Connect with us

Featured

Planurile anumitor oameni ,,de bine”, printre care și Manole, au eșuat/Ratingul Romaniei nu a fost retrogradat/Florin Cîțu, bancher școlit cu guler alb la cămasă, acoperă drenajul generat de BNR cu fonduri ale copiilor și pensionarilor, bugetul SRI nefiind în discuție a fi ajustat

Avatar

Publicat

pe

Standard&Poor’s a îmbunatatit perspectiva de rating a Romaniei, de la negativ la stabil, păstrând Romania la categoria investment grade. La fel ca in iunie 2020, felicit din nou cea mai mare agentie de rating din lume, S&P, pentru că nu a achiesat la planurile anumitor ,,oameni de bine”, printre care si Manole, de a retrograda Romania la categoria junk (nu pentru că informal, costurile de împrumut ale României, cele mai mari din Uniunea Europeana, nu ar demonstra ca investitorii privesc Romania ca junk, respectiv – recomandare pentru investitii dar cu grad ridicat de risc – si cu dobanzi mari). La fel ca si in iunie 2020, perspectiva nu a fost retrogradata (si prin urmare nici rating-ul) in ciuda anuntului intempestiv si ciudat facut de Manole, ca BNR ca nu va mai reduce ratele de dobanda, in ciuda faptului ca se majoreaza din nou costurile de finantare ale statului roman, ale companiilor si populatiei. Presiunile legitime puse de mine si de altii pentru reducerea ratelor de dobanda inca de la debutul crizei au dat roade, in ciuda unor sicofanti. Mai mult, prin anuntul de ieri prin care spunea ca BNR nu va mai reduce dobanda cheie, Manole a dat un mesaj clar ca politica monetara va continua sa NU sprijine economia asa cum ar fi putut in pandemie (BNR a redus prea putin si prea tarziu ratele de dobanda), in esenta pentru a asigura bancile ca, pe spinarea statului roman, a companiilor si a populatiei, vor ramane cu profituri nestirbite, in timp ce inegalitatea (si diminuarea competitivitatii fata de partenerii externi) se accentueaza. Și, la fel ca si in iunie, S&P a luat azi o decizie rationala, in baza apartenentei Romaniei la UE, in baza faptului ca dobanzile in lume (datorita FED si Bancii Centrale Europene sunt la minime istorice in linie cu pandemia) și mai ales in ciuda politicilor economice interne (care ar fi vrut majorarea dobanzilor si sifonarea veniturilor bugetare prin dobanzi mentinute la cel mai inalt nivel in raport cu preturile platite de alte state, gratie BNR) si adancirea ca si consecinta intr-o maniera fara precedent a inegalitatilor. Motivele pentru care am felicitat in iunie 2020 S&P le gasiti mai jos si sunt valabile si astazi, dezvaluie analistul economic, Radu Teodor Soviani.

„Ratingul suvern al României a fost păstrat de cea mai importantă agenție de rating din lume, S&P, la un singur bobârnac de ,,junk”, fiind menținută și perspectiva negativă (o singură retrogradare).

Am spus, analizând la cald și imediat argumentele celor de la S&P, că decizia mă bucură enorm. Acum vă spun și de ce: decizia de menținere a ratingului României arată că planurile anumitor oameni ,,de bine”, printre care și Manole, au eșuat.

Ratingul nu a fost retrogradat în ciuda menținerii ratei de dobândă de către BNR la cote uriașe în raport cu măsurile luate de băncile centrale care țintesc populația în criză economică generată de pandemie. Reducerile operate de BNR sunt derizorii comparativ cu realitățile economice locale și globale.

Efortul lui Isărescu și ale ,,fraților” lui de politici în a menține dobânzile înalte nu au determinat cea mai importantă agenție de rating a lumii să achieseze la un nou atac asupra economiei Românești al lui Manole și al fraților lui, precum în 1997.

Creșterea sarcinii datoriei publice (și private a populației și companiilor) prin nereducerea reală și semnificativă a dobânzii cheie nu a intrat încă în atenția SRI, la ora actuală nicio întâlnire informală dintre Guvernator și consilierii unor acționari străini ai băncilor nefăcând obiectul îngrijorărilor cu privire la provocarea unui default pe datoria suverană.

Asta pentru că Florin Cîțu, bancher școlit cu guler alb la cămasă, acoperă drenajul generat de BNR cu fonduri ale copiilor și pensionarilor, bugetul SRI nefiind în discuție a fi ajustat.

