Connect with us

Actualitate

Dragă domnule Blaga cu dedicaţie, dragă doamna Kovesi aka Codruţo, dragă domnule Dragnea (a se citi şi Bădălău şi PSD)

Incisiv

Publicat

pe

Despre cum este sifonat banul public si despre cum se incearca blocarea accesului jurnalistilor la informatii cititi la Sorina pe pagina. De ceva timp depune un efort aproape sisific de a dezgropa conductele cu bani care se revarsa de ani de zile in buzunarul lui #bogdanguradeaur si a camarilei sale, cel mai deontolog dintre deontologi, un rasfatat al serviziilor si a unor grupuri politico-financiare absolut grotesti!, precizeaza pe pagina sa de socializare jurnalistul  Ionut Cristache.

Dragă domnule Blaga cu dedicaţie, dragă doamna Kovesi aka Codruţo, dragă domnule Dragnea ( a se citi şi Bădălău şi PSD), scrie jurnalista Sorina Ruxandra Matei:

Am decis să vă scriu, pe facebook, pentru că de 2 luni eu fac o anchetă pe modul cum Rareşică al lui Edy a căpuşat tot Ardealul, toată Transilvania şi nu numai, pe contracte cu dedicaţie date de stat, de şmecheri, plătite din banii oamenilor a se citi fraierilor, pe majoritatea- servicii fictive. Ca să fim foarte bine înţeleşi despre ce este vorba aici. Ca atare, am trimis o serie de solicitări legale. Multe, la multe companii, instituţii de stat, autorităţi etc. Şi aşa a început nebunia. Unii n-au vrut să răspundă, unii au răspuns cu greu, unii m-au plimbat până la capătul pâmântului şi înapoi, unii au început să ameninţe cu judecata, că le pică preţul acţiunilor dacă scriu şi cotaţiile pe bursă. M-a durut în cot, solicitările sunt legale, banii sunt de la oameni, căpuşeala e căpuşeală. E fix responsabilitatea lor pe ce au făcut, cine a semnat, sunt obligaţi de lege nu de mine să răspundă, eu am răbdare. Însă vă scriu pentru că o situaţie cu totul şi cu totul deosebită este la Transgaz. Acolo unde este un alt mare tun.

Mai precis, acum 1 lună şi 3 săptămâni am trimis solicitare şi la Transgaz. Transgaz este operator în sistemul NAŢIONAL de transport, îşi desfăşoară activitatea în conformitate CU LEGILE ROMÂNE, iar statul, prin ministerul Economiei, adică noi, fraierii, suntem ACŢIONARI MAJORITARI cu 58,5% la Transgaz. Ce s-a întâmplat la Transgaz? Mai întâi, când au văzut solicitarea, le-a venit rău. Şi ălora de la Mediaş, şi ăstora din Bucureşti. Ca să ne înţelegem. La Mediaş e mafia PDL, fratele tău, Codruţo, e mare director, pus în funcţie chiar de mafioţii PDL, de prietenii de pahar şi de mafioţenii ai domnului Vasile Blaga, venele trecutului şi prezentului. La Bucureşti e altă mafie, de data asta, transpartinică. E unul Ion Sterian, de 12 ani pe funcţie, veşnic, ca şi prietena lui Edy şi a SRI de la Cadastru/ ştie el care, care a trecut pe la toţi şi care e acum ţinut în braţe de PSD: a fost la Mediaş, a fost membru PNL, a fost omul lui Moisescu, Dorin Cocoş- Daniel Moldoveanu, Daniel Chiţoiu, Horia Simu- ANRP.

Deci aceste 2 mafii, care se acoperă una pe cealaltă, şi care au dat contracte cu nemiluita la toţi şpăgarii, nu doreşte să răspundă la solicitări. Că nu vor ele. Că ele sunt şi legea, şi statul şi ce vor muşchii lor. Stat în stat.

Mai întâi, mi-au zis că au treabă, după aia că sunt în avioane, după aia că sunt în şedinţe, după aceea că e Paşte, după aceea că sunt zile libere şi după aceea au trimis că au avut contracte cu nemiluita- ceea ce ştiam- dar nu vrea muşchiul lor să le dea. Solicitarea a trecut prin mâinile tuturor, a fost de zeci de ori rafistolată, până când răspunsul de acum 8 zile a fost vă dăm….nimic. Au trimis o estimare scoasă de la ei din burtă, pentru că sunt extrem de proşti, prin care practic pot să-i distrug. Cum trezindu-mă într-o dimineaţă, după 1 lună şi ceva cu ceva ce nici nu cred că este real, adică un bullshit şi un fake, adică…nimic adevărat, că informaţiile reale nu vor să le dea că nu vrea muşchiul lor, vă daţi seama că am sunat din nou la Transgaz. Care a recunoscut că nu vrea să dea nimic că aşa au decis conducerile Mediaşul şi Bucureştiul şi ce să vedeţi…să mai trimit încă o dată solicitarea. Aia de aproape 2 luni.

Am făcut o revenire în baza solicitării vechi, cu fix aceleaşi întrebări la care nu vor să răspundă, şi iată-ne la 1 lună şi 3 săptămâni, discutând iar cu fata de la Transgaz, de care aproape mi-e milă mie, care n-are nicio vină, şi de la care aflu că revenirea iar a fost trimisă la Mediaş, care nu vrea să răspundă, care o va trimite la Bucureşti, la Mafia 2, care şi aia o rafistolează, şi în final nu răspunde nimic. Şi trebuie să aştept procedurile pe care mafioţii le-au stabilit peste lege.

Săptămâna viitoare facem 2 luni de show cu Transgazul. Adică cu nişte mafioţi veşnici plătiţi de fraieri care au dat bani publici altor mafioţi.

So, dragă domnule Vasile Blaga, dragă doamna Kovesi, mafia PDL, fratele tău Sergiu şi toţi mafioţii din Transgaz Mediaş, dragă domnule Dragnea, Bădălău şi ăştia din PSD, ştiţi cumva ce trebuie să mai existe în ţara asta ca în 2 luni, o companie plătită de fraieri şi condusă de mafioţi, în care foarte probabil sunt mega jafuri din banii oamenilor, să respecte the fucking law?

Io cu Transgazul ăsta plin de mafie vă garantez că nu mă las, vom sta aşa ani dacă trebuie ca să respecte legea, nu mă las nici cu prietenii de pahar ai domnului Blaga şi mafiile aferente, legea e de partea oamenilor şi sunt obligaţi să respecte atâta timp cât ei funcţionează în România, sunt funcţionari şi sunt plătiţi de oameni iar banii din contracte nu i-au dat din conturile lor, ci din banii oamenilor. Ancheta nu o iau nici cu mine acasă, nici nu e plătită, comandată de cineva, cum nu a fost niciuna, şi va continua.

Însă faptul că la Transgaz se tolerează şi se menţin de atâţia ani asemenea mafii, de care nu s-a atins nimeni niciodată, din considerentele de mai sus, ce spune asta despre partidele politice din România, despre voi, despre Vasile Blaga, PNL şi PSD care ţin în funcţii asemenea specimene, ce spune asta despre fratele tău, Codruţo, tartor la Mediaş, ce spune asta despre instituţiile statului român care sunt plătite să vegheze la respectarea legii în folosul oamenilor şi să prindă asemenea mafii? Spune că sunteţi fix ca ei. Că doar sunt oamenii voştri, prietenii şi rudele voastre. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

“Pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195”

Incisiv

Publicat

pe

De

Vai de steaua ei de ce a mai rămas din presa economică din România. Inteleg că Ziarul Financiar (care nu este la primul tease mincinos prin intermediul Mediafax), anunță prin intermediul Mediafax : ,,Surpriză! Mugur Isărescu va prelua conducerea FMI, cea mai înaltă funcție din lumea finanțelor publice mondiale obținută de un român”. Evident este un tease mincinos ticălos, iar dacă urmezi link-ul cu titlu mincinos, ZF, prin directorul său editorial mai bagă în titlu: ,,Ce ar fi trebuit să scriem:’. Intersantă politica editorială a Ziarului Financiar din mai multe motive: (i) la Ziarul Financiar ,,trebuie” să scriem. Știam. Măcar să scrie corect. (ii) Articolul se vrea o limbă la adresa lui Mugur Isărescu, în esență Ziarul Financiar plângând pe umărul bătrânului turnător al Securității și concluzionând că: ,,Statul român, instituțiile care fac parte din statul român, nu descoperă nimic, nu promovează nimic în poziții externe relevante”. Nu merită să citiți articolul, în esență Hoștiuc se întreabă de ce în contextul în care Kristalina Georgieva (Bulgaria) preia conducerea FMI și de ce ,,în locul Kristalinei Georgieva nu este Mugur Isărescu, cel mai longeviv bancher central din lume”. Ca să îl luminez pe amicul pe Cristi și să îl potolesc de tease-uri false, o să îi spun doar atât: la conducere FMI nu va ajunge vreodată vreun sicofant al fostei securități comuniste. Un astfel de turnător va ajunge cel mult să fie propus ,,cetățean de onoare” al Municipiului București. De altfel, răspunzând argumentelor că domnia sa a făcut politică monetară prea târziu și prea puțin, Isărescu a declarat anticipat poziția sa: ,,nu am fost în spatele CURVEI”. Domnia sa nu a precizat la conferința de presă din iulie (clar anterioară propunerii care se va dezbate mâine în Consiliul General al Capitalei de acordare a titlului de ,,cetățean de onoare”) dacă totuși s-a aplecat asupra problemei și dacă nu cumva a rămas cu un gust amar… Oricum, având în vedere că politica monetară a lui Isărescu este guvernată de ,,prea puțin, prea târziu, prea ca la țară” (așa cum puteți citi în cel mai recent articol al meu pe blogul personal), este evident, o dată în plus, de ce alde Isărescu nu va ajunge vreodată în vreo poziție care să necesite acordare unei vize cu drept de muncă în SUA, domnia sa nemaiputând spera încă din 1990 la un astfel de privilegiu. Isărescu, Ziarul Financiar, Criti Hoștiuc și Gabriela Firea trebuie să se resemneze că fostul informator al Securității comuniste (sursa Manole) nu va fi numit vreodată în vreo funcție importantă, surse din interiorul primăriei generale confirmându-i că se pregătește, după ungerea de mâine, chiar schimbarea denumirii unei străzi din București. În cărți pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195, precizeaza pe pagina sa de socializare analistul Radu Teodor Soviani. (Paul D.).

Citeste in continuare

Actualitate

Din pricina justiției impotente și corupte, un om a fost omorat, pe Soseaua Chitilei

Incisiv

Publicat

pe

De

O jagardea de bani gata, parazit bețiv, curvar și drogat, căpetenie de grup infracțional organizat, a omorât un șofer nevinovat.
Potrivit datelor din presa zilei, jagardeaua băuse ca porcul, se drogase, se certase cu iubita la finele unei partide păguboase de poker, după care a ieșit să se răcorească pe șosea cu 240 km/h, viteza la care i-a ramas înțepenit acul vitezometrului. Victima nu a avut nicio șansă.
Dar jagardeaua nu avea ce să caute nici cu iubita la poker, nici la volanul unui Aston Martin.
El trebuia să zacă la Jilava, pe paie ude.
Pentru că acum vreo doi ani, beizadeaua pușcariabilului Gino Iorgulescu (și acela infractor patentat) răpise un om cu care avea un diferend financiar, îl adusese acasă la el și dăduse ordin complicilor să-l bată pe datornic, metodic și în reprize, cu un ciocan de tocat șnițele, până scot banii de la el.
Fapte atat de evidente, încât echivocul e exclus.
În prima instanță, Mario Iorgulescu a fost achitat de Tribunalul Capitalei, în vreme ce complicii săi au primit pedepse cu închisoarea. A fost 30 de zile în arest, apoi sub control judiciar, apoi nimic. Pentru că a torturat cu sadism un om, degetul nemilos al legii i-a dat un bobârnac prietenos.
Dacă justiția nu ar fi fost cumpărată de banii și influența lui tat-su, feciorul ar fi fost nefericit, așteptând liberarea pe saltea de paie, dar teafar… Iar victima lui ar fi ajuns acasă vie si nevătămată.
Corupția ucide, uneori și cu manta.”
Știrile despre beizadeaua care a omorât pe șoseaua Chitilei un tânăr nevinovat, tatăl a două fetițe, se termina invariabil cu această abominație:

„Mario Iorgulescu a devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din lumea bună a capitalei.”

Și urmează numele domnișoarelor din lumea bună. Ce să vezi, sunt enumerate curvele Bucureștiului, drojdia barurilor de noapte, pe care și le schimbă îndeobște ca pe jambiere fotbaliștii între ei.
Aș zice mai degrabă o lume mai proastă ca asta de care e vorba nu poți găsi: lumea minciunilor, drogurilor, preacurviei, puturoșeniei, inculturii și a manierelor groase.
Păi dacă iubita noastă presa numește „lumea bună” truditoarele din tractir, de ce vă mirați că aveți Guvern de analfabeti și parlament de hoți?”
Later edit:
Între timp, Iorgulescu-tatăl a declarat că putea ca situația victimei să fie inversată și celălalt să fie cel care a scăpat, iar fiul lui, oligofrenul care a provocat accidentul, să fie mort. Nici urmă de scuză, regret, empatie! Ăștia sunt monștri care ne hotărăsc destinele și care ne omoară pe capete. În fiecare zi. În accidente rutiere, în spitale, pe stradă, în haznalele closetelor din școli! Toata șleahta asta de criminali și analfabeti, de brute decerebrate. Cu odraslele lor cretine și cu curvele lor ordinare. Vă amintiți de nevasta lui Păunescu care a lăsat trei copii orfani și n-a pățit nimic? Dar de cretinul cu jeep de la Cronica Cârcotașilor , care e bine mersi? Cică conștiința îl supără din cand în cand!”. (Gabi Păcurariu).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Bancile straine cumpara masiv pamint romanesc

Incisiv

Publicat

pe

De

(PRELUARE INPOLITICS.RO):

Străinii cumpără teren agricol românesc într-o veselie, alegîndu-l pe cel mai fertil şi caută să „acapareze” proprietăţi la preţ cât mai mic, achiziţionând mai ales de la ţărani în vârstă şi care nu îşi pot lucra singuri pământul. La loc de cinste, acuză PSD, se află băncile străine, care cumpără cu sutele de mii de hectare, în general pentru speculă.

”Instituţiile financiar-bancare au acumulat în ultimii ani peste 100.000 de hectare de teren arabil în România, fiind nume importante precum Rabobank, una dintre cele mai importante bănci olandeze, Grupul italian Generali şi Insight Investment din Marea Britanie. Se cumpără în general pentru a le arenda şi a le revinde peste câţiva ani, în contextul în care hectarul românesc este mult mai ieftin decât în alte state, iar valoarea lui creşte exponenţial. Instituţii bancare, fonduri de investiţii, agenţii imobiliare, fonduri de pensii şi companii de asigurare au ajuns de mulţi ani pe lista proprietarilor de terenuri arabile din România”. Acuzația a fost formulată în parlament de deputatul PSD Neculai Iftimie, care mai atrage atenția:

”Potrivit unor estimări ale asociaţiei EcoRuralis, împreună cu partenerii săi internaţionali, între două şi patru milioane hectare de terenuri agricole au fost „acaparate” de către diferiţi actori naţionali sau internaţionali. De asemenea, dintre cele 9,3 milioane de hectare de teren arabil din România, în jur de un milion ar fi în posesia cetăţenilor străini. Preţul terenurilor arabile a crescut de 25 de ori în ultimul deceniu, cu un ritm mediu de apreciere anuală de 40%”.

”În aceste condiţii, îmi pun întrebarea firească, pe care şi-o pune orice cetăţean român – de ce se tergiversează adoptarea Legii pentru modificarea şi completarea a Legii nr. 17/2014 privind vânzarea-cumpărarea terenurilor agricole?” mai punctează deputatul.

 

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate59 de minute ago

“Pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195”

Vai de steaua ei de ce a mai rămas din presa economică din România. Inteleg că Ziarul Financiar (care nu...

Actualitate59 de minute ago

Din pricina justiției impotente și corupte, un om a fost omorat, pe Soseaua Chitilei

O jagardea de bani gata, parazit bețiv, curvar și drogat, căpetenie de grup infracțional organizat, a omorât un șofer nevinovat....

Actualitate59 de minute ago

Bancile straine cumpara masiv pamint romanesc

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Străinii cumpără teren agricol românesc într-o veselie, alegîndu-l pe cel mai fertil şi caută să „acapareze” proprietăţi la...

Actualitate60 de minute ago

Ce spunea Siegfried Mureșan (locul 3 pe lista PNL pentru europarlamentare) în 2014 despre Klaus Iohannis/VIDEO

“Klaus Iohannis a fost de partea celor care AU ÎNCĂLCAT STATUL DE DREPT!” “Deci pentru mine Klaus Iohannis NU e...

Actualitate1 oră ago

Iohannis, in magazinul de cruci

Din categoria de pe Facebook adunate: ca tot e campanie pentru prezidentiale si romanii sunt extrem de inventivi, observam o...

Actualitate1 oră ago

Teodorovici, unealta lui Ponta din Guvern!

(Preluare National –Catalin Tache): Iată că deși catalogat de liberali drept ”bichonul lui Dăncilă”, Teodorovici se dovedește a fi de...

Actualitate23 de ore ago

A fost un experiment pus la cale de spionajul german/Personajul central a fost un agent anglo-israelian pe numele său Mihail Gorbaciov

Prăbuşirea Uniunii Sovietice n-a fost – aşa cum se crede – un eveniment brusc, petrecut peste noapte. Chiar dacă noi,...

Actualitate23 de ore ago

CIRCULARA NENOROCITA/”Este necesar ca partea investigativ-operativa a activitatii sa fie armonizata… la aceste intalniri participarea ofiterilor SRI apare deosebit de utila”.

Laura Kovesi si-a pus oamenii sa instruiasca procurorii in spiritul colaborarii cu serviciile de informatii, dezvaluie Lumea Justitiei in exclusivitate....

Actualitate23 de ore ago

Protocolul PSD-ALDE nu a fost denunțat din punct de vedere legal

Gratiela Gavrilescu il mitraliaza pe Călin Popescu Tăriceanu, pe pagina sa de socializare: Dacă cineva mi-ar fi spus, acum 5...

Actualitate23 de ore ago

SE SOLICITA PUBLIC DESTITUIREA CONDUCERII DE LA ȘCOALA DE AGENȚI DE POLIȚIE „SEPTIMIU MUREȘAN” CLUJ-NAPOCA!

„DACĂ NU EȘTI MEMBRU C.N.P., NU EȘTI UN POLIȚIST COMPLET”… ➡️ DEZIDERAT „DOCTOR ȘEF”, ACUZAT ȘI RECLAMAT DE 3 ANI,...

Actualitate23 de ore ago

”Frăția căsuțelor” de la MAI blochează Pactul de Guvernare!

(Preluare National –Catalin Tache): Iată că în ciuda urmei de toleranță arătate în ultimele zile de clasa politică românească, pactul...

Actualitate2 zile ago

PLAN „CLOCIT” IN LABORATOARELE PNL PRAHOVA/OAMENI DE PARTID LA CONDUCEREA POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI

Angajații Poliției Locale Ploiești au fost băgați în ședință de primarul Adrian Dobre, joi 12 septembrie 2019. Temele discuțiilor au fost...

Actualitate2 zile ago

Unitatea de elita de la Ploiesti se muta la Valcea

Se intampla lucruri interesante pe la Valcea, despre care auzim ca tinde sa devina noua unitate de elita in materie...

Actualitate2 zile ago

Ponta, nostalgic dupa epoca lui Coldea si Kovesi

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Fostul premier Victor Ponta regretă vremurile cînd infractorii erau săltați și băgați la închisoare chiar cu încălcarea legilor...

Actualitate2 zile ago

La marele ospăț al spionilor

Traian Băsescu a fost președintele României timp de zece ani. Un cadru de nădejde al serviciilor secrete. Spion cu acte...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv