Connect with us

Actualitate

Boala puterii absolute

Publicat

pe

Aţi crezut cumva că în D.N.A. se încalcă legea? V-a trecut prin minte că procurorii D.N.A. ar fi capabili să fabrice probe? V-aţi închipuit cumva că procurorii de elită ai acestei mult lăudate Direcţii a Parchetului obligă martorii să semneze declaraţii false? V-aţi imaginat că procurorii D.N.A .vorbesc ca la uşa cortului, că în discursul lor înjurăturile sunt mai prezente decât propoziţiile curate? Înseamnă că sunteţi nişte inculpaţi! Nişte viitori „paraziţi” pasibili de „daune totale”! Şi, odată intraţi în categoria inculpaţilor, conform celor susţinute public de doamna procuror şef, nu mai aveţi drepturi. Nu mai puteţi întreba. Nu mai puteţi avea nici măcar îndoieli. V-a dispărut şi ultima urmă de credibilitate.

Ca şi dumneavoastră, tot de la doamna procuror şef, am aflat că subordonaţii domniei sale se află mult deasupra oricărui alt muritor. Ascultând-o, am avut impresia că ei poartă sub hainele de fiecare zi aripi albe, nevăzute pentru vulg. Aripi de înger, plantate acolo de forţe invizibile cu puteri mult peste sforţarea de ripostă a României, acum doar o neputincioasă colonie de tip nou aflată la margine de continent. Ce ne mai spune doamna procuror şef? Ne mai zice, cu voce tremurândă de convingere, că procurorii D.N.A. nu greşesc niciodată, fiindcă numai ei sunt depozitarii adevărului. Că doar lor le stă în fire, ca un dat divin venit de peste mări, să ştie de la prima privire dacă eşti vinovat sau nu.

Uşor indignată fiindcă este pusă în situaţia să dea explicaţii, doamna încearcă să ne convingă că, dintre toţi trăitorii pe meleaguri româneşti, numai subordonaţii ei sunt aceia care, urmând probabil aceeaşi porunca divină, ne pot împarţi în două cete: în înculpaţi şi restul lumii. Ca orice adevărată armată a dreptăţii, D.N.A. are un steag. Pe steag e scris (nu este clar de cine, dar în limba română) „Lupta împotriva corupţiei”. Şi, sub acest stindard, în numele înscrisului acela, procurorilor D.N.A. le este permis orice. Orice! Noi, muritorii, nu-i putem critica. Instanţele nu-i pot judeca. Victimele nu pot protesta, iar cei care li se împotrivesc chiar şi cu un cuvânt sau le desconspiră ilegalităţile sunt imediat pedepsiţi. Nu contează ce poziţie pe scara valorilor sociale ocupă persoanele care au îndrăznit să crâcnească. Pot fi simpli cetăţeni, judecători neascultători, parlamentari răvrătiţi, jurnalişti prea guralivi, miniştri ori prim-miniştri. Au fost luaţi în vizor? Gata, sunt „arşi din zbor”! Ca în Tartar (locul unde erau pedepsiţi cei care greşeau faţă de zei), rezultatul muncii acestor procurori, eroismul lor profesional, este apreciat de doamna procuror şef după numărul celor pe care i-au nenorocit şi după statutul social al celor condamnaţi. Au închis un ministru? Înseamnă că au dat dovadă de curaj şi, gata promovarea! În „lucrarea” întocmită pentru „paradeală”, respectarea legii ori corectitudinea metodelor folosite nu au nicio relevanţă.

Nu este important nici dacă persoana aceea a greşit cu adevărat sau nu. Când au „în plasă” un „peşte” mare, slujitorii „adevărului” scris în porunca divină n-or să se împiedice de amănuntul respectării legii. Iar tu, „peşte” mare sau mic, vinovat sau nu, în faţa acuzaţiilor reale sau inventate ale D.N.A., nu ai nicio putere. Aceşti devăraţi profesionişti cunosc o mulţime de metode de a te prezuma vinovat iar tu, inculpat nenorocit, mai ai de urmat o singură cale: puşcăria.

Uimit de tupeul şi minciunile doamnei plătite şi din banii mei, am mai înţeles în seara aceea de februarie că dacă ai îndrăznit să-ţi pui întrebări asupra metodelor de lucru ale D.N.A., te-ai ars. Eşti atacat din toate părţile. Cum, de ce? Pentru că ai atacat inima sistemului judiciar românesc. Mai mult, ai atentat la sistemul judiciar în întregul său. Am aflat, că D.N.A. nu este o simplă Direcţie a Parchetului, ci însăşi Justiţia. Iar dumneaei, doamna procuror şef, este fiinţa pământeană hărăzită să întruchipeze ceea ce numim, generic, Justiţia României! Tot prin vocea vestitei doamne, am luat la cunoştinţă că orice îndoială în ceea ce priveşte legitimitatea acţiunilor procurorilor D.N.A. este o blasfemie, o încercare brutală de subminare a Justiţiei cu „j” mare, o instigare menită să distrugă lupta anticorupţie din România, ba chiar un şantaj odios avându-i ca obiect pe dalbii luptători neînfricaţi în numele dreptăţii. Credeţi că exagerez? Nu mi-aş permite. Sunt lucruri pe care ni le-a declarat, aflată în faţa ziariştilor, chiar ea, „doamna K”, Justiţia în persoană!

În România, din cauza nepăsării noastre, a tuturor, s-a furat şi se fură mult. Imens. Mână în mână, minciuna şi corupţia conduc statul, motiv pentru care un demnitar cinstit este mai greu de găsit decât trifoiul cu patru foi. Tot din cauza apatiei noastre, minciuna a devenit virtute iar adevărul şi cinstea au fost trecute în rândul vulnerabilităţilor. Iată adevăratele motive pentru care avem nevoie ca de apă de un sistem judiciar serios care să stârpească hoţia, care să pedepsească tâlharii, care să-i osândească pe corupţi. Dar, în acelaşi timp, ne este necesară o justiţie prin care să respecte drepturile fiecăruia, o justiţie care să nu umilească, care să caute şi să găsească adevărul cu metode legale. Şi, înainte de toate, avem nevoie de o Justiţie care, şi atunci când acuză, să respecte legea. O justiţie care să se afle departe de influenţa politică, ferită de imixtiuni externe, pusă numai şi numai în slujba cetăţeanului român.

Ce vedem în schimb? Vedem oripilaţi cum cei desemnaţi să cureţe ţara de nemernici, mint, fiind primii care nu dau doi bani pe lege. Vedem cum şefii lor îi apără şi, denaturând adevărul, le acoperă încălcările de lege. Vedem aproape zilnic cum cei meniţi să ne apere sunt încurajaţi să ne umilească, să ne calce în picioare demnitatea, să se comporte ca nişte infractori de cea mai joasă speţă. Vedem cum, crezându-ne tâmpiţi, procurorul şef al D.N.A. susţine că este atacată (deşi se ştie intangibilă), afirmă că procurorii subordonaţi ei sunt nişte sfinţi (deşi îi vedem şi îi ascultăm comportându-se ca nişte golani) şi se jură că a pedepsit imediat orice greşeală a subordonaţilor (deşi de fiecare dată le-a apărat cu îndârjire derapajele evidente).

Este timpul să devenim conştienţi că toate cele de mai sus sunt semnele de ne confundat ale apariţiei cancerului democraţiei. Semnele evidente a ceea ce se numeşte boala puterii absolute. Boală alimentată, ca pretutindeni în lume, de sentimentul arogant al intangibilităţii. Ele dovedesc că, în România, a apărut o categorie socială extrem de periculoasă – tagma celor care se cred zei. Mesajul lor? „Nimic nu ne poate atinge!”. Arma lor? Dosarul!

Scriind articolul, am încercat din răsputeri să nu generalizez. Să nu las să se înţeleagă că toţi procurorii ar fi la fel de neomenoşi. Dar, nu mă lasă, trăgându-mă de mânecă, exemplul judecătorului Greblă, al lui Ruşanu, Rarinca, Ţundrea şi a multor, multor altora cărora din moftul procurorilor sau pentru că, voit ori nu, au deranjat Sistemul li s-a distrus viaţa. Definitiv şi fără ca nimeni să plătească pentru asta! (Teo Palade ).

 

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv12 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv12 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv