Connect with us

Featured

Acordarea Înaltului Patronaj al Preşedintelui României pentru Salonul Internațional de Carte Bookfest – Chișinău și pentru Reuniunea Teatrelor Naționale Românești – Chișinău

Publicat

pe

Președintele României, Klaus Iohannis, a acordat ieri, 9 mai, de Ziua Europei, Înaltul Patronaj pentru două proiecte culturale care se vor desfășura în cursul anului 2022 la Chișinău și care marchează comuniunea de istorie, limbă, cultură şi aspiraţii europene dintre România și Republica Moldova:

  • Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău 2022, care se va desfășura în perioada 31 august – 4 septembrie, este un eveniment de promovare a lecturii și a cărții româneşti în Republica Moldova, organizat de Asociația Editorilor din România, în parteneriat cu Universitatea de Stat Moldova din Chișinău;
  • Reuniunea Teatrelor Naționale Românești, ediția a VII-a, care se va desfășura în perioada 15-25 septembrie, este un eveniment organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, cu sprijinul Ministerului Culturii din România și al Institutului Cultural Român.

Aceste două evenimente se bucură, de asemenea, de Înaltul Patronaj al Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

Actualitate

Comunicat de presă/Nicio persoană nu a fost agresată, sechestrată sau lezată în vreun fel de către angajații ELNET SECURITY

Publicat

pe

De

13.05.2024

                                                                                       Comunicat de presă

În urma articolelor recente din presă și a verificărilor efectuate la firma de securitate ELNET SECURITY, aflată sub contract la Consiliul Județean Prahova, dorim să clarificăm evenimentele asociate cu incidentul din data de 10.05.2024, în care au fost implicați reprezentanți ai presei.

Consiliul Județean Prahova precizează că evenimentul din data menționată a avut loc în sala Europa, fiind unul de natură privată, fără a fi organizat sau coordonat sub egida CJ Prahova.

ELNET SECURITY, operând în baza unui contract de prestări servicii, avea ca mandat asigurarea securității clădirii CJ Prahova, unde se desfășura evenimentul privat, conform procedurilor și consemnelor stabilite.

În cadrul acestui eveniment, firma de securitate a acționat în limitele responsabilităților sale, reglementând accesul în clădire conform autorizațiilor emise de organizatori.

În contextul celor apărute în presă, ELNET SECURITY face următoarele precizări:

  • Față de datele și informațiile apărute în presă, precizăm că niciun angajat al ELNET SECURITY nu a întreprins vreo acțiune în afara consemnului posturilor de control acces.
  • Nicio persoană nu a fost agresată, sechestrată sau lezată în vreun fel de către angajații ELNET SECURITY.
  • Din imaginile video și relatări ale martorilor prezenți, nu reiese că angajații ELNET SECURITY și-au depășit atribuțiile de serviciu.
  • Precizăm că în orice moment, persoanele care doreau să iasă din sediul Consiliului Județean Prahova, puteau să o facă nerestrictiv.
  • Evenimentul desfășurat în Sala Europa din incinta Consiliului Județean Prahova a durat aproximativ o oră și jumătate, iar incidentul a avut loc la 15 minute după finalizarea acestuia.

Consiliul Județean Prahova și ELNET SECURITY își exprimă disponibilitatea de a colabora cu instituțiile abilitate și cu toate părțile interesate pentru clarificarea completă a oricăror neînțelegeri și pentru a se asigura că evenimentele viitoare se vor desfășura în cele mai bune condiții.

Biroul de presă

 

Pseudojurnalista si „Clanul Cosma – PSD Prahova” care inseamna fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fara margini si violenta gratuita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Pseudojurnalista si „Clanul Cosma – PSD Prahova” care inseamna fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fara margini si violenta gratuita

Publicat

pe

De

Vineri, 10 mai 2024, cu ocazia lansării candidaţilor Partidului Naţional Liberal Ploiești pentru alegerile locale din 9 iunie, printr-un comunicat de presă al PSD Prahova, clanul mafiot Cosma a servit nu doar judeţului nostru, ci întregii Românii o nouă lecţie de ticăloşie politică asezonată cu minciuni, fake news şi intoxicări. De alfel, acesta este modul lor de operare în ultimele trei luni şi jumătate. PeSeDiştii prahoveni, disperaţi că vor pierde şi aceste alegeri, încearcă să creeze continuu scandal.
Prezint concret câteva exemple care dovedesc cât de radioactiv este clanul Cosma pentru Prahova şi Ploieşti, dar şi cât de mare le este disperarea:
 Au adus un Lamborghini al unui cetăţean din Ploieşti, l-au parcat în apropierea locului de desfășurare a avenimentului și au mințit că îmi aparţine şi că aş fi venit la eveniment cu el. Există și filmări de la momentul respectiv care dovedesc că am venit și am plecat cu mașina mea personală, un Range Rover.
 O pseudojurnalistă cunoscută pentru spectaculosul acţiunilor sale a intrat în holul Palatului Administrativ, s-a închis cu cheia acolo şi a sunat la 112 susţinând că este sechestrată. Apelul ziaristei la poliție a venit în jurul orei 19.30, după ce evenimentul de lansare a candidaților PNL era deja încheiat. Am văzut pe Facebook poze ale acesteia cu pistol şi puşcă – bine că nu le-a folosit.
 Sluga obedientă Virgiliu Nanu, candidatul ales de familia Cosma să îşi asume orice mizerie, a susţinut că am interdicţie să intru în sediul Consiliului Judeţean. Lucru cât se poate de fals şi care a fost certificat şi de Poliţie. Reamintesc că acelaşi individ a încercat în mai multe rânduri să blocheze candidaturile PNL la alegerile locale din 9 iunie, de fiecare dată Justiţia dându-ne nouă câştig de cauză.
 La fel au susţinut că, în contextul controlului judiciar, mi-ar fi interzis să vorbesc cu preşedintele interimar al CJ Prahova, Dumitru Tudone. Ceea ce este, evident, fals. Perpetuarea acestei intoxicări este cu atât mai stupidă cu cât evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova a fost transparent şi transmis pe toate canalele de comunicare online.
 Au minţit într-un comunicat de presă asumat oficial de PSD Prahova că, în sala de la Palatul Administrativ, s-ar fi aflat oameni care nu au fost acolo.
De astăzi începând, îmi asum responsabilitatea de a demonta toate aceste minciuni pe care le vântură clanul Cosma – PSD şi acoliţii lor din presă. Şi pentru că nu mai sunt dispus să înghit toate aceste mizerii. Şi pentru că, din punctul meu de vedere, avem de-a face cu o campanie foarte periculoasă de a pune presiune pe Justiţie sau de a induce în eroare organele judiciare. Voi sesiza CSM în această speţă, să vedem ce reacţie au instituţiile abilitate ale statului.
Toate aceste ticăloşii nu fac altceva decât să dovedească toxicitatea acestor mafioţi grupaţi în jurul familiei Cosma şi care au acaparat total PSD Prahova. Sunt astfel definite foarte bine opţiunile electorale în perspectiva datei de 9 iunie: continuitate cu PNL pe bază de proiecte sau revenirea Prahovei sub controlul clanului Cosma. Pe de altă parte, prahovenii sunt deştepţi şi îşi dau seama când au de-a face cu fake news-uri, cu „făcături”, se mai arata in comunicatul PNL Prahova. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

EXCLUSIV: SONDAJ ELECTORAL Alegeri Locale iunie 2024 pentru județele Prahova si Constanța – Grupul de presă INCISIV

Publicat

pe

De

Probabil toată lumea a văzut deja sondaje de opinie pentru alegerile locale aruncate în spațiul public de diverse partide politice, care analizează intențiile de vot ale locuitorilor din Prahova si Constanța pentru alegerile locale din 09 iunie 2024.

Pentru că am avut propriile dubii legate de situația candidaților, am contactat o companie independentă din Europa, cu care am mai colaborat și în trecut și am efectuat propriul sondaj.

Rezultatele vi le oferim astăzi în exclusivitate:

Sondajul a fost realizat în perioada 30 aprilie – 8 mai 2024 pe un eșantion de 2.165 respondenți, prin metoda recrutare digitală aleatorie pe rețele sociale și are o marjă de eroare de +-3.65 %, la un grad de încredere de 95%.

Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din județele Prahova si Constanta.

SONDAJ ELECTORAL ALEGERI 2024 PRAHOVA

Intenția de vot pentru funcția de PRIMAR al orașului Ploiești

Andrei Volosevici – 8,11%

Alegerile pentru Primăria reședinței de județ ar urma să fie câștigate de lupta dintre  candidatul PRA, SIMONA DOLNICEANU, care are 31.55% si candidatul PNL, BOGDAN NICA care are 31,13%!

MIHAI POLIȚEANU (Mișcarea Noi Ploieștenii) 24,87%, Alexandru Sararu – candidatul AUR (2.08%), și  RĂZVAN ENESCU, candidatul Alianței Dreapta Unită (1,06%).

Intenția de vot pentru funcția de PREȘEDINTE al Consiliului Județean Prahova

IULIAN DUMITRESCU (PNL) – 64,25%

La conducerea Consiliului Județean Prahova, 64,25% dintre respondenți l-ar vota pe IULIAN DUMITRESCU (PNL), DANIEL NANU (Alianța PSD-PPUSL) ar obține doar 18,28%.

Pe locul trei este GABRIEL MUȘUROIA (PRA) cu 12,27%, urmat de GEORGE IONESCU (ADU) cu 4,84%.

Rezultatele acestui sondaj ilustrează complexitatea gândirii electoratului român și necesitatea pentru partidele politice să-și adapteze strategiile pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor cetățenilor.

SONDAJ ELECTORAL ALEGERI 2024 CONSTANȚA

Intenția de vot pentru funcția de PRIMAR al orașului Constanța

Cifrele ne arată că primarul în funcție VERGIL CHIȚAC (PNL) este pe primul loc cu 26.24%, urmat de reprezentantul Alianței Dreapta Unită STELIAN ION cu 25,63%, iar pe locul trei se poziționează HORIA CONSTANTINESCU, candidatul PSD, cu 13,17%.

O apariție aproape spectaculoasă la aceste alegeri este CEZARA POPESCU (candidata partidului ALTERNATIVA DREAPTĂ) care recuperează și se plasează pe locul patru în preferințele constănțenilor, cu 12,72%, urmată la foarte mică distanță de OVIDIU CUPȘA (AUR) cu 12,26%.

Intenția de vot pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța

La conducerea Consiliului Județean Constanța, 34,17% dintre respondenți l-ar vota pe FLORIN MITROI (PNL), CĂTĂLIN GRASA (PSD) ar obține doar 27,82% situându-se pe locaulal doilea în cursa electorală. Pe locul trei este MOHAMMAD MURAD (AUR) cu 18,75%, urmat de MIHAI LUPU (PPUSL) cu 8,12%.

 

La întrebarea ”La alegerile din 9 iunie 2024 veți vota sau nu un candidat de la un partid mic, neparlamentar?” respondenții din Constanța au răspuns DA într-un procent de 64,9%.

Întrebarea referitoare la votul pentru un candidat de la un partid mic, neparlamentar, în alegerile din 9 iunie 2024, scoate în evidență atât nivelul de încredere în partidele tradiționale, cât și deschiderea către alternative noi în peisajul politic.

Rezultatele sondajului pot reflecta și un sentiment de frustrare față de partidele tradiționale și sistemul politic actual.

Revenim în curând și cu alte date foarte interesante din acest sondaj electoral.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Pseudojurnalista si „Clanul Cosma – PSD Prahova” care inseamna fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fara margini si violenta gratuita

Vineri, 10 mai 2024, cu ocazia lansării candidaţilor Partidului Naţional Liberal Ploiești pentru alegerile locale din 9 iunie, printr-un comunicat...

Exclusiv17 ore ago

EXCLUSIV: SONDAJ ELECTORAL Alegeri Locale iunie 2024 pentru județele Prahova si Constanța – Grupul de presă INCISIV

Probabil toată lumea a văzut deja sondaje de opinie pentru alegerile locale aruncate în spațiul public de diverse partide politice,...

Exclusiv17 ore ago

Orasul cu stalpi in drum/Un exemplu de proasta administratie a PSD-istului Andrei Volosevici/Vous nous dérangez pas du tout, mon cher Andrei Volosevici

In urma cu ceva timp a facut turul internetului un filmulet cu un stalp uitat in mijlocul unui drum de...

Exclusiv17 ore ago

Luni 13 mai 2024, începând cu ora 10,00, mii de polițiști vor protesta în fața Guvernului, MAI și Parlament

Luni 13 mai 2024, începând cu ora 10,00, Sindicatul EUROPOL, afiliat Federației PUBLISIND participă la un protest organizat de către...

Exclusiv4 zile ago

Lumea s-a saturat de atatea „suzete” conectate de Andrei Volosevici la prejudicierea bugetului

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala....

Exclusiv4 zile ago

Nu e banc, dar asa s-au nascut bancurile cu militieni!

Doi pensionari cer la IGPR, copie de fisa de pensie, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.. Solicitarea petentului nr.1,...

Exclusiv4 zile ago

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ( FSANP) a participat la protestul rezerviștilor militari, fiind singura federație din sistemul penitenciar care s-a alăturat protestului

Protestul a început la ora 12.00, iar la final o delegație a protestatarilor a fost prezenta la discuțiile din sediul...

Exclusiv5 zile ago

Pentru calvarul de pe străzile din Ploiesti – PSD-istul Andrei Volosevici – a fost agresat verbal si fizic de catre un cetatean al urbei lui Caragiale

Merită oraşul Ploiești titulatura de oraş european? Poate fi numit Ploiești oraş? La cum arată localitatea, ea nu se poate...

Exclusiv5 zile ago

Disperare mare mon cher!/Emil Drăgănescu, fost gardian public provenit de la Politia Locala Ploiesti si actual Prefect de Prahova, duce incompetenta/neputinta lui Virgiliu Nanu si a PSD la o adevarata opera de arta

Va dezvaluiam ca, intr-un moment de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD...

Exclusiv5 zile ago

FSANP se alătură protestului militarilor rezerviști/Polițiștii de penitenciare și militarii rezerviști cer eliminarea discriminărilor și inechităților în ceea ce privește pensiile militare de stat

Sindicatele din penitenciare se alătură protestului declanșat de militarii rezerviști în fața Ministerului Apărării Naționale (MApN).  Sindicatele cer ajutorul președintelui...

Exclusiv6 zile ago

DNA ar trebui să se sesizeze!/Suspiciuni de corupție la nivelul conducerii ANP!/Transferurile angajaților – FOLOASE NECUVENITE?

Iata ca, DUPĂ CRIZE DE SECURITATE ȘI EVADĂRI – MAI NOU sunt SUSPICIUNI DE CORUPȚIE LA NIVELUL CONDUCERII ANP, aspecte...

Exclusiv6 zile ago

Proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului

Ministerul Afacerilor Interne a pus în transparență decizională proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea Legii nr. 360/2002...

Exclusiv6 zile ago

Cosmin Dorobanțu, președintele FSANP, solicită încetarea ABUZURILOR la Penitenciarul de Femei Târgșorul Nou

Printr-un articol postat pe site-ul de specialitate, al celor din penitenciare, Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunță public...

Exclusiv7 zile ago

Poliția Română desființează singura structură specializată în cercetarea delincvenței juvenile, în loc să o dezvolte

Organizația Națiunilor Unite, prin Rezoluția 33/40 din 29 nov. 1985, a adoptat un set de reguli de uniformizare privind aplicarea...

Exclusivo săptămână ago

Mii de ore de muncă și zeci de nopți nedormite

De astfel de eforturi și sacrificii a fost nevoie pentru ca polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!