Connect with us

Featured

Anchetatorii trec la ”next level”…

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Dosar nr.174/P/2022 – 15.09.2022.

 Totul a pornit de la dezvaluirile noastre, in EXCLUSIVITATE, privind „Adeverințe de venit false pentru salariații Politiei Locale Ploiesti, împrumuturile de tip CAR si percheziția IPJ Prahova”), IPJ Prahova a efectuat percheziții la sediul Poliției Locale Ploiești.
https://www.incisivdeprahova.ro/2022/10/12/lovitura-de-teatru-urma-perchezitiilor-ipj-prahova-la-politia-locala-ploiestisunt-vizate-si-angajarile-efectuate-perioada-iulie-2021-octombrie-2022/
Ordonanță de luare a măsurilor asigurătorii. Procuror Maria Mirabela Viciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Examinând actele de urmărire penală din dosarul penal cu numărul de mai sus, CONSTAT :… ”.
Ionel Tănase a fost aghiotantul lui Ion Iliescu

Ordonanța procurorului de caz prin care se instituie măsuri asigurătorii cuprinzând o listă de 15 nume. Marea majoritate a acestora fiind funcționari publici care își desfășoară activitatea în cadrul Senatului României. Iar după cum dezvăluia în ”lovitura” din 2 noiembrie, un prim ”nume greu” regăsit în documentul oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova și publicat de ”NAȚIONAL” este cel al chiar șefei Biroului de Audit din cadrul Senatului României.

”7. Miulescu Aurelia”

Totul după ce, după cum rețin procurorii, ”la data de 24.04.2022, Casa de Ajutor Reciproc Moldova IFN, cu sediul în mun. Ploiești, jud. Prahova, a formulat plângere penală împotriva numitei (…) pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, faptă prev. de art. 244 C.p. și fals în declarații, faptă prev. de art. 326 C.p., cu referire la creditele acordate de către instituția de credit ca urmare a înșelării acesteia de către făptuitoare. Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu nr. 2400/P/2022.

Prin Ordonanța nr. 2400/P/2022 din data de 10.05.2022 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prin ordonanța nr. 2400/P/2022 din data de 23.06.2022 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunii de (…). În data de 12.07.2022, prin Ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești s-a dispus declinarea competenței de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, unde cauza a fost înregistrată cu nr. 174/P/2022.(…) Prin Ordonanța din data de 12.09.2022 a organelor de cercetare penală, confirmată la data de 13.09.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecții:

(…) 7. MIULESCU AURELIA, privind săvârșirea infracțiunilor de (…) a solicitat și obținut un număr de 20 de credite la 14 CAR-uri, cauzând un prejudiciu de 857.000 lei”.

Anchetatorii trec la ”next level”…

La începutul lunii noiembrie ”explodând” public, în toată presa și confirmată inclusiv de secretarul general al Senatului, liberalul Mario Oprea ”ancheta DIICOT de la Senat”. Ca și confirmarea informației că procurorii au ajuns deja astfel la chiar șefa Auditului din Senatul României, suspecta Miulescu Aurelia.

Generalul Ionel Tănase!

Iată însă că, în ciuda ”asigurărilor” că ”partidul meu” nu va permite și în continuare ”călcarea accelerației” în Dosarul nr.174/P/2022, ancheta procurorilor, fie ei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova sau a celor anti-mafia de la DIICOT continuă în ritm accelerat. Mai ales că, după primul ”ARV” anunțat în exclusivitate de ”NAȚIONAL”, încă o suspectă s-a ”repatriat” și a negociat cu procurorii semnarea unui nou Acord de Recunoaștere a Vinovăției. Cel în urma căruia s-a ajuns deja la ceea ce pare a fi ”next level” al Dosarului nr. 174/P/2022.

Ținând cont de stadiul declanșării a noii verificări pe noul ”palier” a cărui ”ușă” le-a fost deschisă procurorilor de ultimul ”ARV” – dar, probabil, nu cel din urmă! –nu putem dezvălui public toate informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră.

Totuși, ”să se știe că se știe”, surse apropiate anchetei susțin că urmează a fi audiat nimeni altul decât generalul Ionel Tănase, fostul șef al Secțiunii 1 din cadrul Serviciului de Protecție și Pază și aghiotantul personal al președintelui Ion Iliescu!

