Connect with us

Administratie

Dacă trei persoane îţi spun că eşti beat, culcă-te sau da-ti demisia!/Domnul primar Andrei Volosevici trebuie sa plece!/DEMISIA!!!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Asa cum precizam intr-un articol anterior, existența legislației în domeniul ajutorului de stat este esențială iar cei neaveniti fac o confunzie totala intre proiectele depuse de executiv si cele aprobate de legislativ, lansand in spatiul public aberatii si creand confunzii – in mod intentionat, in sprijinul primarului Andrei Volosevici.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol (USR), a sesizat si acest aspect si a criticat totala lipsa de implicare a primarului Andrei Volosevici în rezolvarea crizei apei calde din Ploiești.

 Mesajul postat de vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol , pe Facebook:
Sistemul de control al arderii Honeywell din CET Brazi a fost cumpărat de către CJ Prahova.
” Vineri seara, la ora 20, după multe ore de negocieri, am semnat Procesul-Verbal de predare-primire de la Termoficare Prahova către Consiliul Județean.
Am văzut in spațiul public aruncate diferite forme ale adevărului in ceea ce privește criza apei calde din Ploiești.
Am tăcut si am muncit alături de oamenii din Consiliul Județean Prahova, dar si de o echipa din Primăria Ploiești pentru a rezolva situațiile neprevăzute apărute pe parcursul cedării CET Brazi către Primăria Ploiești.
Dar, așa cum spuneam duminica trecuta, de acum nu o sa mai tac!
Ultimele 6 zile au fost foarte încărcate, având in vedere ca sistemul Honeywell care controlează arderea si optimizarea consumului de combustibil in CET Brazi nu putea fi cumpărat din cauza lipsei de încredere a firmei Termoficare (fostul operator) in intențiile de plata ale administrației județene.
Concret, trebuie spus ca societatea de Termoficare, deși a semnat un contract cu clauza de plata destul de rapida, a tergiversat neașteptat de mult (peste 48 ore) semnarea Procesului-Verbal de predare-primire a bunului. Justificarea lor a fost ca nu au încredere ca vor fi plătiți si ca se tem ca vor ajunge in aceeași situație creata de un domn primar inconștient (când in iulie 2022 a declarat public faptul ca nu va plăti subvenția gigacaloriei).
Se pare ca acel gest imatur politic care a dus la peste doua luni de lipsa a apei calde încă are repercusiuni si întârzie reluarea furnizării cu apa calda a orașului.
Adevărul este ca vineri, la ora 15, am fost la un pas sa renunțam si sa așteptam pana când firma producătoare Honeywell va livra un nou sistem.
In final, in jurul orei 20, am reușit sa avem Procesul-Verbal semnat si bunul in domeniul public al județului Prahova.
O situație destul de urata căreia a trebuit sa-i facem fata a venit după o postare a unui domn expert pe domeniul termiei in Ploiești, mai nou consilier al primarului municipiului Ploiești, care anunța triumfator ca domnul Volosevici “a contactat persoane care sa ajute cu rezolvarea problemei cu Honeywell“.
Va spun direct: primarul Ploieștiului nu a avut nicio implicare in rezolvarea acestei probleme!
ZERO!
Domnule Cristescu, înțeleg ca trebuie sa-i reparați imaginea, dar va rog sa nu mai amenințați cu “va fi vai si amar” si nici nu-l mai ridicați in slavi pe domnul primar! Acest „guru” din Ploiesti si-a permis nesimțirea de a jigni un director al Honeywell Romania fără a cunoaște despre ce este vorba, fără ca Honeywell sa dețină un contract cu Primăria Ploiești sau orice fel de colaborare. Si asta chiar înainte de preluarea de la Termoficare a unui sistem al cărui producător este chiar Honeywell. Vorbim despre „tălpi” sau „piedici” puse rezolvării problemei din Ploiești? Atunci, din prostie sau din lipsa de experiența manageriala la nivel de conducere, cu voie sau fără voie, primarul Ploieștiului este repetent la capitolul interacțiune cu persoane de decizie si trebuie sa facă pasul înapoi. Primarul este repetent la mai multe capitole :
– Ordonator de credit – bugetul Ploieștiului este praf si ne îndreptam cu pași repezi către un dezastru financiar;
– Conducere – stilul conflictual de conducere a dus Ploieștiul într-o situație deosebit de grea – criza gunoiului, criza apei calde, dezangajarea majoritatii proiectelor europene – a se vedea terminalele multinodale;
– Manager – dictatorial cu dese ieșiri necontrolate mai ales in privința doamnelor; lipsa de viziune pentru dezvoltarea Ploieștiului; schimbări foarte rapide de opinie si dezinteresat de echipa pe care o conduce;
Încă un lucru esențial: ieri, după patru ședințe inutile in weekend, dintre care una pe la ora 23.30 – sambata seara, s-a votat rectificarea si acordat atât avansul cat si împrumutul.
Domnul primar trebuie sa plece! DEMISIA este un gest de bun simt! Din păcate primarul dovedește pe zi ce trece o lipsa crasa de bun simt, singurul lucru pe care-l știe este sa creeze furtuni artificiale si sa jignească pe cei care vor sa rezolve problemele create chiar de el.
Acum o luna, când consiliul local a propus un buget mai mare pentru societatea primariei, primarul a spus in ședința consiliului local ca nu are rost sa se blocheze acești bani, iar acum a ajuns sa solicite pe la ora 23.30 rectificarea bugetului. Incompetenta lui da roade – Ploieștiul nu va avea apa calda încă cel puțin o săptămâna.
Pentru cei interesați o sa public si o sa mulțumesc, cu acordul lor, numele persoanelor care m-au ajutat săptămâna trecuta ca Ploieștiul sa aibă mai repede apa calda: Radu Bianca, Eftemie Casandra, Sandu Maria, Agapi Stefania, Anghelache Geanina, Giulan Monica, Tinca Alina, Dovanca Maria, C.V.A, Gheoca Severus, Dobre Daniel, Neagu Norel, Alecu Ion, Diaconu Sorin, viceprimarilor municipiului Ploiești: Anca Popa si Daniel Nicodim – împreuna cu echipa din Primăria Ploiești, echipei de conducere din CJ Prahova”. (CERASELA N.).

