Connect with us

Actualitate

Document exploziv: `cartitele` procuroarei Elena Radescu din presa. Legatura cu cazul Lele, Panait si mafia petrolului

Publicat

pe

Este deja de notorietate relatia de subordonare pe care unii din presa o au cu serviciile de informatii, existenta „acoperitilor” in presa romaneasca fiind un fapt recunoscut si de necontestat.

Exista insa si o relatie a procurorilor cu unii din presa, relatie care merge in ambele sensuri.

Pe de o parte, procurorii le dau respectivilor din presa, „pe surse”, detalii din dosarele penale, in general cu scopul de a linsa mediatic persoana acuzata si de a pune presiune publica pe judecator pentru ca acesta sa dispuna o masura preventiva, in general cea de arest preventiv. De asemenea, dandu-le informatii „pe surse”, procurorii ii pot ajuta pe respectivii jurnalisti sa se ridice in breasla, aratand ca sunt persoane bine informate si conectate, cu toate beneficiile ce decurg de aici.

Pe de alta parte, exista si situatii cand, in baza unor „relatii” fie cladite in timp, fie desemnate la ordin, legatura merge si in sens invers, cei din presa furnizand informatii procurorilor.

O astfel de „relatie operativa” cu o persoana din presa a avut-o si procuroarea inspector Elena Radescu, pe cand lucra in 2002 alaturi de procurorul Cristian Panait in dosarul in care, la ordin, trebuiau sa-l „inhate” pe procurorul Alexandru Lele din Oradea.

Astfel, pe data de 5 martie 2002, cu trei saptamani inainte de a-l perchezitiona pe procurorul Alexandru Lele la Oradea, procuroarea Elena Radescu a fost contactata la Parchetul General de un anume Dinca Dan Alexandru, jurnalist la Agentia de monitorizare a presei, care i-a transmis ca a intrat in posesia unui material cu titlul „Mafia, petrolul si bihorenii – Alegeri cu parfum de carburanti”, care urma sa fie publicat in ziarul Romania Libera.

Detaliile privind aceasta intalnire reies dintr-un proces verbal semnat de procuroarea Elena Radescu, pe care-l prezentam in exclusivitate mai jos.

Din procesul verbal semnat de procuroarea Elena Radescu pe data de 5 martie 2002 se poate vedea cum „jurnalistul” Dinca Dan Alexandru, dupa ce a primit respectivul material prin intermediul purtatorului de cuvant al Ministerului Agriculturii, face o serie de diligente pentru a afla cine e de fapt autorul materialului cu titlul  „Mafia, petrolul si bihorenii – Alegeri cu parfum de carburanti”.

Desi autorul materialului nu si-a declinat identitatea, „Dinca Dan Alexandru sustine ca poate recunoaste persoana cu care a discutat in legatura cu materialul mentionat”, a scris procuroarea Elena Radescu in procesul verbal.

Dinca nu i-a adus materialul procuroarei Radescu la parchet, asa ca cei doi au plecat la sediul Agentiei de monitorizare a presei, unde Dinca i-a aratat acesteia materialul respectiv, care avea 120 de file.

„A doua zi am copiat in prezenta acestuia materialul la sediul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, camera 504 si l-am restituit, pastrand copia”, si-a concluzionat procuroarea Elena Radescu procesul verbal.

Procesul verbal in cauza, impreuna cu o serie de documente care atesta conlucrarea procuroarei Elena Radescu cu anumite servicii in scopul mazilirii unor magistrati incomozi ori acoperirea unor abuzuri facute de procurori, au intrat recent in posesia Romanian Community Coalition.

Din acest proces verbal se poate observa relatia de subordonare care exista atunci intre acel jurnalist si procuroarea Elena Radescu. Astfel de relatii s-au intins pana azi, dovada fiind fie informatiile care apar „pe surse”, confirmate ulterior de procurori, fie informatii aparute in presa in baza carora se „autosesizeaza” procurorii.

Clamarea publica ca justitia din Romania „s-a reformat” este doar o perdea de fum, bine intretinuta de propaganda din presa, perdea in spatele careia de fapt s-au perpetuat aceleasi practici securiste, de subordonare a justitiei si a presei, mostenite din perioada comunista.

Am cautat cine este Dinca Dan Alexandru si nu l-am gasit nicaieri. Ar fi binevenit daca cineva din presa din Romania ar afla cine este acest „jurnalist”.

Contextul acestui proces verbal

Dupa ce, pe data de 19 aprilie 2001, procurorul Alexandru Lele l-a arestat pentru trafic si contrabanda cu produse petroliere pe Adrian Tarau, fiul prefectului PSD de Bihor din acea vreme, Parchetul General a pornit, din ordin politic, un dosar impotriva lui Alexandru Lele. Dosarul a primit nr. 102/P/2002.

In dosarul respectiv a fost delegat sa lucreze tanarul procuror Cristian Panait, cu o experienta in parchet de numai 5 ani, secondat de procuroarea Elena Radescu, care insa era capul operatiunii de „inhatare” a lui Lele.

In acest context, pe data de 5 martie 2002, are loc intalnirea dintre procurorul Elena Radescu si jurnalistul Dinca, intalnire mentionata in procesul verbal mai sus amintit.

Pe data de 25 martie 2002 procurorul Cristian Panait a efectuat perchezitia acasa la Alexandru Lele in Oradea si nu i-a gasit nimic.

Pe data de 1 aprilie 2002 Cristian Panait i-a dat scoatere de sub urmarire penala (SUP) lui Alexandru Lele in dosarul nr. 102/P/2002.

In aceeasi zi procurorul ierarhic superior Ilie Piciorus a infirmat solutia de SUP data de Cristian Panait, a luat dosarul nr. 102/P/2002 de la Cristian Panait si l-a dat procuroarei Elena Radescu pentru a continua ancheta.

Pe data de 10 aprilie 2002, ca urmare a presiunilor exercitate asupra sa, Cristian Panait s-a sinucis. In urma mortii sale cazul a intrat in atentia presei nationale, devenind de notorietate.

Ce spune procurorul Alexandru Lele din Oradea despre Elena Radescu

Procuroarea Elena Radescu este cea care, dupa moartea procurorului Cristian Panait, a fost desemnata ca procuror principal care sa-l ancheteze pe procurorul Alexandru Lele din Oradea.

Pe durata anchetarii lui Alexandru Lele, procuroarea Elena Radescu i-a incalcat o serie de drepturi procesuale, comitand abuzuri recunoscute inclusiv de instanta. Cu toate aceastea, procuroarea Elena Radescu nu a fost sanctionata disciplinar ori in alt fel.

Dosarul facut de Elena Radescu a fost trimis in judecata, iar instanta a dispus restituirea acestuia la parchet, pentru ca in final Parchetul General sa dispuna scoaterea de sub urmarire penala a lui Alexandru Lele.

Din 2 aprilie 2002, de cand s-a pus in miscare actiunea penala impotriva sa, si pana in ianuarie 2008, dupa ce i s-a dat SUP, procurorul Alexandru Lele a fost suspendat din functie.

Tot procuroarea Elena Radescu i-a trimis in judecata in aceasi perioada si pe judecatorii Adrian Popa si Traian Munteanu, de la Tribunalul Bihor, ambii fiind achitati definitiv de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie. In dosarul acesta, procuroarea Elena Radescu a ascuns probe care dovedeau nevinovatia celor doi judecatori.

Contactat pentru a comenta pe marginea acestui document si modul de a ancheta al procuroarei Elena Radescu, fostul procuror Alexandru Lele, actualmente avocat, a declarat pentru Romanian Community Coalition:

Dosarele Lele-Panait si Popa-Munteanu, instrumentate prin 2001-2002 de procurorul Elena Radescu, nu mai apartin, demult, protagonistilor. Ele si-au dobandit totala independenta si, de mai bine de 15 ani, au fost mediatizate in exces, folosite „pe bucati” de oricine voia sa faca o oarecare demonstratie despre Justitia din Romania. Partile, institutiile, subiectii cauzelor si toti cei implicati au fost prezentati numai in culori extreme, fie eroi, fie victime inocente, fie calai, fie justitiari intransigenti.

In aceeasi perioada, sistemul a evoluat mai mult in sensul perfectionarii metodelor, ascunderii realitatii si manipularii unei societati atat de contorsionate precum cea romaneasca. Subtilitatea dezinformarii a atins cote nebanuite.

Totusi, de fiecare data cand sunt chestionat despre aceste dosare – in care, fara voia mea, am fost tarat in urma cu mai bine de un deceniu – am surpriza sa descopar, printre filele dosarelor, fatete noi ale acelor evenimente. Dar si neplacerea (asumata) sa revad fetele hade ale unor supravietuitori recuperati de sistem, pe care timpul le ridica, periodic, la suprafata.

Jigodia care ne-a cercetat abuziv, care a ascuns probele ce ne dovedeau nevinovatia, care a fost facuta posta de detinutii resentimentari si predispusi la orice combinatie, care a denaturat adevarul prin santajarea martorilor si a alimentat linsarea mediatica a celor incomozi nu a disparut din peisaj!

Procurorul tortionar Elena Radescu a fost un veritabil pionier al acestor metode de politie politica. Ea a supravietuit acelor vremuri si preda in continuare lectii de manipulare judiciara de la amvonul Inspectiei Judiciare! Locul de care ar trebui sa fie cel mai putin asociata.

Rusine magistratilor care o suporta! De fapt, acestia descopera ca isi merita soarta doar atunci cand sunt luati la catare de ortacii Radeascai.

Despre Elena Radescu

Procuroarea Elena Radescu a devenit cunoscuta recent opiniei publice, dupa ce in vara anului 2017 a facut parte dintr-o echipa de sase procurori care au efectuat un control de fond la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si a sustinut – alaturi de inca doi procurori din echipa – ca, desi DNA nu mai fusese controlat pe fond de 10 ani, nu a gasit nici o neregularitate.

In prezent, procuroarea Elena Radescu este procuror inspector in cadrul Inspectiei Judiciare, pozitie pe care o ocupa din 2006.

Surse din parchet au confirmat pentru Romanian Community Coalition ca Elena Radescu, in calitate de procuror inspector, a protejat procurorii agreati de sistem si le-a acoperit abuzurile.

Elena Radescu a urmat cursurile facultatii de drept intre 1983-1988.

In noiembrie 1990 aceasta a intrat in procuratura, activand pana in aprilie 1995 in cadrul procuraturii locale Valenii de Munte.

Din mai 1995 pana in ianuarie 1999 Elena Radescu a activat ca procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova.

Surse convergente din parchet ne-au confirmat ca in aceasta perioada procuroarea Elena Radescu a protejat mai multe persoane din Prahova apropiate de serviciile de informatii si care au facut contrabanda cu combustibil in Serbia in perioada embargoului.

Amintim ca in perioada respectiva a fost un scandal imens in Romania cunoscut sub numele „operatiunea Jimbolia”, in cadrul careia zeci de mii de tone de combustibil au fost trecute ilegal in Serbia. Ulterior s-a aflat ca ofiteri cu rang inalt in SRI erau implicati in acel trafic si protejau contra-informativ transporturile de combustibil, unii fiind si condamnati pentru contrabanda cu produse petroliere.

Devoalarea implicarii unor ofiteri SRI in contrabanda cu combustibil spre Serbia „a determinat luarea deciziei de a nu-i mai implica direct in astfel de operatiuni si in activitatea nemijlocita a unor firme, ci de a o face numai prin intermediari gen Tarau”, ne-a declarat Alexandru Lele.

In februarie 1999 Elena Radescu ajunge procuror inspector la Parchetul de pe langa ICCJ, pozitie pe care o ocupa pana in noiembrie 2002.

Dupa cum se poate remarca, cu nici 10 ani de experienta, procuroarea Elena Radescu a sarit direct de la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova la Parchetul Inaltei Curti, trecand peste parchetul curtii de apel.

In perioada decembrie 2002 – noiembrie 2004 Elena Radescu a  fost procuror inspector la Parchetul National Anticoruptie.

Din noiembrie 2004 pana in iunie 2005 Elena Radescu a fost delegata in functia de inspector sef de Sectie de inspectie din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Intre iunie 2005 – iunie 2006 a activat ca procuror la Parchetul de pe langa ICCJ.

Din iulie 2006 pana in prezent este procuror inspector in cadrul Inspectiei Judiciare.

In acest context, faptul ca procuroarea inspector Elena Radescu sustine ca nu a gasit nici o neregularitate la DNA, desi aceasta institutie nu a fost verificata pe fond de 10 ani, arata inca odata cum sistemul mafiot din justitie isi foloseste si protejeaza oamenii.

Vom reveni cu noi documente.

Chris Terhes
Romanian Community Coalition

 

Actualitate

„Ceea ce am vazut eu la Spitalul Judetean a fost un miracol”

Publicat

pe

De

„Îi mulțumesc medicului chirurg Dan Oprea, șeful Secției Chirurgie Generală II de la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Andreoiu Ploiești, pentru modul în care a descris ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani în acest spital.
Împreună cu doctorul Bogdan Cristian Nica, am reușit transformarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești într-unul dintre cele mai moderne și bine dotate spitale județene din țară. Avem un plan cu spitalul și ne ținem de el.
Schimbarea de la spital este garanția faptului că împreună – Bogdan Cristian Nica primar al Ploieștiului și eu președinte al Consiliului Județean Prahova – putem realiza lucruri extraordinare pentru ploieșteni”.
Citeste in continuare

Actualitate

Rușii au vorbit până de curând doar de o „operațiune militară specială”.

Publicat

pe

De

Momentul istoric actual global este deseori descris ca un posibil început al unui al treilea război mondial. Argumentul principal e războiul Ucrainian dintre Rusia și Occidentul Colectiv prin Ucraina ca proxy.

Rușii au vorbit până de curând doar de o „operațiune militară specială”. Conflictul intern din Palestina sau Israel oricât de violent și de comentat este nu prea are nimic de-a face cu un război mondial. Alte conflicte locale din Africa, Asia, America de Sud (Venezuela – Guyana) rămân totuși niște conflicte locale deși au în spate hegemonul american, Franța (în Africa) și Rusia – China – Iran (BRICS). Loviturile de stat și conflictele din Africa au totuși în comun cea de-a doua eliberare, cea adevărată, de sub dominația și exploatarea la sânge colonială occidentală.

Momentul istoric actual pare mai degrabă să fie punerea în operă, în practică a teoriilor lui Samuel Huntington din faimoasa sa carte „The Clash of Civilizations. Remaking of World Order” din 1996, tradusă, citită și apreciată în toată lumea. Aceasta este demonstrația convingătoare a celebrului autor francez Laurent Guyénot din „Les États-națions, c’est fini? La nouvelle geopolitique multipolaire”. Trăim de fapt un nou moment revoluționar comparabil cu 1848 sau chiar cu acela al revoluțiilor americană (1776) sau franceză (1789) de la sfârșitul secolului al XVIII-lea?

„Statele-națiune, așa cum le concepem astăzi, sunt o invenție europeană impusă ca model restului lumii în secolul al XIX-lea, câteodată cu mari lovituri de creion trasate cu rigla pe hărți, în disprețul identităților și rivalităților etnice. Acest decupaj al lumii în State-națiune nu a șters alte realități, faptul că anumite puteri cum sunt Rusia și China sunt State-multinaționale și nu State-națiune, chiar dacă ele posedă cartea de identitate de națiune la Națiunile Unite, la ONU.

Teza după care Statele-națiuni vor pierde rolul lor central în geopolitica mondială este apărată de Samuel Huntington în „Ciocnirea civilizațiilor”, apărută în 1996 și tradusă în lumea întreagă. Este o carte excelentă și chiar indispensabilă. Proasta sa reputație vine în parte de la titlu și de la exploatarea sa de neconservatori. Să notăm mai întâi că articolul publicat de Huntington în Foreign Affairs în 1993, cartea nu este decât o versiune augmentată, avea titlul „The Clash of Civilizations?” cu un semn de întrebare.” (Laurent Guyenot – Statele națiune, s-a terminat? Noua geopolitică multipolară, mai 2024, lesakerfrancophone.fr)

Laurent Guyenot merge mai departe: „Insist: nu putem înțelege politica externă americană din ultimele două decenii dacă nu luăm în considerare deturnarea geostrategiei imperiale tradiționale americane de neoconservatori. Marea viclenie a neoconservatorilor a fost să o drapeze în imperialism «civilizator» american pentru a împinge Statele Unite să distrugă Statele arabe inamice Israelului. Succesul lor cel mai spectaculos este acela de a fi obținut de Bush junior ceea ce tatăl său, care îi numea «nebuni», le-a refuzat în 1991: invazia Irakului și răsturnarea lui Saddam Hussein. Bush tatăl a respectat mandatul consiliului de securitate al ONU alungându-l pe Saddam din Kuweit, și și-a justificat refuzul său de a invada Irakul prin voința de a construi o «nouă ordine mondială» bazată pe dreptul internațional (discursul din 11 septembrie 1990 în fața Congresului). Și nici un președinte american nu a pus atâta presiune asupra Israelului în numele rezoluțiilor ONU, cum a făcut-o Bush tatăl prin secretarul său de stat, James Baker […]

Noua ordine mondială anunțată de Huntington este aproape aceeași cu cea pe care o susține Vladimir Putin: multipolaritatea, adică o lume organizată pe sfere civilizaționale, fiecare fiind centrată pe un stat far (core state în versiune originală) care asigură securitatea regională. „Lumea, a prezis Huntington, va găsi o ordine pe baza civilizațiilor, sau nu va găsi deloc”, „o nouă ordine mondială organizată pe baza civilizațiilor va apare. Societățile care au afinități culturale cooperează unele cu altele; tările se regrupează în jurul Statelor-far ale civilizației lor”. În această nouă configurație, previne Huntington „Occidentalii trebuie să admită că civilizația lor este unică dar nu universală și să se unească pentru ca să-i redea vigoarea împotriva provocărilor puse de societățile non-occidentale. Vom evita un război generalizat între civilizații dacă, în lumea întreagă, șefii politici admit că politica globală a devenit multicivilizațională și cooperează pentru a prezerva această stare de fapt” (Laurent Guyénot, op. cit)
„Rusia trebuie considerată ca un Stat-far al lumii ortodoxe și ca o putere regională esențială, care are interese legitime de securitate la frontierele sale din sud” „și în sfârșit și mai ales, trebuie admis că orice intervenție a Occidentului în afacerile altor civilizații este probabil cea mai periculoasă cauză de instabilitate și de conflict generalizat într-o lume a civilizațiilor multiple” (Samuel Huntington – Ciocnirea civilizațiilor, op. cit)

Analiza lui Laurent Guyénot bazată pe The Clash of Civilizations de Samuel Huntington este mult mai întinsă, analizează între altele și lumea arabo-musulmană ca o mare civilizație și de aceea merită să revenim asupra subiectului. Cei cu adevărat interesați pot merge direct la sursele citate și la bibliografia extinsă a lui Laurent Guyénot.

Petru Romoșan

Citeste in continuare

Actualitate

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari: O incursiune în lumea fascinantă a animalelor

Publicat

pe

De

Tunari targ international de cai, oi si caini de rasa

Pe data de 18 mai 2024, localitatea Tunari din județul Ilfov va fi gazda unui eveniment de excepție: Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă. O ocazie unică de a explora diversitatea lumii animale, de a admira exemplare superbe de rasă pură și de a participa la demonstrații interactive. Fie că ești pasionat de cai falnici, oi blânde sau câini adorabili, acest târg te va cuceri cu siguranță!

O incursiune în diversitatea lumii animale

Târgul va reuni crescători experimentați din România și din alte țări europene, care vor prezenta o gamă largă de rase de cai, oi și câini. Vei avea ocazia să admiri cai pur sânge impunători, oi pufoase de diverse culori și rase, precum și câini de diferite mărimi și temperamente, de la ciobănesc german la chihuahua jucăuși.

Oportunități de a învăța și de a te conecta

Pe lângă admirarea animalelor, târgul oferă o serie de oportunități de a învăța mai multe despre îngrijirea și dresajul animalelor de companie. Crescătorii experimentați vor fi la dispoziția ta pentru a oferi sfaturi și informații valoroase, iar demonstrațiile de dresaj te vor impresiona cu abilitățile excepționale ale animalelor.

O zi de neuitat pentru întreaga familie

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari este o ocazie perfectă pentru o ieșire în familie. Copiii se vor bucura de spectacole interactive cu animale, vor putea descoperi de aproape lumea blănoasă și vor crea amintiri de neuitat.

Muzică live, mâncare delicioasă și o atmosferă prietenoasă

Pe lângă animalele superbe, te așteaptă un program artistic bogat, cu muzică live interpretată de artiști talentați precum Laura Vas, Nicu Paleru și Formația Machedonii. De asemenea, te poți bucura de preparate delicioase de la producători locali și de o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de o zi specială.

Informații practice:

  • Data: 18 mai 2024
  • Locație: Strada Ghioceilor nr. 11, Tunari, Ilfov
  • Program: 09:00 – 18:00
  • Intrare: Liberă
  • Organizatori: Sorin Dumitru, Fane Bursucu (0767.716.828)
  • Sonorizare și concert: Laura Vas, Nicu Paleru, Formația Machedonii
  • Mâncare și băuturi: Contracost (asigurate de firme specializate)

Nu ratați șansa de a participa la Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari! O zi plină de emoții, descoperiri și momente memorabile te așteaptă alături de animalele tale preferate!

Sursa

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv5 ore ago

Compromisul (in)justitiei prahovene versus Forţa Dreptei, Orban, vrăjitoria, clanul Fabian si „imaculatul” George Ionescu

Suspecții crimei de la Padina, scoși din închisoare de judecători! Compromisul (in)justitiei prahovene Curtea de Apel Ploiești a dispus saptamana...

Exclusiv5 ore ago

Politia Locala Ploiesti utilizata in campania electorala a PSD-istului Andrei Volosevici

Dupa ce Andrei Volosevici a facut presiuni asupra liderilor de sindicat din TCE pentru a face declarații publice de susținere...

Exclusivo zi ago

„În urmă cu doar câțiva ani – și ca să fiu mai exact, cam până la Guvernul Câțu – opțiunea tinerilor pentru structurile MAI se afla undeva după Facultatea de Drept sau Medicină.”

Motivele erau evidente pentru oricine: în ciuda vieții cazone și a restricțiilor specifice, tânărul avea perspectiva unui loc de muncă...

Exclusiv3 zile ago

Penitenciarul Ploiești câmp de război!

Nu mai este nimic de mirare. Totul se poate întâmpla în Penitenciarul Ploiești manageriat de comisarul șef Valentin Matei. In...

Exclusiv3 zile ago

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare!

A fost publicata si a intrat in vigoare cea mai importanta directiva europeana pe salarizare din ultimii 10 ani si...

Exclusiv3 zile ago

Swinging-ul politic si protectia „divina” pentru aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata din Prahova (I)

Pe noi, cei de la Incisiv de Prahova ne intriga aceasta secventa de subminare a economiei nationale, inca de pe...

D.N.A.4 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II)

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv4 zile ago

Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au rămas fără pista de atletism iar normele de securitate la incendiu și iscirizare sunt încălcate!

Aceasta a fost distrusă în timpul lucrărilor la o sală de sport. Din această cauză, elevii sunt nevoiți acum să...

Exclusiv4 zile ago

Se confirmă faptul că răzbunările maleficului Ilie Marian au avut ca scop mazilirea directorului adjunct de la Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou

Spectacolul evadărilor din poliția penitenciară băștinașă ar putea descalifica orice țară europeană de pe podiumul rușinii. Cu toate acestea, Franța...

Exclusiv4 zile ago

Din cauza unor judecatoare din TMB-Sectia contencios administrativ care aveau soti pilosi, cu influenta in PSD, s-a modificat in 2018, art 10 din legea 554/2004, astfel incat sa poata fi distruse dosarele colective ale sindicatelor

Cautand prin niste hotarari judecatoresti mai vechi, am dat de urmatoarea explicatie ( vezi foto) data de un judecator din...

Exclusiv4 zile ago

Raze de Soare ascunse prin municipiul Slobozia/Swinging-ul politic similar celui de la municipiul Ploiesti?

Dragos Soare este actualul primar al municipiului Slobozia care in anul 2023 recunostea public ca “i-a fost teribil de greu...

Exclusiv5 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv5 zile ago

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de campanie a lui Bogdan Cristian Nica, candidatul PNL la Primăria Ploiești.

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de...

Exclusiv5 zile ago

Noile condiții introduse pentru transportul săptămânal și bilunar, nu fac decât să limiteze accesarea acestui drept de către personalul care momentan beneficiază

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea HG  nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile...

Exclusiv6 zile ago

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv