Connect with us

Actualitate

Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi

Publicat

pe

Intors din Tenerife, Iohannis şi-a continuat în chip sfidător excursia pe pîrtia de la Şureanu, în timp ce sute de protestatari îl huiduiau la poarta Palatului Cotroceni, cerîndu-i demisia pentru acel „nu” repetat în sprijinul corupţiei, oripilaţi de repetatul şi ieftinul laudatio la adresa şefei D.N.A., îngroziţi de rînjetul său de circ şi dezinteresul manifestat faţă de procurorii stricaţi, de peroraţia lui pe tema corupţiei pe care, evident, o tăinuieşte. Deşi bate la ochi, trucul lui Iohannis de a mîngîia pe frunte pacienta Koveşi nu este nou. Nou este doar tupeul lui Koveşi de a se ţine cu fundul de scaun, pentru că sistemul îi şopteşte la ureche vorbe de amor, în pofida numeroaselor dovezi care îi arată drumul spre sala de judecată. Raportul de control de la D.N.A. menţionează aspecte revoltătoare, care relevă faptul că sub conducerea Laurei Koveşi, D.N.A. a devenit un real pericol public, fiind pusă sub semnul întrebării oportunitatea funcţionarii în continuare a acestei instituţii, cîta vreme abuzurile, eşecurile şi ilegalităţile au atins cote alarmante. Singurul preşedinte care a acoperit ilegalităţile sistemului, care o face pe-a avocatul acestui mecanism represiv, este Iohannis. Şi, în mod sigur, la căderea sistemului, va achita cea mai grea notă de plată.

Oripilaţi de abuzurile acestei instituţii represive, tot mai mulţi români cer demisia lui Iohannis şi a Codruţei Koveşi, întrebîndu-se cum ne-am pricopsit cu acest instrument al abuzului, care permite o imunitate absolută procurorilor, imunitate ce a depăşit sistemul juridic românesc, transformîndu-l, subtil, în dictatură. În 2002, sub lozinca „lupta anticorupţie”, lozincă menită să ascundă ilegalităţile şi abuzurile de la vîrf, prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 43/2002, interlopii lumii paralele le-au sugerat lui Iliescu şi lui Năstase înfiinţarea Parchetului Naţional Anticorupţie (P.N.A.), transformat, apoi, într-o armă politică împotriva opozanţilor. În 2005 şi-a schimbat denumirea în Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.). Teoretic, D.N.A., pare a fi o instituţie românească, dar, în realitate, este condusa de globaliştii S.U.A.-U.E.-Sörös & Co. Pentru că aceştia au văzut instrumentul potrivit în Traian Băsescu, adică modelul de slugă fidelă, au decis, în 2005, că trebuie să fie preşedinte al României. Astfel, au demarat, cu concursul „alesului”, un odios experiment de tip totalitar, mai întîi, pentru a testa reacţia oamenilor. Cum reacţia a fost absentă, Sistemul Represiv a devenit tot mai puternic, tot mai virulent, Traian Băsescu folosindu-l împotriva tuturor celor care nu cădeau de acord cu el. În perioada respectivă, Justiţia Română” era pe mîna Monicăi Macovei, componentă a sistem juridic de dinainte de 1989. Uite aşa, România a devenit ţara în care trăiesc şi acţionează cele mai multe slugi ale globaliştilor.

Astăzi, nu putem vorbi despre derapaje la D.N.A., ci despre hainlîc. Despre o structură secretă de cucuvele mov, zdrenţe şi portocale, despre un mentorat în arta jafului, pactizare cu corupţia şi corupţii mari, din perspectiva unei precizii chirurgicale, toate avînd ca unic scop teroarea în rîndul celor care le stau în cale şi favorizarea infractorilor „de elită”. Atîta timp cît călătorului de la Cotroceni îi cîntă cucuveaua serenade în curtea palatului şi ne rîde-n nas, atîta timp cît o apără cu sîrg prin cuvinte îngăimate fără sens, „doamna K” va rămîne inexpugnabilă. Presa v-a trăncăni puţin, va face un pic de balamuc în mijlocul drumului, o zi, două, cinci, apoi v-a scăpa osul din gură, pentru că alte oase vor fi puse cu tîlc pe piaţa media. Toate declaraţiile lui Iohannis cu privire la Koveşi reprezintă atitudinea tipică unui ispravnic supus mafiei transfrontaliere. Oricît s-ar căzni americanii să lucreze la imaginea” imaculatei Codruţa Koveşi, strănepoţii noştri vor urmări în mod sigur filme horror cu acest sinistru personaj, alături de Coldea, Portocală, de judecătorii acoperiţi, şantajaţi şi descoperiţi, alături de toţi cei din cîmpul tactic al S.R.I., pentru care aşteptăm începerea cercetării-urmării penale. Corupţia este partea cea mai mizerabilă a „democraţiei” româneşti, pe care n-avem cum s-o sfinţim. Este la fel cum m-aş strădui eu să acopăr goliciunea personajelor lui Michelangelo din „Judecata de apoi”.

În nicio ţară din lume nu mai funcţionează o asemenea instituţie gestapovistă! D.N.A. trebuie dezinfectată, deratizată şi regîndită sub deviza pretorului roman Piso: „Fiat Justiţia, ruat coleum!” (Să se facă dreptate, prăbuşească-se şi cerul!) şi condusă de un comisar incoruptibil, gen Eugen Alimănescu. Interesele Ţării trebuie să se afle deasupra tuturor „parteneriatelor”, iar Koveşi trebuie să primească un bilet la ordin cu destinaţia sala de judecată, apoi, previzibil, Târgşor sau Colibaşi. Cu toate acestea, nu prea curînd vom citi ştirea potrivit căreia Koveşi şi întreg carul alegoric vor fi înlăturaţi şi traşi la răspundere pentru multele abuzuri, pentru terfelirea unor vieţi şi repetatele încălcări ale Constituţiei, pentru că Gauleiterul Klemm şi Herr Iohannis se declară super-mulţumiţi de „doamna K”, o laudă şi o decorează ca fiind cea mai tare din parcările internaţionale! Cum au dispărut cu coada între picioare cele mai aprige regimuri dictatoriale: nazist, sovietic, maoist, comunist, înclin să cred că tot aşa va dispărea imperiul piramidal al corupţiei din ţară – acest regim mafiot binomist, demn de anii stalinismului. Sfîrşitul i se apropie. Regimului represiv securist al lui Koveşi şi Coldea i se ţine lumînarea.

În oricare altă ţară din lume, dacă există suspiciuni cu privire la un înalt oficial sau dacă vreunul îşi manifestă public obrăznicia penală, acesta îşi dă demisia sau este demis. Koveşi nu înseamnă Justiţie! Daţi jos blana de oaie de pe trupul de lup al doamnei K! În popor se spune adesea: „vai de păduchele care a făcut purici”. În ciuda tuturor actelor de teatru absurd, în care Koveşi rîde cu o mască şi plînge pentru putere cu o alta, s-a ridicat deja capacul de pe cazanul care clocotea înăbuşit! I-a fost greu să reziste propriilor apucături şi maniei atotputerniciei. Şi mă întreb unde v-aţi ascuns haştagrezistenţilor acum, cînd fiertura de cucuvea mov a dat în foc! Cînd adevărul nud a ieşit la iveală!? În fine, poporul are mai mult mai multă demnitate decît pot avea în trei vieţi, Koveşi, Iohannis, Lazăr şi toate portocalele stricate din Justiţia română. Ei sînt mult mai parşivi decît îi credem noi.

Încotro vom ajunge dacă vom accepta să alunecăm perpetuu pe cojile de babane aruncate de maimuţele penale? Adevărata luptă anticorupţie din România se va finaliza atunci cînd vinovaţii vor face cunoştinţă cu răcoare din celulă, cînd averile dobîndite prin fraudă vor fi confiscate şi redate poporului. Cînd România va avea lideri patrioţi şi cu simţul răspunderii, pentru care binele poporului să fie mai presus decît binele personal. Atunci cînd principalele braţe ale caracatiţei, începînd cu Koveşi, vor fi judecate şi stîrpite. Cînd ţara nu va mai fi raiul clanurilor de interlopi, protejaţi de justiţia încălţată cu papuci penali. Cînd vor dispărea crima organizată şi grupările mafiote care au luat în stăpînire instituţiile şi bunurile statului. Cînd turma de rozătoare de la vîrf va fi deconectată de la robinetul statului, cînd România nu va mai fi condusă de tractorişti, piraţi, chelneri, şoferi, panglicari, pieţari, valutişti, tîmplari, hoţi, absolvenţi de bacalaureat după obţinerea licenţei, cînd va dispărea orice urmă a clasei politicianiste postdecembriste. Cînd liderii de sindicate nu vor mai fi controlaţi prin şantaj şi forţa banilor, cînd grupurile politico-economice de inspiraţie ocultă nu vor mai controla statul român, cînd organismelor financiare internaţionale nu li se vor mai permite să jupoaie naţiunea română de resurse şi să le expatrieze cetăţenii. Cînd corupţia nu va mai ţine loc de mic dejun, prînz şi cină pentru români.

Avem o droaie de aleşi care storc bani de la stat; o droaie de miriapozi care se urcă în mercedesuri plătite tot de stat, dar coboară foarte rar prin ţara înfometată, sărăcită, prin satele neelectrificate şi pline de noroi! A fi guvernat de o asemenea clasă politică, a fi judecat de o asemenea „Justiţie” coruptă înseamnă a fi nedreptăţit, furat de demnitatea ta, lipsit de valorile naţionale, pedepsit, prostit, persiflat, manipulat, taxat peste măsură, jupuit, sărăcit, controlat la fiecare bănuţ, dirijat, spionat, îndoctrinat, minţit şi comandat de indivizi imorali şi corupţi.( Maria Diana Popescu).

 

Actualitate

4 lucruri de stiut despre masa de calcat profesionala – pentru o achizitie inspirata!

Publicat

pe

De

masa de calcat profesionala

Masa de calcat este un echipament necesar in aproape orice locuinta, mai ales in cele cu familii numeroase, familii in care procesul de calcare devine un adevarat ritual, deseori indelungat. In acest context, unele persoane simt nevoia de a achizitiona o masa de calcat profesionala.

Intr-adevar, acest tip de echipament este cu precadere intalnit in afacerile din domeniul HoReCa si cel ospitalier, dar acest lucru nu inseamna ca gospodinele nu pot apela la o astfel de masa. Totusi, inainte de achizitie, ambele tipuri de cumparatori trebuie sa stie cateva lucruri importante despre mesele de calcat profesionale.

Iata care sunt acestea!

 

Lipsa portabilitatii

Mesele de calcat obisnuite sunt cunoscute pentru portabilitate, dar si pentru faptul ca pot fi pliate si depozitate cu usurinta in aproape orice tip de spatiu. Acelasi lucru nu poate fi spus si despre mesele de calcat profesionale.

Modelele simple, fara statie de calcat incorporata, prezinta intr-adevar picioare pliabile. Totusi, greutatea meselor de calcat profesionale face dificila utilizarea acestora. Un model simplu de masa de calcat profesionala are in jur de 20 de kilograme. Portabilitatea iese astfel din discutie – masa poate fi mutata, dar va fi mai usor pentru utilizatori ca aceasta sa aiba o locatie predefinita.

 

Functii de incalzire si aspiratie

Functiile principale si de altfel esentiale pe care o masa de calcat profesionala le are sunt incalzirea si aspiratia. Functia de incalzire va deveni vitala pentru utilizatori, deoarece aceasta eficientizeaza procesul de calcare. Incalzirea contribuie la mentinerea unei temperaturi consistente la nivelul mesei de calcat, dar si a fierului de calcat. Apoi, datorita temperaturii ridicate la care materialul va fi tinut, utilizatorul nu va trebui sa apese pe tesaturi, riscand provocarea daunelor la nivelul acestora.

Riscul producerii daunelor se elimina si cu ajutorul functiei de aspiratie. Aceasta nu numai ca mentine tesaturile drepte, fara cute, dar permite aburului creat prin calcare sa treaca direct prin material, eliminand totodata umiditatea din acesta. Indiferent de tipul de calcare abordat, hainele vor fi gata de purtat sau depozitat imediat dupa.

 

Inaltime ajustabila

Majoritatea meselor de calcat moderne au o inaltime ajustabila. Astfel, era imposibil ca aceasta caracteristica sa lipseasca de la masa de calcat profesionala, din moment ce aceasta este conceputa pentru utilizare indelungata.

Ideal ar fi sa eviti mesele de calcat fara aceasta caracteristica. Chiar si mesele de calcat profesionale cu statie de calcat incorporata nu omit acest lucru.

 

Statia de calcat incorporata

Un echipament cu adevarat util este masa de calcat profesionala cu statie de calcat incorporata. Aceasta prezinta un intreg corp suplimentar sub blatul mesei de calcat dedicat depozitarii si pregatirii fierului de calcat pentru procesul de calcare.

Desigur, statia de calcat este echipata cu un rezervor responsabil pentru generarea de aburi – aburii fiind absolut esentiali in procesul modern de calcare.

In general, o astfel de statie este dorita la nivelul afacerilor de profil – spalatorii si curatatorii care vor sa ofere un serviciu in plus clientilor, sau in cadrul afacerilor ospitaliere.

 

Acestea au fost cele mai importante patru lucruri pe care trebuie sa le stii despre o masa de calcat profesionala. Daca esti in cautarea produselor care sa prezinte fiecare dintre functiile mentionate, Generatoare de Vapori este alaturi de tine – curatare, calcare, detergenti si uscatoare de calitate superioara!

Citeste in continuare

Actualitate

„Ciorbă reîncălzită”

Publicat

pe

De

Ieri am prezentat deranjul din PSD generat de candidatura lui Geoană (Decriptarea unei manipulări despre Mircea Geoană și viitorii săi susținători din PSD.

Cazul Cazanciuc), respectiv a pesediștilor ce se pregătesc să dezerteze în primăvară și să îl susțină, menționându-i doar pe Vasile Dîncu și Robert Cazanciuc, deocamdată. Operațiunea apare ca fiind coordonată de o parte dintre rezerviștii Statului Paralel, conduși de către Florian Coldea, fapt ce e un argument în plus, prieteni, pentru a analiza azi potențialul lui Geoană, cine anume îl susține și ce șanse are.

Născut de Ziua Franței, în 1958, Mircea Geoană este fiul unui important general din regimul lui Nicolae Ceaușescu, generalul Geoană ce a fost implicat inclusiv în tranzacționarea sumelor încasate de către statul comunist român pentru repatrierea evreilor din Israel. Ascendența familială a favorizat integrarea tânărului Geoană în structura Ministerului Afacerilor Externe, unde a ocupat funcția de purtător de cuvânt după 1989.

În acest fel a reușit numirea ca ambasador în SUA, din partea regimului Emil Constantinescu, ajungând apoi să fie numit și ca Ministru de Externe în guvernarea Adrian Năstase. A devenit președintele PSD, dar și al Senatului României, funcții pe care le-a pierdut odată cu înfrângerea la prezidențialele din 2009 în fața lui Traian Băsescu. Din 2019 este secretarul general adjunct al NATO, funcție cu atribuții minore, ba chiar inexistente acestea până la războiul ucrainean, dar sinecură calculată pentru Geoană spre a-i asigura acestuia trambulina exact la alegerile din 2024.

Potențialul electoral al lui Mircea Geoană este unul slab, dovedit prin candidaturile avute la activ. În 2004 a pierdut competiția pentru Primăria București în fața lui Băsescu chiar din primul tur, deși era susținut de un PSD cu un scor electoral de peste 40%. În 2009, deși din nou era foarte bine susținut la prezidențiale și în competiția cu un Băsescu căzut în genunchi, Geoană a pierdut din nou, făcând inclusiv în mod intenționat, atenție, toate greșelile posibile, generând astfel dictatura Statului Paralel asupra României, punându-și astfel colegii din PSD și susținătorii din campanie sub prigoana securiștilor lui Băsescu.

În 2012, Geoană a intrat din nou în Parlament prin benevolența prostească, dar impusă cu pârghii externe colegilor tăi din PSD, pe care i-a trădat rapid, făcându-și propriul partid, Partidul Social Român (PSRO), cu care a candidat la alegerile din 2016. Scorul obținut de PSRO-ul său la locale a fost, atenție, de 99.000 de voturi pe țară, fapt ce l-a obligat să părăsească competiția de la parlamentare în mod rușinos.

Ăsta a fost candidatul Geoană. Cine îl susține astăzi însă pe acest candidat perdant în mod repetat și rușinos până în acest moment? Apoi pe lângă rezerviștii Statului Paralel, conduși de către Coldea, după cum v-am explicat, în mod vizibil se distinge o sumă de oportuniști ce-și justifică alegerea în virtutea faptului că ei ar susține omul NATO, deci al americanilor. Aceștia toți împreună încearcă să-i racoleze lui Geoană oameni de prin partidele politice, respectiv îi asigură sprijin mediatic prin suport financiar sau prin alocarea unor entități media pe care le controlează, de tipul televiziunilor Prima.

Oricât de ciudat vi s-ar părea, sprijinul american, prieteni, pentru Geoană este incert. Aveți încredere, pentru că vă spune unul, adică eu, care a discutat această temă în Statele Unite de 2 ori, chiar la Casa Albă, și în 2004, și în 2009; o să detaliez în mod precis și spectaculos cu altă ocazie. Geoană se bazează doar pe sprijinul a câtorva membrii din staff-ul lui Joe Biden, membri care astăzi este clar că vor dispărea din peisajul puterii în 2024. Ce șanse are Geoană? Foarte mici conform analizei mele.

Candidatura lui nu este una consolidată, nici măcar susținută corespunzător, iar scandalurile care deja au început vor avea efectul ca s-o ridiculizeze. El nu va putea juca nici măcar rolul candidatului Factorului Extern, deoarece protagoniștii puterii de azi din România și-au securizat deja această postură, având avantajele împărțirii și alocării de contracte guvernamentale și oportunități de mari afaceri. De aici și așa să citiți și caracterizarea fatală făcută de către Marcel Ciolacu despre candidatul Mircea Geoană, aceea de „ciorbă reîncălzită”. Voi reveni asupra temei de câte ori se va reîncălzi, tema mă refer; până atunci, despre Mircea Geoană să auzim numai de bine.

Cozmin Gușă

Citeste in continuare

Actualitate

Grav ar fi dacă și acum lumea noastră ar tăcea

Publicat

pe

De

Din comunicatul DNA referitor la abuzul în serviciu de 1 (un) miliard de euro comis de Cîțu, Vlad Voiculescu și Mihăilă* rezultă că actul juridic incredibil în baza căruia România a achiziționat 91 de milioane de doze de vakseen** este ILEGAL.

De asemenea, din același comunicat rezultă ca mai mult de 53 de milioane de doze nu mai erau utile după ce deja interesul pentru vakseenare scăzuse. Într-adevăr, cu doza 1 s-au „imunizat” 9,5 milioane de oameni, cu doza 2, deja nu se nai înțepase decât 1,9 milioane, iar cu doza 3 doar 35 de mii. Azi, când virusul pentru care fusese conceput „cu viteza” științei „superbul” vakseen a dispărut.

Palierul doi de informație factuală (fact checker – ită deja de Reuters): Moderna și BionTech/Pfizer se ceartă ca chiorii pe titularitatea patentului de fabricare a „superbului”. Unul dintre acești mahări a mințit autoritățile și a mințit întreaga lume. A fost grup infracțional organizat. EPPO, parchetul condus de Kovesi, ar fi trebuit să-i aresteze pe autorii falsului și ai actelor de corupție imediat ce Autoritatea Europeană pentru invenții și mărci a declarat că patentul Moderna este invalid. Nu s-a întâmplat asta încă (mme Kovesi are alte priorități, de exemplu, să devină președinte al României), dar nu asta contează pentru expozeul de față. Contează că unul din doi producători ne-a vândut bunurile care erau proprietatea altuia. Iar asta este infracțiune de înșelăciune și motiv de nulitate absolută pentru obiect ilicit și cauză ilegitimă. Încă o dată, contractul încheiat de prostocrația coruptă română Moderna & Pfizer/BionTech este ILEGAL.

Avem de-a face, deci, cu contracte de două ori ilegale.

În altă ordine de idei, atât Codul civil, cât și legislația protecției consumatorilor prevăd rezilierea pentru vicii de calitate și răspunderea pentru produsele cu defecte. Dacă cele 53 de milioane de doze nu mai sunt utile, dacă efectele pozitive ale vakseenului au scăzut asimptotic către zero, dacă minunatul ser de manipulare genetică a cauzat decese și vătămări, atunci produsul achiziționat nu mai trebuie plătită. Dimpotrivă, producătorul trebuie să restituie prețul și să achite daune de miliarde de euro.

Statul român ar putea face acțiuni în nulitatea contractelor cu Moderna și Pfizer/BionTech, pentru motivele de mai sus.

De asemenea, ar putea face acțiune de reducere (actio estimatoria) sau de restituire (actio redhibitoria) a prețului acelor inutile vakseenuri. Ar putea economisi, astfel, cel puțin un miliard de euro, și ar putea recupera alte miliarde de euro de la cei doi haidamaci.

Știți bine că nu o va face.

Dar asta nu înseamnă nimic.

Grav ar fi dacă și acum lumea noastră ar tăcea.

Nulitatea absolută poate fi pretinsă în instanță de orice persoană interesată. Deci, și de un număr de 250 sau 250 de mii de cetățeni români care fie au plătit taxe pentru a se achita aceste miliarde de euro cu ocazia fraudei de care vorbește DNA, fie au cumpărat apă chioară sub numele de vakseen, fie au avut de suferit direct sau ca urmare că și-au pierdut apropiații de pe urma „imunizării” cu respectivul ser, care a fost și nociv.

Nu trebuie să aveți temeri relative la taxa de timbru.

Dacă acțiunea se face în consortium litis (proces colectiv) în calitate de consumatori sau printr-o asociație de protecția consumatorilor, nu există taxa de timbru.

Chiar și taxa de timbru în caz de litigiu de drept comun este suportabilă. Pentru o valoare de un miliard de euro, taxa de timbru este de 10 milioane de euro. Un număr de 250 de mii de reclamanți ar putea acoperi această sumă ușor. În plus, instanța poate acorda reduceri drastice ale taxei sau chiar ajutor public judiciar.

Nu trebuie să vă temeți nici de onorarii. Un asemenea proces poate fi ușor finanțat, fie prin sponsorizare, fie prin finanțare de către un terț. E ceva permis și chiar recomandat de UE.

În fine, nu trebuie să vă temeți nici de corupția sau indolența judecătorilor la care ar pica aleatoriu asemenea procese. Nu își riscă nimeni libertatea în asemenea mega-acțiuni judiciare.

*comunicatul DNA este în legătură cu ridicarea imunității față de cei trei făptuitori; sfera infractorilor este, fără îndoială, mai mare; aceste persoane nu apar în comunicat pentru că nu su imunitate; poate fi vorba de Arafat, Gheorghiță, membri (mereu secreți până acum) ai CNCAS, secretari de stat obscuri etc. E clar un mega-grup infracțional organizat acolo

**cantitatea pre-achiziționată e mult mai mare, așa cum desigur știți: 120 de milioane de doze; de aceea, conform ilegalelor contracte, România mai trebuie să arunce pe fereastră încă un miliard de euro

Gheorghe Piperea

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusiv2 zile ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusiv5 zile ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusiv5 zile ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv6 zile ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv6 zile ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv7 zile ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv7 zile ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Exclusivo săptămână ago

Plângere penală la DIICOT. Grup infracțional care abuzează viitorii ofițeri

Sindicatele din penitenciare denunță la DIICOT conducerea Academiei de Poliție” A. I. Cuza”, pentru abuz în serviciu și fals intelectual....

Exclusivo săptămână ago

Umilință, înjosire si dispreț la Academia de Poliție și despre cum sunt testați studenții ei, în condiții de “căprărie”

A venit prima răzbunare pentru studenții impertinenți care au îndrăznit să reclame toxiinfecția alimentară de la începutul săptămânii. “Căprăria” este...

Exclusivo săptămână ago

Comisarul șef de poliție Lupu Sorin, locțiitorul șefului Direcției Control Intern din IGPR, s-a transformat în cenzor sindical.

Legea Dialogului Social Art. 9. (1) Membrilor aleşi ai organelor de conducere ale organizaţiilor sindicale li se asigură protecţia legii...

Exclusivo săptămână ago

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (I)

In mai multe materiale-sinteza anterioare, a fost descrisă o structură de crimă organizată din interiorul Poliției Române, operând în județul...

Exclusivo săptămână ago

ZEUS pierde umbrela de la ANP/ Directorul penitenciarelor Dan Halchin – ADIO!

            După ce mai bine de 2 ani, tot deplângem situația in care a ajuns...

Exclusivo săptămână ago

O pungă de supermarket este exact ce-ți trebuie atunci când ploaia de afară trece și prin camera de cămin a Academiei de Poliție.

În București a plouat. Doar că a plouat și în Academia de Poliție, chiar în dormitoarele studenților, dezvaluie cei de...

Exclusiv2 săptămâni ago

A fost  a 3-a noapte când echipajele de urgență au fost solicitate la Academia de Poliție!!!/Rușine, conducerii Academiei de Poliție!

Mai mulți studenți au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După 3 zile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv