Connect with us

Featured

Nicu Marcu şi fostul lucrător al Securităţii, generalul SRI Voinescu, secretizează salariile uriaşe din ASF

Avatar

Publicat

pe

Nu exista salarii nesimtite per se. Exista insa salarii nesimtite la institutii publice, majorate in criza, in raport cu persoanele fara calificare reala angajate/promovate pentru simplul motiv ca sunt rudele cui trebuie. Si ce faci cand vrei sa ascunzi fata de opinia publica faptul ca dai salarii nesimtite unor sinecuristi? In cel mai securistic mod cu putinta, le secretizezi.

Nicu Marcu, actualul Preşedinte ASF, este pentru mine cel mai bun exemplu al imposturii la nivel înalt în administraţia din România.

El şi-a ţinut ascunse veniturile din sinecura de la ASF cât de mult a putut, iar, mai nou, a dispus secretizarea salariilor nesimţite în raport cu persoanele fără calificare reală angajate/promovate pentru simplul motiv că sunt rudele „cui trebuie”.

Nicu Marcu (52 de ani), exmatriculat de la o primă facultate, care nu a intrat la o facultate pe care să reuşească să o absolve până la 24 de ani a reuşit performanţa să nu aibă niciun loc de muncă până la 28 de ani. El a decolat după vârârea la Colegiul Naţional de Apărare (SRI) şi Institutul Diplomatic Român (SIE). Ca Preşedinte ASF în urma numirii de către Parlament în 26 iunie 2020, el a minţit constant în declararea veniturilor sale aferente funcţiei de Preşedinte ASF, poziţie în care a ajuns printr-un troc politic: Marcu renunţă la poziţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi (plătit mai puţin), pentru ca aceasta să îi fie repartizată socrului lui Victor Ponta, Ilie Sîrbu. Ticăloşia a fost girată de PSD-Ciolacu, PNL-Orban, Pro-Romania şi ALDE.

Nicu Marcu este un plagiator care şi-a construit cariera prin fraudă ştiinţifică. Ca să se împopoţeneze drept cercetător de renume mondial, el şi-a însuşit prin fraudă 92.000 de lei de la Academia Română pe articole furate, ca bursier, dar fără să respecte condiţiile de plată a bursei (Academia Română încă nu a finalizat cercetările pe care mi-a spus că le face privind furtul din bani europeni în legătură cu bursa lui Nicu Marcu).

Frauda ştiinţifică a continuat la Nicu Marcu, când şi-a obţinut titlul de profesor universitar la o universitate fantomă (neacreditată şi defiinţată), publicând articole ştiinţifice „de grup” într-o revistă panaramă în care erau citaţi ca autori inclusiv staruri porno.

Cu articole „ştiinţifice” (puţine şi furate) de unic autor şi cu articole panaramă (multe), de grup, Nicu Marcu ajunge chiar şef de şcoală doctorală la ASE, unde îi plătiţi din bugetul public peste 130.000 de lei anual.

În frauda sa ştiinţfiică – care a avut drept scop pentru înzorzonarea în „academician” a ruralului de la Desa, Judeţul Dolj – Nicu Marcu, el nu a ezitat,deşi a fost şi Preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate, să fure TVA, prin licitaţie trucată, de la compania de stat Poşta Română.

Cine fura azi un ou, mâine va fura un bou. Aşa şi-a furat Nicu Marcu şi un doctorat Honoris Causa, de la Universitatea Politehnică Bucureşti.

Pe articole furate (unul scris de un tip care acum îi este angajat la ASF, iar celalălat furat de la un celebru profesor italian), şi având în audienţă pe apărătorul de plagiatori Sorin Cîmpeanu (actualul ministru al Educaţiei) şi pe Paul Stănescu – baronul roşu al PSD, al cărui ginere urma să fie plătit regeşte de către Nicu Marcu, Nicu Marcu a promovat Preşedinte ASF. Ulterior şi-a plătit poliţa faţă de baron şi l-a avansat pe nevolnicul ginere al fostului cercetat penal Paul Stănescu, respectiv pe Marius Robert Modan, în poziţia de şef de serviciu la ASF.

Acest articol nu este însă despre frauda academică/ştiinţifică şi în general umană, prin care un posesor de Dacia Papuc, biet contabil la păduri, hoţ academic şi chiar financiar (TVA) a ajuns să conducă Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Asta aţi putut vedea în ancheta mea din ianuarie – iunie 2021, pornită de la faptul că Nicu Marcu a mai vrut să vă fure până la un miliard de lei pe an, dumneavoastră persoanelor fizice asigurate şi companiilor, prin ticăloşia eşuată numită ,,decontare directă obligatorie”. În esenţă, ca un veritabil maradonist, Marcu a vrut să vă scumpească asigurările obligatorie RCA cu până la 20%. În fiecare an şi în plină cirză, urma astfel să vă ia un miliard (circa 200 de milioane de Euro) . în timp ce tolera, cu ştiinţă, falsificările de ,,bonitate” ale unor companii trompetă gen City Insurance or Euroins, la care, în loc să le supravegheze şi să le oblige să aducă capital, Marcu stătea de şase.

Acest articol este despre realitatea că fostul contabil de la ocolul silvic, ajuns Preşedinte ASF, vă minte în continuare şi despre cum ascunde sumele pe care dumneavoastră, asiguraţii, investitorii de piaţa de capital şi contributorii la sistemul de pensii obligatoriu (dar administrat privat), vi le sifonează, ca salarii pentru sinecuri.

Încă din 12 februarie 2021, am solicitat oficial ASF să îmi comunice veniturile a două personaje extrem de controversate şi chiar dubioase din ASF: veniturile pentru Nicu Marcu (fraudă ştiinţifică) şi pentru fostul lucrător al Securităţii de la Unitatea ,,F” – Fantome a securităţii lui Ceuşescu (anti-Nato), ajuns director de cabinet al lui Marcu după părăsirea intempestivă a SRI (Generalul George Viorel Voinescu):

Deşi le cunoşteau şi nu exista (aparent) niciun motiv pentru a îmi răspunde rapid, onest şi concret la întrebări, Nicu Marcu a refuzat răspunsul.

Şapte zile mai târziu, ASF îmi răspnde prin noul director de comunicare (prietenul meu Daniel Apostol), următoarele:

Adică să mai aştept până la 30 iunie 2021. De ce s-ar fi ascuns?

S-au ascuns pentru că aveau două scopuri: să acopere minciuna lui Nicu Marcu într-un interviu pentru hotnews, din 1 februarie 2021, unde plagiatorul minţea că el câştigă doar ,,54.132 lei pe lună”, dar şi să dea timp lui Nicu Marcu şi fostului securist George Viorel Voinescu să secretizeze salariile de la ASF.

Întrucât ştiţi că urmăresc subiectele, am căutat permanent după 30 iunie 2021, pe site-ul ASF, declaraţiile de avere ale celor 2, şi numai.

Surpiza 1: Până în 20 August 2021 (la aproape 2 luni de la termen), declaraţiile de avere ale celor 2 (şi ale altora), nu au fost publicate. Şi am văzut că pe site-ul ASF, la rubrica declaraţii de avere, apărea în 20 August 2021, ora 12.27, următorul mesaj: „Această secţiune este în curs de actualizare”.

Ooops. Prin urmare am trimis de îndată următoarea solicitare de informaţii publice, la ora 12.30, vineri, 20 August 2021, către ASF:

Surpriza 2: ASF nu îmi răspunde, dar brusc (oare contrainformativ?) Ziarul Financiar al insolventului Adrian Sîrbu publică sâmbătă dimineaţă (21 August 2021), câteva informaţii mincinoase despre veniturile lui Nicu Marcu, ratând ştirea: ASF a secretizat salariile pilelelor angajate pe alte criterii decât performanţa:

În plus, ZF mai trage o dudă mincinoasă: Nicu Marcu ar fi încasat doar 12.000 de Euro net în tot anul 2020:

În mod evident, ceea ce a publicat ZF este un fake-news, în încercarea de a acoperi demersurile mele de informare a publicului privind veniturile reale ale Piştălăului, după ce am trimis solicitare oficială în 20 August 2021 pentru ca ASF să intre în legalitate.

În plus, veniturile nete ale lui Marcu în 2020 au fost de 702.278 lei (curs mediu 4,8371 lei pentru un Euro, deci 145.185 de Euro pe an), doar că 391.563, respectiv 81.000 de Euro au fost încasaţi, net, doar de la ASF, pentru un mandat de 6 luni şi 2 zile. Marcu a fost numit de către Parlament, prin neverificarea reală a condiţiilor de experienţă de minimum 9 ani în instituţiile financiare şi de credit, în 26 iunie 2020,. Veniturile declarate de Marcu includ asfel 6 luni şi 2 zile de Preşedinte ASF: 81.000 de Euro.

Oricum ai da-o, salariul net de Preşedinte ASF nu iese 12.000 de Euro/lună, ci cam 13.500 de Euro pe lună. Adică, cam 65.000 de lei PE LUNĂ (nu pe an, cum susţine mincinos ZF), ceea ce presupune o plată brută din banii asiguraţilor, investitorilor pe piaţa de capital şi a contributorilor la pilonul II de pensii de peste 100.000 de lei pe lună (brut), respectiv circa 20.000 de Euro lunar.

Prin urmare, veniturile lunare ale lui Nicu Marcu se dovedesc a fi departe de mincinoasa sumă de 54.132 de lei avansată în februarie 2021, respectiv mai mari cu minimum 20%.

Pentru rigoare matematică, dacă Marcu ar fi avut „doar” salariul de 54.132 de lei pe lună, pentru 6 luni (iulie – decembrie 2020), veniturile sale ar fi totalizat „doar” 324.792 lei. Mai punem două zile din iunie 2020 (29, 30 iunie), ceea ce ar însemna încă 4.511 lei, deci un total de 329.303 lei pentru 6 luni şi 2 zile.

Totuşi Marcu declară încă 62.260 de lei în plus pentru 2020, până la 391.563 lei pentru 6 luni şi 2 zile (din care cel puţin o lună de concediu de odihnă).

Iar veniturile reale pentru 2020 ar putea fi cu încă peste 50.000 de lei mai mari, întrucât, din informaţiile mele, a doua „prima anuală” pentru „performanţă” pe care şi-a acordat-o Marcu, în valare de peste 50.000 de lei, a fost plătită în ianuarie 2021, şi, prin urmare, nu apare în declaraţia de avere din 2020 (intrând la veniturile anului 2021 şi o vom vedea în declaraţia de avere din 2022.

Cu acea primă anuală, veniturile reale ale lui Nicu Marcu din anul 2020, ca Preşedinte ASF, depăşesc în mod real 441.000 de lei, adică peste 90.000 de Euro, pentru 6 luni „lucrate”. În mod real, peste 15.000 de Euro net, pe lună, respectiv mai mult de 20.000 de Euro brut lunar. Din banii asiguraţilor, investitorilor de pe piaţa de capital şi a viitorilor pensionari „privaţi”.

De banii aştia a vrut să vă scumpeacă vouă asigurările obligatorii cu până la 20%, prin mecanismul ticălos motivat de „Brexit” al decontării directe obligatorii pentru RCA;

De banii aştia, în 2020, a stat de şase la fraudele de la City Insurance, societate care nu îndeplinea indicatorii de lichiditate şi solvabilitate, şi în favoarea căreia a vrut să vă scumpească vouă asigurările (ca să nu ia banii de la acţionari şi să vă pună pe voi să plătiţi frauda).

De bania ăştia, în 2020, a stat de şase la neregulile lui Bogdan Drăgoi&Co în privinţa SIF-urilor.

De banii aştia, în 2020, nu a dat doi bani pe voi. Şi nu a fost numai atât.

Din motive doar de Adrian Sîrbu ştiute, Ziarul Financiar nu se opreşte şi asupra celei mai importante ştiri (după ce prima prezentată a fost un fake) şi anume, secretizarea salariilor angajaţilor de la ASF, mulţi dintre ei pile/sinecuri.

Cel mai elocvent exemplu este al fostului lucrător al Securităţii anti-NATO de dinainte de 1989, George Viorel Voinescu, fost adjunct al directorului SRI în perioada în care SRI subordona prin protocol Justiţia, inclusiv Autoritatea de Supraveghere Financiară (protocol semnat de Mişu Negriţoiu în mai 2014)

Declaraţia de avere pentru anul 2020 (depusă în 2021) de fostul securist al unităţii „F” (Fantome) – unitate care avea în obiectiv inclusiv spionarea oficialilor ţărilor NATO (acum parteneri) este atipică, din toate punctele de vedere:

1.Declaraţia de avere a lui George Viorel Voinescu pare să fie redactată mai degrabă la SRI, serviciu de unde se presupune că a fost înlăturat prin pensionare specială, statutul de ofiţer (acoperit) SRI şi director de cabinet al contabilului de la păduri Nicu Marcu, fiind incompatibil;

2.Declaraţia de avere a lui Geroge Viorel Voinescu este singura din ASF care are un cod de bare:

De altfel, încă din septembrie 2020 (când se presupune că nu mai lucra la SRI şi nu mai avea nicio legătură cu serviciul fiind pensionat la 56 de ani cu pensie de peste 10.000 de lei pe lună), nu ştiu cum se face că declaraţia de avere a lui Voinescu arata fix ca cele de la SRI, deşi, teoretic, lucra la ASF.

Însă ştirea este că venitul net al fostului lucrător al Securităţii anti-NATO de dinainte de 1989, în calitate de director de cabinet al lui Nicu Marcu au fost secretizate.

