Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/Grava imixtiune in activitatea Organizatiei Natiunilor Unite si a Departamentului de Stat al SUA?Fetis cu Guvernul SUA!

Publicat

pe

Locotenent colonelul Sasu Ionut este ofiter de cariera din 31.07.1990, cand a absolvit Scoala Militara de Ofiteri Activi ”Nicolae Balcescu” din Sibiu, din data 26.10.1990 desfasurandu-si activitatea in cadrul Serviciului de Protectie si Paza. Si atata amar de vreme dupa ce a depus juramantul militar in cadrul SPP, atat in misiunile interne, cat si in cele externe a fost dedicat trup si suflet serviciului si Romaniei, ca atatia alti colegi de-ai lui. Iar faptul ca prin activitatea tuturor acestor cadre SPP-ul si-a facut un nume pe plan international, mai ales in cadrul ONU li se datoreaza in mare masura tocmai acestor militari precum Sasu Ionut. Cel pentru care insa visul frumos de a fi ofiter al SPP si a-si sluji serviciul in tara sau peste hotare a incetat brusc in data de  23.11. 2010, cand, dupa cum rezulta din plangerile ulterioare depuse de catre acesta la cele mai importante institutii si chiar in instanta, in jurul orei 10.30 a fost chemat la cabinetul Directorului Serviciului de Protectie si Paza, unde i s-a cerut sa demisioneze intr-o ora, altfel fiind amenintat ca va fi trecut in rezerva.

Generalul Pahontu ii ”demisiona” pe cei care nu ”sifonau”

Din acel moment locotenent colonelul Sasu Ionut a putut vedea, din pacate pentru el si pentru nenumarati alti colegi transformati in victime colaterale tocmai pentru a se exercita presiuni inumane asupra celui dintai si fata nevazuta a acestui sistem ticalosit, dupa cum bine il definea chiar parintele sau, fostul presedinte Traian Basescu. Iar o mana de ”cozi de topor” din jurul generalului Lucian Pahontu nu aveau nicio greata, inca de pe atunci, cu mult inainte de a intra in actiune si unitatea ”haules” DNA de la Ploiesti de a ”paradi destine” in incercarea de a transforma ofiterii din SPP in ”sifoanele” ilegale ale Serviciului de Siguranta Interna. Iar tupeul acestor precursori ai lui ”Portocala” si ”Lucica” a fost atat de obraznic, incat colonelul Popescu Florin, mai cunoscut in tot serviciul dupa fostul nume de Moaca- pe care si l-a schimbat oficial, Ganea Stefan stie mai bine cum!-   i-a cerut insistent si in mod repetat locotenent colonelului Sasu Ionut, care fusese detasat ca ofiter de securitate intr-o misiune externa pe langa reprezentanta Organizatiei Natiunilor Unite in Sudan sa-i furnizeze amanunte despre viata privata a unor inalti angajati ai ONU si alt personal diplomatic ! Dar si amanunte strict tehnice despre activitatea Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii si modul de organizare si desfasurare al acestuia in zonele periculoase! Iar in urma refuzului locotenent colonelului Sasu Ionut de a incalca astfel  legea romaneasca si regulamentele internationale, dar si a ”greselii” de a sesiza in scris generalului Lucian Pahontu aceasta grava imixtiune in activitatea Organizatiei Natiunilor Unite si a Departamentului de Stat al SUA, ”masina de tocat cariere si paradit destine” a fost pusa in miscare. Si preluat in prelucrare informativa, prin ”mijloace specifice”, atat de seful Corpului de control, Popescu Moaca Florin, cat si de catre seseistii Ganea Stefan si Voroneanu Dumitru, in urma ”mizeriilor” inumane la care a fost supus atat el cat si multi colegi care nu aveau nicio vina decat ca l-au insotit in respectiva misiune externa, locotenent colonelul a platit in cele din urma cu demisia ”fetisul” sefilor SPP de a „documenta” informativ nici mai mult nici mai putin decat personalul Departamentului de Stat al SUA, principalul aliat strategic al Romaniei!

Ofiterii detasati in misiuni externe, ”tintele” SSI-ului

Dar, spre cinstea sa si pentru ca alti militari sa nu mai treaca prin calvarul presiunilor la care a fost supus el, locotenent colonelul Sasu Ionut a ales sa sparga ”omerta” ce se incearca a fi impusa asupra intregului  serviciu si sa-si caute dreptatea inclusiv in instanta!

Pahontu : ”Demisia! Intr-o ora!”

In mod normal, ca tot face atata tapaj propaganda SPP-ului cu aprecierile aduse serviciului de oficialii ONU, faptul ca tocmai Secretariatul General al prestigioasei organizatii aprecia un ofiter roman, cerandu-i ofical detasarea pentru o noua misiune externa in cadrul UNMIS din Khartoum – Sudan ar fi trebuit sa-l multumeasca pe deplin pe generalul Pahontu. Astfel ca, dupa cum o arata documentele intrat in posesia noastra, in toamna anului 2010 pe adresa SPP-ului se primea un email oficial din partea ONU, prin care se solicita detasarea locotenent colonelului Sasu Ionut in cadrul unei misiuni intr-una din cele mai ”fierbinti” zone ale globului. Iar faptul ca imediat acesta a fost convocat la cabinetul directorului nu putea presupune  decat inerentele felicitari din partea conducerii SPP pentru ofiterul sau. Numai ca, surpriza, dupa cum a aratat apoi Sasu Ionut intitutiilor abilitate, ” domnul Gl. Lt. Dr. Lucian Silvian Pahontu mi-a cerut sa demisionez intr-o ora, ca altfel voi fi trecut in rezerva – imprejurare in care am aratat, cu claritate, ca nu am niciun motiv de a demisiona – asa cum pot recunoaste si dl. Col. Ciuca Dan si dl. Mr. Nistor Andrei. In mod abuziv mi s-a ridicat legitimatia militara de serviciu, desi regulamentele militare au prevederi speciale in acest sens”. Si acesta a fost doar ”inceputul sfarsitului”, sfatuit cel mai probabil de ”creierul” Burian, generalul Pahontu declansand ”jihadul” asupra ofiterului care de-abia atunci a inteles ca, de fapt, cu totul altceva se vroia de la el…

Razbunare pe colegi

Astfel, dupa cum se regaseste inclusiv in documentele aflate pe rolul instantei de judecata in care locotenent colonelul Sasu Ionut relateaza abuzurile, presiunile si ilegalitatile comise in cazul sau, ”am fost convocat in biroul dlui. Col. Ciuca Dan, seful U.M. 0373 – de catre seful Corpului de control al Serviciului de Protectie si Paza, col. Popescu Florin ca sa dau o declaratie care contravenea prevederilor Chartei Natiunilor Unite, capitolul XV, art. 100 si 101, ca si regulamentului intern al ONU – United Nations Staff Regulations and Rules, prin care oricarui membru al personalului ii este interzis sa furnizeze Guvernului/institutiei de unde provine/date si informatii privind perioada aflarii in serviciul international, cu atat mai mult cu cat exista si angajamente de confidentialitate in acest sens” ! Si cu toate ca Sasu Ionut a avertizat atat verbal conducerea  SPP cat si in scris, personal directorului Lucian Pahontu ca este ilegal sa i se ceara furnizarea unor astfel de informatii, acesta a continuat sa fie bagat in tot felul de ”staboruri”, sub pretextul unei ”anonime” venite chipurile la Corpul de control, dar pe care, in ciua demersurilor facute, nu a putut s-o vada niciodata. ”Mai mult, au fost supusi anchetei – fara a li se comunica temeiul de fapt si de drept – fiind determinati sa dea declaratii scrise si cativa colegi de serviciu, cu care am executat o misiune externa sub egida ONU in cadrul misiunii UNMIS/Sudan in perioada 05.06.2010-20.08.2010, cum ar fi mr. Parau Constantin, lt. Tifrea Claudiu Vasile, plt.adj. Becheanu Sandu, plt.adj. Vladarean Gabriel,plt.adj. Oancea Cristian,plt.adj. Rosianu Dorin Sever,plt.adj. Oprea Cornel Claudiu”. Colegi de la care ”s-a cautat numai culegerea de date si informatii despre cetateni ai SUA si functionari cu rang superior in serviciul ONU, evident ca fara acceptul acestora si fara a se informa Secretariatul General al Natiunilor Unite de la New York” ! Iar prima abjectie a venit atunci cand conducerea SPP, vazand ca nu-l poate forta pe Sasu Ionut sa ”toarne” la SSI, colegii acestuia ”au avut imediat de suferit prin retragerea inexplicabila a dreptului de a participa la selectia din perioada 23 noiembrie -03 decembrie pentru executarea de misiuni externe sub egida ONU, pentru ca nu au dat declaratiile abuzive asteptate despre mine”.

Stabor cu Popescu, Ganea si Voroneanu

Sasu a fost din nou chemat de Popescu Moaca Florin, in biroul acestuia din Corpul B3 al Palatului Parlamentului, unde in prezenta colonelului Constantin Dan a fost reluata solicitarea de a furniza informatiile cerute. Mai mult chiar, dupa cum a atentionat ofiterul anchetat pe baza a nu se stie inca ce temei, ”colonelul Popescu mi-a cerut informatii scrise si despre modul de actiune al Guvernului S.U.A., in cazul in care cetatenii americani sunt in dificultate pe teritoriul altui stat. Am refuzat categoric pentru ca fisa postului meu, atat in calitate de ofiter al SPP, cat si in calitate de functionar ONU nu prevedea culegerea de informatii despre cetatenii straini si mi s-a parut suspect interesul anchetatorului de a obtine informatii care nu au nicio legatura cu cauza. Mai mult o consider o capcana si o provocare, sa mi se ceara astfel de informatii, contrar regulamentului ONU si legilor Romaniei”. Dar presiunea a continuat, in data de 29.11.2010 ofiterul fiind convocat de ”dl. Col. Ganea Stefan, seful Serviciului de Siguranta interna al SPP, care in prezenta dlui. Col. Voroneanu Dumitru a pus la indoiala loialitatea mea fata de statul roman”! Cum insa ”staborul” incrucisat nu a avut efectul scontat, la Consiliul de Disciplina nu s-a mai scos o vorbulita despre ”tematica” anchetei, locotenent colonelului Sasu Ionut fiindu-i doar amanata avansarea in grad pentru doi ani. Cum insa acesta a fost avertizat ca i se va ”pregati” in afara de mzieriile umane care oricum au urmat, Sasu Ionut si-a dat demisia din SPP si acum continua sa fie unul dintre cei mai apreciati ofiteri de securitate ai ONU din intreaga lume. Continuand insa sa-si poarte razboiul in justitie, in primul rand pentru a se demasca astfel mecanismul abuziv care a distrus carierele atator militari devotati din cadrul SPP. Cu toate ca sicanele continua si in Justitie, unde judecatorii nu au certificate ORNISS pentru accesul la documente clasificate, astfel ca trageriole de timp ale SPP-ului sunt deja penibile…(Catalin Tache).

 

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv4 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv