Connect with us

Featured

A ”strănutat” Nițoi! A ”răcit” tot IGJR-ul!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Uite că și generalului Alin Mastan tot de la ”Iubi” i se va trage! Ca și predecesorului său, ”Motanul” Bogdan Enescu. Altfel atât de onoranta și râvnita deopotrivă funcție de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române părând a fi în continuare lovită de ”Blestemul Dragostei” …

(Preluare National – Catalin Tache):

Mastan a trimis-o pe Alexandra la Oradea. Ce o așteaptă pe noua cucerire…?
 Ce este drept, ”chiloțarul” Alin Mastan pare doar o ”copie palidă” a actualului inspector șef de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Ilfov. Pentru că Enescu cel puțin și-a asumat relația de concubinaj cu ”Iubi” subordonata Cătălina. Și s-a ținut de cuvânt față de aceasta atât pe plan amoros, cât și profesional… Plus că și-a asumat și zecile de ore suplimentare bifate în zilele de weekend pentru a încasa sporuri de mii de lei lunar. Chiar dacă pentru aceste ”băiețești târzii”, colonelul Bogdan Enescu s-a ales cu o începere a urmăririi penale declanșată de ”omologul” său în ale relațiilor de concubinaj la locul de muncă, procurorul militar Radu Mihăiță Cazacu.

Alexandra, mutată la Oradea!

”De dorul Alexandrei, șeful Jandarmeriei își dă spor de 11.000 lei lunar” a fost prima ”lovitură” din seria de dezvăluiri despre apucăturile de ”Inimă Zburdalnică” ale lui Alin Mastan, imediat după instalarea sa, de către consăteanul Bode, drept inspector general al Jandarmeriei Române.

Stroe l-a adus pe colonelul Constantin de la Ochiuri

Ce este drept, mai ales după ce a fost făcut și general, Alin cel cunoscut drept posesorul celei mai ”zdravene” pălinci de protocol din tot MAI-ul și-a luat avânt nu doar în plan amoros, dar și profesional. Numai că până și Mastan a priceput repede că în viață nu le poți avea chiar pe toate… Și că, unde dragoste nu este, cel puțin hărțuire sexuală la locul de muncă se numește… Astfel că după ce subordonata Alexandra nu i-a mai răspuns la mesajele siropoase de ”lover boy” cu ruptură inghinală cu certificat medical asumat, inspectorul general a decis că este momentul să scape de această ”vulnerabilitate contrainformativă”. Mai ales că, între timp, cu motorul primit de la Chesaru de la Iași, și-a luat ”lumea în cap”, după ce și-a abandonat familia pe Litoral, dând CLIC pe noua sa cucerire… Tot jandarnmeriță și ea… Numai că, în încercarea disperată de a ”îngropa” acest ”amantlâc” lamentabil eșuat, ”Inimă Zburdalnică” de Alin Mastan a mutat-o pe Alexandra, de câteva săptămâni, la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea!

Ca să scape de ea! Numai că același Mastan urlă ca din gură de șarpe că are deficit de oameni și nu aprobă niciun raport de transfer la altă structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne! Și atunci, cum de a mutat-o pe Alexandra de la IGJR la IGPFR…?

A ”strănutat” Nițoi! A ”răcit” tot IGJR-ul!

Dar uite că nici nu mai este nevoie să răspundă Alin Mastan, că deja a făcut-o Nițoi în locul lui! Gabriel Nițoi! Colonelul Gabriel Nițoi! Da, da, chiar acel Nițoi pe a cărui loialitate se baza toată ”șandramaua” generalului Mastan. Numai că șeful Corpului de control al IGJR a prins de veste că, peste câteva zile, atunci când omologii de la Ministerul Afacerilor Interne vor trimite la Secția Militară a Direcției Naționale Anticorupție primul dosar penal din ”ograda” lui Mastan, cel de la Timișoara, va fi deja prea târziu pentru el ca să mai vorbească… Așa că a făcut-o zilele trecute! Identificând-o pe Alexandra drept ”Regina Frontierei” lui Mastan!

