Connect with us

Administratie

„Andrei Volosevici – Fii Barbat, da-ti demisia”!/ „Pana cel tarziu luni, ploiestenii vor avea apa calda”

Publicat

pe

Caragialismul este maxim

Sunt în urbea noastră o sumă de băieţi spirituali, gata să-ţi fabrice oricând mărunţişuri amuzante ca ale lui Caragiale! Toate impresiile pe care ni le transmite Andrei Volosevici: stupoare, teamă, compasiune, nedumerire…

Anuntul a fost facut JOI (13 octombrie 2022) de primarul Andrei Volosevici, care a mai spus ca „maine” vor avea loc probele de presiune: „Pana luni, ploiestenii vor avea agent termic”!
„De mâine putem să începem încărcarea sistemului, probele care se fac, sub atenția ISCIR-ului. Prioritar este să nu fie niciun fel de problemă de accident sau ceva pentru siguranța muncitorilor astfel încât să putem furniza apă caldă și căldură, spun eu, duminică seară, maxim luni dimineață pentru că, mă rog, sunt niște lucruri independente de dorința oricărui de aici” a declarat Andrei Volosevici.

A patra ședință de Consiliu Local, din weekend.

Pe ordinea de zi s-a aflat propunerea Executivului Local de acordare a unui avans, în cuantum de 5 milioane de lei, pentru achiziționarea de gaze pentru serviciul de termoficare al Ploieștiului. Grupul PNL a anunțat din start că dorește un punct de vedere din partea Consiliului Concurenței dacă un astfel de ajutor financiar presupune un nou aviz din partea instituției, pentru deplina legalitate.

În același timp, edilul prahovean anunța că M-am asigurat ca avem necesarul de gaz până la sfârșitul lunii, iar pe 15, cel mai târziu 16 octombrie, ploieștenii vor avea apă caldă și căldură”.

Andrei Volosevici, o demisie mult aşteptată!/E rau cand cobori de la 60% la solicitarea demisiei

„To??? ????? ?-? ??????? ?? ?????? ??????????”/”?????? ?????????? – ??? ??????, ?a-?? ???????”!

Vicepresedintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol: „Tot aburul din CET-ul Brazi, nu poate sterge rusinea acestor doi ani de mandat”

In loc de apa calda/Ati vazut ceva mai gretos?/O declaratie de dragoste din partea lui Andrei Volosevici sau Rosu Voda

Reamintim ca. aproximativ 100 de persoane au participat, duminică (09.10.2022), la un protest pe tema crizei apei calde din Ploiești organizat de AUR.

Primarul Andrei Volosevici le-a transmis personal protestatarilor conduși de deputatul AUR de Prahova, Adrian Axinia, că până pe 15 octombrie va curge din nou apă caldă la robinetele ploieștenilor.
Mai mult, protestatarii i-au solicitat „Tatutului” Andrei Volosevici să-și doneze salariu pentru lunile astea în care cetățenii din orașul Ploiești nu au avut apă caldă, a fost încasat degeaba și a promis că așa va face, recunoscand inactivitatea si vina exclusiva a sa!

Fara alte comentarii! 
Andrei Volosevici, „declara”/promitea in 29 iulie 2022: ”Nu voi permite să nu existe furnizare de apă caldă în Ploiești”

La trei săptămâni de la alegerea sa în funcţia de viceprimar al Ploieştiului, Anca Popa (USR) spune adevărul despre situaţia tensionată din Primărie. Mai mult, Popa il acuză pe primarul Volosevici că tărăgănează rezolvarea crizei apei calde şi că refuză să accepte că lucrurile pot fi rezolvate.
ADEVĂRURI CARE TREBUIE ŞTIUTE
De trei săptămâni de când sunt viceprimar al Ploieştiului aud zilnic cuvintele „puşcărie” şi „penal”. Aşa ştie domnul primar sa „lucreze în echipa”. Ţipă şi ameninţă pe toată lumea care munceşte şi are iniţiativă. Se trăieşte într-un continuu stres, care este dat nu de muncă (pentru că am găsit oameni care chiar muncesc şi echipe dornice să rezolve problemele ploieştenilor), ci de atitudinea ostilă, nepoliticoasă a unui primar care tensionează în permanenţă relaţiile dintre oameni.
Nu poţi sa fii primar şi să aştepţi respect când tu te adresezi oamenilor cu „sunteti obraznica”, „deveniti penala” , „aveti tupeu” , „este penibil”.
Mi-a reproşat de multe ori că Primăria nu este şcoala în care predau. Perfect de acord! În nicio şcoală, nici profesorii , nici elevii nu vorbesc aşa. Dacă un dascăl ar vorbi aşa ar fi imediat dat afară din învăţământ. Pe dl. primar nu avem cum să-l dăm afară din primărie sau…
Cred că ploieştenii trebuie să ştie (ca în povestea „Împăratul e gol”) că primarul e PRINCIPALA PROBLEMA din primărie.
Concret. Suntem contra cronometru să pornim distribuţia de apă caldă şi să înceapă activitatea la noua societate Termo Ploieşti.
Din cauza unei emisiuni în care nu a fost lăudat, primarul s-a supărat şi ne-a lăsat, pe mine şi pe d-l viceprimar Dan Nicodim, să rezolvăm documentele necesare pentru a depune în timp util actele la Consiliul Concurenţei. Zis şi făcut. Fără prezenţa atât de colerică a primarului ştiam că vom reuşi să ne încadram în timp.
S-a creat o echipă formată din noi, cei doi viceprimari, consilieri locali, membrii AGA şi CA şi echipa managerială a noii societăţi. Am lucrat până la ora 24.00 cu o echipă dornică să găsescă soluţii şi mai ales să urgenteze rezolvarea crizei apei calde. La ora 24.00 (joi spre vineri) toate actele erau pregătite pentru a fi depuse a doua zi de dimineaţă.
Nu am să intru în detalii tehnice. Am să vă spun doar că a doua zi, când am solicitat dlui primar să semneze adresa de înaintare să putem trimite documentele (munca unei întregi echipe), a REFUZAT!!!!!
De ce? Pentru că NU A VRUT! Pentru că probabil a simţit că îşi pierde autoritatea dictatorială dacă acceptă că o echipă a muncit bine fără ameninţările şi ţipetele dumnealui.
Aşa că actele NU au mai fost depuse la Consiliul Concurenţei vineri, iar o altă echipă (doar de dânsul ştiută şi aleasă) a fost pusă să facă fix aceleaşi lucruri / documente care erau deja făcute.
Nu pot să estimez cu câte zile se va întârzia repornirea apei calde din această cauză. Poate doar 1-2 zile. Poate mai multe. Ceea ce ştiu sigur e că singurul care este responsabil de acest lucru este doar domnul primar.
Sunt un om de echipă, un om care încearcă să armonizeze lucrurile, dar fiecare dintre noi are limite. Comportamentul domnului primar ar trebui să fie un model demn de urmat, dar din nefericire este omul care deţine doar arta conflictului permanent.
Am să închei amintind ceea ce a spus Albert Einstein: „Liderul este acea persoană care reuşeşte să scoată simplitate din dezordine, armonie din dezbinare şi oportunitate din dificultate”. Din nefericire, primarul nu are aceste calităţi de lider. El aruncă simplitatea în dezordine, dezbină orice armonie şi creează dificultăţi acolo unde lucrurile sunt deja rezolvate . „
Este pentru prima oară când un membru al Executivului iese public şi fără nicio teamă spune adevărul despre ceea ce se întâmplă în Primăria Ploieşti.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu: „Singurul vinovat pentru ca s-a oprit apa calda in Ploiesti este primarul Andrei Volosevici!”
Reamintim ca si Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a declarat în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE că ploieștenii ar putea avea apă caldă în cel mult 17 zile din momentul în care primarul Andrei Volosevici semnează documentele de înființare a societății de termoficare a Consiliului Local Ploiești.

”Astăzi, 19 septembrie, actele de înființare a societății primăriei de termoficare sunt pe biroul primarului Andrei Volosevici. Dacă le semnează, acestea merg la Registrul Comerțului și în cel mult cinci zile avem societatea. Imediat pot fi angajați cele aproximativ 300 de persoane care au operat sistemul de termoficare atât în perioada în care a fost Veolia, cât și Termoficare Prahova. Urmează obținerea licenței de la ANRE, care poate dura 12 zile. Practic, în 17 zile de la semnarea actelor de către Volosevici, chiar și mai devreme, se poate da drumul la apă caldă în Ploiești. Fiecare zi care trece fără ca primarul să semneze actele înseamnă o prelungire a acestui termen” a declarat Iulian Dumitrescu.

Acesta a dat asigurări că Ploieștiul are o rezervă de gaze pentru a putea asigura producția de apă caldă și căldură la iarnă la același preț ca și până acum.

În ceea ce privește capacitatea tehnică de producere a agentului termic la CET Brazi, președintele CJ Prahova susține că a primit asigurări că sistemul este funcțional.

Sursa: Observatorul Prahovean

”Am vorbit cu oamenii de la CET și mi-au spus că și mâine se poate da drumul la apă caldă, iar celelalte cazane sunt funcționale și se poate trece iarna cu ele” a precizat Dumitrescu. Vom reveni. (Irinel I.).

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Actualitate

PUNCT DE VEDERE EXPRIMAT DE PFA LUPU

Publicat

pe

De

Va informam  ca, in cursul zilei de astazi, au fost efectuate perchezitii la societatea pe care o reprezentam  fiind ridicate  documente,  privind autorizatia de construire.

Precizam faptul ca fata de reprezentantii societatii, nu au fost luate masuri restrictive de drepturi sau de alta natura si nici nu li s-a atribuit calitatea de inculpati.

In ceea ce priveste situatia creata, aratam faptul ca exista o  problema referitoare la etajul 9 al cladirii despre care se face vorbire, in sensul ca la acest moment, etajul respectiv este unul tehnic conform documentatiei cadastrale si in scurt timp  pe cale administativa urmeaza a se schimba destinatia, asa cum s-a intamplat si in trecut la cladirea in cauza, aceasta fiind initial cladire de birouri, iar ulterior destinatia  a fost schimbata in cladire de locuinte.

Aratam faptul ca dimensiunile exterioare ale cladirii nu au fost modificate si asiguram opinia publica de faptul ca documentatia de schimbare destinatie, se va realiza in cel mai scurt timp posibil.

Citeste in continuare

Administratie

Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt confirmate, din nou, de organele de cercetare penala

Publicat

pe

De

Ziarul Incisiv de Prahova a dezvaluit intr-o ampla investigatie (serial) despre caracatita imobiliara din urbea lui Caragiale, exact despre speta unde, in această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Prahova și în municipiul București, la persoane bănuite de infracțiuni din sfera criminalității economice.

5 ppersoaneau fost conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În fapt, reprezentanții unui operator economic, în perioada 2018 – 2022, ar fi construit un bloc de locuințe în municipiul Ploiești, fără a respecta prevederile autorizațiilor de construire și ar fi falsificat mai multe înscrisuri, pe care le-ar fi utilizat, atât în fața autorităților publice locale, pentru înscrierea dreptului de proprietate asupra imobilului, cât și la notarul public, pentru vânzarea apartamentelor.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals în declarații, uz de fals și fals intelectual. Vom reveni. ( Cristina T.)

 

 

 

Citeste in continuare

Administratie

Poliţiştii de frontieră au depistat într-o autoutilitară condusă de un cetățean german, peste 17.000 de cutii cu medicamente susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 370.000 de euro

Publicat

pe

De

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean german în vârstă de 39 de ani. Bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Germania.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, mai multe cutii pe care erau inscripționate numele unor medicamente cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute. Pentru marfa transportată, șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență, motiv pentru care a fost condus la sediul instituției pentru verificări suplimentare.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că în interior se aflau 17.263  cutii cu medicamente, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 370.000 de euro.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun, precizeaza sursa citata. (Sava N.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Exclusiv16 ore ago

Complicitatea ASF la dimensiunea fraudei de la City Insurance/Intrebarea senatorului Ivan care l-a facut pe Presedintele ASF sa se bâlbâie si sa se inrosească.

Nu mai există nicăieri în lume un caz in care instituția desemnata de stat sa supravegheze vreo piata financiara bancara...

Exclusiv2 zile ago

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Exclusiv2 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.3: ÊTES-VOUS PRÊT(E)S ?

Personajul următor al serialului nostru nu a venit ca o surpriză pentru redacție când a fost făcută schema aceasta de...

Exclusiv2 zile ago

1 oră au avut la dispoziție șefii să propună polițiștii care vor fi avansați înainte de termen

Știm cu toții că pilele și cei cu “blazon” sunt deja cunoscuți și nu erau surprize, dar problema e că...

Exclusiv2 zile ago

Despre dreptul la compensatia de chirie pentru politistii care au achizitionat locuinte anterior legii 288/2018!

Pe 03.04.2023, intr-un dosar al sindicatului Diamantul, ICCJ ( complet dcd) este investita sa lamureasca daca politistii care au incheiat...

Exclusiv5 zile ago

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv5 zile ago

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023

Pereți scorojiți și murdari, geamuri care nu se închid și care nu au feronerie, parchet putrezit, camera de baie cu...

Exclusiv6 zile ago

Instituția ar trebui să manifeste atenție sporită cu privire la echipamentele pe care le achiziționează pentru proprii angajați

Se pare că toate întâmplările din ultima perioadă cu privire la calitatea noii uniforme de poliție, amplu dezbătute atât în...

Exclusiv7 zile ago

  Zeus transformat in Hades!!!

Acum când știm ca lucrurile încep sa intre pe un făgaș normal in dosarul in care mai multe cadre ale...

Exclusiv7 zile ago

Special pentru Maica Stareță!/De la Nașu să trăiască!!!/Episodul III

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Exclusivo săptămână ago

„Un sepuku politic ar fi minunat, zic eu!”

Primăria Ploiești a publicat adresa transmisă de Prefectura Prahova prin care solicită revocarea hotărârii Consiliului Local Ploiești privind trecerea Parcului...

Exclusivo săptămână ago

Bomba zilei/Observatorul Prahovean dezvăluie minciunile Primăriei Ploiești/A ratat fondurile Băncii Mondiale pentru tratarea bolnavilor de cancer

Sub semnatura lui Marius Nica , Observatorul Prahovean dezvăluie o noua minciuna a Primăriei Ploiești si prezinta un document oficial...

Exclusivo săptămână ago

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Să vezi și să nu crezi, urmare a demersurilor noastre jurnalistice s-au supărat nevoie mare Măria sa Zeus din Olimp,...

Exclusivo săptămână ago

PROSTIA SI SMECHERIA….DE FAPT AU VRUT SA ACOPERE ILEGALITATILE FACUTE DE EL ȘI CEI CARE AU SEMNAT…

Scandalul privind de prelungirea contractului cu BCR, care ar trebui să asigure cofinanțarea proiectelor europene la Ploiești este departe de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!