Connect with us

Featured

DGIA, cumpărată de GRU! Plata s-a făcut în martie – în Rusia!/Oare Hăpău le-o spune și partenerilor străini de episodul de la Moscova?

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache)
Oare Hăpău le-o spune și partenerilor străini de episodul de la Moscova?

Arestarea generalului Iulian ”Cristi” Gherghe aproape că nici nu mai contează în finalizarea ”puzzle”-ului contrainformativ al halucinantelor vulnerabilități la adresa securității naționale din cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei. Poate doar așa, ca punct de referință pentru nivelul la care a ajuns calicia oamenilor lui Marian Hăpău. Pentru că, dacă un singur om, fie el și general de contrainformații a putut să își tragă într-o singură zi suma de  179.470 dolari din fondurile operative ale DGIA, atunci chiar că propunerea de ARV – Acord de Recunoaștere a Vinovăției- venită din partea acestuia merită luată în seamă!

Năsui îi tulbură apele lui Ciucă la ROMARM

Mai ales că astfel, până când experții vor stabili dacă semnătura generalului Hăpău, cu care Gherghe și șoferul acestuia s-au prezentat la o filială a BCR pentru a ridica conform ”procedurii speciale avizate de BNR” suma de 179. 470 USD într-o singură tranșă s-ar putea afla adevărul despre cealaltă tranșă. Cea de 480.000 dolari… Și despre care, la o adică, generalul Gherghe ar putea oferi ”indicii temeinice” despre cum a înmânat-o la ”next level”…

Până atunci însă, iată că iese la iveală poate cel mai ”murdar secret” al generalului Marian Hăpău și al Direcției de Contrainformații Militare și Securitate Militară, DCiSM. Adică exact singura structură din România care are prevăzută expres în fișa postului contracararea operațiunilor Informațiilor Militare rusești – GRU în țara noastră. Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, tocmai DCiSM și generalul Hăpău au reușit să blocheze până acum semnarea ”contractului corvetelor” cu compania câștigătoare a licitației internaționale, Naval Group. Prin ridicarea unor ”suspiciuni rezonabile” privind ”apropierea” francezilor de oamenii lui Putin de la GRU! Totul pentru ca, după cum campania de dezvăluiri a ”NAȚIONAL” a indicat-o până acum, ”beneficiarul final”al contractului de care depinde chiar securitatea statului român la Marea Neagră să fie Damen. Compania olandeză la a cărei timonă a fost ”plantat” imediat după venirea lui Nicolae Ionel Ciucă la conducerea Ministerului Apărării Naționale nimeni altul decât predecesorul lui Hăpău la comanda DGIA, generalul Gheorghe Savu. Deci, DGIA și-a pus în joc reputația de structură de elită a sistemului și practic de ultima linie de apărare a statului român împotriva GRU prin susținerea variantei de lucru a necesității strategice a ”deturnării” contractului corvetelor de la Naval Group către Damen Schelde Naval Shipbuilding BV! Cu tot cu intoxicarea profesionistă a factorilor decidenți politici cum că ”francezii ar fi cu rușii”.

Ceea ce, chiar pentru o țară în care prea mulți dintre ”patrioții” sistemului habar nu au să intoneze barem a doua strofă a imnului național este totuși prea mult! După cum o demonstrează un recent eveniment petrecut chiar în luna martie, în Federația Rusă. Acolo unde o operațiune ”de specialitate” derulată sub acoperirea GRU a fost sponsorizată de către … Damen! Compania olandeză ale cărei operațiuni din România sunt conduse de către chiar fostul șef al DGIA și camarad al ministrului Ciucă, generalul Gheorghe Savu! Astfel că rapoartele contrainformative ale DCiSM – DGIA duc mai degrabă a bancuri de la Radio Erevan. Dacă nu direct a acte de trădare națională… Și subjugarea DGIA de către GRU!

CCR, Mușat și contractul corvetelor!

