Connect with us

Featured

Cel mai secret şi cel mai complex proiect din istoria României

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Cel mai secret şi cel mai complex proiect din istoria RomânieiDe şase ani, şase guverne au lucrat şi lucrează încă la cel mai secret şi cel mai complex proiect din istoria României: celebra Bancă Naţională de Dezvoltare, un proiect al competenţei guvernamentale în dezvoltarea businessului românesc. Membrii Consiliului de Administraţie sunt: Cioloş, Grindeanu, Tudose, Teodorovici, Dăncilă, Orban, Cîţu şi Ghinea.
Programele de guvernare, de sute de pagini, cu care sunt investite pompos guvernele României, sunt în realitate maculatură curată. Noroc că cineva a inventat lumea digitală şi nu mai trebuie să le printezi atât de mult pe hârtie, salvând astfel mai mulţi copaci.Din când în când, ca o cură de dezintoxicare politică, pentru a vedea ce aberaţii promit şi se angajează şi unii şi alţii când preiau puterea, este bine să citeşti/reciteşti obiectivele asumate de către guverne şi partide citite cu patos naţional de către premierul României în Parlament şi binecuvântate apoi la Palatul Cotroceni de către preşedintele României.

Astăzi vorbim de celebra Bancă Naţională de Dezvoltare a României, de care mi-am adus aminte că există revăzând-o scrisă şi în celebrul PNRR – Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prin care România vrea să ia 30 mld. euro de la UE.

Ca să umple paginile PNNR, că tot nu le citeşte nimeni din ţară, noroc că le citesc cei de la Bruxelles, şi noul star al fondurilor europene, ministrul Cristian Ghinea, a trecut în PNRR, la pagina 92, crearea acestei bănci de dezvoltare.

„Crearea Băncii Naţionale de Dezvoltare: – facilitarea accesului la finanţare pentru IMM-uri şi a beneficiarilor eligibili identificaţi în evaluarea ex-ante a disfuncţionalităţilor pieţei financiare – îmbunătăţirea absorbţiei fondurilor europene şi a pârghiilor aferente, precum şi funcţionarea ca administrator de Fond al Fondurilor, respectiv partener de implementare al Comisiei Europene pentru instrumentele financiare finanţate din fondurile europene structurale şi de investiţii, dar şi a programului InvestEU, în perioada de programare bugetară 2021-2027.”

Dacă îl întrebi pe ministrul Cristian Ghinea şi pe cei care au scris acest PNRR ce înseamnă „evaluarea ex-ante a disfuncţionalităţilor pieţei financiare” şi ce înseamnă „administrator de Fond al Fondurilor” îţi vor vorbi despre Bitcoin, un subiect mult mai familiar.

În cele 4 luni de mandat, ministrul Cristian Ghinea s-a făcut remarcat prin întoarcerea PNRR-ului de la Bruxelles, ca fiind incomplet sau nu răspunde obiectivelor UE şi mai ales prin afirmaţia la adresa lui Nicuşor Dan, primarul Capitalei, că suferă de sindromul „Mesia din debara”, adică nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule.

Nimic însă despre celebra Bancă de Dezvoltare a României, introdusă în PNRR în speranţa că UE ne va da nişte bani pentru crearea ei.

Acest proiect secret şi complex de creare a Băncii Naţionale de Dezvoltare, nu ştiu în ce guvernare a început. Dar l-am regăsit în guvernarea Cioloş – pagina 4 – „crearea resurselor de dezvoltare (pentru România) prin: stimularea investiţiilor străine în domenii de vârf, crearea unui fond naţional de investiţii, a unei bănci naţionale de dezvoltare, atragerea de fonduri europene şi prin dezvoltarea pieţei de capital.”

Cred că Dacian Cioloş, premier în perioada 2015-2016, a revenit acum la guvernare ca să-l ajute pe Cristian Ghinea să facă această Bancă Naţională de Dezvoltare.

Pentru că acest proiect nu a putut fi făcut în guvernarea Cioloş, Liviu Dragnea, celebrul şi hulitul lider al PSD, l-a trecut în programele de guvernare: Grindeanu, Tudose şi Dăncilă.

Eu sper că vă amintiţi cum povestea la televizor Liviu Dragnea şi Orlando Teodorovici cât de importantă este această Bancă Naţională de Dezvoltare pentru România şi cum va creşte economia datorită ei şi a altui celebru proiect preluat de toate guvernările: Fondul Naţional sau Suveran de Investiţii.

Nici premierul Florin Cîţu nu s-a lăsat mai prejos, iar în programul lui de guvernare, la pagina 18 din 269 a scris: „crearea şi capitalizarea Băncii Naţionale de Dezvoltare ca one stop shop al sprijinului accesului de finanţare pentru antreprenori (granturi, subvenţii de dobândă, garanţii şi dezvoltarea de fonduri equity)”.

Pe undeva printr-un sertar/fişier de la Ministerul Finanţelor se regăseşte acest proiect secret şi complex, care a beneficiat şi de consultanţă internă şi externă şi care reprezintă dezvoltarea şi salvarea economică a României.

Dacă UiPath ar fi aşteptat după această Bancă Naţională de Dezvoltare a României, nu ar fi ajuns în vecii vecilor unde este astăzi.

În timp ce pe la Palatul Victoria au trecut vreo şase guverne, sute de miniştri, din 2015 încoace, Daniel Dines şi echipa de la UiPath au reuşit să creeze o companie, într-un bloc din Delea Veche, care s-a listat la Bursa de la New York şi a ajuns la o capitalizare bursieră de 40 mld. dolari, atât cât valorează toate companiile listate la Bursa de la Bucureşti.

În şase ani, câţiva programatori, rupţi în fund în 2015, au făcut o companie care este numărul 1 în lume în RPA – Robotic Process Automation, iar toate guvernele României, care au avut pe mână 200 mld. euro, cu sute de funcţionari, nu au fost în stare să realizeze acest proiect, măcar ca un S.A.

Noroc că economia şi companiile, merg înainte fără să citească programele de guvernare şi plătesc taxe şi impozite guvernului ca să facă Banca Naţională de Dezvoltare.

P.S. Când se va realiza acest proiect cei mai nimeriţi membri din Consiliul de Administraţie ar trebui să fie Cioloş, Grindeanu, Tudose, Dăncilă, Teodorovici în locul lui Dragnea, Orban, Cîţu, Ghinea. Şi ceilalţi care vor trece pe la Palatul Victoria până când această bancă se va înfiinţa.

Cristian Hostiuc

Exclusiv

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze, precizam intr-un articol anterior!

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, la „parfum” de droguri, la protectia oferita de la varful M.A.I. etc.

In cele cateva investigatii compexe din ultima perioada cu privire la aceasta grupare de crima organizata am specificat (toate invcstigatiile au legatura intre ele, aceeasi mafie), in clar, ca aceasta mafie este protejata de la varful M.A.I., de doua personaje aflate in conducerea acestui minister, personaje care au fost si in conducerea IPJ Prahova (un peronaj care a fost pus in dependenta pentru o idila in masina, alt perosnaj care a fost pus in dependenta de mafia deseurilor, cu un BMW cu numere de inmatriculare „suspecte” si sugestive? COP?.

Ne intrebam public, atat pentru cititori, cat si pentru organele de cercetare penala:

Cum a fost posibil ca aceasta caracatita si grupare de crima organizata sa NU fie „stabilita” si reparata si/sau sa se informeze despre aceste afaceri ILEGALE descoperite de BCCCO Prahova acum cativa ani si sesizate la DNA ST Ploiesti?

Cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova si cine a fost seful acestui serviciu care acum este numarul 2-3 in M.A.I.?

Cum au fost musamalizate toate aceste infractiuni si cine din varful M.A.I. „da” telefoane, chiar si in prezent”, pentru acoperirea acestei grupari de crima organizata?

Cine din varful M.A.I. are o sora la o directie din cadrul Primariei Ploiesti care a dat avize ilegale de constructie?

Ce legaturi sunt intre membrii  acestei GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA, mass-media (TROMPETA EDILULUI si a procuroprului „Portocala:, edilul Andrei Volosevici, un mascat, Politia Economica din cadrul IPJ Prahova, cei doi sefi din conducerea M.A.I., „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala, drogurile si  firma Recop Recycling SRL Pleasa? 

Toate aceste raspunsuri si „modus operandi” al gruparii de crima organizata vor fi devoalte de ziarul Incisiv de Prahova, cu subiect si predicat.

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicata societatea Recop Recycling SRL Pleasa  –  s-a spanzurat, Paun Catalin (Redactia Incisiv de Prahova)

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv16 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv16 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv17 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont2 zile ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv2 zile ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv2 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv4 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv4 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv4 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!