Cel care, la data desfășurării activității infracționale a ”Grupului” de la Senat ar fi fost director general al Direcției Control din cadrul Senatului României. Documentele puse la dispoziție procurorilor de către instituțiile financiare păgubite probând deja că sute de credite au fost obținute prin prezentarea unor adeverințe false, purtând însă ștampila… Direcției Control! Deja doi dintre funcționarii de la Cabinetul generalului Tănase primind ”oferta de nerefuzat” de a colabora cu procurorii de caz în acest dosar exploziv.

Exclusiv

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Serviciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe? (mai mult…)

Citeste in continuare

Aveti un Pont

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala, intr-un amplu serial: vom devoala cum se FURA, pe fata, si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat, pe probe, reiteram: documente devastatoare! Ce putem spune este ca aceasta investigatie are o mare „legatura” cu gruparea de criminaliate economico-financiara organizata despre care dezvaluim de cava timp. (Ec Adrian Radu)

Citeste in continuare

Exclusiv

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov Prahova și alte patru județe din țară, printre care si Galati. În total, la audieri au fost aduse 40 de persoane care se presupune că știau de această afacere dar nu au spus nimic polițiștilor.

Printre cei audiați se numără și celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica de la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin, precizam intr-un articol anterior.

In depozitul uriaş de combustibil, ascuns într-o zonă împădurită din Prahova, chiar langă Ploiești, anchetatorii au găsit peste 300 de tone de păcură și produse petroliere, în trei bazine îngropate şi în șapte rezervoare de suprafață.

Proprietarul nu le-a spus deocamdată poliţiştilor de unde a făcut rost de combustibilul pe care îl vindea mai multor benzinării. Ar fi câştigat până acum peste cinci milioane de euro.

Depozitul ferit de ochii lumii este într-o pădurice aflată în spatele mănăstirii Ghighiu de langă Ploiești. Săptămânal, cisternele încărcau de acolo combustibil (CLU sub denumirea de motorina).

Depozitul era amplasat strategic în apropierea Drumului Național 1 și de autostrada A3.     Dintr-o curte pleca produsul petrolier cu documente întocmite fictiv către cumpărători de bună credință, potrivit anchetatorilor.

În realitate, presupusul proprietar ar fi cumpărat la negru o cantitate impresionantă de combustibil petrolier pe care l-ar fi vândut apoi către benzinării mici din toată țara.

In fapt, acesta a dezvoltat o mica rafinarie unde transforma rezidurile petroliere achizitionate ca deseuri si rafinau sub forma de CLU, CLU care era vandut la cumparatori de buna credinta.

Celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, impreuna cu „prietenii” sai din Galati ar fi vandut rezidurile petroliere spre rafinare.

Cum mentionam, gruparea intentiona sa obtina CAF 7 pentru TERMIA lui Andrei Volosevici, pentru asa zise piese de schimb dar vizau produsele petroliere din acesta si cu fierul vechi obtineau cca 2 miliaone de euro.

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor. La firma unde a avut loc perchezitii (SC Statii de Spalare Vagoane Cisterna CFR SSVAC SA) a lucrat „Portocala”. Acum se leaga toata reteaua de infractori si trompetele edilului. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si despre dosarul disjuns cu spalarea de bani si cu „paletii” buclucasi, mai precizam in dezvaluirile noastre.

Acum dezvaluim pentru „cunoscatori”:

Procuroul „Portocala”, pardon, fostul procuror a lucrat si/sau mai lucreaza la SC Statii de  Spalare Cisterne CFR SSVAC SA unde a avut, in fapt, perchezitia, unde administrator este Hiohi Albert LAURENTIU:

Actionar majoritar este Erwkat (Fosta Grampet):

Actionar majoritar la Grampet sunt:

1.          Stoica Gruia

2.         Didila Vasile

Alte doua firme in care Hiohi Albert Laurentiu este Actionar:

1.          Rail Logistic SRL – firma de paza din Negoiesti;

2.         Iprochim SA in care MINISTERUL ECONOMIEI ESTE ACTIONAR MAJORITAR CU 73%!

Sa mai demonstram ca, Hiohi Albert Laurentiu este un sustinator devotat si pe fata a lui Ludovic Orban, credem ca ar fi de prisos.

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, etc.

Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv10 ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont19 ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv19 ore ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv19 ore ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate1 zi ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv2 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv5 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv6 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!