Connect with us

Exclusiv

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.1

Publicat

pe

După ce săptămâna trecută am încondeiat ouă, azi este timpul să mai punem o filă la dosarul de analiză și dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă prin asociațiile de proprietari din Ploiești, într-una considerată dintre cele selecte, cu bani ale orașului din Patria Hoților, Prahova.

Că acești proprietari au bani… de dat(am adăuga noi), analiză făcută cu punct și virgulă în Ep.6  ATTAQUE!, unde am arătat că, în linii mari și exagerat de triste, aceștia au dat pe mâna spadasinilor noștri:

peste 150.000 euro ÎN PLUS față de aceleași servicii, în cei 3 ani de existență a Asociației de proprietari doar pentru că președintele Asociației D’Artagnan Vlad „Minciunică” Socoleanu, are trecere la bătrâneii și tineri docili din varii motive și angajează banii Asociației după cum consideră, bani pe care îl cheltuiește alături de concubinul Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel.

      Deoarece aceste date sunt subiective, dar combinațiile făcute în urma lor au jumulit de bani și pene pe aceste gâște de aur ca proprietari din Asociația MRS Ploiești, permiteți-ne să vă prezentăm doar concluziile cu ce să nu faceți/să faceți ca să aruncați cu banii încă de la începuturile asociației pe care o formați(Faza 1 de constituire – pana la obținerea personalității juridice):

Exemplul 15:

 1. Puneți un președinte de asociație pe care nu îl știți.
 2. Alegeți ca membrii în comitet propunerile viitorului președinte, de preferat tot cu oameni de care nu ați auzit.
 3. Nu le cereți să vă prezinte un C.V. rezumativ, verbal ca să știți ce pregătire au și cât îi duce capul.
 4. Alegi un președinte care are rude/soție/soț angajat la dezvoltator.
 5. Nu îi credeți pe proprietarii „răutăcioși” care vă prezintă legea și cer să fie respectată.
 6. Cereți să fie ignorați oamenii care doresc lucruri să se facă transparent.
 7. Jigniți persoanele implicate în buna rânduire, desigur, diferită de a președintelui ales, pentru a le marginaliza.
 8. Alegeți să plătiți fără să știți cu exactitate ce și pentru ce.

       Respectând cele de mai sus, aveți șansele  ca încă de la început să ajungeți să suferiți care ale noastre gâște din cartierul rezidențial Albert Ploiești… care după 3 ani de când au respectat cele de mai sus, au constatat că au fost furate de toate ouăle de aur, ba chiar li s-au luat și penele… rămânând cu târtița goală.

       Vestea bună este că primăvara – vara gâștele de aur năpârlesc și penele pot reapărea, iar ouă pot face în continuare. Dar oare ce va schimba anotimpul și la ele??

           Pentru a arăta ce se poate întâmpla dacă cele 8 puncte de mai sus sunt respectate, vă transpunem una bucată realitate crudă:

       R.1. Dacă nu cunoașteți persoana este bine să vă interesați. Astfel, aflați că spadasinul ce se vrea președinte de Asociație este o așchie ce sigur a sărit foarte aproape de tătuca, un „om politic” de care nu mai știau ai lui din partid cum să scape, cu bube de corupție și ieșiri în decor.

       R.2. Când Spadasinul ce se vrea președinte de Asociație face propuneri pentru membri ale unor cunoscuți este CLAR că, aproape în totalitate,  aceștia vor fi oamenii lui ce vor merge pe aceeași linie, strâmbă.

       R.3. Dacă vreți să știți pe mâna cui veți da banii este bine să întrebați respectuos ce îi recomanda. Să nu ajungeți ca în B.D. cu răspunsul clasic deja: „glasul și talentul”, căci apoi vă căutați de pene ca ale noastre victime.

       R.4. Ideea că „e bine că avem relații cu dezvoltatorul” este o idee naivă, bazată de basme la care cei din Ploiești au pus ciocul. Nu alegeți pe nimeni care are și cea mai mică legătură cu constructorii condominiului căci: ÎNTOTDEAUNA VOR FI PROBLEME CU DEZVOLTATORII și contrar ideologiei de mai sus, lor le pică bine că au relații la vârful asociației, nu vouă – gâștele de aur.

      Dacă au și spații comerciale, care la un moment dat vor deranja cumplit proprietarii din respectivul bloc, va fi jale. Efectiv va plăti Asociația degeaba –pe președintele D’Artagnan Mincinosul, așa cum se întâmplă în acest moment. Tot o mână de  Don Quijote trag greul cu constructorii când cei ce conduc Asociația trebuia să conducă și rezolvarea problemelor.

      Dar cum să muști mâna care ți-a dat de mâncare, nu? 

           R.5. Când auziți de la președinte și de la recunoscutul spadasin Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel că ce oferă ei este mult peste ce oferă alții, ba chiar că alții oferă produse incomplete, imediat cereți sumele de bani pe care le cer acești prestatori Premium de servicii.

      Aproape întotdeauna for fi câțiva oameni care vă vor spune din lege cum trebuie făcut și dvs. trebuie să verificați și/sau susțineți căci ei sunt cei care nu vă vor fura. Pentru un simplu și logic motiv: Legea 196/2018, legea Asociațiilor de proprietari NU A FOST CREATĂ CA SĂ FURE PROPRIETARUL!!! CI SĂ APERE PE ACESTA DE ILEGALITĂȚILE PREȘEDINTELUI ÎN CÂRDĂȘIE CU ADMINISTRATORUL!!! Și cine o respectă întocmai, acela trebuie păstrat. Și când auziți pe analfabeții funcționali că unii proprietari sunt răutăcioși că nu îi lasă de capul lor, întrebați sec: dar ce spune legea? Garantăm că sunt doar hoți de ouă, habar nu au de lege ca să vă răspundă!

       R.6. Pentru a nu bate la ochi, aici spadasinii doar asmut celelalte gâște leșești ce se dau de aur… și o să le descoperiți că fără argumente, măcăne ca la țară la cele de aur doar pentru că pot. La momentul în care vedeți asemenea specimene, întrebați-le concret de ce măcăne. Veți vedea că instinctul de turmă s-a instalat și cârdului dumneavoastră și puteți trage o concluzie: măcănitul fără argumente legale nu te face inteligent, doar docil.

       R.7. În situația în care simpla măcănire de la R.6  nu este suficientă pentru a potoli pe cei câțiva Don Quijote de a înceta cu răscolitul găinaților care put prin Asociație, atunci veți vedea că se găsesc motive să fie dați afară, blocați, orice acțiune pentru a fi înlăturați de a arată adevărata latura a spadasinilor.  

      Așa s-a întâmplat și la Asociația MRS Smart, unde o doamna care chiar era de ani buni președinte de asociație și încerca să anunțe proprietarii de prăpădul ce îi așteptă s-a văzut jignită și scoasă de pe grupul de Whats Up a lui D’Artagnan Mincinosul.(Nu era al lui, era al proprietarilor… dar el are impresia că este pui de prinț prin regatul gâștelor de aur…). A comentat cineva? Da, cei de teapa lui mulțumindu-i de binele făcut… Așa a fost și cu  Don Quijote Alfa care nu se mai sătura să tot scrie despre viziunea analfabetului funcțional… până la blocat pe pagina de Facebook a Asociației. Pe lângă asta a asmuțit 2, 3 rate leșești să jignească în mediul online și alte 2,3 din Comitet.

      Și ca să fie bine, pe ultimul Don Quijote l-a dat afară din Comitet de la sine putere, ca să își aducă o leșească. Dar despre asta, în partea a II-a a Ep. 7.

R.8. Încă de la prima întâlnire, de cum auziți expresiile „bani de dat”, „contract de angajat”, întrebați în clar, să se spune în fața oamenilor pentru ce plătiți dar mai important cât plătiți! Doar așa veți afla banii pe care un președinte mânjit încearcă să îi ascundă printr-un contract, uneori la pachet, de nu mai pot oamenii nici după 3 ani să scapi de jumulitorii de gâște!

      Nu vă fie rușine să întrebați: ce sunt obligați să vă presteze de banii aia?

      Cereți să fie mereu mai multe oferte, ba chiar implicarea dvs. este necesară și aduceți propuneri.

      Doar așa, prin implicare, veți scăpa de lichelele care vă fură ouăle.

              Oare cei din Asociația noastră au învățat ceva sau irosim orzul pe gâște? Rămâne de văzut… căci situația evoluează iar noi promitem să vă ținem la curent, mai ales că abuzurile asupra drepturile proprietarilor nu s-au oprit și continuă nestingherite.

În urma Ep.6  ATTAQUE!, anumiți colegi din redacție au primit feedback-uri personale din afara orașului și vă putem spune cu mâna pe inimă că proprietari noștri sunt jecmăniți de bani. E adevărat că prin contracte, dar  contractele sunt semnate ilegal de cel care tot speră să nu ajungă de râsul gâștelor: D’Artagnan Vlad „Minciunică” Socoleanu..

În urma feedback-urilor de care vă spuneam cei cu noțiuni elementare despre viața la bloc, s-au arătat reticenți de faptul că lucrurile, dacă s-au dorit a se schimba, nu s-au putut întâmpla prin Adunarea Generală a Proprietarilor. Vă vom explica de ce aceste lucruri nu s-au putut realiza așa cum era normal în partea a II-a a Ep.7, acolo unde vom aborda problemele dintr-o perspectivă legală, pe texte de lege.

Dar nu e grabă, căci așa cum vă spuneam data trecută, președintele Mincinosul D’Artagnan. nu caută să își piardă banii dați de proprietarii naivi… și se face că se caută de ouă… pascale în această perioadă și nu știe ce trebuie să facă – convocarea A.G.P.

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Vă cerem sprijinul, dacă empatizați cu ale noastre concluzii și cu expunerea acestora SĂ DAȚI LIKE ȘI SĂ REPOSTAȚI ARTICOLELE CARE V-AU PLACUT,  căci puterea presei este puterea poporului, în final.. dacă nimeni nu ne-ar citi, nu am însemna nimic…

Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm.  TOUCHE ! (Cristina T.).

https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

Exclusiv

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Publicat

pe

De

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a programului de lucru. Revendicările noastre sunt reperezentate de încălcarea prevederilor Acordului Colectiv, nerespectarea timpilor de repaus destinați refacerii capacității fizice de muncă, dezvaluie cei de la Europol.
Cu toate că reprezentanții IPJ Giurgiu au motivat modificarea programului de lucru din 12/24-12/48 în 3 schimburi a câte 8 ore zilnic pretextând că acest lucru va conduce la creșterea numărului de patrule ce va acționa în segmentul stradal, realitatea a demonstrat că acest lucru este total fals.
Astăzi deja putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite pentru perioade de 6 ore zilnic din cauza celor 3 schimburi de tură care necesită mai multe plecări din teren ale polițiștilor pentru a ajunge la sediul unității de poliție.
Cireașa de pe tort, având în vedere că în urma cu 2 săptămâni un polițist din Prahova a fost cât pe ce sa fie decapitat cu un topor de către un agresor în cadrul unei interventii la un apel 112, este reprezentată de faptul că IPJ Giurgiu își permite luxul de a planifica în serviciu o singură patrulă formata dintr-un singur polițist pe raza de competență a întregului oraș Mihăilești, mai dezvaluie sursa citata.
Datorita schimbarii programului, la Mihailesti un politist a demisionat , iar alti 3 au intrat in concediu de crestere a copilului…daca nu se modifica programul cu forta , in ciuda opozitiei evidente a celor direct afectati, politia Mihailesti ar fi avut inca 4 oameni in strada.
Partea cu o singura patrula nu e o noutate, in 99 % din timp.oricum a fost doar o patrula, de obicei formata din 2 politisti. La efectivul actual , in perioada concediilor va fi un singur politist in strada tot timpul, pentru ca prin aceasta masura , nu numai ca nu s-au marit efectivele, dar au fost micsorate cu 4 oameni….procentual acei 4 care au demisionat/intrat in concediu de crestere copil, inseamna o diminuare cu 20 % a efectivelor. Matematica e grea.

(Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Publicat

pe

De

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.
După 10 zile în care s-a arătat condițiile insalubre, precare, periculoase, mizere, ce nu puteau fi comparate nici măcar cu cele din penitenciare, Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia de a trimite studenții acasă, cel puțin până după sărbătorile de iarnă.
Această decizie vine în contextul presiunii mediatice dar și a refuzului conducerii Academiei de a le permite accesul zilnic a celor de la Europol, pentru a monitoriza condițiile în care studenții și angajații instituției de învățământ își desfășoară activitățile. Să nu uităm că nici până în acest moment, nu avem rezultatele probelor de laborator ca urmare a focarului de toxiinfecție alimentară.
 Timp de un an, studenții și angajații Academiei au fost victimele unor incompetenți, împuterniciți/desemnați susținuți politic, plătiți cu salarii de “lucrări de excepție” majorate cu 50%, în timp ce firmele care au primit milioane de euro pentru modernizarea instituției au lucrat cu zilieri, în șantiere care încălcă normele legale, realizând lucrări de proastă calitate.
Faptul că timp de 10 zile, niciun oficial al Academiei nu a fost cel puțin cercetat disciplinar și nici nu li s-au încetat împuternicirile celor responsabili, demonstrează că interesele financiare sunt uriașe și nu puteau fi tolerate fără susținere de la vârful MAI, mai precizeaza sursa citata. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Publicat

pe

De

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV)

Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca turpitudinii: bunele intentii!

Carul Mic şi Carul Mare
Le-ai pus, Doamne, la loc sfânt,
Sus, pe cer. Dar, de ce oare,
Ai pus boii pe Pământ…
(epigramă de Efim Tarlapan din
Pledoarie pentru epigramă – aprilie 2007)

Niciodata nu am dorit sa interferam cu actul de (in)justitie si nu vom face acest lucru, acest tabiet este doar strict al „jurnalistului” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici si exponentul a doua grupari de crima organizata care se „spala” si se apara „una pe alta”: cea locala care il include pe Volosevici si mafia desurilor, cu cea din varful MAI (Miritescu) si cativa politisti corupti din IPJ Prahova!

Cel mai puternic argument este ce s-a intamplat ieri in sedinta instantei in care asa-zisa mafie a gunoaielor a primit mandat de 30 de zile.

Exponentul mafiei gunoialor, Catalin Stavri (cel care a obtinut bani iliciti din aceste operatiuni, nu o zicem noi, ci un procuror sef din DNA), ca sa elimine o posibila concurenta si-a desfasurat „fortele” vizibile si invizibile in actiuni tipice crimei organiuzate, implicand in aceste actiuni politisti corupti, sesizam ca si posibili procurori dar si o parte din media. Asta in principal, ca obiectiv. Al doilea obiectiv a fost unul politic, pe care noi il cunosteam si l-am sesizat celor competenti la ce se va intampla cu cca 2 luni de zile inainte, ca lauda de sine nu are oprire la acest individ.

Rostogolul acestei facaturi ordinare s-a tot rostogolit datorita „relatiilor” sale precizate in inregistrarile pe care le-am publicat, cele referitoare ca el a fost in Serbia pe banii lui dar spre binele si promovarea lui Volo a dat sa apara pe media central, etc, etc.

Si cu aceasta parodoie i-a reusit, partial.

Multe enitati media, unele de buna credinta au preluat anumite comunicate ale parchetului, altele cu rea credinta au dezvoltat acest subiect incredibil din care o simpla contraventie s-a transformat in marele succes al unui parchet, cu 12 inculpati, si…mai grav cu 4 persoane propuse pentru 30 de zile la arest.

Nu comentam deocamdata aceasta decizie a judecatoarei de sedinta, fiind o tinerica si nu credem ca ar fi fost de rea credinta, ci o suspectam de o necunoastere grava a legilor si interpretarilor acestora.

Ca s-a pus presiune de aceste grupari de crima organizata pe aceasta decizie – o vor hotara alte entitati, ca vor sau nu cele doua grupari.

Ca procurorul a dispus perchezitii la propunerea polistitilor corupti este dreptul lui si al acestora, dar ar trebui sa raspunda penal pentru prejudicii si afectarea imaginilor celor implicati.

Ca fac perchezitii este apanajul acestora si ii invitam chiar si la noi, ca tot am fost amenintati si santajati public de peste doi ani de zile.

Spre nefericirea noastra nu avem „apanajul” celor din media acestei grupari, ca politia sa se „autosesizeze”…

Mai mult, la plangerile noaste, chiar publice, in care am fost amenintati, santajati, chiar atacati pe bunuri si/sau ne-au fost clonate retelele de socializare – am fost tratati cu o „tacere” suspecta de catre seful „Gigel”, pe cand era la comanda IPJ Prahova. De abia acum intelegem de ce…(Etete, „Vacs Albina“, noi am inteles de forte mult timp acest lucru, surprize…).

In concluzie, munca aceasta toxica a dat rezultate nesperate in actualul mandat stalinist din Prahova parca reinventand tandemul Stavri-„Portocala”, alias procurorul Negulescu Mircea, sub bagheta maestrului de ceremonii funebre, „Gigel” care ramasese la comanda unitatii, si a apendicului Miritescu, cu largul concurs al mamei catuselor si arestarilor televizate, parchetul, care se pare ca „renaste”.

Sa recapitulam pentru opinia publica, cu promisiunea ca de luni vom efectua ample „conexiuni” in dezvaluirile noastre, fara a interfera in actul de justitie:

 1. Cu o zi inainte de perchezitii, marele deontolog al acestor doua grupari de crima organizata a publicat, din nou, „globul”, pe care il publica cand era in tandem cu „Portocala” si „preciza” la comanda, ori pentru santaje, ori pentru promovarea unor dosare „fabricate” cine si ce urmeaza a/ar fi victima/victime. Cu un tupeu nemarginit pentru aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata, a postat si mesajul sugestiv: „Deranj Mare”…”Daca va era dor” (ultima expresie este daca va era dor de globul prin care preciza/”previziona” ce va urma, da, ce sa zicem, mare prezicator este acest baietas fara liceu macar);
 2. A doua zi, surpriza, au fost perchezitii la asa zisa mare grupare a „mafiei” gunoaielor, cum a vazut maria sa in „GLOB”, grupare a gunoaielor, caci asa o numeste cel care a primit el si familia sa bani de la firmele pe care acum le ataca, precum si de la firmele de salubrizare (vom publica „fluturasii”/tabelele cu salariile, etc).
 3. Tot a doua zi, a facut o gafa de proportii/monumentala, probabil imbatat de succes, a dat pe „goarna” aceasta facatura si a publicat un „articol” prin care specifica ca la orele 08.20  cei din asa zisa mafie a gunoaielor au primit ordonanta de retinere, in contextul in care ei au fost pusi sub invinuire la orele 10.00. HILAR si distractiv cum se dau de gol cei din aceasta mafie, daca nu au nici macar 12 clase cu diploma NU AU,  dar se mai cred si viitori primari, ce sa le ceri (cititi arhiva altor ziare cu inregistrarile audio, pe aceasta tema).
 4. Sau, toate sunt doar simple „coincidente”(ne pufneste rasul, sac!), absolut toate, care confirma inregistrarea ambientala cand jurnalistul santajist se lauda ca a fost avertizat printre altele de perchezitiile ce vor avea loc a doua zi…Curat, murdar, coane’ „Gigel”

Ieri, cand Onor’ parchet a propus masura de retinere/arestare pentru 30 de zile a 4 posibili inculpati, in sala de judecata a fost un ras genaral, chiar daca situatia era neagra si se observa din avion „facatura” acestor grupari de crima organizata, caci sunt doua, una spala si se apara pe alta, impreuna compun noua CARACATITA de Prahova punand in umbra vechea Mafie de la Gruparea „Bravo”.

Un avocat al apararii a solicitat Onoratei Instante si procurorului de sedinta sa explice cum este un proces echitabil si corect daca pe un site obscur (cu referire si cu nominalizare numelui jurralistului santajist Catalin Stavri, PRECIZAT in clar), a fost publicat un articol (pe care l-a aratat) prin care minciuna a fost preluată, gonflată și rostogolită, precum celor in cauza le-au fost emise ordonate de retinere pentru 24 de ore, articol publicat pe „surse”, conform carora aceste aordonante s-au emis la orele 08.20, cand cei in cauza de abia la orele 10.00 au fost pusi sub invinuire. Probabil si sursele respective ale spagarului/santajist au fost tot din „GLOBUL pantentat de Stavri-Portocala”, acum a evoluat la Stavri – „Gigel” si „Portocala”. Unde sunt trei, puterea creste, nu?

Un alt avocat a ridicat stacheta si a precizat ca nu ar fi de mirare ca in timpul sedintei sa apara pe acest site obscur deja mandatele de arestare. Cel din urma, facem precizarea ca este un avocat pe care Incisiv de Prahova l-a atact dur in investigatiile sale, dar pentru cele semnalate, ii cam stergem din greseli. Chiar il iertam!

Cu capul plecat si rosu de rusine, procurorul de sedinta a tacut „malc” (o fi inghitit ceva rece?) si a lasat capul jos. Judecatoarea tinerica si-a plecat si dansa capul, dar impasibila a dat aceasta solutie…

In timpul acestor interventii in care gruparea de crima organizata a FOST data de gol/ devoalata pana si de avocati, a fost observat un politist care „butona” la un telefon, probabil transmitea mesaje catre „seful” acestui site obscur si la orele 19.00 s-a produs „minunea”: stirea a fost modificata, cei drept, tardiv, foarte tardiv, caci avocatii, si nu numai, aveau deja print screen-urile dupa articolul initial.

Noi revenim cu o precizare si nu interferam ca altii, pe actul de justitie:

Asa cum am precizat si in alte cazuri celebre (fiind singurii care au avut curaj sa isi expuna punctul de vedere juridic si profesional), precum dosarul Revolutiei, Mineriadei – dosare foarte grele, dosarul Generalului Oprea Gabriel, dosarul Lukoil, iar unele apartinand apanajului celor de la CCR, etc) in care instantele si deciziile finale ne-au confirmat opinia si expertiza, asa va dezvaluim si acum ca acest dosar, chiar daca este facut si la comanda politica, fiind urmarite si alte aspecte obscure, la fel ca si cele de mai sus nominalizate, vor „pica”, deoarece este o facatura ordinara pentru un linsaj media bine conceput al unei grupari de crima organizata.

Ca ne-am expus parerea si expertiza juridica nu inseamna ca atacam actul de justitie si/sau o hotarare, in fapt este doar o simpla decizie intr-un proces.

Din toata aceasta „parodie” facuta de niste politisti inconstienti si corupti, mie, ca persoana de sex feminin, personal, ma doare si imi pare rau doar de o simpla femeie, mama bolnava (grave probleme de sanatate), cu un tata foarte bolnav pe care de abia l-a scos din spital, tot in stare foarte grava. Dar, ce sa ii faci, interesele si mafia nu au mama si/sau tata in atingerea scopurilor, la care a achiesat, din nefericire, parchetul si instanta.

Restul, sunt destul de barbati si isi poata dovedi nevinovatia si in astfel de conditii ostile.

Promitem, oficial, ca nu vom mai publica nici un articol pe aceasta tema/subiect (cel in cauza), pana la finalizarea dosarului „fabricat”, adica pana la o prima sentinta dar, prea au fost fabuloase interventiile celor doi avocati si nu ne-am putut abtine: demonstreaza ca nu numai noi vedem albul ca fiind alb, adica mafia in toata splendoarea ei si … prostia crasa! Exista un proverb pe care acesti „baietasi de cartier”, probabil ca, nu il cunosc: „cine râde la urmă, râde mai bine”.

Exista cai de atac, cei 4 „nominalizati” la OSCAR de gruparile de crima organizata au facut apel si avem incredere ca, la Curtea de Apel, sunt judecatori tineri, cu experienta, care pot vedea bobul de neghină, adica facatura de la o contraventie la penal, atat putem sa mai dezvaluim, in acest articol, nu vrem sa dam idei fabricantilor de dosare. Prost pregatit/pregatiti coane’ „Gigele”, atat maria ta, cat si cei din gasca, sincer, cu toata dragostea si respectul nostru pe care il „meritati”.

 (Cerasela N.).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv19 ore ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusiv2 zile ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusiv5 zile ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusiv5 zile ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv6 zile ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv6 zile ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv7 zile ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv7 zile ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Exclusivo săptămână ago

Plângere penală la DIICOT. Grup infracțional care abuzează viitorii ofițeri

Sindicatele din penitenciare denunță la DIICOT conducerea Academiei de Poliție” A. I. Cuza”, pentru abuz în serviciu și fals intelectual....

Exclusivo săptămână ago

Umilință, înjosire si dispreț la Academia de Poliție și despre cum sunt testați studenții ei, în condiții de “căprărie”

A venit prima răzbunare pentru studenții impertinenți care au îndrăznit să reclame toxiinfecția alimentară de la începutul săptămânii. “Căprăria” este...

Exclusivo săptămână ago

Comisarul șef de poliție Lupu Sorin, locțiitorul șefului Direcției Control Intern din IGPR, s-a transformat în cenzor sindical.

Legea Dialogului Social Art. 9. (1) Membrilor aleşi ai organelor de conducere ale organizaţiilor sindicale li se asigură protecţia legii...

Exclusivo săptămână ago

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (I)

In mai multe materiale-sinteza anterioare, a fost descrisă o structură de crimă organizată din interiorul Poliției Române, operând în județul...

Exclusivo săptămână ago

ZEUS pierde umbrela de la ANP/ Directorul penitenciarelor Dan Halchin – ADIO!

            După ce mai bine de 2 ani, tot deplângem situația in care a ajuns...

Exclusivo săptămână ago

O pungă de supermarket este exact ce-ți trebuie atunci când ploaia de afară trece și prin camera de cămin a Academiei de Poliție.

În București a plouat. Doar că a plouat și în Academia de Poliție, chiar în dormitoarele studenților, dezvaluie cei de...

Exclusiv2 săptămâni ago

A fost  a 3-a noapte când echipajele de urgență au fost solicitate la Academia de Poliție!!!/Rușine, conducerii Academiei de Poliție!

Mai mulți studenți au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După 3 zile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv