Connect with us

Exclusiv

Consiliul Local Ploiesti va fi chemat, de Andrei Volosevici – prin CSM Ploiesti, sa gireze un nou tun dat bugetului local de peste 1.500.000 de Euro/ O nouă instalaţie de nocturnă la Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești/Ce se ascunde/acopera?

Publicat

pe

 1. Cu stupoare am asistat zilele acestea la o noua acţiune de dezinformare şi manipulare a presei si opiniei publice de catre un primar care, in disperare de a isi acoperi deturnarea de fonduri si abuzurile, a incercat sa atraga consilierii locali si Consiliul Judetean intr-o capcana PENALA.
  Pe un fond de emotie si santaj public si politic creat, la unison, cu firma franceza, cu eminenta ramanerii fara apa calda, etc, primarul a incercat sa para „Fata Mare”, uitand sa prezinte presei si opiniei publice modul dolosiv in care a actionat pentru prejudicierea bugetului local, respectiv deturnarea de fonduri realizata pentru favorizarea firmei Veolia.
  Nu ne vom referi in acest articol la o noua dezinformare a edilului Andrei Volosevici care a reacționat după ce Observatorul Prahovean a publicat articolul Primarul și directorul economic, protagoniști ai unui scandal uriaș pe holurile primăriei, prin care se dezvaluia la presiunile mari asupra Nicoletei Crăciunoiu pentru a schimba avizul dat de către direcția pe care o conduce, care a determinat consilierii locali să nu voteze hotărârea privind contractul cu Velolia Energie în condițiile propuse de primar.
  In fapt, pentru a scăpa de primar, directorul economic împreună cu alte colege s-ar fi baricadat în birou de unde nu ar fi ieșit decât după ce edilul s-ar fi retras în propriul birou.
  Aceasta informatie obtinuta, pe surse, de Observatorul Prahovean este REALA (confirmata de 7 (sapte surse aloe noastre din cadrul Primariei) si nu poate fi contestatat de nimeni, inclusiv de edil care a reactionat:
  „…P.S.: Cât despre afirmațiile legate de posibila alergătura cu reportofonul prin Primărie, nici măcar nu are rost sa comentez.”
  Normal ca nu se poate comenta evidenta ci doar este expusa  amenintarea prin care edilul incearca sa o realizeze, public, asupra Nicoletei Crăciunoiu cu o eventuala raspundere penala si a acesteia in tunul dat de gruparea sa bugetului local.
  Va prezentam azi doar un nou tun dat bugetului local, de minim 1.500.000 de Euro, prin care Consiliul Local va fi chemat sa gireze si sa acopere vechile fraude din mandatul lui Andrei Volosevici la stadionul Petrolul Ploiesti, fraude aflate pe rolul a doua dosare penale in lucru (ACTIVE) la DNA Structura Centrala.
  In fapt, din denunturile reciporce adesate unul altuia de catre Valeriu Răchită si Daniel Capra, fostul patron al Petrolului Ploiesti pe infractiunile savarsite unul si altul s-au initiat doua dosare penale care sunt cercetate si active la structura de parchet mentionata. In denuntul efectuat de Daniel Capra numele lui Andrei Volosevici este mentionat in postura urata, de faptuitor, in calitate de ordonator principal de credite.
  Nu vom aduce aici in discutie nici modalitatea dolosiva utilizata atunci, identica ca in cazul Veolia, cu „pastrarea” voita a unor „resturi” de plata de cca 500.000 de euro (cu toate ca si atunci exista prevedre bugetara) si Primaria Ploiesti a fost nevoita sa achite din bugetul local o suma de 3,5 milioane de euro, cu penalitati cu tot (nu face obiectul din acest articol, acestea urmand sa fie explicate ulterior).
  In acest dosar, cu foarte putin timp, a fost efectuata o expertiza referitor la instalaţia de nocturnă de la Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, efectuata de Volosevici in vechiul mandat si de Valeriu Răchită actualul consiler al primarului si/sau al directorului CSM, caci nici dracu nu mai stie cine este la cate minciuni sunt lansate de cei doi.
  Iata ce dezvalui Stiri Actuale in 11.01.2021:
  „Declaraţii incredibile făcute de primarul Andrei Volosevici luni seară în emisiunea Neconvenţional de la Ploieşti TV!
  Întrebat de moderator ce atribuţii are Valeriu Răchită la CSM Ploieşti, edilul a răspuns: „Este angajat ca…antrenor la CSM Ploieşti. Nici nu există funcţia de consilier al directorului în organigrama CSM Ploieşti”!!!!
  Declaraţiile sunt incredibile, având în vedere declaraţiile publice ale fostului antrenor care de luni de zile participă la diverse emisiuni TV din postura de….consilier pe probleme de sport la CSM Ploieşti! Ba mai mult, presa centrala a preluat comunicatul CSM Ploieşti din luna iulie, comunicat prin care CSM anunţa angajarea lui Răchită în funcţia de consilier personal al directorului general.
  Implicarea lui Vivi Răchită la CSM Ploieşti a continuat şi după demisia lui Ştefan Grozea din funcţia de director al clubului, fostul antrenor reprezentând CSM Ploieşti la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal pe data de 2 octombrie din postura de…consilier al directorului!
  Până aici, dacă ne luăm după o simplă căutare pe Google ne ducem spre….uzurpare de calităţi oficiale sau…într-o interpretare mai „dulce” a minciunilor spre un amărât de fals în declaraţii!
  (nr. Uzurparea de calităţi oficiale: infracţiunea constă în fapta unei persoane fizice care foloseşte, fără drept, o calitate oficială ce implică exerciţiul autorităţii de stat, acţiunea sa fiind însoţită sau urmată de îndeplinirea unui act legat de acea calitate)
  Nu de alta, dar acelaşi veşnic Răchită se lăuda în aceeaşi emisiune de la Ploieşti TV, pe data de 23 noiembrie 2020 că este consilier la CSM Ploieşti şi se ocupă de reorganizarea clubului şi de refacerea stadionului Ilie Oană!
  Avem totuşi nişte nelămuriri în legătură cu praful în ochii ploieştenilor aruncat în „măreaţa” emisiune Neconvenţional:
  – Ce grupă antrenează Valeriu Răchită la CSM Ploieşti?
  – În ce fel de structură sportivă, antrenorul îl concediază pe şeful secţiei?
  – Cum vor fi sancţionate declaraţiile false făcute de Valeriu Răchită timp de trei luni, declaraţii în care se bătea cu pumnul în piept că este consilier pe probleme de sport? (Ultimul interviu în care specifică funcţia falsă este acordat în data de 30.12.2020!!! )
  Sperăm ca organele abilitate să se autosesizeze în legătură cu încălcarea grosolană a legilor de către Vivi Răchită (protejat de diverse personaje politice din Ploieşti) şi să avem un punct de vedere oficial în legătură cu acest subiect!”


