Connect with us

Exclusiv

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Minciuna are picioare scurte, asa se spune din batrani si invatam zicala asta inca din copilarie. Insa, de multe ori, copilul ajunge adult si desi cunoaste proverbul, foloseste minciuna ca pe o cale prin care NU isi poate asuma ca nu mai vrea, ca nu poate, ca nu stie, ca una si alta.
Minciuna in sine este un ACT PSIHIC complex pe care oamenii il performeaza CONSTIENT sau mai putin constient, depinde de context si de cat de mare este INTERESUL. Apare o selectie a informatiilor si exprimarea lor in functie de AVANTAJELE pe care MINCINOSUL le are.
Câteva trăsături ale oamenilor manipulatori: autocompătimire, culpabilizare frecventă, numeroase critici la adresa altora, lipsa de responsabilitate, schimbări frecvente de opinie, minciună, exprimare ambiguă. Poate incepeti sa recunoasteti personajul…
Oricat au incercat unii si altii sa manipuleze pe acest subiect, cu PSD pe fata sau pe la „spate”, minciuna are picioare scurte: 130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.
Nu este concluzia noastra! Este concluzia celor de la UAP Prahova:
Vezi ce raspunde operatorul de termie intrebarilor UAP Prahova si ce ne asteapta
„In cursul zilei de ieri, ne-am deplasat la Brazi, la sediul SC Termoficare Prahova SA, pentru a avea o discutie cu d-ul Mihai Savin, direcctorul SC Termoficare Prahova SA, dupa ce in prealabil solicitasem telefonic intalnirea. Mihai Savin era in discutii la fata locului cu prefectul judetului Prahova, Virgil Nanu, care merita felicitat pentru implicare. Din pacate, nu si pentru Hotararea adoptata astazi in CJSU, care nu are legatura cu solutiile pentru detensionarea situatiei sistarii livrarii apei calde. Inainte de a va relata intrebarile si raspunsurile primite, trebuie sa va spun ca am discutat cu directorul comercial d-ul Florin Chiru, care m-a lamurit cu privire la mai multe aspecte, printre care si care e situatia turbinei numita TAG, daca poate fi folosita sau nu in acest moment, pentru a evita cheltuielile cu cealalta solutie alternativa, respectiv inchirierea cazanelor mobile Bosch pentru livrarea apei pana la refacerea din temelii a CAF 2. Se pare ca TAG nu a fost predat operatorului de catre ADI Termo Prahova, pana in prezent.
Dar, iata intrebarile noastre:
1. In cat timp se va relua furnizarea de apa calda in Ploiesti si care au fost problemele reale care au condus la sistarea livrarii apei calde?
2. Ce metoda ati decis sa folositi pentru a acoperi necesarul de apa calda in Ploiesti: solutia alternativa si in paralel refacerea CAF 2( pentru care optam in vederea eliminarii problemelor in viitor)? Sau alta varianta?
3. Astazi ati avut discutii cu prefectul judetului. Ce a rezultat in urma lor, care sunt solutiiile ?
4. Exista disponibilitate din partea SC Termoficare Prahova pentru a achita contravaloarea inchirierii CAf mobile Bosch macar pe o perioada de 6 luni pentru refacerea in cele mai bune conditii a CAF 2?
5. A circulat o informatie oficiala cum ca SC termoficare Prahova a notificat partenerul ADI Termo Prahova ca de la 1 iulie a inchiriat deja si pus in functiune solutia alternativa pentru livrarea apei calde si refacerea CAF 2, respectiv inchirierea celor doua CAF Mobile Bosch. Care este realitatea pentru ca ulterior aparitiei informatiiei in spatiul public, au circulat alte informatii contradictorii?
6. S-a reziliat contractul cu ADI Termo Prahova asa cum a afirmat in spatiul public, chiar astazi, presedintele CJ Prahova, d-ul Iulian Dumitrescu? Daca da, in ce mai consta implicarea dvs pentru asigurarea continuitatii conform contractului si pe ce perioada de timp?
Raspunsurile le gasiti mai jos, dar vestile nu ni se par foarte bune. In schimb ni se par oneste, iar acest lucru ne ingrijoreaza cu privire la deznodamant. Un lucru e cert, fara implicarea autoritatilor, ba chiar cu incapatanarea lor, problema ramane nerezolvata. Din pacate, vom fi nevoiti sa organizam si al doilea protest, daca pana luni nu se gaseste un numitor comun pentru livrarea apei. rezolvarea probemei este incredibil de simpla, dar tine de bani, cati si cine ii da. Sper sa fie gresite informatiile, dar daca am inteles bine, primarul refuza sa plateasca facturile catre operator pentru ca il considera contractul ilegal. Si noi am sustinut ca sunt niste inadvertente cu pretul, dar impactul va fi din ce in ce mai mare si numarul nemultumitilor va creste exponential si trebuie gasita o solutie legala de plata a facturilor pentru serviciile oferite pana acum. Pe cale de consecinta, presupunand ca este ilegal contractul asa cum zice primarul, in aceste conditii nu vom avea apa calda NICIODATA, chiar daca vine zana Maseluta si inlocuieste CAF 2 cu unul nou. Din nou, totul s-a intors in decizia primarului Andrei Volosevici si speram sa gaseasca solutia pentru ca altfel oamenii ii vor sari in cap.
Iata raspunsurile:
Situația precară a singurei surse de furnizare a apei calde din platforma CET Brazi, constatată de specialiști și autoritățile competente în domeniu, a fost motivul real care a condus la sistarea livrării apei calde în Municipiul Ploiești. Astfel pentru a garanta siguranța în operare, datorată stării tehnice critice a Cazanului de Apă Fierbinte 2 (CAF 2), este necesară repararea de urgență a acestuia. Tehnic, reluarea furnizării de apă caldă în Ploiești va fi posibilă după repararea CAF-ului menționat și avizarea de către autoritățile competente și a autorității contractante. Estimarea acestui proces este de 30 de zile de la data avizării.
Întrucât la acest moment nu ne-a fost predată nici o altă sursă de producere a apei calde pe platforma CET Brazi, în perioada de reparare a CAF 2 nu se poate asigura necesarul de apă caldă în Municipiul Ploiești. Pe termen lung, conform planului de investiții, a fost prevăzută instalarea de motoare termice în cogenerare de înaltă eficientă și reducere a emisiilor, pentru asigurarea serviciului.
Deocamdată nu au fost conturate soluții imediate și reale. Discuțiile continuă cu toate instituțiile publice implicate.
Termoficare Prahova S.A. este dispusă să susțină acest demers (finanțarea închirierii), cu asumarea în scris a acoperirii costurilor contractuale, din partea Concedentului.
Termoficare Prahova S.A. a informat la data de 30.06.2022, ca și soluție alternativă, că a fost încheiat un contract de închiriere a două Cazane de Apă Fierbinte Mobile (CAF Mobile). Această soluție nu a fost implementată în absența unei asumări a Concedentului.
La data de 2 august a fost primită notificarea de reziliere care a produs efecte juridice imediate. Obligația noastră legală este să continuăm activitatea pentru maxim 90 de zile în condiții contractuale aplicabile ambelor părți”.
Noi atat mai precizam:
Domnul primar Andrei Volosevici o joaca doar politic cum am precizat mereu (din frustare) si isi bate joc de cei 130 de mii de ploieșteni care au rămas fără apă caldă datorita lui. Oare nu se urmareste si revenirea firmei sale franceze (pentru care a deturnat fonduri publice), de suflet, Veolia, printr-o incredintare directa? Vom vedea….(Cristina T.).

CET Brazi trebuia să trecă în administrarea Primăriei încă din 2019!/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!/Vocabular de „mahala”

Domnul primar o joaca doar politic si se opune/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!

 

 

 

 

 

 

 

Exclusiv

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti”.

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

Precizam ca, pe surse, aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri (28 septembrie 2022), la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la Ploiești (documentarea dosarului privind evolutia situatiei de fapt – inca de la prelungirea contractului cu firma franceza Veolia).
Surse DNA au confirmat pentru Incisiv de Prahova faptul ca, Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat. Vom reveni cu amanunte. (CERASELA N.).

Se aude, din nou, zăngănit de cătușe la Primaria Ploiesti/Se clameaza protectia SRI si a statului francez

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult tupeu că nu poate accepta ca pentru masteratul profesional să se înscrie agenți de poliție, pentru că această noua metodă de accedere în corpul ofițerilor este destinată exclusiv celor din afara sistemului, astăzi vă putem spune că 69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.

Este o surpriză plăcută și o dovadă că prima formă de masterat profesional promovat de conducerea MAI ar fi adus în sistem doar pilele și clientela politică. Faptul că a fost o concurență deschisă, între cei care nu sunt în sistem și agenții/subofițerii care își doresc să treacă în corpul ofițerilor, a demonstrat încă o dată că în MAI avem angajați de valoare care nu sunt promovați și nu li se oferă șanse reale să afirme profesional.

 

Acum însă, primim tot mai multe telefoane din partea celor admiși care reclamă bătaia de joc din partea inspectorilor șefi. Și asta pentru că de luni încep cursurile și li s-a comunicat că trebuie să își dea demisia sau să se suspende în interes personal legitim, fără salariu. În condițiile în care vorbim despre colegi care sunt cu familii, cu copii, cu rate, care nu au așteptat examen de TCO ci și-au asumat să-și sacrifice un an de studii la zi, în București, pentru ca ulterior să primească gradul de subinspector.

În acest sens, am avut discuții cu inspectorul general al Poliției Române pentru a-i prezenta situația concretă în care se află agenții de poliție. De asemenea, am făcut demersuri la nivelul MAI pentru ca agenții de poliție admiși, după finalizarea masteratului profesional să fie repartizați în județele de unde provin. Cu privire la poziția IGPR, precizăm că factorii de conducere și-au însușit prevederile art. 57 din Anexa VI a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și apreciază că agenților de poliție trebuie să li se aprobe rapoartele depuse la nivelul unităților din care provin.

Secţiunea a 6-a Drepturile salariale cuvenite pe timpul studiilor și în alte situații

Articolul 57

(1) Cadrele militare în activitate, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare, pe timpul cât urmează cursuri de zi în cadrul instituțiilor de învățământ superior, cu acordul și în interesul autorităților sau instituțiilor publice de apărare, ordine publică și securitate națională, beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție avută/avut la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut și de gradații, precum și de celelalte drepturi aplicabile personalului din instituția de învățământ, cu excepția soldei de comandă/salariului de comandă, în condițiile stabilite prin ordin al ordonatorului principal de credite.

(2) Personalul militar, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare care urmează cursuri de carieră și nivel, precum și alte activități de perfecționare sau formare continuă beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție și, după caz, solda de comandă/salariul de comandă avute la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut, de gradații și de celelalte drepturi salariale avute, în condițiile prevăzute prin ordin al ordonatorului principal de credite.

În acest context, apreciem că orice refuz al vreunui inspector șef de a aproba astfel de cereri este NEJUSTIFICAT în condițiile în care deficitul de personal în această categorie depășește 30% și vă rugăm să ne sesizați pe orice cale cu privire la impedimentele pe care le întâmpinați în acest sens, mai precizeaza sursa citata. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale?
Dupa ce Politia Locala Ploiesti si-a pierdut Certificatul de Management ISO 9001 aflam ca din acelasi motiv (management dezastruos) si-a pierdut si dreptul ca politistii locali sa poarte armele din doatare care au fost predate catre IPJ Prahova.
Pentru remedierea „boroboatei” manageriale care a aruncat pe „apa sambetei” cursurile tuturor politistilor locali de la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, nasul edilului, Albu Catalin, a incercat un artificiu pe bani publici, accesand pentru politistii locali cursuri de permise de port armă.
La Politia Locala Ploiesti, in loc sa apara evolutie, apare involutia
Acest permis de port arma conferă posesorului dreptul de a deține și, după caz, de a purta și folosi armă letală sau neletală supusă autorizării ca persoana civila si in afara programului de la aceasta institutie.
Cu alte cuvinte, pe bani publici, se doteaza politistii locali cu permise de port arma ca persoane civile.
In urma acestor cursuri, in prezent, la IPJ Prahova sunt cca 20 de solicitari de avizare pentru obtinerea de catre politistii locali a unor astfel de permise de port arma, existand riscul ca unele cereri sa nu fie avizate deoarece nu se indeplinsec conditiile legale.
Deci, Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale. Vom reveni cu amanunte. (Cerasela N.).

Politia Locala Ploiesti si-a pierdut Certificatul de Management ISO 9001/Oferim recompensa gasitorului…

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la...

Exclusiv2 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupă ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu...

Exclusiv3 zile ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale? Dupa ce Politia Locala...

Exclusiv3 zile ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Nu-mi plac bilanțurile pentru că oamenii sunt reduși la nivelul unor cifre! Avem „n” inculpați trimiși în judecata. Ura!...

Exclusiv4 zile ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti de ieri, doua articole: „Doua proiecte cu cantec...

Exclusiv5 zile ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinEdilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice...

Exclusiv5 zile ago

Maria Floricică, directorul Transport Urban Sinaia, a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu substanțe interzise în bagaje

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDirectoarea pleca în vacanță cu familia, iar la un control de rutină, ofițerii antidrog au găsit un pachețel cu...

Exclusiv5 zile ago

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 27 septembrie 2022 au fost...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe surse aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri, la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici pregătește un tun de cca 700 milioane de euro

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCel mai mare tun din istoria Ploieștiului, în valoare de cca 700 milioane de euro, urmeză să fie pus in...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii din județul Caraș-Severin sunt persecutați de adjunctul inspectorului șef dacă aleg să respecte jurământul de credință/”Este firma domnului Coman/comandant”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu toate că de la nivelul IGPR a fost trimisă o echipă din cadrul Direcției Control Intern, singurul lor...

Exclusiv7 zile ago

Cea mai prosta administratie locala din ultima perioada/Edilul Andrei Volosevici are si o lipsa totala de respect fata de cei „vii” si cei „morti”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul...

Exclusiv1 săptămână ago

„Imparatul” si „Dumnezeul mai mic” din POLIŢIA ORAŞULUI BĂICOI/Singurul ofiter din Politia Romana care s-a cerut in corpul subofiterilor si a ajuns sa poarte gradele pe invers sau in diagonala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCazuri stupide cu polițiști „albiti” de Biroul Control Intern din IPJ Prahova Singurul ofiter din Politia Romana care s-a...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul Andrei Volosevici isi mai „trage” un expert in randul consilierilor de la cabinetul primarului: absolvent al Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCabinetul primarului a devenit o instituţie bazată pe…şmecherie! De la data de 01.10.2022, Andrei Volosevici își trage un nou...

Exclusiv1 săptămână ago

Razbunare: Se intentioneza „debarcarea” lui Donald Constantin de la conducerea CSM Ploiesti/Fratia banului fratie mafiota/Fratia consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinClubul Sportiv Municipal a devenit de ani buni o instituţie bazată pe…şmecherie şi mai puţin spre nevoile sportivilor pentru...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!