Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ROMÂNIA, ȚARA MEA, SAT FĂRĂ CÂINI !!!

Publicat

pe

„Noi, FLORIN BICA și ROBERTINO LUCIAN PETRE, am decis ca începând cu 20.03.2018, să întrerupem protestul prin GREVA FOAMEI”.

Protestul celor doi lideri sindicali, a avut ca bază lupta pentru apărarea drepturilor salariaților din domeniul relațiilor de muncă, sensibilizarea instituțiilor abilitate ale statului roman și stoparea abuzurilor multinaționalei TELEKOM, precum și a “colectivizării” salariaților în sindicate achiesate altor interese decât în folosul real al lucrătorilor.

SNTM a sesizat în repetate rânduri încălcări grave din domeniul relațiilor de munca către instituțiile abilitate de control cum sunt: ITM, Inspecția Muncii și Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

 

SNTM si BLOCUL NATIONAL SINDICAL („BNS”) a expus Ministrului Comunicațiilor („MCSI”), minister responsabil al acțiunilor deținute de statul roman (45,99%) în TELEKOM, precum către ANAF și Primului Ministru, posibile situații economice ilegale, din care rezulta ca de la privatizarea ROMTELECOM, pentru veniturile realizate din activitățile comerciale ale TELEKOM de cca. 1 miliard de euro, compania înregistrează pierderi, niciodată profit.

 

SNTM a petiționat inclusiv Președinția României cu privire la nerespectarea dispozițiilor legale în ceea ce privește dialogul social, din care rezulta ca în toate spetele sesizate, atât Președintele României cat și celelalte instituții  ale statului roman sesizate, nici măcar nu au catadicsit un răspuns în conformitate cu termen prevăzut legal de răspuns în 30 zile, darmite sa demareze un control abilitat.

In prealabil acțiunilor descrise mai sus, SNTM a sesizat conducerea acționariatului majoritar OTE din Grecia și Deutsche Telekom din Germania asupra încălcărilor repetate din domeniul relațiilor de munca, ale încălcărilor prevederilor CCM și nu în ultimul rând lipsa dialogului social real și transparent cu organizația sindicala SNTM.

TELEKOM a refuzat inclusiv negocierea unui nou cadru CCM, incidente fiind dispozițiile din Legea 62/2011, fiind interesați în determinarea salariaților și „colectivizarea” acestora în sindicatul achiesat altor interese.

Astfel, prin voința proprie, în conformitate cu drepturilor constituționale, FLORIN BICA și ROBERTINO LUCIAN PETRE, au declarat protestul prin GREVA FOAMEI.

In prima zi, respectiv data de 16.03.2018, orele 1200, FLORIN BICA și ROBERTINO LUCIAN PETRE s-au prezentat la locul „faptei” în Piața Victoriei nr. 1, în fata Guvernului României, având veste inscripționate diferit „STOP EXPERIMENTE”, respectiv „STOP DISCRIMINAREA”.

 

Momentul începerii protestului a fost relatat de putinele publicații libere care opinam ca încă mai au principii deontologice de informare a publicului cititor și care rezista probabil neînregimentate obedient la contractele de publicitate fabuloase plătite cu bani grei mass-mediei romanești.

 

Mulțumim pe aceasta cale publicațiilor www.Libertatea.ro, www.Bursa.ro și www.IncisivdePrahova.ro care nu s-a abătut de la principiile deontologice de a-si informa cititorii despre GREVA FOAMEI din fata Guvernului României, în sensul în care statul roman și multinaționala TELEKOM se aflau în cauza.

 

Încă de la sosirea în fata Guvernului României, probabil datorita vestelor purtate, greviștii foamei au fost legitimați în repetate rânduri de către organele de forță ale statului roman, respectiv cele de paza ale Guvernului României, Jandarmerie, Politia Locala, Politia Circulației și cu certitudine filmați sau fotografiați de SRI pentru îndosariere. Așa au aflat cu stupoare ca trotuarul din fata Guvernului României este obiectiv militar, în niciun caz public.

 

Am fost somați sa ne deplasam, în caz contrar riscând o amenda și mutarea cu forța. Deoarece protestul nostru se adresa Guvernului României, ca fiind un ultim protest prin care am dorit sesizarea și sensibilizarea politicienilor asupra cauzei TELEKOM, anunțat fiind ca un protest pașnic, pentru a evita orice situație conflictuala, au convenit ca protestul sa aibă loc în diagonala cu „obiectivul militar” numit Guvernul României, respectiv la gura de metrou colt cu strada Paris.

Daca prima zi a fost însorită, aidoma spiritului liderilor de sindicat, cu fiecare zi vremea a devenit necruțătoare și implicit starea de sănătate s-a degradat progresiv, în cele cinci zile de protest.

la intervenția personalului medical al echipei de salvare de la nr de urgenta 112, au intervenit și au recomandat cu insistenta acestora, acordul pentru administrarea perfuziilor care sa-i readucă în parametrii minimi de sănătate.

 

In a 4-a zi, au depus la registratura Guvernului României, o petiție olografa prin care solicitau o întrevedere de dialog cu un reprezentant desemnat al Guvernului. Răspunsul consilierului de la Departamentul de Relații cu Publicul a venit prompt: se va răspunde în termenul prevăzut legal de 30 zile. Am înțeles astfel, ca protestul prin greva foamei trebuie susținut timp de minim 30 zile, în sensul în care iți dorești o expunere a revendicărilor prin dialog în fata unor reprezentanți care au jurat să își dăruiască toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respecte Constituția și legile țării, să apare democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor. [art.82 alin. (2) din Constituția României]

In egala măsură cu instituțiile abilitate ale statului roman și reprezentanții acestora, multinaționala TELEKOM a procedat în oglinda, de parca au vorbit și au stabilit intre ei un mod de reacție identic. Ne întrebam retoric: cine conduce Romania? De aceea opinam ca ROMÂNIA ȚARA MEA, este un SAT FĂRĂ CÂINI.

 

Am concluzionat negativ ca nimeni cu autoritate nu da nici măcar doi bani pe dialogul social ori pe revendicări formulate prin înscrisuri. Însă, pozitiv, am descoperit ca lucrători din Jandarmeria Romana și echipajele de salvare care ne-au asistat în permanenta sunt oameni ca noi, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, care ne-au oferit protecție și suport medical permanent, chiar excedând cadrului profesional, fiind umani și extrem de empatici cu cauza noastră.

Devoalam cu regret limbajul dublu, pe de o parte, al multinaționalelor precum Telekom, prin care susțin dialogul social, apartenenta la sindicat și protecția sau grija fata de proprii salariați și pe de alta parte, al politicienilor care ne prezinta ca „Romania este a romanilor”, dar în fapt nu fac nimic în mod concret pentru bunăstarea și propășirea neamului romanesc.

In decursul celor 5 zile de protest prin greva foamei am concluzionat ca în cei 28 ani de democrație, am fost mai degrabă slugăriți, decât slujiți de clasa politica românească și o parte a angajatorilor străini, marii investitori europeni ai capitalului romanesc.

Ne vedem în măsura, în calitate de cetățeni europeni, sa militam pentru respectarea drepturilor lucrătorilor și în Romania, pentru apartenenta la sindicat, pentru eradicarea discriminării, a abuzurilor săvârșite de companii mamut, de aceea vom continua acțiunea noastră de protest în toate formele permisive legal, la subsidiarele Europene al acționariatului OTE – DEUTSCHE TELEKOM. Suntem și mai determinați sa atragem atenția Europei fata de masurile pe care companiile din tarile de origine, le exercita în Romania asupra lucrătorilor.

In vara acestui an, ROBERTINO LUCIAN PETRE, în calitate de Prim Vicepreședinte al SNTM, urmează sa protesteze și pe continentul american, în fata sediului T-Mobile din Washington, în tara unde democrația și drepturile omului sunt respectate.

Pe acesta cale dorim sa mulțumim celor care ne-au fost alături în principiile sindicale de apărare a drepturilor lucrătorilor, cum sunt: sindicatul „SIER” din Ericsson Romania; Federației ANTIC, organizație sindicala reprezentativa la nivel național în sectorul IT&C; sindicatului „BOGDAN VODA” din Suceava; Partidului ROMANIA MARE prin Președintele interimar; SINDICATULUI subsidiarei Deutsche Telekom DIN CROAȚIA; ONG–ului doamnei Victoria Stoiciu; Federației FAMILIA CONSTRUCT și nu în ultimul rând colegilor și tuturor acelora care ne-au susținut prin prezenta sau moral în cele cinci zile de GREVA FOAMEI.

SNTM nu recomanda forme extreme de protest.  Însă, prin acțiunea noastră am dorit sa tragem un semnal de alarma ca lupta pentru drepturile și libertățile lucrătorilor, ale familiilor acestora trebuie oricând susținută și manifestata în toate formele legale, individual sau colectiv, mai ales prin organizații sindicale legal constituite și necorupte!

Doar împreună și uniți vom reuși sa avem un viitor mai bun de oferit copiilor noștri !!! (FLORIN BICA).

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv3 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv