Connect with us

Horoscop

Horoscop Pesti 12.02.2019

Incisiv

Publicat

pe

Horoscop Pesti 12.02.2019Intri intr-o perioada pozitiva de calm si vitalitate. Te simti foarte aproape de oamenii pe care ii iubesti si ei iti vor arata cat de mult le pasa de tine. Nu incerca sa intelegi natura neasteptata a atmosferei minunate din jurul tau. Pur si simplu traiesti viata la maxim. Lucrurile bune nu dureaza mereu pentru totdeauna.

pesti

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Incepe-ti ziua minunat citind ce iti rezerva astrele! Horoscopul zilnic te ajuta sa fii informat din timp pentru a sti cum sa actionezi in functie de tendinta astrala zilnica!

‘);
$(„#horoscope-details-mobi”).css({„color”:”#fff”});

var content = $(‘#horoscope-details’).html();
$(‘#horoscope-details-mobi’).html(content);
$(„#horoscope-details-mobi .pad_bot1”).removeAttr(„style”);
$(„#horoscope-details-mobi p”).css({„padding”:”0px 5px”});
}

//horoscop dragoste
if (currentURL.indexOf(„horoscop-dragoste”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop dragoste

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Invata sa te cunosti mai bine pe tine sau pe partenerul tau!

‘);
}

//horoscop saptamanal
if (currentURL.indexOf(„horoscop-saptamanal”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiac saptamanal

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla acum ce oportunitati noi ti s-au pregatit pentru toata saptamana!

‘);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
console.log(a);
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//console.log(zodieNow);
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);
});
}

//horoscop-saptamanal-zodie
if ((currentURL.indexOf(„-” + currentYear) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear – 1)) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear + 1)) != -1)) {
//split URL to get the corect zodie
var currentZodie = currentURL.split(„horoscop-„)[1];
currentZodie = currentZodie.split(„-„)[0];
currentZodie = currentZodie.toLowerCase();
$(‘.svg-zodie’).attr(‘src’, templateUrl + „/svg/” + currentZodie + „.svg”);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);

});
}

//ce zodie sunt
if (currentURL.indexOf(„ce-zodie-sunt”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
$(‘.big-title’).addClass(‘text-center’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla care este zodia ta in functie de data nasterii!

‘);
}
//luna iubirii
if (currentURL.indexOf(„horoscop-luna-iubirii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop Luna Iubirii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Esti preocupat de felul in care vei petrece luna aceasta?! Descopera acum ce iti rezerva astrele!

‘);
}
if (currentURL.indexOf(„horoscop-copii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop copii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Descopera cum este influentata viata copilului tau in functie de semnul zodiacal in care este nascut si cand trebuie sa il concepi!

‘);
}

//zodiac chinezesc
if (screen.width Zodiac chinezesc’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiacul chinezesc te ajuta sa descoperi echivalentul zodiei tale europene si principalele caracteristici pentru fiecare zodie in parte!

‘);
} else {
$(‘.svg-zodie’).hide();
}

var chinezescArr = [„bivol”, „caine”, „cal”,”capra”, „cocos”, „dragon”, „iepure”, „maimuta”, „mistret”, „sarpe”, „sobolan”, „tigru”];
var chinezescImgArr = [„2”, „11”, „7”, „8”, „10”, „5”, „4”, „9”, „12”,”6″, „1”, „3”];

//zodiac-chinezesc-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
a.css({
„padding-top”: „70px”,
});
if (chinezescArr[index] == „mistret”) {
//special for mistret (porc)
a.attr(‘href’, zodiiUrl[„mistret (porc)”]);
} else {
a.attr(‘href’, zodiiUrl[chinezescArr[index]]);
}
a.attr(„title”, „Horoscop ” + chinezescArr[index]);
a.text(chinezescArr[index]);
});
}
}
//privacy-policy
if ($(‘body’).hasClass(‘page-privacy-policy’)) {
var clone1 = $(‘.entry-title’).clone();
var clone2 = $(‘.entry-content’).first().clone();
$(‘.headerzodie’).append(clone1);
$(‘.headerzodie’).append(clone2);

// jQuery(‘.selectiezodie’).append(‘

Schimba zodia

‘);
}

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

// setTimeout(function(){
// jQuery(‘.onesignal-bell-svg’).remove();
// jQuery(‘.onesignal-bell-launcher-button’).html(‘‘);
// }, 6000);

//ad for mobile
// var ad = $(‘.ad_placement’).clone();
// $(ad).appendTo(‘.mobile_adds_place’);

// This example assumes you’ve already initialized OneSignal
// jQuery( ‘#subscribe-link’).click(function () {
// console.log(‘aici’);
// OneSignal.push([„registerForPushNotifications”]);
// event.preventDefault();
// });
// OneSignal.push([„getTags”, function(tags) {
// console.log(„OneSignal getTags:”, tags);
// }]);

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

});

Actualitate

Scenarii în oglindă despre Kovesi, Iohannis și Cioloș

Incisiv

Publicat

pe

De

O decizie privind nominalizarea procurorului șef al Uniunii Europene ar putea fi luată urgent. Dar există și varianta pasării acestui cartof fierbinte în grădina viitorului Parlament European, care va avea o compoziție diferită. Dacă se ia acum decizia, indiferent care ar fi aceasta, efectele vor viza în mod direct România. Unda de șoc va atinge alegerile europarlamentare, dar va lovi în plin prezidențialele. Viitorul celor trei actori enumerați în titlu depinde, într-o măsură nemaiîntâlnită până acum, de o decizie exclusiv externă luată la nivel european. Cine și cum iese din pălărie?

Firesc ar fi ca persoana care va conduce noua structură a Parchetului European, începând din 2020, să fie negociată nu de către un parlament aflat la sfârșit de mandat, ci de căre noul parlament UE, așa cum va reieși el în urma alegerilor din această primăvară. Nu se întâmplă însă întotdeauna așa cum e firesc. Marii jucători politici ai Uniunii Europene se pare că sunt deciși să apese pe pedala de accelerație și să finalizeze acum și nu mai târziu desemnarea șefului acestei structuri.

Negocierile reale am fi naivi să ne imaginăm că se vor purta între reprezentanți ai statelor membre și reprezentanți ai Parlamentului European. Acesta va fi clar spectacolul oferit opiniei publice. În spatele scenei, decizia o iau reprezentanții a două state, Germania și Franța, care reprezintă motoarele Europei și care au o influență covârșitoare în ambele direcții. Atât asupra guvernelor, cât și asupra familiilor politice care domină Parlamentul European. Prin urmare, urmează o negociere între Angela Merkel și Emmanuel Macron. Cancelarul german are handicapul că va părăsi în curând pupitrul de comandă de la Berlin, dar dispune și de două atuuri. Va deține, așa cum se vorbește din ce în ce mai insistent, una dintre pozițiile cheie în structura de putere a Uniunii Europene. Va deveni probabil președintele familiei popularilor. Dacă nu care cumva țintește și mai sus, la șefia Uniunii. Președintele Franței are avantajul unei relative continuități în această funcție, în ciuda unor presiuni interne în sens contrar și a posibilității reale de a-și realiza proiectul conturării în jurul persoanei sale a unei noi Drepte europene. Dintre cele două state, indiscutabil Germania este mult mai puternică. Deci ce decizie va fi adoptată legat de persoana viitorului procuror șef UE și de ce alte avantaje ar putea beneficia la schimb cei doi lideri europeni?

Merkel poate obține câștig de cauză, profitând de modul în care Germania a știut să meargă la sacrificiu legat de propriul candidat și de unitatea de care au dat dovadă reprezentanții popularilor europeni, care, în comisiile parlamentare, au răsturnat scorul în favoarea Laurei Codruța Kovesi, transformând-o practic în candidatul lor. Pentru atingere acestui obiectiv, va fi însă necesar un consens. Iar consensul înseamnă ca, sub influența celor două mari puteri ale motorului european, Germania și Franța, statele care nu au votat-o pe Kovesi să cedeze rând pe rând în favoarea acesteia. Ceea ce înseamnă că nu numai Berlinul, ci și Parisul vor trebui să-și exercite influența, iar asta presupune costuri. Costuri direcționate, firește, către acele state care vor ști să ridice pretenții. Franța însă, la rândul ei, în final, ar trebui să se aleagă cu ceva. Cu un premiu pe măsură. Acordat de partenerul german. Iar premiul cel mai probabil vizează România. Și se numește Dacian Cioloș. Dacian Cioloș este cel mai important asset politic de care dispune fără echivoc Parisul la București. Omul este lansat – și nu doar de capul lui – într-o campanie frenetică politică. Pentru început, cum spune el, având drept obiectiv alegerile pentru Parlamentul European. Este însă evident că, până una alta, Cioloș are drept obiectiv și – sau în primul rând – alegerile prezidențiale. Unde, pentru a câștiga, îi este necesară susținerea întregului front anti-PSD. Ceea ce presupune nici mai mult nici mai puțin decât înlăturarea lui Klaus Iohannis din competiție, chiar înainte de desfășurarea acesteia. Fără niciun fel de discuție, dintre ce doi, Germania îl preferă pe Iohannis. Prin urmare, soarta lui Iohannis ar putea fi jucată în meciul Berlin-Paris. În schimbul victoriei lui Kovesi și a altor garanții legate de loialitatea viitorului președinte, Germania va putea influența în acest scenariu aducerea lui Dacian Cioloș la Cotroceni în funcția de președinte al României.

Ce instrumente are Berlinul în această direcție? În primul rând, va pune din nou în mișcare întreaga mașinărie de propagandă și influență a parlamentarilor europeni și mai ales a puternicei familii a popularilor. Din care fac parte, practic, toate partidele din frontul anti-PSD. Inclusiv UDMR. În al doilea rând, Germania mizează pe acțiunile conjugate ale diplomaților, nu numai cei de la București, ci și din capitalele altor state europene. În al treilea rând, nu trebuie să ne ascundem după degete, din diverse motive și în mod tradițional, serviciile secrete germane sunt extrem de bine poziționate în România și, prin utilizarea informațiilor pe care le obțin, pot contribui în forță atât la o campanie electoală pozitivă cât și la o campanie electorală negativă. În al patrulea rând, Germania dispune în România de o minoritate destul de activă și de implicată politic, precum și de rețele de influență generată de școlile și de fundațiile pe care le patronează. Și, în fine, în al cincilea rând, o parte semnificativă a presei germane, cu ecou și la București, ar fi probabil dispusă ca, la acest capitol, să meargă pe mâna politicienilor de la Berlin. Pentru a îl scoate din joc pe Iohannis, este suficient un semnal transmis din direcția Angelei Merkel. După care liniile de forță nu vor face altceva decât să-l pompeze electoral pe Dacian Cioloș, care nu va avea altceva de făcut decât să se angajeze, bătând palma cu Berlinul și sub arbitrajul Parisului că, în calitate de președinte, va fi egal loial față de Germania și Franța. Iar lui Kaus Iohannis, Berlinul îi va oferi o relativă compensație.

Se poate întâmpla însă și invers. Să vedem cum arată aceeași realitate pusă în oglindă. Germania renunță în favoarea candidatului francez la șefia viitorului Parchet European. Franța, în această eventualitate, va trebui să compenseze Germania. Cum? Parisul va asigura întreaga cooperare pentru alegerea într-un nou mandat prezidențial a lui Klaus Iohannis. Preferatul doamnei Angela Merkel. Ce mijloace are Franța pentru a susține acest proiect? În primul rând, îl poate retrage din proiectata cursă electorală pe Dacian Cioloș, astfel încât acesta nu-i va mai sta între picioare lui Klaus Iohannis, rupând o parte din voturile frontului anti-PSD. Sub presiunea Parisului, am putea vedea o opoziție unită, mergând pe mâna lui Klaus Iohannis. Premiul pentru Franța și Dacian Cioloș ar putea fi un eventual nou mandat de premier în favoarea preferatului Parisului, care, din nou, va lucra în tandem cu Klaus Iohannis. Mijoacele pe care le are Franța pentru a influența politica de la București sunt similare cu cele ale Germaniei, minus existența unei comunități etnice cât de cât consistente.

A se observa însă că, în scenariul renunțării la Kovesi, aceasta rămâne disponibilă și eligibilă intern din punct de vedere electoral. Pentru o parte consistentă a frontului politic, dar și a frontului electoral anti-PSD, Kovesi, beneficiind de o imagine excepțională, dispune de un potențial care nu poate fi ignorat de nimeni. Nu întâmplător, în urmă cu câteva zile, ea a beneficiat chiar și de un afiș sută la sută electoral, realizat și asumat de către PNL. Și iată că din nou, așa cum s-a întâmplat adesea în istoria recentă, Germania își rezervă avantajul de a juca la mai multe capete. În funcție de ceea ce convine cu Parisul, Berlinul are opțiuni în materie prezidențială. Cine va fi candidatul preferat? Poate fi Klaus Iohannis, dar poate fi și Laura Codruța Kovesi. Cine dintre cei doi oferă mai mult? Cine e mai loial? Cine are un potențial mai mare? Cine poate uni mai substanțial frontul anti-PSD? Cine este mai dispus să execute fără ezitare ordinele venite de la Berlin și de la popularii europeni? Iată cum, din desfășurarea pe masă și la vedere a acestor cărți, poate ieși din pălărie în anumite circumstanțe Laura Codruța Kovesi. Dar Cioloș? Ce se va înâmpla cu el? Ce compensații i se acordă Parisului? Aceleași compensații. Cioloș ar putea funcționa la fel de bine ca prim-ministru – sau poate chiar mai bine – și în parteneriat cu Laura Codruța Kovesi.

Să observăm în final trei lucruri. 1). În toate aceste scenarii pe care le discutăm, actualul front PSD este inamicul numărul unu al celor două mari puteri europene. Iar toate liniile de forță converg în a instala la putere așa-zisele partide de dreapta. 2). Jocurile care vizează reconfigurarea politică a României pentru viitorii patru-cinci ani se fac de către Berlin și Paris prin ignorarea partenerului strategic al Bucureștiului, care este și rămâne Washingtonul. Ceea ce înseamnă că motorul franco-german încearcă să diminueze influența Statelor Unite în România și să pună între paranteze impactul electoral pe care l-ar putea avea la București implementarea unor decizii strategice luate de Washington. 3). Toate aceste scenarii, cât se poate de realiste și, deci, cât se poate de probabile, conduc la ideea că decizia politică internă este comandată din exterior. Ceea ce trasformă iremediabil România într-un stat vasal. Când fac această afirmație, mă gândesc în primul rând la principalul partid din opoziție, care încă este PNL, un partid pe care nu-l mai întreabă nimeni ce-și dorește. Un partid în care vom vedea foarte curând mișcări spectaculoase. Dar care se vor desfășura în linii mari în aceleași direcții descrise mai sus. Cu sau fără Ludovic Orban la pupitru. Cu sau fără noua stea a politicii liberale, Rareș Bogdan, propulsat la vârf.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Horoscop

Horoscop săptămânal Taur 11 februarie – 17 februarie 2019

Incisiv

Publicat

pe

De

 

Horoscop săptămânal Taur 11 februarie – 17 februarie 2019


Vei avea o săptămână deosibit de productivă și plină de realizări. La serviciu vei reuși să te ferești de tote problemele, de două ori mai repede decât toți ceilalți, pentru unii vei fi chiar un exemplu de urmat.

Se recomandă totuși să pui un pic mai multă pasiune și romantism in relația pe care o ai, persoana iubită așteaptă de la tine ceva mai multă tandrețe și, pe bună dreptate, pentru că știe că ai și poți. Ești o persoană care știe să facă diferența între esențial și secundar, fapt care  te va ajuta foarte mult să iei cele mai juste decizii zilele astea.

Cu toate acestea, dacă nu vrei să ai surprize neplăcute ar fi bine să încerci să nu mai faci confidențe nimănui. Păstrează în tine ce ace încă nu ai demonstrat și vei vedea, cu trecerea timpului cât de important este să nu acorzi încrederea prea ușor

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanal 

Citeste in continuare

Horoscop

Horoscop Taur 12.02.2019

Incisiv

Publicat

pe

De

Horoscop Taur 12.02.2019Tu si prietenii tai probabil ca ati planificat o petrecere de ceva vreme. Acum iti dai seama ca depinde de tine sa faci lucruri sa se intample. Se pare ca daca vei ajunge oriunde, trebuie doar sa iti asumi responsabilitatea. Iti place sa fii in aceasta pozitie. Minunata ta creatie ar putea sa-ti dea o multime de idei pentru o petrecere pe care nimeni nu o va uita.

taur

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Incepe-ti ziua minunat citind ce iti rezerva astrele! Horoscopul zilnic te ajuta sa fii informat din timp pentru a sti cum sa actionezi in functie de tendinta astrala zilnica!

‘);
$(„#horoscope-details-mobi”).css({„color”:”#fff”});

var content = $(‘#horoscope-details’).html();
$(‘#horoscope-details-mobi’).html(content);
$(„#horoscope-details-mobi .pad_bot1”).removeAttr(„style”);
$(„#horoscope-details-mobi p”).css({„padding”:”0px 5px”});
}

//horoscop dragoste
if (currentURL.indexOf(„horoscop-dragoste”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop dragoste

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Invata sa te cunosti mai bine pe tine sau pe partenerul tau!

‘);
}

//horoscop saptamanal
if (currentURL.indexOf(„horoscop-saptamanal”) != -1) {
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiac saptamanal

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla acum ce oportunitati noi ti s-au pregatit pentru toata saptamana!

‘);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
console.log(a);
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//console.log(zodieNow);
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);
});
}

//horoscop-saptamanal-zodie
if ((currentURL.indexOf(„-” + currentYear) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear – 1)) != -1) || (currentURL.indexOf(„-” + (currentYear + 1)) != -1)) {
//split URL to get the corect zodie
var currentZodie = currentURL.split(„horoscop-„)[1];
currentZodie = currentZodie.split(„-„)[0];
currentZodie = currentZodie.toLowerCase();
$(‘.svg-zodie’).attr(‘src’, templateUrl + „/svg/” + currentZodie + „.svg”);

//horoscop-saptamanal-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
var zodieNow = a.text().toLowerCase();
//a.attr(‘href’, zodiiUrl[zodieNow]);

});
}

//ce zodie sunt
if (currentURL.indexOf(„ce-zodie-sunt”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
$(‘.big-title’).addClass(‘text-center’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Afla care este zodia ta in functie de data nasterii!

‘);
}
//luna iubirii
if (currentURL.indexOf(„horoscop-luna-iubirii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop Luna Iubirii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Esti preocupat de felul in care vei petrece luna aceasta?! Descopera acum ce iti rezerva astrele!

‘);
}
if (currentURL.indexOf(„horoscop-copii”) != -1) {
$(‘.svg-zodie’).hide();
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Horoscop copii

‘);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Descopera cum este influentata viata copilului tau in functie de semnul zodiacal in care este nascut si cand trebuie sa il concepi!

‘);
}

//zodiac chinezesc
if (screen.width Zodiac chinezesc’);
jQuery(‘.headerzodie’).append(‘

Zodiacul chinezesc te ajuta sa descoperi echivalentul zodiei tale europene si principalele caracteristici pentru fiecare zodie in parte!

‘);
} else {
$(‘.svg-zodie’).hide();
}

var chinezescArr = [„bivol”, „caine”, „cal”,”capra”, „cocos”, „dragon”, „iepure”, „maimuta”, „mistret”, „sarpe”, „sobolan”, „tigru”];
var chinezescImgArr = [„2”, „11”, „7”, „8”, „10”, „5”, „4”, „9”, „12”,”6″, „1”, „3”];

//zodiac-chinezesc-links
$(„.links li”).each(function (index) {
var a = $(this).children();
a.css({
„padding-top”: „70px”,
});
if (chinezescArr[index] == „mistret”) {
//special for mistret (porc)
a.attr(‘href’, zodiiUrl[„mistret (porc)”]);
} else {
a.attr(‘href’, zodiiUrl[chinezescArr[index]]);
}
a.attr(„title”, „Horoscop ” + chinezescArr[index]);
a.text(chinezescArr[index]);
});
}
}
//privacy-policy
if ($(‘body’).hasClass(‘page-privacy-policy’)) {
var clone1 = $(‘.entry-title’).clone();
var clone2 = $(‘.entry-content’).first().clone();
$(‘.headerzodie’).append(clone1);
$(‘.headerzodie’).append(clone2);

// jQuery(‘.selectiezodie’).append(‘

Schimba zodia

‘);
}

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

// setTimeout(function(){
// jQuery(‘.onesignal-bell-svg’).remove();
// jQuery(‘.onesignal-bell-launcher-button’).html(‘‘);
// }, 6000);

//ad for mobile
// var ad = $(‘.ad_placement’).clone();
// $(ad).appendTo(‘.mobile_adds_place’);

// This example assumes you’ve already initialized OneSignal
// jQuery( ‘#subscribe-link’).click(function () {
// console.log(‘aici’);
// OneSignal.push([„registerForPushNotifications”]);
// event.preventDefault();
// });
// OneSignal.push([„getTags”, function(tags) {
// console.log(„OneSignal getTags:”, tags);
// }]);

jQuery(‘.glyphicon-search’).click(function () {
jQuery(‘.submit’).trigger(„click”);
});

});

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate4 ore ago

„Vataful” de la conducerea APM Prahova, interesul personal si favorizarea unor operatori economici in detrimentul altora

Florin Diaconu a fost pentru cei de la Incisiv de Prahova o figura „pitoreasca”, la nivelul redactiei noastre sosind zeci...

Actualitate4 ore ago

Traficul de influenta, Serviciul Juridic al Politiei Locale Ploiesti si instanta

La data de 05.03.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “EXCLUSIV/TRAFICUL DE INFLUENTA SI NESIMTIREA CELEBRULUI JURIST AL PRIMARIEI PLOIESTI, ADRIAN...

Actualitate4 ore ago

Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Prahova este locul “optim” unde se “ingroapa” dosare/FALSURI-DOCUMENTE

DJFP PRAHOVA  a emis  avizul de inspectie fiscala nr . F-PH 122 DIN 29.10.2014  sub doua forme, unul cu 10...

Actualitate4 ore ago

Ministerul de Interne cu “parfum” de femeie/Amante, abuzuri si banii publici

Politisti platiti sa o terorizeze pe amanta unui sef din Ministerul de Interne, titrau colegii de la SPY News. Astfel,...

Actualitate4 ore ago

Puterea judecatoreasca este furata de la statul de drept si folosita de mafie

Mafia din justitie a cauzat atrocitati mai mari oamenilor normali decat Al Capone si toti gansterii impotriva gansterilor pe toata...

Actualitate4 ore ago

S-a detonat Hapau! Soc in sistem!

(Preluare National  – Catalin Tache): Cu toate ca a fost constant clamat drept inamicul public numarul unu al noii Puteri...

Actualitate4 ore ago

In paralel, a ramas si polițistă, de-asta, cu zurgălăi, și face ”cercetări”

Ce-avem noi aici? O polițistă care trebuia dată de mult timp afară din poliție, cercetată penal și condamnată. De ce?...

Actualitate4 ore ago

O PIEDICA IN CALEA UITARII/Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Lista lui Soros. Cine sunt oamenii care au schimbat România, cu sau fără voia noastră: miniștri, demnitari de rang înalt,...

Actualitate4 ore ago

De ce nu voia #rezistenta din justitie infiintarea Sectiei Speciale?

Şeful Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru, a declarat, vineri seară, că instituţia pe care o conduce a finalizat controlul la DNA...

Actualitate4 ore ago

Liviu Dragnea a declanșat o bombă cu ceas

Bomba remanierii. Pe care mai întâi a trimis-o la Cotroceni. Ultimativ. Președintele a avut la dispoziție doar două zile. Termenul...

Actualitate3 zile ago

Protejarea sefilor SRI/Dosarul nr 104/P/2017, tergiversat la DNA Structura Centrala – Serviciul pentru Combaterea Infractiunilor savarsite de militari

V-am promis in articolele precedente ca vom mai publica extrase din petitiile, sesizarile, plangerile etc. celor doi ofiteri SRI de...

Actualitate3 zile ago

George Maior a lezat interesele partidelor politice si/sau ale persoanelor fizice ori juridice/A MINTIT Comisia de control

Preluare FLUX 24 Fostul director SRI George Maior a angajat instituţia, în perioada 2012 – 2015, în acţiuni “reprobabile”, care...

Actualitate3 zile ago

Iohannis, lovit in punctual slab…/Gata, acum i-o pot salta pe Carmen!

(Preluare National  – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam chiar ieri, Klaus Iohannis a facut o mutare cel putin surprinzatoare prin...

Actualitate3 zile ago

A ignorat si nu a actionat concret pentru eliminarea efectelor toxice in justitie produse de SRI in campul tactic al justitiei

Cred ca “profesionistul” T.T, acum la sfarsitul mandatului sau de ministru, ramane un zero al justitiei intrucat nu a facut...

Actualitate3 zile ago

Recalcularea corecta a sporului pentru Semnul Onorific (Meritul Militar)!

Recalcularea corecta a sporului pentru Semnul Onorific ( Meritul Militar)! Dupa stabilirea pensiei, in procent din pensie si nu cum...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv