Connect with us

Horoscop

Horoscop săptămânal Taur 11 februarie – 17 februarie 2019

Incisiv

Publicat

pe

 

Horoscop săptămânal Taur 11 februarie – 17 februarie 2019


Vei avea o săptămână deosibit de productivă și plină de realizări. La serviciu vei reuși să te ferești de tote problemele, de două ori mai repede decât toți ceilalți, pentru unii vei fi chiar un exemplu de urmat.

Se recomandă totuși să pui un pic mai multă pasiune și romantism in relația pe care o ai, persoana iubită așteaptă de la tine ceva mai multă tandrețe și, pe bună dreptate, pentru că știe că ai și poți. Ești o persoană care știe să facă diferența între esențial și secundar, fapt care  te va ajuta foarte mult să iei cele mai juste decizii zilele astea.

Cu toate acestea, dacă nu vrei să ai surprize neplăcute ar fi bine să încerci să nu mai faci confidențe nimănui. Păstrează în tine ce ace încă nu ai demonstrat și vei vedea, cu trecerea timpului cât de important este să nu acorzi încrederea prea ușor

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanal 

Actualitate

Scenarii în oglindă despre Kovesi, Iohannis și Cioloș

Incisiv

Publicat

pe

De

O decizie privind nominalizarea procurorului șef al Uniunii Europene ar putea fi luată urgent. Dar există și varianta pasării acestui cartof fierbinte în grădina viitorului Parlament European, care va avea o compoziție diferită. Dacă se ia acum decizia, indiferent care ar fi aceasta, efectele vor viza în mod direct România. Unda de șoc va atinge alegerile europarlamentare, dar va lovi în plin prezidențialele. Viitorul celor trei actori enumerați în titlu depinde, într-o măsură nemaiîntâlnită până acum, de o decizie exclusiv externă luată la nivel european. Cine și cum iese din pălărie?

Firesc ar fi ca persoana care va conduce noua structură a Parchetului European, începând din 2020, să fie negociată nu de către un parlament aflat la sfârșit de mandat, ci de căre noul parlament UE, așa cum va reieși el în urma alegerilor din această primăvară. Nu se întâmplă însă întotdeauna așa cum e firesc. Marii jucători politici ai Uniunii Europene se pare că sunt deciși să apese pe pedala de accelerație și să finalizeze acum și nu mai târziu desemnarea șefului acestei structuri.

Negocierile reale am fi naivi să ne imaginăm că se vor purta între reprezentanți ai statelor membre și reprezentanți ai Parlamentului European. Acesta va fi clar spectacolul oferit opiniei publice. În spatele scenei, decizia o iau reprezentanții a două state, Germania și Franța, care reprezintă motoarele Europei și care au o influență covârșitoare în ambele direcții. Atât asupra guvernelor, cât și asupra familiilor politice care domină Parlamentul European. Prin urmare, urmează o negociere între Angela Merkel și Emmanuel Macron. Cancelarul german are handicapul că va părăsi în curând pupitrul de comandă de la Berlin, dar dispune și de două atuuri. Va deține, așa cum se vorbește din ce în ce mai insistent, una dintre pozițiile cheie în structura de putere a Uniunii Europene. Va deveni probabil președintele familiei popularilor. Dacă nu care cumva țintește și mai sus, la șefia Uniunii. Președintele Franței are avantajul unei relative continuități în această funcție, în ciuda unor presiuni interne în sens contrar și a posibilității reale de a-și realiza proiectul conturării în jurul persoanei sale a unei noi Drepte europene. Dintre cele două state, indiscutabil Germania este mult mai puternică. Deci ce decizie va fi adoptată legat de persoana viitorului procuror șef UE și de ce alte avantaje ar putea beneficia la schimb cei doi lideri europeni?

Merkel poate obține câștig de cauză, profitând de modul în care Germania a știut să meargă la sacrificiu legat de propriul candidat și de unitatea de care au dat dovadă reprezentanții popularilor europeni, care, în comisiile parlamentare, au răsturnat scorul în favoarea Laurei Codruța Kovesi, transformând-o practic în candidatul lor. Pentru atingere acestui obiectiv, va fi însă necesar un consens. Iar consensul înseamnă ca, sub influența celor două mari puteri ale motorului european, Germania și Franța, statele care nu au votat-o pe Kovesi să cedeze rând pe rând în favoarea acesteia. Ceea ce înseamnă că nu numai Berlinul, ci și Parisul vor trebui să-și exercite influența, iar asta presupune costuri. Costuri direcționate, firește, către acele state care vor ști să ridice pretenții. Franța însă, la rândul ei, în final, ar trebui să se aleagă cu ceva. Cu un premiu pe măsură. Acordat de partenerul german. Iar premiul cel mai probabil vizează România. Și se numește Dacian Cioloș. Dacian Cioloș este cel mai important asset politic de care dispune fără echivoc Parisul la București. Omul este lansat – și nu doar de capul lui – într-o campanie frenetică politică. Pentru început, cum spune el, având drept obiectiv alegerile pentru Parlamentul European. Este însă evident că, până una alta, Cioloș are drept obiectiv și – sau în primul rând – alegerile prezidențiale. Unde, pentru a câștiga, îi este necesară susținerea întregului front anti-PSD. Ceea ce presupune nici mai mult nici mai puțin decât înlăturarea lui Klaus Iohannis din competiție, chiar înainte de desfășurarea acesteia. Fără niciun fel de discuție, dintre ce doi, Germania îl preferă pe Iohannis. Prin urmare, soarta lui Iohannis ar putea fi jucată în meciul Berlin-Paris. În schimbul victoriei lui Kovesi și a altor garanții legate de loialitatea viitorului președinte, Germania va putea influența în acest scenariu aducerea lui Dacian Cioloș la Cotroceni în funcția de președinte al României.

Ce instrumente are Berlinul în această direcție? În primul rând, va pune din nou în mișcare întreaga mașinărie de propagandă și influență a parlamentarilor europeni și mai ales a puternicei familii a popularilor. Din care fac parte, practic, toate partidele din frontul anti-PSD. Inclusiv UDMR. În al doilea rând, Germania mizează pe acțiunile conjugate ale diplomaților, nu numai cei de la București, ci și din capitalele altor state europene. În al treilea rând, nu trebuie să ne ascundem după degete, din diverse motive și în mod tradițional, serviciile secrete germane sunt extrem de bine poziționate în România și, prin utilizarea informațiilor pe care le obțin, pot contribui în forță atât la o campanie electoală pozitivă cât și la o campanie electorală negativă. În al patrulea rând, Germania dispune în România de o minoritate destul de activă și de implicată politic, precum și de rețele de influență generată de școlile și de fundațiile pe care le patronează. Și, în fine, în al cincilea rând, o parte semnificativă a presei germane, cu ecou și la București, ar fi probabil dispusă ca, la acest capitol, să meargă pe mâna politicienilor de la Berlin. Pentru a îl scoate din joc pe Iohannis, este suficient un semnal transmis din direcția Angelei Merkel. După care liniile de forță nu vor face altceva decât să-l pompeze electoral pe Dacian Cioloș, care nu va avea altceva de făcut decât să se angajeze, bătând palma cu Berlinul și sub arbitrajul Parisului că, în calitate de președinte, va fi egal loial față de Germania și Franța. Iar lui Kaus Iohannis, Berlinul îi va oferi o relativă compensație.

Se poate întâmpla însă și invers. Să vedem cum arată aceeași realitate pusă în oglindă. Germania renunță în favoarea candidatului francez la șefia viitorului Parchet European. Franța, în această eventualitate, va trebui să compenseze Germania. Cum? Parisul va asigura întreaga cooperare pentru alegerea într-un nou mandat prezidențial a lui Klaus Iohannis. Preferatul doamnei Angela Merkel. Ce mijloace are Franța pentru a susține acest proiect? În primul rând, îl poate retrage din proiectata cursă electorală pe Dacian Cioloș, astfel încât acesta nu-i va mai sta între picioare lui Klaus Iohannis, rupând o parte din voturile frontului anti-PSD. Sub presiunea Parisului, am putea vedea o opoziție unită, mergând pe mâna lui Klaus Iohannis. Premiul pentru Franța și Dacian Cioloș ar putea fi un eventual nou mandat de premier în favoarea preferatului Parisului, care, din nou, va lucra în tandem cu Klaus Iohannis. Mijoacele pe care le are Franța pentru a influența politica de la București sunt similare cu cele ale Germaniei, minus existența unei comunități etnice cât de cât consistente.

A se observa însă că, în scenariul renunțării la Kovesi, aceasta rămâne disponibilă și eligibilă intern din punct de vedere electoral. Pentru o parte consistentă a frontului politic, dar și a frontului electoral anti-PSD, Kovesi, beneficiind de o imagine excepțională, dispune de un potențial care nu poate fi ignorat de nimeni. Nu întâmplător, în urmă cu câteva zile, ea a beneficiat chiar și de un afiș sută la sută electoral, realizat și asumat de către PNL. Și iată că din nou, așa cum s-a întâmplat adesea în istoria recentă, Germania își rezervă avantajul de a juca la mai multe capete. În funcție de ceea ce convine cu Parisul, Berlinul are opțiuni în materie prezidențială. Cine va fi candidatul preferat? Poate fi Klaus Iohannis, dar poate fi și Laura Codruța Kovesi. Cine dintre cei doi oferă mai mult? Cine e mai loial? Cine are un potențial mai mare? Cine poate uni mai substanțial frontul anti-PSD? Cine este mai dispus să execute fără ezitare ordinele venite de la Berlin și de la popularii europeni? Iată cum, din desfășurarea pe masă și la vedere a acestor cărți, poate ieși din pălărie în anumite circumstanțe Laura Codruța Kovesi. Dar Cioloș? Ce se va înâmpla cu el? Ce compensații i se acordă Parisului? Aceleași compensații. Cioloș ar putea funcționa la fel de bine ca prim-ministru – sau poate chiar mai bine – și în parteneriat cu Laura Codruța Kovesi.

Să observăm în final trei lucruri. 1). În toate aceste scenarii pe care le discutăm, actualul front PSD este inamicul numărul unu al celor două mari puteri europene. Iar toate liniile de forță converg în a instala la putere așa-zisele partide de dreapta. 2). Jocurile care vizează reconfigurarea politică a României pentru viitorii patru-cinci ani se fac de către Berlin și Paris prin ignorarea partenerului strategic al Bucureștiului, care este și rămâne Washingtonul. Ceea ce înseamnă că motorul franco-german încearcă să diminueze influența Statelor Unite în România și să pună între paranteze impactul electoral pe care l-ar putea avea la București implementarea unor decizii strategice luate de Washington. 3). Toate aceste scenarii, cât se poate de realiste și, deci, cât se poate de probabile, conduc la ideea că decizia politică internă este comandată din exterior. Ceea ce trasformă iremediabil România într-un stat vasal. Când fac această afirmație, mă gândesc în primul rând la principalul partid din opoziție, care încă este PNL, un partid pe care nu-l mai întreabă nimeni ce-și dorește. Un partid în care vom vedea foarte curând mișcări spectaculoase. Dar care se vor desfășura în linii mari în aceleași direcții descrise mai sus. Cu sau fără Ludovic Orban la pupitru. Cu sau fără noua stea a politicii liberale, Rareș Bogdan, propulsat la vârf.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Horoscop

Horoscop Pesti 12.02.2019

Incisiv

Publicat

pe

De

Horoscop Pesti 12.02.2019Intri intr-o perioada pozitiva de calm si vitalitate. Te simti foarte aproape de oamenii pe care ii iubesti si ei iti vor arata cat de mult le pasa de tine. Nu incerca sa intelegi natura neasteptata a atmosferei minunate din jurul tau. Pur si simplu traiesti viata la maxim. Lucrurile bune nu dureaza mereu pentru totdeauna.

pesti

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Incepe-ti ziua minunat citind ce iti rezerva astrele! Horoscopul zilnic te ajuta sa fii informat din timp pentru a sti cum sa actionezi in functie de tendinta astrala zilnica!

‘);
$(„#horoscope-details-mobi”).css({„color”:”#fff”});

var content = $(‘#horoscope-details’).html();
$(‘#horoscope-details-mobi’).html(content);
$(„#horoscope-details-mobi .pad_bot1”).removeAttr(„style”);
$(„#horoscope-details-mobi p”).css({„padding”:”0px 5px”});
}

//horoscop dragoste
if (currentURL.indexOf(„horoscop-dragoste”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop dragoste

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Invata sa te cunosti mai bine pe tine sau pe partenerul tau!