Despre comportamentul brutal si violent al stapanului Valeriu Răchită am tot scris…si noi!
Sa revenim la „oile” noastre!

Pentru a nu raspunde in solidar pentru suma de 1.500.000 Euro dupa expertiza efectuata in dosarul lui Daniel Capra, edilul cu gruparea sa si cu Valeriu Răchită au trecut urgent la un plan realizat, pas cu pas, pentru acoperirea prejudiciului efectuat in primul mandat.
Deoarece Ştefan Grozea nu indeplinea conditiile de loialitate pentru asumarea unei astfel de actiuni care implica raspunderea penala, la data de 12 ianuarie 2022, a revenit pe funcţia de consilier pe probleme de salubrizare în cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Ploieşti.
Cu aceeasi data a fost numita o persoana care indeplinsete astfel de conditii.
Astfel, conform deciziei semnate de Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, Melania Dragomir, director adjunct pe probleme juridice la CSM Ploieşti, exercita temporar funcţia de conducere vacantă, de director al clubului, până la ocuparea prin concurs a postului, post ocupat pana in prezent si va fi ocupat pana la acoperirea prejudiciului din mandatul trecut.


Astfel, sub masca de „Fata Mare” si de „Samaritean”, Andrei Volosevici si Valeriu Răchită au dat dispozitie (verbala, ca asa le place, doar „oral”) si CSM Ploiesti, prin Melania Dragomir, s-a conformat.
In fapt, Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, casa echipei Petrolul Ploiești, liderul Ligii 2, a obținut, zilele trecute, Certificatului de Securitate pentru următorii doi ani, astfel că nu va avea probleme în a găzdui jocuri în sezoanele 2022-2023 și 2023-2024.
Totodată, arena ploieșteană urmează să beneficieze de o modernizare a instalației de nocturnă, prin înlocuirea celei actuale cu una la standardele actuale, dar, în viitorul apropiat, să aibă și un nou gazon, iar scaunele mătuite să fie schimbate.
Interesul celor doi sus mentionati este de reducere a valorii de inventar a instalatiei de nocturna pana aproape de zero, sa o caseze chiar daca pentru asta ar fi nevoiti sa o distruga intentionat.
Instalatia de nocturna a Stadionului Petrolul Ploiesti este in conditii foarte bune si corespunde din toate punctele de vedere, tehnic, aceasta nefiind uzata prin utilizare.
Certificatul de Securitate se reînnoieşte din doi în doi ani şi, chiar dacă acesta expira la finalul actualului sezon competitional, CSM Ploieşti a demarat din timp procedura de prelungire, întrucât documentul îi este necesar clubului Petrolul Ploieşti la dosarul de licenţiere pentru ediţia de campionat 2022-2023.
Certificatul implică avize de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Expert tehnic autorizat pentru instalaţia de nocturnă, Electrica, Direcţia de Sănătate Publică şi Jandarmerie.
Redeschis în septembrie 2011, Stadionul “Ilie Oană” are acreditare de categoria UEFA 4 şi va putea găzdui în continuare inclusiv meciuri internaţionale organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal sau a Uniunii Europene de Fotbal Asociaţie”, a informat CSM Ploiești la 15 martie.
”Gurile rele” spun că această modernizare a stadionul din Ploiești este, de fapt, o modalitate prin care să se sustragă niște bani publici. Investiția se va ridica, din informațiile Liga2.ro, la 600-700 de mii de euro.
În afară de patru becuri arse, nocturna actuală nu ar avea nicio problemă, însă administratorul stadionului, CSM Ploiești, a reușit să obțină o ”hârtie” din partea unei companii de profil, cum că aceasta nu mai este conformă cu standardele din zilele noastre. O nocturnă inaugurată în urmă cu 11 ani! Informația că la Ploiești se vrea schimbarea nocturnei a surprins chiar și reprezentanții EAD, deținătorii de drepturi TV din Liga 1 și Liga 2, care au un cuvânt greu de spus la omologarea stadioanelor.
Cei interesați direct de aceste modernizări au pus la pachet cu nocturna, pentru a avea cheluieli și mai mari, și schimbarea unor scaune la Tribuna O și Tribuna I, precizeaza si cei de la Prosport.ro in data de 17 martie 2022.
Mai mult, Andrei Volosevici a incercat sa il induca in eroare si pe Presedintele Consiliului Judetean Prahova:
„In urma unei discuţii pe care Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a avut-o cu Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, în vederea menţinerii arenei la standarde ridicate, s-a convenit asupra semnării unui protocol prin care se va realiza înlocuirea instalaţiei de nocturnă cu una performantă, adaptată noilor tehnologii led folosite în domeniu”.
Prezentam aceste fapte/aspecte pentru ca cei din Consiliul Local Ploiesti sa NU poata nega ca NU au cunoscut aceste manevre dolosive, cu precizarea noastra, expresa, ca sunt doua dosare active la nivelul CENTRAL chiar pe tema instalației de nocturnă . Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

N.R – O precizare din partea redactiei Incisiv de Prahova.
Din mediul intim al edilului a reiesit ca acesta se considera cu imunitate, declarand, pe la „colturi” ca:
– „ala”, sef de Parchet este nasul dupa fosta sotie, deci nu se „baga” mai ales ca in cateva luni iese la pensie;
– „ala”, alt sef de Parchet nu se „baga” ca nu vrea sa deranjeze;
– „aia”, sefi prin IPJ Prahova ii am in „traista” si or sa faca joc de „glezne”
– „aia”, sefi de DGIPI am vorbit cu ei si intalnit (noi completam ca a si rugat sa ii „potcoveasca” pe contestatari, inclusiv pe cei de la Incisiv de Prahova);
– am fost plimbat pe la o ambasada de prietenelul meu francez si stau linistit…”am imunitate”;
Lumi paralele si legi paralele – doar in visele erotice se regasesc, este raspunsul nostru!
Pentru toate aceste considerente de mai sus, Incisiv de Prahova a depus plangere penala (pentru prejudicierea bugetului, pentru deturnare de fonduri, etc) la o structura centrala, explicand, detaliat, cu probe, de ce nu poate fi instrumentat, pe Prahova, un astfel de dosar penal. Le uram celor de la SIC Prahova „joc de glezne” pe mai departe.

Exclusiv

Sfidare cu ocazia Zilei Poliției Române/ Congresul Extraordinar al PMP a demosntrat ca se sterge la „cur” cu instanta  

Publicat

pe

De

Congres Extraordinar PMP

Partidul Mișcarea Populară s-a reunit sâmbătă, 25.03.2023, ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în cadrul unui Congres Extraordinar.

În condițiile în care 2024 va fi un an electoral intens, marcat de patru rânduri de alegeri, respectiv locale, europarlamentare, legislative și prezidențiale, azi, 25.03.2023, PMP va discuta politica de alianțe pentru anul viitor.

Remember: exact de acum un an de zile, mai exact, 21 martie 2022:

Comunicat de Presă:

„Ieri a avut loc ședința Consiliului Executiv Național al PMP, prezidată de către Domnul Președinte Cristian Diaconescu, unde s-au luat și s-au supus la vot următoarele decizii conform Statutului PMP de pe ordinea de zi.

S-au numit în funcția de Președinte Interimar pentru o perioadă de 6 luni următorii:

 1. Iași – Adrian Acostoaie – Consilier Județean
 2. Prahova – Adrian Ionuț Pițigoi – Secretar General Adjunct PMP
 3. Mehedinți – Eduard Koler – Consilier Municipal Drobeta Turnu Severin
 4. Cluj – Simion Ioan Adrian
 5. Mureș – Valentin Bretfelean – Consilier Județean
 6. Satu Mare – Viorica Iocsak – Secretar Executiv
 7. Tulcea – Radu Ricu – Vicepreședinte PMP
 8. Harghita – Sever Hirișcau – Consilier Municipal Toplița
 9. Dolj – Mihnea Modran Gabriel

Totodată Președintele PMP Cristian Diaconescu a reiterat ideea de unitate în jurul proiectului de țară ‘’România Respectată’’

Domnul Președinte a mai adăugat:

,,Nu în urmă cu mult timp (2021) mi-am asumat proiectul politic ROMÂNIA RESPECTATĂ pentru o perioadă de 4 ani, proiect pe care l-am început cu unii dintre dumneavoastră si il voi continua alături de toti cei prezenti, precum si de cei care se vor alătura in viitor acestei structuri de conducere, pentru ROMÂNI si ROMÂNIA.

Vă asigur că nu vă voi dezamăgi în acest parcurs cu finalitatea Alegeri Prezidențiale 2024 si Cristian Diaconescu Președinte al unei Românii Respectate la nivel național, european si internațional.

În toată această perioadă voi ține cont de părerea fiecaruia dintre voi, ca exponenți ai românilor din județele pe care le reprezentați.

Contez pe fiecare dintre voi, ca de altfel pe fiecare român aflat în țară sau în diasporă că mă veți susține pentru a reda acestei națiuni respectul, demnitatea si prosperitatea pe care le merită intr-o Europa unită’’

Lucian Iliescu

Purtător de Cuvânt PMP”.

Si, acum sa revenim la aroganta fata de LEGE:

„Fiecare in Biserica lui

Din simulacrul de congres al vechiului- „newPMP”, de astazi, am salvat cateva zeci de secunde pe care le consider edificatoare pentru situatia politica in care se afla Romania in zilele noastre: un dispret total al politicianului fata de Justitie, de alegatori si chiar fata de propriii membri de partid. Este de inteles de ce nu le-a placut o Românie Respectată.

Merita facut slogan de campanie, ca prea zice cu foc.” Suntem aceiasi si nu trebuie sa ne valideze vreo instanta!”

Trebuie sa te valideze, domnule, pentru ca asa spune LEGEA PARTIDELOR POLITICE!”, precizeaza un membru PMP, pe pagina sa de socializare. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023

Publicat

pe

De

Ziua Poliţiei Române este sărbătorită la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii, preluat ulterior şi pe actualul drapel al Poliţiei Române, după cum se arată pe site-ul oficial al Poliţiei Române, www.politiaromana.ro.

Agia era instituţia care avea atribuţii poliţieneşti în cele două Principate Române, până la Revoluţia din 1848, şi funcţiona în capitalele Bucureşti şi Iaşi, la conducerea ei aflându-se un agă, cuvânt de origine turcească care, potrivit „Dicţionarului Explicativ al Limbii Române”, desemnează comandantul pedeştrilor însărcinaţi cu paza oraşului de reşedinţă, iar ulterior şeful agiei.

Primul drapel al Agiei era confecţionat din mătase de culoare galben-crem şi înfăţişa, pe o faţă, un chenar de aur cu o ghirlandă tot din aur, în interiorul căreia se afla o acvilă cruciată neagră, care se sprijinea pe un munte de culoare verde. Ghirlanda era timbrată cu o coroană regală, în spatele ei încrucişându-se tuiuri, drapele, buzdugan, stindarde, lănci, săbii, puşti, topoare, tobe. Sub acvilă se afla o inscripţie, care atesta realizarea acestui drapel, iar sub această inscripţie se afla o balanţă. În colţurile din partea superioară, erau ilustrate luna şi soarele. Pe cealaltă faţă a drapelului erau ilustrate aceleaşi obiecte, cu excepţia interiorului ghirlandei, unde era înfăţişată Maica Domnului, înaintea îngerului ce-i aduce vestea cea bună (Buna Vestire).

Acest steag al Agiei i-a fost înmânat, în 1822, de Grigorie Dimitrie Ghica, primul domn pământean al Ţării Româneşti (1822-1828), Marelui Agă, Mihăiţă Filipescu, şeful poliţiei din acele vremuri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Bucureşti, moment ce a marcat legalizarea funcţionării acestei instituţii. Prin Regulamentele Organice din anul 1831, Agia a devenit Poliţie şi astfel a fost creată Poliţia din Capitală, cu atribuţii asemănătoare celor actuale. În timpul Revoluţiei de la 1848 are loc reorganizarea poliţiei, prin apariţia instituţiei şefului poliţiei Capitalei, căruia i se subordonează Guardia municipală, se menţionează pe site-ul amintit mai sus.

Competenţele poliţiei au fost extinse începând cu Legea de organizare a poliţiei, emisă în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmată de Legea lui Vasile Lascăr (1 aprilie 1903) şi de Legea pentru organizarea poliţiei generale a statului (8 iulie 1929).

Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se înfiinţează Miliţia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reînfiinţează Poliţia Română ale cărei competenţe vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 şi prin Legea 218 din 23 aprilie 2002, indică, de asemenea, site-ul www.politiaromana.ro.

În prezent, organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române sunt legiferate de Legea nr. 218 din 23 aprilie 2002, care stipulează, la art. 1, că ”Poliţia Română face parte din Ministerul Afacerilor Interne şi este instituţia specializată a statului, care exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”. Ziua Poliţiei Române a fost instituită prin articolul 49 din prezenta lege.

În 2023 sunt organizate numeroase manifestări dedicate Zilei Poliţiei Române.

Jurnaliştii acreditaţi pe lângă Inspectoratul General al Poliţiei Române sunt invitaţi să participe vineri, 24 martie 2023, la un eveniment de celebrare a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române.

Primirea reprezentanţilor mass-media se va realiza la sediul Cercului Militar Național (Sala de marmură) din București, strada Constantin Mille, nr. 1-3, sector 1, în intervalul orar 10.00-10.30.

Citeste in continuare

Exclusiv

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Publicat

pe

De

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicat Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL  –  s-a spanzurat, Paun Catalin, precizam intr-un articolul precedent.

Modus operandi

Fosta firmă Cataoil Production SRL și-a schimbat denumirea dupa cateva dosare penale și în prezent se numește Recop Recycling SRL.

Cataoil cumpara paleti de la diferite firme, in mod fictiv, de la anumite doamne care sunt arestate in prezent la Bucuresti in afacerea „Ghighiu” (cu perchezitiile privind produsele petroliere) si le revindeau catre firme fantome precum ADEPAL, ECOPAL, etc. Surse din anturajul „celebrului” Muresan Catalin ne-au pus la dispozitie documente pe care le vom publica in acest serial. De remarcat este faptul ca acesti paleti buclucasi sunt doar scriptic in contabilitatea firmei si cantitati importante de paleti au fost achizitionate cu tiruri de la „Chichirez” si firmele coordonate de acesta (Cimbrul, Eftelar, etc). Vom reveni cu amanunte picante cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova (si nu numai).

Reamintim ca, povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.
Datele afacerii sunt explozive şi mai mulţi lideri din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova par a avea legătura cu ea.

                                                           Echilibristica incercata de APM Prahova

La data de 18.11.2022, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova, prin adresa nr 239025/18.11.2022, au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba ecologica de la Pleasa”, precizand in clar: reprezentantii Recop Recycling SRL Pleasa NU au respectat prevederile legale!

Mai mult, prin adresa nr 149166/25.11.2022, IPJ Prahova confirma si ca Recop Recycling SRL Pleasa NU a respectat NICI legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021.

Prin aceste doua adrese, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat in TOTALITATE dezvaluirile noastre de la inceputul investigatiilor noastre din serialul „Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark”.

Nu am publicat raspunsurile IPJ Prahova si modul operativ in care aceasta institutie si-a facut datoria (chiar daca confirma in totalitate dezvaluirile noastre) pentru a monitoriza reactiile Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin (atat noi cat si organele de specialitate). 

Si, bine am facut!

Astfel, sursele noastre l-au reperat pe interlopul Muresan Catalin, la sfarsitul saptamanii trecute, chiar la Cabinetul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, unde s-a plans ministrului de resort ca este „fata mare” si ca respecta in totalitate legea si legislatia in vigoare dar este „haituit” pe nedrept de Incisiv de Prahova (saracutul „cu duhul” interlopul Muresan Catalin care habar NU avea ca deja organele de cercetare penala din IPJ Prahova ne confirmase ca a incalcat legea si legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021, EXACT ce am dezvaluit si noi).

Tot fara sa stie ca avem confirmarea dezvaluirilor noastre, interlopul Muresan Catalin si Recop Recycling SRL Pleasa, prin acelasi „modus operandi” a incercat sa ne intimideze.

Astfel, mai intai, prin anumite interpusi a incercat sa stopeze dezvaluirile noastre si/sau sa acrediteze ideea falsa ca „favorulile oferite Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti  (unde erau trimisi la munca detinuti) ERAU „FAVORURI OFERITE pe baza relatiilor de “prietenie” si NU de “dependenta”.

Cum dezvaluirile noastre au continuat (avand si confirmarea totala a organelor de cercetare penala), tupeul interlopului Muresan Catalin, Recop Recycling SRL Pleasa si al crimei economico-financiar organizate din care fac parte, prin acelasi „modus operandi”, a incercat sa ne intimideze, pe modelul consacrat.

Reamintim ca, la toti, politie, Garda, etc care au venit in control, simpaticul interlop Muresan Catalin le-a facut plangere penala, doar pentru a ii  intimida si santaja.

Mai mult, interopul Muresan Catalin a amenintat si santajat oameni de afaceri, a amenintat integritatea sotiilor acestora si al copiilor acestora prin metode specifice crimei organizate iar dosarele penale pe numele acestuia sunt „oprite” de „maini nevazute” pentru necunoscatori (nasi cu fini, un almagam CU PARANDARATURI PRIN ANGAJAREA DE SOTII DE OFITERI DIN IPJ PRAHOVA LA FIRMA MENTIONATA).

Iata ca, dupa reactia profesionala si rapida a IPJ Prahova, a Prim-ministrului României – reactioneaza si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode,  prin I.G.P.R care  sesizeaza organele de cercetare penala competente cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala!

Asteptam masuri similare din partea Corpului de Control al ministrului Justiției si ANP cu privire la derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti si legaturile sale periculoase cu mafia deseurilor si bomba ecologica de la Pleasa patronata de Muresan Catalin (unde erau trimisi la munca detinuti, pe baza relatiilor de “prietenie” si/sau “dependenta”).

Credem ca cei de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova „pot” oferi explicatii despre cum a fost posibil ca pe sub „nasul lor” sa se dezvolte o astfel de grupare de criminalitate economico-financiar-organizata si un adevarat atantat la siguranta nationala prin „Bomba ecologica de la Pleasa”.

Este de mentionat si echilibristica incercata de APM Prahova care incearca sa paseze toata vina pe Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova. Ar fi avut sens aceasta „pasare” a responsabilitatii daca Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopului Muresan detineau autorizatie de mediu integrata, pana la proba contrara sunt in aceeasi culpa:

Referitor la incercarile de indimidare ale Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin reiteram ce am declarat in primul episod din acest serial: investigatia NU poate fi oprita, NU putem fi intimidati si vom devoala toate increngaturile din aceasta caracatita.

Nu ne este teama nici de clanurile interlope de prin Galati si/sau ale oamenilor politici din aceea zona care ofera protectie asa cum NU ne este teama nici de clanurile autohtone de prin Barcanesti de unde Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopul Muresan Catalin isi primeste „lumina” si anumite resurse finaciare.

Asa cum am precizat inca de la inceputul primului episod, dupa ce vom primi TOATE raspunsurile de la toate institutiile sesizate vom reveni cu documente si inregistrari audio concludente/explozive/explicite privind aceasta grupare de crima organizata.

Pana in prezent au reactionat prompt IPJ Prahova, Prim-ministrul României (prin Corpul de control al prim-ministrului) si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, prin I.G.P.R care a sesizat organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala:

 

:

Ramane suspecta tacerea celor de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova si nu vrem sa facem conotatii, deocamdata, cu privire la comasarea de rezervisti MAI in aceste institutii.

Reamintim ca, in data de 25.11.2022, a aruncat deseurile la vecini (poate IPJ Prahova ne va raspunde oficial si in aceasta speta):

   

„Mafia deseurilor” este noul fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării si se incadreaza la atentat la siguranta nationala.
Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013) Str. Fabricilor 9 Pleasa este o adevarata bomba ecologica care intr-un stat in care autoritatile functioneaza era de foarte mult timp inchisa.
Detalii necunoscute din viața miliardarului de carton Muresan Catalin: este „creierul” afacerilor cu deseuri derulate de Recop Recycling SRL, firma in care administrator si patron figureaza sotia acestuia (Catalina Muresan). Firma are ca obiect de activitate colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.
Muresan Catalin a detinut inainte o alta societate dar a preferat sa deruleze afacerile prin firma sotiei sale deoarece este cercetat penal cu fosta firma intr-un dosar aflat inca in lucru la D.N.A. (societate care si-a transformat numele in Recop Recycling SRL, si ca o scuza, nu este la DNA dosarul ci, la DIICOT).
PROTECTIA ASIGURATA DE ANGAJATI DIN IPJ PRAHOVA
Muresan Catalin este protejat de „Nasicul de la Mascati din IPJ Prahova si de doi fini ai celui din urma (un fin ofițer la BCCO Ploiești si alt fin la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE).
In fapt, cand nu umbla sub influenta drogurilor (o sa publicam o inregistrarea audio-video cu acesta cand se droga – NU AM UITAT DE ACEASTA PROMISIUNE), „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova ameninta cu retinerea oameni de afaceri concurenti cu Muresan Catalin si in afara orelor de program intervine in conflictele acestuia cu cetateni de etnie romă din alte judete.
Tot „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova sifoneaza catre clanurile din Prahova cand vor avea loc eventualele perchezitii contra unor mici favoruri.

Antecedentele firmei protejate

In data de 13.02.2022
La Recop Recycling SRL Pleasa sute de baterii au explodat după ce duba în care se aflau a luat foc.
Autoritatile au tacut „malc”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare-langa-ploiesti-sute-de-baterii-au-explodat.html

In data de 17 mai 2022
La Recop Recycling SRL Pleasa izbucneste un incendiu cu degajare mare de fum. Incendiul s-a manifestat la membrana de izolație a unui rezervor de 50 de tone dezafectat.
Cu toate acestea, bomba ecologica a functionat bine mersi pe mai departe. Mai mult, chiar in timpul incidentului Muresan Catalin isi permitea sa injure si sa ameninte de fata cu organele de politie. Asa este cand te simti „bazat” pe „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova si pe finii acestuia.

Va prezentam cca 2 minute de inregistrare video (din cele 60 minute realizate) cu ATENTATUL LA SIGURANTA NATIONALA – BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA SAU MAI BINE ZIS CE ACOPERA TOTI CEI SUS MENTIONATI, INCLUSIV INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT.
Dupa vizionarea probelor toti cei din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova implicati in protejarea acestei bombe ecologice ar trebui sa isi prezinte demisia sau sa fie anchetati de organele de cercetare penala.

Care sunt legaturile periculoase dintre Penitenciarul Ploieşti si Muresan Catalin
Nu stim ce o sa mai scorneasca directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, in favoarea protejatului sau Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti cu asemenea prietenie dar NU credem ca Ministrul Justitiei ar gira ca sa puna in periocol viata detinutilor in „BOMBA ECOLOGICA” de la Pleasa, indiferent de mita si/sau prietenia dintre Valentin MATEI si Muresan Catalin.
In mod surprinzator pentru investigatia noastra, in ecuatia „Bomba ecologica de la Pleasa”, a aparut si Grupul chinez Haier care detine o fabrica de 53 mil. euro in Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova.

Compania Haier Tech România, parte a Haier Group, prin unitatea de producţie de echipamente frigorifice din Europa isi recicleaza deseurile (spuma poliuretanica de la fabrica de frigidere) tocmai la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin.
BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE Recop Recycling SRL Pleasa INCALCA TOATE LEGISLATIILE SI LEGILE IN DOMENIU.

.

                           

Vom reveni, cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

N.R – Asteptam si monitorizam infiintarea firmei de paza cu un alt renumit interlop din Prahova si contractele obtinute, mai ales ca la CSM Ploiesti s-a „plantat” primul om de incredere!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Sfidare cu ocazia Zilei Poliției Române/ Congresul Extraordinar al PMP a demosntrat ca se sterge la „cur” cu instanta  

Congres Extraordinar PMP Partidul Mișcarea Populară s-a reunit sâmbătă, 25.03.2023, ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în cadrul unui Congres Extraordinar....

Exclusiv2 zile ago

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023

Ziua Poliţiei Române este sărbătorită la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei...

Exclusiv2 zile ago

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv3 zile ago

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat!

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Exclusiv3 zile ago

Se continua acțiunile de protest pentru acordarea restanțelor salariale

Nu putem decât să constatăm că la acest moment Guvernul României dorește ca angajații din sistemul național de apărare, ordine...

Exclusiv4 zile ago

„Cred ca prefectura Prahova a devenit un fel de șef cu drept de veto in Ploiesti”

Cunoscutul avocat George Botez este recunoscut pentru intransigenta sa pentru legalitate si pentru luarile sale de pozitii pe aceasta tema....

Exclusiv4 zile ago

Afacerea BCR la next level si alba neagra cu legalitatea/Somnul ratiunii naste monstri/Update -O anchetă poate demara cineva din Consiliul Local Ploiesti?

Cu un tupeu iesit din comun s-a trecut la un next level: de albire si scapare de penal al edilului...

Exclusiv4 zile ago

Pentru că ASF nu a impus administrarea specială a Euroins încă din 2021, după 2 ani, gaura de la societate, plătită de asigurați și buget este de cel puțin 2 miliarde de lei

Legea obligă Autoritatea de Supraveghere FInanciară ca atunci când indicatorii de solvabilitate și lichiditate devin subunitari (sau cu corespondentul lor...

Exclusiv5 zile ago

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Exclusiv5 zile ago

Complicitatea ASF la dimensiunea fraudei de la City Insurance/Intrebarea senatorului Ivan care l-a facut pe Presedintele ASF sa se bâlbâie si sa se inrosească.

Nu mai există nicăieri în lume un caz in care instituția desemnata de stat sa supravegheze vreo piata financiara bancara...

Exclusiv6 zile ago

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Exclusiv6 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.3: ÊTES-VOUS PRÊT(E)S ?

Personajul următor al serialului nostru nu a venit ca o surpriză pentru redacție când a fost făcută schema aceasta de...

Exclusiv6 zile ago

1 oră au avut la dispoziție șefii să propună polițiștii care vor fi avansați înainte de termen

Știm cu toții că pilele și cei cu “blazon” sunt deja cunoscuți și nu erau surprize, dar problema e că...

Exclusiv6 zile ago

Despre dreptul la compensatia de chirie pentru politistii care au achizitionat locuinte anterior legii 288/2018!

Pe 03.04.2023, intr-un dosar al sindicatului Diamantul, ICCJ ( complet dcd) este investita sa lamureasca daca politistii care au incheiat...

Exclusivo săptămână ago

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!