După cum dezvăluiam zilele trecute, vechea gardă din servicii moare, dar nu se predă! Cel mai relevant exemplu fiind cel al ”Frăției Generalilor” din DGIA. Structură unde s-a deschis practic șampania odată cu pronunțarea deciziei Curții Supreme din 8 aprilie. Cea prin care se accepta sesizarea Curții Constituționale a României în urma acțiunii privind ”neconstituționalitatea” licitației internaționale de achiziție a corvetelor multirol pentru Marina Militară română! Au făcut-o, însă, prea devreme… Pentru că vorbim de dosarul format la ÎCCJ în 28.10.2020, data inițială a acestuia fiind cea de 09.07.2019. Materia juridică din care face parte fiind cea de ”contencios administrativ și fiscal”. Excepția de neconstituționalitate ridicată de către reclamantul Damen Schelde Naval Shipbuilding BV fiind judecată de Secția de Contencios Administrativ și Fiscal în faza de recurs de către Completul nr. 9 NCPC în data de 25.03.2021. Decizia fiind dată în data de 08.04.2021 de către Completul de judecată C9 – AP. Toate aceste amănunte fiind necesare pentru ca nu cumva MApN, Romtehnica, ”avocatul președintelui” Gheorghe Mușat și Damen să fi încurcat cumva dosarele atunci când au crezut că îl apucă pe Dumnezeu de picior odată cu trimiterea sesizării generalului Savu la Curtea Constituțională. Fără a răsfoi măcar prevederile legale precum cea din art.4 (2) : ”Instanța învestită cu fondul litigiului și în fața căreia a fost invocată excepția de nelegalitate, constatând că de actul administrativ cu caracter individual depinde soluționarea pe fond, este competentă să se pronunțe asupra excepției, fie printr-o încheiere interlocutorie, fie prin hotărârea pe care o va pronunța în cauză.

Generalul Gheorghe Savu și avocatul Gheorghe Mușat (foto jos), apărătorii Damen

În situația în care instanța se pronunță asupra excepției de nelegalitate prin încheiere interlocutorie, aceasta poate fi atacată odată cu fondul”. Sau art.51 (5) : ”În cazul admiterii recursului, instanța de recurs rejudecă, în toate cazurile, litigiul în fond. În vederea respectării principiilor oralității, contradictorialității și dreptului la apărare, soluționarea pe fond a cauzei ca urmare a admiterii plângerii se face de instanța de judecată la un termen distinct, care se stabilește ulterior pronunțării soluției în ceea ce privește plângerea asupra excepției”. Dar uite că ”de ai naibi” nu dăm și Legea de care ar fi trebuit să aibă habar cadrele din birourile Contrainformațiilor Militare a DGIA, în frunte cu chiar soția și cumnatul ministrului Ciucă! Pentru a își justifica barem astfel sporurile operative de care beneficiază, dacă identifică Legea care arată că, ghinion, decizia nu are nicio valoare în cazul contractului corvetelor! Chiar dacă se câștigă și la Curtea Constituțională! Cel mult putând deveni astfel element juridic pentru spețele similare care vor veni. Astfel că totul nu este decât o nouă acțiune de imagine a propagandei. Una pe care olandezii de la Damen, sfătuiți de generalul Savu, vor arunca mulți alți bani, în disperare de cauză. Dar spre încântarea avocatului Gheorghe Mușat, cel aflat la primire, bineînțeles…

Hăpău, ai uitat că ”NAȚIONAL” e citit la Washington?

Șeful DGIA chiar nu are cum dezminți vreodată, nici oficial, dar cu atât mai puțin între patru ochi, că a fost chemat expres la Washington pentru a fi întrebat despre dezvăluirea ”NAȚIONAL” cu privire la ”escapada la Moscova”. La fel cum este greu să dezmintă că nu a știut, din calitatea de șef al DGIA, de evenimentul din luna martie, din Federația Rusă, cu privire la vânzările de armament. ”Congres pe teme de specialitate” organizat sub ”înaltul patronaj” al GRU, prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie a Federației Ruse! Și unde principalul sponsor a fost… Damen! Compania care se instalează bine merci cu afaceri în Rusia, în timp ce DGIA informează că ”francezii sunt apropiații lui Putin”! Astfel că, dacă se tot plânge că președintele Iohannis nu îi mai deschide de ceva vreme ”plicurile galbene”, șeful DGIA ar face bine să dea amănunte suplimentare despre această afacere acoperită. Nu de alta, dar altfel o vom face noi! Mai ales că Guvernul de la Praga tocmai ce a expulzat 18 diplomați ruși, sub suspiciunea că ofițeri GRU au aruncat în aer un depozit de muniții al Armatei Cehe!

Ciucă, probleme?! Năsui a ras ROMARM!

”Năsui îi dă peste nas lui Ciucă” titram ”lovitura” din 7 martie. Atunci când dezvăluiam că ministrul Economiei intenționează să ”tulbure apele” ministrului Ciucă din industria de armament. Iar pe 16 aprilie, Ministerul Economiei a anunțat înlocuirea tuturor membrilor Consiliului de Administrație al ROMARM, format de acum înainte din Bogdan Merfea, Vlad Năstase, Carmen Bahrim, Iulian Cristian Simu și Mihail Dan Stan…

Exclusiv

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

Avatar

Publicat

pe

De

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova” titram ”lovitura” din 10.06.2021 care a panicat mai multe grupari din Prahova.

Precizam ca, vestea proasta pentru corupti este ca au fost finalizate alte 15 dosare de fraudare ale alegerilor locale din Pucheni, Floresti, etc si….surpriza chiar din Ploiesti.

Cazul de la Ploiesti cel mai colosal, a creat o adevarata panica cand am precizat ca este documentat atat pe interceptarile efectuate pe signal cat si pe filmari audio-video efectuate in zona Rompetrol si/sau alte zone, cum se „dadeau” bani pentru fraudarea alegerilor unor categorii de personaje, inclusiv rromi, deoarece cei care au fost protagonistii acestei operatiuni s-au recunoscut si au realizat ca sunt date dintr-un dosar penal si nu sunt simple „informatii aruncate pe surse”, la „misto”, ca si cum ar fi cu adevarat din anchete, cum fac anumite site-uri de „ziare locale”.

Dupa ce Tribunalul Prahova a hotarat ca “lotul Ciorani” poate fi cercetat în stare de liberatate s-a resimtit o usurare in gruparile care au actionat la fraudarea alegerilor din Prahova sperand ca se va merge pe „burta” ca pana in prezent, cu o protectie „divina” si/sau politica.

Decizia de ieri, prin care PCA Ploiești a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, înregistrată la unitatea de parchet sub nr. 2148/III-2/2021, împotriva încheierii nr. 47 din 10.06.2021 pronunţată de Judecătoria Ploieşti în dosarul penal nr. 11609/281/2021 şi a dispus luarea măsurii arestării preventive a 16 persoane din cele 17 a creat  o adevarata depresie, anxietate si atacuri de panica printre cei vizati in celelate dosare penale documentate.

Mai mult, tot in articolul din 10.06.2021, am dezvluit ca, mult hulitul Laurențiu Drăghici, șeful Biroului Rutier Ploiești, a finalizat doua dosare penale pe care le-a inaintat la procuror pentru conducere sub influenta alcoolului si amenintari ale unui personaj important din urbea noastra care are obiceiul sa mearga prin control noaptea.

Cu acest „cartof” fierbinte in curte, unitatea de parchet a dispus de urgenta demararea audierile si pentru a evita presiunile/interventiile si influentele unor eventuale „divinitati” incearca sa plaseze aceasta „bomba”, in mod operativ, in bratele judecatorilor.

Apropo de aceasta, asa cum am mai precizat, va rugăm mai aveți încredere și în noi, nu numai in pseudo-jurnalisti cu stiri despre vreme, decesul lui Gabi Lunca, incendii la gunoaie, că nu va servim baliverne după zeci de ani de muncă în SRI și în presa scrisă

Deci, urmeaza scene si scenete incredibile in Prahova, un adevarat „CIRC SI PANARAME SAU, MAI ELEVAT, BÂLCIUL DESARTACIUNILOR”. Vom reveni. (Cristina T.).

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

 

 

Citeste in continuare

D.N.A.

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Avatar

Publicat

pe

De

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa. De independent ce este.
Ludovic Orban, președinte PNL, este în dosarele jaf UNIFARM. Șeful DNA stă la VIP cu personajul din dosarele DNA, că este obiectiv.
Nicușor Dan, primarul Capitalei de la PNL, este petent în dosarele DNA, a depus plângeri penale împotriva vechii administrații. Șeful DNA stă cu petentul pe stadion, de imparțial ce este.
Lucian Bode, ministrul de Interne PNL care a băgat 2 polonezi în spital, este într-un dosar penal la PG. Șeful DNA stă lângă “Electrica Zalău” că sunt prieteni. Și de loc. Și de accidente de mașină. Ambele “rezolvate” de Miliție+PG.
Problema nu este cu țara. Problema sunt oamenii.
M-am mai interesat. La alte instituții, FRF/Mitroi/Burleanu n-a trimis invitații. Doar la suckerii ăștia pe care i-ați văzut mai jos. Burleanu (sufrageristul) este prieten cu Dâncu de pe vremea sufrageriei. Că doar ei l-au pus pe Burleanu la FRF. Așa a ajuns Dâncu de la sufragerie pe sufrageria stadionului PeNeLeu. Pe Bologa l-a luat Bode, băieții din Sălaj/ Zalău, lângă care și stă. Așa șeful DNA a ajuns să defileze cu oamenii politici de la guvernare pe care ar trebui să-i investigheze pe stadion. Că îi place, de independent și obiectiv și imparțial ce este. Restul n-a primit nimic de la FRF/ Razvan Mitroi/ Burleanu. Îi înjură/ boscorodește toată lumea, inclusiv procurorii (“s-au urcat scroafele pe stadion”. Tabloul nulităților românești. Invitațiile veneau de obicei prin Jandarmerie/Miliție/ MAI, acum au venit cu dedicație specială. Bine că totuși au fost lăsați Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu etc să intre pe stadion. Hei, este un pas înainte. La ce zero absolut era la VIP de nu mai aveai loc de ei, gloriile meritau să stea afară, la popcorn televizat, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. (Paul D.).
Mai jos poze sufrageriști.

 

Citeste in continuare

Featured

Coleg de facultate cu Barna, Pîrlog sare la gâtul lui Iohannis

Avatar

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Barna își pune dulăul pe Iohannis!

Dosar DNA Militar: Procurorul 10 August, deconturi șocante” titram ”lovitura” din 1 aprilie. Atunci când dezvăluiam, cu documente, cum procurorul militar Bogdan Pîrlog s-a înfruptat din bugetul Ministerului Justiției, sub tot felul de justificări absolut halucinante.

Coleg de facultate cu Barna, Pîrlog sare la gâtul lui Iohannis

Iar ținând cont de ”probatoriul administrat”, pur și simplu procurorii SIIJ nu aveau decât să dea număr de penal dosarului pe care erau obligați, prin chiar fișa postului, să îl deschidă de urgență celui mai ”radicalizat” procuror din întreg sistemul judiciar de la noi. Numai că pentru asta mai trebuie să ai și ”cojones”.

Iar procurorii de la SIIJ clar că nu au.. În schimb are Pîrlog! Cel care, după două luni și jumătate de la dezvăluirea noastră bazată pe documente scrise, a prins curaj și a ieșit cu o poziție publică în care susține că ”nu e adevărat scandalul cu deconturile. Am făcut deplasări în interesul serviciului fără neamuri”. Ceea ce poate că are dreptate, că doar polițista care l-a însoțit la mare chiar nu are cum să fie trecută la neamuri… Însă slăbiciunea superiorilor lui Pîrlog i-a dat din nou acestuia ”gura de oxigen” necesară nu doar de a respira, dar și de a declanșa un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis. Și asta cu doar câteva zeci de ore înainte de luarea în discuție, în Consiliul Superior al Magistraturii a unei plângeri semnate de peste o sută de magistrați colegi împotriva lui Pîrlog. Cel care are grijă ca în paralel cu ”săritul la beregata” șefului statului să își aducă aminte – stranie coincidență- că a fost coleg de an în facultate cu vicepremierul Dan Barna…

A atacat decretele președintelui!

”Am atacat în instanță decretele lui Iohannis! A încălcat MCV” se împăunează procurorul militar Bogdan Pîrlog. Cel care susține și că ”Decizia Curții Constituționale din 8 iunie încalcă, ca să zic așa, toate principiile de drept care țin de dreptul comunitar, care țin de calitatea noastră de membru în Uniunea Europeană, va atrage mai mult ca sigur procedura de infrigement… Constituția a operat un transfer de autoritate către structurile europene… CCR a încălcat Constituția, absolut, în momentul în care a emis această decizie care este contrară până la urmă și principiilor de drept”. Însă nu la fel de ”franc” este Pîrlog și atunci când se dă ”lovit” că nu el ar fi postacul ” Caius Marcus” din scandalul ”Justice Leaks” și care în care ia apărarea procurorului militar și în comentariile din ”NAȚIONAL”. Și nici cum salariul lui de ”procuror civil” îi poate satisface setea neostoită de limuzine BMW de ultime fițe…

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel...

D.N.A.6 ore ago

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu...

Exclusiv1 zi ago

Prin PNRR-ul lor de cioace, incredintari directe si sifonari ale banului public, fundamentarea la misto a cheltuirii banului public a fost devoalata pe deplin de Comisia Europeana

Daca ei fundamenteaza la misto PNRR-ul (asa cum arata Comisia Europeana), va inchipuiti cum fundamenteaza si inventeaza ordonantarea cheltuielilor din...

Exclusiv2 zile ago

,,Dă dreapta” și ,,dă stânga”/Despre cei născuți din lup și care conduc Romania și AZI, la 73 de ani de la naționalizare

S-au implinit 73 de ani de la nationalizare. Am scris in urma cu 4 ani un articol, mertia sa il...

Exclusiv4 zile ago

O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe aia de la Bruxelles psd-isti ca nu-s in stare sa inteleaga profunzimea gandirii guvernului Citu!

S-a ales prafu’ si de PNRR! Ne-am batut singuri joc de noi! O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe...

Exclusiv5 zile ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA pentru profesionistii adusi in institutie si numirile efectuate/Document

La data de 12.08.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a...

Exclusiv5 zile ago

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de...

Exclusiv5 zile ago

Astept in curand ca acelasi grup de comunicare strategica sa raporteze in zilele urmatoare in jur de 3-4 decese dar si eventual 7-8 invieri

Pe cand reinvierile la grupul de comunicare strategica? Privind cifrele de ieri, in care grupul de comunicare strategica a raportat...

Exclusiv6 zile ago

Ministrul rezist Claudiu Nasui dar si autoritatile publice in drept trebuie sa evalueze si sa analizeze informatiile in cauza avand in vedere relevanta publica a pozitiei executive a doamnei Alina Prahoveanu detinuta actualmente in cadrul Societatii Nationale a Sarii SA

Revenim cu date despre noul director general interimar al Societatii Nationale a Sarii SA – Salrom, doamna Alina Prahoveanu, unul...

Exclusiv1 săptămână ago

Atentat la siguranta nationala/Claudiu Nasui – ministrul #rezist MEAT – si noul CA Salrom dau cu flit Premierului Florin Citu si PNL-ului

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – si ale CA Salrom ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele...

Exclusiv1 săptămână ago

Una dintre firmele care sunt anchetate de Consiliul Concurenței pentru „licitații trucate la MAI” obtine un contract prin incredintare directa, de la Primaria Floresti/Prahova, chiar in ziua anuntului privind anchetarea sa

Numarul de licitatii trucate sesizate Consiliului Concurentei este in crestere, iar institutia risca sa nu mai faca fata investigatiilor Care...

Exclusiv1 săptămână ago

Comunicat de presa a celor de la ECO BURN care infioara sistemele de siguranta nationala/Asemănările izbitoare între regulile mafiei care a actionat la asasinatul cu bombă de la Arad si incercarea de asasinat a ECO BURN SRL

Societatea ECO BURN S.R.L. nu a fost niciodată amendată pentru poluarea mediului, ci din motive organizatorice sau administrative, asta indiferent...

Exclusiv1 săptămână ago

EXCLUSIV/Sindicatele clocotesc, Claudiu Nasui – ministrul #rezist (USR) MEAT – se scufunda/la un pas de remaniere!

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele companii profitabile lăsate la...

Exclusiv2 săptămâni ago

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%.

 Cum? Calculul este simplu: daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana...

Exclusiv2 săptămâni ago

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false

Va redam, fara sa comentam, un comunicat de presa a celor de ECO Burn, privind atacuri (fake news) ale unor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!