarea raspandirii nu raspandirea deci guvernantii au alte scopuri cu epidemia! Cat ii duce minte pe acesti politruci! Au confundat zadarnicirea combaterii fapta penala unde sensul este clar dar in proiectul de lege sensul este altul normat!
Mai sper ca Presedintele care are obligatii constitutionale majore sa nu promulge o lege stramba restrictiva de drepturi cuvatat mai mult cu cat DNA se poate autosesiza ca atunci cand s-a sesizat cu urmarire penala in rem pe OUG 13/2017, cand lumea era deja in strada!
Acum ce va fi, se intreaba retoric experti; SRI, col (R) Ion Dedu? (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Anchete

CEDO a decis de 15 ani că sunt ultimul resort carantinarea şi izolarea/La noi s-a procedat după sistemul sovietic

Publicat

pe

De

CEDO a decis de 15 ani că sunt ultimul resort carantinarea şi izolarea. Plus că trebuie termene clare. La noi nu sunt nici termene, au trecut 90 de zile/3 luni la oha şi în capul lor sunt primul resort. Atât pot ei. Soviet, precizeaza Sorina Ruxandra Matei pe pagina sa de socializare.

„Curtea de la Strasbourg a reținut că este NECESAR să se DEMONSTREZE că răspândirea unei boli infecțioase este periculoasă pentru siguranța și sănătatea publică și că detenția persoanei infectate este ULTIMA SOLUŢIE la care se putea recurge pentru a preveni răspândirea bolii, întrucât alte măsuri mai puțin severe au fost avute în vedere și au fost constate ca fiind insuficiente pentru a proteja interesul public. Mai mult, Curtea a precizat că atunci când aceste criterii nu mai sunt întrunite, temeiurile detenției încetează să mai existe. Cu același prilej, Curtea a apreciat că DURATA LUNGĂ a izolării NU a creat un echilibru corect între nevoia de a preveni răspândirea unei boli și dreptul la libertate al petentului”

Sorina Matei: la noi s-a procedat după sistemul sovietic, am închis totul. (Irinel I.).

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont19 ore ago

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Aveti un Pont7 zile ago

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Nu veti intelege ceva dar cred ca vor fi modificari in Parlament! Definitiile sunt ciudate, generale si fara logica normativa,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Acest ciudat al politicii PNL, fost jurnalist sustinator al sistemului binomial si campului tactic in justitie, se pare ca acesta...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Legea 192/2019 instituie obligatii si pentru politie cum ar fi: “7. La articolul 31, după alineatul (2) se introduce un...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

Motivare CCR privind carantina/izolarea… Din lecturarea si analiza considerentelor motivarii in cauza se poate constata ca tot ce declarat critic...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Ludovic Orban anunță că DECIZIA CCR cu privire la internare, carantinare și izolare NU se aplică în prezent. Ludovic al...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Despre Valentin Lazea – ,,economișche” șăf al BNR, am mai scris cu mai multe ocazii, atât în ianuarie 2008 când...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Cat de lung este ,,bratul lung al legii”? Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și un înger

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Focar de infectie si o nepasare vadita fata de lege la o asociatie de proprietari din Ploiesti/Primaria, ISU si DSP PRAHOVA sunt in letargie

La nivelul redactiei noastre au fost obtinute date si informatii certe in baza numeroaselor sesizari primite conform carora la nivelul...

ANDREI PAVEL3 săptămâni ago

Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA – seful IPJ Prahova/Negulescu Mircea, atacul la judecatori si „homosexualii” sai din presa online

Ca urmare a informațiilor primite de la colegii noștrii ph-online.ro, în data de 10 iunie 2018 am publicat articolul: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/10/exclusiv-negulescu-portocala-prins-cu-amanta-poiana-brasovamanta-este-politista-la-ipj-prahova/....

Aveti un Pont4 săptămâni ago

EXCLUSIV/Document/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

EXCLUSIV/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!