DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Cum arată notele informative din dosarele SIPA – FOTO

0
558

Documente SIPA in premiera!!!

„Gasiti mai jos cateva documente din 2002, din cazul lui Alexandru Lele (cel care a fost anchetat de Panait), din care rezulta modul de lucru in tandem al procuraturii neo-sovietice din Romania post-comunista cu serviciile secrete (SRI, SIPA, 0215, BCCO, IGP). Notele scrise de mana sunt „note SIPA”, unde s-a schitat o schema operativa prin care toate rudeniile lui Lele sa fie urmarite si prelucrate prin metode si mijloace specifice.

Ovidius Paun, procurorul mentionat in solicitarea catre SRI a procurorului general, a fost „anchetatorul care in 1977, ca procuror al Sectorului 1 delegat la Procuratura Tribunalului Bucuresti, a jucat un rol activ in arestarea taximetristului George Samoilescu (acuzat de uciderea unei tinere in celebrul dosar „Anca”), desi era complet nevinovat. A fost unul dintre procurorii detasati in perioada mineriadelor la U.M. Magurele si Scoala de Politie de la Baneasa. In acele adevarate „lagare”, peste 1000 de persoane au fost retinute abuziv, in lipsa oricarui mandat, intre 13 si 16 iunie 1991. Paun a coordonat „trierea” si, alaturi de alti procurori, a emis 186 de mandate de arestare”, scris Flux24.

Ovidius Paun a fost sef peste procurorul Panait inainte ca acesta sa se sinucida.

Elena Radulescu, a carui nume apare in notele SIPA scrise de mana ca se ocupa de „operatiune”, este in prezent procuror inspector la Inspectia Judiciara de pe langa CSM.

Elena Radulescu mai este legata de un caz rasunator, cu o femeie nevinovata ce a stat 10 ani in puscarie.

ICCJ a admis recent ca, 10 ani petrecuti in spatele gratiilor de Viorica Visan pentru o crima pe care nu a comis-o, sa fie considerati ca si vechime in munca pentru aceasta, ca sa poata lua pensie.

In urma unor serii de abuzuri si vicii de procedura ale procurorilor si judecatorilor din dosar, Viorica Visan a fost bagata in puscarie pentru o crima pe care nu a comis-o.

Inspectia Judiciara a cercetat procurorii si judecatorii din aceasta cauza, insa a constat ca nici unul nu a comis nimic nelegal.

Astfel, un om nevinovat a stat 10 ani in puscarie si nici un magistrat nu a fost gasit vinovat.

Unul dintre inspectorii judiciari care a constatat ca in cazul Vioricai Visan nu s-a facut nimic gresit de catre procurori si judecatori este Elena Radulescu.

Elena Radulescu lucreaza in Inspectia Judiciara de peste 11 ani.

Iata ca fostii colaboratori SIPA sunt si azi printre noi”. (Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”)

http://www.flux24.ro/explozivpentru-prima-data-documente-sipa-cine-se-ocupa-si-numele-unui-procuror-implicat-cu-o-functie-importanta-astazi-sri-doi-si-un-sfert-implicati/

https://www.bugetul.ro/abuz-colosal-justitie-judecator-si-procuror-promovati-dupa-ce-au-nenorocit-o-femeie-nevinovata/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here