Connect with us

Exclusiv

ZEUS pierde umbrela de la ANP/ Directorul penitenciarelor Dan Halchin – ADIO!

Publicat

pe

            După ce mai bine de 2 ani, tot deplângem situația in care a ajuns sistemul penitenciar românesc din cauza incompetentului agent ce a fost umflat  ca director general al tuturor penitenciarelor, astăzi a venit și vremea să plece VREMELNIC – grav bolnav fiind, la o pensie babană de aproximativ 20.000 lei/lună.
             Acesta este AGENTUL de pe perimetrul locului de deținere – talpa ierarhiei într-o unitate, devenit director general  ce  are în  plus și un titlu de doctor, cel mai probabil nemeritat: comisarul șef  doctor Dan Halchin. Nu am înțeles de ce nu a fost făcut de prietenii lui, susținători din Ministerul Justiției și  cu gradul de general, mai ales ca este atât de bine instruit cu n100  diplome, făcute pe genunchi.
             Cu toate ca sunt multe întâmplări „cu cântec” din anii domniei sale de conducere, de la aventuri celebre de capă și spadă prin personalul feminin din subordine și până la cele de îți vine a vomita de greață, noi vom aminti doar 3 dintre ele…
                1. Pe primul loc, la mare distanță a fost aducerea în funcții de conducere a altor incompetenți care au nenorocit acest sistem de siguranță națională foarte important pentru societate( reamintim importanța pușcăriilor: raportul de echitate faptă comisă/pedeapsă este aplicată de acest sistem).
               Subsecvent, majoritatea concursurilor  de încadrare au fost tot „cu cântec”, existând până și sesizări în instanță ce au fost „necesare să fie date la pace”, căci dezonorau fața nepătată a ilegalităților lui Halchin.
              2. După ce s-a asigurat că a angajat o mare masă de incompetenți și pilele au fost promovate/împuternicite/angajate, a fost timpul să își bată joc de ceilalți angajați.
             Vom da exemplu aici MONUMENTALA prostie prin care magazinele comerciale private din cadrul penitenciarelor au fost desființate(desigur, unii au continuat ilegal și pe vechiul sistem băgând în buzunar ce putea fi adus la bugetul de stat: vz. Mioveni).
 Probabil, vă întrebați prin ce… ei, bine… prin „privatizarea magazinelor”, prin desființarea celor de interior si contractarea marilor magazine de retail.
 Pe motiv că:  „să aibă deținuții preturile mici de achiziție a produselor”, s-a renunțat la magazinele mici, care licitau ca albinele la miere să prindă contracte cu unitățile penitenciare. Ieșeau bani buni, căci clientela era asigurată și numeroasa, magazinul respectiv având exclusivitate la produse.
Prin simplul motiv ca Hachin, ca si alți  inapți înaintea lui, nu au știut/vrut să instituie un control eficient al prețurilor afișate de comercianți, acesta a preferat să pupe poala deținuților și a intereselor marilor magazine, in detrimentul statului și ai oamenilor proprii:
 A. Zeci de mii de lei pierduți pe luna de fiecare unitate penitenciară, deoarece nu mai era nevoie să fie plătită chirie din partea magazinelor. La nivel de sistem cu peste 40 de unități ajungem la o sumă de peste o sută de mii de EURO pierderi lunare!
 B. Pe noua rețetă angajații statului urmau să facă toată munca angajaților magazinelor, deoarece marii retaileri nu trimiteau decât produsele în unități. Interesant pe ale cui interese le proteja nea Halchin, nu?
 C. Pentru amărâții de angajați care ar fi dorit și ei ceva de băut/mâncat s-a dus SINGURA posibilitate de avea parte de o mică plăcere în timpul programului. Vă reamintim că aceste unități nu pot fi părăsite decât cu aprobare, majoritatea fiind în afara localităților. Dă-i dracu, doar sunt sclavi!
 D. Statele de plată NU au fost redimensionate la noile idei găsite pe jos și băgate în gură de docentul director general Halchin și s-au regăsim în situația în care 3-7 angajați au urmat să își dedice TOT timpul pentru a mulțumi deținuții si alte interese ale șefilor.
     E. Relevant pentru bugetul de stat(nu  neapărat pentru ce vrem noi să arătăm aici) este și faptul că acolo se aduceau angajați, ce trebuiau să fie cu contract, deci taxe plătite/locuri de muncă pentru alți oameni.
  Rezumatul la 2, este acesta: Decizia lui Halchin a fost ca penitenciarele să piardă mulți bani pe  dispariția chiriilor, angajații unităților să își spargă capul cu probleme care erau rezolvate de magazinele mici  înainte; să fie rupți din alte locuri de muncă – de regulă protejații făcând aceste activități; lehamite a angajaților pentru inepțiile halchiniste care  nu au mai putut achiziționa o prăjitura/un suc de la magazinul din interior.
3. Protejarea cu dinții a unor oameni incompetenți, iar aici îl vom preciza pe ZEUS din Ploiești, un fel de manelist al penitenciarului din orașul lui Caragiale, chiar el…domnul Valentin MATEI, Neprihănitul!!!
Considerat de departe, la fel ca și șeful lui de la București printre cei mai slabi directori, fără reale calități de manager sau ofițer(vorbim de “ofițer” la care te gândești cu mândrie că le-ai strâns mâna și i-ai cunoscut) apariția lui ZEUS împuternicit, nu a fost o surpriza.
Aruncat de la Administrația Națională a Penitenciarelor că umbla după ochii fetelor alor colegi, „sancționată” a ajuns să fie unitatea Ploiești (de unde inițial a fost recrutat) și care nu a mai putut să scăpa de prea competentul ZEUS!
     Oricâte nereguli făcea, directorul super agent Halchin acoperea și rezolva.
          În acest fel a ajutat la cultul personalității tânărului ZEUS, care crede și acum că poate fi potent pentru eternitate.
        Acum rămâne de văzut dacă NOUL DIRECTOR GENERAL va fi pus să aplaude la ZEUS sau va fi un om care va arunca balastul la gunoi, pentru a deschide o nouă era.
          Cum din informațiile noastre NOUL director general știe foarte bine situația de la Penitenciarul Ploiești și nu numai, nevenind de pe planeta Pluto… vor monitoriza în continuare mersul viitor al lucrurilor.
            Pentru moment comisarul Matei mai are un sprijin in Ministerul Justiției, din A.N.P. si-a pierdut umbrela temporar.
          Oare vine furtuna si la Ploiești?! Căci cadrele așteaptă o schimbare de 2 ani de zile… zeii nu ii mai ascultă de mult… săraci muritori creduli…
          Ceva este CLAR la acest moment: Dreptatea Incisiv de Prahova a mai punctat acum în meciul cu putredul TRIUMVIRAT  și avem 2-1 în prelungiri. Să nu se înțeleagă că datorită nouă acest domn pleacă la pensie, ci doar precizăm realitatea: dreptatea mai are o șansă! Dacă toate documentele despre ZEUS vor putea fi deblocate și vor pleca la alte instituții să devină active, curând Matei intră în concediu medical, garantăm!
           Pentru că bătaia de joc să continue propunem proptelelor din Ministerul Justiției să-l ia pe Halchin ca doctor sfătuitor al lor iar pe Matei să-i dea binemeritatul post de director general (pe care probabil se gândește că îl merită, pentru câte ilegalități a făcut pentru „sistem”).
VA CONTINUA, cu siguranța! (Cristina T.).

Exclusiv

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Publicat

pe

De

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele sunt pe bani foarte mulți și pentru ei nu înseamnă nimic 10% din banii publici. Dosare penale ale membrilor gruparii de crima economico-financiar organizata musamalizate de politisti corupti din varful M.A.I si din conducerea I.P.J Prahova, altele efcutate la comanda de aceaste grupari de crima organizata care se sprijina una, pe alta! DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO, orele 13.00.

Acestea sunt reformele din M.A.I. si M.J.? Reeditarea mafiei lui „Portocala”? (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

Publicat

pe

De

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în care peste 150 de studenți au avut nevoie de îngrijiri medicale, cu toate că s-a hotărât la nivelul Consiliului de Administrație și Senatului Academiei de Poliție „A. I. Cuza” suspendarea cursurilor fizice, demersul studenților continuă, dezvaluiie cei de la sindicatul Europol.

Este de necrezut că nici până în acest moment, nu au fost făcute publice cauzele toxiinfecției alimentare, chiar dacă la nivelul specialiștilor din cadrul Spitalului de boli infecțioase „Matei Balș” au fost precizate potențiale cauze preliminare ale declanșării, reprezentate de prezența rotavirus-ului sau a bacteriei e coli. Este evident că vorbim despre o mușamalizare de proporții ale cauzelor focarului de infecție.

Tot despre mușamalizare vorbim și când este vorba de răspundere. Până în acest moment, nu numai că nu a fost găsit niciun reprezentant al conducerii vinovat de aceste grave deficiențe, dar ministrul Predoiu nici măcar nu a declanșat cercetarea disciplinară, etapă obligatorie în astfel de situații. Scopul suspendării cursurilor fizice a fost reprezentat de diminuarea presiunii mediatice, dar și pentru a le oferi spațiu de manevră firmelor care au încasat milioane de euro pentru lucrările de renovare ale corpurilor de clădire din Academia de Poliție „A. I. Cuza”.

Din primul moment, Sindicatul EUROPOL a susținut sub toate formele eforturilor studenților de a avea parte de condiții decente și de un proces educațional care să se ridice la standardul unei instituții de învățământ superior. De aceea, de la declanșarea focarului de infecție, am arătat zilnic, prin postări și luări de poziție, prin ce trebuie să treacă angajații Academiei de Poliție dar și cum arată fiecare zi a studenților. Cu toate presiunile exercitate asupra noastră, chiar și oficial, prin comunicate de presă ale conducerii Academiei de Poliție, în care eram acuzați că distorsionăm realitatea și suntem tendențioși, am continuat să ne asumăm această responsabilitate de a readuce normalitatea în instituția de învățământ superior.

Complementar acțiunilor noastre, am identificat și studenți cu coloana vertebrală, asumați, care au vrut să contribuie la schimbarea pe care o așteptăm cu toții. Astfel, printr-o petiție adresată conducerii Academiei de Poliție „A. I. Cuza”, studenții ne demonstrează maturitatea cu care aceștia tratează situația, identificând probleme și propunând soluții. Putem afirma fără nicio exagerare că această inițiativă a studenților rivalizează cu „actul managerial” al celor care s-au aflat la conducerea acestei instituții în ultimul an, și care au încasat salarii de zeci de mii de lei, majorări de 50% și alte beneficii neștiute de publicul larg. Îi felicităm pe această cale pe toți cei 687 de studenți și îi asigurăm că suntem în continuare alături de ei, pentru că încă suntem departe de final. (Cristina T.).

       

                 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Publicat

pe

De

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru:

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu

precum si pentru si/sau in atentia

Ministrei Justiției, Alina Gorghiu:

POLITISTI CORUPTI DIN VARFUL M.A.I. si din conducerea IPJ Prahova s-au aliat gruparii de criminalitate economico-financiar organizata si au trecut la santaje alaturi de aceasta. Se protejeaza reciproc!

Un sistem infernal s-a activat din momentul în care cei santajati nu au mai dat curs achitarii sumelor de bani la care au fost supusi in urma santajelor. In aceasta operatiune au intervenit politisti corupti din varful MAI si varful IPJ Prahova care, cu un tupeu inimaginabil, au fratenrnizat cu aceasta grupare pe care o acopera si de care este acoperita, prin linsaje media!

Mafia transpartinică din România, formata din mafia din varful MAI, IPJ Prahova si parchete și-au dat mâna pentru a ataca o presupusa mafie, doar pentru a scapa ea insasi de raspunderea penala. In acest joc au fost antrenate si grupari media externe, care, reiteram, doar UNELE au plecat, dupa „fenta”. Unele si-au reziliat contracte, altele au preluat pur si simplu aceste asa – zise „dezvaluiri” ale mafiei din media, etc, la interventiile unui fost „greu” din PSD!

Documente si inregistrari audio, in exclusivitate! Vom reveni, cu seriale, care cuprind dezvaluiri bazate doar pe documente si inregistrari audio explozive, un razboi reeditat cu mafia procurorului Negulescu Mircea zis si „Portocala”, razboi pentru care ne-am „pregatit” de peste 6 ani de zile, indiferent de atacurile si/sau amenintarile la care am fost supusi si/sau suntem supusi (denigrari si /sau inscenari pe mana cu coruptii din MAI din  asa-zisa „media” a mafiei).

Santaje pe banda rulanta, SANTAJE la care au aderat politisti corupti din varful MAI si o parte din conducerea corupta a IPJ Prahova pentru a proteja aceasta GRUPARE. Toate dezvaluirile sunt bazate pe documente si inregistrari audio!

S-a urmarit, in subsidiart, o totala criza a gunoaielor in judetul Prahova – pentru a deconta un anumit partid politic. Si, aici, vom face legaturile de ce sunt aceste blocaje, totul premeditat si calculat de cca 4 luni de zile de cand s-au pus in opera mandatele de interceptare si filajele despre care cunoasteam. Ca o noutate, venita din interiorul IPJ Prahova: o exclusivitate totala care nu s-a mai produs de la infiintarea institutiei. Toate masinile de filaj ale acestei institutii sunt in misiune, PERMANENTA, aratand o disperare maxima a acestei caracatite!

Fapte de o gravitate totala, probate! 

Adevarata Mafie a gunoaielor si a caractitei politistilor CORUPTI care o acopera si SPRIJINA – CHIAR IN SANTAJE,  din Prahova, devoalată din interior!

Luni, 04.12.2023, orele 13.00! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv3 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv