Exclusiv
3 lucruri de care trebuie sa tii cont inainte sa deschizi un fast-food

Un restaurant fast-food este un model de afaceri cu un anumit specific. Pentru a face profit, trebuie sa luati in considerare mai multe lucruri inainte de a deschide un fast-food.
Un astfel restaurant fast-food serveste de obicei mancare gata preparata (cel putin in cea mai marea parte), cum ar fi hamburgerii si sandwich-urile reci. Indiferent daca cumparati sau nu o franciza, pentru a maximiza profitul, exista anumite lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a deschide un restaurant fast-food. Puteti alege sa deschideti propriul fast-food si atunci trebuie sa va ganditi la toate amanuntele, de la angajati pana la masini de tocat carne profesionale, sau puteti alege sa achizitionati o franciza, cum ar fi McDonald’s sau Carl’s Jr.
Tipul de mancare
In primul rand trebuie sa luati in considerare ce fel de mancare doriti sa serviti. Desi fast-food-urile sunt celebre pentru hamburgeri, nu este obligatoriu sa va limitati doar la asta. De exemplu, Subway vinde sandvisuri proaspete reci cu legume si paine sanatoase. Panda Express vinde fast-food chinezesc. Indiferent daca achizitionati o franciza sau nu, luati in considerare intreaga de gama mancare pe care doriti sa o vindeti.
Alegerea locatiei
Locatia este un factor important de care trebuie sa tineti cont inainte de a deschide afacerea deoarece de asta depinde cat de multi clienti veti avea. Daca restaurantul dvs. de fast-food este situat intr-un loc cu putin trafic si vizibilitate, afacerea dvs., cel mai probabil, nu va avea succes. De obicei fast-food-urile sunt amplasate pe autostrazi, zone cu centre de afaceri si centre comerciale sau aproape de alte restaurante fast-food. Mall-urile, liceele si universitatile sunt, de asemenea, zone propice.
Echipamente speciale
Produsele fast-food sunt realizate folosind metode si echipamente standard de gatit si de productie. Acesta mancare este, de obicei, servita rapid in cutii sau pungi sau intr-un ambalaj din plastic, intr-o maniera care reduce costurile de exploatare, permitand identificarea si numararea rapida a produselor, evitand transferul de bacterii si facilitand preluarea comenzilor. In majoritatea fast-food-urilor, elementele din meniu sunt prelucrate inainte si apoi expediate la punctele de desfacere individuale unde sunt gatite (de obicei la gratar, microunde sau prajite).
In urma procedurilor standard de operare, produsele pre-fierte sunt monitorizate pentru prospetime si eliminate daca nu au fost vandute in timp util. De aceea, vei avea nevoie de echipamente fast food speciale, capabile sa prepare mancarea rapid.
Exclusiv
Penitenciarul Ploiești si eternul Valentin Matei: Comisar-Șef, influencer de ocazie și păzitorul mistic al mormanului de gunoi
Exclusiv
Protestul sindical din 29 Octombrie: Circ cu ursul Bolo sau apărarea ultimă a barosanilor?
Exclusiv
Coca-Cola: secretul murdar din Ploiești – Cum ne otrăvește „băutura fericirii” cu apa de canal, sub ochiul complice al autorităților!
-
Exclusivacum 3 zile
Burcu acuză: „SNPP transformă angajații în carne de tun pentru răzbunări personale! – Nu apără, ci exploatează!”
-
Ancheteacum 3 zile
ANP liniștește spiritele: Salariile polițiștilor de penitenciare nu sunt în pericol, restructurările nu implică disponibilizări
-
Administratieacum 18 ore
Băicoi: Primăria asigură verificări gratuite ale instalațiilor de gaz, prioritizând siguranța locuitorilor
-
Administratieacum 3 zile
Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou: O abordare proactivă pentru reintegrarea socială, cu beneficii concrete pentru angajatorii din Prahova
-
Exclusivacum 2 zile
Protest divizat în penitenciare: Acuzații de deturnare și manipulare în SNPP – Reacția polițiștilor de penitenciare
-
Exclusivacum 2 zile
Jilavawood: Minciuni, padocuri și proteste de carton – Clanul Teoroc joacă teatru ieftin pe scena Justiției!
-
Exclusivacum 3 zile
Spitalul fantomă de la Târgu Ocna: Salarii grase pentru nimeni, pacienți trimiși la plimbare!
-
Exclusivacum 4 zile
ÎCCJ clarifică drepturile funcționarilor publici în cazul sancțiunilor disciplinare: Cercetare prealabilă și audiere obligatorii chiar și pentru „mustrarea scrisă”