Connect with us

Administratie

„Andrei Volosevici – Fii Barbat, da-ti demisia”!/ „Pana cel tarziu luni, ploiestenii vor avea apa calda”

Publicat

pe

Caragialismul este maxim

Sunt în urbea noastră o sumă de băieţi spirituali, gata să-ţi fabrice oricând mărunţişuri amuzante ca ale lui Caragiale! Toate impresiile pe care ni le transmite Andrei Volosevici: stupoare, teamă, compasiune, nedumerire…

Anuntul a fost facut JOI (13 octombrie 2022) de primarul Andrei Volosevici, care a mai spus ca „maine” vor avea loc probele de presiune: „Pana luni, ploiestenii vor avea agent termic”!
„De mâine putem să începem încărcarea sistemului, probele care se fac, sub atenția ISCIR-ului. Prioritar este să nu fie niciun fel de problemă de accident sau ceva pentru siguranța muncitorilor astfel încât să putem furniza apă caldă și căldură, spun eu, duminică seară, maxim luni dimineață pentru că, mă rog, sunt niște lucruri independente de dorința oricărui de aici” a declarat Andrei Volosevici.

A patra ședință de Consiliu Local, din weekend.

Pe ordinea de zi s-a aflat propunerea Executivului Local de acordare a unui avans, în cuantum de 5 milioane de lei, pentru achiziționarea de gaze pentru serviciul de termoficare al Ploieștiului. Grupul PNL a anunțat din start că dorește un punct de vedere din partea Consiliului Concurenței dacă un astfel de ajutor financiar presupune un nou aviz din partea instituției, pentru deplina legalitate.

În același timp, edilul prahovean anunța că M-am asigurat ca avem necesarul de gaz până la sfârșitul lunii, iar pe 15, cel mai târziu 16 octombrie, ploieștenii vor avea apă caldă și căldură”.

Andrei Volosevici, o demisie mult aşteptată!/E rau cand cobori de la 60% la solicitarea demisiei

„To𝗮𝘁𝗮 𝗹𝘂𝗺𝗲𝗮 𝘀-𝗮 𝘀𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗩𝗼𝗹𝗼𝘀𝗲𝘃𝗶𝗰𝗶”/”𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗩𝗼𝗹𝗼𝘀𝗲𝘃𝗶𝗰𝗶 – 𝗙𝗶𝗶 𝗯𝗮𝗿𝗯𝗮𝘁, 𝗱a-𝘁𝗶 𝗱𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮”!

Vicepresedintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol: „Tot aburul din CET-ul Brazi, nu poate sterge rusinea acestor doi ani de mandat”

In loc de apa calda/Ati vazut ceva mai gretos?/O declaratie de dragoste din partea lui Andrei Volosevici sau Rosu Voda

Reamintim ca. aproximativ 100 de persoane au participat, duminică (09.10.2022), la un protest pe tema crizei apei calde din Ploiești organizat de AUR.

Primarul Andrei Volosevici le-a transmis personal protestatarilor conduși de deputatul AUR de Prahova, Adrian Axinia, că până pe 15 octombrie va curge din nou apă caldă la robinetele ploieștenilor.
Mai mult, protestatarii i-au solicitat „Tatutului” Andrei Volosevici să-și doneze salariu pentru lunile astea în care cetățenii din orașul Ploiești nu au avut apă caldă, a fost încasat degeaba și a promis că așa va face, recunoscand inactivitatea si vina exclusiva a sa!

Fara alte comentarii! 
Andrei Volosevici, „declara”/promitea in 29 iulie 2022: ”Nu voi permite să nu existe furnizare de apă caldă în Ploiești”

La trei săptămâni de la alegerea sa în funcţia de viceprimar al Ploieştiului, Anca Popa (USR) spune adevărul despre situaţia tensionată din Primărie. Mai mult, Popa il acuză pe primarul Volosevici că tărăgănează rezolvarea crizei apei calde şi că refuză să accepte că lucrurile pot fi rezolvate.
ADEVĂRURI CARE TREBUIE ŞTIUTE
De trei săptămâni de când sunt viceprimar al Ploieştiului aud zilnic cuvintele „puşcărie” şi „penal”. Aşa ştie domnul primar sa „lucreze în echipa”. Ţipă şi ameninţă pe toată lumea care munceşte şi are iniţiativă. Se trăieşte într-un continuu stres, care este dat nu de muncă (pentru că am găsit oameni care chiar muncesc şi echipe dornice să rezolve problemele ploieştenilor), ci de atitudinea ostilă, nepoliticoasă a unui primar care tensionează în permanenţă relaţiile dintre oameni.
Nu poţi sa fii primar şi să aştepţi respect când tu te adresezi oamenilor cu „sunteti obraznica”, „deveniti penala” , „aveti tupeu” , „este penibil”.
Mi-a reproşat de multe ori că Primăria nu este şcoala în care predau. Perfect de acord! În nicio şcoală, nici profesorii , nici elevii nu vorbesc aşa. Dacă un dascăl ar vorbi aşa ar fi imediat dat afară din învăţământ. Pe dl. primar nu avem cum să-l dăm afară din primărie sau…
Cred că ploieştenii trebuie să ştie (ca în povestea „Împăratul e gol”) că primarul e PRINCIPALA PROBLEMA din primărie.
Concret. Suntem contra cronometru să pornim distribuţia de apă caldă şi să înceapă activitatea la noua societate Termo Ploieşti.
Din cauza unei emisiuni în care nu a fost lăudat, primarul s-a supărat şi ne-a lăsat, pe mine şi pe d-l viceprimar Dan Nicodim, să rezolvăm documentele necesare pentru a depune în timp util actele la Consiliul Concurenţei. Zis şi făcut. Fără prezenţa atât de colerică a primarului ştiam că vom reuşi să ne încadram în timp.
S-a creat o echipă formată din noi, cei doi viceprimari, consilieri locali, membrii AGA şi CA şi echipa managerială a noii societăţi. Am lucrat până la ora 24.00 cu o echipă dornică să găsescă soluţii şi mai ales să urgenteze rezolvarea crizei apei calde. La ora 24.00 (joi spre vineri) toate actele erau pregătite pentru a fi depuse a doua zi de dimineaţă.
Nu am să intru în detalii tehnice. Am să vă spun doar că a doua zi, când am solicitat dlui primar să semneze adresa de înaintare să putem trimite documentele (munca unei întregi echipe), a REFUZAT!!!!!
De ce? Pentru că NU A VRUT! Pentru că probabil a simţit că îşi pierde autoritatea dictatorială dacă acceptă că o echipă a muncit bine fără ameninţările şi ţipetele dumnealui.
Aşa că actele NU au mai fost depuse la Consiliul Concurenţei vineri, iar o altă echipă (doar de dânsul ştiută şi aleasă) a fost pusă să facă fix aceleaşi lucruri / documente care erau deja făcute.
Nu pot să estimez cu câte zile se va întârzia repornirea apei calde din această cauză. Poate doar 1-2 zile. Poate mai multe. Ceea ce ştiu sigur e că singurul care este responsabil de acest lucru este doar domnul primar.
Sunt un om de echipă, un om care încearcă să armonizeze lucrurile, dar fiecare dintre noi are limite. Comportamentul domnului primar ar trebui să fie un model demn de urmat, dar din nefericire este omul care deţine doar arta conflictului permanent.
Am să închei amintind ceea ce a spus Albert Einstein: „Liderul este acea persoană care reuşeşte să scoată simplitate din dezordine, armonie din dezbinare şi oportunitate din dificultate”. Din nefericire, primarul nu are aceste calităţi de lider. El aruncă simplitatea în dezordine, dezbină orice armonie şi creează dificultăţi acolo unde lucrurile sunt deja rezolvate . „
Este pentru prima oară când un membru al Executivului iese public şi fără nicio teamă spune adevărul despre ceea ce se întâmplă în Primăria Ploieşti.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu: „Singurul vinovat pentru ca s-a oprit apa calda in Ploiesti este primarul Andrei Volosevici!”
Reamintim ca si Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a declarat în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE că ploieștenii ar putea avea apă caldă în cel mult 17 zile din momentul în care primarul Andrei Volosevici semnează documentele de înființare a societății de termoficare a Consiliului Local Ploiești.

”Astăzi, 19 septembrie, actele de înființare a societății primăriei de termoficare sunt pe biroul primarului Andrei Volosevici. Dacă le semnează, acestea merg la Registrul Comerțului și în cel mult cinci zile avem societatea. Imediat pot fi angajați cele aproximativ 300 de persoane care au operat sistemul de termoficare atât în perioada în care a fost Veolia, cât și Termoficare Prahova. Urmează obținerea licenței de la ANRE, care poate dura 12 zile. Practic, în 17 zile de la semnarea actelor de către Volosevici, chiar și mai devreme, se poate da drumul la apă caldă în Ploiești. Fiecare zi care trece fără ca primarul să semneze actele înseamnă o prelungire a acestui termen” a declarat Iulian Dumitrescu.

Acesta a dat asigurări că Ploieștiul are o rezervă de gaze pentru a putea asigura producția de apă caldă și căldură la iarnă la același preț ca și până acum.

În ceea ce privește capacitatea tehnică de producere a agentului termic la CET Brazi, președintele CJ Prahova susține că a primit asigurări că sistemul este funcțional.

Sursa: Observatorul Prahovean

”Am vorbit cu oamenii de la CET și mi-au spus că și mâine se poate da drumul la apă caldă, iar celelalte cazane sunt funcționale și se poate trece iarna cu ele” a precizat Dumitrescu. Vom reveni. (Irinel I.).

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Administratie

Pana la sfarsitul anului, oamenii de pe Valea Slanicului vor avea gaze in casele lor

Publicat

pe

De

„Am fost pe Valea Slănicului și oamenii sunt îngrijorați că PSD  va bloca proiectul de alimentare cu gaze.
Clanul Cosma, care conduce de facto PSD Prahova, și marionetele lor – Nanu, prefectul și mulți alții – au încercat din toate puterile să stopeze acest proiect.
I-am asigurat pe oamenii din Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și Slănic că proiectul meu de suflet continuă și că, până la sfârșitul anului, vor avea gaze în casele lor.
În 9 iunie, pentru a continua proiectele importante din Prahova, votați Iulian Dimitrescu președinte al Consiliului Județean Prahova și candidații PNL.”
Citeste in continuare

Administratie

Poliţiştii de frontieră au depistat cinci cetăţeni din Vietnam, toți intrați legal pe teritoriul României, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Publicat

pe

De

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat în apropierea frontierei cu Ungaria, la aproximativ 500 m, într-un autoturism înmatriculat în România, cinci cetățeni străini.

Persoanele în cauză, care nu își justificau prezența în zonă, au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cetățenii străini sunt din Vietnam şi au vârste cuprinse între 39 și 53 de ani.

Din declarațiile acestora a rezultat că șoferul, cetățean din Vietnam, urma să îi ajute pe ceilalți patru conaționali în încercarea lor de a trece ilegal frontiera din România în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei. Cetățenii străini au intrat legal în țară, în baza unor vize de muncă.

Cercetările sunt desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, șoferul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, iar ceilalți patru cetățeni din Vietnam pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, pe numele șoferului din Vietnam, Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, în baza materialului probator, a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, la finalizarea cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Poliția de Frontieră recomandă cetățenilor să nu transporte persoane necunoscute în apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situația în care le sunt solicitate astfel de servicii de transport, să anunțe echipajele Poliției de Frontieră, apelând numărul de telefon care funcționează non-stop (021.9590), mai transmite sursa citata. (Sava N.).

Citeste in continuare

Administratie

În zilele de duminică și luni circulația automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricționată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că se celebrează Rusaliile Catolice.

Publicat

pe

De

Circulaţia pentru acest tip de vehicule va fi restricționată astfel:

  • 05.2024, intervalul orar 07.00 – ora 23.00 (ora României)
  • 05.2024, intervalul orar 07.00 – ora 23.00 (ora României).

Restricțiile NU se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, animale vii, produse alimentare perisabile ori supuse unui anumit regim de temperatură.

Precizăm faptul că în intervalul orar respectiv, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale, iar Poliţia de Frontieră a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru derularea unui trafic fluent si asigurarea unui control operativ şi fluent.

Recomandări:

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare și participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, funcție de capacitatea permisă, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicaţiei Trafic on-line dezvoltată si   pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/?vt=2&dt=2  , transmite sursa citata. (Paul D. ).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Penitenciarul Ploiești câmp de război!

Nu mai este nimic de mirare. Totul se poate întâmpla în Penitenciarul Ploiești manageriat de comisarul șef Valentin Matei. In...

Exclusiv2 zile ago

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare!

A fost publicata si a intrat in vigoare cea mai importanta directiva europeana pe salarizare din ultimii 10 ani si...

Exclusiv2 zile ago

Swinging-ul politic si protectia „divina” pentru aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata din Prahova (I)

Pe noi, cei de la Incisiv de Prahova ne intriga aceasta secventa de subminare a economiei nationale, inca de pe...

D.N.A.3 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II)

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv3 zile ago

Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au rămas fără pista de atletism iar normele de securitate la incendiu și iscirizare sunt încălcate!

Aceasta a fost distrusă în timpul lucrărilor la o sală de sport. Din această cauză, elevii sunt nevoiți acum să...

Exclusiv3 zile ago

Se confirmă faptul că răzbunările maleficului Ilie Marian au avut ca scop mazilirea directorului adjunct de la Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou

Spectacolul evadărilor din poliția penitenciară băștinașă ar putea descalifica orice țară europeană de pe podiumul rușinii. Cu toate acestea, Franța...

Exclusiv3 zile ago

Din cauza unor judecatoare din TMB-Sectia contencios administrativ care aveau soti pilosi, cu influenta in PSD, s-a modificat in 2018, art 10 din legea 554/2004, astfel incat sa poata fi distruse dosarele colective ale sindicatelor

Cautand prin niste hotarari judecatoresti mai vechi, am dat de urmatoarea explicatie ( vezi foto) data de un judecator din...

Exclusiv3 zile ago

Raze de Soare ascunse prin municipiul Slobozia/Swinging-ul politic similar celui de la municipiul Ploiesti?

Dragos Soare este actualul primar al municipiului Slobozia care in anul 2023 recunostea public ca “i-a fost teribil de greu...

Exclusiv4 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv4 zile ago

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de campanie a lui Bogdan Cristian Nica, candidatul PNL la Primăria Ploiești.

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de...

Exclusiv4 zile ago

Noile condiții introduse pentru transportul săptămânal și bilunar, nu fac decât să limiteze accesarea acestui drept de către personalul care momentan beneficiază

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea HG  nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile...

Exclusiv5 zile ago

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Exclusiv5 zile ago

Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivani/Primarul din Aricestii Rahtivani a trecut in barca baronului judetean Mircea Cosma si candideaza din partea PSD

Aricestii Rahtivani, cea mai bogata comuna a judetului nostru-vaca de muls pentru apropiatii primarului Gheorghe Orbu Jaful din bugetul public...

Exclusiv5 zile ago

CUM SE ACOPERA GAFELE DE MANAGEMENT IN POLITIA ROMANA?

Cam tot asa cum pisica isi ascunde fecalele, dezvaluie Vitalie Josanu. „Doar ca, spre deosebire de feline, sefii nostri au...

Diverse5 zile ago

Ghidul Complet pentru Alegerea Cabinei Foto Perfecte la Evenimentul Tău

Alegerea unei cabine foto adecvate poate transforma orice eveniment, fie că este o nuntă, o petrecere de burlac sau o...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv