Connect with us

Featured

Isărescu îi lasă locul lui Cîțu în septembrie!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare National – Catalin Tache):

”Școala lui Cîțu la Grinnell College, SUA, plătită de Isărescu” titram ”lovitura” din 29 martie. Atunci când dezvăluiam că una dintre cele mai legendate rivalități din viața publică a României ultimilor ani, cea dintre Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu și actualul premier liberal Florin Cîțu a fost recent documentată a fi doar un scenariu al serviciilor secrete. Unul extrem de reușit, ce-i drept, din moment ce chiar unii dintre cei mai apropiați oameni ai ”indestructibilului” Mugur Isărescu ar fi băgat mâna în foc că ”Manole” i-a dat interzis lui Cîțu în sediul Băncii Naționale, încă de când acesta era ministru de Finanțe. Și că prioritatea absolută a lui Isărescu, în afară de cea din fișa postului, de echilibrare a monedei naționale, nu ar fi decât să ”îl calce pe cap” pe Cîțu, pe oriunde l-ar prinde. Și că Isărescu nu se va lăsa până ce Cîțu nu va pleca din Palatul Victoria.

Cîțu pleacă singur de la Palatul Victoria

Tot la fel cum liderii Partidului Național Liberal erau la rândul lor siguri că, mai ales sub presiunea constantă a vechiului camarad Lucian Isar, premierul Florin Cîțu nu se va lăsa până nu îl va debarca din fruntea Băncii Naționale a României pe Isărescu. Și iată că, după cum indică informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, nu mai este mult și se vor petrece ambele minuni! Iar guvernatorul Mugur Isărescu va părăsi ”de bună voie și nesilit de nimeni” conducerea Băncii Naționale a României. La fel cum și Florin Cîțu va pleca din fruntea ”guvernului meu”. Dar doar pentru a prelua postul de guvernator al BNR. Cel pe care Isărescu i-l oferă astfel drept premiu de consolare pentru pierderea șefiei Guvernului! Și să mai zică vreun operativ de azi că fosta DIE chiar a murit!

Sângele apă nu se face!

Iată că unul dintre cele mai bine ascunse secrete ale lui Mugur Isărescu – mai bine protejat chiar decât cel al notelor informative semnate pentru Securitatea ceaușistă cu numele de cod ”Manole” – a ieșit totuși la iveală. Dar cum niciodată nu este prea târziu, dezvăluirea noastră privind posibilitatea ca tocmai Mugur Isărescu să fi fost cel care a asigurat ”școlarizarea” lui Florin Cîțu la costisitorul Grinnell College din Iowa, SUA, în perioada 1992-1996 a deschis o adevărată ”Cutie a Pandorei”.

O înțelegere în trei…

Astfel că se verifică intens acum inclusiv sentimentele aproape paterne pe care Mugur Isărescu le dovedește, fie și în cel mai mare secret, față de ”fiul rătăcitor” Florin Cîțu. Iar dacă dubla mișcare prevăzută pentru luna septembrie se va face, atunci chiar că se va dovedi că, fie și după atâtea decenii, ”sângele apă nu se face”! Și s-ar explica totodată și de ce ”foaia matricolă” a lui Florin Cîțu a devenit brusc secret de stat. Pentru că, să nu uităm, Florin Cîțu a intrat la Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea în anul 1986. Iar după terminarea acestuia, timp de doi ani nu a intrat la facultate. După care, brusc, la doar 20 de ani, banalul absolvent de liceu energetic ajungea direct student al prestigiosului și totodată costisitorului Grinnell College din statul american Iowa.

160.000 de dolari a costat școlarizarea la Grinnell College

Acolo unde s-a înscris fără a fi beneficiarul vreunei burse de studii. Astfel că Florin Cîțu a  trebuit să plătească taxele de școlarizare. În perioada 1992 – 1996, taxa minimă pentru un singur an la Grinnell College fiind de 40.000 de dolari. Drept urmare, cineva tot a  trebuit să plătească pentru Florin Cîțu cel puțin 160.000 de dolari. Iar după cum dezvăluiam recent, ”binefăcătorul” tânărului Cîțu ar putea fi nimeni altul decât chiar Mugur Isărescu. Mai ales că în 1992, fosta DIE, fie ea și cu o literă schimbată, tot dispunea de fonduri operative practic ”fără număr”. Și excela în ”plantări” peste hotare. Dintre care unele s-au dovedit pe deplin reușite. Altele, doar investiții fără nicio finalizare. Dar prea multe dintre ele au făcut mai mult rău, decât bine, față de statul român. Cel în fața căruia au depus la un moment dat jurământul de credință. Și mai ales în cazul celor care nu au rezistat ”cântecelor de sirenă” ale structurilor străine similare, fie ele ”ostile” sau ”partenere”…

De ce în septembrie…

Desigur că, dacă tot s-a bătut palma pe acest scenariu, rămâne marea întrebare de ce a fost aleasă tocmai luna septembrie pentru transpunerea sa în practică… Răspunsul fiind însă unul cât se poate de simplu, cel puțin pentru inițiații sistemului. Cei care știu foarte bine că actualul premier mai poate ”trage” după el nemulțumirile inerente ale pandemiei. Iar cum pe Florin Cîțu nu îl mai așteaptă o carieră politică în față, atunci acesta poate deconta pe persoană fizică încă alte câteva luni de restricții. În plus, dinamica operativă a întregului plan impune luna septembrie drept termenul optim pentru retragerea lui Mugur Isărescu și aducerea în fruntea BNR a actualului premier.

”Să fie bine, ca să nu fie rău” la Congresul PNL

Tocmai pentru ca acesta să nu îi treacă prin cap cumva să o ia pe urmele pesedistului ”de catifea” Sorin Grindeanu. Astfel că, având promisiunea fermă a încredințării postului de guvernator al BNR, Florin Cîțu nu va mai risca să se baricadeze în Palatul Victoria, ca Grindeanu. Și chiar ar sprijini din interior ”implozia” actualei coaliții, pentru a se face mult mai lesne loc guvernului minoritar… Dar mai ales astfel Cîțu nu va mai candida la președinția Partidului Național Liberal, al cărui Congres este prevăzut în această toamnă. Ceea ce ar simplifica determinant actualele calcule politice…

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Featured

Producerea continuata a unor grave incidente de securitate/”Odraslele Sefului C’Asa Vreau – au primit aviz ORNISS”?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La IPJ Brăila își desfășoară activitatea un mare conducător de Serviciu Acțiuni Speciale – mascați, cum li se mai zice in popor. Cognomenul li se trage de la cagule dar la Braila, ar veni se pare si de la obisnuinta cu care aici se mascheaza mai multe nazdravanii cu iz de ilegalitate.

O sursa ce s-a vrut a ramane deplin anonima – si noi nu am avut nici un minim interes sa-i aflam identitatea (asta pentru colegii nostri scrupulosi de la Control Intern, care deschid ochii doar la comanda) – ne-a plasat un intreg material probatoriu legat de producerea continuata a unor grave incidente de securitate, chiar de ‘mnealui, distinsul Sef C’ Asa Vreau Eu.

Dupa cum este deja invederat, sefia in politie nu se mai ia demult pe competente profesionale, asa ca seful nostru s-a gandit sa inceapa de pe-acum obisnuirea … ulimii cu odraslele sale. Ca nu se stie, numai maine nu-i poimane si cine altul sa-i preia functia de conducere?!

Asa ca bravul nostru sef de SAS cauta sa-si dezobisnuiasca plozii, inca din frageda varsta cu parcurile si locurile de joaca, schimbandu-le direct cu “formarea la locul de munca”… al tatalui. Aici isi petrec toata ziulica, preiau din energiile conducatorului “iubit”, au chiar permisiunea sa dea toate hartiile la o parte ca sa-si faca temele, probabil au acces si la biblioteca politiei… Si atunci cand se decid, odraslele sefului invata conducerea preventiva, deocamdata prin birou si cu tricicletele, dar asa cum am zis, totul are un inceput! Atunci cand te plictisesti de tricicleta, e bun si un incarcator, ori chiar o pusca adevarata cum colegii lor nici ca viseaza!

Acum, pprobabil, habar nu au de asta bravii colegi de la Biroul Control Intern, probabil nici macar cei de la Structura de Securitate… La cat de atenti sunt, nu ne-ar mira sa aflam ca odraslele Sefului C’Asa Vreau Eu au primit chiar aviz ORNISS! Ca doar stiti cum se manipuleaza documentele clasificate!

Ce nu am aflat noi inca, este rolul pe care il mai au luptatorii SAS printre tricicletele micutilor, o fac pe palmasii, se mai joaca de-a Baba Oarba, se profileaza pe babysitter, ca tot suntem cu plata la nivel de 2009…. Probabil de asta, sefutul nostru isi permite sa trimita oamenii acasa, contrar planificarii. Argumentul “c’asa vreau eu” – de unde i se trage porecla – are totusi niste dedesubturi, ori nu mai incap de progeniturile sefului ori nu le-o fi ingaduit cu ceva si… mars acasa! Alteori, seful intrerupe cu de la sine putere programul vreunui subaltern ca, trebuie sa aiba grija cineva de “sefii aia mici”, nu?

Vedem deja cum copilutii trag de fiare, fac conducere preventiva, aproape sunt rastelurile cu armament, munitie. Se vede ca IPJ Braila inca nu le-a gasit un alt loc sau poate – cine stie – dragii de ei au deprins deja manuirea armamentului si nu mai prezinta nici un pericol.
Intelegem ca si seful a coborat nivelul de raportare spre clasele primare, astfel incat sa nu-i puna in inferioritate pe copiii sai, gata integrati in colectivul luptatorilor SAS. Prin urmare, toti trebuie sa raporteze BOSS-ului, in scris, ca la clasa a III-a (cum au invatat cei doi copilași), ce activități au efectuat efectiv in ziua respectivă. Nu credem ca a aflat de bază legală prin care soliciti un raport subordonatului precum și motivul verosimil.

Acum, noi prezentam doar cateva dintre ZECILE de fotografii si materiale inregistrate, ca sa nu fim banuiti cumva de vorbe aiurea. Restul, trimitem noi unde trebuie, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa redeschidem povestea cu noi detalii, in caz ca Biroul Control Intern ar incerca sa ne ia de fazani, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv7 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv8 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv24 de ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv1 zi ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv1 zi ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!