Connect with us

Featured

Pentru mine, PNL înseamnă o mare familie, am fost împreună, la bine și la rău, am trecut prin atâtea împreună, este ceea ce le-am mărturisit ieri liberalilor din Olt, unde am mers să îmi prezint moțiunea mea, „PNL-Forța Dreptei”.

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Așa trebuie să fie liberalii, să se ajute și să se respecte între ei. Niciodată nu am amenințat vreun liberal, niciodată nu m-ați auzit țipând sau dând ordine sau speriind pe cineva sau condiționând vreun ajutor pe care l-am acordat. Niciodată, Florin Cîțu nu va face ceea ce am făcut eu pentru PNL și nu cunoaște nici unu la sută din ce știu eu despre Partidul Național Liberal.
Ceea ce se întâmplă în Partidul Național Liberal de o bună bucată de vreme nu are nicio legătură cu liberalismul și cu democrația! Nu putem să acceptăm ce se întâmplă! Dacă liberalii acceptă ceea ce se întâmplă, și anume schimbarea voinței reale a oamenilor prin instrumente de presiune, de control, prin promisiuni de bani, prin amenințări cu excluderi din partid, prin amenințări cu demiteri din funcții, înseamnă că noi nu o să mai fim Partidul Național Liberal, ci o să fim o armată de umili executanți. Nu va mai fi niciodată
Partidul Național Liberal așa cum îl știm. Să nu ne facem că nu înțelegem despre ce este vorba!
Membrii Guvernului au ajuns să aibă putere, numai datorită muncii fiecărui membru al Partidului Național Liberal, pentru că fiecare, în comunitățile în care trăiește, a muncit pentru partid, a convins oamenii să voteze cu noi și în felul ăsta am ajuns la putere. Ei nu ne sunt șefi, dimpotrivă! De aceea, nu trebuie să acceptăm ca un ministru să dea afară șapte liberali numai pentru că ei sunt susținătorii președintelui Partidului Național Liberal, care l-a propus pe ministrul respectiv. Nu Guvernul conduce partidul, ci partidul trebuie să conducă Guvernul, aceasta este regula!
Izvorul legitimității este munca fiecăruia dintre liberali. Dacă liberalii acceptă să vină un ministru să spună că dacă nu votezi cu Cîțu îți dau afară prefectul sau îți dau afară pe oricine altcineva sau nu mai dau bani primarilor dacă nu mergeți cu mine, înseamnă că ăsta nu mai e Partidul Național Liberal!

Administratie

A 17 zi fără apă caldă la Ploiești si primarul Volosevici nu si-a dat demisia

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte in CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda! (Sava N.).

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

Citeste in continuare

Exclusiv

Plangere penala impotriva directorului general al Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin Constantin, nasul edilului), Manolache Roxana si Dobrescu Valentia pentru abuz in serviciu si fals

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si uz de fals/Documente”, prin care dezvaluiam ca nasul edilului (Albu Catalin de la Politia Locala Ploiesti) isi promoveaza imaginea sa si a Politiei Locale Ploiesti prin falsuri si uz de fals.

Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si uz de fals/Documente

Contactat de redactia Incisiv de Prahova, proprietarul de facto al actiunilor emise de catre ROSAL GRUP SA (40%), Progoana Honorius Adrian, ne-a specificat urmatoarele:

” Urmarim cu interes vadit dezvaluirile facute in ziarul Incisiv de Prahova, dezvaluiri care confirma si completeaza datele si informatiile detinute de noi si organele de cercetare penala, la aceasta ora…”…”Referitor la ultimele dezvaluiri privind falsul emis de Politia Locala Ploiesti prin adresa 2382 din 29 iulie 2022, precizam ca nu stiam cine sunt semnatarii acestei adrese, aceasta fiind publicata de catre dumneavoastra fara semnatari, pana azi. Dupa publicarea adresei in cauza cu semnatarii acesteia, in data de 16.08.2022, in articolul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)”, va putem preciza ca vom depune maine (n.r – azi, 17.08.2022), prin avocati, plangere penala impotriva directorului general al Politiei Locale Ploiesti (N.R- Albu Catalin Constantin, nasul edilului Andrei Volosevici), Manolache Roxana si Dobrescu Valentia pentru abuz in serviciu si fals deoarece sunt functionari publici care in exercitarea atributiilor de serviciu au intocmit un act defectuos care a cauzat o paguba societatii unde subsemnatul este actionar, prin deformarea adevarului si inducerea in eroare a opiniei publice”…Vom reveni. (Ec Adrian Radu).

Despre MANOLACHE ROXANA, consilier juridic in cadrul Politiei Locale Ploiesti puteti citi aici:

Politia Locala Ploiesti „decimata” de D.N.A. Structura Centrala in dosarul „pastrat” la sertar de procurorul Negulescu Mircea, zis si „Portocala”

Despre Dobrescu Valentina Irina, sef serviciu RUJCP  in cadrul Politiei Locale Ploiesti puteti citi aici:

Consiliul Local Ploiesti a fost notificat sa se impotriveasca tandemului fin-nas din La Piovra Ploiesti si sa respinga Organigrama Politiei Locale Ploiesti care acopera prejudicii, ilegalitati si razbunari

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Featured

Partenerul primarului Andrei Volosevici ce coordoneaza firmele BLUE PLANET SERVICES S.R.L. si Solid Waste Operation SRL – incoltit de plangeri penale

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reamintim ca, Bogdan Niculescu, a fost trimis in judecata de DNA pentru două complicități la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave și societatea Rosal pe care inca o conduce, datorita actiunilor sale manageriale.
Iata ca, fostul purtator de servieta al patronului Rosal, angajat din mila la aceasta societate dupa ce a fost dat afara de la o firma din SUA pentru delapidare, a incercat prin zeci de falsuri si delapidari sa FURE afacerea familiei Prigoana.
Progoana Honorius Adrian a devenit proprietarul de facto al actiunilor emise de catre ROSAL GRUP SA, numerotate de la 0000001 la 0000040 prin contractul de cesiune actiuni autentificat sub numarul 979/22.06.2022 la Societatea Profesionala Notariala Moraru Raluca Ana si Tinta Alina Mihaela, cele 40 de actiuni detinute anterior cesiunii de catre tatal acestuia Prigoana Vasile Silviu in cadrul Rosal Grup SA reprezentand o cota de particpare la beneficii si pierderi de 40%.
Nu ne vom referi in acest articol la delapidarile efectuate de fratele lui Bogdan Niculescu din anumite televiziuni pe care le conducea prin plati ilegale catre firmele coordonate de acesta, nici la angajarea fictiva a unor consilieri locali din Bucuresti, acestea facand apanajul unor dosare penale aflate pe rol (vom reveni cu aceste dezvaluiri).
In dosarul 1773/3/2022 de la Tribunalul Bucuresti, Bogdan Niculescu in cooperat cu directoarea economica Alexandru Doina Alexandra au depus mai multe falsuri ce fac obiectul mai multor dosare penale aflate pe rol, in acest moment.
La toate aceste falsuri la cauzele penale au fost depuse de actionarul de facto al ROSAL GRUP SA si un set de dispozitii de plata in numerar date de Bogdan Niculescu si Alexandrescu Doina Alexandra pe care solicitase ca Prigoana Vasile Silviu sa le semneze pentru a i se achita devidentele datorate, precum si un inscris olograf din care reiesea ca acestuia din urma urmau sa i se plateasca suma de 1.690.000 lei, cu precizarea ca aceste drepturi reprezinta doar o parte din drepturile datorate. Aceste dispozitii de plata urmau sa fie ridicate in perioada 01.04.2021 – 29.11.2021. Silviu Prigoana NU a predat aceste dispozitii de plata in numerar ORIGINAL, incredintat fiind pe de o parte ca plata unei astfel de sume in numerar NU ESTE LEGALA si pe de alta parte ca plata avand temerea (n.r – justificata am zice noi) ca odata predate aceste dispozitii, sumele respective NU i-ar mai fi eliberate efectiv si ca dipozitiile emise au doar rolul de a acoperi in contabilitate anumite lipse de numerar din societate.
Oricum, in jurul lui Bogdan Niculescu SE STRÂNGE LAȚUL si edilul Andrei Volosevici va ramane, in scurt timp, fara „jucaria” BLUE PLANET SERVICES S.R.L., firma caruia i se va cere insolventa. Vom reveni pe acest aspect si cu date incendiare cum a fost „admisa”, firma BLUE PLANET SERVICES S.R.L in delegarea de gestiune a serviciului public de salubritate pentru activitatile de curatenie cai publice si dezapezire obtinuta, de catre primarul Andrei Volosevici, fara a indeplini conditiile legale. (Cristina T.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv1 zi ago

Plangere penala impotriva directorului general al Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin Constantin, nasul edilului), Manolache Roxana si Dobrescu Valentia pentru abuz in serviciu si fals

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri...

Exclusiv2 zile ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 08.08.2022, Incisiv de Prahova a publicat primul episod din serialul „Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE...

Exclusiv5 zile ago

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncrengatura primarului Andrei Volosevic ( fara comentarii, deocamdata), in legatura cu fostul director general si al Administraţiei Spitalelor şi...

Exclusiv5 zile ago

Ce-i mai mananca si nu are cine sa-i scarpine!/Interese dolosive/Documente/PSD Prahova continuă scandalul/Așa rușine Ploiestiul niciodată n-a mai pățit

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLiderii locali din Ploiesti ai PSD și edilul Andrei Volosevici au afectat nu doar imaginea județului și a municipiului...

Exclusiv6 zile ago

Recrutarea Minervei vine dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila si pe Tudilica a lui Zavoranca

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinManole, e scris in STELE! La modul in care a ratat toate prognozee de inflatie, desigur ca Isarescu a...

Exclusiv6 zile ago

Secretomania a ramas însă adânc înrădăcinată în vintrele Ministerului Afacerilor Interne/FANTOMELE DIN DULAPUL M.A.I.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAceastă imagine din 1970, cu distinșii membri ai Armatei Poporului păzind o ”gaură strategică” este o ilustrare demnă de...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziua când patru polițiști și-au încălcat jurământul de credință și au scuipat în obrazul statului de drept!/O faptă, trei sancțiuni

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În urmă cu vreo două săptămâni, am fost la Comisia de Jurisdicție a Imputațiilor din MAI, pentru a...

Exclusiv1 săptămână ago

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinRomânia, în infringement pentru poluarea aerului și neînchiderea gropilor ilegale de gunoi Comisia a decis  să trimită României o...

Exclusiv1 săptămână ago

Pozitia 6 din lista turnatorilor, cocotat post-decembrist pana la varful BNR, platit cu sute de mii de Euro anual…

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCum? Nu stiati? Cei care erau turnatori ai Securitatii si cantau in struna regimului comunist, punand la baza muncii...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, al doila episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local,...

Exclusiv1 săptămână ago

Polițiștii ies în stradă/Protest pentru normalitate

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSuntem deja la jumătatea anului, iar guvernanții încă se joacă de-a ”baba oarba” cu drepturile angajaților din sectorul de...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES...

Exclusiv2 săptămâni ago

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinciuna are picioare scurte, asa se spune din batrani si invatam zicala asta inca din copilarie. Insa, de multe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițiștii trebuie să se mulțumească cu încă o rundă de promisiuni, despre o nouă serie de „firimituri” salariale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Domnul primar o joaca doar politic si se opune/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDisperare! Ce nu vede nimeni si nu vrea sa vada este finalul adresei RASP! Unde se specifica, in clar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!