Connect with us

Actualitate

Un nou protest al angajaților Telekom Romania/Instituțiile statului roman nu protejeaza interesele salariatilor romani

Incisiv

Publicat

pe

Spre știința angajaților Telekom Romania, membrilor de sindicat

Spre știința managerilor de bord al acționariatului OTE-DT-MCSI

Spre știința sindicatelor din cadrul Telekom care sunt solidare cu situația lucrătorilor afectați

Dragi colegi,

Având in vedere masurile anunțate prin care mii de cetățeni romani vor fi afectați, respectiv sute de salariați Telekom si familiile acestora;

Cu luarea in considerare a faptului ca salariații neconcediați încă vor îndeplini si sarcinile de roboti digitalizați in locul colegilor afectați, fără sa se aibă in vedere nicio perspectiva de mărire salariala urmare a managementului defectuos;

Datorita faptului ca instituțiile statului roman nu ne protejeze interesele, in egala măsură cum nu au reușit sa își protejeze investiția de 46% a acțiunilor deținute in numele statului roman;

Ca urmare a managementului care ne-a adus in situația pe care tot acesta o clamează, din care a rezultat si o lipsa a unui dialog social real cu sindicatele, s.a.

Va chemam sa confirmați prin email participarea la protestul angajaților Telekom Romania care estimam sa aibă loc in data de 09.08.2019 la sediul societății / la Ministerul Muncii sau cel al Comunicațiilor. Vom evalua împreună data ora si locul când acesta va avea loc efectiv, daca se impune sa aibă loc, sens in care așteptăm propunerile voastre.(sntm.office@telekom.ro)

Rugam colegii din SUNLIGHT si TELEKOM SPORT (Dolce) care vor fi afectați de concedieri in totalitatea angajaților existenți sa își desemneze un reprezentant care sa asiste prin participare alături de conducerea SNTM la întâlnirile ce este posibil sa aibă loc la Guvernul României, Ministerul Muncii sau Ministerul Comunicațiilor, dar si in celelalte demersuri legale pe care SNTM – FNL intenționează sa le efectueze.

Sa ne auzim cu bine, SNTM

sntm adresa guvernul romaniei
sntm adresa ministerul muncii

 

Actualitate

Terapia culorilor cu Pictorul Fericit – picturi pe numere pentru a gestiona mai ușor stările interioare

Publicat

pe

pictorulfericit.ro

Pictura pe numere este o activitate inovativă, care a cucerit atenția unui public larg pentru că presupune concentrarea atenției asupra pensonării corespunzătoare a unui desen deja schițat, dar și pentru modul în care ajută la detensionare, la destindere.

Unii văd conceptul de picturi pe numere ca o modalitate de a uita de grijile vieții, de greutățile pe care le au pe plan personal sau profesional, iar alții consideră că este o activitate de recreere potrivită oricând se resimte nevoia de a lua o pauză de la orice.

Pictorul Fericit, online shop-ul care ne întâmpină cu modele interesante de picturi pe numere, ne ajută să înțelegem în ce constau acestea și cum ne putem bucura de sesiuni de relaxare inedite.

Pictura pe numere, activitatea care va cuceri pe oricine

Despre acest mod de relaxare oricine trebuie să afle că se adresează publicului larg, adică nu există limitări cu privire la vârstă sau personalitate. Din contra, acolo unde calitățile personale enumeră și ambiția, o pictură pe numere mai complexă, ce ridică un grad mai mare de dificiltate, este o provocare interesantă.

Iată care sunt pe scurt etapele propriu zise ale acestei activități:

*schița cu desenul fără culoare, căreia i se adaugă treptat culorile necesare.

*zone diverse pe schiță, cărora le corespund anumite numere. Mai departe, fiecărui număr îi corespunde o anumită culoare.

*asocierea numărului culorii cu numărul de pe schiță și aplicarea ei pe pânză.

În cazul comenzilor de pe pictorulfericit.ro, picturile vin în kit complet: pânza, culorile ce sunt de o calitate premium și cele trei pensoane de diferite grosimi. Desigur, va fi completat și de o schiță suplimentară din hârtie, pentru a verifica dacă e necesar corectitudinea aplicării de culori.

În funcție de pasiuni și plăceri, fiecare se poate orienta după categoria de interes în cadrul magazinului online, pentru a alegere modelul ce corespunde cu preferințele personale. Se regăsesc aici picturi pe numere cu peisaje, animale, flori, clădiri, orașe, păsări, dar și modele deosebite pentru el, pentru ea sau pentru copii.

Este vorba despre o activitate potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Părinții, spre exemplu, o pot privi ca o modalitate de recreere împreună cu cei mici. Dacă la final vor dori să își asume toate creditele ei, care va fi răspunsul deja depinde de cât a contribuit fiecare părinte la procesul de pictare.

Oricine se poate relaxa pictând cu Pictorul Fericit. Pentru că dorința de a contura tabloul ales cât mai repede devine accentuată, la final o astfel de operă de artă poate ocupa loc de cinste pe unul din pereții locuinței sau ai spațiului de birou. O pictură pe numere poate fi finalizată mai repede sau într-un termen mai lung – în funcție de nivelul de complexitate al modelului.

Picturile pot fi înrămate personal, cu ajutorul unei rame achiziționate dintr-un magazin de bricolaj, respectiv într-un magazin care se ocupă special cu asta – după preferințe.

Modelele disponibile și prețul la care se pot achiziționa pot fi vizualizate pe pictorulfericit.ro.

Citeste in continuare

Actualitate

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(IX)/Ce înseamnă ca frațiile din servicii sa pună mâna pe CONPET SA Ploiesti?

Publicat

pe

De

Oare cum a ajuns FRATELE MAI MARE sa fie subalternul FRATELUI MAI MIC? Sau în traducere liberă ce înseamnă ca frațiile din servicii sa pună mâna pe CONPET SA Ploiesti?

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni puternici implicați în deciziile luate de vârf și este aproape inutil să-i mai amintim pe cei care au fost la vedere.
Există actori care învârt banii cu lopata, care și-au subordonat o latură a activității economice, din județ și nu numai, care au știut să ungă toate rotițele ca nimeni să nu-i deranjeze. Evident, nu pot face asta fără acceptul șefilor politici, aflați într-o frăție directă sau bine unsă prin interpuși. Când vremurile o cer, interesele se pot întâlni sau pot fi bine sincronizate la un corn sau un pahar cu lapte.
Un asemenea domeniu îl reprezintă tot ce înseamnă colectarea, transportul,depozitarea/valorificarea gunoaielor în județ dar si eliminarea deşeurilor de foraj.
Ce a transmis Costel Alexe la Bruxelles și ce i-a spus comisarul pentru mediu
In pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de infringement declanşate de Comisia Europeană impotriva României in domeniul tăierilor ilegale de lemn şi pentru nefinalizarea Programului national de control al poluarii, au fost analizate vineri, la Bruxelles, de catre ministrul Mediului, Costel Alexe, si comisarul european pentru mediu, oceane şi pescuit, Virginijus Sinkevičius, catastrofele de mediu in Judetul Prahova continua, sub ochii si cu acordul si sprijinul celor doi directori Florin Diaconu si Gabriela Munteanu.
Comisia Europeana i-a reprosat Romaniei nerespectarea obligaliilor nationale, asumate prin directiva privind evaluarea strategică de mediu:
„ In cazul Romaniei, autoritatile nationale nu au fost în masură sa verifice efectiv operatorii si sa aplice sanctiuni corespunzatoare. Inconsecventele din legislatia natională nu permit interventia ferma a autoritatilor romane.”
Prin urmare, Comisia a decis miercuri sa trimita Romaniei o scrisoare de punere în intarziere, acordandu-i un termen de o luna, pentru a lua masurile necesare în vederea remedierii deficientelor identificate de Comisie. In caz contrar, Comisia poate decide sa trimita autoritatilor romane un aviz motivat.
Comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, a subliniat ca apreciaza deschiderea pe care actuala conducere a Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor o manifesta catre societatea civila şi ca isi doreste sa viziteze cat mai curand România.
Pe fondul catastrofelor ecologice din judetul Prahova, problemele de poluare & deseuri se extind si se amplifica
Continuam seria noastra de dezvaluiri despre ilegalitatile savarsite de coducerea Agentiei de Protectie a Mediului Prahova si legaturile suspecte ale directorului Florin Diaconu, cu reprezentantii firmelor care continua sa incalce legea, in coautorat cu directorul Garzii de Mediu Prahova, Gabriela Munteanu, chiar daca Florin Diaconu a fost sanctionat si retrogradat.
Revenind la prietenii si protectorii acestor indivizi, va indicam sa observati spectrul de ilegalitati prin care, in actele directorale ale domnului Florin Diaconu si Gabriela Munteanu, acestia confera protectie acestor personaje si firmelor implicate in respectivele inexistente servicii de mediu si, de asemenea, impiedica accesul firmelor serioase sa ofere serviciile ecologice atat de necesare judetului Prahova.
In continuare, vom prezenta caracatita de la Conpet SA Ploiesti.


Se presupune ca fiind mai mare în „Grad „Sorin sa ii fie superior lui Radu, dar documentele și orgranigrama ne spun altceva
Deci organigrama spune ca fratele mic e șef la fratele mare. Și cand te gândești ca fratele mare pe vremea când conducea serviciul economic al SRI PH a pus umărul ca fratele mic sa ajungă și el la Conpet SA Ploiesti.


Dar lăsând aceasta frăție la locul ei și studiind organigrama Conpet SA vedem din nou ca frațiile și-au dat mâna, ca de… asa este și în fotbal.
Observam ca: Conpet o companie listata la BVB încă din anul 2015 , respecta într-un tot unitar legislația Europeană având implementata directiva europeana 114/2008 cu obligativitate pentru toate statele membre din 2012 asa cum o spun documentele
Totul frumos pana la un punct
Pai de când frate partea cu ICP (Protecția Infrastructurilor Critice) În loc sa aibă în subordine Mediu ca asa zice D. E. 114/2008 ARE IN SUBORDINE administrativul?


Asa e la noi la români și mai ales într-o companie listata la bursa.
Și pentru ca să ne lămurim ca Serviciul Mediu nu e la o alta frăție am studiat atent organigrama Conpet.. Și p’tiu drace ce sa vedem: serviciul mediu este acum Birou Autorizații Mediu, dar la loc de cinste în directa coordonare a directorului adjunct…
Și ca de, văzând locul de cinste acordat serviciului mediu și făcându-ne curioși cui au cedat frații Necșulescu ceva ce de drep prin D. E. 114 /2008 le aparținea iată ce am descoperit:


Directorul General Adjunct care are în subordine ceva ce de drept aparținea fraților este nimeni alta decât ANAMARIA Dumitrache, cumnata sefului de la DIPI.


Reamintim ca, cumnatul Tiberiu Dumitrache a fost numit noul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne. El a fost urmărit penal și pus sub învinuire în dosarul DIPI 2, caz în care fostul ministru de Interne, Petre Tobă, a fost acuzat de favorizarea făptuitorului. Este vorba despre deturnarea fondurilor operative ale DIPI.
Noul șef al DIPI a scos 10.000 de lei din fondurile operative invocând operațiunile „Barbarosa” și „Viteazul”.
Fratele lui Tiberiu Dumitrache este ofiter la SRI, Directia A Bucuresti.
Tatal acestora este Dumitrache Gheorghe.
Generalul maior în rezervă Ovidiu Soare, fost şef al Inspectoratului pentru Apărarea Constituţiei şi Securitate Economică din cadrul SRI, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie. Soare a primit trei condamnări, pentru trei infracţiuni de luare de mită, fiecare de câte trei ani cu suspendare şi interzicerea unor drepturi civile timp de doi ani, pedepse care se contopesc. Tot trei ani de închisoare cu suspendare a primit şi fostul colonel Gheorghe Dumitrache de la SRI Prahova. Acesta din urmă este cuscrul liderului de sindicat Liviu Luca.
Emil „Cico” Dumitrescu, fost secretar de stat în Ministerul de Interne şi de consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, a fost achitat în acest dosar.
Potrivit procurorilor DNA, cei doi foşti ofiţeri SRI au fost implicaţi, în perioada 1996-2002, în activităţi de traficare a influenţei şi luare de mită. Cei doi pretindeau şi primeau de la mai mulţi oameni de afaceri sume importante de bani şi bunuri materiale în schimbul protecţiei acordate, atât în domeniul economic cât şi în domeniul activităţii organelor judiciare, dar şi de justiţie.
Dumitrache i-a oferit şefului său, Ovidiu Soare, bunuri şi servicii încorporate în construirea a două imobile în localitatea Călineşti, judeţul Prahova. În schimb, acesta din urmă, şi-a protejat subalternul în cadrul serviciului, prin demersuri oficiale pentru avansarea lui în funcţii şi grade superioare.
Noul șef de la „Doi și-un sfert” este fiul colonelului SRI în rezervă Gheorghe Dumitrache, condamnat la închisoare cu suspendare. De asemenea, socrul său este Liviu Luca, fost sindicalist condamnat la 10 ani de închisoare, într-un dosar în care a fost condamnat și Sorin Ovidiu Vântu.
Potrivit informațiilor prezentate în trecut de jurnaliștii din România, Gheorghe Dumitrache e fost ofițer de Securitate, după Revoluție, în anii ’90, devenind numărul 2 din SRI Prahova, de unde s-a și pensionat.


În februarie 2013, Înalta Curte l-a condamnat definitiv pe Gheorghe Dumitrache, la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de opt ani, pentru trafic de influenţă, dare de mită, încercarea de a determina mărturia mincinoasă.
„Potrivit DNA, din probele administrate de procurori a rezultat că în perioada 1996-2002, Dumitrache a lucrat la Secţia de Informaţii a judeţului Prahova având funcţia de şef sector, fiind subordonat pe linie profesională generalului Ovidiu Soare, care a condus la nivelul structurii centrale din cadrul SRI Diviziunea „A” şi ulterior Inspectoratul pentru Apărarea Constituţiei şi Securitate Economică. Din anul 2002, colonelul Dumitrache a fost avansat la unitatea condusă de Ovidiu Soare, din Bucureşti, unde a lucrat până în anul 2005. În perioada respectivă, între cei doi foşti ofiţeri SRI s-au stabilit relaţii care excedau cadrului deontologic şi profesional, fiind implicaţi în activităţi de traficare a influenţei, luare de mită etc., în sensul că pretindeau şi primeau de la mai mulţi oameni de afaceri sume importante de bani şi bunuri materiale în schimbul protecţiei acordate, atât în domeniul economic, cât şi în domeniul activităţii organelor judiciare, dar şi de justiţie. Dumitrache i-a oferit şefului său foloase de ordin material reprezentate de bunuri şi servicii, încorporate în construirea a două imobile în localitatea Călineşti, judeţul Prahova, (aparţinându-i lui Ovidiu Soare). În schimb, acesta din urmă şi-a protejat subalternul în cadrul serviciului, prin demersuri oficiale pentru avansarea lui în funcţii şi grade superioare. Datorită susţinerii de care a început să beneficieze, Dumitrache a început să desfăşoare, începând din anul 1996, activităţi de protejare a unor oameni de afaceri din judeţul Prahova, intervenind, la cererea acestora, la factori de decizie din SNP Petrom, Lukoil SA, dar şi la ofiţeri de poliţie şi magistraţi. Intervenţiile erau legate de iniţierea şi derularea unor afaceri comerciale profitabile, dar şi de obţinerea de soluţii favorabile în cazul unor dosare penale pe care cei în cauză le aveau pe rol. În aceleaşi scopuri, Dumitrache l-a atras în această activitate infracţională şi pe Radu Balici – general de brigadă (în prezent decedat). Pentru traficarea influenţei, cei doi au pretins şi primit, în mod repetat, de la doi oameni de afaceri suma de 1.496.675.579 de lei vechi şi 102.600 de dolari. Probele din acest dosar relevă faptul că Gheorghe Dumitrache, col. (r) SRI, a susţinut în faţa mai multor persoane că finul său, fostul şef al DIICOT Gheorghe Muscalu (actual membru în Consiliul Superior al Magistraturii-n.r.), şi fostul procuror general adjunct Marcel Sîmpetru (fost consilier în cadrul CSM, care a demisionat din funcţie în urma unui scandal de corupţie-n.r.) i-au promis că dosarul său va fi repartizat unui procuror care să dea o soluţie favorabilă lui. Potrivit rechizitoriului, în convorbirea telefonică din 14 martie 2006, Dumitrache îi relata finului său, procurorul Gheorghe Muscalu, că a discutat despre dosarul lui penal cu primul adjunct al procurorului general al Românei de atunci, Marcel Sîmpetru. În cadrul unei întâlniri speciale cu Muscalu, Dumitrache i-a relatat că procurorul Marcel Sîmpetru i-a spus să stea liniştit în legătură cu dosarul penal de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), deoarece procurorul anchetator care îl instrumentează va fi mutat în altă unitate, după care dosarul va fi dat unui alt procuror.”, scria presa vremii.
Socrul noului șef „Doi și-un sfert”, condamnat împreună cu Sorin Ovidiu Vântu
Socrul lui Tiberiu Silviu Dumitrache este Liviu Luca, fost sindicalist condamnat la 10 ani de închisoare, într-un dosar în care a fost condamnat și Sorin Ovidiu Vântu.
În 2018, Liviu Luca, aflat în detenţie din vara anului 2016 şi condamnat definitiv în mai multe dosare pentru infracţiuni de instigare la delapidare şi spălare de bani, a primit o pedeapsă finală de 10 ani de închisoare, după ce a solicitat în instanţă contopirea pedepselor din dosarele judicate la mai multe instanţe. Sentinţa de zece ani de închisoare după contopirea pedepselor este definitivă.
Curtea de Apel Ploieşti a dispus definitiv ca fostul sindicalist Liviu Luca să execute 10 ani de închisoare după contopirea pedepselor din mai multe dosare în care acesta fusese condamnat pentru infracţiuni legate de patrimoniul companiei Petromservice.
La finalul investigatiilor si dezvaluirilor va vom prezenta o dezvaluire care va arunca in aer sistemul judiciar si sistemul penitenciar din Romania: cum isi efectueaza Luca Luca pedeapsa in inchisoare (in birourile dintr-o cladire achizitionata prin interpusi chiar langa puscarie, inainte de incarcerare, fara paza…conducand afacerile in Romania „lucrului bine facut”).
Dupa prezentarea „caracatitei” in toata splendoarea ei o sa revenim cu dezvaluiri despre mafia gunoaielor si ale celor din Conpet SA Ploiesti. Suntem la 10% din dezvaluiri. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Actualitate

Documente șoc în scandalul care zguduie SRI-ul!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):
Greu, foarte greu de oprit scandalul în care este implicat Rădulescu Ion, tatăl generalului SRI ”Dodo” Dorin Rădulescu. Chiar dacă structuri precum SRI, DIICOT sau ANAF s-au făcut deja ”arici” în fața solicitărilor instanței, refuzând să recunoască existența ”echipelor mixte” și ale ”protocoalelor” în ancheta privind ”grupul de infracțiune organizată” prin care tocmai tatăl celui mai tânăr general SRI a fost ”extras” printr-un controversat acord de recunoaștere a vinovăției. În cazul acestei structuri fiind invocat chiar secretul de serviciu pentru a nu se pune niciun document la dispoziția judecătorilor!


Șoc în ”Circuitul documentelor” în ancheta DIICOT
Iată însă că totuși astfel de documente încă ”se mai găsesc”… Însă până la dezvăluirea unor declarații ale inculpatului ”cheie” Rădulescu Ion și care se bat pur și simplu cap în cap, ies la iveală și acte bancare care par desprinse dintr-un ireal joc de-a ”alba-neagra”. Pentru că, parcă aidoma unui banc de la ”Radio Erevan”, Vasilescu Valentin a fost ținut timp de patru luni în arest preventiv pentru astfel de ”erori”, care în cele din urmă tot se va dovedi dacă au fost sau nu doar întâmplătoare. Astfel că pur și simplu acesta a fost acuzat de ”spălare de bani” ca și împuternicit al unei societăți comerciale despre care a declarat că nu a repezentat-o. Dar cum ”ditamai” Banca Comercială Română a confirmat această calitate de ”împuternicit” procurorilor DIICOT prin adresa oficială ”Nr. DAF 1494 și 3338/15.05.2015”, inculpatul a putut fi ”executat”. Surpriză însă, după mult prea multă vreme, în urma altei solicitări, BCR revine în atenția procurorilor DIICOT cu o altă adresă, ” Nr. DAF 8934/20.01.2016”, în care recunoaște că pur și simplu a încurcat ”borcanele”, Vasilescu Valentin neavând nicio legătură cu respectiva firmă!!! Motivul invocat și care a dus la susținerea ”în viață” a dosarului la DIICOT timp de atâtea luni de zile fiind cel puțin la fel de halucinant ca și ”încurcătura” propriu-zisă : ” referitor la SC EMS Sisteme și Echipamente SRL, precizăm că în adresa noastră nr. DAF 1494 și 3338, datorită volumului mare de informații s-a strecurat o eroare materială iar persoana cu drept de semnătură pe contul societății a fost David Dorel Mihai”!!! Asta după ce în prima adresă trimisă DIICOT se menționa clar că ”SC EMS Sisteme și Echipamente SRL a fost identificată cu persoana împuternicită Vasilescu Valentin”!!!
Anchetă BNR


”Eroarea materială” a BCR, sesizată BNR
Și uite cum acestă ”eroare materială strecurată” într-o adresă oficială a băncii complică și mai mult ”puzzle”-ul anchetei în care puzderie de angajați ai firmei au trebuit să dea ”specimene de semnătură”, numai Rădulescu Ion și Vasilescu Valentin nu! Deși astfel se putea vedea imediat cine a semnat de fapt ordinele de retragere numerar! Asta ca să nu mai vorbim și de refuzul unei ”confruntări directe” între cei doi! Dincolo însă de strategia aleasă de procurorii DIICOT pentru a-și conduce ancheta, ”eroarea materială” din documentele materiale a fost sesizată deja și Băncii Naționale a României, prin adresa nr CIA 245/AAB/ 24.10.2019, în care a fost supusă analizei guvernatorului BNR ” o situație deosebită generată de grava iresponsabilitate a Băncii Comerciale Române SA precum și încălcarea de către aceasta a reglementărilor legale din România și Uniunea Europeană în relația de colaborare constructivă cu societățile (…) și subsemnatul. Prin comportamentul său banca s-a dovedit a fi un furnizor negativ de servciii financiare pentru subsemnatul în calitate de persoană fizică și societatea (…) în calitate de persoană juridică, fapt ce a condus la acuzarea mea pentru săvârșirea unor presupuse infracțiuni de spălare a banilor în contextul în care nu am fost implicat într-o activitate bancară în perioada 2007-2015” a mai sesizat Vasilescu Valentin, patronul care s-a trezit ”împuternicit” de bancă la o societate la care nu era!

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate19 ore ago

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(IX)/Ce înseamnă ca frațiile din servicii sa pună mâna pe CONPET SA Ploiesti?

Oare cum a ajuns FRATELE MAI MARE sa fie subalternul FRATELUI MAI MIC? Sau în traducere liberă ce înseamnă ca...

Actualitate19 ore ago

Documente șoc în scandalul care zguduie SRI-ul!

(Preluare National – Catalin Tache): Greu, foarte greu de oprit scandalul în care este implicat Rădulescu Ion, tatăl generalului SRI...

Actualitate19 ore ago

DNA s-a mai pricopsit cu o noua plangere penala

Primarul Adrian Dobre a dat ordin directorului Vaida să-l dea afară pe un funcționar public de la Poliția Locală Ploiești...

Actualitate19 ore ago

Zile de maxima durere in procuratura, caci a venit vremea bilanturilor

PICCJ, DNA, DIICOT si restul parchetelor trebuie sa isi prezinte catastrofalele rezultate din 2019. Si spunem catastrofale pentru ca noua...

Actualitate19 ore ago

ORDONANTA ANTICIPATELOR MERGE LA LADA DE GUNOI

Era de prevăzut. În această ordonanță, emisă într-o noapte împreună cu alte 24, în mare viteză și în mare pripă,...

Actualitate2 zile ago

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(VIII)De ce România a ajuns groapa de gunoi a Europei? Iată afacerile murdare de cca. 30 de ani!

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Actualitate2 zile ago

Sereiștii – cei cu deviza inexistentă în limba latină pe frontispiciu, patria a priori – curcile si coronavirusul chinez

În luna mai 2006, ne amintim că preşedintele Traian Băsescu a cerut SRI sprijin pentru colectarea de informaţii privind un...

Actualitate2 zile ago

VALENTIN CEAUȘESCU: “SUNT FIUL PĂRINȚILOR MEI. NU EU MI-AM ÎMPUȘCAT TATĂL ȘI MAMA. NU AM CERUT NIMIC DE LA NIMENI. NU MĂ INTERESEAZĂ BANII”

Valentin Ceaușescu a ajuns, la 30 de ani de la Revoluție, să fie scos vinovat moral că e fiul defuncților...

Actualitate2 zile ago

Costache, lovit de ”blestemul lui Beuran”!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că la doar câteva zile după declanșarea noii ”prigoane” împotriva celor mai reputați medici...

Actualitate2 zile ago

O judecatoare care a candidat pentru un post la ICCJ a luat decizia

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al magistraturii condusa de Nicoleta Tint (foto) va lua in discutie solicitarea unei judecatoare...

Actualitate2 zile ago

CCR L-AR PUTEA DECLARA PE ORBAN ”NECONSTITUTIONAL” CHIAR IN ZIUA VOTULUI

(Preluare Inpolitics): Curtea Constituţională va dezbate, pe 24 februarie, sesizarea referitoare la un conflict juridic de natură constituţională între preşedinte...

Actualitate2 zile ago

O sfidare, câțiva crispați, multe imoralități!

Un eveniment mărunt petrecut în zona noastră ar fi trecut probabil neobservat dacă protagoniștii nu s-ar fi grăbit să se...

Actualitate2 zile ago

Măciuca PSD. Mai scapă Iohannis?

S-a creat un mit nou. Conform căruia Klaus Iohannis, transformat în mare jucător, câștigă pe orice teren. Și dă de...

Actualitate3 zile ago

Florin Citu inregistreaza inca o premiera

Vot in comisii pentru Florin Citu, ministru desemnat la Finantelor Publice: 18-18. ,,Aviz de respingere” – spune unul dintre Parlamentari....

Actualitate3 zile ago

Tsunami la IGJR : Cucoș executat, vine ”colonelul datorie” !

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că șeful Jandarmeriei a reușit în cele din urmă să îi facă pe plac...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!