Concurs Bolduit la IGJR

Ce este drept, ”Frăția” de la IGJR începuse să se destrame încă din momentul în care cei doi ofițeri din cadrul Direcției Control a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, (…) și (…) au efectuat controlul la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara. Și când din ”vânători” au ajuns ”vânați”, fiind la rândul lor anchetați de către Corpul de control al MAI pentru modul defectuos în care au efectuat verificările de la Timișoara. Numai că, ghinion, colonelul N.C. și maiorul M.B. au declarat în fața celor de la Corpul de control al MAI că ”s-au exercitat presiuni asupra lor de către colonelul Nițoi Gabriel ca să nu constate măsuri dure împotriva colonelului Stroe și să încerce să mușamalizeze unele aspecte de domeniul penalului”.

Enescu barem a rămas cu ”Iubi”…

Iar la doar câteva zile după aceste declarații, la Corpul de control al MAI a fost citat și colonelul Nițoi Gabriel. Cel care, în urma probelor prezentate, și-ar fi scăpat totuși pielea, cel puțin pe persoană fizică. În schimb, s-a strâns și mai mult ”lațul” în jurul generalului Mastan, după ce colonelul Nițoi ar fi declarat că și asupra sa s-ar fi exercitat presiuni pentru a îl face scăpat pe colonelul ”lover boy” Stroe de la Timișoara. Ce este drept, după acest ”ARV” de la MAI, odată întors la birou, colonelul Nițoi Gabriel s-a înjurat cu colonelul denunțător N.C., fiind chiar la un pas de bătaie. Oricum, chiar în aceste zile, cei de la Corpul de control al MAI lucrează la definitivarea sesizării Secției Militare a Direcției Naționale Anticorupție în ceea ce îl privește pe generalul Alin Mastan pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, abuz de autoritate și neglijență în serviciu. Fiind verificat și modul în care a fost împuternicit colonelul Stroe a doua oară. Dar și modul cum a fost împuternicit drept adjunct al acestuia colonelul Constantin Alexandru, fostul coleg din Academie al lui Stroe. Și care a devenit direct adjunct din poziția de simplu instructor militar la Centrul de pregătire Ochiuri, fără nicio zi de experiență operativă!

20 octombrie… Începutul sfârșitului…

Extrem de relevant, cel puțin pentru secretarul de stat Bogdan Despescu fiind și ”flitul” pe care ministrul Lucian Bode i l-a dat inspectorului general Alin Mastan în data de joi, 20 octombrie, atunci când acesta i-a cerut din nou sprijinul. La fel cum și generalul Mastan nu s-a mai băgat pentru colonelul Florișteanu, speriat că și el a fost refuzat de ministrul Bode… Însă cum o veste proastă nu vine niciodată singură, Mastan ar trebui să știe că Nițoi chiar nu glumește atunci când ”se laudă” cu înregistrările…

ALT DOSAR! Concursul bolduit!

Astfel că ultima anchetă deschisă chiar zilele trecute se poate dovedi decisivă pentru Alin Mastan cel lăsat din brațe de către ministrul Lucian Bode după raportul în care se documenta ”bolduirea concursului” organizat de IGJR săptămâna trecută, pentru ocuparea funcțiilor de ofițeri prin angajarea din sursă externă. În raportul intrat în posesia noastră scriind negru pe alb că ”răspunsurile corecte din testul grilă au fost bolduite de către Comisia de Control stabilită de inspectorul general. Deși concursul trebuia anulat de îndată pentru viciere, Comisia de contestații condusă de colonelul Popia Aurel, șef Direcție Resurse Umane a validat concursul”. Așa că va declara cine i-a cerut acest lucru!

Citeste in continuare

Exclusiv

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ieri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov Prahova și alte patru județe din țară, printre care si Galati. În total, la audieri au fost aduse 40 de persoane care se presupune că știau de această afacere dar nu au spus nimic polițiștilor.

Printre cei audiați se numără și celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica de la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin.

Inca o data Incisiv de Prahova a avut dreptate iar cei care protejau aceasta grupare ar trebui sa raspunda penal.

In depozitul uriaş de combustibil, ascuns într-o zonă împădurită din Prahova, chiar langă Ploiești, anchetatorii au găsit peste 300 de tone de păcură și produse petroliere, în trei bazine îngropate şi în șapte rezervoare de suprafață.

Proprietarul nu le-a spus deocamdată poliţiştilor de unde a făcut rost de combustibilul pe care îl vindea mai multor benzinării. Ar fi câştigat până acum peste cinci milioane de euro.

Depozitul ferit de ochii lumii este într-o pădurice aflată în spatele mănăstirii Ghighiu de langă Ploiești. Săptămânal, cisternele încărcau de acolo combustibil (CLU sub denumirea de motorina).

Depozitul era amplasat strategic în apropierea Drumului Național 1 și de autostrada A3.     Dintr-o curte pleca produsul petrolier cu documente întocmite fictiv către cumpărători de bună credință, potrivit anchetatorilor.

În realitate, presupusul proprietar ar fi cumpărat la negru o cantitate impresionantă de combustibil petrolier pe care l-ar fi vândut apoi către benzinării mici din toată țara.

In fapt, acesta a dezvoltat o mica rafinarie unde transforma rezidurile petroliere achizitionate ca deseuri si rafinau sub forma de CLU, CLU care era vandut la cumparatori de buna credinta.

Celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, impreuna cu „prietenii” sai din Galati ar fi vandut rezidurile petroliere spre rafinare.

Cum mentionam, gruparea intentiona sa obtina CAF 7 pentru TERMIA lui Andrei Volosevici, pentru asa zise piese de schimb dar vizau produsele petroliere din acesta si cu fierul vechi obtineau cca 2 milioane de euro.

 Acum se leaga toata reteaua de infractori cu trompetele edilului. In ecuatie apare si fostul procuror Negulescu Mircea. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si despre dosarul disjuns cu spalarea de bani si cu „paletii” buclucasi. (Cerasela N.).

 

 

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Directorul adjunct al TCE Ploieşti, Raul Petrescu, îşi prezintă raportul de activitate, la doi ani de mandat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societăţii Transport Călători Expres Ploieşti de la începutul anului 2021.
La doi ani de la preluarea mandatului de director adjunct al SC TCE Ploieşti, Raul Petrescu a prezentat un raport de activitate, un instrument cardinal al procesului de transparenţă decizională. În raportul actual, regăsim principalele sale realizări.
Vorbim despre achiziţionarea, prin finanţare europeană, a nu mai puţin de douăzeci de troleibuze, de ultimă generaţie, valoarea totală a acestora fiind de zece milioane de euro, investiţie care a marcat, în totalitate, substituirea vechiului parc auto (troleibuze).
Totodată, societatea, la conducerea căreia se află, a dobândit, tot cu sprijinul fondurilor europene, nouă autobuze electrice, acestea urmând a fi introduse zilele următoare în circulaţie, aceasta fiind o gură de oxigen binevenită pnetru ceea ce înseamnă calitatea transportului urban. În lista reuşitelor sale se numără, de asemenea şi  substituirea, pe cale de consecinţă, a parcului auto – categoria tramvaie, pâna la finele anului curent urmând a fi livrate douăzeci de tramvaie ultra moderne, din actualul parc doar o treime urmând a mai rămâne in circulaţie.
Înnoirea şi dezvoltarea parcului auto al TCE Ploieşti nu se opreşte aici.
Raul Petrescu s-a implicat şi în elaborarea, respectiv aprobarea, de dată recentă, în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a unui proiect de achiziţionare a douăzeci de autobuze electrice, menit să genereze un plus valoare pentru parcul auto şi o creştere considerabilă a confortului pasagerilor.
Totodată, acesta se ocupă şi de demararea procesului de elaborare a unui proiect sustenabil din fonduri europene/norvegiene pentru amenajarea unor staţii ultramoderne pe raza municipiului Ploieşti, care să marcheze înlocuirea celor vechi, generatoare a unui disconfort sporit ; dar şi de construirea unei autobaze noi aferente transportului public local de călători, inclusiv infrastructura tehnică aferentă,  în zona de vest a oraşului, la terminalul de pe strada Podul Înalt, ca urmare a semnării unui contract de finanţare europeană.
Toate aceste acţiuni au ca scop final confortul călătorilor ploieşteni.
Conducerea TCE Ploieşti îşi propune să le ofere cetăţenilor servicii de calitate atunci când aleg să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.
Citeste in continuare

Exclusiv

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public:
a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
b) structura organizatorică, atribuţiile departamentelor, programul de funcţionare, programul de audienţe al autorităţii sau instituţiei publice;
Observati ca aici se poate identifica un tipar. Se secretizeaza turbat metodologie de salarizare, ROF-uri, ordinul care reglementeaza accesul cetatenilor in unitatile de politie, atributiile structurii de relatii cu publicul, atributiile directiei generale financiare. N-au ei nicio treaba cu legea. Insa suportul, cei care traiesc din munca politistilor, au nevoie sa isi faca si ei de treaba, sa isi creeze o ocupatie acolo unde nu trebuie sa fie nimic. Secretizarea absurda e una din metodele cu care suportul se urca pe umerii vostri, prin care isi creeaza artificial, o superioritate.
Noi o sa facem niste actiuni in serie pentru desecretizarea ROF-urilor.
Daca cineva vrea sa ajute, sa se implice personal, inclusiv pensionari, rude, prieteni ai politistilor, aici va pun un model individual de cerere pentru desecretizare. Alegeti ce IPJ ( sau DGPMB) vreti, nu are nicio importanta. Deci unul de la Salaj poate cere declasificarea si comunicarea ROF-ului de la IPJ Vrancea. Orice IPJ!
CATRE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE
Subsemnatul…………………….., cu domiciliul in ……………………, cu adresa pentru comunicarea corespondentei in …………………………….., e-mail…………………..
I
In baza art.20 si art.33 din legea 182 din 2002
(Art. 20. -Orice persoană fizică sau juridică română poate face contestaţie la autorităţile care au clasificat informaţia respectivă, împotriva clasificării informaţiilor, duratei pentru care acestea au fost clasificate, precum şi împotriva modului în care s-a atribuit un nivel sau altul de secretizare. Contestaţia va fi soluţionată în condiţiile legii contenciosului administrativ.)
Va solicit sa declasificati regulamentul de organizare si functionare al IPJ …… intrucat, in opinia mea, a fost secretizat ilegal la nivelul secret de serviciu.
In fapt, potrivit art.5 din legea 544/2001, actele normative care privesc organizarea si functionarea institutiilor publice sunt informatii de interes public si trebuie aduse la cunostinta publica din oficiu.
Art.5 din lege 544/2001:
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public: a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
Iar potrivit art.33 din legea 182 din 2002, “Este interzisă clasificarea ca secrete de serviciu a informaţiilor care, prin natura sau conţinutul lor, sunt destinate să asigure informarea cetăţenilor asupra unor probleme de interes public sau personal, pentru favorizarea ori acoperirea eludării legii sau obstrucţionarea justiţiei.”
Atat timp cat legea, prin art. 5 din lege 544/2001, nu lasa autoritatilor publice sa decida daca regulamentul de organizare si functionare poate fi secretizat, clasificarea ROF-ului IPJ ……. este ilegala, dezvaluie cei de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv18 ore ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv1 zi ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv1 zi ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv1 zi ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv2 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate3 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv3 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv4 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Exclusiv4 zile ago

“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDefilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt...

Exclusiv4 zile ago

Acest mod de repartizare specific ”roții țigănești” ce are la bază principiul ”cine împarte, parte-și face” nu reprezintă decât o vulnerabilitate a MAI

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn modul caracteristic discreționar, Ministerul Afacerilor Interne are mari lapsusuri când vine vorba de echitate și recompensarea personalului pe...

Exclusiv4 zile ago

Ati auzit ca se face serviciul de zi pe unitate, de acasa?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ca sa va poata pacali cu permanenta la domiciliu, au secretizat ordinul S/108/2011 si dispozitia IGPR S/51/2011, dezvaluie...

Exclusiv5 zile ago

Comandamentul de iarna, bachus, zapada si termia

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNinsoarea de vineri a dat peste cap circulația auto din Ploiești, ploieștenii remarcând lipsa implicării autorităților locale în activitatea...

Exclusiv5 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinunile  reformei in Posta Romana!!! Valentin Stefan a trimis notificari de incetare a contractelor de munca pe motiv de…reorganizare...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!