Connect with us

Actualitate

PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pun și eu aici 2 cenți: PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR. Tăriceanu, brațul din Senat al fostului Valeriu Stoica, a încercat un front running, ca pe vremea prieteniei cu Patriciu. Pe modelul ,,Dragă Traiane, dacă ai ocazia să vorbești la Parchet despre subiect?”, Tăriceanu iese cu un soi de ,,Dragă Viorica, dacă ai ocazia să vorbești la PSD despre Isărescu?”. Show time! Mai multe detalii, gasiti in articolul publicat in PS News, precizeaza pe pagina sa de socializare jurnalistul Radu Teodor Soviani.

“ALDE anunță compromis cu PSD pentru menținerea compromisului Isărescu”

Atunci când Tăriceanu, reprezentantul unui partid minuscul, devine speaker-ul celui mai mare partid din punct de vedere al reprezentativității în Parlament și anunță înțelegerea ca lui Mugur Isărescu (69) să îi fie reînnoit mandatul de guvernator BNR, este clar că avem de-a face compromis putred.

Înțelegerea pentru un nou mandat, primul de la devoalarea faptului că Isărescu a fost turnător al Securității comuniste, este anunțată de Tăriceanu și ne arată că acela prin care s-a susținut/inițiat/propus rămânerea lui Isărescu la BNR, este Călin Popescu Tăriceanu.

Nu este pentru prima dată când Tăriceanu se infiltrează în planurile partenerului majoritar de guvernare, pentru a menține în funcție persoane care au legătură cu Securitatea dinainte de 1989.

Cel mai evident a fost în 2016-2017, atunci când, deși fusese propusă revocarea șefului ASF Mișu Negrițoiu, în urma destabilizării pieței asigurărilor, Călin Popescu Tăriceanu se împiedica în a pune pe ordinea de zi a Parlamentului propunerea de revocare a lui Negrițoiu, asigurându-i acestuia încă 7 luni de mandat.

Explicația poate fi cimentată și direct legată de intervențiile pe care Tăriceanu și Negrițoiu le făceau în 2013 la nivelul ASF, pentru a se interesa ,,ce se întâmplă la Euroins’’, în condițiile în care Tăriceanu nu avea treabă directă cu Euroins, iar Negrițoiu, la momentul intervenției era încă într-o poziție onorifică la ING Bank și își trafica influența la nivelul vicepreședintelui ASF responsabil de asigurări (30 august 2013).

Pentru Euroins fusese suspendat în mod corect dreptul de a mai emite polițe RCA, până la restabilirea unor indicatori, context în care Tăriceanu și Negrițoiu intră în vrie, conform stenogramelor procurorilor DNA: ,,E o agitație demențială cu ăștia de la Euroins. M-a sunat Tăriceanu, m-a sunat toată lumea că diverse fonduri… de fapt m-a sunat Mișu Negrițoiu. Călin m-a sunat să mă roage să vorbesc cu Mișu Negrițoiu. Că nu știu ce fond grecesc care e acționar e panicat. Le-am explicat oamenilor situația, au zis, foarte bine ai făcut, ține-o așa și nu e nicio problemă. După care ei o întorc, că asta mi-a zis și Negrițoiu: că e politic. Așa mi-a zis și Călin’’.

Patru ani mai târziu, Astra și Carpatica falimentau sub ochii lui Mișu Negrițoiu, principalul beneficiar al dispariței lor fiind cota de piață RCA a Euroins, în timp ce, supraveghetorul ASF condus de Mișu Negrițoiu s-a asigurat că sifonările de bani de la Astra și Carpatica vor fi greu de recuperat de la beneficiarii reali și acoperite astfel din banii asiguraților, cu consecința naționalizării pierderilor pentru albirea fraudelor de la Astra și Carpatica, dar mai ales a beneficiarilor reali.

Este important de menționat că, la momentul intervenției la ASF din august 2013, Mișu Negrițoiu mai deținea doar o poziție onorifică la ING, după ce fusese eliberat din funcția de Președinte executiv ulterior constatării încălcării embargoului impus de SUA Iranului, prin operațiuni derulate de ING Bank inclusiv prin România, operațiune recunoscută de ING la nivel de grup, prin plata celei mai mari amenzi de până atunci – peste 600 de milioane de dolari, pentru a scăpa de componenta penală a acuzațiilor de criminalitate financiară.

Acum, tot Tăriceanu este cel care anunță compromisul față de vechea poziție a PSD și în contradicție cu aceasta, respectiv ,,hopa-Manolică’ cu mandatul lui Mugur Isărescu. Este important de menționat că acest anunț nu este făcut de Președintele PSD și chiar mai important de arătat este că anunțul vine după ce fostul ministru al justiției din perioada 1996-2000, Valeriu Stoica a făcut un apel public pentru susținerea ,,reînnoirii’’ lui Mugur Isărescu. Tăriceanu a fost chiar ministru al industriei în perioada 1996-decembrie 1997, iar până în 2000, membru al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare.

Prin urmare, în opinia mea, propunerea unui nou mandat pentru Mugur Isărescu aparține grupării care a condus România în perioada 1996-2000, cea care a întârziat aderarea României la NATO și aceeași grupare care a generat protocoalele ticăloase de subordonare a justiției de către SRI.

Primul astfel de protocol, între SRI-SIE-SIPA-Ministerul Justiției, a fost inițiat în 1998 de același Valeriu Stoica, tot în 1998, fiind decisă aducerea de la Alba Iulia a fostului procuror comunist Augustin Lazăr, pentru a fi șeful grupului operativ central SRI-SIE-SIPA-Ministerul Justiției.

Simplu spus, prin acest protocol perpetuat prin cele din 2009 (dar și anterior și ulterior), grupul operativ central se asigura de protecție instituțională pentru persoane precum Valeriu Stoica, Mugur Isărescu, Călin Popescu Tăriceanu, în spețe precum Bancorex sau Rompetrol.

Dacă vă întrebați ce relevanță are gruparea care a condus România în perioada 1996-2000 în raport de protocolul din 1998 și în raport de Călin Popescu Tăriceanu ori Mugur Isărescu, vă voi răspunde reluând informațiile publice comunicate de DIICOT în mai 2016, referitoare la redeschiderea dosarului Rompetrol: ,,Se observă astfel că practic, instituțiile implicate în procesul de privatizare al Petromidia Constanța, respectiv Guvernul României și FPS, în loc să acționeze în interesul statului român, în conformitate cu obligațiile legale și constituționale, au acționat exclusiv în interesul lui Patriciu Dan Costache, astfel că, după ce acesta a eșuat în anul 1997 în încercarea de a intra în stăpânirea acestei societăți comerciale, să reușească în final să o achiziționeze la un preț de nimic, fiindu-i făcută cadou atât rafinăria cât și fondul de comerț. Din această analiză rezultă că reprezentanții clasei politice aflați la putere în anii 1999-2000 au servit interesele economice și infracționale al căror exponent a fost Patriciu Dan Costache’’, spun procurorii.

În perioada decembrie 1999 – decembrie 2000, prim-ministru al Guvernului României, susținut de Valeriu Stoica, era chiar Mugur Isărescu, actuala propunere anunțată de Tăriceanu pentru un nou mandat la conducerea BNR.

Concluziv, prin anunțul făcut de Tăriceanu, privind reînnoirea mandatului lui Isărescu, pare că gruparea care a întârziat aderarea României la NATO și dezvoltarea României inclusiv prin neadoptarea unei legi a lustrației, încearcă să transmită public faptul că încă este la butoane, din punctul meu de vedere fiind un compromis de neacceptat de către NATO.

Pe de altă parte, susținerea această fățișă pentru un fost informator al Securității după ce s-a devoalat calitatea acestuia, susținere fățișă chiar din partea celor care au întârziat aderarea României la NATO, în ciuda disponibilității lui Mugur Isărescu, anunțată public și poate mincinos, de a se retrage, îmi arată că gruparea care a întârziat dezvoltarea României se află în vrie, fiind amenințată cu disoluția.

Mesajul reînnoirii candidaturii lui Mugur Isărescu este, în opinia mea, mai degrabă îndreptat la rezistență pentru supraviețuire internă decât ,,la extern’’, pentru a arăta în mod neadevărat că această grupare este încă pe deplin la butoane.

Chiar dacă Mugur Isărescu va fi plasat din nou ca guvernator BNR, consolidându-și astfel supraviețuirea la peste 20 de premieri, acest lucru relevă că deși Isărescu înțelege motivele de incompatibilitate pentru care trebuie să plece, nu este după el ci se află în poziția nedorită de el însuși, de a mai obține un mandat pentru a nu îi păsa de economie, pentru a întârzia aderarea României la Zona Euro, pentru a gestiona din nou dubios criza care se devoalează și mai ales, pentru a se asigura că, în eventualitatea unui nou val de neperformante al sistemului bancar, acestea vor fi exportate către buget și în frauda acestuia, așa cum s-a întâmplat în cazul vânzării la 5% din valoare a pachetelor de credite ,,neperformante’’ ale băncilor, fraudând astfel bugetul public. (Irinel I.).

Actualitate

Întâlniri cu Moș Crăciun și ateliere de decorațiuni festive

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Magia Sărbătorilor RĂSARE ÎN SUD

Crăciunul este la o… dorință distanță, dar Moșul deja a ajuns și și-a stabilit cartierul general la Sun Plaza. Între 9 și 11 decembrie și între 16 și 18 decembrie, în zona centrală de la etajul 1, se revarsă toată magia Sărbătorilor, care răsare în fiecare an din sud, desigur! Ateliere de decorațiuni, spectacole și personaje de poveste, întâlniri cu Moș Crăciun și Crăciunița, uimire și bucurie, emoție și încântare, toate vor fi prezente și vor anima cel mai iubit centru comercial din sudul Capitalei.
Sun Plaza îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mari într-o atmosferă de poveste, creată în spiritul celei mai așteptate sărbători din an. Și, exact ca în fiecare an, intrarea va fi gratuită, pentru că bucuria vizitatorilor a fost, este și va rămâne neprețuită!
În fiecare zi a evenimentului dedicat micilor vizitatori, între orele 15:00 și 18:00, aceștia vor avea ocazia și toate cele necesare să confecționeze decorațiuni pentru Crăciun – globuri și coronițe, dar și să creeze noi amintiri cu ajutorul felicitărilor digitale în cadrul atelierelor creative. Între orele 17:00 și 21:00, Moș Crăciun și Crăciunița vor fi prezenți în căsuța lor, gata să se întâlnească cu toți copiii, nerăbdători și entuziasmați de această perioadă magică. Deși amintirile sunt păstrate cel mai bine în suflet, Sun Plaza a pregătit un loc în care clienții le pot imortaliza în fotografii holografice 3D.

Iată și programul complet al activităților care vor avea loc pe parcursul celor șase zile:
Vineri, 9 decembrie
15:00 – 18:00 – Ateliere de decorațiuni
17:-00 – 21:00 – Întâlnire cu Moș Crăciun și Crăciunița
Sâmbătă, 10 decembrie
15:00 – 18:00 – Ateliere de decorațiuni și felicitări digitale
15:00 – 18:00 – Fotografii 3D
16:00 – 19:00 – Spectacol personaje pe picioroange
17:00 – 20:00 – Spectacole și momente magice cu personaje fantastice
17:-00 – 21:00 – Întâlnire cu Moș Crăciun și Crăciunița
Duminică, 11 decembrie
15:00 – 18:00 – Atelier de felicitări digitale
15:00 – 18:00 – Fotografii 3D
16:00 – 19:00 – Spectacol personaje pe picioroange
17:00 – 21:00 – Întâlnire cu Moș Crăciun și Crăciunița
Vineri, 16 decembrie
15:00 – 18:00 – Ateliere de decorațiuni
17:00 – 21:00 – Întâlnire cu Moș Crăciun și Crăciunița
Sâmbătă, 17 decembrie
15:00 – 18:00 – Ateliere de decorațiuni și felicitări digitale
15:00 – 18:00 – Fotografii 3D
16:00 – 19:00 – Spectacol personaje pe picioroange
17:00 – 20:00 –Spectacole și momente magice cu personaje fantastice
17:00 – 21:00 – Întâlnire cu Moș Crăciun și Crăciunița
Duminică, 18 decembrie
15:00 – 18:00 – Atelier de felicitări digitale
15:00 – 18:00 – Fotografii 3D
16:00 – 19:00 – Spectacol personaje pe picioroange
17:00 – 21:00 – Întâlnire cu Moș Crăciun și Crăciunița

Despre Sun Plaza
Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, fiind adăugată o aripă nouă, dar și multe modificări la nivel de design. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Citeste in continuare

Actualitate

Etajul șapte al Clinicii Multifuncționale Dr. Calistrat Grozovici, unde îi e locul predestinat, e doar pe hârtie

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Se face că, după o criză fără precedent și un război nemilos, în care s-au folosit arme cu diferiți compuși toxici, iar stresul a provocat scăderea imunității de turmă, Bucureștiul are cel mai modern și cel mai performant laborator de nanomedicină, în stare să depisteze cancerele precoce, dar doar în formă de biblioraft cu șină.

Dosarul a îngălbenit în fișierele guvernului. Cel mai modern spital din România rămâne doar un vis frumos, deși a fost cuprins în planul strategic al Ministerului Sănătății, încă din perioada 2014-2020 și are undă verde de la guvern, care a promovat OUG nr. 39/2018, privind parteneriatul public – privat. Între timp, partenerii străini și-au căutat alte „fete” de măritat, peste mări și țări.

Investiția de 500 de milioane de Euro (proiectul de suflet al profesorului Adrian Streinu-Cercel) necesară proiectului, care are studiu de fezabilitate și tot ce derivă din acesta, depășește limita, arbitrar impusă de fostul șofer al Alinei Mungiu, ajuns ministru al fondurilor europene, care a redactat și trimis, în mare secret, Planul Național de Redresare și Reziliență la Bruxelles.

Oamenii de știință au documentat că nivelul radiațiilor din Balcani s-a ridicat cu 25 %, din cauza folosirii unor compuși chimici interziși și a emanațiilor toxice în urma bombardamentelor americane din fosta Iugoslavie. BBC raporta, citând un savant, prin 2004, că numărul bolilor de cancer s-au mărit cu 500 % în zonă. Bănățenii mei își mai aduc aminte de ploile acide și de norii radioactivi care au distrus nu numai recoltele, ani de zile, dar au și mărit rata îmbolnăvirilor de cancer. Autoritățile românești nu au dat însă publicității rezultatele studiilor privind poluarea României și afectarea populației, în urma trecerii norilor radioactivi prin partea de vest a țării. După douăzeci de ani de lupte ale oncologilor timișoreni, Guvernul a aprobat alocarea a 200 de milioane de Euro pentru Spitalul de Oncologie, construit pe o ruină a capitalismului multilateral dezvoltat.

Nanomedicina este considerată nu numai o vizionară cale spre un diagnostic de certitudine, de elecție, necesară unui tratament eficace particularizat, dar si un instrument de prevenție a diferitelor tipuri de cancer. Radioterapia funcționează de câțiva ani prin spitalele românești. Dar niciunul nu are un centru multifuncțional, cu circuite eficiente și cu paturi mobile, în stare să înlocuiască vechiul obicei al căutării „paturilor libere”. Dacă guvernanții ar găsi răgaz și ar avea „dare de mână”, pacientul ar fi plimbat cu patul mobil în secțiile de terapie, nu invers.

Proiectul aprobat de guvern, dar nefinanțat, „Clinica Multifuncțională Dr. Calistrat Grozovici”, care ar avea loc de construcție în incinta Spitalului Matei Balș din București, ar fi anticamera medicinii preventive, prospective și personalizate, cei trei „P” ai medicinei moderne.

Această facilitate este inclusă în zadar în Strategia Națională de Sănătate 2014-2020 și în Planul de Acțiune: 2014-2020. Suntem în 2022 și nimeni nu face lobby pe lângă decidenți pentru o clinică de excelență. Păi cine se facă? Dacă parlamentarii noștri fug în Turcia și pentru o liposupție, pentru a arăta electoratului că și-au pierdut burta muncind pe brânci, în folosul țării?

Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof.Dr. Matei Balș” (INBIMB), cel mai mare centru național de tratare și prevenire a patologiei infecțioase, având o importanță strategică națională, este împărțit în secții multiple, distribuite în clădiri de modă veche. O parte dintre vestigii au fost renovate și modernizate, dar un complex multifuncțional ar fi atât în slujba pacienților, cât și a învățăceilor, doctorii de mâine.

Sistemul bolilor infecțioase se confruntă cu o schimbare dramatică, recunoscută ca „patomorfoză” (apariția de noi boli infecțioase, care necesită abordări imediate și soluții tehnologice noi, atât medicale, cât și chirurgicale).

Adăugarea de noi servicii medicale, în funcție de amploarea noilor patologii ale bolilor infecțioase, reprezintă o prioritate pentru conducerea Spitalului Matei Balș. Deși se zice că pandemia a cam trecut, zilnic peste 600 de pacienți iau cu asalt camerele de gardă. „Creșterea numărului de consultații în camera de urgență necesită o dezvoltare semnificativă a activității medicale” – explică raportul de prezentare al proiectului.

Clinica va avea 636 de paturi, cabinete de consultații, săli de operație, laboratoare de cercetare, dintre care cele de nanotehnologice și genetică moleculară, dotări pentru actul medical de înaltă calitate, pot face diferența. Noua instituție va asigura asistența medicală de specialitate pentru boli infecțioase, neurochirurgie, cardiologie, radioterapie, urmând a fi dotată inclusiv cu heliport. În plus, ar suplini lipsa de locuri la radioterapie, cea mai folosită procedură în tratamentul cancerului în Occident.

Nu în ultimul rând, ar fi locul ideal pentru cercetări care vor putea restarta faima medicinei românești de altădată. Clinica Multifuncțională „Dr. Calistrat Grozovici” are tot ce-i trebuie, Studiu de Fezabilitate, loc de construcție, PUZ etc. Specialiștii așteaptă doar milostenia guvernului. „Le dați, ori nu le dați!?” Iată cum vin colindătorii…

Marius Ghilezan

Citeste in continuare

Actualitate

PAPA FRANCISC: RĂZBOIUL DIN UCRAINA TREBUIE ÎNCHEIAT PÎNĂ LA PAȘTE!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare Inpolitics):

Suveranul pontif face un nou apel la oprirea războiului din Ucraina, cu prilejul lansării unei cărți reunind discursurile sale de la izbucnirea invaziei ruse, și afirmă că ”fără pace suntem toți învinși”. El mai spune că războiul trebuie să se încheie pînă la Paște și avertizează ”nu trebuie să ne obișnuim cu acest război”.

”Războiul din Ucraina, chiar în ajunul începerii sale, ne-a pus pe fiecare dintre noi sub semnul întrebării. După anii dramatici ai pandemiei, când, nu fără mari dificultăți și multe tragedii, ieșim în sfârșit din faza cea mai acută a acesteia, de ce s-a ajuns la oroarea acestui conflict absurd și blasfemator, așa cum este orice război? Putem vorbi cu încredere de un război drept? Putem vorbi cu încredere despre un război sfânt?

Noi, oamenii lui Dumnezeu care proclamăm Evanghelia Celui Înviat, avem datoria de a striga acest adevăr de credință. Dumnezeu este un Dumnezeu al păcii, al iubirii și al speranței. Un Dumnezeu care vrea ca noi toți să fim frați, așa cum ne-a învățat Fiul Său, Isus Cristos. Ororile războiului, ale oricărui război, jignesc numele sfânt al lui Dumnezeu. Și Îl jignesc și mai mult atunci când se abuzează de numele Său pentru a justifica astfel de ravagii de nedescris.

„În această lume a globalizării, am căzut în globalizarea indiferenței”

Strigătul copiilor, al femeilor și bărbaților răniți de război se înalță către Dumnezeu ca o rugăciune emoționantă către inima Tatălui. La câte tragedii va trebui să mai fim martori până când toți cei implicați în fiecare dintre războaie vor înțelege că acesta este doar un drum spre moarte care îi amăgește doar pe câțiva, făcându-i să creadă că ei sunt învingătorii? Căci să fie clar: prin război suntem cu toții învinși! Chiar și cei care nu au luat parte la conflict și care, într-o indiferență lașă, au stat deoparte și au privit această oroare fără a interveni pentru a aduce pacea.

Cu toții, indiferent de rolul avut, suntem datori să fim oameni ai păcii. Nimeni nu este exclus! Nimeni nu are dreptul să privească în altă parte. „În această lume a globalizării, am căzut în globalizarea indiferenței. Ne-am obișnuit cu suferința celuilalt: aceasta nu ne privește, nu este treaba noastră! Revine personajul din romanul lui Manzoni, numit ‚Cel-fară-Nume’. Globalizarea indiferenței ne transformă pe toți în ”fără nume”, responsabili fără nume și fără chip.”

 În timp ce continuăm să ne rugăm cu insistență pentru pace în Ucraina, cu adevărat fără să obosim niciodată, nu trebuie să ne obișnuim cu acest război ca și cu oricare alt război. Nu trebuie să permitem ca inimile și mințile noastre să se anestezieze în fața repetării celor mai grave orori împotriva lui Dumnezeu și a oamenilor. Nu trebuie să ne obișnuim, pentru nici un motiv din lume, cu acest lucru și să considerăm ca fiind aproape normal acest al treilea război mondial dus pe bucăți care a devenit dramatic, sub ochii noștri, un al treilea război mondial total.

Să ne rugăm pentru pace! Să lucrăm pentru pace! Cu certitudinea că Domnul Isus, Prințul Păcii, va dărui Ucrainei și lumii întregi, mai ales acolo unde încă persistă atâtea focare de război, zorii dimineții de Paște.” a scris suveranul pontif în prefața cărții, conform Vaticannews.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Administratia Andrei Volosevici distruge documentele cu privire la mafia imobiliara

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn urma articolului nostru de ieri („De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat...

Exclusiv15 ore ago

„Bomba ecologica de la Pleasa” si „serviciile secrete”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv15 ore ago

Iesitul la pensie anticipata partiala, pentru cei cu afectiuni, beneficiari de certificat apt limitat si avand totodata conditia de vechime indeplinita, este, sa fim cinstiti, o oportunitate ( legala)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin De care profita atat cei mici cat si cei cu functii mari de conducere, din zona centrala. Prost...

Exclusiv2 zile ago

De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat locul procurorului “Portocala” pentru apararea mafiei si fabricarea de dosare penale?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAfacerea cu iz penal a unor afaceriști, notari publici și funcționari din Primăria Ploiești este protejata de IGPR. Mai...

Exclusiv2 zile ago

Albu Simona, nasa edilului si city manager al municipiului Ploiesti, în vizorul Agenției Naționale de Integritate (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPloieștiul este raiul familiilor bine instalate în administrația publică. Soți, unchi, nepoate, veri, nasi, fini si fine, dacă studiezi...

Exclusiv3 zile ago

Actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu ocazia acțiunilor de protest pe care le-am organizat am solicitat aplicarea în integralitate a prevederilor Legii salarizării, precum...

Exclusiv3 zile ago

Norma de hrana s-a actualizat, dar ramane nepusa in plata

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL rămâne în mod constant preocupat de punerea efectiv în plată a prevederilor ordinului ministrului...

Exclusiv4 zile ago

Adevaratele probleme pentru fostul procuror Negulescu Mircea si pentru Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti/ Falsuri constatate de catre instanta dar si de Institutul National de Expertize Criminalistice, in Raportul de Expertiza Criminalistica nr 45/14.02.2022

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinParchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti nu a raspuns niciodata cum s-a putut ca documente si bunuri confiscate intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Dezastrul ecologic de la Constanta versus “Bomba ecologica de la Pleasa”/Garda de Mediu Constanta versus Garda de Mediu Prahova (1-0)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrimăria Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru nereguli grave în ceea ce...

Exclusiv1 săptămână ago

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNatura şi succesul acţiunilor ilicite ale reţelei de crimă organizată este condiţionat de aptitudinile şi performanţele individuale ale celor...

Exclusiv1 săptămână ago

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin OMAI S/108/2011 prevede ca functiile de executie efectueaza serviciul de permanenta, in unitate. Ordinul este obligatoriu si executoriu,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv2 săptămâni ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!