Actualitate
Mercurul din vaccinuri poate să fie de 50 de ori mai toxic pentru creier decât mercurul din pește

(Natural News) Dezbaterea privind vaccinurile continuă de decenii, cu puncte tari de vedere de ambele părți. Comisia inființată de președintele Trump pentru a evalua știința vaccinurilor, în legătură cu declarațiile lui Robert De Niro și Robert Kennedy Jr., care au oferit 100,000 de dolari oricui poate dovedi siguranța mercurului (ca thimerosal) în vaccinuri, a adus în lumina reflectoarelor încă o dată această problemă.
Faptul că mercurul este o otravă puternică care împiedică neurodezvoltarea nu mai este de mult sub discuții; oamenii de știință au căzut toți de acord cu asta. De fapt, deși mercurul a fost folosit in vaccinuri de zeci de ani, doar de la mijlocul anilor 1990, a fost eliminat din cele mai multe vaccinuri, după ce oamenii de știință au recunoscut că expunerea chiar la cantități mici de mercur organic ar putea duce la vătămări grave la fetuși și copii mici. De asemenea, cam prin jurul acestei perioade, vocile părinților ai căror copii au fost afectați de aceste vaccinuri au început într-adevăr să fie auzite. (Aflați mai multe despre ceea ce îi îngrijorează pe acești părinți pe Vaccines.news.)
Cu toate acestea, industria vaccinurilor și purtătorul său de cuvânt, CDC, continuă să afirme că a fost dovedit științific că „proporția infimă” de mercur din vaccinuri, sub formă de thimerosal (etilmercur) nu poate dăuna .
Argumentul lor este că, în timp ce mercurul care se găsește în pește (metilmercur) este foarte periculos, mercurul din thimerosal (etilmercur) este cu totul diferit, și poate fi introdus în copiii voștri de mai multe ori, în condiții de siguranță .
Un studiu din 2013 al oamenilor de știință de la Facultatea de Științe Medicale, Universitatea din Brazilia, publicat în Journal of Applied Toxicology, a investigat toxicitatea etilmercurului în comparație cu metilmercurul. Cu toate că ei au afirmat că mai multe cercetări sunt necesare la acest subiect, concluziile lor sunt totuși foarte interesante. (Fiți la curent cu cele mai recente cercetări privind mercurul în vaccinuri la Thimerosal.news)
Ei au observat că, deși metilmercurul este considerat periculos în cantități mici, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) aprobă doze mici de thimerosal în mai multe vaccinuri administrate repetitiv în timpul sarcinii și copilăriei. Ținând cont de acestea, au comparat toxicitatea și potențialele efecte negative atât ale etHg (etilmercur) cât și meHg (metilmercur).
Studiul lor abstract afirmă:
„Studiile in vitro comparând etHg (etilmercur) cu meHg (metilmercur) demonstrează rezultate echivalente măsurate pentru celule cardiovasculare, neuronale, și cele ale sistemului imunitar.”
Și apoi devine foarte interesant pentru că, spun ei, deoarece cele două tipuri de mercur au profiluri de toxicitate diferite, testarea în vitro a indicat faptul că:
„În scenarii reale de viață, o expunere simultană atât la etHg cât și la meHg ar putea avea ca rezultat efecte neurotoxice sporite la mamiferele în curs de dezvoltare.”
Așadar, nu numai că ambele tipuri de mercur sunt la fel de dăunătoare, dar expunerea la ambele ar combina efectele acestora. Asta înseamnă, de exemplu, că expunerea la etilmercur într-un vaccin, combinat cu expunerea la metilmercur într-un sandwich cu ton, ar avea un rezultat chiar mai dăunător.
Lisa Sykes, scriind pentru Trace Amounts, ridică unele probleme suplimentare cu privire la prezența mercurului în vaccinuri. Ea observă că ori cât de rău ar fi consumul de mercur din pește, acesta trece prin sistemul digestiv al organismului, ceea ce înseamnă că în final se absoarbe mult mai puțin. Pe de altă parte, mercurul din vaccinuri este injectat direct in organism, care intră în fluxul sanguin, iar de acolo trece direct în țesut. Corpul este lăsat fără apărare împotriva acestui atac direct.
Bebelușii în pântecele mamelor sunt și mai vulnerabili, din moment ce mercurul trece bariera placentară direct la făt. Prin urmare, copilul este expus la cantități enorme de mercur într-un moment de dezvoltare neurologică critică.
Sykes, de asemenea, subliniază faptul că vaccinurile nefolosite care conțin thimerosal sunt considerate deșeuri periculoase și trebuie, prin lege să fie eliminate în butoaie din oțel. Nici o astfel de prevedere nu se aplică peștelui, chiar și peștele cu un conținut ridicat de mercur. Numai asta indică în mod clar faptul că mercurul din vaccinuri nu este deloc inofensiv.
Și cât de mult mercur este în vaccinuri? Industria de vaccin face referire întotdeauna la cantități infime, „urme”, făcând ca o dezbatere despre asta să pară banală. Realitatea, cu toate acestea, așa cum raportează TruthWiki, este că, în timp ce peștele sau ton-ul conține doar aproximativ 250 până la 500 părți per miliard (ppb) de mercur, doar un singur vaccin antigripal contine 51.000 ppb.
Simplul fapt că industria de vaccinuri și CDC insistă să spună că aceste vaccinuri nu prezintă nici un pericol , în ciuda dovezilor științifice contrare, este un indiciu clar că ambele sunt implicate într-un sistem de acoperire masiv. Faptul este că vaccinurile sunt o industrie de 30 de miliarde de dolari anual, iar cei care beneficiază de pe urma ei vor face tot posibilul pentru a-și proteja propriile interese.
Surse:
Actualitate
Directorul adjunct al TCE Ploieşti, Raul Petrescu, îşi prezintă raportul de activitate, la doi ani de mandat

Actualitate
PSD ridică zi după zi ștacheta pretențiilor legate de formarea prezumtivului guvern Ciolacu:

(Preluare Inpolitics):
PSD ridică zi după zi ștacheta pretențiilor legate de formarea prezumtivului guvern Ciolacu: într-un interviu pentru ”Adevărul”, PSD anunță, prin deputatul Gabriel Zetea că miniștrii cu probleme de integritate – nu penali, atenție! – nu se vor mai regăsi în noul cabinet. Membrii guvernului cu asemenea probleme sunt Nicolae Ciucă și Lucian Bode, ambii acuzați de plagiat și Virgil Popescu, acuzat de conflict de interese. Cum Ciucă oricum pleacă, înseamnă că victimele anunțului pesedist rămîn ministrul de Interne și cel al Energiei.
Zetea a vorbit în interviu despre renunțarea la cota unică de impozitare și introducerea unei taxe de solidaritate pentru marile companii, despre faptul că nu e momentul comasării alegerilor ori despre nevoia tergiversării legilor educației pînă la forma optimă. Cu toate, subiecte extrem de delicate pentru liberali și care provoacă tensiuni maxime în coaliție.
De data asta, PSD vine cu o nouă teză, și mai incandescentă:
”Nu cred că putem să ne ascundem după deget și să spunem în acest moment că nu există probleme la nivelul vizibilității sau percepției guvernului în ochii românilor. Există probleme de integritate în ceea ce îi privește pe anumiți miniștri. În Guvernul în care premier va fi președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu se vor accepta asttfel de probleme de integritate la niciun ministru, fie el PSD, fie el PNL. Aceste probleme sunt în ceea ce îi privește acum pe miniștri PNL. Dacă ar fi fost membri ai PSD, niciunul nu ar mai fi fost membru al Guvernului. Asta a vrut să spună Marcel Ciolacu” mai transmite Zetea.
PSD a mai indicat un ministru cu probleme de integritate: recent, în cadrul unei emisiuni, același Gabriel Zetea l-a acuzat pe ministrul Virgil Popescu de conflict de interese pentru afacerile pe care familia sa le are cu mai multe benzinării. L-a indicat astfel vinovat pentru scăparea pe care ar putea să o aibă OMV Petrom de la plata taxei de solidaritate.
Actualitate
Sfaturi pentru cei care își cumpără mașină nouă – De ce ar trebui să ții cont?
Cumpărarea unei mașini noi este unul dintre cele mai importante momente din viața oricui. Nu încape îndoială că o mașină este un element absolut esențial pentru oricine și atunci când vine momentul să faci o achiziție nouă, vrei să te asiguri că nu ai luat decizia greșită.
Însă înainte de orice, cel mai bun sfat pe care îl poți primi este să te documentezi serios cu privire la ceea ce urmează să faci. Ar trebui să fii conștient că un cumpărător informat este întotdeauna unul mai înțelept și asta va aduce și achiziții mai bune.
Mașinile au devenit extrem de importante în stilul nostru de viață, iar deplasarea cu mașina personală, fie că vorbim de banalul drum la muncă sau de o excursie cu mașina, trebuie să fie o experiență cât mai plăcută și sigur. De aceea, vei dori să achiziționezi cea mai bună mașină pentru nevoile tale.
Ca să fii informat, citește în continuare pentru a afla care sunt lucrurile de bază pe care nu ar trebui să le ignori când vine vorba de cumpărarea unei mașini.
La ce să te uiți când îți cumperi o mașină nouă? Nu rata aceste trei elemente
1. Fă-ți un plan bine stabilit dinainte
Înainte să te uiți concret de o mașină, ar fi bine să iei o foaie de hârtie și să scrii niște criterii. Ideea este să îți faci în mare parte o imagine în cap cu ceea ce îți dorești tu de la noua ta mașină, fără să ai deja niște variante în fața. Ideal, aici ar trebui să stabilești niște criterii clare de la care nu te abați sub nicio formă (cum ar fi să fie în patru uși sau să aibă aer condiționat) și alte criterii la care mai este loc de compromis (pentru că va fi nevoie de un compromis, ca la orice achiziție, aici nu este loc de îndoială). O variantă excelentă dacă vrei cât mai puține compromisuri sunt mașinile noi de pe dibas.ro, de exemplu.
2. Consultă-te cu cei apropiați
Asta este cu atât mai important dacă mașina va fi una de familie. Gândește-te că un autoturism de familie trebuie să răspundă nevoilor tuturor, nu doar ale tale. Tocmai de aceea, este indicat să iei în calcul opiniile tuturor. Chiar dacă e o mașină personală în care vei urca doar tu în cea mai mare parte a timpului, este bine să apelezi la sfaturi de la prieteni pentru că ei vor privi problema din alt unghi și ar putea să vină cu idei la care tu nu te-ai fi gândit.
3.Culoarea
Poate să pară cel mai neimportant aspect, însă gândește-te că nu vei mai putea (sau nu foarte ușor) să o schimbi apoi. În plus, poate că nu e o idee rea să te gândești și la cât de mult vrei să se vadă praful pe mașina ta, deci poate să alegi o culoare mai prietenoasă din acest punct de vedere.
Drept urmare, când alegi o mașină nouă, ține cont de criteriile de mai sus.
sursa foto: unsplash.com
-
Featuredacum 3 zile
Comisarul șef Conea Emanuel în așteptarea sancțiunii disciplinare de la Ministerul Justitiei!
-
Exclusivacum 3 zile
Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”
-
Ancheteacum 3 zile
DEVASTATOR!!! /Echipa pucistă din PMP a fost pusă cu botul pe labe de către Justiție
-
Exclusivacum 2 zile
Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”
-
Exclusivacum 4 zile
PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”
-
Actualitateacum 3 zile
Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00
-
Actualitateacum 4 zile
Un șef de instituție publică a rămas fără permis de conducere
-
Exclusivacum 4 zile
“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova