Connect with us

Actualitate

Horoscopul zilei de 15 iunie 2021. Capricornii trebuie să evite speculațiile financiare

Incisiv

Publicat

pe

Horoscopul zilei de 15 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi ne aflăm sub influența careului dintre Saturn retrograd din zodia Vărsător și Uranus din zodia Taur. Acest careu este al doilea de această natură dintr-o serie de trei, primul petrecându-se în luna februarie, iar următorul se va petrece în luna decembrie. Cumva, s-ar putea ca anumite situații și contexte trăite la începutul anului să se reediteze acum. Totodată, la nivel mondial, acest careu poate agrava situația economică și poate vorbi despre o criză financiară. Se dă o luptă între noi reforme și vechi dogme, între ce vor alții pentru noi și ceea ce ne face pe noi să ne simțim în siguranță. Va fi greu să ne desprindem de ceea ce știm că este stabil pentru a face progrese.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să primești invitații de la prieteni, să vrei să ieși și să te distrezi, dar să fii ținut în loc de fel și fel de contexte, posibil chiar legate de proiectele tale.

Carieră și bani

O situație profesională petrecută în luna februarie s-ar putea reedita acum pentru a fi reanalizată și reorganizată. S-ar putea să resimți o nesiguranță financiară care să te determine să faci unele schimbări profesionale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar nici nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Taur – 15 iunie 2021

Dragoste

Resimți din plin nevoia de libertate și independență și nu vei suporta ca alții să-ți spună ce ai de făcut. Autoritatea celorlalți te poate face conflcitual.

Carieră și bani

Cu Uranus în zodia ta și Saturn retrograd în sectorul carierei, s-ar putea să te confrunți din nou cu un context care s-a petrecut în luna februarie, iar de data aceasta va trebui să fii mai adaptabil și deschis la schimbare.

Sănătate

Starea emoțională poate fi destul de apăsătoare astăzi, s-ar putea să te simți posomorât, mai ales în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în cuplu să reapară niște discuții legate de fidelitate, intimitate, viață sexuală și să fie nevoie să vii cu o altă abordare a problemei.

Carieră și bani

Unele contexte financiare, posibil care au avut legătură cu ceva petrecut în februarie, să revină acum în atenția ta pentru a fi reanalizate. Nu este exclus să simți că un vis, un ideal pe care-l ai devine imposibil de atins, însă nu ar trebui să-ți pierzi speranța. Azi ar fi de preferat să eviți negocierile.

Sănătate

Este o zi bună să te retragi în intimitatea ta și să te delectezi cu ceva ce știi că te liniștește și te relaxează.

Horoscop zilnic Rac – 15 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca un context sentimental trăit în luna februarie să se reediteze acum și să aducă tensiune, situații complicate și mulți nativi se pot gândi la o ruptură sau, cel puțin, la o pauză, dacă relația este mai la început.

Carieră și bani

Este foarte probabil ca și în relațiile profesionale să intervină momente delicate în care să fie nevoie de mai multă diplomație și de unele schimbări de perspectivă.

Sănătate

Construiește-ți un locșor în casă așa cum îți palce ție, bea un ceai și citește o carte. Te vei relaxa garantat. O baie fierbinte va fi de ajutor.

Horoscop zilnic Leu – 15 iunie 2021

Dragoste

În relațiile în care există probleme de mai multă vreme, acest careu poate veni să facă ordine și poate duce la despărțire, însă la fel de bine, dacă ambii parteneri sunt doritori, poate aduce schimbări în bine. Se pot relua situații din februarie care vizează viața de cuplu, dar fiind că Saturn se află în sectorul relațiilor.

Carieră și bani

Și în relațiile profesionale pot reapărea niște situații trecute care cer acum revizuire. Posibil să aară schimbări majore în conducerea firmei în care lucrezi sau să fii nevoit să faci reorganizări dacă lucrezi pe cont propriu.

Sănătate

Te poți simți mai lipsit de energie, mai obosit și ar trebui să nu faci excese astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 iunie 2021

Dragoste

Dacă ai luat niște decizii în luna februarie care vizau zona sentimentală, acum s-ar putea să revii asupra lor și să le reevaluezi. Oricum poate fi o zi care aduce unele tensiuni, schimbări în dragoste sau în viziunea ta despre iubire.

Carieră și bani

Saturn se află în casa muncii tale și poate aduce în prin plan prin acest careu un context trecut care se cere revizuit și reevaluat, poate o renegociere a unei oferte de muncă.

Sănătate

Tot careul de astăzi îți poate afecta și starea de sănătate, iar nevoia de reorganizare a stilului de viață este mare.

Horoscop zilnic Balanță – 15 iunie 2021

Dragoste

Zona sentimentală și viața intimă pot trece prin momente delicate, posibil chiar să se reediteze un context sentimental trăit în februarie, iar acum să fie reanalizat dintr-o altă perspectivă. Unele schimbări sunt necesare în dragoste sau în atitudinea pe care o ai față de iubire.

Carieră și bani

Azi evită să faci investiții riscante și speculații financiare. Reorganizează-ți bugetul, verifică-ți conturile și statusul unui credit și încearcă să faci niște economii, poate chiar să-ți deschizi un astfel de cont.

Sănătate

Azi petreceți cât mai mult timp posibil în compania prietenilor și bucură-te de discuții plăcute cu aceștia. Este o bună metodă să-ți recapeți starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 iunie 2021

Dragoste

O problemă de cuplu care a apărut în luna februarie se poate reedita acum pentru a fi revizuită, reanalizată și schimbată. Careul de astăzi îți cere să-ți schimbi niște tipare emoționale dacă-ți dorești relații trainice.

Carieră și bani

Echilibrul între casă și muncă este esențial acum. Încearcă să fii mai responsabil la nevoile căminului. Poți ieși ușor în evidență și te poți face remarcat profesional.

Sănătate

Azi este recomandat să ai puțin mai multă grijă la stresul profesional și să nu-l lași să te acapareze.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 iunie 2021

Dragoste

Ai ocazia să reiei o temă de discuție care nu a fost clarificată în februarie, să readuci în atenția partenerului un context mai vechi, însă ai grijă la cum te exprimi. Unii nativi își pot revendica independența.

Carieră și bani

La locul de muncă este o atmsoferă instabilă și deloc confortabilă. S-ar putea să realizezi că muncești pe gratis sau că nu ești remunerat conform cu munca depusă. Un context profesional din februarie se poate reedita acum.

Sănătate

Starea emoțională te poate face să stai mai mult plecat de acasă, să cutreieri magazinele sau să vizitezi rudele, prietenii, însă nu vei spune neapărat ce ai pe suflet și te apasă.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 iunie 2021

Dragoste

O situație sentimentală care s-a petrecul în luna februarie, acum se poate reedita pentru a fi reanalizată din altă perspectivă. S-ar putea să simți o instabilitate sentimentală, mai ales dacă te afli la început de relație.

Carieră și bani

Saturn se află în sectorul tău financiar și poate aduce unele renegocieri, maia les dacă acestea au avut loc la începutul anului și nu s-au concretizat. Posibil să resimți nesiguranță financiară, limitare. Evită să faci speculații financiare pentru a nu pierde bani.

Sănătate

S-ar putea să simți unele frustrări interioare, să nu te poți bucura pe cât ți-ai dori de timpul liber, să te simți blocat în propria ta viață, așa că poți începe să faci o reorganizare.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 iunie 2021

Dragoste

Dacă-ți dorești ca relațiile cu familia sau cu cei apropiați să funcționeze, încearcă să faci niște schimbări de atitudine, să te schimbi tu pe tine înainte de a cere ceva altora.

Carieră și bani

Azi lasă pe plan secund problemele profesionale și preocupă-te de cele casnice și emoționale.

Sănătate

S-ar putea să resimți o neliniște interioară, să ai parte de schimbări bruște în viața ta care să te debusoleze. Odihnește-te mai mult și responsabilizează-te față de stilul de viață abordat.

Horoscop zilnic Pești – 15 iunie 2021

Dragoste

Azi nu ești foarte comunicativ sau cel puțin nu cu partenerul de viață sau pe probleme de trecut. Cu toate astea, ceva ce ai crezut că ai depășit poate reveni în viața ta, posibil chiar să fie vorba de un context ce s-a petrecut în luna februarie.

Carieră și bani

Deși ai o imaginație creativă, nu este și productivă și asta pentru că îți cam lipsește simțul practic. Luna tranzitează sectorul muncii și-ți cere mai multă responsabilitate vizavi de sarcinile profesionale.

Sănătate

Este o zi bună să apelezi la spiritualitate dacă vrei să obții niște răspunsuri la problemele pe care le ia. Poți descoperi un remediu bun pentru o afecțiune pe care o ai. Astăzi nivelul de energie este destul de scăzut.

Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021. „Leii” pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 iunie 2021continuă seria confuziilor resimțite în ultimul timp și poate veni cu o serie de nemulțumiri de natură financiară și nu numai.

Săptămâna 14 – 20 iunie 2021 se remarcă prin două aspecte majore, tensionate, ambele resimțindu-se încă din prima zi.

Este vorba de un careu între Soarele din zodia Gemeni și Neptun din zodia Pești, careu responsabil cu o mare doză de confuzie, în special între rațiune și zona spirituală, și despre cuadratura dintre Saturn retrograd din Vărsător și Uranus din Taur, aspect care poate accentua instabilitatea financiară la nivel mondial, iar la nivel personal poate aduce o luptă între ce ni se impune să schimbăm și ce dorim să păstrăm.

Totodată, este ultima săptămână cu Jupiter, Marele Benefic, în tranzit prin Pești, acesta urmând să retrogradeze și să revină în Pești abia la finele anului, prin urmare putem profita pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate și stilul de viață.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscopul lunii iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În primele trei săptămâni din luna iunie 2021 ne aflăm sub energia lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, prin urmare trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, la actele care ne pică sub ochi și să evităm semnarea contractelor și achizițiile importante, mai ales de aparatură care are legătură cu comunicarea (telefon, laptop, mașină).

Un alt eveniment important al lunii va avea loc pe data de 10 iunie și va fi Luna Nouă însoțită de Eclipsa inelară de Soare din zodia Gemeni, eveniment care va veni cu revelații și conștientizări puternice pentru toți.

Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, moment în care Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn, iar pe 24 iunie se petrece Luna Plina în zodia Capricorn, moment care aduce finalizări și ne oferă ocazia să culegem roadele a ceea ce am plantat la începutul acestui an.

Luna iunie se remarcă prin intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Rac, context care ne imprimă sensibilitate, romantism și nevoie de siguranță sentimentală, iar 11 iunie și Marte, planeta acțiunii, va schimba semnul și va intra în zodia Leu, zodie care-i amplifică energia luptătoare și determinismul, iar nouă ne va crește pofta de viață și entuziasmul.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Ludovic Orban – președintele Partidului Național Liberal: Cel care este ales preşedintele PNL trebuie să fie un bun candidat la alegerile prezidenţiale, chiar dacă nu va candida el

Avatar

Publicat

pe

De

Cel care este ales preşedintele PNL trebuie să fie un bun candidat la alegerile prezidenţiale, chiar dacă nu va candida el, am transmis ieri liberalilor din Organizația Arad, unde mi-am prezentat viziunea despre viitorul PNL din moțiunea ”PNL-Forța Dreptei”.
Dacă nu m-aş fi măsurat şi dacă nu aş fi făcut analize, nu aş fi candidat la preşedinţia PNL, pentru că, dacă vrem să rămânem partid de primă linie, trebuie să ne fixăm ca obiectiv câştigarea alegerilor prezidenţiale. Partidul care dă preşedintele rămâne în jocurile puterii, este în prima linie şi poate să câştige toate alegerile.
Pe mine nu mă sprijină nimeni din exteriorul PNL. Şi nici nu am cerut sprijinul nimănui, pentru că eu am convingerea că preşedintele PNL nu trebuie să ceară sprijinul decât colegilor săi, membrilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor judeţeni, preşedinţilor de organizaţii locale, căuzaşilor PNL care duc greul bătăliei, la firul ierbii.
Preşedintele n-are voie să aibă o datorie faţă de nimeni din exteriorul PNL, ci să fie dator, atunci când este ales preşedinte, doar membrilor PNL.
Partidul Național Liberal trebuie să trăiască pe propriile picioare. Deciziile în partid trebuie să aparţină PNL şi trebuie luate în funcţie de interesele fundamentale ale PNL. Categoric că trebuie să fim într-un parteneriat cu preşedintele României, dar pe măsură ce trece timpul, acest parteneriat trebuie să fie pe picior de egalitate și în care să conteze în luarea deciziilor, prioritar, interesele PNL.

Citeste in continuare

Actualitate

Ludovic Orban, președintele PNL: „Au trecut deja patru ani de la plecarea într-o lume mai bună a marelui liberal care a fost Mircea Ionescu-Quintus”

Avatar

Publicat

pe

De

Timp de opt ani, plini de grele încercări, între 1993 și 2001, domnia sa a condus Partidul Național Liberal și l-a îndrumat în spiritul adevăratei democrații liberale.
Venind el însuși dintr-o mare tradiție politică interbelică, având exemplul tatălui său, care a servit timp de nouă mandate în Parlamentul României, Mircea Ionescu-Quintus aducea cu sine valori, principii și mai ales un comportament politic pe care rar îl mai putem vedea astăzi.
Spiritul său vivace, care nu a fost distrus nici măcar de suferința din lagărul comunist, dădea o savoare specială fiecărei conversații, fiecărei întâlniri și dezbateri pe care o prezida sau la care participa.
Partidul nostru îi datorează în bună măsură renașterea politică după 1989 și încă suntem mulți cei care știm că acela este adevăratul PNL, în care este posibilă dezbaterea, în care există solidaritate, respect și maturitate politică și nu putem uita aceste lecții.
Dumnezeu să îl odihnească și memoria să-i fie veșnică!”

Citeste in continuare

Actualitate

Maria Gabriela Horga, deputat PNL: „Am fost desemnată reprezentantul Comisiei pentru afaceri juridice și drepturile omului a APCE, la GRECO”

Avatar

Publicat

pe

De

Sunt membră a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), iar parlamentarii din Comisia pentru afaceri juridice și drepturile omului m-au votat astăzi, la Strasbourg, pentru a reprezenta comisia la Grupul Statelor împotriva Corupției al Consiliului Europei (GRECO).
Obiectivul GRECO este de a îmbunătăți capacitatea membrilor săi de a lupta împotriva corupției prin monitorizarea respectării standardelor anticorupție ale Consiliului Europei. GRECO ajută statele să identifice deficiențe în politicile naţionale anticorupţie, declanşând reformele practice necesare din punct de vedere legislativ şi instituţional. GRECO are în prezent 50 de membri (48 de state europene, Kazahstan și Statele Unite ale Americii).
GRECO a publicat rapoarte prin care își exprima serioase îngrijorări asupra modificărilor aduse legilor justiției din România în perioada în care au existat abuzuri asupra sistemului de justiție românesc. În acest fel, a apărut un nou factor de presiune externă pentru stoparea abuzurilor, pe lângă mesajele ferme transmise de oficialii Uniunii Europene sau de Departamentul de Stat al SUA.
Pentru România, acele vremuri au trecut. Mi-am dorit să mă implic în activitatea GRECO, menită să sprijine lupta anticorupție, acolo unde este nevoie.”

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv3 zile ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv4 zile ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv4 zile ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv5 zile ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv5 zile ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv7 zile ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv7 zile ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv1 săptămână ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv1 săptămână ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Vazand cum turbeaza cel care a subordonat justitia SRI-ului prin protocolul din 1998 dintre Ministerul Justitei si SRI, Florin Citu imi redevine nu numai simpatic ci foarte simpatic

Vazand cum turbeaza cel care a subordonat justitia SRI-ului prin protocolul din 1998 dintre Ministerul Justitei si SRI, in urma...

Exclusiv2 săptămâni ago

,,Ministrii de la usereu si plus si-au scris demisiile/Speculatorii isi incarca armele”/Papusarii sunt aceiasii – Marionetele s-au schimbat

Leul este la minim istoric. Scriam in septembrie 2009: ,,Probabil că nu exista vreun moment mai prost pentru ca hormonii...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițisti amenințați și loviți cu parul/Ziua si ultrajul.

S-a întâmplat ieri după-amiază, unde colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Drăguțești-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în...

Exclusiv2 săptămâni ago

Steliane, ce demersuri ai facut pentru excluderea din magistratura a procurorilor de rang inalt sau nu, care au activat si eventual semnat protocoale cu SRI?/Drum bun, cale batuta Steliane!

Stelian Ion, ministru revocat al Justitiei (a carui revocare Iohannis o analizeaza). ,,Am primit semnale ca procedura de selectie a...

Exclusiv2 săptămâni ago

Sotia fostului cetatean ucrainean Eugen Tomac, numită de Guvern în Consiliul de Administrație al Engie/PMP in opozitie fata de guvernare cu mesaje transante sau la guvernare cu pacturi absconse?

„Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari...

Exclusiv3 săptămâni ago

Nu dau doi bani pe voi, cei care le platiti salariile

,Si ce o sa ne faca”? V-ati intrebat vreodata de ce turnatorul Securitatii Manole angajeaza in sinecuri pe alde Dancila...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!