Actualitate

Descopera secretul taierilor precise si eficiente!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Panza circular pentru debitare, unelte esentiale pentru procesarea lemnului in atelierele de productie sau in bricolaj. Ele pot fi utilizate pentru a taia cu precizie materiale precum PAL, MDF sau lemnul comercial. Site-ul UtilajExpert.ro comercializeaza o gama variata de panze de circular, cu diametre si grosimi diferite, pentru a se potrivi nevoilor dvs. de prelucrare a lemnului.

Panzele de circular sunt fabricate din materiale de inalta calitate, astfel incat sa poata rezista la uzura si la forta generata de taiere. De asemenea, acestea sunt proiectate pentru a oferi taieri precise, fara a lasa marcaje sau aschii in materialul taiat. UtilajExpert.ro ofera panze de circular pentru diferite tipuri de taieri, inclusiv taieturi cu dinti alternativi sau taieturi cu dinti ascutiti.

Atunci cand achizitionati o panza circular de la UtilajExpert.ro, puteti fi sigur ca primiti un produs de calitate, la preturi accesibile. Site-ul ofera asistenta pentru a va ajuta sa alegeti panza de circular potrivita pentru proiectul dvs. De asemenea, UtilajExpert.ro ofera garantie pentru produsele sale, astfel incat sa puteti fi sigur ca primiti un produs durabil si de calitate.

Pe UtilajExpert.ro, gasiti panze de circular pentru diferite tipuri de utilaje, precum fierastraie stationare,  fierastrau circular pendular sau freze lemn. Indiferent de tipul utilajului dvs., acestea va vor oferi rezultatele dorite pentru prelucrarea lemnului.

Panzele de circular pot fi utilizate pentru taierea mai multor tipuri de materiale, inclusiv PAL, MDF si lemn. PAL-ul, sau placa de aglomerat, este un material popular utilizat in industria mobilierului sau in constructii. MDF-ul, sau placa de fibra, este utilizat pentru fabricarea unui numar mare de produse, inclusiv mobilier, usi si ferestre. Lemnul comercial este utilizat in constructii, in special in ceea ce priveste grinzile si dulapi.

O panza circular poate fi achizitionata in diferite grosimi, astfel incat sa se potriveasca nevoilor dvs. de taiere. De exemplu, pentru taierea materialelor mai groase, este recomandat sa achizitionati o panza de circular cu o grosime mai mare, in timp ce pentru materiale mai subtiri, o panza de circular mai subtire va fi suficienta.

In plus, panzele de circular de la UtilajExpert.ro sunt fabricate cu tehnologii moderne, astfel incat sa ofere taieri precise, fara a deteriora materialul. Acestea sunt, de asemenea, usor de utilizat si au un design ergonomic, astfel incat sa poata fi manevrate cu usurinta.

In concluzie, achizitionarea  de panze circular de la UtilajExpert.ro este o investitie inteligenta, care va va oferi taieri precise, eficiente si de calitate. Site-ul ofera o gama larga de produse, la preturi accesibile, astfel incat sa puteti gasi panza de circular potrivita pentru nevoile dvs. De asemenea, asistenta tehnica oferita de UtilajExpert.ro va fi intotdeauna disponibila pentru a va ajuta sa alegeti panza de circular potrivita.

Citeste in continuare

Administratie

CONCURS /Penitenciare Informații deschide o colaborare frumoasă și inedită cu Unipol, firmă care confecționează uniforme și accesorii ale cadrelor din Administrația Națională a Penitenciarelor și anunță următorul concurs

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
CONCURS
Avem plăcerea și bucuria de a vă anunța că organizăm un concurs cu premii în echipamente destinate polițistilor de Penitenciare.
Locul 1: Geacă iarnă ANP Poliția Penitenciară Model 1
Locul 2: Bluză cu mânecă lungă ANP Poliția Penitenciară sau Bluză cu mânecă lungă bleumarin ANP Poliția Penitenciară
Locul 3: Tricou polo ANP Poliția Penitenciară sau Tricou polo bleumarin ANP Poliția Penitenciară
Geaca, tricoul sau bluzele confecțioante de site-ul Unipol – https://unipol.ro/ și oferite ca premiu la acest concurs se pot realiza atât pentru bărbați cât și pentru femei!
Condiții de participare:
Like paginii Penitenciare Informații și paginii UniPol
Like & share acestei postări pe Facebook, Audiența Public
Etichetează prietenii tăi prin @nume prieten. (pentru a observa eticheta corect)
NU UITAȚI! Mai multe etichetări mai multe șanse de câștig!
Interval desfășurare concurs 05.02 – 13.02.2023
Premiile se vor extrage random în 24h de la încheierea concursului iar noi vom anunța câștigătorii pe pagina noastră de Facebook.
Concursul se desfășoară doar pe pagina Penitenciare Informații iar etichetările trebuie să aibă loc pe această pagină. ☑️
Prezentarea premiilor se regăsește în imaginea atașată acestui anunț sau pentru mai multe detalii puteți consulta site-ul https://unipol.ro/uniforme-politia-penitenciara/
Pentru comenzi și alte informații despre echipamente, apelați cu încredere la https://unipol.ro/
Pentru validare participanții trebuie să îndeplinească toate cele 3 cerințe.
Vă dorim mult succes!
Citeste in continuare

Administratie

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat, în județul Dâmbovița, în repetate rânduri (peste 900 de acte materiale), droguri de risc (cannabis).
Astfel, la data de 5 februarie a.c., au fost puse în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în zece localități din județul Dâmbovița, fiind descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de cannabis, 15 grame de ciuperci halucinogene, 14.400 de lei și 7.920 de euro, două cântare de precizie, 18 grindere, 17 telefoane mobile și peste 900 de articole pirotehnice din categoriile F1 și F2, 48 de persoane fiind conduse la audieri.
La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea a cinci persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
În cursul zilei de ieri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă.
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv5 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv5 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv21 de ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv1 zi ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv1 zi ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!