Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ Sotul unui prim procuror, tepar autentic-av. Olteanu Gheorghe din Baroul Tulcea/VIDEO

Incisiv

Publicat

pe

Familia Sofron din comuna Smardan, judetul Tulcea a apelat la avocatul Olteanu Gheorghe din Baroul Tulcea si dupa ce a primit 4.700 de lei si-a abandonat clientii spunandu-le ca daca il mai cauta o sa le faca plangere penala. Din victime familia Sofron a ajuns inculpati si cu banii pierduti datorita sotului fostului prim procuror Olteanu Iuliana Magdalena -Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea si finului de decan al Baroului Tulcea, av. Purice Nicoleta, sotia fostului procuror Purice Marcel, cunoscut in comunitate drept ”carausul” magistratilor! Cu stima, av. Vasile Dumitru

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Au fost ridicate 30 de grame şi 28 de bile de heroină

Incisiv

Publicat

pe

De

GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

În urma unei investigaţii care a durat 4 luni, poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat una dintre cele mai importante grupări infracţionale specializate în distribuţia de heroină şi noi substanţe psihoactive din Bucureşti.

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au desfăşurat investigaţii pentru destructurarea unuia dintre cele mai importante grupuri infracţionale organizate specializat în distribuţia de heroină şi noi substanţe psihoactive din Bucureşti.

Gruparea ar fi distribuit droguri şi noi substanţe psihoactive, în special în zonele locuite de persoane cu antecedente penale şi fără venituri.

Operaţiunea a fost finalizată în dimineaţa zilei de 23 februarie 2021, când poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 10 percheziţii în Bucureşti, în sectoarele 2 şi 5, la adresele unde locuiesc cei în cauză. De asemenea, au fost puse în executare 23 de mandate de aducere.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate 30 de grame şi 28 de bile de heroină, o pungă şi diferite cantităţi vărsate de praf, susceptibile a fi noi substanţe psihoactive, 10 comprimate de metadonă, 2 grame de cannabis, 8.150 de lei şi 4.310 euro, mai multe seringi hipodermice cu urme, telefoane mobile şi cartele sim, un card bancar, diferite materiale şi recipiente folosite la ambalarea şi porţionarea drogurilor şi noilor substanţe psihoactive, precum şi înscrisuri.

Totodată, la descinderi au fost identificate, legitimate şi verificate peste 50 de persoane depistate în incinta şi în apropierea imobilelor percheziţionate.

Pe parcursul celor 4 luni de instrumentare a cauzei, pentru conturarea probatoriului, poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat zeci de prinderi în flagrant delict.

Persoanele bănuite au fost prezentate procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, care au dispus reţinerea a 11 dintre acestea, ulterior instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc, efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Citeste in continuare

Actualitate

O femeie din Iran a fost spânzurată chiar dacă deja murise! Cum este posibil așa ceva

Incisiv

Publicat

pe

De

O femeie din Iran care așteaptă să fie executată a suferit un atac de cord după ce 16 bărbați au murit în fața ei. Însă corpul ei a fost spânzurat oricum la închisoarea Rajai Shahr.

Zahra Ismaili a fost condamnată pentru uciderea soțului ei, Alireza Zamani, în Iran și a primit pedeapsa de moarte prin spânzurare la închisoarea Rajai Shahr. Potrivit The Times, mama a doi copii a fost condamnată pentru uciderea soțului ei, care era un înalt funcționar în Ministerul Informațiilor.

Avocatul ei, Omid Moradi, a susținut că soțul femeii ar fi fost abuziv atât față de ea, cât și față de fiica lor, astfel încât aceasta a acționat în legitimă apărare.

Trupul femeii a fost spânzurat pentru a-i oferi satisfație soacrei!

Potrivit Monitorului Iranului pentru Drepturile Omului (HRM), în certificatul de deces al femeii cauza morții este „stop cardiac”. Avocatul victimei a povestit într-o postare pe Facebook faptul că femeie se prăbușise la pământ dinainte să fie spânzurată, dar trupul ei tot a fost pus pe eșafod pentru a oferi satisfacția soacrei sale de a-i împinge scaunul de sub picioare.

„Se spune că stopul cardiac este cauza morții, deoarece ieri 16 bărbați au fost spânzurați în fața ochilor ei. Inima lui Zahra s-a oprit și a murit înainte de a fi dusă la spânzurătoare”, ar fi scris avocatul femeii într-o postare pe Facebook.

Potrivit raportului Amnesty International 2019, Republica Islamică este a doua, după China, în ceea ce privește utilizarea pedepsei capitale.

Dar chiar și conform „standardelor” Iranului, o execuție în masă a 17 persoane într-o singură zi este total neobișnuit. În închisorile din Iran, în ultimele săptămâni, au fost executate trei femei, inclusiv Islaili, în închisorile închisorile Ardabil, Sanadaj și Karaj, potrivit Iran Human Rights Monitor. De asemenea, se pare că sub conducerea președintelui Hassan Rouhani au fost executate 114 femei.

ONU a declarat că în Iran au fost executate cel puțin 233 de persoane în 2020, inclusiv cel puțin trei care erau minore la momentul săvârșirii presupuselor infracțiuni.

Citeste in continuare

Actualitate

Prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 53.000 persoane

Incisiv

Publicat

pe

De

În data 24.02.2021, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 53.000 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 28.000 mijloace de transport (dintre care 15.150 automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 25.500 persoane cu 13.000 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 27.500 persoane cu 15.000 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 22.500 de persoane şi 13.800 de mijloace de transport (7.400 automarfare), din care pe sensul de ieşire în ţară au fost aproximativ 12.900 de persoane cu 7.800 mijloace de transport.

Poliţia de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă – punctele de trecere şi „frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat:

* 41 fapte ilegale (21 infracţiuni şi 20 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini;

* Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 4.955 lei:

* Nu s-a permis intrarea în ţară pentru un număr de 43 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din ţară pentru un număr de 3 cetăţeni români din diferite motive legale.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv5 ore ago

EXCLUSIV/Au inceput tunurile/jafurile in ministerele coordonate de USR/”Damf” puternic de “servicii”/Claudiu Nasui si Societatea Nationala a Sarii SA – “Salrom”, tun de peste 1 milion de euro

In plina pandemie conducerea Societatii Nationale a Sarii SA – “Salrom”, cu sediul administrativ in Splaiul Unirii nr.76, Corp A,...

Exclusiv1 zi ago

Incredibil: Acum normele de competenţă ale instanţelor judecătoreşti din România le stabileşte Parchetul European/Desfiinţaţi instanţele

Judecătoarea Adriana Stoicescu: A trecut complet neobservată legea 6 din 18.02.2021 privind stabilirea unor măsuri pentru punerea în aplicare a...

Exclusiv1 zi ago

Gândiți-vă, că dacă nu era documentată această exmatriculare, unii dintre ei ar fi ajuns procurori/Sau să vă judece, judecători/Alții, poate ar fi ajuns procurori șef DNA

Fără îndoială, știrea zilei de ieri este că 49 de studenți de la facultatea de Drept a Universității București, din...

Exclusiv2 zile ago

Decizia apare exact in momentul in care fostul contabil de la paduri, Nicu Marcu, impopotonat Presedinte ASF si cu director de cabinet un general SRI si care a facut parte din securitatea anti-NATO a lui Ceaușescu inainte de 1989, vor sa impuna scumpirea RCA

Opriti-l! Nefrecventabilul parlamentar PNL, Florin Roman, care a fost si autorul unui proiect de lege prin care vrea sa nationalizeze...

Exclusiv3 zile ago

Practici prin care s-a sifonat banul public la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM)! (I)

Entitatea ale cărei patrimoniu şi interese au fost păgubite/lezate este Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM), structură sportivă de drept public...

Exclusiv5 zile ago

Manual de musamalizare a ilegalitatilor comise la CSM Ploiesti care au dus la sifonarea banului public/Emiterea de adrese oficiale cu continut FALS/Andrei Volosevici ia masuri?DNA ia notite si verifica?

Conducerea PNL Prahova sabotata de mafia/incompoetenta din institutiile din subordine ”Să terminăm cu pilăraia, mafia şi nepotismul” –, este contrazisă...

Exclusiv6 zile ago

N-am înțeles în ce calitate se implică ambasada SUA, adicătelea niște funcționărași de mâna a 7-a ai Departamentului de Stat, în politica penală a statului român/S-au dus peste MJ, DNA, CSM etc

N-am înțeles în ce calitate se implică ambasada SUA, adicătelea niște funcționărași de mâna a 7-a ai Departamentului de Stat,...

Exclusiv1 săptămână ago

Cum de nu a vazut BNR operatiunile prin care, ING Bank Romania falsifica destinatia de export a motoarelor de Boeing, astfel incat, pe legaturi securiste ante-1989, sa ajunga in Iran, tara aflata sub embargou?

Cand bancile se inchina la stat, oare chiar s-au prostit analistii financiar-bancari din bancile din Romania? Eu nu cred. Desi.. Două...

Exclusiv1 săptămână ago

Economia României a scăzut ,,doar” cu -3,9% în 2020, ceea ce realmente reprezintă o ,,performanță” fantastică: care nu există în realitate, plăsmuită, ireală

Pe ,,surse alternative”, economia a scăzut cu 3,9% în 2020. Premierul are dreptate: e o performanță ,,fantastică” Căderea economiei cu...

Exclusiv1 săptămână ago

Când a mințit?/ Florin Cîțu, după incendiul de la Matei Balș, 29 ianuarie 2021

Când a mințit? Florin Cîțu, după incendiul de la Matei Balș, 29 ianuarie 2021: ,,Deși au fost alocate resurse importante...

Exclusiv1 săptămână ago

De ce existenta SIIJ trebuie sa-i preocupe pe toți cetățenii, nu doar pe magistrați?/Dacă vom accepta ca judecătorul care ne soluționează cauza să fie cercetat de aceeași structură de parchet care ne cercetează și pe noi…

Pe înțelesul tuturor: Ce face SIIJ? Cercetează penal numai presupusele infracțiuni săvârșite de judecători și procurori, indiferent că este o...

Exclusiv2 săptămâni ago

Oare care o fi realitatea cu SIIJ -ul?/ „Nu îmi plac bălăriile pe post de argumente/Așa că mă gândii să verific dacă sunt bălării sau nu/Și-mi ieșii că ar cam fi”

Oare care o fi realitatea cu SIIJ -ul? Am văzut că argumentele pentru desființarea SIIJ ar fi: 1. E ineficientă...

pacanele-in-romania pacanele-in-romania
Actualitate2 săptămâni ago

Cele mai iubite jocuri de păcănele de către români

Mulți dintre români au pariatul și jocurile de noroc în sânge, acest fapt fiind demonstrat de succesul pe care îl...

top-aplicatii-pariuri-sportive top-aplicatii-pariuri-sportive
Diverse2 săptămâni ago

Top 3 aplicații de pariuri sportive

Sunt unele case de pariuri care s-au axat pe mediul online și au renunțat în totalitate la agențiile stradale. În...

Exclusiv2 săptămâni ago

Portocală era parfum/A zis că lui i-au plăcut protocoalele cu SRI (alea ilegale), SIIJ e o monstruozitate, e un stalinism care terorizează categorii de persoane dar care n-a făcut nimic

Mie îmi place mult de tot de domnul procuror Claudiu Sandu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. De...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv