Connect with us

Actualitate

To catch up with the sun but it’s sinking

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mă uit la un concert Pink Floyd de la sfîrșitul anilor ‘80. 1988, mai precis. Erau deja niște ani buni de cînd nebunul de Roger Waters se certase urît cu restul trupei, își făcuse bagajele și o luase pe calea unei cariere solo – cît se poate de succes, de altminteri. David Gilmour rămăsese să ducă stindardul Pink Floyd mai departe. În formula fără Waters, ceilalți trei pinkfloidiști au scos repede un album, The Delicate Sound Of Thunder, pe care îl tot promovau în respectiva serie de concerte.

La vremea aceea, la sfîrșitul anilor ‘80, începutul anilor ‘90, plecarea lui Waters și noul sound Pink Floyd păreau pentru tinerii de noi de atunci o cădere în păcat și în mediocritate.

Cum poate să întineze Gilmour nobilele idealuri ale unei trupe atît de perfecte? După seria colosal de perfectă de albume începută cu The Dark Side Of The Moon și continuată neîntrerupt pînă la The Final Cut, cum de poate acum să vină cu un asemenea album atît de fleașcă, cu o asemenea pastișă?

Mai mult de-atît, cum poate să țină concertele astea atît de comerciale, de mecdonaldizate? De ce cîntă el piesele Pink Floyd, și nu Waters? Waters e inima Pink Floyd, el e spiritul și angstul și geniul. Gilmour, leave the kids alone…

Așa gîndeam atunci, în superbia mea de tefelist necruțător și tînăr și naiv. Între timp, lucrurile s-au schimbat, inevitabil.

Gilmour a făcut și carieră solo, a cîntat și Pink Floyd. Treizeci de ani de concerte Pink Floyd. Practic de două ori mai mult decît cît au cîntat cu toții împreună, cînd au creat mitul.

Waters, între timp, a căzut la pace la bani cu ceilalți și a primit înapoi dreptul de a cînta și el piese Pink Floyd. L-am văzut în concert de două ori de atunci. O dată prin 2008 sau 2009 la Berlin, cînd a cîntat cap coadă The Dark Side Of The Moon. Și o dată în 2011 la Łódź, în Polonia, cînd la fel de complet a cîntat The Wall.

De fiecare dată s-a înfiorat pielea pe mine și mi-au dat lacrimile. De fiecare dată adolescentul întîrziat din mine s-a simțit răzbunat: Doamne, chiar sînt cu adevărat la un concert Pink Floyd, cum mi-am dorit dintotdeauna.

Nick Mason cîntă și el Pink Floyd. Am fost luna trecută la concert la el, aici la noi, la Arenele Romane. A fost un concert excelent. A real trip down the memory lane.

Tobarul a cîntat numa și numa chestii Pink Floyd de dinainte de Dark Side, multe din ele compuse de Barrett. Dar și Echoes cap-coadă – remarcabil act artistic. Nu vreți să știți cum sună Echoes în concert, chiar dacă nu e croșetat de Gilmour. Sau Careful With That Axe, Eugene…

Între timp, Wright a murit, Dumnezeu să-l odihnească. Între timp, Waters și Gilmour au îmbătrînit, s-au mai potolit un pic, au lăsat ura la o parte, s-au semi-împăcat și chiar au și cîntat ocazional împreună. Chiar dacă Waters a rămas aproape la fel de intens, inclusiv pe partea de implicare civică în tot soiul de cauze tefeliste. Un tefeleu perpetuu, dragul de el.

Între timp, am îmbătrînit cu toții, iar anii ‘80, ‘90 au devenit în imaginarul colectiv la fel de îndepărtați ca și anii ‘70, cînd Pink Floyd era la apogeul puterii creative, iar noi doar decît niște bieți copii de țîță, nu cvasi-boșorogii de acum.

Acum mă uit din nou la aceste concerte cu ochii semiperfuzistului de 50 de ani și mi se par de o calitate imposibil de atins în zilele noastre. Cîtă pricepere. Ce muzică puternică. Ce spectacol. Din capitolul They Don’t Make Them Like That Anymore. Ascult, privesc și mă trec fiori. Doamne, cum puteau cînta monștrii ăștia…

Ce s-a schimbat? Unde s-au modificat standardele noastre? Cînd s-au transformat anii ‘90 din prezent mediocru în ani clasici, stindard de calitate? Cînd am îmbătrînit? Cînd s-a schimbat lumea sub ochii noștri, pe nevăzutelea, pe nesimțitelea?

Cînd a căzut realitatea într-o baltă de mediocritate fleașcă, leșinată, enervant de bicisnică? De ce nu mai are gust nimic? Mother do you think they’ll drop the bomb? Mother do you think they’ll try to break my balls? Mother should I build a wall? Mother should I trust the government?

Toate trec. Toate se duc. Toate devin fleașcă și amare și bicisnice. De cînd lumea și pămîntul, de la primul Homo habilis care a avut prima sclipire de conștiință, lumea e într-o continuă cădere în mediocritate, într-o continuă spirală de prăbușire, precum planetele se prăbușesc în spirală neîntreruptă în jurul Soarelui, tîrîte de gravitația acestuia în călătoria sa prin Galaxie. Și nici măcar nu e prăbușire, căci în Univers nu există sus sau jos, decît doar masă și gravitație și atracție și continuă, inepuizabilă mecanică celestă.

Toate se prăbușesc în jurul nostru, în mintea noastră, în tristețea noastră de cvasiperfuziști și de semiboșorogi, dintr-un motiv cît se poate de banal. Pentru că toate se schimbă și, încet-încet, pas cu pas, nu mai sînt pe gustul nostru.

Nu e nici catastrofă, nici prăbușire. E doar o continuă, obositoare schimbare. Noi rămînem cu mintea pe loc, iar celelalte în jurul nostru se schimbă. Nici în bine, nici în rău. Pur și simplu se schimbă. Și nu mai sînt pe gustul nostru. Iarba nu ne mai place. Gura nu ne mai tace.

Și obosim să tot încercăm să ne dăm după alții, în loc să se dea ei după noi, cum s-ar cuveni, pentru că noi sîntem bătrîni și prestigioși și înțelepți, nu ca mucoșii ăștia recenți de acum. Mama lor de mucoși.

Les bourgeois c’est comme les cochons, plus ça devient vieux plus ça devient bête, les bourgeois c’est comme les cochons, plus ça devient vieux plus ça devient c…

Și obosim. Și nu mai vrem să mai pedalăm în apa mîloasă, plină de crocodili a momentului prezent. Era mai bine înainte. Era mai foarte altfel. Ah, ce foarte perfect era atunci și ce groaznic de nașpa de nasol este acum. Și ne agățăm cu mintea de sclipitoarele vremuri cînd eram tineri și totul în jurul nostru urla a prospețime. Cînd lucrurile erau atît de noi, încît, încît…

El mundo era tan reciente, que muchas cosas carecían de nombre, y para mencionarlas había que señalarlas con el dedo.

Hai, calmați-vă, perfuziștii mei dragi. Tovarășii mei de leat. Se întîmplă doar un fleac. Doar se schimbă lumea în jurul nostru, iar noi nu mai putem sau nu mai vrem să ținem ritmul cu schimbarea. Nimic deosebit. Doar o simplă catastrofă personală. Mare lucru. Un fleac, tocmai ne-a ciuruit. Fiecare generație la rîndul ei a trecut prin asta, de la primul Homo habilis și de la Nabucodonosor și de la Socrate și de la Marilyn Monroe încoace. Și toți s-au străduit să oprească lumea în loc. Și nici unul n-a reușit. Și toți au murit.

Și lumea a mers mai departe.

And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking, racing around to come up behind you again, the sun is the same in the relative way, but you’re older, shorter of breath and one day closer to death.

Rețineți, da? One day closer to death.

Ghinion. (Mirel Palada).

Pentru cei care vor să vază concertul cu pricina și să se urce pe pereți de nostalgie, uite aici

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

CHINEZII AU INSTALAT UN EPISCOP NERECUNOSCUT DE VATICAN

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare Inpolitics):

Papa Francisc critică instalarea unui episcop chinez într-o dieceză nerecunoscută de Vatican, Sfântul Scaun exprimîndu-și într-un comunicat de presă ”uimirea și întristarea” pentru decizia chinezilor. Sf.Scaun amintește că aceasta încalcă, practic, ”Acordul provizoriu privind numirea episcopilor” din 2018, acord reînnoit în 22 octombrie 2022.

Sfântul Scaun a luat act cu surprindere și întristare de știrea privind ”ceremonia de instalare”, care a avut loc în 24 noiembrie a.c. la Nanchang, a monseniorului Giovanni Peng Weizhao, episcop de Yujiang (Provincia de Jiangxi) ca ”episcop auxiliar de Jiangxi”, o dieceză nerecunoscută de Sfântul Scaun, relatează Vaticannews.
Ceremonia nu s-a desfășurat în conformitate cu spiritul de dialog existent între partea vaticană și partea chineză; mai mult, recunoașterea civilă a monseniorului Peng a fost precedată, potrivit știrilor primite, de lungi și apăsătoare presiuni din partea autorităților civile, mai acuză Vaticanul
Sfântul Scaun – se spune la finalul comunicatului – își exprimă urarea ca astfel de episoade să nu se repete, rămâne în așteptarea oportunelor comunicări în această privință din partea autorităților și își reiterează deplina disponibilitate de a continua dialogul bazat pe respect în cele referitoare la toate chestiunile de interes comun.

Citeste in continuare

Actualitate

Măcar faraonii chiar aveau putere/”Abureala lui Volo nu poate să încălzească Ploieștiul”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Observatorul Prahovean a publicat un articol genial, cu care rezonam:

„Abureala lui Volo nu poate să încălzească Ploieștiul. Nu e nici măcar abur tehnologic”

 Dragă Volo, pentru că se poartă…, constat că apari în chip de Zelenski, dar cu apucături de Putin. Cumva, fără să ne dăm seama, ai dus Ploieștiul într-un război al nervilor, motivând că ”oculta locală” are ceva cu tine, cu binele pe care vrei să îl faci orașului.

Să recapitulăm: Ajungi primar în al doilea mandat, pe un capital de simpatie din primul mandat. Foarte bine! Ploieștenii au crezut că tu ai fost singurul care a administrat orașul, că toate realizările din primul mandat ți se datorează. Așa să fie, cum au crezut ei. Măcar am sperat că vei continua, cu un mic amendament, pe care chiar tu l-ai subliniat: ”Sunt alt om, mai matur, mai puțin coleric, dispus să lucreze în echipă, nu să se certe permanent cu ea.” (n.r. Redarea este aproximativă, ideea este că omul susținea să a înțeles din greșelile trecutului și le-a corectat)

E drept că am crezut că nu mai strigi la toți colaboratorii, că nu îi mai jignești și ameninți. Nu spun că unii nu meritau un tratament ceva mai sever, în limitele legii, aceasta să fi fost unica soluție pentru a-i pune la treabă. Dar uite că nu a fost așa. Dușmani ți-au devenit toți cei care au avut curajul să îți spună că nu tot ce vrei să faci este acoperit de lege, că nu este cazul să pui în pericol UAT-ul pe care îl conduci cu decizii greșite. Nu trebuie să fi fost rea intenție, ci poate doar o abordare eronată, asupra cărora ”au îndrăznit” să îți atragă atenția. Urmarea: i-ai văzut ca pe niște dușmani și i-ai terfelit public (vezi AICI cazul directorului economic din Primăria Ploiești). Sunt multe alte exemple relevante. Poate prea multe.

Bine, e cum spui tu! Lumea îți vrea răul și complotează să îți strice imaginea

Te-ai întrebat vreodată dacă nu e ceva în neregulă cu tine? Consider a fi o întrebare pe care orice om de bun simț și-ar pune-o, atunci când constată că a intrat în conflict cu toată lumea. Te-ai gândit vreodată că nu toți sunt niște marionete, niște ”sclavi”, așa cum îți place să îi numească anturajul tău? Dacă oamenii aceștia nu sunt cum crezi? Dacă își permit și chiar au cu ce să gândească și să exprime opinii, să le argumenteze? Și fiind atât de mulți care te critică de ceva timp, te-ai gândit cumva că problema e la tine și nu la ei? Așa ar face un om rațional. Măcar pentru o clipă ar trebui să se gândescă la propriile abordări. Poate sunt în regulă, dar dacă nu sunt?

E cineva cu care nu ai intrat în conflict? Pe foștii colegi și prieteni (credeau ei!…) din Consiliul Local ți i-ai pus în cap. Poate nu toți sunt sclavi pe la partide. Pe cei din aparatul administrativ ai Primăriei ți i-ai pus în cap. Or fi și incompetenți printre ei, or fi și indivizi mai puțin bine intenționați, dar te mai întreb o dată: toți sunt în neregulă și tu ești ok?

Ameninți presa care are de spus ceea ce nu îți e pe plac și chiar o dai în judecată. (vezi AICI… sau AICI… sau AICI). Impresionant! Ne-am speriat… Atât de tare ne-am speriat, încât, uite, că nu îndrăznim să îți mai spunem ce credem și să demonstrăm cu hârtii ceea ce nu îți place să vezi și să auzi. Ai prins ironia asta? Ai prins-o, pentru că îți place ironia și faci abuz de ea, doar că îți place exclusiv cea făcută de tine. Și dacă parte din presa locală, care nu îți cântă în frig, zici că e aservită, de ”România, te iubesc!” ce mai zici? (în caz că ați uitat, vedeți AICI). Nici ei nu sunt în regulă, nu?

Împacă-te cu ideea că poți să lovești în unul, în doi, în mai mulți, dar niciodată nu o să reușești să le închizi gura tuturor. Nimeni nu a reușit, unii fiind împărați sau faraoni. Nu și-au imaginat că toate au o limită, că nimeni nu e etern pe vreun scaun și nu poate să o țină tot într-o teroare. Măcar faraonii chiar aveau putere. Un primar are un pix, iar în baza lui poate să semneze sau să nu semneze una-alta și astfel să se răzbune pe cei care nu-i fac pe plac sau colaborează cu cei care nu-i spun ce-i convine. Vezi tu, Volo, lumea înseamnă ceva mai mult decât puterea pixului tău, care în cel mai nefericit caz se consumă în maxim doi ani, dar lasă urme. Am trecut noi prin vremuri mai grele…

 Dar să lăsăm vremurile care deja nu ne mai privesc și să revenim la vremurile ploieștenilor. Cam friguț, nu? Și nenorocitul ăla de CAF 2 face probleme. Te-o fi sabotat cineva? Iar e cineva de vină? Iar îți vor răul? Am văzut că ai fost în miez de noapte să te asiguri că se repară. Foarte frumos, reușit liveul. Încă e frig la ora asta, în case nu afară. Se va repara, adică se mai face o cârpeală și iar o să cedeze undeva. Știu, asta nu e vina ta și ar fi aberant ca cineva să îți pună în cârcă starea acelei vechituri. Dar mi-am amintit că spuneai, la începutul crizei apei calde, că nu o să ai somn până nu o rezolvi. Ai grijă la oboseală, că nu face bine!

Și uite de ce cred că nu ești vinovat că s-a stricat CAF 2, dar ești vinovat pentru că nu ai alternative, deși puteai: ”Avaria de la Termo Ploiești putea fi evitată. ”Primăria a tergiversat preluarea celorlalte cazane”

Și mi-am mai amintit că au existat primari care nu au aruncat vina pe alții pentru problemele pe care au dovedit că sunt capabili să le rezolve, neconsiderându-le ”niște prostii”, așa cum le consideri tu, Volo. Nu au avut somn până nu și-au mobilizat echipele din administrație și nu au făcut proiecte, în urma cărora UATurile lor stau acum liniștite. Tu? Ce ai făcut? Încă mai e în funcție directorul de la relații internaționale, cel care a ratat șansa unor sume impresionante din proiecte și mai ales utile ploieștenilor? Pe el nu te-ai supărat? Cu proiectele deja aprobate din mandatul lui Dobre ce ai făcut? Vezi, nu vorbim iar despre matrapazlâcul din prelungirea contractului cu BCR de cofinanțare pentru proiecte, modalitate de prelungire care acum le pune în pericol. Am scris oricum AICI, pentru cei interesați.

Despre abureala asta vorbim. Despre abureala care nu ține de cald, ba chiar îngheață apele. Poate ține la puținii pe care îi mai ai în jur, care te susțin aproape necondiționat și aproape dezinteresați. Ai trecut și tu prin viață și știi că azi sunt, cât ești acolo, mâine nu mai sunt. Unii chiar au prostul obicei să devină dușmani. Dar asta este deja problema ta. Pe noi ne interesează să te comporți ca un primar, unul care se exprimă coerent în aparițiile publice, unul care este ironic unde vrea el, dar nu pe fotoliul plătit de ploieșteni, unul care are soluții nu scuze pentru orice, unul care știe să se facă apreciat, care își câștigă respectul prin ceea ce face, nu prin amenințări. Dacă cerem prea mult, ne scuzi, dar oamenii te plătesc pentru asta și nu faci o favoare nimănui viețuind prin primărie și scriind toată ziua plângeri sau dând telefoane sau trimițând mesaje, în loc să faci proiecte utile comunității.

Dacă noi, cei care acum te criticăm, greșim cumva, demonstrează-ne că ne-am înselat, că nu au trecut degeaba doi ani de mandat, cu câteva cârpeli trecute la capitolul realizări. Dar grăbește-te, că e cam friguț, un friguț pe care începem să îl plătim în facturi! Știi cum e… îi arzi pe oameni la bani, nu te aștepta să te trateze cu simpatie. Îți pasă?
Sursa: Observatorul Prahovean
Foto: Incisiv de Prahova
Citeste in continuare

Actualitate

Tara arde si baba se piaptana

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 Nu multumeste pe nimeni ca te “tragi” in poze si te filmezi la Termo Ploieşti SRL

In aceasta dimineata (pe la orele 02,00, treaz de aceasta data- minuneeee, sac!), faraonul Andrei Volosevici s-a deplasat la Termo Ploieşti SRL pentru a se poza si a multumi celor ce lucreaza acolo ca “muncesc pentru a remedia problema tehnică la CAF2!”.

Gesturi de mic faraon care nu mai pacalesc pe nimeni.

Zanganitul de metal de la catuse

“Să încălzim Ploieștiul este o prioritate!

Deși s-a creat disconfort, se lucrează de mai bine de 20 de ore și multumesc specialiștilor care chiar și la această oră muncesc pentru a remedia problema tehnică la CAF2!”

Sa vedem  ce o sa mai zica faraonul Andrei Volosevici cand Ploiestiul va ramane fara apa calda si caldura in luna decembrie, ce gesturi de mic faraon mai scorneste si pe cine va mai arunca vina. Asteptam cu interes. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv8 ore ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Exclusiv3 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinChiar nu mai exista organe de cercetare penala in Prahova sa aplice legea? Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a...

Exclusiv3 zile ago

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMetoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam...

Exclusiv3 zile ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAm amintit în treacăt despre demisii, tocmai pentru că aveam date certe despre numeroși colegi care își înnoiesc periodic...

Exclusiv4 zile ago

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSe dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv...

Exclusiv4 zile ago

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar...

Exclusiv4 zile ago

Pentagonul a anunţat al 26-lea ajutor militar pentru Ucraina, de 400 milioane de dolari

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPachetul constă în muniţie pentru sistemele de rachete antiaeriene NASAMS, pentru HIMARS, dar şi pentru obuzierele de 155 mm....

Exclusiv5 zile ago

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn loc ca prioritatea celor doi sa fie depunerea proiectelor  privind atragerea de fondurilor europene, modernizarea orașul, promisiunile din...

Exclusiv5 zile ago

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu...

Exclusiv6 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/ Recop Recycling SRL, Tymbark si Haier Tech din Ariceştii Rahtivani

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv6 zile ago

Andrei Volosevici supranumit si primarul “Nino-Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCea mai concisă definiție a alcoolismului îi aparține cercetătorului american E.M. Jellinek: „Orice uz de băuturi alcoolice ce poate...

Exclusiv6 zile ago

Până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn această perioadă, până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023, fapt pentru care este...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintre aberatii, minciuni si sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Andrei Volosevici a avut un atac suburban la adresa consilierilor...

Exclusiv1 săptămână ago

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!