Bugetul SRI am bănuiala că nu va fi ajustat nici într-un eventual default, deci îngrijorările despre un defaul rămân doar ale celor care ar putea fi afectați (companiile și populația) și nu ale celor care ar profita.

Cunoscând vineri, 5 iunie 2020, că planul oamenilor ,,de bine” în privința retrogradării ratingului a eșuat (agențiile de rating trimit raportul contrapărților lor cu minimum 24 de ore înainte de a fi publicat, pentru o eventuală contestare, cum este și normal), Isărescu a ieșit intempestiv cu planul B, pentru a contracara păstrarea ratingului. Anunțul într-un moment ciudat (și voi arăta într-un episod viitor și ce a determinat acest moment al anunțului) al accesării unei finanțări de 4,5 miliarde de Euro de la Banca Centrală Europeană.

De ce acesta reprezintă un plan ,,B” al lui Isărescu supărat de menținerea ratingului? Pentru că o retrogradare care nu s-a întâmplat( și care în sine nu reprezintă default ci doar o creștere a percepției de risc și majorare tehnică a dobânzilor la care ne împrumutăm) ar fi condus ar fi condus la o sifonare și mai mare a resurselor bugetare, printr-un spread – o diferență și mai mare a dobânzii la care se împrumută România în raport cu alte state.

La această oră, capitalurile în lume sunt extrem de ieftine, mai ieftine ca niciodată, urmare a măsurilor întreprinse de FED și de guvernul american (urmate într-o manieră mult mai târzie și de Banca Centrală Europeană – dovadă anticipațiile de scădere ale economiei zonei Euro mult mai abrupte și care se înrătuțesc constant, în timp ce situația pieței muncii din SUA arată că politica FED și a administrației americane chiar funcționează, țintită spre populație).

În esență, planul B al lui Isărescu, anunțat în buza eșecului fraților lui de a retrograda economia României este de oferi finanțare aproape gratis băncilor, pentru a finanța cel mai scump din Uniunea Europeană o economie care ar trebui să se împrumute la costuri printre cele mai mici din UE, având în vedere datoria publică încă mică (40% din PIB). România, cu această datorie se împrumută la 4,8% pe an în timp ce Grecia, cu a datorie publică de 196% din PIB și fiind deja la ,,junk” se împrumută la 2,05%.

Intempestivitatea anunțului lui Isărescu privind ceea ce ,,va face” (Planul B) – rețineți ghilimelele de la ,,va face” reprezintă în esență doar promisiunea acestuia către acționarii băncilor că își vor păstra marjele de profit ba poate chiar le vor și crește în dauna bugetului de stat și în ciuda deciziei S&P, urmare a eșecului creșterii acestor marje marcat de neretrogradarea la junk (marjele ar fi crescut tehnic, nu pentru că economia este mai bună sau mai era după raportul S&P).

În cea mai mare criză economică din ultima sută de ani (S&P vede căderea economiei cu 8% în 2020, față de 7% în 2009), în ciuda inundării cu lichiditate a piețelor la nivel global, BNR nu a scăzut în mod real și eficient dobânzile, pentru că presiunea care ar fi trebuit să existe, nu a existat în mod real.

Pentru că, Isărescu și frații lui știu că dobânzi mari înseamnă lațul scurt. Iar prin dobânzi mari BNR ajunge în situația în care controlează Guvernul, în favoarea celor care împrumută statul, companiile și populația la dobânzi mari.

Priviți aici cum se împrumută România, netrogradată, în comparație cu statele care au scăzut dobânzile deși datoria publică în România este de doar 40%. Lațul scurt.

Remarc doar două elemente suplimentar din comunicatul S&P (dobânzi și necesar de finanțare pe termen scurt), care arată că agenția nu a achiesat la eforturile interne de retrogradare a rating-ului României și că l-a păstrat, în ciuda acestora.

  • ,,creșterea costurilor de împrumut pune presiune suplimentară pe un buget deja foarte strâns”, spune S&P, în timp ce Cîțu se laudă cu cele mai scumpe împrumuturi din Uniunea Europeană;
  • ,,am putea reduce rating-ul dacă România înregistrează a factură mai mare a costurilor de împrumut față de ceea ce anticipăm deja”. Adică dobânzi mai mari. În condițiile în care crește deficitul iar BNR refuză să reducă semnificativ costurile de împrumut ale statului, companiilor și populației, menținând dobânda cheie la 1,75% (de 17 ori mai mare decât în Polinia, de 7 ori mai mult decât în Cechia, dublu față de Ungaria);
  • ,,cu un pachet de stimul fiscal de aproximativ 3% din PIB, România are unul dintre cele mai slabe pachete din regiune”, în timp ce guvernanții spun că este cel mai mare pachet de stimul fiscal în privința companiilor.
  • S&P nu face nicio referire în comunicat la ,,reducarea” ratei de dobândă de către BNR de la 2,5% la 1,75%, în esență, în opinia mea, pentru că vede o astfel de măsură ca nedecisivă, fără impact și care, prin amploarea redusă contribuie la scumpirea finanțării statului român în raport de condițiile de piață.
  • Ceea ce spune S&P este însă: ,,Având în vedere magnitudinea necesarului de finanțare pe termen scurt și riscul de deteriorare a încasărilor fiscale, ar putea însemna că BNR trebuie să acționeze într-o măsură mai mare decât și-a propus inițial”. În traducere, să reducă dobânzile!
  • ,,randamentele cerute la titlurile de stat românești au crescut în 2020 având în vedere instabilitatea politică și fiscală în contextul COVID-19. Și împreună cu creșterea necesarului de finanțare pe termen scurt, valoarea dobânzilor plătite va crește în continuare”.

Felicitări Standar&Poors pentru că nu ați achiesat la planurile anumitor oameni ,,de bine” – strategii de lungă durată ai tututror guvernelor, care ar fi vrut retrogradarea ratingului și care ar fi vrut exact ceea ce voi atrageți atenția că nu trebuie, dar ei fac asta:  majorarea dobânzilor și sifonarea veniturilor bugetare prin dobânzi menținute la cel mai mare nivel în raport cu prețurile plătite de alte state, grație BNR. Felicitări S&P pentru că nu ați achiesat la manevrele prin care tocmai cei care gestionează criza în România ar fi vrut deja să împingă economia la ,,junk””, preciza sursa citata. (Cerasela N.).

 

Exclusiv

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

Avatar

Publicat

pe

De

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova” titram ”lovitura” din 10.06.2021 care a panicat mai multe grupari din Prahova.

Precizam ca, vestea proasta pentru corupti este ca au fost finalizate alte 15 dosare de fraudare ale alegerilor locale din Pucheni, Floresti, etc si….surpriza chiar din Ploiesti.

Cazul de la Ploiesti cel mai colosal, a creat o adevarata panica cand am precizat ca este documentat atat pe interceptarile efectuate pe signal cat si pe filmari audio-video efectuate in zona Rompetrol si/sau alte zone, cum se „dadeau” bani pentru fraudarea alegerilor unor categorii de personaje, inclusiv rromi, deoarece cei care au fost protagonistii acestei operatiuni s-au recunoscut si au realizat ca sunt date dintr-un dosar penal si nu sunt simple „informatii aruncate pe surse”, la „misto”, ca si cum ar fi cu adevarat din anchete, cum fac anumite site-uri de „ziare locale”.

Dupa ce Tribunalul Prahova a hotarat ca “lotul Ciorani” poate fi cercetat în stare de liberatate s-a resimtit o usurare in gruparile care au actionat la fraudarea alegerilor din Prahova sperand ca se va merge pe „burta” ca pana in prezent, cu o protectie „divina” si/sau politica.

Decizia de ieri, prin care PCA Ploiești a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, înregistrată la unitatea de parchet sub nr. 2148/III-2/2021, împotriva încheierii nr. 47 din 10.06.2021 pronunţată de Judecătoria Ploieşti în dosarul penal nr. 11609/281/2021 şi a dispus luarea măsurii arestării preventive a 16 persoane din cele 17 a creat  o adevarata depresie, anxietate si atacuri de panica printre cei vizati in celelate dosare penale documentate.

Mai mult, tot in articolul din 10.06.2021, am dezvluit ca, mult hulitul Laurențiu Drăghici, șeful Biroului Rutier Ploiești, a finalizat doua dosare penale pe care le-a inaintat la procuror pentru conducere sub influenta alcoolului si amenintari ale unui personaj important din urbea noastra care are obiceiul sa mearga prin control noaptea.

Cu acest „cartof” fierbinte in curte, unitatea de parchet a dispus de urgenta demararea audierile si pentru a evita presiunile/interventiile si influentele unor eventuale „divinitati” incearca sa plaseze aceasta „bomba”, in mod operativ, in bratele judecatorilor.

Apropo de aceasta, asa cum am mai precizat, va rugăm mai aveți încredere și în noi, nu numai in pseudo-jurnalisti cu stiri despre vreme, decesul lui Gabi Lunca, incendii la gunoaie, că nu va servim baliverne după zeci de ani de muncă în SRI și în presa scrisă

Deci, urmeaza scene si scenete incredibile in Prahova, un adevarat „CIRC SI PANARAME SAU, MAI ELEVAT, BÂLCIUL DESARTACIUNILOR”. Vom reveni. (Cristina T.).

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

 

 

Citeste in continuare

D.N.A.

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Avatar

Publicat

pe

De

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa. De independent ce este.
Ludovic Orban, președinte PNL, este în dosarele jaf UNIFARM. Șeful DNA stă la VIP cu personajul din dosarele DNA, că este obiectiv.
Nicușor Dan, primarul Capitalei de la PNL, este petent în dosarele DNA, a depus plângeri penale împotriva vechii administrații. Șeful DNA stă cu petentul pe stadion, de imparțial ce este.
Lucian Bode, ministrul de Interne PNL care a băgat 2 polonezi în spital, este într-un dosar penal la PG. Șeful DNA stă lângă “Electrica Zalău” că sunt prieteni. Și de loc. Și de accidente de mașină. Ambele “rezolvate” de Miliție+PG.
Problema nu este cu țara. Problema sunt oamenii.
M-am mai interesat. La alte instituții, FRF/Mitroi/Burleanu n-a trimis invitații. Doar la suckerii ăștia pe care i-ați văzut mai jos. Burleanu (sufrageristul) este prieten cu Dâncu de pe vremea sufrageriei. Că doar ei l-au pus pe Burleanu la FRF. Așa a ajuns Dâncu de la sufragerie pe sufrageria stadionului PeNeLeu. Pe Bologa l-a luat Bode, băieții din Sălaj/ Zalău, lângă care și stă. Așa șeful DNA a ajuns să defileze cu oamenii politici de la guvernare pe care ar trebui să-i investigheze pe stadion. Că îi place, de independent și obiectiv și imparțial ce este. Restul n-a primit nimic de la FRF/ Razvan Mitroi/ Burleanu. Îi înjură/ boscorodește toată lumea, inclusiv procurorii (“s-au urcat scroafele pe stadion”. Tabloul nulităților românești. Invitațiile veneau de obicei prin Jandarmerie/Miliție/ MAI, acum au venit cu dedicație specială. Bine că totuși au fost lăsați Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu etc să intre pe stadion. Hei, este un pas înainte. La ce zero absolut era la VIP de nu mai aveai loc de ei, gloriile meritau să stea afară, la popcorn televizat, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. (Paul D.).
Mai jos poze sufrageriști.

 

Citeste in continuare

Featured

Coleg de facultate cu Barna, Pîrlog sare la gâtul lui Iohannis

Avatar

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Barna își pune dulăul pe Iohannis!

Dosar DNA Militar: Procurorul 10 August, deconturi șocante” titram ”lovitura” din 1 aprilie. Atunci când dezvăluiam, cu documente, cum procurorul militar Bogdan Pîrlog s-a înfruptat din bugetul Ministerului Justiției, sub tot felul de justificări absolut halucinante.

Coleg de facultate cu Barna, Pîrlog sare la gâtul lui Iohannis

Iar ținând cont de ”probatoriul administrat”, pur și simplu procurorii SIIJ nu aveau decât să dea număr de penal dosarului pe care erau obligați, prin chiar fișa postului, să îl deschidă de urgență celui mai ”radicalizat” procuror din întreg sistemul judiciar de la noi. Numai că pentru asta mai trebuie să ai și ”cojones”.

Iar procurorii de la SIIJ clar că nu au.. În schimb are Pîrlog! Cel care, după două luni și jumătate de la dezvăluirea noastră bazată pe documente scrise, a prins curaj și a ieșit cu o poziție publică în care susține că ”nu e adevărat scandalul cu deconturile. Am făcut deplasări în interesul serviciului fără neamuri”. Ceea ce poate că are dreptate, că doar polițista care l-a însoțit la mare chiar nu are cum să fie trecută la neamuri… Însă slăbiciunea superiorilor lui Pîrlog i-a dat din nou acestuia ”gura de oxigen” necesară nu doar de a respira, dar și de a declanșa un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis. Și asta cu doar câteva zeci de ore înainte de luarea în discuție, în Consiliul Superior al Magistraturii a unei plângeri semnate de peste o sută de magistrați colegi împotriva lui Pîrlog. Cel care are grijă ca în paralel cu ”săritul la beregata” șefului statului să își aducă aminte – stranie coincidență- că a fost coleg de an în facultate cu vicepremierul Dan Barna…

A atacat decretele președintelui!

”Am atacat în instanță decretele lui Iohannis! A încălcat MCV” se împăunează procurorul militar Bogdan Pîrlog. Cel care susține și că ”Decizia Curții Constituționale din 8 iunie încalcă, ca să zic așa, toate principiile de drept care țin de dreptul comunitar, care țin de calitatea noastră de membru în Uniunea Europeană, va atrage mai mult ca sigur procedura de infrigement… Constituția a operat un transfer de autoritate către structurile europene… CCR a încălcat Constituția, absolut, în momentul în care a emis această decizie care este contrară până la urmă și principiilor de drept”. Însă nu la fel de ”franc” este Pîrlog și atunci când se dă ”lovit” că nu el ar fi postacul ” Caius Marcus” din scandalul ”Justice Leaks” și care în care ia apărarea procurorului militar și în comentariile din ”NAȚIONAL”. Și nici cum salariul lui de ”procuror civil” îi poate satisface setea neostoită de limuzine BMW de ultime fițe…

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel...

D.N.A.7 ore ago

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu...

Exclusiv1 zi ago

Prin PNRR-ul lor de cioace, incredintari directe si sifonari ale banului public, fundamentarea la misto a cheltuirii banului public a fost devoalata pe deplin de Comisia Europeana

Daca ei fundamenteaza la misto PNRR-ul (asa cum arata Comisia Europeana), va inchipuiti cum fundamenteaza si inventeaza ordonantarea cheltuielilor din...

Exclusiv2 zile ago

,,Dă dreapta” și ,,dă stânga”/Despre cei născuți din lup și care conduc Romania și AZI, la 73 de ani de la naționalizare

S-au implinit 73 de ani de la nationalizare. Am scris in urma cu 4 ani un articol, mertia sa il...

Exclusiv4 zile ago

O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe aia de la Bruxelles psd-isti ca nu-s in stare sa inteleaga profunzimea gandirii guvernului Citu!

S-a ales prafu’ si de PNRR! Ne-am batut singuri joc de noi! O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe...

Exclusiv5 zile ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA pentru profesionistii adusi in institutie si numirile efectuate/Document

La data de 12.08.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a...

Exclusiv5 zile ago

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de...

Exclusiv5 zile ago

Astept in curand ca acelasi grup de comunicare strategica sa raporteze in zilele urmatoare in jur de 3-4 decese dar si eventual 7-8 invieri

Pe cand reinvierile la grupul de comunicare strategica? Privind cifrele de ieri, in care grupul de comunicare strategica a raportat...

Exclusiv6 zile ago

Ministrul rezist Claudiu Nasui dar si autoritatile publice in drept trebuie sa evalueze si sa analizeze informatiile in cauza avand in vedere relevanta publica a pozitiei executive a doamnei Alina Prahoveanu detinuta actualmente in cadrul Societatii Nationale a Sarii SA

Revenim cu date despre noul director general interimar al Societatii Nationale a Sarii SA – Salrom, doamna Alina Prahoveanu, unul...

Exclusiv1 săptămână ago

Atentat la siguranta nationala/Claudiu Nasui – ministrul #rezist MEAT – si noul CA Salrom dau cu flit Premierului Florin Citu si PNL-ului

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – si ale CA Salrom ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele...

Exclusiv1 săptămână ago

Una dintre firmele care sunt anchetate de Consiliul Concurenței pentru „licitații trucate la MAI” obtine un contract prin incredintare directa, de la Primaria Floresti/Prahova, chiar in ziua anuntului privind anchetarea sa

Numarul de licitatii trucate sesizate Consiliului Concurentei este in crestere, iar institutia risca sa nu mai faca fata investigatiilor Care...

Exclusiv1 săptămână ago

Comunicat de presa a celor de la ECO BURN care infioara sistemele de siguranta nationala/Asemănările izbitoare între regulile mafiei care a actionat la asasinatul cu bombă de la Arad si incercarea de asasinat a ECO BURN SRL

Societatea ECO BURN S.R.L. nu a fost niciodată amendată pentru poluarea mediului, ci din motive organizatorice sau administrative, asta indiferent...

Exclusiv1 săptămână ago

EXCLUSIV/Sindicatele clocotesc, Claudiu Nasui – ministrul #rezist (USR) MEAT – se scufunda/la un pas de remaniere!

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele companii profitabile lăsate la...

Exclusiv2 săptămâni ago

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%.

 Cum? Calculul este simplu: daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana...

Exclusiv2 săptămâni ago

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false

Va redam, fara sa comentam, un comunicat de presa a celor de ECO Burn, privind atacuri (fake news) ale unor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!