Connect with us

Featured

Căzuți pe tehnică, la Hotel ”Pullman”/Dosar de spionaj!

Avatar

Publicat

pe

Premierul Ponta nu mișca un deget fără șeful SIE, Predoiu

(Preluare National – Catalin Tache):

În timp ce Occidentul fierbe în urma scandalului de spionaj detonat la Sofia, după o operațiune cel puțin surprinzătoare a premierului Borisov de a solicita oficial Moscovei să își retragă agenții sub acoperire din Bulgaria, structurile contrainformative românești au propriile ”dureri de cap”. Astfel că, în aceste zile, și la București plutește în aer un scandal imens, cu iz de spionaj.

Zăcămintele de cupru și uraniu, țintele spionilor străini

Numai că unul atipic, care dovedește că România chiar că rămâne țara tuturor posibilităților. Cel puțin în ceea ce privește încercările externe de transformare a țării într-o productivă colonie economică. Pentru că, la doar câteva zile după ce dezvăluiam complexitatea rețelei în spatele căreia există informații că s-ar afla însuși Necmettin Bilal, nimeni altul decât fiul autoritarului președinte turc Recep Erdogan, ies la iveală noi amănunte mai mult decât îngrijorătoare. Și care indică clar o activitate intensă a ”agențiilor” turcești în România. Ankara părând chiar a prelua, sub ochii partenerilor strategici americani, sferele de influență ocupate până cu ceva vreme în urmă de către oligarhii ruși aflați la dispoziția Moscovei. Și iată cum, cu toate privirile ațintite pe mișcările SVR, FSB sau GRU, s-a pierdut din vedere ”umbra lui Erdogan”! Una care acoperă deja segmente întregi ale economiei românești. Și pentru care înalți demnitari ai statului român au ajuns să facă un lobby deșănțat, specific agenților de influență și aflat deja la limita penalului, pentru a rupe noi și noi ”hălci” pentru a mai potoli ”foamea” de afaceri a turcilor. Iar noul avertisment al structurii contrainformative care documentează această vulnerabilitate ”ascunsă” la securitatea națională este unul cu atât mai alarmant, cu cât printre numele grele suspectate că ar fi pus umărul, mai mult sau mai puțin la vedere, la transformarea României într-un nou ”pașalâc” turcesc se regăsesc și cele ale lui Victor Ponta și Silviu Predoiu. Adică fostul premier și generalul care s-a aflat la comanda operativă a Serviciului de Informații Externe timp de un deceniu!

MINECO este legătura cu Rusia!

Aceasta este concluzia unui raport contrainformativ incendiar, care a dus la destructurarea, fie ea și parțială, a uneia dintre cele mai influente ”agenturi” care a acționat pe teritoriul României. Și care ar fi activat inclusiv la umbra miliardarului Mark Rich, considerat la acea vreme ”păpușarul oligarhilor” de la Moscova. Iar acum, deși dosarul s-a finalizat inclusiv cu condamnarea definitivă a unui judecător, subiectul a  revenit în realitate. Iar explicația este cât se poate de simplă, ținta operațiunii MINECO – NAVIP fiind zăcămintele de cupru de la Moldova Nouă! La fel cum apoi a fost declanșat un adevărat ”atac raider”, chiar de la Palatul Victoria, asupra zăcămintelor de uraniu.

Erdogan, la un pas să facă statul român un nou ”pașalâc”

Sau cum chiar în aceste zile se forțează închiderea cu orice preț a Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște. Iar tot acest puzzle informativ care se completează în aceste zile pleacă de la ancheta privind afacerea transfrontalieră MINECO. În vizorul structurilor contrainformative românești intrând adevărate personaje ”de film” care s-au aflat în spatele afacerii penale MINECO. De la miliardari cu triple cetățenii, oligarhi moscoviți, fugari sârbi, luptători în trupele paramilitare și până la firme elvețiene, britanioce sau offshore, experți ruși suspectați de spionaj și un judecător român corupt! Rețeaua MINECO – NAVIP dovedindu-se, cel puțin într-o primă fază, o ”afacere în familie” a serviciilor secrete din Federația Rusă și Serbia. Desfășurată pe teritoriul României, sub acoperirea ”neutrei” Elveția. Astfel că misiunea ofițerilor români de intelligence care au lucrat la acest dosar de spionaj nu a fost deloc una ușoară. Totuși, s-a intrat ca ”în brânză” în rețeaua ruso-sârbă de preluare a zăcămintelor de cupru și care ulterior a căzut în sfera de influență turcă. Astfel că, deși acționariatul companiei NAVIP era unul special diversificat, sa-u putut totuși identifica principalii doi jucători majoritari care controlau acest ”hub” de interese transfrontaliere, după privatizare. Este vorba despre Dimitrije Aksentijevici, fondatorul MINECO și Goran Marinkovic, proprietarul firmei ”Marinkovic Commerce”, din Bosnia și Herțegovina. În acte, MINECO deținând 22,19 % prin intermediul ”vehiculului” financiar ”Lofi Investment”, în timp ce ”Marinkovic Commerce” are 32% din fabrica de alcool. Cele două grupări fiind însă asociate și în ”Lofi Investment”, unde MINECO deține 90%, iar Marinkovic restul. Acționând împreună, cei doi au deținut practic controlul absolut asupra NAVIP, până la momentul controversatei declarări a falimentului. Astfel că în Serbia, grupul MINECO este strâns legat de prăbușirea ”controlată” a NAVIP, unul dintre cei mai mari producători de alcool din fosta Iugoslavie.

Căzuți pe tehnică, la Hotel ”Pullman”

Și pentru a înțelege mai bine pe mâna cui erau să fie date de ”patrioții” de la București zăcămintele de cupru ale României, trebuie specificat că în Serbia, compania NAVIP a devenit centrul unui important scandal. Totul după ce poliția sârbă a arestat mai multe persoane din conducerile celor două companii, pentru abuzuri și fraude comise în afacerea NAVIP. Totuși, Aleksandar Andrejevic, directorul MINECO, acuzat oficial în acest dosar a reușit să fugă la timp din Serbia. Asta după ce Mandic a căzut pe tehnică, alături de Aleksandar Andrejevic, pe parcursul negocierilor purtate cu partenerii români implicați în afacerea de corupție. Înregistrările efectuate la Hotelul ”Pullman” din București arătând clar cum Andrejevic îl numește pe Mandic ca fiind unul dintre cei care se vor ocupa ca banii de șpagă să ajungă în localitatea sârbă ”Biserica Albă”. De unde urmau să fie ridicați de către Iacob Chișărău, nimeni altul decât directorul Moldomin. Schemă de finanțare la care s-a recurs întrucât Andrejevic nu putea să meargă personal în Serbia, pentru că fugise din țară în urma acuzațiilor oficiale din dosarul NAVIP. Astfel că, după cum redau stenogramele interceptărilor de la ”Pullman”, acesta le spune lui Iacob Chișărău și lui Adrian Rus, reprezentantul local al MINECO, că ”la locul stabilit vor fi oamenii de la Londra, aflați deja la Belgrad”!!! Conform interceptărilor de la dosar, singurul nume menționat în acest context de către Andrejevic fiind cel al lui Mandic. Numai că acesta din urmă a refuzat categoric să discute despre acuzațiile penale aduse oficialilor MINECO, subliniind doar că firma sa nu a prejudiciat pe nimeni. Astfel că Sava Mandic nu a mai fost acuzat în cazul cumpărării influenței judecătorului român Cătălin Șerban. Alături de magistratul timișorean mai fiind acuzați doar șefii lui Mandic, Aleksandar Andrejevic, Dimitrije Aksentijevic, ca și șeful biroulu MINECO din București, Adrian Rus. Structura Centrală a DIICOT de la acea dată dispunând în schimb scoaterea de sub urmărire penală a lui Mikhail Orlov și Sorin Berchiniș.

Le mirosea a uraniu…

Nimeni din sistem nu poate fi chiar atât de naiv încât să își închipuie că generalul Silviu Predoiu l-ar fi consiliat pe Victor Ponta strict după trecerea oficială în retragere. Astfel că se anunță vremuri interesante pentru cei doi, după ce s-a luat acum din nou la puricat actul oficial prin care fostul premier Victor Ponta a ”interferat” pe piața internațională atât de sensibilă a uraniului. Chiar dacă documentul pornit de la Palatul Victoria era semnat de Victor Viorel Ponta chipurile ”având în vedere implicațiile socioeconomice și strategice în cazul opririi instalațiilor singurului operator economic specializat în extracția, prelucrarea și rafinarea minereului de octoxid de uraniu în concentrate necesare fabricării combustibilului nuclear”. Astfel că, deși traseul acestei anchete pare încă unul destul de întortocheat, cel puțin în privința beneficiarilor finali ai rețelelor transfrontaliere cu interese în gestionarea zăcămintelor României de cupru și uraniu, drumurile informative nu îi ocolesc pe Victor Ponta și generalul Silviu Predoiu. Iar încăpățânarea structurii contrainformative de a nu părăsi aceste piste se poate dovedi cu atât mai productivă cu cât, mai în glumă, mai în serios, se poate spune și că ”rușii i-au cam dat în gât la americani pe turci”. Prietenii știu de ce!

Exclusiv

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Avatar

Publicat

pe

De

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul de droguri. Ziarul Incisiv de Prahova a atras atentia, in repetate randuri, despre acest flagel in care sunt implicati si personaje de mare „clasa”sociala si/sau personaje din sistemul de siguranta nationala.

Iata ca DIICOT Craiova a ajuns sa actioneze pe raza judetului Prahova.

De asemenea, nu mai este o stire/noutate ca marile cazuri „sensibile” nu mai sunt lucrate de unitatile de parchet din Prahova, acestea facand obiectul cercetarilor la parchetele din Bucursti si/sau alte parchete din tara (vezi cazurile mafiei deseurilor si de mediu Conpet SA Ploiesti, OMV, Rompetrol etc care sunt lucrate de la centru –doar cazul Vega ramanand, se pare, la un parchet din Prahova).

Este de notorietate ca fabrica de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova a beneficiat de protectia personala a comandantului SRI Prahova de la aceea data, col Marin Constantin – alaturi de alte firme din zona defavorizata Filipestii de Padure.

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost depistat de DIICOT Craiova în urma unui flagrant.

Inițial a fost prins un tânăr de 21 de ani în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova (ne intrebam unde erau organele noastre locale, tineau de sase?).

 Ulterior a fost prins în flagrant Vlad Timiș, în vârstă de 22 de ani, când intenționa să ridice banii de pe urma vânzării cocainei de la primul tânăr. La momentul flagrantului a fost și testat, fiind depistat drogat cu cocaină.

Vlad Timiș, Radu Timiș Jr., Radu Timiș Senior, Cristina Timiș, Ștefan Timiș și Luca Timiș

Radu Timiș deține una dintre cele mai de succes afaceri din România, fiind numit “Regele Mezelurilor”. Acesta deține compania Cris-Tim, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din țară. Conform businessmagazin.ro, Profilul lui Radu Timiş a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2020. El ocupă locul 73 în acest clasament, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului de afaceri.

Afaceristul are 5 copii: 4 băieți și o fată; toți fiind implicați în afacerea familiei.

Fiul lui Radu Timiș a fost arestat preventiv marți seara, 14 septembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, alături de un alt inculpat. Cei doi au contestat măsura preventivă.

Solutia pe scurt:În temeiul art.226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timis Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezen?i ?i de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 14.09.2021, ora 20.35.” Vom reveni. (Crsitina T.).

 

 

Citeste in continuare

Featured

Academia de Poliție are începând de ieri un nou comandant/rector/Numele lui este Claudiu Chindriș și este fost ofițer SRI și „Doi și-un sfert”.

Avatar

Publicat

pe

De

A avut diverse funcții în ambele servicii de informații, iar printre acestea am reușit să aflu că a fost șef al Departamentului de Informații și Protecție Internă din Ministerul de Interne, șeful Serviciului Județean de Protecție Internă Cluj și șeful Departamentului de Analiză din Academia SRI. Ce nu mi-e clar, însă, e ordinea în care a deținut aceste poziții și perioada.
Backgroundul noului comandant al Academiei de Poliție îmi indică faptul că la nivelul conducerii Ministerului de Interne s-a ajuns la aceeași concluzie care se poate desprinde din toate anchetele mele din ultimii ani: dezastrul e atât de mare la Academia de Poliție încât un civil nu ar avea nicio șansă să curețe mizeria de acolo, astfel încât e nevoie de o mână de fier care să poată repara #urgia. Astea ar fi premisele teoretice, însă în mod evident că o schimbare structurală în Academia de Poliție nu poate fi făcută de un singur om, oricine ar fi el.
Există un alt lucru interesant în biografia lui Claudiu Chindriș: nu are doctorat – este doctorand la UBB începând cu anul trecut – și nu a absolvit Academia de Poliție – este absolvent de facultate și masterat la UBB. Asta însemnă că nu va avea nicio sensibilitate morală față de vreunul dintre „foștii domni profesori” din Academie, ceea ce înseamnă că nu îl leagă nimic de niciuna dintre rețelele de plagiat și de corupție împământenite acolo.
Sursele mele din Academie mi-au spus că în dimineața aceasta fosta conducere a început să elibereze birourile. Înainte de ora 8:00, de pe ușa biroului rectorului a fost dată jos plăcuța cu numele lui David Ungureanu aka două doctorate, două plagiate. Acesta a fost semnul pentru angajații Academiei că schimbarea conducerii s-a produs.
Problema, din punctul meu de vedere, e alta: gașca prietenilor lui Adrian Iacob – Marius Mihăilă, în frunte cu David Ungureanu, Bogdan Țonea & Co, a stat șase luni la conducerea Academiei, timp în care a făcut prăpăd doar pentru a se asigura că își securizează posturile și privilegiile în viitor. Una dintre schimbările făcute de aceștia a fost introducerea în Carta Universitară a posibilității de a ocupa orice funcție academică – inclusiv de prorector și decan – de persoane care nu sunt cadre didactice și nici nu au doctorat.
Cert este că  începe o nouă etapă la Academia de Poliție, cu o nouă conducere. Rămâne de văzut ce va presupune această nouă etapă, dezvaluie Emilia Sercan. (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Avatar

Publicat

pe

De

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar ea le-a introdus in piata asigurarilor, prin lipsa reala de supraveghere.

Hotnews publica doua tabele comparative cu oferta pentru aceeasi masina – acelasi sofer primita prin intermediul brokerilor de asigurare. Dupa anunutul ca City Insurance a sifonat banii asiguratilor sub privirea si complicitatea ASF, care a aderat la aceasta sifonare, in doar 10 zile, asiguratorii au scumpit politele RCA, cu zeci de procente. Spre exemplu, Euroins a scumpit de la 418 la 603 lei asigurarea la 6 luni, respectiv cu 44%. Datele obtinute de hotnews arata ca Grawe a scumpit de la 536 la 935 de lei aceeasi asigurare (cu 74% din 3 pana in 15 septembrie). Asta nu este piata functionala! Asta este piata de furt! Ca si la Astra si in cazul City Insurance, problema nu este ca pretul asigurarilor RCA era prea mic! Ci pentru ca sumele se sifonau din societati, in beneficiul grupurilor de interese si in dauna populatiei, cu complicitatea supraveghetorului, care era ,,pacalit” sa nu verifice extrase de cont false ale lui City si astfel nu obligau actionarii sifonari sa aduca capital. Scumpirea asigurarilor cu 44%-74% NU este consecinta cvasi-falimentului City si devoalarii fraudei. Scumpirea asigurarilor este un ESEC de supraveghere, care trebuie corectat astfel: 1. Demiterea intregii conduceri ASF si sesizarea parchetului pentru a determina gradul de complicitate al fiecarui functionar responsabil la lipsa de supraveghere. 2. Autosesizarea Parchetului in privinta pasivitatii conducerii ASF care asista la majorari de preturi de 44%-74% FARA motivatie economica reala. 3. Sesizarea Consiliului Concurentei privind intelegerea la pret de catre ceilalti asiguratori din piata, inclusiv abuzul de pozitie dominanta. In trecut, sub mandatul lui Misu Negritoiu, asa cum am sesizat Parlamentul inca din iarna 2014-2015, asiguratorii s-au mai inteles la pret, fiind amendati cu zeci de milioane de Euro de Consiliul Concurentei. E drept ca acest Consiliu a dat sanctiunea la 3 ani dupa ce eu sesizasem oficial Parlamentul privind inducerea artificiala si nesustenabila de catre Misu Negritoiu a scumpirii asigurarilor, in acelasi scop ca si la City Insurance: actionarii sifonari sa nu aduca capital ci sa acopere sifonarile din scumpiri, dezvaluie analistul Radu Teodor Soviani.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar ea le-a introdus in piata asigurarilor, prin lipsa reala de supraveghere. Hotnews publica doua tabele comparative cu oferta pentru aceeasi masina – acelasi sofer primita prin intermediul brokerilor de asigurare.

Dupa anunutul ca City Insurance a sifonat banii asiguratilor sub privirea si complicitatea ASF, care a aderat la aceasta sifonare, in doar 10 zile, asiguratorii au scumpit politele RCA, cu zeci de procente.

Spre exemplu, Euroins a scumpit de la 418 la 603 lei asigurarea la 6 luni, respectiv cu 44%.

Datele obtinute de hotnews arata ca Grawe a scumpit de la 536 la 935 de lei aceeasi asigurare (cu 74% din 3 pana in 15 septembrie). Asta nu este piata functionala! Asta este piata de furt! Ca si la Astra si in cazul City Insurance, problema nu este ca pretul asigurarilor RCA era prea mic!

Ci pentru ca sumele se sifonau din societati, in beneficiul grupurilor de interese si in dauna populatiei, cu complicitatea supraveghetorului, care era ,,pacalit” sa nu verifice extrase de cont false ale lui City si astfel nu obligau actionarii sifonari sa aduca capital. Scumpirea asigurarilor cu 44%-74% NU este consecinta cvasi-falimentului City si devoalarii fraudei. Scumpirea asigurarilor este un ESEC de supraveghere, care trebuie corectat astfel:

1. Demiterea intregii conduceri ASF si sesizarea parchetului pentru a determina gradul de complicitate al fiecarui functionar responsabil la lipsa de supraveghere.

2. Autosesizarea Parchetului in privinta pasivitatii conducerii ASF care asista la majorari de preturi de 44%-74% FARA motivatie economica reala.

3. Sesizarea Consiliului Concurentei privind intelegerea la pret de catre ceilalti asiguratori din piata, inclusiv abuzul de pozitie dominanta. In trecut, sub mandatul lui Misu Negritoiu, asa cum am sesizat Parlamentul inca din iarna 2014-2015, asiguratorii s-au mai inteles la pret, fiind amendati cu zeci de milioane de Euro de Consiliul Concurentei. E drept ca acest Consiliu a dat sanctiunea la 3 ani dupa ce eu sesizasem oficial Parlamentul privind inducerea artificiala si nesustenabila de catre Misu Negritoiu a scumpirii asigurarilor, in acelasi scop ca si la City Insurance: actionarii sifonari sa nu aduca capital ci sa acopere sifonarile din scumpiri. #nimicpentrupopulatie.

Cele doua tabele comparative, publicate in exclusivitate de Adrian Vasilache pe hotnews.ro:

Oferta din 3 septembrie 2021:

Oferta din 14 septembrie 2021:

 

(Cerasela N.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv19 ore ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv19 ore ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv2 zile ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv3 zile ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv4 zile ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv4 zile ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv7 zile ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv1 săptămână ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Exclusiv1 săptămână ago

Vazand cum turbeaza cel care a subordonat justitia SRI-ului prin protocolul din 1998 dintre Ministerul Justitei si SRI, Florin Citu imi redevine nu numai simpatic ci foarte simpatic

Vazand cum turbeaza cel care a subordonat justitia SRI-ului prin protocolul din 1998 dintre Ministerul Justitei si SRI, in urma...

Exclusiv1 săptămână ago

,,Ministrii de la usereu si plus si-au scris demisiile/Speculatorii isi incarca armele”/Papusarii sunt aceiasii – Marionetele s-au schimbat

Leul este la minim istoric. Scriam in septembrie 2009: ,,Probabil că nu exista vreun moment mai prost pentru ca hormonii...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițisti amenințați și loviți cu parul/Ziua si ultrajul.

S-a întâmplat ieri după-amiază, unde colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Drăguțești-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în...

Exclusiv2 săptămâni ago

Steliane, ce demersuri ai facut pentru excluderea din magistratura a procurorilor de rang inalt sau nu, care au activat si eventual semnat protocoale cu SRI?/Drum bun, cale batuta Steliane!

Stelian Ion, ministru revocat al Justitiei (a carui revocare Iohannis o analizeaza). ,,Am primit semnale ca procedura de selectie a...

Exclusiv2 săptămâni ago

Sotia fostului cetatean ucrainean Eugen Tomac, numită de Guvern în Consiliul de Administrație al Engie/PMP in opozitie fata de guvernare cu mesaje transante sau la guvernare cu pacturi absconse?

„Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari...

Exclusiv2 săptămâni ago

Nu dau doi bani pe voi, cei care le platiti salariile

,Si ce o sa ne faca”? V-ati intrebat vreodata de ce turnatorul Securitatii Manole angajeaza in sinecuri pe alde Dancila...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Noaptea, ca hoţii!”/Directorul general al Politiei Locale Ploiesti, Catalin Albu, schimba comisia de disciplina a institutiei/Actiunea a beneficiat de un nivel de secretizare – strict secret de importanţă deosebită, strict secret sau secret chiar fata de subordonati

In data de 24 iulie va dezvaluiam intentia celui „plantat” la conducerea Politiei Locale Ploiesti de a infiinta o noua...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!