Actualitate
Australia devine prima ţară ce demarează micro-ciparea propriilor cetăţeni

Australia ar putea deveni prima ţară din lume care îşi micro-cipează cetăţenii. Ştirile NBC au prezis că toţi cetăţenii SUA vor fi micro-cipaţi până în 2017, dar se pare că Australia i-a întrecut
În 2010 CBS a relatat că guvernul australian ar avea în lucru un potenţial plan de micro-cipare RFID conexat sistemului de sănătate publică.
Puteţi viziona cum Shanti foloseşte micro-cipul în viaţa ei cotidiană în clipul de mai jos:
Acum, se pare că planul începe să se dezvăluie dar promovarea nu este rezultatul unor reforme de sănătate mandatate, ci mai degrabă o campanie inteligentă de propagandă care echivalează micro-ciparea RFID cu a deveni super-om, iar oamenii imploră după aceasta.
Sub titlul “Australienii îmbrăţişează tehnologia micro-cip super-umană”, publicaţia australiană de ştiri news.com.au (News Corp Australia) relatează:
Poate părea science-fiction, însă sute de australieni se transformă în super-oameni ce pot deschide uşi, aprinde lumina sau se loga în computere cu doar o mişcare de mână.
Shanti Korpooral, din Sydney, se află în centrul fenomenului, după ce şi-a inserat două implanturi sub piele.
Acum aceasta poate ajunge la serviciu şi în maşină fără să poarte un card sau chei, şi spune că ţelul ei este să scape complet de portofel şi carduri.
Aceasta a declarat news.com.au:
“Ţi-ai putea aranja viaţa astfel încât să nu mai porţi niciodată grija parolelor sau PIN-urilor. Este aceeaşi tehnologie ca la PayPass, deci sper să ai posibilitatea să plăteşti lucruri cu ea.”
“Cu Opal obţii un număr unic de identificare ce poate fi programat în cip. Orice uşă cu o glisare de card… ţi-ar putea deschide computerul, foto-copiatorul. Cardurile de fidelitate de la magazine sunt doar încă o chestie în plus în portofel.”
Micro-cipurile, ce au dimensiunea unui bob de orez, pot acţiona precum o carte de vizită transferând datele de contact către smartphone-uri, şi pot să conţină informaţii medicale complexe.
În interviul ei din publicaţia de ştiri australiană, Shanti declară că prietenii şi familia ei o invidiază pentru stilul ei de viaţă micro-cipat:
“Nana mea îşi doreşte un cip. Am întâmpinat mai multă opoziţie faţă de tatuajele mele decât faţă de cipuri. Prietenii mei sunt invidioşi.”
Mai mult, tânăra de 27 de ani a remarcat o oportunitate de afacere şi a întemeiat un serviciu de distribuţie denumit “Cipează-mi viaţa” împreună cu soţul ei, Skeeve STEVENS, prin care pentru o sumă de doar 80 – 140 dolari, oamenii pot deveni aşa numiţii “super-oameni”.
În aceeaşi zi în care ştirea a apărut, Shanti a participat la lansarea australiană a mult aşteptatului joc ce are ca temă cyborgii “Deus Ex Mankind Divided”, alături de pionerul american al tehnologiei implantabile Amal Graafstra.
Aşa cum puteţi observa, promovarea pentru micro-cipare RFID şi asimilarea populaţiei umane cu roboţii şi tehnologia, este ceva ce mai mult ca sigur va fi vândută publicului ca un lucru ce îi ajută să devină “super-oameni”, însă evident că dacă devii parte maşină / computer, va exista cineva ce va controla acea tehnologie. Dacă sunteţi de părere că elitele nu vor capitaliza o asemenea oportunitate excepţională de a controla populaţia, evident nu cunoaşteţi istoria prea bine.
Amal Graafstra, care a devenit unul dintre primii oameni implantaţi cu RFID în 2005, a titrat recent ziarele din SUA cu un prototip al primului pistol inteligent activat prin implant şi este un mare partizan al acestei noi tehnologii.
Acesta a scris o carte, a vorbit la TEDx şi a apărut în numeroase documentare.
Într-un interviu cu publicaţia media australiană, Amal a explicat că tehnologia pe care el a implantat-o în propriul corp i-a conferit posibilitatea de a comunica cu maşini.
“Este literalmente integrat în ceea ce reprezint eu.”
Shanti a fost convins de cultura ce domină societatea de astăzi, care este una definită de fantezia super-eroilor ce seduc populaţia în cinema-urile din întreaga lume.
“Încă de când am vizionat filme precum Terminator, Matrix şi Minority Report m-am întrebat dacă am putea chiar trăi astfel. Mereu m-am întrebat de ce nu trăim cu toţii precum super oamenii.”
Actualitate
Directorul adjunct al TCE Ploieşti, Raul Petrescu, îşi prezintă raportul de activitate, la doi ani de mandat

Actualitate
PSD ridică zi după zi ștacheta pretențiilor legate de formarea prezumtivului guvern Ciolacu:

(Preluare Inpolitics):
PSD ridică zi după zi ștacheta pretențiilor legate de formarea prezumtivului guvern Ciolacu: într-un interviu pentru ”Adevărul”, PSD anunță, prin deputatul Gabriel Zetea că miniștrii cu probleme de integritate – nu penali, atenție! – nu se vor mai regăsi în noul cabinet. Membrii guvernului cu asemenea probleme sunt Nicolae Ciucă și Lucian Bode, ambii acuzați de plagiat și Virgil Popescu, acuzat de conflict de interese. Cum Ciucă oricum pleacă, înseamnă că victimele anunțului pesedist rămîn ministrul de Interne și cel al Energiei.
Zetea a vorbit în interviu despre renunțarea la cota unică de impozitare și introducerea unei taxe de solidaritate pentru marile companii, despre faptul că nu e momentul comasării alegerilor ori despre nevoia tergiversării legilor educației pînă la forma optimă. Cu toate, subiecte extrem de delicate pentru liberali și care provoacă tensiuni maxime în coaliție.
De data asta, PSD vine cu o nouă teză, și mai incandescentă:
”Nu cred că putem să ne ascundem după deget și să spunem în acest moment că nu există probleme la nivelul vizibilității sau percepției guvernului în ochii românilor. Există probleme de integritate în ceea ce îi privește pe anumiți miniștri. În Guvernul în care premier va fi președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu se vor accepta asttfel de probleme de integritate la niciun ministru, fie el PSD, fie el PNL. Aceste probleme sunt în ceea ce îi privește acum pe miniștri PNL. Dacă ar fi fost membri ai PSD, niciunul nu ar mai fi fost membru al Guvernului. Asta a vrut să spună Marcel Ciolacu” mai transmite Zetea.
PSD a mai indicat un ministru cu probleme de integritate: recent, în cadrul unei emisiuni, același Gabriel Zetea l-a acuzat pe ministrul Virgil Popescu de conflict de interese pentru afacerile pe care familia sa le are cu mai multe benzinării. L-a indicat astfel vinovat pentru scăparea pe care ar putea să o aibă OMV Petrom de la plata taxei de solidaritate.
Actualitate
Sfaturi pentru cei care își cumpără mașină nouă – De ce ar trebui să ții cont?
Cumpărarea unei mașini noi este unul dintre cele mai importante momente din viața oricui. Nu încape îndoială că o mașină este un element absolut esențial pentru oricine și atunci când vine momentul să faci o achiziție nouă, vrei să te asiguri că nu ai luat decizia greșită.
Însă înainte de orice, cel mai bun sfat pe care îl poți primi este să te documentezi serios cu privire la ceea ce urmează să faci. Ar trebui să fii conștient că un cumpărător informat este întotdeauna unul mai înțelept și asta va aduce și achiziții mai bune.
Mașinile au devenit extrem de importante în stilul nostru de viață, iar deplasarea cu mașina personală, fie că vorbim de banalul drum la muncă sau de o excursie cu mașina, trebuie să fie o experiență cât mai plăcută și sigur. De aceea, vei dori să achiziționezi cea mai bună mașină pentru nevoile tale.
Ca să fii informat, citește în continuare pentru a afla care sunt lucrurile de bază pe care nu ar trebui să le ignori când vine vorba de cumpărarea unei mașini.
La ce să te uiți când îți cumperi o mașină nouă? Nu rata aceste trei elemente
1. Fă-ți un plan bine stabilit dinainte
Înainte să te uiți concret de o mașină, ar fi bine să iei o foaie de hârtie și să scrii niște criterii. Ideea este să îți faci în mare parte o imagine în cap cu ceea ce îți dorești tu de la noua ta mașină, fără să ai deja niște variante în fața. Ideal, aici ar trebui să stabilești niște criterii clare de la care nu te abați sub nicio formă (cum ar fi să fie în patru uși sau să aibă aer condiționat) și alte criterii la care mai este loc de compromis (pentru că va fi nevoie de un compromis, ca la orice achiziție, aici nu este loc de îndoială). O variantă excelentă dacă vrei cât mai puține compromisuri sunt mașinile noi de pe dibas.ro, de exemplu.
2. Consultă-te cu cei apropiați
Asta este cu atât mai important dacă mașina va fi una de familie. Gândește-te că un autoturism de familie trebuie să răspundă nevoilor tuturor, nu doar ale tale. Tocmai de aceea, este indicat să iei în calcul opiniile tuturor. Chiar dacă e o mașină personală în care vei urca doar tu în cea mai mare parte a timpului, este bine să apelezi la sfaturi de la prieteni pentru că ei vor privi problema din alt unghi și ar putea să vină cu idei la care tu nu te-ai fi gândit.
3.Culoarea
Poate să pară cel mai neimportant aspect, însă gândește-te că nu vei mai putea (sau nu foarte ușor) să o schimbi apoi. În plus, poate că nu e o idee rea să te gândești și la cât de mult vrei să se vadă praful pe mașina ta, deci poate să alegi o culoare mai prietenoasă din acest punct de vedere.
Drept urmare, când alegi o mașină nouă, ține cont de criteriile de mai sus.
sursa foto: unsplash.com
-
Featuredacum 3 zile
Comisarul șef Conea Emanuel în așteptarea sancțiunii disciplinare de la Ministerul Justitiei!
-
Exclusivacum 3 zile
Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”
-
Ancheteacum 3 zile
DEVASTATOR!!! /Echipa pucistă din PMP a fost pusă cu botul pe labe de către Justiție
-
Exclusivacum 2 zile
Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”
-
Exclusivacum 4 zile
PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”
-
Actualitateacum 3 zile
Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00
-
Actualitateacum 4 zile
Un șef de instituție publică a rămas fără permis de conducere
-
Exclusivacum 4 zile
“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova