Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/Grava imixtiune in activitatea Organizatiei Natiunilor Unite si a Departamentului de Stat al SUA?Fetis cu Guvernul SUA!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locotenent colonelul Sasu Ionut este ofiter de cariera din 31.07.1990, cand a absolvit Scoala Militara de Ofiteri Activi ”Nicolae Balcescu” din Sibiu, din data 26.10.1990 desfasurandu-si activitatea in cadrul Serviciului de Protectie si Paza. Si atata amar de vreme dupa ce a depus juramantul militar in cadrul SPP, atat in misiunile interne, cat si in cele externe a fost dedicat trup si suflet serviciului si Romaniei, ca atatia alti colegi de-ai lui. Iar faptul ca prin activitatea tuturor acestor cadre SPP-ul si-a facut un nume pe plan international, mai ales in cadrul ONU li se datoreaza in mare masura tocmai acestor militari precum Sasu Ionut. Cel pentru care insa visul frumos de a fi ofiter al SPP si a-si sluji serviciul in tara sau peste hotare a incetat brusc in data de  23.11. 2010, cand, dupa cum rezulta din plangerile ulterioare depuse de catre acesta la cele mai importante institutii si chiar in instanta, in jurul orei 10.30 a fost chemat la cabinetul Directorului Serviciului de Protectie si Paza, unde i s-a cerut sa demisioneze intr-o ora, altfel fiind amenintat ca va fi trecut in rezerva.

Generalul Pahontu ii ”demisiona” pe cei care nu ”sifonau”

Din acel moment locotenent colonelul Sasu Ionut a putut vedea, din pacate pentru el si pentru nenumarati alti colegi transformati in victime colaterale tocmai pentru a se exercita presiuni inumane asupra celui dintai si fata nevazuta a acestui sistem ticalosit, dupa cum bine il definea chiar parintele sau, fostul presedinte Traian Basescu. Iar o mana de ”cozi de topor” din jurul generalului Lucian Pahontu nu aveau nicio greata, inca de pe atunci, cu mult inainte de a intra in actiune si unitatea ”haules” DNA de la Ploiesti de a ”paradi destine” in incercarea de a transforma ofiterii din SPP in ”sifoanele” ilegale ale Serviciului de Siguranta Interna. Iar tupeul acestor precursori ai lui ”Portocala” si ”Lucica” a fost atat de obraznic, incat colonelul Popescu Florin, mai cunoscut in tot serviciul dupa fostul nume de Moaca- pe care si l-a schimbat oficial, Ganea Stefan stie mai bine cum!-   i-a cerut insistent si in mod repetat locotenent colonelului Sasu Ionut, care fusese detasat ca ofiter de securitate intr-o misiune externa pe langa reprezentanta Organizatiei Natiunilor Unite in Sudan sa-i furnizeze amanunte despre viata privata a unor inalti angajati ai ONU si alt personal diplomatic ! Dar si amanunte strict tehnice despre activitatea Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii si modul de organizare si desfasurare al acestuia in zonele periculoase! Iar in urma refuzului locotenent colonelului Sasu Ionut de a incalca astfel  legea romaneasca si regulamentele internationale, dar si a ”greselii” de a sesiza in scris generalului Lucian Pahontu aceasta grava imixtiune in activitatea Organizatiei Natiunilor Unite si a Departamentului de Stat al SUA, ”masina de tocat cariere si paradit destine” a fost pusa in miscare. Si preluat in prelucrare informativa, prin ”mijloace specifice”, atat de seful Corpului de control, Popescu Moaca Florin, cat si de catre seseistii Ganea Stefan si Voroneanu Dumitru, in urma ”mizeriilor” inumane la care a fost supus atat el cat si multi colegi care nu aveau nicio vina decat ca l-au insotit in respectiva misiune externa, locotenent colonelul a platit in cele din urma cu demisia ”fetisul” sefilor SPP de a „documenta” informativ nici mai mult nici mai putin decat personalul Departamentului de Stat al SUA, principalul aliat strategic al Romaniei!

Ofiterii detasati in misiuni externe, ”tintele” SSI-ului

Dar, spre cinstea sa si pentru ca alti militari sa nu mai treaca prin calvarul presiunilor la care a fost supus el, locotenent colonelul Sasu Ionut a ales sa sparga ”omerta” ce se incearca a fi impusa asupra intregului  serviciu si sa-si caute dreptatea inclusiv in instanta!

Pahontu : ”Demisia! Intr-o ora!”

In mod normal, ca tot face atata tapaj propaganda SPP-ului cu aprecierile aduse serviciului de oficialii ONU, faptul ca tocmai Secretariatul General al prestigioasei organizatii aprecia un ofiter roman, cerandu-i ofical detasarea pentru o noua misiune externa in cadrul UNMIS din Khartoum – Sudan ar fi trebuit sa-l multumeasca pe deplin pe generalul Pahontu. Astfel ca, dupa cum o arata documentele intrat in posesia noastra, in toamna anului 2010 pe adresa SPP-ului se primea un email oficial din partea ONU, prin care se solicita detasarea locotenent colonelului Sasu Ionut in cadrul unei misiuni intr-una din cele mai ”fierbinti” zone ale globului. Iar faptul ca imediat acesta a fost convocat la cabinetul directorului nu putea presupune  decat inerentele felicitari din partea conducerii SPP pentru ofiterul sau. Numai ca, surpriza, dupa cum a aratat apoi Sasu Ionut intitutiilor abilitate, ” domnul Gl. Lt. Dr. Lucian Silvian Pahontu mi-a cerut sa demisionez intr-o ora, ca altfel voi fi trecut in rezerva – imprejurare in care am aratat, cu claritate, ca nu am niciun motiv de a demisiona – asa cum pot recunoaste si dl. Col. Ciuca Dan si dl. Mr. Nistor Andrei. In mod abuziv mi s-a ridicat legitimatia militara de serviciu, desi regulamentele militare au prevederi speciale in acest sens”. Si acesta a fost doar ”inceputul sfarsitului”, sfatuit cel mai probabil de ”creierul” Burian, generalul Pahontu declansand ”jihadul” asupra ofiterului care de-abia atunci a inteles ca, de fapt, cu totul altceva se vroia de la el…

Razbunare pe colegi

Astfel, dupa cum se regaseste inclusiv in documentele aflate pe rolul instantei de judecata in care locotenent colonelul Sasu Ionut relateaza abuzurile, presiunile si ilegalitatile comise in cazul sau, ”am fost convocat in biroul dlui. Col. Ciuca Dan, seful U.M. 0373 – de catre seful Corpului de control al Serviciului de Protectie si Paza, col. Popescu Florin ca sa dau o declaratie care contravenea prevederilor Chartei Natiunilor Unite, capitolul XV, art. 100 si 101, ca si regulamentului intern al ONU – United Nations Staff Regulations and Rules, prin care oricarui membru al personalului ii este interzis sa furnizeze Guvernului/institutiei de unde provine/date si informatii privind perioada aflarii in serviciul international, cu atat mai mult cu cat exista si angajamente de confidentialitate in acest sens” ! Si cu toate ca Sasu Ionut a avertizat atat verbal conducerea  SPP cat si in scris, personal directorului Lucian Pahontu ca este ilegal sa i se ceara furnizarea unor astfel de informatii, acesta a continuat sa fie bagat in tot felul de ”staboruri”, sub pretextul unei ”anonime” venite chipurile la Corpul de control, dar pe care, in ciua demersurilor facute, nu a putut s-o vada niciodata. ”Mai mult, au fost supusi anchetei – fara a li se comunica temeiul de fapt si de drept – fiind determinati sa dea declaratii scrise si cativa colegi de serviciu, cu care am executat o misiune externa sub egida ONU in cadrul misiunii UNMIS/Sudan in perioada 05.06.2010-20.08.2010, cum ar fi mr. Parau Constantin, lt. Tifrea Claudiu Vasile, plt.adj. Becheanu Sandu, plt.adj. Vladarean Gabriel,plt.adj. Oancea Cristian,plt.adj. Rosianu Dorin Sever,plt.adj. Oprea Cornel Claudiu”. Colegi de la care ”s-a cautat numai culegerea de date si informatii despre cetateni ai SUA si functionari cu rang superior in serviciul ONU, evident ca fara acceptul acestora si fara a se informa Secretariatul General al Natiunilor Unite de la New York” ! Iar prima abjectie a venit atunci cand conducerea SPP, vazand ca nu-l poate forta pe Sasu Ionut sa ”toarne” la SSI, colegii acestuia ”au avut imediat de suferit prin retragerea inexplicabila a dreptului de a participa la selectia din perioada 23 noiembrie -03 decembrie pentru executarea de misiuni externe sub egida ONU, pentru ca nu au dat declaratiile abuzive asteptate despre mine”.

Stabor cu Popescu, Ganea si Voroneanu

Sasu a fost din nou chemat de Popescu Moaca Florin, in biroul acestuia din Corpul B3 al Palatului Parlamentului, unde in prezenta colonelului Constantin Dan a fost reluata solicitarea de a furniza informatiile cerute. Mai mult chiar, dupa cum a atentionat ofiterul anchetat pe baza a nu se stie inca ce temei, ”colonelul Popescu mi-a cerut informatii scrise si despre modul de actiune al Guvernului S.U.A., in cazul in care cetatenii americani sunt in dificultate pe teritoriul altui stat. Am refuzat categoric pentru ca fisa postului meu, atat in calitate de ofiter al SPP, cat si in calitate de functionar ONU nu prevedea culegerea de informatii despre cetatenii straini si mi s-a parut suspect interesul anchetatorului de a obtine informatii care nu au nicio legatura cu cauza. Mai mult o consider o capcana si o provocare, sa mi se ceara astfel de informatii, contrar regulamentului ONU si legilor Romaniei”. Dar presiunea a continuat, in data de 29.11.2010 ofiterul fiind convocat de ”dl. Col. Ganea Stefan, seful Serviciului de Siguranta interna al SPP, care in prezenta dlui. Col. Voroneanu Dumitru a pus la indoiala loialitatea mea fata de statul roman”! Cum insa ”staborul” incrucisat nu a avut efectul scontat, la Consiliul de Disciplina nu s-a mai scos o vorbulita despre ”tematica” anchetei, locotenent colonelului Sasu Ionut fiindu-i doar amanata avansarea in grad pentru doi ani. Cum insa acesta a fost avertizat ca i se va ”pregati” in afara de mzieriile umane care oricum au urmat, Sasu Ionut si-a dat demisia din SPP si acum continua sa fie unul dintre cei mai apreciati ofiteri de securitate ai ONU din intreaga lume. Continuand insa sa-si poarte razboiul in justitie, in primul rand pentru a se demasca astfel mecanismul abuziv care a distrus carierele atator militari devotati din cadrul SPP. Cu toate ca sicanele continua si in Justitie, unde judecatorii nu au certificate ORNISS pentru accesul la documente clasificate, astfel ca trageriole de timp ale SPP-ului sunt deja penibile…(Catalin Tache).

 

 

Actualitate

Răspunsul ANAF e că niciuna nu are datorii către statul român

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare Inpolitics):

Surpriză maximă într-o chestiune agitată a ultimei perioade: contrar informațiilor vehiculate în spațiul public, marile companii austriece din România nu înregistrează datorii restante la bugetul statului. În ce privește companiile mai mici, cca.o treime dintre ele au asemenea datorii, dar suma totală e cel puțin modestă, mai puțin de 80 de milioane de euro.

Printr-o interpelare parlamentară, deputatul AUR Antonio Andrușceac a cerut săptămînile trecute ministerului Finanțelor să confirme dacă e real că cele mai mari 11 companii austriece din România, nominalizate explicit, în frunte cu OMV Petrom, au datorii imense către bugetul statului, de aproape 20 de miliarde de euro.

Răspunsul ANAF e că niciuna nu are datorii către statul român, cu o excepție specială, care e în dezbaterea justiției.

”În ceea ce privește analiza punctuală a celor 11 companii cu capital austriac, precizăm că Raiffeisen Bank (CUI 361820), OMV Petrom (CUI 1590082), BCR Bank (CUI 361757), Immofinanz Services (CUI 21581305), XXXLutz Properties (CUI 22383497), Julius Meinl Romania (CUI 558580), HS Timber Productions 5 SRL (CUI 14554103), Red Bull Romania SRL (CUI 16539193), Parr Construct SRL și STRABAG (CUI 6891914) nu înregistrează obligații bugetare restante.
S.C. Uniqa Asigurari S.A. (CUI 181363) înregistrează obligații fiscale în valoare de 12,6 milioane lei, suma reprezentând o amendă contestată în instanță.
Referitor la redevențele neplătite de societatea OMV Petrom S.A., menționăm că aceasta nu înregistrează redevențe petroliere neachitate. În perioada 2018-2022 au fost declarate și achitate redevențe în valoare de 4,82 milioane lei” se arată în răspunsul ANAF.

i7863A

În rîndul restului firmelor austriece din România există, totuși, datornici, confirmă ANAF, dar datoria totală e de mai puțin de 400 de milioane de lei:

”La data de 30 noiembrie 2022, un număr de 2.915 contribuabili cu capital majoritar austriac figurează în baza de date a ANAF, din care un număr de 2.021 de contribuabili nu înregistrau obligații fiscale restante. Un număr de 894 înregistrau obligații fiscale neachitate la bugetul general consolidat, în sumă de 391,8 milioane lei, din care:
50 de contribuabili au accesat facilități fiscale conform prevederilor legale în sumă de 45,6 milioane lei;
502 contribuabili înregistrau arierate în sumă de 21,5 milioane lei, pentru care s-a demarat procedura de executare silită;
100 contribuabili înregistrau arierate nerecuperabile cu sume de 192,6 milioane lei (arieratele nerecuperabile reprezintă obligații bugetare restante pentru care organele fiscale nu pot începe sau continua măsuri de executare silită, creanțele debitorilor pentru care s-a dispus suspendarea executării silite de către instanța judecătorească, obligațiile fiscale restante ale contribuabililor sub incidenta Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, cu modificările și completările ulterioare, obligațiile fiscale restante ale contribuabililor pentru care s-a declarat procedura de insolvabilitate fără venituri/bunuri următoare, creanțele debitorilor pentru care s-a instituit administrarea specială, etc.).” se mai arată în adresa secretarului de stat Alin Chițu.

Citeste in continuare

Actualitate

Cadouri din piele, ce se simt…pe piele: genți brodate și accesorii asortate

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pentru că începe să fie posibil să lași mâinile fără mănuși, să bei cafeaua afară sau să începi să citești câteva pagini în parc spre seară, vă propunem azi 5 idei de cadouri, din dragoste, de zi de naștere, de recunoaștere sau pur și simplu pentru că sunt utile: genți brodate și accesorii asortate, din piele naturală, fină și plină de eleganță.

Citește mai departe dacă: Ai de făcut un cadou, Ai o persoană specială în viață, Vrei idei noi pentru vechiul ritual de a dărui.

Cadouri din piele, să simtă iubirea pe pielea ei

De multe ori suntem în situația de a broda pe piele declarații, de la cuvinte care definesc o persoană, la numele pe care sunt chemate de cei dragi.

Și brodăm cu drag și atenție cadouri din piele, pentru că vor fi mult timp în mâinile celor care le primesc. Și de fiecare dată, ne dorim să aducă același gând: Cineva mi-a dat timp în minte și spațiu în inimă, iar acest cadou e grozav.

Așa că, pentru că februarie, și chiar dacă nu celebrăm cu mare fast, tot merită un cadou, din motivele de mai sus: că se simte primăvara, că putem citi în noapte, că poate deja merităm o excursie scurtă.

Tipuri de genți brodate, din piele MASIMA:

 1. Genți brodate de voiaj – Deși atât de rar făcute cadou de bărbați femeilor, gențile sunt printre cele mai simple elemente de dăruit. Cadouri din piele la care nimeni nu ar spune nu, pentru că au acel trio de calități ce o fac de nerefuzat: utilitate, frumusețe și … e o geantă din piele!!! Așa că poți arunca înăuntru un schimb de haine și puteți pleca spre un city break romantic de februarie.

E atât de simplu să faci acest cadou: Comanzi pe site, alegi personalizarea prin gravare, achiți și aștepți livrarea ca să vezi zâmbetul și mirarea. Simplu, așa-i?

 1. Genți brodate office – Pentru oricând simți nevoia să provoci noi subiecte de conversație. Așa cum vezi și mai sus, broderia sau gravarea pe piele transformă alegerea ta în ceva doar al tău. Iar de la un citat, la un oraș, la un cuvânt care definește succesul tău, fă-ți cadoul din piele care să te facă să te simți bine în pielea ta.          Genți unisex – cadouri din piele pentru cupluri moderne

  Imaginați-vă conversația:

  ”-Iau eu azi geanta!

  -Iar?

  -Hai că merge cu cizmele!

  -Bine, dar mâine îmi iau ghetele maro!

  -Mâine e a ta!”

  Și pe geantă scris, brodat sau gravat ”omnia vincit amor” adică Dragostea învinge totul.                               

  Accesorii utile, detaliate, ce atrag atenția și spun IUBESC

  Fie că sunt oferite cadou și spun Mulțumesc, sau spun Iubesc pentru că: Iubești o carte, Iubești noul gadget pe care citești sau care îți permite să lucrezi la o cafea, sau laptopul de care ai grijă pentru că are în el tot ce contează, e cazul să primești, sau să dăruiești un cadoul din piele care să marcheze o lună aproape de inima ta.

  Husele din piele, personalizate, sunt cadouri intime, care pot începe o tradiție, pot trece prin multe mâini și pot parcurge ușor anii, fără semne de oboseală.

   Alege doar culoarea și decide ce va sta scris pe ele. De acolo, ne ocupăm noi. Huse pentru laptop sau noi coperți din piele, ne ocupăm cu acest material, pielea, pentru că poate face ceva unic: poate deveni parte din cine ești. 

  Masima nu doar își spune Second skin, ci face o promisiune prin asta.

  Orice cadou din piele ai alege, va veni ca o mănușă celui drag. Mai ales cu acel plus de personalizare care stă în broderie sau gravare.

  Sărbătorește prezentul ca pe o promisiune pentru viitor, și lasă pielea să spună declarații pe care altfel îți vine greu să le compui.

  Pentru ea, pentru tine, pentru orice ocazie îți trece prin minte, marchează momentul cu your second skin, de la Masima.

  Te așteptăm iar pe Blog, cu informații și reducere la abonare, ca să ai de câștigat mai mult decât informație.

  Beneficiile cadourilor din piele de la MASIMA: 

  ✔️Garanția produsului 3 ani

  ✔️Posibilitatea plății în rate cu cardul de cumpărături

  ✔️Modele unice, din atelierele noastre

  ✔️Pielea se poate personaliza

  ✔️Fabricat în România

  SHOP pentru tine și Your second custom product by MASIMA

  www.masima.ro

Citeste in continuare

Actualitate

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

In fiecare an la Londra, are loc Campionatul Mondial de Fabricare a Pantofilor, o reuniune a celor mai buni pantofari si confectioneri de incaltaminte din toate colturile lumii.

Dupa multe teste si o crancena asteptare, locul 1 a fost desemnat, iar pozitionarea sa pe harta nu este in alta parte decat in Romania, in Arad, in curtea si mai ales in atelierul unui adevarat geniu: artistul Victor Vulpe.

Barbatul de 43 de ani a reusit sa aduca trofeul de campion mondial in confectionarea de incaltaminte pe plaiurile romanesti, asta dupa ce mai bine de 20 de ani a transformat orice obiect din piele in opera de arta.

A inceput cu o curea din piele si a ajuns sa fie campion mondial la confectionarea de pantofi din piele

In urma cu peste 20 de ani, in timpul studentiei, Victor, pe atunci un studnet genial la Arte si Design, si-a descoperit adevarata pasiune. Acesta putea sa transforme orice obiect din piele in opera de arta. A inceput pur si simplu prin modificarea unei centuri din piele.

Apoi a trecut la genti. A inceput sa confectioneze genti de piele si curele pentru colegii sai in in curant de la genti si curele, s-a dezvoltat si a ajuns sa treaca la confectionarea de incaltaminte.

Astazi, la atatia ani dupa, cu un drum lung, plin de munca si de vointa, Victor pune Romania pe harta, cu inca un trofeu, inca un loc medaliat cu aur pe cel mai mare podium din acest domeniu.

Victor se poate compara cu adevarat cu cele mai mari nume ale tarii, la acest moment, fiind un ambasador al tarii prin meseria sa, o profesie cu foarte multa istorie in spate. Deloc straina de vechii mestesugari romani, cizmaria are o istorie de peste 10.000 de ani, conform specialistilor.

Cea mai veche piesa de incaltaminte isi are originea in SUA, iar specialistii concluzionau in urma unui studiu ca aceasta ar fi fost realizata din fibrele unui copac, datand cu apeoximativ 10.000 de ani in urma.

Din peste 50 de milioane de perechi de pantofi, acestia au obtinut trofeul!

Ei bine, la peste 10.000 de ani, barbatul de 43 de ani din Arad a adus Romaniei trofeul. Peste 50 de milioane de perechi de incaltari se fabrica in Romania anual, iar in intreaga lume peste 3 miliarde.  Cu toate acestea, numai una singura, o singura pereche magica a reusit sa acapareze atentia in Londra, celor mai mari cunoscatori din domeniul fabricarii incaltamintei. Astfel, Victor Vulpe a reusit sa acapareze unul dintre cele mai mari trofee si sa ajunga poate indeplinirea celui mai mare vis a oricarui artist in acest domeniu: castigarea World Championships in Shoemakings.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv12 ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont21 de ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv21 de ore ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv21 de ore ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate1 zi ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv2 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv5 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv6 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!