‘);
}

//horoscop saptamanal
if (currentURL.indexOf(„horoscop-saptamanal”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiac saptamanal

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla acum ce oportunitati noi ti s-au pregatit pentru toata saptamana!

‘);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
console.log(a);
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//console.log(zodieNow);
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);
});
}

//horoscop-saptamanal-zodie
if ((currentURL.indexOf(„-” + currentYear) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear – 1)) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear + 1)) != -1)) {
//split URL to get the corect zodie
var currentZodie = currentURL.split(„horoscop-„)[1];
currentZodie = currentZodie.split(„-„)[0];
currentZodie = currentZodie.toLowerCase();
$(‘.svg-zodie’).attr(‘src’, templateUrl + „/svg/” + currentZodie + „.svg”);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);

});
}

//ce zodie sunt
if (currentURL.indexOf(„ce-zodie-sunt”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
$(‘.big-title’).addClass(‘text-center’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla care este zodia ta in functie de data nasterii!

‘);
}
//luna iubirii
if (currentURL.indexOf(„horoscop-luna-iubirii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop Luna Iubirii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Esti preocupat de felul in care vei petrece luna aceasta?! Descopera acum ce iti rezerva astrele!

‘);
}
if (currentURL.indexOf(„horoscop-copii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop copii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Descopera cum este influentata viata copilului tau in functie de semnul zodiacal in care este nascut si cand trebuie sa il concepi!

‘);
}

//zodiac chinezesc
if (screen.width Zodiac chinezesc’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiacul chinezesc te ajuta sa descoperi echivalentul zodiei tale europene si principalele caracteristici pentru fiecare zodie in parte!

‘);
} else {
$(‘.svg-zodie’).hide();
}

var chinezescArr = [„bivol”, „caine”, „cal”,”capra”, „cocos”, „dragon”, „iepure”, „maimuta”, „mistret”, „sarpe”, „sobolan”, „tigru”];
var chinezescImgArr = [„2”, „11”, „7”, „8”, „10”, „5”, „4”, „9”, „12”,”6″, „1”, „3”];

//zodiac-chinezesc-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
a.css({
„padding-top”: „70px”,
});
if (chinezescArr[index] == „mistret”) {
//special for mistret (porc)
a.attr(‘href’, zodiiUrl[„mistret (porc)”]);
} else {
a.attr(‘href’, zodiiUrl[chinezescArr[index]]);
}
a.attr(„title”, „Horoscop ” + chinezescArr[index]);
a.text(chinezescArr[index]);
});
}
}
//privacy-policy
if ($(‘body’).hasClass(‘page-privacy-policy’)) {
var clone1 = $(‘.entry-title’).clone();
var clone2 = $(‘.entry-content’).first().clone();
$(‘.headerzodie’).append(clone1);
$(‘.headerzodie’).append(clone2);

// jQuery(‘.selectiezodie’).append(‘

Schimba zodia

‘);
}

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

// setTimeout(function(){
// jQuery(‘.onesignal-bell-svg’).remove();
// jQuery(‘.onesignal-bell-launcher-button’).html(‘‘);
// }, 6000);

//ad for mobile
// var ad = $(‘.ad_placement’).clone();
// $(ad).appendTo(‘.mobile_adds_place’);

// This example assumes you’ve already initialized OneSignal
// jQuery( ‘#subscribe-link’).click(function () {
// console.log(‘aici’);
// OneSignal.push([„registerForPushNotifications”]);
// event.preventDefault();
// });
// OneSignal.push([„getTags”, function(tags) {
// console.log(„OneSignal getTags:”, tags);
// }]);

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

});

Citeste in continuare

Horoscop

Horoscop Taur 12.02.2019

Incisiv

Publicat

pe

De

Horoscop Taur 12.02.2019Tu si prietenii tai probabil ca ati planificat o petrecere de ceva vreme. Acum iti dai seama ca depinde de tine sa faci lucruri sa se intample. Se pare ca daca vei ajunge oriunde, trebuie doar sa iti asumi responsabilitatea. Iti place sa fii in aceasta pozitie. Minunata ta creatie ar putea sa-ti dea o multime de idei pentru o petrecere pe care nimeni nu o va uita.

taur

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Incepe-ti ziua minunat citind ce iti rezerva astrele! Horoscopul zilnic te ajuta sa fii informat din timp pentru a sti cum sa actionezi in functie de tendinta astrala zilnica!

‘);
$(„#horoscope-details-mobi”).css({„color”:”#fff”});

var content = $(‘#horoscope-details’).html();
$(‘#horoscope-details-mobi’).html(content);
$(„#horoscope-details-mobi .pad_bot1”).removeAttr(„style”);
$(„#horoscope-details-mobi p”).css({„padding”:”0px 5px”});
}

//horoscop dragoste
if (currentURL.indexOf(„horoscop-dragoste”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop dragoste

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Invata sa te cunosti mai bine pe tine sau pe partenerul tau!

‘);
}

//horoscop saptamanal
if (currentURL.indexOf(„horoscop-saptamanal”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiac saptamanal

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla acum ce oportunitati noi ti s-au pregatit pentru toata saptamana!

‘);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
console.log(a);
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//console.log(zodieNow);
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);
});
}

//horoscop-saptamanal-zodie
if ((currentURL.indexOf(„-” + currentYear) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear – 1)) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear + 1)) != -1)) {
//split URL to get the corect zodie
var currentZodie = currentURL.split(„horoscop-„)[1];
currentZodie = currentZodie.split(„-„)[0];
currentZodie = currentZodie.toLowerCase();
$(‘.svg-zodie’).attr(‘src’, templateUrl + „/svg/” + currentZodie + „.svg”);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);

});
}

//ce zodie sunt
if (currentURL.indexOf(„ce-zodie-sunt”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
$(‘.big-title’).addClass(‘text-center’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla care este zodia ta in functie de data nasterii!

‘);
}
//luna iubirii
if (currentURL.indexOf(„horoscop-luna-iubirii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop Luna Iubirii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Esti preocupat de felul in care vei petrece luna aceasta?! Descopera acum ce iti rezerva astrele!

‘);
}
if (currentURL.indexOf(„horoscop-copii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop copii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Descopera cum este influentata viata copilului tau in functie de semnul zodiacal in care este nascut si cand trebuie sa il concepi!

‘);
}

//zodiac chinezesc
if (screen.width Zodiac chinezesc’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiacul chinezesc te ajuta sa descoperi echivalentul zodiei tale europene si principalele caracteristici pentru fiecare zodie in parte!

‘);
} else {
$(‘.svg-zodie’).hide();
}

var chinezescArr = [„bivol”, „caine”, „cal”,”capra”, „cocos”, „dragon”, „iepure”, „maimuta”, „mistret”, „sarpe”, „sobolan”, „tigru”];
var chinezescImgArr = [„2”, „11”, „7”, „8”, „10”, „5”, „4”, „9”, „12”,”6″, „1”, „3”];

//zodiac-chinezesc-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
a.css({
„padding-top”: „70px”,
});
if (chinezescArr[index] == „mistret”) {
//special for mistret (porc)
a.attr(‘href’, zodiiUrl[„mistret (porc)”]);
} else {
a.attr(‘href’, zodiiUrl[chinezescArr[index]]);
}
a.attr(„title”, „Horoscop ” + chinezescArr[index]);
a.text(chinezescArr[index]);
});
}
}
//privacy-policy
if ($(‘body’).hasClass(‘page-privacy-policy’)) {
var clone1 = $(‘.entry-title’).clone();
var clone2 = $(‘.entry-content’).first().clone();
$(‘.headerzodie’).append(clone1);
$(‘.headerzodie’).append(clone2);

// jQuery(‘.selectiezodie’).append(‘

Schimba zodia

‘);
}

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

// setTimeout(function(){
// jQuery(‘.onesignal-bell-svg’).remove();
// jQuery(‘.onesignal-bell-launcher-button’).html(‘‘);
// }, 6000);

//ad for mobile
// var ad = $(‘.ad_placement’).clone();
// $(ad).appendTo(‘.mobile_adds_place’);

// This example assumes you’ve already initialized OneSignal
// jQuery( ‘#subscribe-link’).click(function () {
// console.log(‘aici’);
// OneSignal.push([„registerForPushNotifications”]);
// event.preventDefault();
// });
// OneSignal.push([„getTags”, function(tags) {
// console.log(„OneSignal getTags:”, tags);
// }]);

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

});

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate3 zile ago

IN TENEBRELE JUSTITIEI „INDEPENDENTE”, DESFIINTATI DNA-ul!!!

In Octombrie 2014 am plecat la Paris, pentru un examen medical, la Spitalul American, precizeaza fostul sef SPP,Dumitru Iliescu. Doar...

Actualitate3 zile ago

Un fost sef STS, sefi si politisti locali din Politia Locala Ploiesti sunt acuzati de inducere în eroare a organelor judiciare, mărturie mincinoasă

Nu ne vom referi in acest articol despre vizita celor de la DIICOT ST Ploiesti efectuata ieri la sediul Politiei...

Actualitate3 zile ago

Procuror DNA, amenințat de șeful Poliției!

(Preluare National – Catalin Tache): S-a întâmplat la Constanța, acolo unde în urma dezvăluirilor noastre privind ”Măcelul DNA la MAI”,...

Actualitate3 zile ago

Procuroarea activista, pupici cu lipici. Show total la volan! (Video)

Cotidianul a descoperit un nou exemplu de „asa nu” in randul procurorilor! Si Doamne fereste ce exemplu! Este vorba despre...

Actualitate3 zile ago

Scandalul Caracal – Statul roman, prins intre opinia publica si scutul de la Deveselu

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Scandalul momentului ține de posibila implicare a americanilor de la Deveselu în traficul de carne vie din Caracal,...

Actualitate3 zile ago

PERICOL BIOLOGIC la Parcul Industrial Brazi

O firma depozitează necorespunzător deșeuri aduse spre incinerare. Mirosul de cadavre în descompunere este pesistent si ziua si noaptea. Firma...

Actualitate5 zile ago

Editorial/Ne plîngem că Statul nu are autoritate. Din nefericire așa este

Ne plîngem că Statul nu are autoritate. Din nefericire așa este. Avand experiență , mi-am permis să creionez cîteva motive care...

Actualitate5 zile ago

Organele de cercetare penala ar fi trebuit sa obtina un mandat pentru obtinerea datelor de trafic, localizare si identificare a echipamentului terminal de pe care s-a sunat

Nu inteleg de ce ancheta DIICOT in cazul de la Caracal treneaza atat de mult si nu poate identifica persoanele...

Actualitate5 zile ago

DIICOT MEHEDINȚI, sistemul ticălos, SRI și procurorii de la Craiova mușamalizează de ani buni un dosar de prostituție cu eleve minore din liceele municipiului Drobeta Turnu Severin!

Cerem redeschiderea dosarului minorelor,  eleve de liceu, din Drobeta Turnu Severin,  care a fost musamalizat de DIICOT Craiova, în care...

Actualitate5 zile ago

Mușamalizări pe bandă rulantă la Brănești/Ilfov din partea tuturor instituțiilor!

Intr-o dimineață obișnuită din august 2018 are loc un accident de muncă, ulterior mușamalizat de toate instituțiile implicate. Numita T.R....

Actualitate5 zile ago

Ancheta Buda: Sturioni sau droguri?

(Preluare National – Catalin Tache): Cu toate că poate părea din start o adevărată blasfemie să te gândești numai că...

Actualitate5 zile ago

Dosarul Caracal este testul care ne va arăta daca justiţia din România este capabilă să aplice legea

Marea problemă este dacă procurorii DIICOT vor avea forţa să treacă peste complexul de tip DNA şi să execute fără...

Actualitate5 zile ago

SRI, STS, Telekom si demersurile aflarii identitatii fiecarei persoane ce doreste sa utilizeze o cartela prepaid

Revenind la proiectul de OUG pentru modifcarea unor norme juridice in domeniul comunicatiilor electronice, in speta data a localizarii unui...

Actualitate5 zile ago

DNA, măcel la MAI!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că interimarului Mihai Fifor îi place atât demult ”jucăria” Ministerului de Interne încât deja...

Actualitate5 zile ago

De ce este complet inutil cardul de sanatate, pentru a carui implementare in Romania s-au cheltuit sute de milioane de euro?!

Dintre zecile de exemple argumentative, va dau doar unul: Recent, am fost nevoita sa il ajut pe tatal meu sa...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv