Connect with us

Actualitate

Noi înregistrări explozive cu odiosul Mircea Negulescu, seful “mafiei de la BRAVO” /VIDEO

Incisiv

Publicat

pe

Ies la iveală noi înregistrări explozive cu fostul procuror DNA Prahova, Mircea Negulescu. Cel poreclit Portocală batjocorește un atestat preventiv dintr-o celulă de la arestul din Campina, pentru ca acesta a cerut o saltea pe care sa doarma, anunță România TV. Incisiv de Prahova va devoala, curand, alte inregistrari senzationale.

Discuţia dintre procurorul Mircea Negulescu şi poliţistul judiciar Mitrea Ionuţ a fost făcută publică la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Mircea Negulescu: Intram într-un d-ăsta de casă şi mâncam câte un salam, nu? La prânz, nu făceam aşa ? Nu mai poţi frate că s-a sesizat Viorel Dosaru. (…)

MN: I-a băgat salteaua lu’ ăla (lui Onea Nicolae de la Coni) ? Gata s-a rezolvat…

Mitrea Ionuţ: Al dracu’ ţigan, dormea pe paie când era mic şi acuma ….

MN: Care paie..dormea pe o cracă , dă-l dracu’ de cioară, Onea de la Coni ..Nu poa’ să doarmă în arest mă mănca, are salteaua naşpa, bagi p….a-n mă-sa.

MI : Dormeo … (saltea Dormeo)

MN: Dar oricum nu se ştie cum a ajuns în arest, că n-a facut nicio cerere. A venit salteaua singură, bă… e teleghidată bă, saltea teleghidată , bagi p…a-n mă-sa. Nu mai poate ţiganu’, al dracu’, dormea pe o cracă, ai văzut ciorile alea cum stau pe o cracă(..). Al dracu’ nu poate decât pe Dormeo, frate. HA HA…. Aaa, băieţii, toată lumea i-ar suge p….a.

MI : Să plătească … (să doarmă fără saltea)

MN : Stai că ma ia capu’ acuma şi îl sun pe Viorel Dosaru şi zic : bă, Viorele, bagă frate 5 stele la arest mă, ce p…a mea ? Un Dom Perignon, şampanie. Fetiţe nu le aduceţi decât dacă e weekend .

MI: Da’ nu ştiţi cu ăla , de-l dădea în ziar … aţi văzut ? Că îl scotea şi îl ducea la curve

MN: Se simte şi el omu’ bine, să…ce p..a mea. (Irinel I.)

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

In contextul crizei provocate de coronavirus – Ziarul Incisiv de Prahova sprijina producatorii autohtoni si consumatorii/Cumparati produse romanesti – livrari la domiciliu

Publicat

pe

De

FERMIERII AŞTEAPTĂ UN SEMN din partea autorităţilor. DE CE NU se organizează colectarea de PRODUSE DIN FERME?

Fermierii ne-au contactat disperati că nu mai au unde să-şi vândă brânza si/sau alte produse din carne sau agricole. Ca ei sunt deja zeci de mii de producători.
Pieţele comunale au fost închise iar vânzarea directă către clienţii din comunitate nu este suficientă în condiţiile în care stocurile sunt foarte mari.
Doi inimosi, Loredana Mocescu si Sorin Buduleanu, au avut idea de a crea un grup pe reteaua de socializare Facebook in sprijinul producatorilor autohtoni si consumatorilor. Ziarul Incisiv de Prahova sustine initiativa celor doi si sprijina producatorii autohtoni si consumatorii. (Produse agroalimentare Prahova! CUMPĂRAŢI LOCAL!).

https://www.facebook.com/groups/211539203529583/?ref=group_header
Astfel, Incisiv de Prahova va promova gratis orice producator autohton care poate livra direct la domiciliul consumatorilor.
In acest numar va prezentam urmatoarea oferta:
„Buna ziua! Pentru ca se apropie sărbătorile Pascale as vrea sa va prezint câțiva din mieii și iezii de la ferma noastră. Va recomand tuturor sa renuntati la carnea din comerț injectata cu tot felul de chimicale și sa acordați mai multă atenție sănătății dumneavoastră și a familiei. Animalele de la ferma noastră sunt crescute in condiții foarte bune, îngrijite și iubite!
Miei/iezi in viu -15 lei/kg
Miei/iezi carcasa-25 lei/kg
Pentru comenzi va aștept in privat! In caz ca nu răspund va rog frumos sa îmi lăsați comentariu la postare.
Stați in casa și protejati-va!!!!”

 

Citeste in continuare

Actualitate

Scrisoarea adresata Romaniei de catre Comisia Europeana cu privire la structura suportului destinat Romaniei

Publicat

pe

De

S-au vehiculat tot felul de balarii prin presa, aceasta fiind scrisoara oficiala.(Ec Adrian Radu).

ro_crii

Citeste in continuare

Actualitate

Directorul medical de la Spitalul Judetean Ploiesti: „Se asteapta un val de infectati cu coronavirus de zeci de mii”/Inregistrari audio/Medicii vor combinezon…cine sa le dea?

Publicat

pe

De

In articolul de ieri – „Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti pe urmele dezastrului de la Suceava/Maine, orele 08.30 – greva a salariatilor de la Sectia Chirurgie 1”, Incisiv de Prahova a dezvaluit situatia tensionata din Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Greșeala fatală a managementului Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti care va duce la un dezastru asemanator cu cel de la Spitalul Județean Suceava.
Aflam cu durere ca medicii, asistentele si infirmierele spală măştile și mănușile de unică folosință, pentru că nu primesc materiale de protecție sanitară in mod suficient.
Se primesc, pe semnatura, la intrarea in schimb, o masca si 1-3 perechi de manusi, echipament total ineficient in contextul prevenirii cazurilor de contaminare cu virusul COVID-19.
Mai mult, o idee prosta venita sub forma unui ordin va pune in pericol toti pacientii si tot personalul medical.
Astfel, Sectia Chirurgie 1 se afla in desfiintare iar personalul va fi trimis in concediu de odihna, in mod fortat, conform unor ordine verbale care contravin ordinului scris de anularea concediilor. „Cine nu ii convine, afara!”, striga managerul interimar al spitalului.
Ideea creata/ondulata provenita de la un creier obosit este ca in locul Sectiei Chirurgie 1 sa se infiinteze o Sectie pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID-19.
Dezastrul este ca aceasta sectie se afla la etajul II, la jumatatea spitalului ceea ce ar putea fi o catastrofa pentru intreg spitalul.
Maine, la orele 8.30, peste 70-80 de salariati (doctori, asistente, infirmiere) din Sectia Chirurgie 1 vor face greva in fata Spitalului de Urgenta Ploiesti. Presa locala si centrala este chemata de aceste cadre medicale pentru a preintampina o noua catastrofa similara celei de la Suceava.
Medicii mai multor secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești au redactat și semnat un memoriu, acum doua zile, în care atrag atenția asupra faptului că, la nivelul locației Nord, fluxul nu ar permite izolarea pacienților infectați cu Covid-19 de cei neinfectați, iar asta ar duce la o infectare în masă a bolnavilor internați aici. Aceștia s-au alarmat după o ședință de zilele trecute, a comandamentului de urgență de la nivelul unității sanitare, subliniind, în memoriul amintit, că structura locației Nord nu ar permite circuite chirurgicale diferite pentru bolnavii infectați cu Covid-19 și cei neinfectați. Managerul spitalului spune, însă, că nici nu s-a pus problema, „la momentul actual”, ca la SJU – locația Nord să fie internați pacienți cu Covid-19.
Medicii fac referire, în memoriul redactat și semnat deja de zeci de cadre medicale de la Spitalul Județean, la o hotărâre din 25 martie a comandamentului de criză al SJU Ploiești. Aceștia subliniază că „circuitul chirurgical bolnavi infectați cu COVID-19 se intersectează la același etaj cu circuitul celor nonCOVID-19; numărul real al paturilor Chirurgie – etaj 1 este 62, ceea ce nu poate acoperi patologia chirurgicală din întreg județul; circuitele funcționale (lenjerie, alimente, decedați, deșeuri etc) nu pot fi asigurate cu protecția personalului și a bolnavilor nonCOVID”, în concluzie „infectarea locației Nord a Spitalului Județean cu COVID19 duce la blocarea întregului Spital Județean și secundar a tuturor specialităților medicale și chirurgicale, undele unice în județ (Neurochirurgie, Neurologie, Cardiologie, Diabet zaharat, Dializă, Nefrologie, Chirurgie vasculară, Chirurgie plastică, Cardiologie intervențională etc) și implicit a întregului județ”.
Cum au ajuns medicii din Județean la acest apel? În acest moment, în locația Nord a SJU Ploiești nu există niciun pacient infectat cu COVID-19, toate cazurile fiind preluate în locațiile Boli Infecțioase și Cardiologie. Numai că situația escaladează și, chiar dacă nu mai există raportări pe județe, creșterea care se regăsește în informările la nivel național arată că, aproape sigur, nici Prahova nu mai este la nivelul de acum o săptămână, cu două cazuri confirmate.
La începutul crizei, autoritățile centrale vorbeau, în cazul în care epidemia avansează, despre transformarea unor spitale – cam unul în fiecare județ – în unități sanitare destinate strict internării pacienților infectați cu noul coronavirus, urmând ca restul să devină spitale suport și să preia toți pacienții neinfectați, cu orice afecțiuni.
Doar că evoluția cazurilor la nivel național – care duce România cu pași repezi spre Scenariul 4, ce va intra în vigoare de la 2.000 de confirmări – se suprapune cu măsura eliberării unui etaj întreg în locația Nord a SJU Ploiești și, iată, cu un apel deschis al medicilor din Județean. Din motivele enumerate mai sus și detaliate în memoriul amintit, aceștia propun pregătirea unei alte secții exterioare, Boldescu, pentru primirea și tratarea în condiții optime și cu maximă responsabilitate a pacienților cu COVID-19, inclusiv a celor care au nevoie de intervenții chirurgicale. Și asta, desigur, fără expune alți bolnavi pericolului de infectare. Doctorii oferă inclusiv soluții pentru organizarea saloanelor de Terapie Intensivă în locația Boldescu, care aparține tot de SJU Ploiești.
Scandalul de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti este deprate de a se fi incheiat.
Tocmai s-a incheiat sedinta de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, sedinta la care a participat Bogdan Toader – presedintele Consiliului Judetean Ploiesti si dr Bogdan Nica, actualul director al DSV Prahova.
Concluzia noastra este ca toti acesti factori de raspundere sunt depasiti total de situatie.
In sprijinul celor afirmate va lasam sa ascultati inregistrarile audio:


1. 150 de masti pentru sectia de Chirurgie I, pentru 3 zile, vineri, sambata, duminica si…luni?…astea sunt conditiile din spitalul nostru de urgenta;


2. medicii vor combinezon…cine sa le dea?


3. ne chinuim sa achizitionam, am zece miliarde…


4. 50% din personal in concediu din aceste sectii, ca o fi platit 75%, ca o fi intreg vom vedea (parca era o ordonanta care suspenda concediile de odihna?);

5 dosare penale pentru cei care mai vorbesc cu presa;
6. Se asteapta un val de infectati cu coronavirus de zeci de mii, bagati minte asta la cap!!!(declaratie a directorului medical din acest spital);


Oare ce ascund autoritatile? (Cristina T.).

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate6 ore ago

In contextul crizei provocate de coronavirus – Ziarul Incisiv de Prahova sprijina producatorii autohtoni si consumatorii/Cumparati produse romanesti – livrari la domiciliu

FERMIERII AŞTEAPTĂ UN SEMN din partea autorităţilor. DE CE NU se organizează colectarea de PRODUSE DIN FERME? Fermierii ne-au contactat...

Actualitate8 ore ago

Scrisoarea adresata Romaniei de catre Comisia Europeana cu privire la structura suportului destinat Romaniei

S-au vehiculat tot felul de balarii prin presa, aceasta fiind scrisoara oficiala.(Ec Adrian Radu).

Actualitate9 ore ago

Directorul medical de la Spitalul Judetean Ploiesti: „Se asteapta un val de infectati cu coronavirus de zeci de mii”/Inregistrari audio/Medicii vor combinezon…cine sa le dea?

In articolul de ieri – „Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti pe urmele dezastrului de la Suceava/Maine, orele 08.30 – greva...

Actualitate12 ore ago

BNR are încă timp să ia prima măsură în favoarea populației și companiilor, de când a debutat criza de sănătate publică și de când economia s-a înscris spre recesiune

BNR are încă timp să ia prima măsură în favoarea populației și companiilor, de când a debutat criza de sănătate...

Actualitate12 ore ago

”Măcel” în PNL pe măștile de 5 euro!

(Preluare National): Victor Costache ” a fost demisonat” după ce dezvăluirile din ”Național” privind implicarea unui nume uriaș de la...

Actualitate12 ore ago

„După ce s-au chinuit la nivel de state și servicii și departamente de stat și pentagoane și practic tot să înfunde Huawei, competitorul principal mondial al Americii, toți băieții ăștia care au săpat gropi adânci s-au trezit acum în fundul gol goluț”

Ați auzit de expresia: sapi groapa altuia și pici singur în ea? Să știți că este în desfășurare o întreagă...

Actualitate12 ore ago

Sfârșitul istoriei? În niciun caz!

Teorii dintre cele mai ciudate scurtcircuitează societatea. La nivel global. La nivel național. Vestitorii apocalipsei vorbesc iar despre sfârșitul istoriei....

Actualitate12 ore ago

ALDE CERE RECHIZITIONAREA SPITALULUI POLISANO DIN SIBIU

(Preluare Inpolitics): Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, se confruntă cu o solicitare aparte în contextul pandemiei de coronavirus: ALDE...

Actualitate12 ore ago

„Primăria Ploiești/Mă gândesc la salariile de zeci de mii de lei care curg, lăfăindu-se între perne”

Primăria Ploiești. Mă gândesc la salariile de zeci de mii de lei care curg, lăfăindu-se între perne. La timp, în...

Actualitate12 ore ago

DOCUMENT/Ordonanța militară 4/Noile măsuri luate de Ministerul de Interne

Ministrul internelor, Marcel Vela, a anunțat duminică măsurile dispuse într-o nouă ordonanță militară, Ordonanța militară 4. Conform documentului, vârstnicii vor...

Actualitate12 ore ago

ATENTIE/Pe perioada starii de urgenta s-a suspendat „transparenta decizionala si dialogul social”

Pe perioada starii de urgenta s-a suspendat „transparenta decizionala si dialogul social”. (Cerasela N.).

Actualitate1 zi ago

LA TÂRGU JIU, MEDICII SE REVOLTĂ ÎMPOTRIVA POLITRUCILOR

”Incă o dată, a suta, a mia oară, părerea noastră, a medicilor, nu a contat în ochii celor care decid...

Actualitate1 zi ago

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti pe urmele dezastrului de la Suceava/Maine, orele 08.30 – greva a salariatilor de la Sectia Chirurgie 1

Greșeala fatală a managementului Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti care va duce la un dezastru asemanator cu cel de la...

Actualitate2 zile ago

Doamna subprefect de Prahova, Maria Mihaela Duta, s-a implicat prompt in situatia incendiului de la padurea Scrovistea

Prezenti la fata locului jurnalistii de investigatii de la ziarele Incisiv de Prahova si Incisiv National, observand lipsa de reactie...

Actualitate2 zile ago

Incendiu de proportii in padurea Scrovistea – Ciolpani/Act criminal, foc pus intentionat in 5 locuri

Incendiu de proportii in padurea Scrovistea – Ciolpani/Act criminal, foc pus intentionat in 5 locuri Conform specialistilor, padurea este in...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!