Din informaţiile mele, pe lângă pensia de 2000 de Euro pe lună (pe care o încasează de la 56 de ani, urmând ca în funcţie de speranţa de viaţă să încaseze o pensie de peste 700.000 de Euro în următorii 30 de ani), fostul securist câştigă la ASF circa 6.000 de Euro pe lună net.

În declaraţia de avere, venitul de 6.000 de Euro pe lună net (eu am solicitat încă din februarie 2021, de la ASF, să îmi comunice salariul fostului securist), este ascuns, fiind secretizat, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani. (Sava N.).

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Domnul comisar șef de poliție Mihai-Ginel PREDA, IMPUTERNICIT șef al IPJ Prahova, este pacalit sa gireaze/semneze, fara sa vrea, abuzurile comise de cei de la Serviciul Rutiera al IPJ Prahova (DOCUMENTE)

Avatar

Publicat

pe

De

Incepem acest articol cu o „erata” la cel publicat in data de 26.11.2021: „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”.

Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal

Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”

Avand in vedere numarul mare de munca si de investigatii cu zeci de documente si inregistrari audio privind derapajele grave de la lege a celor de la Serviciul Rutier al I.J.P.Prahova si impicit al celor de la Biroul Rutier Ploieşti, dintr-o simpla greseala numele lui Claudiu Caragea a fost trecut ca si fost partener de echipaj al celebrului „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) care, pentru o „pasarica” s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal.
Despre partenerul real al lui Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) de la data comiterii acelor infractiuni vom reveni cu o ampla ancheta jurnalistica, cu probe (documente) si inregistrari audio/video.
Numitul Claudiu Caragea, foarte „ofensat” , a contactat redactia noastra si se „jura” ca nici usturoi nu a mancat, si nici „gura” nu ii miroase”.
Reprezentantul legal al ziarului Incisiv de Prahova a stat de vorba cu acesta, telefonic (redam discutia audio) –  si i-a promis acestuia ca, din articol, va fi scos daca nu sunt probe si inregistrari audio cu privire la acesta, aceasta operatiune de stergere din articolul cu „cocoselul” fiind realizata –  fara acordul meu, personal.

Reiteram, inca o data, ca acest nume a fost adaugat, dintr-o simpla greseala, alaturi de „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti), ca fiind partener la acele infractiuni comise de acesta. Asta este o simpla greseala la care Incisiv de Prahova isi cere scuze public.
Dar, numele acestuia, a fost confundat datorita complexitatilor celor peste 18 dosare (anchete/investigatii) derulate de ziarul Incisiv de Prahova, anchete in care apare si numele acestuia (nefiind intre cele 18 investigatii propuse si aprobate la publicare de conducerea ziarului,  privind derapajele de la lege ale celor de la Serviciul Rutier al I.J.P.Prahova).
Pentru o prezentare exacta a acestei erori trebuie specificat ca, domnul comisar șef de poliție Comisar sef Mihai-Ginel PREDA, IMPUTERNICIT șef al IPJ Prahova –  gireaza – speram ca, fara sa vrea, abuzurile comise de cei de la Serviciul Rutiera.
NU contestam si nu vom contesta NICIODATA profesionalismul comisarului sef Mihai-Ginel PREDA, indiferent de pozitiile si functiile ocupate in cadrul IPJ Prahova.
Ii atragem doar atentia, deocamdata, ca prin adresele de intampinare catre instante, in care petentii reclama abuzuri ale celor de la Serviciul Rutiera, prin semnatura sa – gireaza aceste abuzuri in adresele inaintate catre aceasta institutie, fara probe concludente si reale.


Ca sa ii dam un singur exemplu, la indemana, fara sa mai scormonim prea mult in acte (ar fi grav dar si prematur la aceasta data, urmand, ulterior sa scoatem aceste probe), ii supunem, spre dezbatere publica, adresa nr 891840/08.11.2011, prin care a girat un abuz comis chiar de Claudiu Caragea de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova – DN1, cel care tocmai ii confiase, ieri sera, directorului nostru –  ca se delimiteaza de astfel de actiuni si ca „gura nu ii pute si nici usturoi nu a papat”, situatie in care, la acest abuz –  a asistat chiar un reprezentant al ziarului nostru.

Precizam ca, publicam aceste documente –   cu mentiunea expresa ca nu le-am editat (brurat),  fara a incalca legea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal deoarece avem acceptul petentului si este vorba, iar, de un abuz/infractiune in opinia noastra, la care a asitat un reprezentant al presei, ghinion (!), chiar de la ziarul nostru.

In fapt, petentul a  fost sanctionat contraventional prin retinerea permisului de conducere pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 02.10.2021, retinandu-se ca a condus auto marca Ford cu nr. de inmatriculare PH- 50 –BGD, pe Soseaua de Centura Ploiesti – Est, la iesire din sat Moara Noua, in directia Ploiesti, depasind pe marcajul simplu – linia continua chiar autospeciala M.A.I.
Acesta a aratat agentului constatator faptul ca nu a depasit autospeciala M.A.I pe marcajul simplu – linia continua, ci pe portiunea de 500 de metri in care depasirea era permisa (atasand poze la instanta), fapt necunoscut de organul de constatare care nici nu a dorit sa revina la locul depasirii pentru a ii indica si arata semnul de circulatie, motiv pentru care NU a dorit sa completeze procesul verbal de contraventie cu cele semnalate de subsemnatul.
Mentionam ca, pana la data depunerii  plangeri contraventionale NU a primit procesul verbal de contraventie PPHX nr. 546231 din data de 16.09.2021, motiv pentru care a rugat Onorata Instanta sa aprobe si sa il solicite, oficial, de la I.P.J. Prahova.
Der altfel, in data de 16.09.2021, orele 23.10, petentul  conducea autoturismul personal marca Ford cu numarul de inmatriculare PH-50 – BGD, iesind de la schimbul doi de la serviciul unde activa, cu deplasarea catre domiciliul personal al acestuia.
De remarcat este faptul ca, petentul efectueaza aceasta ruta zilnic de foarte multi ani de zile, avand permisul din anul 1999 si din anul 2001 pana in prezent niciodata nu a fost sanctionat contraventional si/sau sa se dispuna asupra subsemnatului suspendarea permisului.
Pe drumul spre Ploiesti, pe pe Soseaua de Centura Ploiesti – Est, la iesirea de la serviciu, in fata autoturismului petentului se afla autospeciala M.A.I care conducea cu 60 km/ora (cu toate ca nu era o astfel de limita de viteza), ingreunand traficul prin crearea unei coloane de masini (cca 6-7 la aceea ora) care nu puteau sa depaseasca fiind linie continua.
La iesire din sat Moara Noua, in directia Ploiesti, exista o portiune de 500 de metri in care este ridicata restrictia de depasire si cunoscand acest drum pe care il facea zilnic petentul, de atatia ani de zile,  a depasit, regulamentar.
In spatele acestuia era o masina cu numar de Bucuresti care detinea in parbriz un insemn de presa. A vazut in oglinda retrovizoare cum acest autoturism a incercat si el sa depaseasca autospeciala M.A.I dar nu a fost lasat deoarece autospeciala a accelerat si masina de presa nu a mai depasit deoarce se termina portiunea respectiva legala de depasire revenind la linie continua.(Era masina redactiei noastre. Ghinion!).
La cca 2 km, autospeciala M.A.I l-a tras pe dreapta pe petent si la acesta s-a prezentat Ap Caragea Claudiu care s-a prezentat neregulamentar, fara chipiu si masca de protectie. Mai mult, colegul sau din autospeciala M.A.I avea scaunul rabatat si era atipit.
Cand petentul i-a explicat agentului constatator ca exista o portiune de 500 de metri in care este permisa depasirea acesta a ramas uimit dar nu a vrut sa consemneze obiectiile acestuia in procesul verbal, refuzand in mod abuziv (Ulterior am aflat ca Ap Caragea Claudiu nu cunoaste zona, acesta fiind detasat de putin timp de undeva de prin Oltenia, preciza petentul in intampinarea din INSTANTA).
In momentul in care a fost oprit de agentul constatator pe langa autoturimenle noastre au trecut si restul masinilor din coloana creata de autospeciala M.A.I.
Dupa primirea Dovezii de circulatie seria CU nr 2907421 acesta s-a deplasat spre domiciliu si la cca 1 500 metri (1,5 km) i-a facut semn cineva din masina de presa (reprezentantul ziarului nostru) care a asistat la modul legal cum petentul a depasit si dupa aflarea motivelor nereale prin care i-a fost suspendat permisul, unul dintre acestia s-a oferit sa vina martor la un eventual proces (unul dintre ziaristii nostri aflati in autorurism. Din nou, GHINION!.

Normal, cum se procedeaza, petentul refuzand semnarea procesului-verbal de contraventie, politistul – ca organ constatator are posibilitatea sa revina asupa procesului-verbal cu date si indicii care sa ii confere o aparenta de legalitate, lucru care s-a si intamplat in acest caz.

Pe acesta cale, il sfatuim/rugam pe  comisarul sef Mihai-Ginel PREDA – sa nu mai semneze ca „primarul” si sa verifice asa-zisele probe depuse sub semnatura sa, exemplul elocvent fiind cel de  la Judecatoria Ploiesti in dosarul 19535/281/2021, asta cu privire la CD-ul depus cu inregistrarea audio-video cu aparatura body worn – camera.
Pe noi, sincer, ne-a „speriat” aceasta proba „zdrobitoare” care este, in fapt,  un afront, atat la adresa instantei, cat si la adresa petentului abuzat de Claudiu Caragea.
Daca domnul comisar sef Mihai-Ginel PREDA, imputernicit la comanda IPJ Prahova, gaseste o singura proba in acest CD care a insotit adresa catre instanta – fata de abuzul savarsit de Claudiu Caragea si reclamat de petent, la care un reprezentant al ziarului nostru a fost martor, noi promitem, OFICIAL, ca inchidem „pravalia”/ziarul Incisiv de Prahova. PROVOCARE OFICIALA!
Daca nu gaseste o singura proba sa o expuna public si asteptam aceleasi reactii si din partea acestuia, reactii ca ale noastre, de inchidere a „pravaliei”!
Pana una alta, avertizam public ca, exista o stare de iritare accentuata in randul cetetenilor din urbea noastra datorita comportamentului si a derapajelor grave de la lege ale celor de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova, in toate mediile (oameni de afaceri, reprezentanti ai unor institutii, persoane fizice, etc).
De asemenea, asa cum am mentionat cu ceva timp in urma, ziarul Incisiv de Prahova a demarat, pe acest fond de iritare totala a celor din urbea noastra, cca 18 investigatii complexe, ce vor fi publicate, cu probe, documente si inregistrari audio-video –  privind gravele derapaje de la lege ale celor de la rutiera.

Vom reveni, cu siguranta, in episoade –  separate.
Sunt lucruri grave cu privire la mite luate DE CEI DE LA RUTIERA, permise inapoiate ilegal, etc., totul cu probe si inregistrari audio/video. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Featured

Avansări în grad de chestor la M.A.I.

Avatar

Publicat

pe

De

Astăzi, 26.11.2021, prin decret al președintelui Klaus Iohannis, au fost avansați în grad de chestor următorii comisar-șefi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne:

 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Berechet Bogdan-Alexandru din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Dobre Aurel din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Gîtlan Costel din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Lambrino Adrian din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Mihăilă Marius-Florin din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție doamnei comisar-șef de poliție Moise Alida din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Tache Marius-Mugurel din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Vizitiu Alexandru-Marius din Ministerul Afacerilor Interne;

De asemenea, tot prin decret prezidențial, a fost înaintați  în gradul profesional de chestor principal de poliție următorii:

 • Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor principal de poliție a doamnei chestor de poliție Dimofte Dorina din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor principal de poliție a domnului chestor de poliție Dragomir Dinu din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor principal de poliție a domnului chestor de poliție Matei Benone-Marian din Ministerul Afacerilor Interne;
 • Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor principal de poliție a domnului chestor de poliție Săvulescu Ionel-Ştefan din Ministerul Afacerilor Interne;

Nu ne e de mirare că și șeful de cabinet al ministrului Lucian Bode, nimeni altul decât Marius Florin Mihăilă a fost avansat în gradul profesional de chestor de poliție pentru” luptele eroice date la Rovine și Călugăreni”. Nu e pentru prima dată  când gradul de chestor de poliție, similar gradului de general, își pierde din însemnătate, fiind acordat  unor pseudo-polițiști.

Marius Mihăilă a ocupat o perioadă lungă de timp funcția de președinte al Comisiei de Etică din cadrul Academiei de Poliție și a promovat verdicte de neplagiat pentru clientela sistemului, cum a fost Adrian Iacob, fostul rector condamnat pentru amenințarea jurnalistei Emilia Șercan, sau Cătălin Ioniță, fostul șef al Direcției Generale Anticorupție, ambii cu hotărâri definitive privind retragerea titlului de doctor.

Și pentru că la  MAI au zburat toți porcii,  ministrul Lucian Bode ca să-și spele păcatele față de colegul său  de liceu, l-a avansat în gradul de chestor de poliție pe Marius Forin Mihăilă, deși pe acest a din urmă nu-l recomandă nimic pentru acest grad profesional, nici măcar vocea și talentul, conchid cei de la sindicatul Europol. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Anchete

„Caracatita care s-a „infiripat” in Penitenciarul Ploiesti cu sprijinul nemijloicit al Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI/”Parandaratul” turcesc si/sau favorurile cu telefoanele in celulele detinutilor! (II)

Avatar

Publicat

pe

De

La data de 24.11.2021, ziarul Incisiv de Prahova publica articolul „Caracatita care s-a „infiripat” in Penitenciarul Ploiesti cu sprijinul nemijloicit al Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI/”Parandaratul” turcesc si/sau favorurile cu telefoanele in celulele detinutilor! (I)”.

Caracatita care s-a „infiripat” in Penitenciarul Ploiesti cu sprijinul nemijloicit al Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI/”Parandaratul” turcesc si/sau favorurile cu telefoanele in celulele detinutilor! (I)

In acest articol,  atrageam atentia ca, EXECUTAREA PEDEPSELOR IN acest penitenciar a ajuns o adevarata aventura si un locsor cald pentru „pilele” conducerii.

In acest sens, precizam ca pentru a face loc unor detinuti „pilosi”, alti detinuti cu un comportament adecvat bun sunt mutati prin tara, fara explicatii si/sau baze legale. Am promis ca vom reveni si devoala adevarata caracatita care s-a „infiripat” in Penitenciarul Ploiesti cu sprijinul nemijloicit al Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI (si nu vom devoala doar „parandaratul” turcesc si/sau favorurile cu telefoanele in celulele detinutilor!).

Ca „lucrurile” chiar au prins un miros urat la aceste penitenciar este confirmat si de Observatorul Prahovean in articolul publicat  de acestia „Incident la Penitenciarul Ploiești. Un deținut a aruncat cafea fierbinte peste un polițist pe care l-a și înjurat”.

Astfel, aflam din dezvaluirea acestora ca, pe grupul intern de comunicare al unui sindicat al polițiștilor din penitenciare a fost postat un mesaj referitor la un incident petrecut ieri la Penitenciarul Ploiești. Supărat că nu mai era vizitat de familie, un deținut a aruncat cafea fierbinte și a înjurat un polițist.

Mai mult, la solicitarea Observatorul Prahovean, conducerea unității a confirmat incidentul.

În mesajul postat de un coleg se arată că polițistul respectiv, care ar fi fost singur pe tură pe o secție cu 128 de deținuți, a fost ultragiat:

”Un deținut a aruncat cafeaua fierbinte direct pe colegul nostru, apoi continuat să îl scuipe și să îl înjure motivând că l-ar fi făcut incult, lucru total neadevărat. Principalul lui motiv era că soția sa nu prea îl mai căuta”.

Acesta relatează că, în urma incidentului, polițistul și-a informat superiorii, însă măsura disciplinară a fost una blândă. Astfel, deținutul a fost mutat disciplinar doar într-o cameră, la fel de mare, apropiată de cea în care s-a produs incidentul.

”În timp ce își organiza bagajul pentru a fi relocat, deținutul nu a renunțat la limbajul neadecvat afirmând că suntem doar niște țărani făcând referire la supraveghetorii cu care întră în contact!” a povestit polițistul care a asistat la scenă.

Acesta a descoperit și un cuțit improvizat cu lama de cel puțin 10 cm și două rezistențe improvizate.

”Nimic nou, suntem obișnuiți. Mulțumim lui Dumnezeu că deținutul în momentul de furie, bea cafeaua și nu tăia pâine, că era tragic…Când deținutul a dat OK-ul ca este gata pe un ton superior, am așteptat cu inima la gură să vedem unde va fi transferat deoarece din momentul săvârșirii faptei a devenit o problemă pentru siguranța locului de deținere. Surpriză, deținutul a fost mutat la o cameră la cinci metri de cea în care s-a petrecut incidentul, în cadrul aceleași secții, să poată ieși împreună cu foștii colegi la curtea în aer liber. În schimb, colegul nostru a fost trimis pe o altă secție pentru a evita contactul cu deținutul ce tocmai l-a ultragiat!” susține autorul mesajului.

Spre seară, deținutul a protestat refuzând hrana, în timp ce polițistul ultragiat a fost băgat în ședință de superiori.

În mesaj, polițistul mai face apel la unitatea colegilor care sunt supuși unui stres constant din partea deținuților care devin tot mai agresivi și solicită conducerilor penitenciarelor să nu mai tolereze faptele de indisciplină ale celor condamnați pentru fapte penale.

”Faptul că astăzi conducerea unității nu a făcut o solicitare specială de transfer pentru acest deținut, ca să dea un mesaj ferm celorlalți deținuți și să descurajeze astfel de gesturi îmi lasă un gust amar….Mâine pot fi eu sau tu…sau noi” este finalul mesajului.

Contactat de Observatorul Prahovean, comisarul șef de poliție penitenciară, Valentin MATEI, a confirmat incidentul și a precizat că ”au fost dispuse toate măsurile prevăzute în astfel de cazuri”.

Pe bune? Asa cum sunt transferati detinutii fara baza legala, pentru a „face loc” pilosilor?

Dezvaluirea celor de la Observatorul Prahovean confirma datele noastre care vor fi publicate, in curand. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

Domnul comisar șef de poliție Mihai-Ginel PREDA, IMPUTERNICIT șef al IPJ Prahova, este pacalit sa gireaze/semneze, fara sa vrea, abuzurile comise de cei de la Serviciul Rutiera al IPJ Prahova (DOCUMENTE)

Incepem acest articol cu o „erata” la cel publicat in data de 26.11.2021: „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius...

Exclusiv1 zi ago

Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”

La data de 26.11.2021, ziarul Incisiv de Prahova a publicat articolul „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de...

Exclusiv2 zile ago

Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal

36 de percheziții au avut loc, joi dimineață, într-o amplă anchetă în care zeci de polițiști de la Brigada de...

Exclusiv3 zile ago

PANICA TOTALA/Dosarul S.C Rompetrol Rafinare S.A aflat in cercetare la DIICOT ST Ploiesti si instrumentat foarte profesional si de BCCO Ploiesti este, in fapt, un dosar „MAMUT”

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv3 zile ago

„Dottore”/În urmă cu 7 ani, dublul academician Sorin Cîmpeanu introducea în legea educației una dintre cele mai mari infamii legislative posibile: opțiunea de a renunța benevol la titlul de doctor

Prevederea a fost creată „cu dedicație” pentru cel mai notoriu plagiator, Victor Ponta, pe atunci premier. Acesta voia să scape...

Exclusiv3 zile ago

DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Catastrofa ecologica din Prahova

FELICITARI DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti pentru actiunea intreprinsa! In pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de...

Exclusiv5 zile ago

Deleanu cercetat penal pentru că a vândut fiilor săi Podgoria Cotnari

Modul în care Constantin Deleanu a vandut prin interpuși Podgoria Cotnari  către o firma controlată de cei doi fii ai...

Exclusiv6 zile ago

CCR se va pronunța pe exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art I, alin 1 din OUG nr 226/2020!

Începând cu data de 01.01.2021, Guvernul  a impus ordonanța austerității prin care s-a suspendat aplicarea etapizată a Legii nr. 153/2017...

Exclusiv1 săptămână ago

Încă o reținere în cazul amenințării cu moartea a șefului IPJ Dâmbovița

Este vorba despre cazul individului care în vara acestui an a distribuit un videoclip în mediul online în care îl...

Exclusiv1 săptămână ago

Programul Conferinței Naționale, ”Take Ionescu și contemporanii lui”, prima ediție, Sinaia, Centrul Cultural ”Carmen Sylva”, 20-21 noiembrie, 2021

Anul acesta se împlinesc 99 de ani de la trecerea în neființă a politicianului și cărturarului, Take Ionescu, născut la...

Exclusiv1 săptămână ago

Conferința dedicată lui Take Ionescu, într-o locație istorică/Centrul ”Carmen Sylva” a găzduit școala unde a învățat Regele Mihai

Organizatori: Centrul pentru Studii de Intelligence și Geopolitică Aplicată, sub egida Consiliului Județean Prahova și Primăria Sinaia Parteneri MEDIA: Incisiv...

Exclusiv2 săptămâni ago

Prahova stă pe o bombă cu ceas/Avocati „celebri” din Prahova – „cordoane ombilicale” intre interlopi si sistemele de forta, inclusiv parchetele locale si nu numai – sub lupa DNA-ului – Structura Centrala

In anchetele declansate de catre procurorii anticoruptie – structura centrala, apar avocati „celebri” din Prahova drept „liantul” dintre factorii politici...

D.N.A.2 săptămâni ago

Desființați SIIJ-ul și trimiteți-i pe judecători la DNA, să primească și ei dosare din astea „bune”, ce corupția lu’ Pește Prăjit facem aici?

Doar ieri, s-au pronunțat trei achitări în tot atâtea dosare răsunătoare ale DNA: Blaga, Sandu-Pescariu (Microsoft) și fostul primar de...

Exclusiv2 săptămâni ago

Puciul din PMP/In PMP, vremea rackeţilor a apus definitiv

Dupa „fituica” Incisiv de Prahova iata ca vine cu aceleasi dezvaluiri si „fituica” Adevarul intr-un articol semnat de Raluca Boboc....

Exclusiv2 săptămâni ago

Bancile austriece (si altii) scot din tara miliarde ca dividende de criza, urmare a politicii turnatorului de la BNR, in criza

In plina criza economica, BCR scoate si da la actionarii austrieci 800 de milioane de lei, ca dividende din perioada...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!