Featured
Mugur Isarescu ar fi mandru de fostul lucrator din comertul exterior securist, Misu Negritoiu, acum fan de USerei

Intr-o postare pe pagina lui Rares Bogdan (ar trebui ca si Misu sa stie ca Rares e prenumele si Bogdan e numele), Misu Negritoiu, fost lucrator in comertul exterior al Securitatii, se declara fan USR.
Misu Negritoiu, zombie-ul cu caimac, fost lucrator in comertul exterior al securitatii, fost director in banca olandeza din Romania care a incalcat embargoul impus de SUA Iran-ului, fost Presedinte al ASF – institutie ,,independenta” pe care a subordonat SRI-ul-ui prin protocol si unde a antrenat dezordine sociala si proteste de strada prin inducerea artificiala a scumpirii politelor RCA, in beneficiul unor grupuri de interese nelegitime, el vorbeste de satrap?
Spre deosebire de Florin, se pare ca Misu a stout sa lucre in echipa din grupul ING Bank, grup care prin sucursala de Romania, a incalcat embargoul impus de SUA Iran-ului.
Misu stie foarte bine ca Florin a comunicat excelent in privinta incalcarii embargoului cu Iran-ul, de catre ING:
Iar daca e vorba despre cine nu stie sa comunice, e oricum amuzant rau, ca Misu, care trimitea non-raspunsuri din astea, vorbeste despre lipsa de comunicare:
Misule Negritoiule, stiu ca esti in caimacul varstei, dar cum poti tu sa te referi la comunicare, tu care, imi spuneai negru pe alb ca ,,noi nu trebuie sa dam raspunsuri presei, noi trebuie sa spunem ce ne intereseaza pe noi”?
Fostul turnator al Securitatii, Manole, ar fi mandru de faptul ca Negritoiu a devenit postac la Rares Bogdan… si chiar de stil-ul lui, dezvaluiie analistul economic Radu Teodor Soviani. (Sava N.).
Actualitate
Ultima călătorie a Papei Francisc: Ceremonia funerară la Roma
Administratie
Performanțe remarcabile: Întoarcerea echipei Eastern Foxes de la Campionatul Mondial
Exclusiv
Schimbarea programului de lucru în Poliția Română va crește costurile și va complica serviciul polițienesc

Sindicatul Europol subliniază că actuala situație din Poliția Română reflectă proverbul „țara arde și babele se piaptănă”, evidențiind pasivitatea conducerii în fața crizei acute de personal.
Deficitul de personal face cazul și mai critic
În contextul în care Poliția Română se confruntă cu cel mai grav deficit de personal din istoria sa, unele structuri, cum ar fi polițiile orășenești și comunale, reușesc cu dificultate să asigure serviciile de ordine publică și rutieră. Între timp, câțiva șefi de inspectorate județene au decis modificarea programului de lucru al polițiștilor de ordine publică și rutieră, trecând de la ture de 12 ore la ture de 8 ore, cu 3 schimburi pe zi. Această schimbare este problematică, având în vedere că deja infrastructura este sub presiune și resursele sunt limitate.
Argumente nefundamentate
Argumentele aduse de conducerea Poliției Române pentru această modificare – cum ar fi eficientizarea cheltuielilor și asigurarea unui serviciu polițienesc corespunzător – sunt contestate de sindicaliști. Aceștia afirmă că, în realitate, această decizie va duce la o scădere a eficienței, crescând costurile pentru orele suplimentare, cheltuielile cu birotica și transportul.
Impactul modificării programului de lucru
În cazul în care la ture de 12 ore erau necesari 4 polițiști pentru a asigura serviciul, la programul de 8 ore este nevoie de 6 polițiști. În contextul deficitului actual, e imposibil de înțeles cum vor fi găsiți acești polițiști suplimentari. Pe lângă aceasta, va exista o majorare dramatică a cheltuielilor cu transportul, care ar putea să crească cu peste 100%, având în vedere numărul crescut de deplasări.
Riscuri pentru sănătatea polițiștilor
Schimbarea programului va avea și consecințe asupra sănătății polițiștilor. Trecerea la un program cu schimburi de 8 ore poate conduce la un risc crescut de burnout, astfel că numărul concediilor medicale ar putea crește. La turele de 12 ore, polițiștii beneficiază de un timp de odihnă semnificativ între ture, ceea ce nu va fi cazul în sistemul de schimburi de 8 ore.
Acțiunile Sindicatului Europol
Sindicatul Europol se opune ferm oricărei încercări de modificare a programului de lucru pentru polițiștii din structurile de ordine publică și a trimis deja notificări conduitei IPJ Arad, evidențiind disconfortul și obiecțiile membrilor. Până în prezent, peste 100 de polițiști au susținut acest demers și se așteaptă ca alții să li se alăture, continuând astfel lupta pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și protejarea drepturilor angajaților din domeniul ordinii publice. (Cerasela N.).
-
Exclusivacum 3 zile
Justiția sub atac: Inculpatul pseudo-jurnalist spagar si santajist Stavri Cătălin, în centrul unei controverse legate de abuzurile procurorilor
-
Exclusivacum 2 zile
Faraonul Volosevici: O comedie administrativă în Parcul Industrial Ploiesti
-
Exclusivacum 2 zile
ROF-ul ANP: O capodoperă birocratică fără substanță
-
Exclusivacum o zi
Modul controversat de a „plimba” deșeurile: Genesis Biotech Filipestii de Padure sub lupa
-
Featuredacum 3 zile
Tensiuni în jurul Președintelui Curții Constituționale: Marian Enache și dosarul securității
-
Exclusivacum 2 zile
Critici dure la adresa IGPR: interpretarea distorsionată a Ordinului S/108/2011
-
Exclusivacum 5 zile
Minunea de Paște la Baia Mare: Un bărbat in cărucior cu rotile își recapătă mobilitatea
-
Exclusivacum 18 ore
Schimbarea programului de lucru în Poliția Română va crește costurile și va complica serviciul polițienesc