Connect with us

Featured

Planurile anumitor oameni ,,de bine”, printre care și Manole, au eșuat/Ratingul Romaniei nu a fost retrogradat/Florin Cîțu, bancher școlit cu guler alb la cămasă, acoperă drenajul generat de BNR cu fonduri ale copiilor și pensionarilor, bugetul SRI nefiind în discuție a fi ajustat

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Standard&Poor’s a îmbunatatit perspectiva de rating a Romaniei, de la negativ la stabil, păstrând Romania la categoria investment grade. La fel ca in iunie 2020, felicit din nou cea mai mare agentie de rating din lume, S&P, pentru că nu a achiesat la planurile anumitor ,,oameni de bine”, printre care si Manole, de a retrograda Romania la categoria junk (nu pentru că informal, costurile de împrumut ale României, cele mai mari din Uniunea Europeana, nu ar demonstra ca investitorii privesc Romania ca junk, respectiv – recomandare pentru investitii dar cu grad ridicat de risc – si cu dobanzi mari). La fel ca si in iunie 2020, perspectiva nu a fost retrogradata (si prin urmare nici rating-ul) in ciuda anuntului intempestiv si ciudat facut de Manole, ca BNR ca nu va mai reduce ratele de dobanda, in ciuda faptului ca se majoreaza din nou costurile de finantare ale statului roman, ale companiilor si populatiei. Presiunile legitime puse de mine si de altii pentru reducerea ratelor de dobanda inca de la debutul crizei au dat roade, in ciuda unor sicofanti. Mai mult, prin anuntul de ieri prin care spunea ca BNR nu va mai reduce dobanda cheie, Manole a dat un mesaj clar ca politica monetara va continua sa NU sprijine economia asa cum ar fi putut in pandemie (BNR a redus prea putin si prea tarziu ratele de dobanda), in esenta pentru a asigura bancile ca, pe spinarea statului roman, a companiilor si a populatiei, vor ramane cu profituri nestirbite, in timp ce inegalitatea (si diminuarea competitivitatii fata de partenerii externi) se accentueaza. Și, la fel ca si in iunie, S&P a luat azi o decizie rationala, in baza apartenentei Romaniei la UE, in baza faptului ca dobanzile in lume (datorita FED si Bancii Centrale Europene sunt la minime istorice in linie cu pandemia) și mai ales in ciuda politicilor economice interne (care ar fi vrut majorarea dobanzilor si sifonarea veniturilor bugetare prin dobanzi mentinute la cel mai inalt nivel in raport cu preturile platite de alte state, gratie BNR) si adancirea ca si consecinta intr-o maniera fara precedent a inegalitatilor. Motivele pentru care am felicitat in iunie 2020 S&P le gasiti mai jos si sunt valabile si astazi, dezvaluie analistul economic, Radu Teodor Soviani.

„Ratingul suvern al României a fost păstrat de cea mai importantă agenție de rating din lume, S&P, la un singur bobârnac de ,,junk”, fiind menținută și perspectiva negativă (o singură retrogradare).

Am spus, analizând la cald și imediat argumentele celor de la S&P, că decizia mă bucură enorm. Acum vă spun și de ce: decizia de menținere a ratingului României arată că planurile anumitor oameni ,,de bine”, printre care și Manole, au eșuat.

Ratingul nu a fost retrogradat în ciuda menținerii ratei de dobândă de către BNR la cote uriașe în raport cu măsurile luate de băncile centrale care țintesc populația în criză economică generată de pandemie. Reducerile operate de BNR sunt derizorii comparativ cu realitățile economice locale și globale.

Efortul lui Isărescu și ale ,,fraților” lui de politici în a menține dobânzile înalte nu au determinat cea mai importantă agenție de rating a lumii să achieseze la un nou atac asupra economiei Românești al lui Manole și al fraților lui, precum în 1997.

Creșterea sarcinii datoriei publice (și private a populației și companiilor) prin nereducerea reală și semnificativă a dobânzii cheie nu a intrat încă în atenția SRI, la ora actuală nicio întâlnire informală dintre Guvernator și consilierii unor acționari străini ai băncilor nefăcând obiectul îngrijorărilor cu privire la provocarea unui default pe datoria suverană.

Asta pentru că Florin Cîțu, bancher școlit cu guler alb la cămasă, acoperă drenajul generat de BNR cu fonduri ale copiilor și pensionarilor, bugetul SRI nefiind în discuție a fi ajustat.

Bugetul SRI am bănuiala că nu va fi ajustat nici într-un eventual default, deci îngrijorările despre un defaul rămân doar ale celor care ar putea fi afectați (companiile și populația) și nu ale celor care ar profita.

Cunoscând vineri, 5 iunie 2020, că planul oamenilor ,,de bine” în privința retrogradării ratingului a eșuat (agențiile de rating trimit raportul contrapărților lor cu minimum 24 de ore înainte de a fi publicat, pentru o eventuală contestare, cum este și normal), Isărescu a ieșit intempestiv cu planul B, pentru a contracara păstrarea ratingului. Anunțul într-un moment ciudat (și voi arăta într-un episod viitor și ce a determinat acest moment al anunțului) al accesării unei finanțări de 4,5 miliarde de Euro de la Banca Centrală Europeană.

De ce acesta reprezintă un plan ,,B” al lui Isărescu supărat de menținerea ratingului? Pentru că o retrogradare care nu s-a întâmplat( și care în sine nu reprezintă default ci doar o creștere a percepției de risc și majorare tehnică a dobânzilor la care ne împrumutăm) ar fi condus ar fi condus la o sifonare și mai mare a resurselor bugetare, printr-un spread – o diferență și mai mare a dobânzii la care se împrumută România în raport cu alte state.

La această oră, capitalurile în lume sunt extrem de ieftine, mai ieftine ca niciodată, urmare a măsurilor întreprinse de FED și de guvernul american (urmate într-o manieră mult mai târzie și de Banca Centrală Europeană – dovadă anticipațiile de scădere ale economiei zonei Euro mult mai abrupte și care se înrătuțesc constant, în timp ce situația pieței muncii din SUA arată că politica FED și a administrației americane chiar funcționează, țintită spre populație).

În esență, planul B al lui Isărescu, anunțat în buza eșecului fraților lui de a retrograda economia României este de oferi finanțare aproape gratis băncilor, pentru a finanța cel mai scump din Uniunea Europeană o economie care ar trebui să se împrumute la costuri printre cele mai mici din UE, având în vedere datoria publică încă mică (40% din PIB). România, cu această datorie se împrumută la 4,8% pe an în timp ce Grecia, cu a datorie publică de 196% din PIB și fiind deja la ,,junk” se împrumută la 2,05%.

Intempestivitatea anunțului lui Isărescu privind ceea ce ,,va face” (Planul B) – rețineți ghilimelele de la ,,va face” reprezintă în esență doar promisiunea acestuia către acționarii băncilor că își vor păstra marjele de profit ba poate chiar le vor și crește în dauna bugetului de stat și în ciuda deciziei S&P, urmare a eșecului creșterii acestor marje marcat de neretrogradarea la junk (marjele ar fi crescut tehnic, nu pentru că economia este mai bună sau mai era după raportul S&P).

În cea mai mare criză economică din ultima sută de ani (S&P vede căderea economiei cu 8% în 2020, față de 7% în 2009), în ciuda inundării cu lichiditate a piețelor la nivel global, BNR nu a scăzut în mod real și eficient dobânzile, pentru că presiunea care ar fi trebuit să existe, nu a existat în mod real.

Pentru că, Isărescu și frații lui știu că dobânzi mari înseamnă lațul scurt. Iar prin dobânzi mari BNR ajunge în situația în care controlează Guvernul, în favoarea celor care împrumută statul, companiile și populația la dobânzi mari.

Priviți aici cum se împrumută România, netrogradată, în comparație cu statele care au scăzut dobânzile deși datoria publică în România este de doar 40%. Lațul scurt.

Remarc doar două elemente suplimentar din comunicatul S&P (dobânzi și necesar de finanțare pe termen scurt), care arată că agenția nu a achiesat la eforturile interne de retrogradare a rating-ului României și că l-a păstrat, în ciuda acestora.

  • ,,creșterea costurilor de împrumut pune presiune suplimentară pe un buget deja foarte strâns”, spune S&P, în timp ce Cîțu se laudă cu cele mai scumpe împrumuturi din Uniunea Europeană;
  • ,,am putea reduce rating-ul dacă România înregistrează a factură mai mare a costurilor de împrumut față de ceea ce anticipăm deja”. Adică dobânzi mai mari. În condițiile în care crește deficitul iar BNR refuză să reducă semnificativ costurile de împrumut ale statului, companiilor și populației, menținând dobânda cheie la 1,75% (de 17 ori mai mare decât în Polinia, de 7 ori mai mult decât în Cechia, dublu față de Ungaria);
  • ,,cu un pachet de stimul fiscal de aproximativ 3% din PIB, România are unul dintre cele mai slabe pachete din regiune”, în timp ce guvernanții spun că este cel mai mare pachet de stimul fiscal în privința companiilor.
  • S&P nu face nicio referire în comunicat la ,,reducarea” ratei de dobândă de către BNR de la 2,5% la 1,75%, în esență, în opinia mea, pentru că vede o astfel de măsură ca nedecisivă, fără impact și care, prin amploarea redusă contribuie la scumpirea finanțării statului român în raport de condițiile de piață.
  • Ceea ce spune S&P este însă: ,,Având în vedere magnitudinea necesarului de finanțare pe termen scurt și riscul de deteriorare a încasărilor fiscale, ar putea însemna că BNR trebuie să acționeze într-o măsură mai mare decât și-a propus inițial”. În traducere, să reducă dobânzile!
  • ,,randamentele cerute la titlurile de stat românești au crescut în 2020 având în vedere instabilitatea politică și fiscală în contextul COVID-19. Și împreună cu creșterea necesarului de finanțare pe termen scurt, valoarea dobânzilor plătite va crește în continuare”.

Felicitări Standar&Poors pentru că nu ați achiesat la planurile anumitor oameni ,,de bine” – strategii de lungă durată ai tututror guvernelor, care ar fi vrut retrogradarea ratingului și care ar fi vrut exact ceea ce voi atrageți atenția că nu trebuie, dar ei fac asta:  majorarea dobânzilor și sifonarea veniturilor bugetare prin dobânzi menținute la cel mai mare nivel în raport cu prețurile plătite de alte state, grație BNR. Felicitări S&P pentru că nu ați achiesat la manevrele prin care tocmai cei care gestionează criza în România ar fi vrut deja să împingă economia la ,,junk””, preciza sursa citata. (Cerasela N.).

 

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Featured

Producerea continuata a unor grave incidente de securitate/”Odraslele Sefului C’Asa Vreau – au primit aviz ORNISS”?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La IPJ Brăila își desfășoară activitatea un mare conducător de Serviciu Acțiuni Speciale – mascați, cum li se mai zice in popor. Cognomenul li se trage de la cagule dar la Braila, ar veni se pare si de la obisnuinta cu care aici se mascheaza mai multe nazdravanii cu iz de ilegalitate.

O sursa ce s-a vrut a ramane deplin anonima – si noi nu am avut nici un minim interes sa-i aflam identitatea (asta pentru colegii nostri scrupulosi de la Control Intern, care deschid ochii doar la comanda) – ne-a plasat un intreg material probatoriu legat de producerea continuata a unor grave incidente de securitate, chiar de ‘mnealui, distinsul Sef C’ Asa Vreau Eu.

Dupa cum este deja invederat, sefia in politie nu se mai ia demult pe competente profesionale, asa ca seful nostru s-a gandit sa inceapa de pe-acum obisnuirea … ulimii cu odraslele sale. Ca nu se stie, numai maine nu-i poimane si cine altul sa-i preia functia de conducere?!

Asa ca bravul nostru sef de SAS cauta sa-si dezobisnuiasca plozii, inca din frageda varsta cu parcurile si locurile de joaca, schimbandu-le direct cu “formarea la locul de munca”… al tatalui. Aici isi petrec toata ziulica, preiau din energiile conducatorului “iubit”, au chiar permisiunea sa dea toate hartiile la o parte ca sa-si faca temele, probabil au acces si la biblioteca politiei… Si atunci cand se decid, odraslele sefului invata conducerea preventiva, deocamdata prin birou si cu tricicletele, dar asa cum am zis, totul are un inceput! Atunci cand te plictisesti de tricicleta, e bun si un incarcator, ori chiar o pusca adevarata cum colegii lor nici ca viseaza!

Acum, pprobabil, habar nu au de asta bravii colegi de la Biroul Control Intern, probabil nici macar cei de la Structura de Securitate… La cat de atenti sunt, nu ne-ar mira sa aflam ca odraslele Sefului C’Asa Vreau Eu au primit chiar aviz ORNISS! Ca doar stiti cum se manipuleaza documentele clasificate!

Ce nu am aflat noi inca, este rolul pe care il mai au luptatorii SAS printre tricicletele micutilor, o fac pe palmasii, se mai joaca de-a Baba Oarba, se profileaza pe babysitter, ca tot suntem cu plata la nivel de 2009…. Probabil de asta, sefutul nostru isi permite sa trimita oamenii acasa, contrar planificarii. Argumentul “c’asa vreau eu” – de unde i se trage porecla – are totusi niste dedesubturi, ori nu mai incap de progeniturile sefului ori nu le-o fi ingaduit cu ceva si… mars acasa! Alteori, seful intrerupe cu de la sine putere programul vreunui subaltern ca, trebuie sa aiba grija cineva de “sefii aia mici”, nu?

Vedem deja cum copilutii trag de fiare, fac conducere preventiva, aproape sunt rastelurile cu armament, munitie. Se vede ca IPJ Braila inca nu le-a gasit un alt loc sau poate – cine stie – dragii de ei au deprins deja manuirea armamentului si nu mai prezinta nici un pericol.
Intelegem ca si seful a coborat nivelul de raportare spre clasele primare, astfel incat sa nu-i puna in inferioritate pe copiii sai, gata integrati in colectivul luptatorilor SAS. Prin urmare, toti trebuie sa raporteze BOSS-ului, in scris, ca la clasa a III-a (cum au invatat cei doi copilași), ce activități au efectuat efectiv in ziua respectivă. Nu credem ca a aflat de bază legală prin care soliciti un raport subordonatului precum și motivul verosimil.

Acum, noi prezentam doar cateva dintre ZECILE de fotografii si materiale inregistrate, ca sa nu fim banuiti cumva de vorbe aiurea. Restul, trimitem noi unde trebuie, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa redeschidem povestea cu noi detalii, in caz ca Biroul Control Intern ar incerca sa ne ia de fazani, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv8 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv8 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv1 zi ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv1 zi ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!